Πρωταθλητής Α’ Δεκαπενθήμερου Νοεμβρίου ο ΠΕΜΠΤΟΣ!!! Παναθηναικούλης…



Μέχρι τώρα τα γελοία ΑΡΔακια είχαν θεσπίσει εποχικό τίτλο πρωταθλητή (πχ πρωταθλητής καλοκαιριού ΠΑΝΤΑ ο παναθηναικούλης), αλλά από πέρσι ΚΑΙ μηνιαίο τίτλο πρωταθλητή, για να αποθεώνουν κυρίως το αγαπημένο τους κωλοσωματείο, μιας γειτονιάς του Δήμου Αθήνας. Συγκυριακά ανακηρύχτηκε πρωταθλητής Οκτωβρίου 2014 η προβληματική ΔΕΚΟ του βορρά.
 
Μετά το “ΑΒΑΒΑ” διπλό του παναθηναικούλη στη κατανυκτική τουμπίτσα, τα ΑΡΔακια έβαλαν full back motion και εμπνεύστηκαν τον ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ τίτλο πρωταθλητή! (στη φωτό φανατική οπαδος του ζελέ με τον τίτλο ανα χείρας...)

 
Με μια μικρή αλχημεία απένειμαν σήμερα αυτόν τον τίτλο,  στον ΠΕΜΠΤΟ της βαθμολογίας παναθηναικούλη! Στον παναθηναικούλη που μετά από 9 αγώνες έχει καταφέρει να επιτύχει 12 ολόκληρα γκολ! Η Ξάνθη και ο Παναιτωλικός έχουν πετύχει περισσότερα (13) αλλά τα ΑΡΔακια δε μασάνε…  Ο ΠΕΜΠΤΟΣ και καταϊδρωμένος «ΑΝΘΙΖΕΙ ΞΑΝΑ» ενώ είχε μαραθεί από τις ευρωπαϊκές ΦΑΠΕΣ (ειδικά από την καρπουζοπαραγωγό Εστορίλ). ΠΟΝΕΣΕ και το γκολ του (Κ)Αυλωνίτη, αλλά τα άνθη είναι πλέον ορατά και «ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ», δηλαδή να καταφέρει να ξανακατακτήσει ένα πρωτάθλημα μηνός κάποια στιγμή στο μέλλον, με τη «ΦΛΟΓΑ ΤΙΤΛΟΥ» που θα ανάψουν οι ενισχύσεις με τους πρώην ποδοσφαιριστές Νίνη και Μαυρία.

 
Κάποτε στη δεκαετία του ’60 (συγκεκριμένα την περίοδο της αποστασίας του 1965) «κάποιες»  εφημερίδες τις καίγανε στα περίπτερα. Στην Ελλάδα του μνημονίου είναι βασικό μέσο εκτόνωσης των πολλαπλών στρεσογόνων  παραγόντων της καθημερινότητας. Προσφέρουν κοινωνικό έργο πλέον τα ΑΡΔακια. Διασκεδάζουν τα εκατομμύρια των ΓΑΥΡΩΝ σε βαθμό ασταμάτητου γέλιου και ταυτόχρονης ενδυνάμωσης κοιλιακών χωρίς γυμναστική και μηχανήματα, ενώ ταυτόχρονα δίνουν ελπίδες σε στερημένα αγόρια, κορίτσια και gay του αντιολυμπιακού μετώπου.
 
Ας αφιερώσουμε λοιπόν στα ΑΡΔακια ένα τραγουδάκι (ακούστε καλά τους στίχους ΑΡΔακια) ως ελάχιστη ένδειξη κατανόησης της δύσκολης θέσης τους….. με την ευχή να συνεχίσουν, να μη χαθούν γιατί έρχονται δύσκολες μέρες…

Σχόλια

Εικόνα koropi48

Με την ευκαιρία του σχολίου του αδελφού σπύρου πιό κάτω, θέλω να μοιραστώ έναν προβληματισμό κι ένα συμπέρασμα που κατέληξα. Ο προβληματισμός μου είναι γιατί οι γυναίκες που συνάντησα, γνώρισα, συναναστράφηκα κατά καιρούς, διαπίστωνα ότι πολλές απ αυτές μου έλεγαν ότι συμπαθούν τον παναθηναϊκό, αν και δεν ασχολούνται με τα αθλητικά καθόλου. Αυτό είναι αφύσικο, γιατί οι άνδρες ξέρουμε καλά ποιά ομάδα υποστηρίζουν στην πλειοψηφία τους και η διαφοροποίηση δεν δικαιολογείται. Σκέφτηκα πολύ, αφού το θεώρησα ζήτημα κοινωνιολογικής ανάλυσης.
Επειδή είμαι και κάποιας ηλικίας, έχω μνήμες, τόσο από τη δεκαετία του '60, που οι μαμάδες με τις φίλες τους έπαιρναν από το χέρι τα παιδιά τους και πήγαιναν συχνά σε κινηματογράφους για ταινίες, είτε ελληνικές είτε τούρκικες με την περίφημη Χούλια. Δεν είναι υπερβολή αν πω ότι οι κινηματογράφοι της εποχής έπηζαν από γυναικόπαιδα. Πριν ξεκινήσει η προβολή της ταινίας λοιπόν, προβάλονταν τα περίφημα προπαγανδιστικά επίκαιρα στα οποία ο περισσότερος χρόνος αφιερωνόταν στους αγώνες των λαγών στη λεωφόρο, επειδή αποτελούσε κοσμικό γεγονός σπάνιο για την εποχή. Ο λόγος; Στις κερκίδες κάθε αγώνα ο προπαγανδιστής κινηματοργαφιστής φρόντιζε να παίρνει συνεχώς πλάνα από τους επίσημους της εποχής, δηλαδή τη βασιλική οικογένεια, τις βασιλοπριγκίπισσες, υπουργούς μετά συζύγων, αργότερα όλες τις κεφαλές της χούντας οικογενειακώς, τους κεφαλαιούχους και την εν γένει ελίτ της εποχής, ντυμένοι όλοι και όλες με την τελευταία λέξη της μόδας. Γυαλιά σε σχήμα πεταλούδας, πανάκριβα παλτά, κοστούμια και ταγέρ, κάπνισμα τσιγάρου σε μακριές πίπες, έντονα βαψίματα και γενικά ένα στήσιμο που συναντούμε σήμερα στην πλέμπα και την παρακμή που μαζεύεται στις εκδηλώσεις απονομής τηλεοπτικών βραβείων.
Όλη αυτή η λαμογιομάζωξη βέβαια γινόταν εκεί, επειδή δεν υπήρχε τότε η δυνατότητα να προβληθούν σε άλλα μέσα και να δείξουν ότι δεν έχουν πρόβλημα να συνωστίζονται σε κατά τ άλλα λαϊκές εκδηλώσεις.
Θυμάμαι τότε με πόσο θαυμασμό παρακολουθούσαν οι γυναίκες, που δεν είχαν δυνατότητα να δουν αλλού τόση χλιδή συγκεντρωμένη, τα πρόσωπα, τα ρούχα, τα κοσμήματα, την εν γένει μόδα και πόσο έντονα σχολίαζαν μεταξύ τους το όλο σκηνικό, ακόμα και μετά που έφευγαν από το σινεμά. Έτσι, το μήνυμα ότι η φλωροομάδα συνδέεται άμεσα με τον θαυμαστό αυτό κόσμο της χλιδής και των αξιωμάτων, της δύναμης, περνούσε υπόγεια (δεν λέω σκόπιμα)στις γυναίκες και δημιουργούσε ένα είδος ταύτισης, συμπάθειας προς την ομάδα αυτή. Μεγαλώνοντας τα κορίτσια αυτά μετέφεραν το συναίσθημα στις νεότερες και ούτω καθεξής. Έτσι νομίζω σύντροφοι ότι εξηγείται το φαινόμενο και δεν νομίζω να απέχω από την πραγματικότητα. Θα ήθελα να πείτε τις απόψεις σας, ισιαίτερα οι μεγαλύτεροι, που έχουν ανάλογες μνήμες.

Εικόνα Spiros Legend

Πολύ σημαντικά και ενδιαφέροντα όσα κατέγραψες φίλε,λόγω ηλικίας,40,δεν γνώριζα αρκετά από αυτά.Σίγουρο είναι ένα,οτι η προπαγάνδα που έκανε διαχρονικά η ομάδα του Κράτους,έφερνε πάντα κάποια αποτελέσματα,να γίνεται συμπαθές αυτό το σίχαμα,αφού πάντα το παρουσίαζαν με φωτοστέφανο αγνότητας,ευγένειας,πρέσβη της Ελλάδας στο εξωτερικό και όλα αυτά που ξέρουμε,και αντίθετα να αφήνουν σκιές για τον Ολυμπιακό...Ως γνωστόν στις γυναίκες αρέσουν τα παραμύθια,οι ίδιες το δηλώνουν,άρα είναι πιο επιρρεπείς σε αυτήν την ωραιοποίηση της σαπίλας τους...Εξάλλου το αρσενικό Έμβλημα του Θρύλου και το γεμάτο ένταση χρώμα,ταυτίζεται πιο εύκολα με τον άντρα και την τεστοστερόνη του.Γι αυτο ίσως δεν είναι εύκολο να ταυτιστούν μαζί του οι γυναίκες,αλλά είναι πιο εύκολο να τις ελκύει Αυτός ο Αρρενωπός και γνήσιος Αρσενικός άντρας που δηλώνει και είναι Ολυμπιακός!Δηλάδή,είναι σαν να έχουν ταξινομήσει τα εμβλήματα και τα χρώματα,ανάλογα με το φύλο,κόκκινα και Έφηβος=Άντρας,πράσινο και Χλόη=Γυναίκα.Φυσικά μιλάμε σε γενικές γραμμές,γιατί παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες που διαμορφώνουν χαρακτήρες και απόψεις.Εξάλλου για τον ψυχισμό της Γυναίκας μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε,διότι πρόκειται περί Αβύσσου και του μεγαλύτερου μυστηρίου του Σύμπαντος...!

Εικόνα Aprosarmostos17

Ρε παιδιά, μήπως αυτά που κρατάει το κοριτσάκι είναι η νέα σοδιά από βιολογικά αγγουράκια του Ατίτλιον;

Εικόνα Νίκος Γόδας

Αυτό το κοριτσάκι στη φωτογραφία έγινε και ηθοποιός. Όλοι οι άνδρες τη γουστάρουν και απορούν όταν τους λέω ότι τη μισώ. Πού να 'ξεραν...

Εικόνα Spiros Legend

Αντιπαθέστατη,αχώνευτη,ακόμα και στο σήριαλ που έγινε γνωστή,το <<Ευτυχισμένοι μαζί>>,την αντιολυμπιακό παρίστανε,Μπαοκοβαζέλα ήταν στο ρόλο της,που φυσικά γούσταρε Γαύρικη Βούρτσα και την πήρε τελικά ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!Αυτό θα πει σενάριο βγαλμένο απο τη ζωή!Ιωάννα Πηλιχού λέγεται,ήδη απο το ρόλο της την είχα αντιπαθήσει,μετα που την έβλεπα και μαζορέτα στο Οάκα,κατάλαβα ότι τελικά ορθώς την αντιπάθησα,γιατί απλά υποδυόταν τον εαυτό της,της έβγαινε αυθόρμητα το αντιολυμπιακό σιχαμένο υφάκι στο σηριαλ...Ετσι κάνουν οι αντιολυμπιακίνες στη real life,και τελικά ανοίγουν τα πόδια και...ξεχνάνε να τα κλείσουν,γουστάρουν γαυρικο γλέντι με τα χίλια,ότι και να λένε,σαν τις πουτάνες τις ομάδες που δηλώνουν ότι είναι...Είναι και δηλωμένες δηλαδή!Πολλά παραδείγματα,και προσωπικά και από φίλους Ολυμπιακούς,οι περισσότεροι που ξέρω βαζελίνες έχουν παντρευτεί,ξέρω 4-5 περιπτώσεις κοντινές,δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση!Τελικά,το βουλώνουνε οι βαζέλες,αλλιώς σπίτι δεν κρατιέται αλλιώς,μόκο και τουμπεκί ψιλοκομμένο,μερικές δηλώνουν πλέον και...Ολυμπιακός,ειδικά χάρη των γιων που πρέπει να γίνουν κανονικοί άντρες και όχι Πούστηδες!Τι κάνουν οι γυναίκες για άντρα και παιδιά,είναι πραγματικά αξιοπρόσεκτο,κάνουν τα πάντα κυριολεκτικά!Υ.Γ.Μου κέντρισε το ενδιαφέρον,Θωμά,αυτό που είπες ότι οι άλλοι απορούν,εγώ πάλι όχι,τα ίδια μυαλά κουβαλάμε μάλλον οι περισσότεροι εδώ μέσα!Πάντως είμαστε συνεπείς με τα πιστεύω μας,και ας λένε ότι θέλουν οι άλλοι και οι άλλες!ΘΕΛΟΥΝ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΤΟΥΣ?ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ,αλλιώς ας βρουν καμια πουστόφλωρα...Για καμιά ξεπέτα καλές είναι,όπως και οι ομαδούλες τους,που τις ξεπετάει ο Θρύλος για πλάκα...

Εικόνα Νίκος Γόδας

χαχαχα! Είσαι ωραίος!!!

Εικόνα ΔΙΑΣ

παντως διαχειρίζεται αγγουρια ολων των ποικιλιών ολων των χρωμάτων ολων των ηλικιών με ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΒΟΥΛΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΞΟΤΕΧΝΙΑ

Εικόνα Νίκος Γόδας

Μακάρι το κορίτσι να περνάει καλά. Να χαιρόνται και οι γαύραροι.

Εικόνα ΔΙΑΣ

εχει αδυναμια στους γαυρους...

Εικόνα Spiros Legend

Ωραία έμπνευση είχες σήμερα,να βάλεις φωτο την πράσινη ανοιχτομπούτα,ταιριάζει απολυτα με τις πράσινες αντικειμενικές καραπουτάνες των ΒεργοΧελάκηδων...Σε επόμενη ανάρτηση βάλε Πηνελόπη Αναστασοπούλου,αυτήν την πράσινη ...Φωνάρα,πάει και Οάκα,μπάσκετ,ντυμένη στα χρώματα του ρδελομπού τους,μιλάμε για μεγάλα γλέντια είναι η γκόμενα και κάργα αντιολυμπιακίνα,δηλαδή γουστάρει να την πάρει όλο το λιμάνι με λίγα λόγια!

Εικόνα vagio

Αυτα τα πρωτοσελιδα απεικονιζουν την καταντια τους. Ο παλαι ποτε μεγαλος(λεμε τωρα..) μας αντιπαλος που παιζει το χειροτερο ποδοσφαιρο της ιστοριας του, δοξαζεται απο ενα ματσο ελεγχομενα μμε. Να δω ποτε θα τις φανε ο αλαφουζος και οι οπαδοι του μεροκαματου. Βεβαια το ψεμα εχει κοντα ποδαρια, και τα ιδια πρωτοσελιδα θα κοκκινισουν οταν ερθει η ωρα της αληθειας κατα το μαη. Εχουν πλακα παντως.