ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ''ΠΡΕΣΒΗ''



Διαβάζουμε στο sport24.gr το παρακάτω κείμενο.
 
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την Πέμπτη το βράδυ την ευρωπαϊκή του παρουσία με την ισοπαλία κόντρα στην Εστορίλ και δυστυχώς για τους πράσινους το πέσιμο της αυλαίας συνοδεύτηκε από δυο αρνητικά ρεκόρ για το τριφύλλι. Ρεκόρ που δεν αρμόζουν στο ευρωπαϊκό πρεστίζ των πράσινων και στο όνομα "Panathinaikos" που με τόσο κόπο είχε φτιάξει το τριφύλλι τα προηγούμενα χρόνια.
Το πρώτο αρνητικό ρεκόρ έχει να κάνει με την συλλογή βαθμών εκ μέρους του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι πήραν μόλις δυο πόντους, δυο ισοπαλίες κόντρα σε Αϊντχόφεν (εκτός έδρας) και Εστορίλ (εντός έδρας) και η συγκομιδή των δυο βαθμών αποτελεί φυσικά την χειρότερη παρουσία του τριφυλλιού σε όμιλο του Europa League ενώ η πράσινη ισοβάθμησαν μια ανάλογη παρουσία αλλά σε ομίλους του Champions League.
Μάλιστα η κατάκτηση μόλις δυο βαθμών σε ομίλους της δεύτερης τη τάξη διοργάνωσης της UEFA αποτελεί και χειρότερο ρεκόρ για κάθε ελληνική ομάδα. Το προηγούμενο το είχε η ΑΕΚ από τη σεζόν 2011-12 με τους "κιτρινόμαυρους" να έχουν τρεις βαθμούς σε έναν όμιλο όπου είχαν μηδέν πόντους μέχρι το τελευταίο ματς των ομίλων όταν και κέρδισαν εκτός έδρας την Στουρμ Γκράτς.
Υπήρχαν και χειρότεροι
Θα πρέπει να σημειώσουμε βέβαια ότι στη φετινή πορεία των ομίλων του Europa League δεν ήταν η χειρότερη δυνατή καθώς υπήρχαν και άλλες ομάδες που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τους ίδιους ή και με λιγότερους βαθμούς από το τριφύλλι. Χαρακτηριστικά στον τρίτο όμιλο η Παρτίζαν είχε επίσης δυο πόντους, στον δέκατο η Ρίο Άβε πήρε μόλις έναν βαθμό όπως και η Ντινάμο Μίνσκ στον ενδέκατο, ενώ με μηδέν βαθμούς τερμάτισαν η Σλόβαν Μπρατισλάβα στον ένατο και η Μέταλιστ Χάρκιβ στον δωδέκατο.
Το δεύτερο αρνητικό ρεκόρ είχε να κάνει με την παρουσία του κόσμου και συγκεκριμένα των εισιτηρίων που έκοψε ο Παναθηναϊκός στην διάρκεια ενός ευρωπαϊκού αγώνα. Βέβαια και οι συνθήκες δεν ευνόησαν με τίποτα την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο καθώς η καταρρακτώδης βροχής, ο αντιτουριστικός αντίπαλος, το εργάσιμο της ημέρας, η άνευ βαθμολογικής σημασίας αναμέτρηση "οδήγησαν" στο να κοπούν μόνο 2.050 εισιτήρια καθώς όντως στο γήπεδο υπήρχαν τέσσερις χιλιάδες φίλοι του τριφυλλιού.
Αυτός ο αριθμός ήταν μακράν ο μικρότερος με το προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ να είναι τέσσερις χιλιάδες εισιτήρια παραπάνω έντεκα χρόνια πίσω. Συγκεκριμένα πριν το ματς της Πέμπτης με την Εστορίλ ο Παναθηναϊκός είχε κόψει τα λιγότερα του εισιτήρια στην αναμέτρηση του με την Στουτγκάρδη που διεξήχθη και πάλι στην Λεωφόρο στις 4 Νοεμβρίου του 2003.
Το τριφύλλι για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League υποδεχόταν τους Γερμανούς από τους οποίους είχε χάσει εκτός έδρας με 2-0 είχε μείνει εκτός διεκδίκησης πρόκρισης στην επόμενη φάση Champions League και στην συγκεκριμένη αναμέτρηση είχαν κοπεί 6.018 εισιτήρια. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 3-1 σε εκείνη την αναμέτρηση.
Η Γκόριτσα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Φενέρ
Ο αμέσως μικρότερος αριθμός εισιτηρίων είχε καταγραφεί στις 30 Σεπτεμβρίου 1999, στον αγώνα για το Κύπελλο UEFA με την Γκόριτσα στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός μπροστά σε 6.280 φίλους του είχε κερδίσει με 2-0 το ματς ενώ η λιγοστή παρουσία του κόσμου οφειλόταν τόσο στην νίκη εκτός έδρας των πράσινων στο πρώτο ματς με 1-0 όσο και στην μικρή δυναμικότητα του αντιπάλου.
Το τέταρτο αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων είχε σημειωθεί και πάλι τη σεζόν 2003-04 και πάλι στην διάρκεια των ομίλων του Champions League και τρεις εβδομάδες μετά το ματς με την Στουτγκάρδη. Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 26 Νοεμβρίου 2003 και παρά την εμπορικότητα του αντιπάλου και τη δυναμική του η απογοήτευση των φίλων του τριφυλλιού οδήγησε 6.890 φίλους των πράσινων στο "Απόστολος Νικολαϊδης".  
Η πεντάδα των αρνητικών ρεκόρ κλείνει με ένα ματς "ειδικών συνθηκών" όπως είχε διαμορφωθεί η αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε το 2002 στην ρεβάνς του 1-1 της Κωνσταντινούπολης και των όσων είχαν γίνει στην Τουρκία πριν αλλά και στην διάρκεια του αγώνα. Τότε είχαν υπάρξει πολύ ακριβά εισιτήρια, πολύ ισχυρά αστυνομικά μέτρα και στην νίκη του Παναθηναϊκού με 4-1 για το Κύπελλο UEFA είχαν κοπεί μόλις 7.038 εισιτήρια. Σε μια αναμέτρηση που είχε διεξαχθεί στις 14 Νοεμβρίου του 2002.
 
Συνοψίζουμε.
 
- Ο Panathinaikos έχει το αρνητικό ρεκόρ παρουσίας ελληνικών ομάδων σε όμιλο του UEFA-Europa League. Καμία άλλη ελληνική ομάδα δεν μάζεψε ποτέ λιγότερους από 3 βαθμούς σε όμιλο του Europa League. Θυμίζουμε πως το ίδιο ακριβώς ρεκόρ έχει και στη διοργάνωση του Champions League ο Παναθηναϊκούλης, με τους 2 βαθμούς στον όμιλο της περιόδου 2010-11.
 
Ο ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ''ΠΡΕΣΒΗΣ'' ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΜΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.
 
- Με τις 2.050 εισιτήρια που κόπηκαν χθες στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ο Παναθηναϊκούλης έσπασε το δικό του αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης σε ευρωπαϊκά ματς, το οποίο κρατούσε από το Νοέμβριο του 2003 και τον αγώνα με την Στουτγκάρδη για το Champions League. Θυμίζουμε ότι σε εκείνο το παιχνίδι οι λαγοί έκαναν πέσιμο στους παίκτες τους και τους φώναζαν ''γίναμε οι πουτάνες της Ευρώπης''. Παραθέτουμε και πάλι το ρεπορτάζ της 'Ηχούς'' του 2003 (και όχι του ''ΦΩΤΟΣ'' ή του ''Πρωταθλητή'') για την παρουσία των λαγών στα ευρωπαϊκά ματς
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 6-11-2003
 

 

 

 

 
και το συγκρίνουμε με το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας όλων των (καθυστερημένων) Παναθηναϊκών.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 12-12-2014
 

 
ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΟΜΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
 
- Όπως διαβάζουμε εδώ 
 
Μόνο σε παιχνίδια ομίλων ο Παναθηναϊκός έχει πανηγυρίσει μία (!) φορά (επί της Μάριμπορ τον Δεκέμβριο του 2012) στα τελευταία 17!
 
ο ''πρέσβης'' έχει μία νίκη στα τελευταία 18 παιχνίδια του (με το χθεσινό πλέον) στην Ευρώπη σε φάση ομίλων, είτε στο Europa League, είτε στο Champions League. Και ποια ήταν αυτή η νίκη του; Αυτή επί της Μάριμπορ το 2012, με τα ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ διαιτητικά εγκλήματα υπέρ του λαγού (εδώ το βίντεο).
 
ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΕΧΕΙ Ο ''ΠΡΕΣΒΗΣ'' ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΤΟΥ EUROPA Ή ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΝΙΚΗ ΗΡΘΕ ΜΕ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.
 
- Στην ιστορία της παρουσίας των ελληνικών ποδοσφαιρικών ομάδων στα Κύπελλα της Ευρώπης, από το 1959 και μετά, ο Παναθηναϊκός έχει 95 νίκες και ο Ολυμπιακός 94. Με δεδομένο λοιπόν πως ο βάζελος αποκλείστηκε φέτος και ο Ολυμπιακός συνεχίζει το Φεβρουάριο στους ''32'' του Europa League,
 
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΙ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΑΚΟΜΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ''ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ DNA'' ΤΟΥ ''ΠΡΕΣΒΗ''. ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.
 
- Όπως έχουμε δει εδώ και εδώ, στην επίσημη κατάταξη των ομάδων στη βαθμολογία της UEFA από το 1959 μέχρι σήμερα, συνυπολογίζοντας και τις δύο χρονιές που δεν είχαν ολοκληρωθεί όταν είχαν γίνει οι αναρτήσεις μας, το 2013 και το 2014, 28 χρονιές είναι μπροστά ο Ολυμπιακός από τον Παναθηναϊκό και 26 χρονιές ο Παναθηναϊκός από τον Ολυμπιακό. 
 
Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ UEFA ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ''ΠΡΕΣΒΗ''. ΜΕΧΡΙ ΚΙ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ.
 
Γενιές και γενιές λαγών έχουν μεγαλώσει με τα παραμύθια για τον Panathinaikos και το ψευτο-επιχείρημα ''άσε την Ελλάδα με τα πέτσινα-κάλπικα-ψεύτικα πρωταθλήματά σου, γαύρε. Η Ευρώπη είναι ο καθρέφτης''. Ε πάρτε τον καθρέφτη σας λαγοί. Είστε τελευταίοι παντού. Τελευταίοι στο Champions League, τελευταίοι στο UEFA-Europa League, τελευταίοι στα εισιτήρια που κόβει ο κόσμος σας, κερδίζετε μόνο με διαιτησία και σε λίγο καιρό θα έχετε και λιγότερες νίκες από εμάς. Τελευταίοι παντού, αλλά πρώτοι στην προπαγάνδα. Και φυσικά δεν ξεχνάμε ότι και φέτος, όπως και το 2012, αδειοδοτηθήκατε ΠΑΡΑΝΟΜΑ από την ''κόκκινη ΕΠΟ'' για να παίξετε στην Ευρώπη.
 
THIS IS PANATHINAIKOS, Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΕΛΩΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
 
Y.Γ. Φυσικά όλα αυτά δεν θα τα δείτε έτσι γραμμένα στις ''αντικειμενικές'' φυλλάδες και ιστοσελίδες. Αλίμονο. Αυτές ''δεν φανατίζουν τον κόσμο, όπως κάνουν τα διάφορα καμένα οπαδικά μυαλά''. Κι επειδή δεν θέλουν να φανατίζουν τον κόσμο (και καλά), καταλήγουν να λένε ψέματα στον κόσμο. Δώστε κι άλλο χορταράκι στα λαγουδάκια ρε ''αντικειμενικοί'', πεινάνε και ζητάνε την ''τροφή'' σας...

Σχόλια

Εικόνα RED HELL

http://www.sport-fm.gr/article/autoi-Panathinaikos-kai-fetos-pics/801142.Δειτε το και προσπαθηστε να συγκρατησετε τα νευρα σας η τα γελια σας.Δεν σχολιαζω ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ(Η ΞΕΦΤΙΛΑ Η ΙΔΙΑ ΜΕ 2 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΟΤΙ ΑΔΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ(!!!)ΕΝΩ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΘΡΑ "Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ"(ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΧΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ).ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΟΥΤΕ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ.ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ Χ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΣΤΟ ΝΑΟ(ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΣΕ ΑΥΤΟ).ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ ΤΗΣ ΔΑΒΑΚΗ ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΣΕ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ 50 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΕΣΤΟΡΙΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 3.000 ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΗ ΒΡΟΧΗ(ΜΠΡΡΡ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ)ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ "ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗ"ΧΘΕΣ.ΠΟΣΟ ΜΑΛΑ-ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ.

Εικόνα Aγγελος Μιχαηλ

Άκυρο Σάββα, το βρήκα. Έχει να κάνει με την συμμετοχή του παο το 1969 στο Κύπελλο Εκθέσεων, όπου και κέρδισε την Daring cb 2-0 στη Λεωφόρο. Προφανώς και δεν αναγνωρίζεται από την Ουέφα που ανέλαβε επίσημα τη διοργάνωση από το '71-'72.

Εικόνα μαουνιέρης

Σήμερα η μολόχα των κοντοπίθαρων με κάνει με το πρωτοσέλιδό της να ομολογήσω ότι έχει δίκιο: Όντως, αυτός είναι ο Παναθηναϊκός! Ποιός λέει το αντίθετο;

Εικόνα Aγγελος Μιχαηλ

Χαιρετώ άπαντες.
Φίλε Σάββα, ποιές οι πηγές σου για τα στατιστικά του βάζελου;
Η επίσημη ιστοσελίδα της ουέφα δίνει: 267 αγώνες, 94 νίκες-65 ισοπαλίες-108 ήττες. Είναι λάθος;

Εικόνα olympiakaraga7te

φιλτατε χαιρετω και εγω,
95 νικες 65 ισοπαλιες 109 ηττες εχει ο βαζελος... ενω εμεις, 94 νικες 40 ισοπαλιες 103 ηττες
αρα 1.36 βαθμους εμεις μεσο ορο και ο παο 1.30 με το βαθμολογικο συστημα 3-1-0 που εχουμε τωρα
-14 ο ποα σε αναλογια νικες-ηττες, ενω εμεις -9 σε αναλογια νικες-ηττες

Εικόνα Aγγελος Μιχαηλ

Νάσαι καλά Ολυμπιακάρα μου! Στο βάζελο βάλε ακόμα μια ήττα και μια ισοπαλία από τους αγώνες για το Διηπειρωτικό με τη Νασιονάλ, νομίζω, το '71. Η Ουέφα δίνει σε μας 39 ισοπαλίες και 104 ήττες. Συγκεκριμένα στο κύπελλο uefa μας έχει με ρεκόρ 30-6-26 ενώ η βικιπαίδεια λέει 30-7-25. Νομίζω πως η Ουέφα έχει δίκιο.

Συγκεντρωτικά λοιπόν: Θρύλος 237 αγώνες 94-39-104 γκολ 310-150
βάζελος 271 ματς 95-66-110 γκολ 328-364.

Εικόνα olympiakaraga7te

Φιλε μου οπως δεν εβαλα το Παο-Τσσκα Σοφιας 2-1 που κανανε μεγαλη πουστια για να μη χασουν στα πεναλτι και εβαλα μονο το 0-2 οταν ξαναπαιχτηκε το ματς, ετσι δεν εβαλα και το 1-0 απο Ντιναμο Κιεβου το 1995-96 αφου δεν το αναγνωριζει η Ουεφα, το ενα εξισωνει το αλλο. Τωρα Βαλκανικο Κυπελλο και Διηηπειρωτικο του '71 δεν τα βαζω γιατι δεν ειναι ΕΥΡΩΠΗ...

Εικόνα Aγγελος Μιχαηλ

350 γκολ κατά,σόρυ για το λάθος.

Εικόνα savvas gridlock

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1_%CF%84...

Βάλε το link αν θες φίλε να συγκρίνουμε.

Εικόνα kg

Full UEFA competition record
Competition P W D L
UEFA Champions League 155 48 45 62
UEFA Cup Winners' Cup 22 9 3 10
EUSA Cup 2 0 1 1
UEFA Europa League 88 37 16 35

SAVVA .............

ΑΥΤΟ ΔΙΝΕΙ Η ΟΥΕΦΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ!ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ!

Εικόνα savvas gridlock

Άρα στο Κύπελλο Εκθέσεων της περιόδου 1968-69 είναι η διαφορά. Κύπελλο Εκθέσεων λεγόταν τότε το UEFA-Europa League. Τη νίκη του βάζελου με 2-0 στο Λεωφόρο επί της βελγικής Ντάρινγκ Κλαμπ, η ΟΥΕΦΑ δεν την αναγνωρίζει. Στις 9 Οκτωβρίου 1968 έγινε το ματς και ο βάζελος κέρδισε 2-0 με γκολ των Ροκίδη-Φραντζή. Μάλλον έχει κάνει λάθος η ΟΥΕΦΑ, δεν ξέρω γιατί δεν το έχει περάσει.

Εικόνα Chief Bromden

Αλλά και οι μπουγάτσες όμως...
Με την λήξη ο ΑΡΔ του ΑΝΤ1 αντιμετώπισε την ήττα –αποκλεισμό του ΜΠΑΟΚ λες και έχασε στις καθυστερήσεις από την Μπαρτσελόνα και αποκλείστηκε στην ισοβαθμία από έναν όμιλο που τον συμπλήρωναν η Μάντσεστερ σίτυ και η Παρί σεν ζερμαίν...

Εικόνα olympiakaraga7te

ΧΘΕΣ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ 0 ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΕ 6 ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 11-12 ΠΟΥ ΕΙΧΕ 1 ΝΙΚΗ ΚΑΙ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ. ΑΡΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ. ΩΣ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΕΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΥΕΦΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ 4 ΑΝΤΙ ΓΙΑ 6 ΑΓΩΝΕΣ, ΕΚΕΙ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Η ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 04-05 ΚΑΙ Η ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ 07-08 ΜΕ 0 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΕ 4 ΑΓΩΝΕΣ. ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΕ 1 ΒΑΘΜΟ ΣΕ 4 ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΛΙ ΤΟ 04-05. ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΛΟΙ ΠΑΙΞΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ Χ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΨΗΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ, ΒΑΛΑΝ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΧΑΣΑΝΕ ΜΕ 1-3 ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΦΡΕΣΚΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ 2 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (0-0 ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΕΠΙ ΛΕΜΟΝΗ).

ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΡΕΚΟΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΒΑΘΜΩΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΕΧΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ 2 ΦΟΡΕΣ Η ΑΕΚ ΜΕ 2 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΣΕ 6 ΑΓΩΝΕΣ. Ο ΠΑΟ ΤΟ 00-01 ΣΤΗ Β' ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟ 10-11 ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΚΟ 2-13 ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΡΜΑΤΩΝ (ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ 2-13) ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΤΟ 94-95 ΚΑΙ ΤΟ 03-04 ΑΡΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΡΕΚΟΡ. ΑΥΤΟ ΤΟ 2-13 ΤΟΥ ΠΑΟ ΑΠΟ ΤΟ 10-11 ΚΑΙ ΤΟ 1-11 ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 03-04 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΕΡΜΑΤΩΝ ΑΦΟΥ Ο ΠΑΟ ΤΟ 05-06 ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΡΜΑΤΩΝ 4-16. ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΛΕΜΕ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΤΟ 3-0 ΑΠΟ ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ, 5-0 ΑΠΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΚΑΙ 5-1 ΑΠΟ ΒΕΡΝΤΕΡ ΕΙΧΕ 13-1 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 3Ο ΡΕΚΟΡ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΕ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΤΣ.Λ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ-ΗΤΤΕΣ Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ 94 ΝΙΚΕΣ 40 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ 103 ΗΤΤΕΣ ΕΝΩ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣΣ ΕΧΕΙ 95 ΝΙΚΕΣ 65 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ 109 ΗΤΤΕΣ. ΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ Η ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ (32 ΚΑΙ 16).
ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 3-1-0 ΤΟΤΕ Ο ΟΣΦΠ ΕΧΕΙ 1.36 ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΒΑΘΜΩΝ ΕΝΩ Ο ΠΑΟ 1.30 ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ.

ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ 29-26 ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΙ. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 25ΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ 98ΟΙ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 15-16 ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 21ΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ 115ΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ 94 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ.

Εικόνα kg

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 16 ΘΑ ΓΙΝΕΙ 27/2/2015

Εικόνα olympiakaraga7te

οποτε και να γινει θα ειμεθα στους ισχυρους φιλτατε! αρκει βεβαιως να περασουμε! γενικα αφου εχουμε την 25η θεση δε φοβομαστε καμια ομαδα του Γιουροπα, επισης απο αυτες που στον ομιλο φετος ΤΣ.Λ. ηρθαν στην 3η θεση πηραμε μονο εμεις 9 βαθμους, οι αλλες μεχρι 7 ορισμενες 6 και αλλες 5...

Εικόνα Ιασονας

Να'στε καλα ρε παιδια εριξα πολυ γελιο με τα σχολια..ειδικα στη διαφωνια για το εαν κανουν τοσο καλα τσιμπουκια οσο παλαιοτερα..απολαυστικοι

Εικόνα CVRED

Πραγματικα, το συγκεκριμενο πρωτοσελιδο, ειναι δειγμα της νοημοσυνης του μεσου ζελα.
Ετσι τρωνε την παραμυθα και την προπαγανδα, βλεπουν φανατικα τη Δικη του Χανς Κριστιαν Θωμαϊδη και πηγαινουν και βαφουν καγκελα.
Ετσι ελεγχεται η πλειοψηφια των προβατων.
Χθες παντως δε νομιζω να εμειναν παραπονεμενοι. Ειχε πεοθυλασμους παντου. Οπως τους ταιριαζει.

Εικόνα rasputin7

Παιζει να ναι μακραν το χειροτερο οπαδικο πρωτοσελιδο μετα απο την ολοκληρωση μια ΞΕΦΤΙΛΑΣ.Οι βαζελοι δεν εχουνε καταλαβει την ΚΑΤΑΝΤΙΑ τους.Με σοβαρο πρωταθλημα για β εθνικη θα ητανε αλλα ας ειναι καλα τα χωρια που ειναι στην Α εθνικη.
Πιαστε πατο κωλοφαρα.
ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ.

Εικόνα lets79

ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΒΑΘΜΩΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΑΧ ΚΟΥΛΑ,ΑΕΚΟΥΛΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ 2004-5,ΜΕ ΜΗΔΕΝ(ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΟΙ,ΜΗΔΕΝ Ή ΜΕΔΕΝ Ή ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ)ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΕ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΟΥΕΦΑ ΤΟΤΕ....ΠΛΗΣΙΑΣΕ Ο ΦΑΠΡΕΣΒΗΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΣΠΑΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ....ΤΡΟΜΕΡΟ ΡΕΚΟΡ!!!! http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD_%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CF%89%CE%BD_%CF%83%CF%84%CE%B1_%CE%BA%CF%8D%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1_%CE%95%CF%85%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B7%CF%82_(2000-2009)

Εικόνα olympiakaraga7te

φιλτατε στο γιουροπα λιγκ των ΕΞΙ αγωνων το ρεκορ ειναι του παο με 2 βαθμους, μετα η αεκ με 3 το 11-12

στο ουεφα που λες των ΤΕΣΣΑΡΩΝ αγωνων, το ρεκορ ειναι της λαρισας το 07-08 και φυσικα της αεκ οπως λες 04-05, μετα ερχεται το αιγαλεω με 1 βαθμο το 04-05

Εικόνα savvas gridlock

Τότε ήταν άλλη η μορφή των ομίλων, με 5 ομάδες κι ένα ματς μεταξύ των ομάδων σε μία μόνο έδρα, όχι μέσα-έξω.

Εικόνα ase_ree

Το ζησαμε κι αυτο(γαμω το μουνι της μανας σου αλαφουζε,εκει δεν μιλας για παραγκες).Ο τρυπιος κυριος πρεσβης για μια ακομη φορα εστησε κωλο(θελει η πουτανα να κρυφτει και ο πουτσος δεν την αφηνει).Αντε ρε μουνοπανα που καρκινο να βγαλετε(sporday,sporfm,bazeleta,sky)για εξηγηστε μας τωρα το τι πως.Ηθελα να προτεινω κατι στο αγαπητο(γαμημενο)σωματειο του λαγου.Κλειστε το μαγαζι και σ ενα χρονο να βγαλετε ολη αρρωστεια αγιατρευτη και η πουτανα η μανα σας να βαλει συφιλη μιας και εχει γαμηθει με οτι πακισταν κυκλοφορει.

Εικόνα kg

ΜΟΝΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΣΚΛΗΡΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥΣ!

ΜΟΝΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΣΚΛΗΡΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ.....1.500 ΦΥΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...ΕΙΝΑΙ 15.000!

ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ...ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ?
ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ...ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 98η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ UEFA?
ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ ΨΟΦΙΜΙΑ.....ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΣΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ...ΜΟΛΙΣ 73 ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ...ΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ!!!!!!????????
ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ...ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ 90-100 ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!
ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ...ΡΕ ΦΥΜΑΤΙΚΟΙ .......ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΡΕΚΟΡ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ?

ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ....ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ .....εν αθηναις....ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ?

Εικόνα olympiakaraga7te

και ομως φιλτατε το ρεκορ διαφορας στην καταταξη της ουεφα ειναι απο το 1980, οταν ο παο ηταν 116ος και ο Θρυλος 32ος.
Τωρα ομως με τα σημερινα-τωρινα-τρεχοντα στοιχεια του χρονου θα ειμαστε 21οι και οι ζελες 115οι. Το 1980 μας χωριζαν 84 θεσεις αλλα μολις συμβει αυτο θα μας χωριζουν 94 θεσεις. Και που ειστε ακομα βαζελακια...

Εικόνα ase_ree

Φιλε καλα το πηγες αλλα εκανες ενα λαθακι στην τελικη αναλυση.Ουτε σωστο τσιμπουκι(παλια εκαναν καλυτερα) δεν κανουν επειδη βιαζονται να τα ρουφηξουν.