ΔΕΣΥΛΛΑΣ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: ΤΟΥ ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ



Με αφορμή το απόρρητο έγγραφο του Αρχηγείου Στρατού που δημοσίευσε το ''Έθνος της Κυριακής'', το οποίο βάλαμε στο χθεσινό άρθρο μας, ο μηχανισμός προπαγάνδας του βάζελου πήρε μπρος και άρχισαν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα από τον καθένα. Προσπαθούν να γυρίσουν τούμπα το έργο. Την αρχή έκανε ο ρεπόρτερ του ΠΑΟ στο vazeletta Νίκος Αθανασίου.
 
 
Καταρχήν μιλάμε για ένα δελτίο «Ψυχολογικών Επιχειρήσεων Διαφωτίσεως». Με λίγα λόγια και απλά, την προσπάθεια του καθεστώτος να «φυτέψει» πληροφορίες που την ευνοούσαν στην πλατιά μάζα της ελληνικής κοινωνίας. Ένας μηχανισμός προπαγάνδας που στήθηκε επί επταετίας για να κάνει πλύση εγκεφάλου στον ελληνικό λαό.
Ανάμεσα στα υπόλοιπα, λοιπόν, που έπρεπε να διαδοθούν έπειτα από εντολή του συγκεκριμένου στρατιωτικού οργάνου, ήταν και η δήθεν συμβολή της Χούντας στην πρόκριση του Παναθηναϊκού. Το έγγραφο είναι ξεκάθαρο και αποδεικνύει την προσπάθεια του να «καρπωθεί» το καθεστώς μία αθλητική επιτυχία.
 
Την σκυτάλη παρέλαβε ο ρεπόρτερ ΠΑΟ στο συγκρότημα της Δαβάκη (που πλέον ανήκει στον Αλαφούζο) Διονύσης Δεσύλλας.
 
 
Η εφημερίδα, λοιπόν, αποκαλύπτει ένα απόρρητο έγγραφο της εποχής για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας. Πρόκειται για το Μηνιαίον δελτίο Ψυχολογικών Επιχειρήσεων – Διαφωτίσεως», με τίτλο «Ψίθυροι - Διαδόσεις – Φήμαι». Σ’ αυτό, λοιπόν, η Χούντα προσπαθεί να διαδώσει ότι το παιχνίδι αγοράστηκε από το καθεστώς έναντι 3 εκατ. δραχμών.
Τι είναι το «Μηνιαίον δελτίο Ψυχολογικών Επιχειρήσεων – Διαφωτίσεως»; Απόρρητο έγγραφο που μοιραζόταν από το καθεστώς στους «συνεργάτες», και είχε ως στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη προπαγάνδα. Η Χούντα, μέσω αυτών των εντολών που έδινε, περνούσε προς τα έξω όλα όσα ήθελε και τα οποία, φυσικά, ήταν ψευδή. Από Γουέμπλει και Παναθηναϊκούς, μέχρι δημόσια έργα, δεξιώσεις κτλ, κτλ. Τακτική, η οποία ήταν υπαρκτή σε όλα τα καθεστώτα. Προπαγάνδα λέγεται. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο…
 
Βγήκε το non-paper για τους βαζελοδημοσιογράφους. ''Αυτά τα ψέματα διέδιδε η Χούντα, σκοπίμως, για να καπηλευθεί τον άθλο του ΠΑΟ''. Στο ίδιο έγγραφο του Αρχηγείου Στρατού, αναγράφονται και τα παρακάτω.
 
γ. Ο ευμενώς προς την Εθν. Κυβέρνησιν συμπεριφερόμενος Ελληνικός και ξένος Τύπος χρηματοδοτείται υπό ταύτης.
ε. Επίκειται η πτώσις ή ο ανασχηματισμός της Κυβερνήσεως (εντός του μηνός Ιουνίου). Εις την νέαν Κυβέρνησιν θα περιληφθούν και τέως πολιτικοί.
η. Οι ανώτατοι Αξ/κοί του Ναυτικού δεν διάκεινται ευμενώς προς την Επανάστασιν.
 
Δηλαδή, αν η Χούντα ήθελε να διαδόσει πως εξαγόρασε το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά αυτό ήταν ψέμα, μήπως ήθελε να διαδόσει και το ότι χρηματοδοτούσε ελληνικές και ξένες εφημερίδες για να την γλείφουν; Μήπως ήθελε να διαδόσει το ότι υπάρχουν συγκρούσεις μεταξύ του Παπαδόπουλου και ορισμένων υπουργών της ''κυβέρνησής'' του, περνώντας προς τα έξω μία εικόνα ''μπουρδέλο η κυβέρνηση''; Μήπως ήθελε να διαδόσει και το ότι ανώτατοι αξιωματικοί του Ναυτικού δεν συμπαθούν τη Χούντα, δημιουργώντας αναταραχή στο στράτευμα; Στο έγγραφο που αναγράφεται η φήμη για την εξαγορά με 3 εκ. δραχμές του ημιτελικού με τον Ερυθρό Αστέρα, αναγράφονται και τα παραπάνω.
 
ΔΕΣΥΛΛΑ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ;
 
Αλλά για να προχωρήσουμε και παρακάτω, μήπως είναι ψέματα αυτά που αναφέρονται στο έγγραφο, στα σημεία ''γ)'', ''δ)'' και ''η)''; Μήπως δεν χρηματοδοτούσε εφημερίδες η Χούντα για να την γλείφουν; Μήπως δεν έγινε σαρωτικός ανασχηματισμός στην ''κυβέρνηση'' Παπαδόπουλου τον Αύγουστο του 1971, 3 μήνες αφότου συντάχθηκε αυτό το έγγραφο;

Το 1971 έγινε ανασχηματισμός[1] στον οποίο ο Νικόλαος Μακαρέζος ορίστηκε Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης.
Ο ανασχηματισμός προήλθε από τη ριζική αναδιάρθρωση που πραγματοποίησε στην προηγούμενη κυβέρνησή του ο δικτάτορας Γεώργιος Παπαδόπουλος στις 25 Αυγούστου 1971. Οι πρώην συνεργάτες του στο πραξικόπημα της 21ης Απριλίου αποδυναμώθηκαν σημαντικά. Από πανίσχυροι γενικοί γραμματείς (λειτουργούσαν ως άτυποι υπερυπουργοί) σε νευραλγικά υπουργεία έγιναν υφυπουργοί-περιφερειάρχες χωρίς ουσιαστικότερες αρμοδιότητες.
 
Μήπως δεν εκδηλώθηκε το Μάιο του 1973 το κίνημα του Ναυτικού, από ανωτάτους αξιωματικούς του Ναυτικού που δεν συμπαθούσαν τη Χούντα; Μήπως δηλαδή θα πρέπει να εξετάσουμε και το προφανές ενδεχόμενο;
 
ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 1971 ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ;
 
Αθανασίου και Δεσύλλα, Δεσύλλα και Αθανασίου, διαλέξτε. Είτε είστε τελείως καθυστερημένοι και ανιστόρητοι, είτε είστε παιδιά του Γκέμπελς.
 
 
Και μην στραβώνετε με αυτό το ''Γκέμπελς''. Προσωπικός φίλος του Κωνσταντίνου Κοτζιά ήταν ο Γκέμπελς και ερχόταν ως προσκεκλημένος του στην Αθήνα το Σεπτέμβριο του 1936. Τι ήταν ο Κοτζιάς τότε, πέρα από ''υπουργός-Διοικητής των Αθηνών''; Πρόεδρος του ΠΑΟ και φίλος με το Χίτλερ, με τον οποίο έβγαινε και φωτογραφίες. Παιδιά του Γκέμπελς, του υπουργού Προπαγάνδας της Ναζιστικής Γερμανίας, είναι οι περισσότεροι βαζελο-δημοσιογράφοι σήμερα. Μόνο που ''ο μαθητής ξεπέρασε το δάσκαλο''. Χιλιόμετρα πίσω έχει αφήσει το ''Δόκτωρ'' Γκέμπελς η βαζελο-προπαγάνδα.
 
ΑΝ ΖΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΚΕΜΠΕΛΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΝΕΙ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΒΑΖΕΛΟ-ΑΡΔ-ΑΚΙΑ...

Σχόλια

Εικόνα REDHERAKLIO

Ο πρώην του Σκαϊ και νυν της κρατικής ΝΕΡΙΤ ΑΡΔ-Σωτηρόπουλος κάνει το "καθήκον" του..στην ιστοσελίδα της κρατικης ΝΕΡΙΤ ...http://www.nerit.gr/athlitismos/telika-paramithi-den-iche-prasinous-drakous/....Mε τι προσόντα φυτεύτηκε στην ΝΕΡΙΤ,Ο ΑΡΔΑΚΟΣ? Ακριβώς επειδή ανήκει στο ενιαίο κεντρο της βαζελοπροπαγάνδας,που είναι φανερό ότι έδρασε εντυπωσιακά συντονισμένα,σε πολλά ΜΜΕ,τις τελευταίες δύο μέρες,όπως πάντα. Ειδικά γιά την ΝΕΡΙΤ που την έχουν κάνει τσιφλίκι τους οι βαζελίνες ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ οφείλει να τους βάζει στην θέση τους Παρεπιπτόντως η Αθλητική Κυριακή δεν ανέφερε ΠΟΤΈ την νίκη του θρύλου επί του βάζελου στο πόλο.Τέτοια κρούσματα παρατηρούνται συνέχεια

Εικόνα savvas gridlock

Eίναι ''αγωνιστική'' η ΝΕΡΙΤ, κατάλαβες. Είμαστε όλοι ΕΡΤ.

Εικόνα Romain

Αυτά τα παιδιά προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο. Τώρα τι θα έγραφε ο Δεσύλλας γνωρίζοντας ότι το κοινό διψάει και το αφεντικό του, ο Αλαφούζος, τον προσέχει από πάνω?

Εικόνα Naktheo_7

Αυτό που ζήτησα εχθές το κάνετε σήμερα. Τους ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΤΕ!!!!!
Έτσι θέλουν. Σε κάθε τι που γράφουν να ξέρουν ότι θα λαμβάνουν τεκμηριωμένες απαντήσεις που δε θα τους αφληνουν το περιώριου ούτε για έναν ελιγμό!

Εικόνα Elurnus

Ο Δεσύλλας είναι γνωστός αντιολυμπιακός με φιλοβαζελικά συναισθήματα,κάθε φορά που τον ακούω στο ράδιο(γιατί εγώ ακούω για να δω τι θα πουν για τον Ολυμπιακό μας)δεν θα αναφέρει ποτέ τον Ολυμπιακό για τα καλά που έχει κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο μόνο για να πετάξει λάσπη σε αυτόν,αλλά για να ξέρετε γενικά,το ρητό που λέει ότι με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις το ξέρετε,ο συγκεκριμένος έχει για "δάσκαλο" τον Νικολογιάνη ο οποίος βλέπει φαντάσματα παντού και για τα πάντα φταίει ο Ολυμπιακός.Έχει αναφερθεί πολλάκις για το ναό μας,για την ομάδα μας και εγώ κάθε φορά τον ρωτάω αλλά απάντηση δεν παίρνω ποτέ,όχι γιατί βρίζω στα σχόλια μου εξάλλου δεν βρίζω ποτέ αλλά δεν μου απαντάει γιατί τον φέρνω σε δύσκολη θέση και δεν ξέρει τι να πει,μου έχει μπλοκάρει την IP 5-6 φορές.
Ο Αθανασίου είναι γνωστός από το βαζελέτα γράφει για τον βάζελο αλλά ουδέποτε δεν τον έχω διαβάσει πλήν από το συγκεκριμένο άρθρο του.

Όταν μπήκα στο βαζελέτα να διαβάσω τι γράφουν για τον Ολυμπιακό έπεσα πάνω σε αυτό το άρθρο του Έθνους το διάβασα 3 φορές και κατάλαβα ότι η Χούντα έδωσε 3 εκατ. δχμ για να εξαγοράσει τον αγώνα.Μετά διάβασα τα 2 συγκεκριμένα άρθρα και τα απαραίτητα σχόλια και σκέφτηκα από μέσα μου ξέρουν να διαβάζουν ;Και αν ξέρουν μπορούν να το περάσουν στο μυαλό τους και να καταλάβουν τι γράφει το κείμενο;Ρητορικές ερωτήσεις φυσικά γιατί ξέρω ήδη την απάντηση.Τα σχόλια από κάτω πολύ χειρότερα,το κορυφαίο που διάβασα ότι "τα 3 εκατομ. δχμ δεν είναι πολλά αν το μετατρέψουμε σε ευρώ είναι μόνο 9 χιλιάδες."Σε τι διάλογο μπορείς να μπεις με τέτοιους ανθρώπους;
Η διαφορά μας με τους άλλους φαίνεται της τελευταίες μέρες,ενώ όλοι οι άλλοι βλέπουν τις μέρες να περνάν από μπροστά τους και να μην κάνουν τίποτα ,ο Ολυμπιακός προσπαθεί να ενισχύσει το ρόστερ του ενόψει Ιανουαρίου,αυτή είναι η μεγάλη μας διαφορά.

Εικόνα savvas gridlock

Τα σχόλια από κάτω πολύ χειρότερα,το κορυφαίο που διάβασα ότι "τα 3 εκατομ. δχμ δεν είναι πολλά αν το μετατρέψουμε σε ευρώ είναι μόνο 9 χιλιάδες."

Κάτι τέτοια διαβάζω και σκέφτομαι να φύγω ΕΠΟΠ στην Γκάτζα. Πλάτη και Λαγό, ούτε καν Ορεστιάδα και Διδυμότειχο που πάνε οι αδερφές...

Εικόνα ΔΙΑΣ

και τι ειναι τρια εκατομμύρια (ή 9000 ευρω) για ενα ματσακι ρε σαββα μπροστα στα 153 εκατομμυρια που εκανε μια οκα ψωμι το 1944?

http://hellashistory.blogspot.gr/2010/09/200-1.html

αμα εισαι βαζελακι εχεις επίπεδο. τι να λεμε τωρα. τετοια οικονομικα ουτε ο μαρκεζινης...

Εικόνα Chief Bromden

Αυτοί κάνουν την δουλειά για την οποία πληρώνονται, τους καταλαβαίνω...
Τα ζώα όμως που καταπίνουν το σανό αμάσητο δεν μπορώ να τα καταλάβω...
Ή πωρωμένοι είναι ή ανίδεοι, μάλλον και τα δύο μαζί...

Το έγγραφο ολοκάθαρα παρουσιάζει φήμες που κυκλοφορούν «έξω» και «λερώνουν» την εικόνα του καθεστώτος, το έγγραφο συντάχθηκε με σκοπό να δουλέψει ο προπαγανδιστικός μηχανισμός για την διάλυση τους.

Ας μας απαντήσουν και οι Γκέμπελς και τα πρόβατα ποια από τα σημεία του εγγράφου αν έβγαιναν ηθελημένα με την μορφή φημών από την χούντα θα στήριζαν την θετική εικόνα του καθεστώτος.

Όλα τα σημεία ένα προς ένα λειτουργούν καθαρά αποσταθεροποιητικά για το καθεστώς. Παρουσιάζουν μια οικονομία και ένα τραπεζικό σύστημα κάθε άλλο παρά σταθερό, ένα καθεστώς που χρηματίζει τον εγχώριο και ξένο τύπο, μια κυβέρνηση που δεν «τραβάει και οδεύει προς ανασχηματισμό και τέλος ένα σώμα στρατού διαλυμένο που το Ναυτικό αντιδρά στην πολιτική της ηγεσίας (που την απαρτίζουν αξιωματικοί του στρατού ξηράς).
Τέλος έχουμε το έπος του Γουέμπλευ. Η φήμες για χρηματισμό κλέβουν το μερίδιο της δόξας του καθεστώτος. Λόγω αυτής της φήμης δεν καρπώνεται ούτε την οργάνωση του ελληνικού αθλητισμού που επίμονα διαφήμιζε , ούτε τους επιτυχημένους διορισμένους παράγοντες στα συμβούλια των ομάδων, ούτε το αγωνιστικό και αθλητικό ιδεώδες του προέρχεται από την ένδοξη παράδοση των αρχαίων ελλήνων ( βλέπε κιτς παρελάσεις και εθνικές εορτές με χιτώνες και περικεφαλαίες).

Εικόνα Chief Bromden

Συμπληρωματικά για να μην πιαστούν κάποιοι από την λεξη ΄΄φήμες΄΄...

Ο τίτλος του εγγράφου εκτός από την λέξη ΄΄ΦΗΜΕΣ΄΄ περιέχει και τις λέξεις ΄΄ΨΙΘΥΡΟΙ΄΄ και ΄΄ ΔΙΑΔΟΣΕΙΣ΄΄, και στις τρεις περιπτώσεις δεν αποκλείεται η εγκυρότητα του περιεχομένου τους...

Υπήρχε περίπτωση το απόρρητο στρατιωτικό έγγραφο να είχε τίτλο: ΄΄μας πήρανε χαμπάρι στα παρακάτω θέματα, σώστε ότι μπορείτε΄΄;

Διαδόσεις – ψίθυροι – φήμες ήδη από το 1971...
Σε μια εποχή λογοκρισίας και κατευθυνόμενων μέσων...
Ποια οπαδικά site και εφημερίδες λειτουργούσαν τότε; Ποια Ολυμπιακά blog έκαναν προπαγάνδα;
Μήπως οι διαδόσεις δεν είχαν οπαδική – ποδοσφαιρική προέλευση; μήπως δεν ήταν προϊόν της απλής οπαδικής καζούρας;
Μήπως οι διαδόσεις προέρχονταν από πιο ψαγμένες και ενημερωμένες πηγές κρίνοντας και από τα άλλα θέματα του εγγράφου;

Εικόνα apostolos gaganis

Πόσων ετών είσαι Τσίφ(τ)η παιδί μου και γράφεις τα συγκεκριμένα; Αναλύεις το έγγραφο της Χούντας πολύ καλά. Το΄γραψα και χτες. Προσέξτε το: Το πραγματικό ντερμπι τότε, και μάλιστα ντέρμπι διαρκείας, ήταν μεταξύ των φημών, των ψιθύρων, που κυκλοφορούσαν στον κόσμο και ήσαν κατά 99% αληθινά ( γιατί την πληροφορία που αποδομούσε το καθεστώς, ΔΕΝ μπορούσες να την πεις ανοιχτά και πολύ περισσότερο να την γράψεις - ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΣ ) και του πολυπλόκαμου, σοβιετοφερμένου ( Γεωργαλάς ), μονοπωλιακού βεβαίως και δαπανηρού προπαγανδιστικού μηχανισμού των συνταγματαρχών. Τις αλήθειες τις μάθαμε ΄΄ακούρευτα΄΄ σε βάθος και έκταση, ως λαός, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥΣ. Και κυρίως τις μάθαμε - σταδιακά - από εξομολογήσεις ΄΄μεταννοούντων και ανανηπτόντων΄΄ στελεχών της επταετίας. Η Χούντα ήξερε καλά να κρύβει όσα ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΦΕΡΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ. Προσωπικά, εκεί που υπηρέτησα την θητεία μου τότε, ούτ΄εγώ ούτε τ΄άλλα παιδιά που υπηρετούσαμε μαζί, είχαμε την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ιδέα ότι 100 μέτρα πιο΄κει απ΄όπου βρισκόμασταν κάθε μέρα, ΣΑΠΙΖΑΝΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΡΥΦΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ! Και αυτό μπορεί πρακτικά να το γενικεύσει κανείς σε σχέση με τα ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ. Οι ίδιοι, τα ομολογούσαν, μεταδικτατορικά. Μετάφερέ το λοιπόν αυτό και στις - κατοπινές - ΑΒΙΑΣΤΕΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ των άλλοτε πανίσχυρων Ασλανίδη και Δέσποινας, αλλά και άλλων που δεν είχαν κανένα απολύτως συμφέρον να ψευστούν, ως προς το ΄΄έπος του Γουέμπλεϊ΄΄...

Θα είμαι ειλικρινής: Για καιρό κρατούσα κάποιες επιφυλάξεις σε σχέση με την αξιοπιστία των όσων γράφονταν ή λέγονταν, ασύντακτα και πλαδαρά όμως, γύρω από την ΜΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ του βαζελικού ΄΄επιτεύγματος΄΄. Είν΄ένα χρονικό διάστημα τώρα, που δεν έχω πια ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ περί του ότι όντως υπήρξε ΒΡΩΜΙΑ σε τούτη την ΄΄ιστορική διαδρομή΄΄... Κι΄αυτό το χρωστάω στο RΑΤΜ και στον Σάββα, που μ΄έπεισαν ΑΠΌΛΥΤΑ με τα ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ τους επιχειρήματα. Τους το αναγνωρίζω και το καταθέτω.

Εικόνα Chief Bromden

Δεν είναι πολύς ο καιρός που μπήκα στα πρώτα άντα κ Απόστολε

Εικόνα apostolos gaganis

.......

Εικόνα kg

Τίτλος .....Πέμπτη 13/11/14

ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 6.850
GOAL NEWS 5.070
SportDay 4.780
LIVE SPORT 4.100
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2.900
η ΩΡΑ των σπορ 2.400
Η ΠΡΑΣΙΝΗ 2.180
ΓΑΥΡΟΣ 1.780
Η ΓΑΤΑ 880

30.940

πηγη:αργος-ευρωπη

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ..........ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ..............Π Ο Τ Ε !!!!!!!!!

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ SPORTDAY.................ΠΟΥ ΑΠΟ 46.000!!!!!!!!!! ΦΥΛΛΑ ΤΟ 2007 ΜΕΣΟΝ ΟΡΟ

ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ......... ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΧΡΟΝΟΥΣ!!!!!

αυτα ειναι τα αποτελεσματα στην ελληνικη δημοσιογραφια ......οταν δουλευουν.........

τετοιου ειδους........Α Ρ Χ Ι Δ Ι Α ..........ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ!!!!!!

Εικόνα kg

Υ.Γ

............ΑΝ ΖΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΚΕΜΠΕΛΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΝΕΙ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΒΑΖΕΛΟ-ΑΡΔ-ΑΚΙΑ...

ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΖΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΚΕΜΠΕΛΣ..........ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ...

ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ..Π Ι Π Ε Σ .......ΑΝΤΙ ΓΙΑ.......Δ Ι Δ Α Κ Τ Ρ Α !!!!!