ΓΙΑΝΝΗ ΖΑΜΠΕΤΑΚΗ, ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ



Όπως είναι γνωστό, 17 πολίτες προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας εναντίον της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ, με τους συγκεκριμένους όρους που προβλέπονται αυτήν την στιγμή. Η ΠΑΕ ΑΕΚ δημοσιοποίησε τα ονόματα των 17 πολιτών, με μία ενέργεια καθ'όλα παράνομη.
 
H δημοσιοποίηση των ονομάτων και των διευθύνσεων κατοικίας των 17 προσφυγόντων στο ΣτE (διά της αυτούσιας δημοσίευσης του δικογράφου της προσφυγής τους από το site της ΠAE AEK), χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή τους, παραβιάζει τον νόμο 2472/97 «περί προστασίας προσωπικών δεδομένων».
Σύμφωνα με νομικούς κύκλους η AEK είχε κάθε δικαίωμα να λάβει επίσημα γνώση της προσφυγής, γι' αυτό και η σχετική της αίτηση στο ΣτE ικανοποιήθηκε, αλλά δεν είχε κανένα δικαίωμα να μεταδώσει οποιοδήποτε στοιχείο των «17».
H πράξη της διώκεται αυτεπάγγελτα -δεν χρειάζεται, δηλαδή, καν μήνυση από τους θιγόμενους- και επισύρει (άρθρο 22) ποινή φυλάκισης από 12 έως 60 μήνες και χρηματικό πρόστιμο από 3.000 έως 30.000 ευρώ.
Eπιπλέον, αυτεπάγγελτα διώκεται και το αδίκημα της «έκθεσης» (άρθρο 306 του Π.K.) με ποινή φυλάκισης από 6 έως 60 μήνες σε περίπτωση που οποιοσδήποτε εκ των «17» προβεί σε μια απλή καταγγελία στην Eισαγγελία, υποστηρίζοντας ότι η δημοσιοποίηση των στοιχείων του στο site της ΠAE AEK μπορεί να τον θέσει σε κίνδυνο...
 
Ένας εξ αυτών των 17 πολιτών λοιπόν, ο Γιάννης Ζαμπετάκης, είναι δηλωμένος οπαδός του Ολυμπιακού.
 
 
Αυτός ο άνθρωπος δέχτηκε επίθεση στο σπίτι του.
 

 

 

 

 

 
Φυσικά δεν υπάρχει ηθική αυτουργία της ΠΑΕ ΑΕΚ για όλα αυτά. Όχι βέβαια. Όπως γράφει κι ένας έγκριτος σχολιαστής του e-alitheia από κάτω, ''και καλά'' κάνοντας πλακίτσα,
 
Τον έχω ικανό να τα έχει σκηνοθετήσει μόνος του για να πάρει αποζημίωση απο την ΑΕΚ, όπως έκανε με την Pizza Hut και τα 100 ευρώ που πήρε για το κουκουτσι ελιάς που είχε μέσα.
 
Λογικά δεν θα ασχοληθεί κάποιος εισαγγελέας με τα παραπάνω. Δεν χρειάζεται. Όλως τυχαίως, λίγες μέρες μετά τη δημοσιοποίηση του ονόματος του Γιάννη Ζαμπετάκη από την ΠΑΕ ΑΕΚ, δέχτηκε επίθεση στο σπίτι του. Οι εισαγγελείς σε αυτήν τη χώρα ασχολούνται με το ποιος έκαψε το φούρνο του Κωνσταντινέα στην Καλαμάτα το 2012, αφού ''στάνταρ γαύροι το έκαναν κατ'εντολή Μαρινάκη, ποιος άλλος είχε συμφέρον να το κάνει;''. Εδώ, στην περίπτωση της επίθεσης στο σπίτι του Γιάννη Ζαμπετάκη, ''προβοκάτορες θα ήταν ρε φίλε, σιγά μην ήταν Αεκτζήδες. Οι Αεκτζήδες δεν κάνουν τέτοια πράγματα, άσε που και να τα έκαναν, είναι τόσο χαζοί να έγραφαν συνθήματα της ΑΕΚ;''. Το ίδιο και στην υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης στο Ζωγράφο της ΚΕΔ.
 
Εμείς το μόνο που θα πούμε είναι
 
ΓΙΑΝΝΗ ΖΑΜΠΕΤΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 16 ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΑΤΕ ΣΤΟ ΣτΕ, ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ.
 
Όσο για'σένα γαύρε του γλυκού νερού Αντωνάκη Σαμαρά, που χορεύεις καταπώς γουστάρει ο λαθρέμπορας Μελισσανίδης, ραντεβού στις κάλπες. Έφαγες την πρώτη γερή σφαλιάρα στις πρόσφατες Δημοτικές-Περιφερειακές εκλογές. Περίμενε να δεις τα ποσοστά του κόμματός σου στην Α' και στη Β' Πειραιά στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Θα γελάσουμε καλά...
 

Σχόλια

Εικόνα Aprosarmostos17

Η είδηση έγινε αβαβά από όλα τα ΜΜΕ. Το θέμα είναι ότι εκτός από το αυτεπάγγελτο, ο Ζαμπετάκης κατέθεσε μήνυση. Έτσι οι αρχές οφείλουν να ερευνήσουν την υπόθεση και εδώ έχουμε μια καραμπινάτη ηθική αυτουργό, την παε αεκ. Εγώ αν ήμουν στη θέση τους, μετά από τέτοια χοντρή μαλακία (δημοσίευση ονομάτων), θα είχα φροντίσει να μην πειραχτεί ούτε τρίχα από τους 17 και τις περιουσίες τους.

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

http://redopinion.gr/2014/12/makria-apo-koustodies/#more-2367 Σαββα το βαζω εδω. Αυτα που λεει στο αρθρο ειναι πολυ σοβαρα και εγκυρα. Ελπιζω να καταλαβεις...

Εικόνα savvas gridlock

Οχι, δεν καταλαβαινω σε τι εξυπηρετει αυτο το αρθρο τωρα και τι σχεση εχει με τον Ολυμπιακο το αν καποιο μελος της διοικησης του Ερασιτεχνη κανει παρεα με εναν τυπο που πηγε με ελευθερας το παιδι του στο βαζελο. Ειναι δυνατον να εγκαλουμε τη συγκεκριμενη διοικηση για ελλειψη τετοιων αντανακλαστικων; Δεν γινεται. Πραγματικα θα ηθελα να καταλαβω ομως το αν πρεπει να μπουμε σε μια διαδικασια ελεγχου της ολυμπιακοφροσυνης αυτων των συγκεκριμενων μελων του Δ.Σ. του Ερασιτεχνη.

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

1) Εξυπηρετει στο να προλαβει καταστασεις που ζησαμε στο προσφατο παρελθον. 2) Διαβασε καλα και θα καταλαβεις που επαιζε το παιδι του και ποιος το αφησε να φυγει. 3) Δεν μιλαει για την πλειοψηφια της διοικησης αλλα για πολυ συγκεκριμενα ατομα (λιγα). 4) Ολοι οσοι ειναι στον Ολυμπιακο δινουν εξετασεις καθημερινα για το ποσο Ολυμπιακοι ειναι. Εγω πιστευω οτι ηδη ο Κουντουρης εχει παρει χαμπαρι τους συγκεκριμενους οπως και ολοι εμεις...

Εικόνα savvas gridlock

Ξέρω σε τι αναφέρεται ο Λευτέρης. Την σκοπιμότητα του να βγει τώρα προς τα έξω δεν καταλαβαίνω, αλλά εντάξει, δέχομαι αυτό που λες, ''πάμε να προλάβουμε το κακό''.

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Αυτο ακριβως Σαββα. Ετσι ηταν παντα ο Λευτερης, δεν εχει σωστο timing. Οταν θελει να πει κατι το γραφει αμεσως. Αντε βα περασουμε σημερα να φυγει το αγχος. Ενημερωστε παιδια και για τα ματς που εχει ο Ερασιτεχνης ειδικα στην Ευρωπη. Η γυναικεια ομαδα εκανε υπερβαση και τωρα παιζουμε με Γαλατα πουε ειναι το φαβορι της διοργανωσης. Οσο μπορουμε ο καθενας να στειλουμε τον κοσμο στο γηπεδο.

Εικόνα olympiakaraga7te

ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΔΕΡΦΟ ΣΥΓΓΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΥΡΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΕΝΑΣ ΒΑΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΣΠΡΕΫ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΑΝΕ ΤΑ ΑΡΧΔΙΙΑ.
ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΓΩ;
1) ΟΧΙ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
2) ΟΧΙ ΦΩΤΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΠΟΛΛΕΣ, ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
3) ΟΧΙ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΕ ΛΑΓΟΥΣ
4) ΟΧΙ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΕ ΓΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΜΕ ΛΑΓΟΥΣ
5) ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΙΤΣΕΛ ΛΕΩ ΤΩΡΑ, ΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΛΒΔΕΡΔΕ ΑΛΛΑ Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΖΑΡΝΤΙΜ!

Εικόνα γαυρος ο μη tsimpon
Εικόνα KCS

Φίλος μου, που όμως είναι βαζέλας και νεοδημοκράτης, μου έχει πει σε ανύποπτο χρόνο (το καλοκαίρι) ότι ο εικονιζόμενος παράγων ομάδος της Β'Εθνικής πληρώνει τα νοίκια των κεντρικών γραφείων της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού. Πληρώνει μηνιάτικο στο κόμμα της ΝΔ δηλαδή.

Εικόνα savvas gridlock

Mπα, δεν το πιστεύω. Αποκλείω ότι υπάρχουν τέτοιες σχέσεις πολιτικών με κόμματα τη σήμερον ημέρα.

Εικόνα Romain

ΟΛΟΙ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!

Να πάρει το μάθημα του και να πάει σπίτι του.

Εικόνα Kaine

Αναμενόμενο ήταν, δσυτυχώς. Ελπίζω να είναι καλά ο άνθρωπος.

Εικόνα Chief Bromden

Σε κάτι τέτοιες στιγμές χρειάζεται το κανάλι που όλοι φωνάζουμε να παίζει το θέμα απο το πρωί μέχρι το βράδυ, να δεις μετα πως θα τρέχουν οι εισαγγελείς...

Εικόνα apostolos gaganis

Σωστόοο...Να δει αυτή την ανάρτηση η Διοίκηση του Ολυμπιακού. Άσε που θα τα ξέρει τα γεγονότα...

Εικόνα apostolos gaganis

Σε ποιά άλλη χώρα θα είχαν προσφύγει πολίτες της στο - αντίστοιχο - Συμβούλιο της Επικρατείας, το θιγόμενο σωματείο θα είχε δημοσιοποιήσει ΠΑΡΑΝΟΜΑ τα ονόματα των προσφυγόντων ( απίστευτο!), ΄΄άγνωστοι΄΄ θα είχαν προκαλέσει ζημιές σε περιουσιακό στοιχείο ενός από τους προσφυγόντες, αναγράφοντας προκλητικά σ΄αυτό το όνομα του σωματείου και προειδοποιώντας ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ ΩΣ ΄΄ΤΙΜΩΡΙΑ΄΄ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ( επίσης πρωτοφανές ), ενώ ταυτόχρονα θα είχαν απειλήσει - επίσης φανερά - πολλούς απ΄τους εν λόγω πολίτες, ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ - ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ - ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΥΦΛΩΣΗ ΚΑΙ ΚΩΦΟΤΗΤΑ; ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΡΑΞΙΑ ΟΣΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ - ΝΟΜΙΜΑ - ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΡΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Η ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΎΝΤΑΙ; Τώρα βέβαια θα μου πείτε: Ποιό κράτος ρε φίλε...;

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

αυτό με την "επιλεκτική" ευαισθησία των εισαγγελέων κατάντησε σκάνδαλο.