ΚΑΡΙΜ ΡΕΚΙΚ: ''THIS IS PANATHINAIKOS''



Αφού είδαμε το πώς δυσφημεί τη χώρα μας στο εξωτερικό η εγκληματική οργάνωση με την επωνυμία ''Ολυμπιακός'', ας δούμε το πώς διαφημίζει την Ελλάδα ο πρέσβης Panathinaikos. Θα μιλήσει ένας άνθρωπος που δεν ζει στην Ελλάδα και θα πάρουμε την είδηση από φιλοπαναθηναϊκό ΜΜΕ.
 

 

 
Αναντίστοιχος με τον προπονητή του, Φιλίπ Κοκού, παρουσιάστηκε ο αμυντικός της Αϊντχόφεν, Καρίμ Ρέκικ στη συνέντευξη Τύπου.
Ο 20χρονος Ολλανδός υπογράμμισε ότι περίμενε ότι ο Παναθηναϊκός θα ήταν στην τελευταία θέση του ομίλου του Europa League, δείχνοντας ότι δεν τον θεωρεί ανταγωνιστικό.
"Είναι πάντα ωραίο να παίζεις μετά από νίκη, ειδικά όταν έχεις κάνει καλή εμφάνιση, όπως εμείς κόντρα στην Άλκμααρ. Έτσι θα πρέπει να παίζουμε σε κάθε αγώνα. Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα, αλλά δεν αποτελεί έκπληξη για μένα ότι είναι τελευταίος στον όμιλο. Πιστεύω πως έχουμε καλές πιθανότητες για τη νίκη" σημείωσε ο Ρέκικ.
 
Θυμίζουμε πως η Εστορίλ που τους κέρδισε πριν 3 εβδομάδες, πέρα από 15η στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, αποκλείστηκε στο Κύπελλο της Πορτογαλίας από ομάδα Γ' Εθνικής πριν 5 μέρες.
 
Θύμα έκπληξης έπεσε η Εστορίλ στο Κύπελλο Πορτογαλίας, καθώς γνώρισε εκτός έδρας ήττα 2-1 από την Βαρζίμ και ολοκλήρωσε στον 3ο γύρο της παρουσία της στη διοργάνωση.
Το κάζο είναι σημαντικό για την εκ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στον 5ο όμιλο του Europe League, καθώς αποκλείστηκε από μία ομάδα που αγωνίζεται στην 3η κατηγορία της Πορτογαλίας.
Η Βαρζίμ προηγήθηκε με πέναλτι του Νελσίνιο στο 26', για να ισοφαρίσει η Εστορίλ με τον Τοζέ στο 31'. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και την πρόκριση πέτυχε ο Ρούι Κοεντράο στο 42'.
Η σύνθεση της Εστορίλ: Κίεσζεκ, Αντερσον Λουίς (61' Κούκα), Ταβάρες, Νασιμέντο, Ράφαελ, Εσίτι, Γκονσάλβες, Τοζέ, Καμπρέρα (46' Ντιόγκο Αρμάντο), Κλέμπερ, Φερναντίνιο.

 
Αυτοί οι ''αντικειμενικοί'' δημοσιογράφοι που μεγαλώσανε γενιές και γενιές Ελλήνων ποδοσφαιρόφιλων με το παραμύθι του ''πρέσβη Παναθηναϊκού'' και ''της Ευρώπης που είναι καθρέφτης για την αξία μιας ομάδος, άρα όταν ξεφτιλίζεσαι στο Champions League συνεπάγεται πως δεν άξιζες το πρωτάθλημα που πήρες στην Ελλάδα'', τι έχουν να πούνε άραγε τώρα για τον περίγελω της Ευρώπης;
 
ΤΗΙS IS PANATHINAIKOS.
 
Y.Γ. Για τα σημερινά ματς των ελληνικών ομάδων στο Europa League,
 
VEEL GELUK PSV
 
IN BOCCA AL LUPO FIORENTINA
 
Aδιάφορος ο Αστέρας...

Σχόλια

Εικόνα Romain

Απλά χρειάζεται τεράστια δύναμη, αντοχή, "Ολυμπιακή" ψυχραιμία, διπλωματία ανωτάτου επιπέδου, και γερή καρδιά για ... να είσαι βάζελος αθλητικός συντάκτης ή ένας της δικέφαλης κότας, αυτές τις μέρες.

Ακόμα πιο δύσκολο να είσαι "Αντικειμενικός" αντι-Όλυμπιακός. Γιατί εκτος των ανωτέρω χρειάζεται να έχεις επιπλέον φαντασία και να γνωρίζεις σενάρια διαπλοκής.

Αρχίζεις και δεν γουστάρεις το επάγγελμα σου. Δεν θέλεις να ακούς για ποδόσφαιρο. Αν δεν σε έχουν πάρει τα χρόνια, έρχονται σκέψεις για άλλα πιο ευχάριστα επαγγέλματα.

Ειδικά για τους βάζελους, όπου ο Αλαφούζος έχει καπαρώσει την προεδρία χωρίς να έχει αντιπολίτευση, το τούνελ δεν έχει άκρη.

Τους εύχομαι όλους καλή υπομονή. Αλλά και να μην τους χάσουμε.

Εικόνα Romain

Διότι χωρίς αυτούς το ποδόσφαιρο δεν είναι τόσο ευχάριστο.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ο βάζελος έχει να κάνει διπλό από τη Ρόμα; Ισχύει αυτό; Αν ναι, τότε θα δημιουργηθεί ένα μεγάλο ρεκόρ εκτός έδρας ηττών. Από τα διπλά του Ευρωπαίου βάζελου.

Εικόνα Ze Elias

Μετά από το διπλό στη Ρώμη ο Πανατινάικος έχει φέρει τα εξής εκτός έδρας αποτελέσματα:
2009-10: Σταντάρ Λιέγης (aka Πανιώνιος του Βελγίου σύμφωνα με Πράσινη) - Πανατινάικος 1-0
2010-11: Βαρκελώνα - Πανατινάικος 5-1
Ρουμπίν Καζάν - Πανατινάικος 0-0
Κοπεγχάγη - Πανατινάικος 3-1
2011-12: Οντένσε - Πανατινάικος 1-1
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Πανατινάικος 3-0
2012-13: Μάδεργουελ - Πανατινάικος 0-2 (το σκότωσε το θεριό)
Μάλαγα - Πανατινάικος 2-0
Μάριμπορ - Πανατινάικος 3-0 (εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ)
Λάτσιο - Πανατινάικος 3-0
Τότεναμ - Πανατινάικος 3-1
2013-14: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
2014-15: Σταντάρ Λιέγης - Πανατινάικος 0-0
Μίντιλαντ - Πανατινάικος 1-2
Κάνοντας την σούμα βγαίνουν δύο διπλά. Τώρα αν εννοείς από φάσεις των ομίλων και πέρα τότε το τελευταίο διπλό αναζητείται στο μακρινό 2010.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ξέχασα τις διπλάρες σε Μάδεργουελ και Μίντιλαντ. Καλά, τα γέλια για το 2013-14 είναι όλα τα λεφτά!!! Να 'σαι καλά φίλε.

Εικόνα rasputin7

Τελευταια αξιοπρεπη παρουσια στην Ευρωπη το 2009(16 τσ.λιγκ), 6 χρονια και μετραμε

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

This is πανατινάϊκος