Αυτό είναι το «ΟΜΟΡΦΟ – ΥΓΙΕΣ» Πρωτάθλημα που επιθυμούν οι ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ και οι ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ



Χθες ήταν μια ποδοσφαιρική μέρα γεμάτη «ομορφιές». Μια μέρα που οι αντιολυμπιακοί πέταξαν τις μάσκες και άλλαξαν σερβιέτες. Είναι επίπονο να έχεις αιμορραγία 18 χρόνια, με τις προβλέψεις να μιλάνε για 25ετία τουλάχιστον. Πέφτει και το ανοσοποιητικό και γίνεσαι ευάλωτος ….  σε κάθε είδους πειρασμό.
 
Καταρχήν είχαμε το ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ του πρωταθλητή Οκτωβρίου-Νοεμβρίου παοκούλη, αφού εισέπραξε μια μεγαλοπρεπή ΤΕΣΣΑΡΑ στη Ξάνθη. Ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική. Εμείς αντί σχολίου θα παραθέσουμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ, την οποία δυσκολευόμαστε να την εντοπίσουμε στα πρωτοσέλιδα των αντικειμενικών βαζελολάγνων κωλοφυλλάδων που ενίοτε συμπαθούν τον παοκούλη και την προσφυγοπούλα.
 
 
 
Όπως αποδείχθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης, ούτε και οι Ακρίτες έμειναν ικανοποιημένοι από τις υποδείξεις του Χαράλαμπου Καλογερόπουλου και των βοηθών του, με αποτέλεσμα να εκδώσουν μία λιτή ανακοίνωση με το γνωστό… στιλ, που αφορούσε τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Γιώργο Γκιρτζίκη:
«ΘΕΙΟ, συντοπίτη ΓΚΙΡΤΖΙΚΗ ήμαρτον και βοήθεια συνάμα».
 
 
Μη περιμένετε από μας να ερμηνεύσουμε τον ποιητή. Με την ερμηνεία ας ασχοληθεί ο Κος Κορέας όταν βρει χρόνο.
 
Τα καλύτερα έγιναν το βραδάκι στη Τριπολιτσά. Θυμίζουμε πως οι οργανωμένοι πράσινοι γείτονες και συνεργάτες της ΓΑΔΑ είχαν πει πως δεν θα πήγαιναν στην Τρίπολη μετά από κάποιες κοκορομαχίες με την ΠΑΕ Αστέρα Τρίπολης.
 
Τελικά κάποιοι «ΜΑΓΚΕΣ» κατά την ΜΟΛΟΧΑ βρέθηκαν στις εξέδρες. Πληροφορίες λένε ότι μετακινήθηκαν αυθόρμητα με αυτά τα ΓΚΡΙ ΚΤΕΛ της Ελληνικής Αστυνομίας. Εμείς δε το πιστεύουμε, αλλά έτσι μας μετέφεραν οι ντόπιοι που τους είδαν να καταφθάνουν παρείτσα. Αρχικά δημιουργήθηκε ένταση με τους ανθρώπους του Αστέρα, αφού ξαφνικά είδαν στις εξέδρες τους ικανό αριθμό από «ΜΑΓΚΕΣ», χωρίς να έχουν εισιτήριο και χωρίς να έχουν υποστεί σωματικό έλεγχο κατά την είσοδό τους στο γήπεδο. Δεχόμαστε ότι αυτός έγινε μέσα στα ΓΚΡΙ ΚΤΕΛ με τα συρμάτινα παράθυρα, αφού οι «ΜΑΓΚΕΣ» συνταξίδευσαν με τους «ένστολους» συμπολίτες μας. Φαντάζομαι ότι ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ είναι ενήμερος για τον κοινωνικό τουρισμό μέσω της ΕΛΑΣ.
 
Μεταφέρθηκε στον αγνό φίλαθλο κόσμο μια ανησυχία για το κατά πόσο θα ήταν δυνατή η τέλεση του αγώνα, μέσα από την ιστοσελίδα του «ακροαριστερού – αντιεξουσιαστικού» σπορ εφ εμ.
 
 
 
Κίνδυνος αναβολής στο Αστέρας-Παναθηναϊκός
Στον «αέρα» βρίσκεται η διεξαγωγή του ματς Αστέρας-Παναθηναϊκός μετά την είσοδο 200-250 οπαδών των «πρασίνων» στις εξέδρες.
Έφτασαν μέχρι την Τρίπολη και μπήκαν στο γήπεδο, παρά τη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ που τους απέτρεπε να πράξουν κάτι τέτοιο, κάνοντας λόγο ακόμη και για ενδεχόμενο προβοκάτσιας.
Δημιουργήθηκε αναστάτωση, αφού η είσοδος των οπαδών έγινε κάτω από τη μύτη της αστυνομίας και κανείς δεν προχώρησε σε σωματικό ή άλλου είδους έλεγχο!

Αυτήν την ώρα υπάρχουν διαβουλεύσεις μεταξύ των διοικήσεων των δύο ομάδων και της αστυνομίας για την τύχη της αναμέτρησης.

 
Για 200-250 «ΜΑΓΚΕΣ» μιλούσε το ρεπορτάζ . Τελικά οι ανησυχίες αποδείχτηκαν αβάσιμες αφού μόνο 10-15 άτομα ήταν αυτά που βρέθηκαν στο γήπεδο.
 
 
 
Update: 17.40 Κανονικά θα πραγματοποιηθεί το ματς στην Τρίπολη μεταξύ του Αστέρα και του Παναθηναϊκού. Το μόνο ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι αν θα το παρακολουθήσουν και οι φίλοι των φιλοξενούμενων που ταξίδεψαν μέχρι την Αρκαδία. Περίπου 250 «πράσινοι» βρίσκονται εκτός γηπέδου και υπάρχουν διαβουλεύσεις σχετικά με το αν θα τους επιτραπεί η είσοδος ή όχι.
Μάλλον υπερβολικές –όπως αποδείχτηκε- ήταν οι πρώτες πληροφορίες που αφορούν την τύχη του αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός.
Ενώ αρχικά γράφτηκε πως περισσότεροι από 200 φίλοι του «τριφυλλιού» αψήφησαν την απόφαση να μη δοθούν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους -αλλά και ανακοίνωση της» πράσινης» ΠΑΕ που τους καλούσε να μην μεταβούν στην Αρκαδία- και μπήκαν στο γήπεδο, τελικά νεότερη ενημέρωση αναφέρει πως δεν πρόκειται για περισσότερα από 10-15 άτομα.
Δεν υπήρξε κάποιο… «ντου» οπαδών, ούτε επεισόδια και όλα δείχνουν πως η μίνι-κρίση που αρχικά δημιουργήθηκε, βαίνει προς εκτόνωση και το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά.
 
Αυτά τα διαβάζουμε σε αυτούς που είναι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ έτσι; Που λένε και γράφουν ΜΟΝΟ την αλήθεια κι ας στεναχωρούν τον ΦΟΡΟΦΥΓΑ ΕΡΓΟΔΟΤΗ τους. Τελικά η οπαδική ΠΡΑΣΙΝΗ πανηγυρίζει σήμερα ότι οι «ΜΑΓΚΕΣ» ήταν 1500! Μπράβο στην ΕΛΑΣ που φροντίζει για την τόνωση του χειμερινού τουρισμού σε δύσκολες εποχές για το τουριστικό προιόν της χώρας.
 
Τελικά ο Αγώνας έγινε κανονικά. Θαυμάσαμε για ακόμα μια φορά το μπουρδέλο που έχει μεταμορφώσει σε studio ο Αναστασίου. Αντί να φάνε 5 γκολ χτες, κατάφεραν να πάρουν τιμητική ισοπαλία χάρις τον ΚΟΡΑΚΑ Κομίνη που έκοψε ΤΕΣΣΕΡΙΣ φορές με offside επιθέσεις των Αρκάδων, αλλά και εξαιτίας της αστοχίας τους. Ηρωική μορφή ο τερματοφύλακας Στιλ. Δεν θα σχολιάσουμε κάτι άλλο για τη ΦΑΣΗ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ που περνάει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα αντιπαραβάλλουμε τα πρωτοσέλιδα των ΑΛΗΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ των τριών κολοφυλλάδων που το παίζουν αντικειμενικά εκδιδόμενες. Του χτεσινού αγώνα, με αυτό που έδωσε στη  Τρίπολη ο ΘΡΥΛΟΣ πριν ένα περίπου μήνα σε συνδυασμό με τα 4 offside που καταλογίστηκαν χτες και που δεν έδειξε ΟΥΤΕ Η ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΝΕΡΙΤ.
 

 
Τα συμπεράσματα δικά σας
 
Για την ΠΡΑΣΙΝΗ που έχει βγάλει κομπιουτεράκι και κάνει  υπολογισμούς και σενάρια, τους λέμε ότι από τα 12 εντός έδρας, το ένα τουλάχιστον να το ΞΕΧΑΣΟΥΝ. ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ Ο ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΟΔΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ ΒΡΕΓΜΕΝΑ.
 
Αφήνω τελευταίο  το «αγνό» «τίμιο» και «ταλαιπωρημένο» «προσφυγικό» σωματείο που το ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ.
 
Το σαββατοκύριακο είχαμε επιθέσεις εναντίον πολιτών που ΝΟΜΙΜΑ προσέφυγαν στην Ελληνική Δικαιοσύνη για να εμποδίσουνε την πιο ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ ΑΡΠΑΓΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ που έγινε ποτέ! Ταυτόχρονα είχαμε ΑΠΕΙΛΕΣ με προκηρύξεις  που πετάχτηκαν στα σπίτια τους.

 
Κύριε Κορέα. Έλληνες Δικαστές . Μάλλον σε λάθος κατεύθυνση ψάχνετε για «εγκληματικές οργανώσεις». ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ έλληνες πολίτες που προσέφυγαν σε σας για να βρουν το δίκιο τους. Είναι δυνατό να τους αφήνετε απροστάτευτους στις ορέξεις πλανόδιων αλητών?

Σχόλια

Εικόνα Aprosarmostos17

Μετά από αυτό που έγινε στην Τρίπολη, η Ελληνική Αστυνομία μπαίνει κανονικά στους χορηγούς της παε παο. "Δωρεάν εκδρομαί εις την επαρχίαν με τον παναθηναϊκούλιν, είσοδος δωρεάν".

Εικόνα Aprosarmostos17

Παρόμοιες πρακτικές εφάρμοζαν οι Τούρκοι στη Μικρά Ασία και την Κωνσταντινούπολη απένταντι στους "αλλοεθνείς". Τα είχανε νιώσει στο πετσί τους και οι Έλληνες της περιοχής πριν εγκαταλείψουν τα σπίτια τους ως πρόσφυγες. Ναι, όλοι αυτοί που ο λαθρέμπορας λερώνει με το βρωμόστομά του συνέχεια. ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΒΡΩΜΟΜΑΦΙΟΖΟΙ.

Εικόνα Νικος τρελογαυρος

Αδερφε ΔΙΑ στην ΝΕΡΙΤ εδειξε ολες τις φασεις.

Εικόνα ΔΙΑΣ

δεν βλεπω ΝΕΡΙΤ το ομολογω. απο αλλη πηγη το εμαθα και θα την επιπληξω (την πηγη). ΟΚ ΝΕΡΙΤσα. Αυτη τη φορα ησουν σωστη. Μου ειπαν επισης οτι εκεινο το τσουτσεκι ο Αρης Γατας εκανε τετοιες ερωτήσεις στο ρεπορταζ που θα ζηλευε και ο Βασιλαρας. Αληθευει?

Εικόνα μαουνιέρης

Άρης Γάτας: το άκρον άωτον της σοβαροφάνειας. Κάτι σαν "Παπαδάκης" των αθλητικών...

Εικόνα apostolos gaganis

Πες τα ρε Δία! Γάβγισε, έτσι! Δυνατά, ρε αδέρφι! ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ! Ξεκινάμε από αύριο! Το νου σας, ρε! Βρισκόσαστε μπροστά στην πηγή! Μη τυχόν και τα σκατώσετε, γιατί θα σας πάρει ο διάολος ΟΛΟΥΣ!