ΟΦΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3



Μετά από καλούτσικη, κατά διαστήματα, εμφάνιση μέσα στο Ηράκλειο, ο Ολυμπιακός κέρδισε με σκορ 3-0 τη Φ-ΟΦΗ. Τα στιγμιότυπα του παιχνιδιού είναι εδώ και τα στατιστικά του ματς εδώ. Παραθέτουμε και τον αρχικό μας σχηματισμό πάνω στο χορτάρι, ώστε να τον έχουμε υπ'όψιν μας για τα παρακάτω.
 
 
Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε περαιτέρω το τι είδαμε στο ματς, από την στιγμή που μιλάει η εικόνα. Παραθέτουμε δύο ακόμη εικόνες με τα στατιστικά του ημιχρόνου
 
 
και τα συνολικά στατιστικά του παιχνιδιού, για να τα έχουμε πρόχειρα συνοπτικά και προχωράμε στο παρασύνθημα, στα δικά μας σχόλια για αυτά που έγιναν απόψε στο Ηράκλειο της Κρήτης.
 
 
Τα βλέμματα όλων των γαύρων αυτές τις ημέρες είναι συγκεντρωμένα πάνω στο νέο τεχνικό μας, το Βίτορ Περέιρα. Προσπαθούμε να καταλάβουμε τη φιλοσοφία του, το τι προσπαθεί να κάνει μέσα στο γήπεδο και το τι ζητάει από τους παίκτες του. Θα σταθούμε σε κάποιες διαφορές σε σχέση με την ομάδα που βλέπαμε ως τώρα επί Μίτσελ. Ξεκινάμε από τα θετικά που είδαμε στο παιχνίδι μας.
 
α) Οι γραμμές μας είναι πολύ πιο κοντά σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. Τα ακραία μπακ δεν ανεβαίνουν ταυτόχρονα, ενώ οι δύο κεντρικοί χαφ μπροστά από τους στόπερ, Μανιάτης-Κασάμι, ποτέ δεν έχουν απόσταση μεταξύ τους άνω των δέκα μέτρων. Φυσικά, το ότι τα ακραία μπακ ανέβαιναν επί Μίτσελ δεν σήμαινε πως η ομάδα ήταν σκορποχώρι, αφού όταν επιλέγεις να παίξεις δίχως εξτρέμ και με πολλά εσωτερικά χαφ άξονα, αναγκαστικά το πλάτος στην ανάπτυξη θα κοιτάξεις να το πάρεις από τα ακραία σου μπακ, αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να επισημάνουμε αυτήν τη διαφορά στο παιχνίδι μας. Φαίνεται όμως πως γίνεται δουλειά στην προπόνηση σε πολλούς τομείς με τα ακραία μπακ, αφού βλέπουμε για τρίτο σερί ματς το Μαζουάκου να κάνει διαγώνια κάλυψη (να παρατάει την γραμμή και να έρχεται στη θέση των στόπερ, όποτε βλέπει τα στόπερ να τραβιούνται προς τα δεξιά, επειδή η μπάλα παίζεται από εκεί), ένα κομμάτι με το οποίο ήταν μαλωμένος επί Μίτσελ. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Ελαμπντελαουί από την άλλη μεριά, άρα σίγουρα υπάρχει μέριμνα γι'αυτό από τον Περέιρα.
 
β) Η ομάδα προσπαθεί να χτίσει επιθέσεις από το πλάι, με συνεργασίες των κεντρικών χαφ με τους ακραίους μπακ και χαφ. Βολεύει σε αυτό το ότι έχουμε έναν αριστεροπόδαρο κι ένα δεξιοπόδαρο κεντρικό χαφ στο ρόστερ, το Μανιάτη και τον Κασάμι. Υπήρχαν στιγμές στο ματς που η ομάδα θύμισε το τρίγωνο Χολέμπας-Γκρέκο-Αμπντούν, το οποίο είχε στήσει ο Ζαρντίμ (θα ήθελε να κάνει κάτι ανάλογο με Τοροσίδη-Μανιάτη-Μασάδο από δεξιά, αλλά δεν του έβγαινε). Επίσης, για ένα 5λεπτο στο πρώτο ημίχρονο είδαμε και υπερφόρτωση στην αδύναμη (λόγω Αφελάι) αριστερή μας πτέρυγα με τον Ντοσεβί. Οι δύο ακραίοι χαφ βρέθηκαν στην ίδια πλευρά, σε ένα καθαρά μπασκετικό σύστημα που το εφαρμόζει συχνά ο Σιμεόνε. Σίγουρα γίνεται δουλειά και σε αυτό το κομμάτι στην προπόνηση, δεν μπορεί να έγινε τυχαία.
 
γ) Αρχίζουμε και βλέπουμε κατά διαστήματα την πίεση ψηλά και τις παγίδες που συνήθιζε να στήνει ο Βαλβέρδε. 3 και 4 παίκτες μας ανέβαιναν ταυτόχρονα και σωστά, ομαδικά, ώστε να καλύψουν όλες τις πιθανές επιλογές στην πάσα του αντιπάλου παίκτη που είχε την μπάλα στα πόδια του. Κατά διαστήματα, λέμε, αφού δεν γίνεται να το κάνεις αυτό για 90 λεπτά.
 
δ) Ίσως το πιο θετικό στοιχείο από όλα. Υπάρχει έμφαση στη λεπτομέρεια και επιμονή του Περέιρα να μην χαλαρώνει η ομάδα. Ο τρόπος που παρότρυνε τους παίκτες στις καθυστερήσεις του ματς να μην παρατήσουν το παιχνίδι, να πιέσουν ψηλά και να ψάξουν και το τέταρτο γκολ, δίχως να αρκούνται στο 0-3, προδίδει μία υγιή νοοτροπία του καλώς εννοούμενου επαγγελματισμού, η οποία δεν μπορεί παρά να μας αφήνει ικανοποιημένους όλους εμάς τους γαύρους.
 
Πάμε και στα αρνητικά (του ματς, όχι αποκλειστικά του Περέιρα).
 
α) Η ομάδα για ένα ακόμη παιχνίδι έμοιαζε να μην έχει παίκτες στην αντίπαλη περιοχή, για μεγάλο χρονικό διάστημα του αγώνα. Αυτό το πράγμα αποτελεί φυσιολογική εξέλιξη, αφού αν έχεις δύο ακραίους χαφ όπως ο Ντοσεβί και ο Αφελάι που δεν πολυπατάνε περιοχή, τον Τσόρι πίσω από το Μήτρογλου που πρώτα κοιτάζει να οργανώσει και μετά να γίνει δεύτερος φορ και το Μανιάτη με τον Κασάμι προσεκτικούς, σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους και πάντοτε προσπαθώντας να μην αφήσουν εκτεθειμένους τους στόπερ πίσω τους, ο Μήτρογλου θα μοιάζει αποκομμένος. Ο Αναστόπουλος του ΟΦΗ είχε στη διάθεσή του πολλά πιτσιρίκια, λόγω των οικονομικών προβλημάτων του ΟΦΗ που δεν του επιτρέπουν να παρατάσσει κανονικές ενδεκάδες. Αναμενόμενο ήταν να ταμπουρωθεί. Δίχως δύο καθαρόαιμα εξτρέμ και τουλάχιστον δύο παίκτες να πατάνε περιοχή συνέχεια, δεν ήταν εύκολο να βγάλουμε πολλές καθαρές φάσεις για γκολ, κάτι που τελικά επιβεβαιώθηκε.
 
β) Κάποιοι παίκτες μας, δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν μοιάζουν έτοιμοι αυτήν την ώρα να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού που έχει η ομάδα μας. Ο Μέγιερι με τις αψυχολόγητες ενέργειές του (ειδικά εκεί στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όπου όντας ανενόχλητος στη μικρή περιοχή, αντί να μπλοκάρει την μπάλα, την κάρφωσε με το ένα χέρι προς τα πίσω, ρισκάροντας αυτογκόλ) είναι γνωστός από παλιά και ξέρουμε τα μειονεκτήματά του, αλλά αναγκαστικά θα πορευτούμε με αυτόν για λίγο καιρό, μετά την ατυχία με το Ρομπέρτο. Ο Αυλωνίτης μοιάζει να ζορίζεται πάρα πολύ να ελέγξει παίκτες όπως ο Τζορτζ και ο Ροβίθης, αφού οι τοποθετήσεις του είναι πάρα πολύ κακές (ευτυχώς τον καλύπτει ο Σιόβας). Ο Αφελάι μοιάζει ανήμπορος να παίξει στα πόδια ακόμη και τον πιτσιρικά από τις ακαδημίες του ΟΦΗ Μπολάκη. Συγκλίνει συνεχώς, κολλάει την μπάλα μονίμως στο δεξί και μοιάζει εύκολος στόχος για τις αντίπαλες άμυνες, αφού δεν κάνει κάτι ουσιαστικό. Δεν μπαίνουμε καν στη λογική ''κρίνεσαι ανάλογα με τα λεφτά που παίρνεις'', γιατί τότε θα πούμε πολύ χειρότερα πράγματα. Κοιτάζουμε το αν βοηθάει το σύνολο με τις ενέργειές του. Ο Ντοσεβί έμοιαζε έτοιμος να παίξει στο ''ένας με έναν'' τον πολύ εμπειρότερο του Μπολάκη Μονιάκη. Ο Αφελάι όποτε το προσπάθησε, κόπηκε εύκολα.
 
Πάμε και στα ''απ'έξω'' του ματς. Είχαμε δει το πρωί τα κολλητιλίκια του Μαχλά με τον Ιβάν Σαββίδη. Aπό το πρώτο λεπτό, τα φίδια κολοβά οπαδοί της Φ-ΟΦΗς έβριζαν τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρό μας, ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, που ήταν στο γήπεδο. Εν χορώ για πολλά λεπτά φώναζαν συνθήματα των αδερφών τους Παοκτζήδων εναντίον μας, στοχοποίησαν το διαιτητή Τριτσώνη (αυτόν που τα αδέρφια τους βαφτίζουν εξωσυστημικό) για το ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ πέναλτι που έδωσε και κατέληξαν να προσπαθούν να την πέσουν στον πρόεδρο, φωνάζοντάς του ''δεν είσαι Κρητικός''. Ναι, ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΕΝ είναι Κρητικός.
 
ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ.
 
Αν ψάχνετε για αφεντικά να σας τσατσοποιήσουν, όπως έχετε συνηθίσει χρόνια ολόκληρα με τους Βαρδινογιάννηδες, στραφείτε προς τον Ιβάν. Την καλύτερη απάντηση την έδωσε ο Φορτούνης, μόλις άρχισαν να φωνάζουν ένα σύνθημα εναντίον του Μάνθου Πουλινάκη και του ΜΑΡΙΝΑΚΗ, κάνοντας το 0-2 και μπουκώνοντάς τους το στόμα. Οι μαχαλομαγκιές με δικά μας πανιά 10 και βάλε ετών (κάθε χρόνο η ίδια ιστορία), αλλά και με μπλούζες από μπουτίκ, είναι για εσωτερική τοπική κατανάλωση. Αν θέλετε να γίνουν πανελλαδικής κατανάλωσης, μπορείτε να μας δώσετε εισιτήρια και τότε θα δούμε το ποιος ανάβει φωτιές και τι καίει. Μέσα από την καρδιά μας, σας ευχόμαστε
 
ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ Η ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
 
Λίγες ώρες πριν, είδαμε ''ομορφιές'' και στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Μπράβους και έμμισθους τσάτσους της μπύρας 13 στα επίσημα, να φωνάζουν στο βοηθό και στον τέταρτο διαιτητή Δημητρόπουλο ''ξέρουμε πού μένεις, θα σε σκοτώσουμε'', επειδή τόλμησε να ακυρώσει τα δύο μούφα γκολ του λαγού.
 

 

 
Είδαμε το βάζελο διαιτητή Γιάχο, που ανέβηκε στη Superleague τον καιρό που καθάριζε την μπουγάδα ο Πατέρας και προέρχεται από το σύνδεσμο Αθηνών του κυρίου Βαρούχα, να χαρίζει δύο τουλάχιστον κόκκινες, στον Μπούρμπο και στο Λαγό του ΠΑΟ (να δούμε ποιος θα το επισημάνει αύριο, στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και στις τηλεοπτικές εκπομπές). Είδαμε έναν ΠΑΟ να κερδίζει με ένα κωλόφαρδο γκολ με τρεις κόντρες, ενώ νωρίτερα είχε κάνει δύο φάσεις από σπόντα σε όλο το 90λεπτο και τρίτη πάσα δεν άλλαζε (είναι που σύμφωνα με τον κύριο Γιώργο Δώνη ''παίζει ωραία μπάλα φέτος''). Είδαμε και μία ''κατάμεστη'' Λεωφόρο.
 

 

 
Κι έτσι το παραμύθι της Superleague συνεχίζεται. Ο Ολυμπιακός κοιτάζει να βελτιώσει τις όποιες αδυναμίες του, ενισχύεται με παίκτες στις μεταγραφές και προσπαθεί να βάλει την μπάλα κάτω να παίξει λίγο ποδόσφαιρο, ενώ τα βαζέλια σέρνονται, ευνοούνται από τη διαιτησία και σκούζουν κι από πάνω ''για το σύστημα του Μαρινάκη που μας κυνηγάει'', με πολλά πρόθυμα ΜΜΕ να τους αβαντάρουν και να συντηρήσουν την προπαγάνδα τους. Αν πάντως παραμείνουν τα πράγματα όπως έχουν, δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να τερματίσουν το φετινό πρωτάθλημα με διαφορά κάτω των 10 βαθμών από τον Ολυμπιακό. Η ομάδα τους είναι αστεία, δίχως ίχνος οπαδικής εμπάθειας.
 
Και μια παρατήρηση προς το μεγάλο (ως παίκτη και μόνο) Νίκο Αναστόπουλο. Κατανοητό πως είχε σήμερα μόνο 15 άτομα στην αποστολή του ΟΦΗ, λόγω των γνωστών οικονομικών προβλημάτων της ομάδος. Κατανοητό πως απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο θα κλειστείς. Αυτό εδώ όμως στο εικοσάλεπτο, δεν είναι κατανοητό.
 

 
Ταμπουρώσου, αλλά με μέτρο. Άλλο ''κλείνομαι για να μην με βρει μπόσικο ο άλλος και με την πρώτη ευκαιρία του την κάνω'' κι άλλο ''στήνω πούλμαν στην γραμμή και ο Θεός βοηθός''. Καθόμαστε να δούμε λίγη μπάλα και μετανιώνουμε την ώρα και την στιγμή που το σκεφτήκαμε.
 
Περιμένουμε την έξτρα μεταγραφική ενίσχυση (πλην του Χάρα) αυτήν την εβδομάδα, αλλά το σίγουρο είναι πως
 
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.
 
Ας το χωνέψουν όλοι οι αντίπαλοι, για το δικό τους καλό. Να μην χαλάνε τη ζαχαρένια τους δηλαδή, όχι τίποτε άλλο.

Σχόλια

Εικόνα jdancer7

Από τσατσιλίκι σε τσατσιλίκι οι πσόφηδες..... το μάτι μπορεί να τους βγει, το χούι ποτές!

Ήθελα να 'ξερα με τα 150 χιλιάρικα τι θα πρωτοκάμουνε.. θα πληρώσουνε τα χρωστούμενα, θα κάνουνε μεταγραφές όπως λένε? Και κάτι ακούστηκε ότι ζήτησε δανεικούς από τις μπογάτσες ο μαχλάς..... με τι θα τους πληρώνει? Ή μήπως είναι κάτι σαν χορηγία από τις μπογάτσες? Τι αληθεύει άραγες?

Η πουτάνα (στο κορμί και μόνο) που τουλάχιστον σέβεται τον ιδρώτα της, δεν δίνει τα κέρδη της σε κανέναν νταβατζή.... ετούτες οι βρωμιάρες όχι μόνο δεν σέβονται τους εαυτούς τους αλλά κάνουν ότι μπορούν για να αποδείξουν ξανά και ξανά ότι είναι πουτάνες στην ψυχή!

Ερώτηση, άσχετη, αλλά λόγω κουβέντας προέκυψε: Έχετε υπόψιν σας εάν υπάρχουν site (οπαδικά και μη, εκτός των αμοιβωμένων σύγχρονων "αντικειμενικών" ΑΡΔ) που να έχουν περιεχόμενο που έστω κι από τα λεγόμενά τους παρουσιάζουν "ατασθαλίες" του Ολυμπιακού? Έτσι για τον αντίλογο βρε παιδί μου. Π.χ. "ο Ολυμπιακός έκανε την τάδε δωροδοκία, ο εκάστοτε πρόεδρος οπλοφορούσε και απειλούσε, πανηγύριζε τίτλους άλλων ομάδων, έκανε πλαστογραφίες, ήταν προστατευόμενος της χούντας, κλπ κλπ κλπ. Μη με παρεξηγήσετε, απλά απορία το έχω γιατί ποτέ δεν έχω μπει σε site άλλων, δεν έχω ψάξει, γιατί δεν με αφορούν.

Εικόνα savvas gridlock

Γεμάτο τέτοια site είναι το ελληνικό Internet. Είναι ας πούμε ένας τενεκές, που τον κάνει και re-tweet συχνά ο ίδιος ο Ιωάννης Αλαφούζος.

http://sanogiaprobata.blogspot.gr/

Πάρε μια τζούρα του πόσο απατεώνας προπαγανδιστής βαζελάκος είναι

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130219/protathlima-podosfair...

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140213/kypello-toy-1947-kai-...

και τις επόμενες μέρες θα ασχοληθούμε και πάλι με αυτό το ΠΙΚΠΑ. Τώρα που το ζήτησες μπήκα στο blog του και βλέπω ότι αυτήν εδώ τη φάση, στο δεύτερο γκολ που ακυρώθηκε για το βάζελο στο ματς του Σαββάτου με την Καλλονή

http://2.bp.blogspot.com/-i_XRCNn9hHs/VMSyynAy2cI/AAAAAAAAMEA/CMdZjn3dWo...

την βγάζει καθαρή, ότι δηλαδή κακώς ακυρώθηκε το γκολ του βάζελου και ο Μπεργκ καλύπτεται, αφού η γραμμή που θα έπρεπε να ισχύει είναι η κόκκινη. Μιλάμε για βλήμα.

Εικόνα jdancer7

Είδα το στιγμιότυπο.... το πόδι του πορτοκαλί 14 είναι στην ίδια ευθεία με τα πόδια του βαζελίνου αλλά το σώμα του βαζελίνου είναι όλο πιο μπροστά..... λοιπόν θα ήθελα κάποια στιγμή να μας πει κάποιος από τους "τηλεδιατητές" ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΧΥΕΙ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΤΗΤΟΣΧΟΛΕΙΟ, ΣΤΟ καραγαμημένο οφσάιντ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΕΜΕΝΟΥ: Τα πόδια των παικτών να είναι στην ίδια ευθεία ή πρέπει να είναι και τα σώματά τους!!?!?!? Γιατί όσες φορές έχουν παρακολουθήσει τους "τηλεδιατητάδες" πάντα λένε ότι ΕΣΤΩ και το σώμα, το χέρι ή το κεφάλι να είναι πιο μπροστά ΤΟΤΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ OFFSIDE!!!!

Βέβαια, άλλες φορές το "βλέπουν" έτσι, κι άλλες "γιοβέτσι"...... μας έχουν κάνει το μυαλό καζάνι και τα νεύρα τσατάλια!! ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑ ΑΠΌ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΡΟΧΑΒΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ. Έτσι το γράφει στην σελίδα 234323 παράγραφο 34345 υποσημείωση 453...... ΕΝΑΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!!

Εικόνα jdancer7

Μόλις διάβασα http://www.gavros.gr/article/89382/erxetai-ksekoyrastos/ ότι δεν έχει οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα του πσόφη με τον Ατρόμητο λόγω των γνωστών προβλημάτων κλπ κλπ κλπ....... και όχι μόνο αυτό αλλά του έγινε και νέα αφαίρεση βαθμών..... μόνο με εμάς είχανε τα λεφτά να κατέβουνε να παίξουνε.... γιατί άραγες?!!?!?!?!? Ήθελα να 'ξερα αυτό δεν χρίζει έρευνας ή απλά ήταν μια "ευτυχής συγκυρία" για πσόφη και ζμπάουγκ..... λέμε τώρα......

Εικόνα dimitris1961

Αδέλφια γειά σας !!!
Εγώ θα σταθώ σε ένα πράγμα μόνο.
Είναι το ντόπιγκ στο ποδόσφαιρο και αναφαίρομαι στους λαγούς τις μπουγάτσες , ακόμη και σε όλες τις άλλες ομάδες. Βλέπω παίκτες που προέρχονται από τις δευτερες ομάδες, όπως και παίχτες που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα πηγαίνοντας στον βάζελο και στους μπουγάτσες παίζουν ανελοιπώς ολόκληρα εννενηντάλεπτα και όχι μόνο αυτό αλλά και στο 90+ τρέχουν σαν λυσσασμένοι. Τρανό παράδειγμα προχθές οι παίχτες της Φ-ΟΦΗ, οι οποίοι 2 εικοσητετράωρα πριν οι ίδιοι είχαν παίξει και στο κύπελο με τον Πανθρακικό έχοντας και το ταξείδι επίστροφής και όμως είδατε με τι λύσσα και τρέξιμο έπαιζαν μέχρι το 99 και οι περισότεροι δεν είχαν παίξει ποτέ στην πρώτη ομάδα. Είδα τις προάλες τον Κλωναρίδη να κουτουλάει 4 φορές στον διαιτητή χωρίς να το πάρει χαμπάρι . Είδα το τσεκούρι τον Ταυλαρίδη να παίρνει φόρα από την μεγάλη περιοχή να φτάνει μέχρι το κέντρο και να έχει δυνάμεις να πηδήξει για κεφαλιά (τι κεφαλία τώρα -καρατιά θέλω να πω)1 μέτρο και παραπάνω, βέπω τον κάγκουρα τον Ζέκα να τρέχει καλπάζοντας λες και έχει νέφτι στον κώλο, βλέπεις κάτι Σκόνδρες , κάτι τελειωμένους Σαλπιγκήδηδες Τζιώληδες και λοιπούς να παίζουν χωρίς σταματημό . Κάθησα και έψαξα λίγο τι γίνεται με το αντιτόπινγκ κοντρόλ στην σελίδα του ΕΣΚΑΝ http://www.0069.syzefxis.gov.gr/ και παρατήρησα ότι σε όσα παιχνίδια έγιναν στους μπουγάτσες και τους βάζελους κοντρόλ οι ομάδες τους σέρνονταν.
Όπως θα δείτε και στο λίνκ :
29-8-2014 ΠΟΑ-Πανιώνιος 2-1 με τον τρόπο που όλοι είδαμε πως
8-09-2014 Καλλονή-ΠΟΑ 1-0
22-09-2014 Μπουγάτσες -Φ-ΟΦΗ 4-0
ΠΟΑ-Νίκη Βόλου
13-10-2014 Μπουγάτσες-Ατρόμητος 2-1
25-10 ΘΡΥΛΟΣ-ΠΟΑ 1-0
3-11-2014 Μπουγάτσες -ΠΟΑ 1-2
24-11-2014 Μπυγάτσες _Πανθρακικός 3-2
ΠΟΑ/ Βέροια 2-1
Θα παρακαλούσα τους υπευθυνους του σαϊτ να το ψάξουν λίγο και να τους ξεμπροστιάσουμε !!!
ΘΡΥΛΙΚΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Εικόνα savvas gridlock

Ολλανδικη σχολη, φιλε. Αναστασιου και πανω απο ολα Στιβ Ρουτερ. Ασταματητο τρεξιμο, μην το παρεξηγεις.

Εικόνα dimitris1961

Σάββα και τι κάνει η ομάδα μας γι΄αυτό; Γιατί δεν ζητάει, αν μπορεί βέβαια, να γίνονται ποιόσυχνοί έλεγχοι;
Αυτοί και όλες οι άλλες ομάδες δεν θα είχαν ούτε από 3-4 νίκες η κάθε μια.
Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να ανακινήσουμε αυτό το θέματάκι !!

Εικόνα savvas gridlock

Σε τέτοια θέματα Δημήτρη πρέπει να έχεις χειροπιαστά στοιχεία, αν θες να το πας επισήμως και προβλεπόμενα. Είναι άλλο πράγμα οι μπηχτές και τα υπονοούμενα στο Internet και άλλο το να υιοθετεί μία ΠΑΕ τέτοια παραφιλολογία. Αλλιώς γίνεσαι Αλαφούζος και ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΙ. Εμείς εδώ μπορούμε να πούμε πολλά, ακόμη και θέμα να κάνουμε, αλλά η ΠΑΕ οφείλει να είναι προσεκτική, για να έχει ένα κύρος στις αντιδράσεις της και όχι να καταντάει ανέκδοτο, όπως η ΠΑΕ του Τουίτη.

Εικόνα dimitris1961

Φίλε Σάββα συμφωνώ και επαυξάνω με αυτά που γράφεις, ίσως εγώ να μην το διατύπωσα σωστά. Φυσικά και δεν θέλω να πέσει η ομάδα μας στο επίπεδο του Αλαγοτροφούζου, αλλά δεν μπορώ να το πιστέψω πως η ομάδα μας κάθετε απαθής σε αυτό το πράγμα , εδώ έχουν ξεπατωθεί στο τρέξιμο όλα τα μηξιάρικα και εμείς τους αφήνουμε να παρελαυνουν ανενόχλητοι .
Αλλά τι λέω τώρα τον Χάντζο δεν έχουν επικεφαλής στο ιατρικό τους τημ ; αυτοί είναι ικανοί να βάζουν να κατουράει ο Φυλακούρης αντί του Μπούρμπου ας πούμε !!!

Εικόνα kostas alsoupoli

Κατα τα αλλα οι ολυμπιακοι ειναι τα προβατα και καθοδηγουνται πολιτικα...
Απο την μια ανοιχτα η διοικηση και οι οργανωμενοι της αεκ καλουσαν τον κοσμο να μαυρισει τον συριζα και απο την αλλη οποιος ειδε το πρωτοσελιδο της Πρασινης την κυριακη καταλαβε πολυ καλα την γραμμμη που περνουσε υπερ του Συριζα του Τσιπρα (ο Γιαννακοπουλος υπερμαχος τηες αριστερας ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ !!!!!)...
Παντως το συμπερασμα ειναι ενα ειτε με δεξια,ειτε με κεντρωα,ειτε με αριστερη κυβερνηση θα τους γλενταμε κανονικα και με τον νομο...

Εικόνα kostas alsoupoli

Κατα τα αλλα οι ολυμπιακοι ειναι τα προβατα και καθοδηγουνται πολιτικα...
Απο την μια ανοιχτα η διοικηση και οι οργανωμενοι της αεκ καλουσαν τον κοσμο να μαυρισει τον συριζα και απο την αλλη οποιος ειδε το πρωτοσελιδο της Πρασινης την κυριακη καταλαβε πολυ καλα την γραμμμη που περνουσε υπερ του Συριζα του Τσιπρα (ο Γιαννακοπουλος υπερμαχος τηες αριστερας ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ !!!!!)...
Παντως το συμπερασμα ειναι ενα ειτε με δεξια,ειτε με κεντρωα,ειτε με αριστερη κυβερνηση θα τους γλενταμε κανονικα και με τον νομο...

Εικόνα Romain

ΟΜαχλας μετά την συνάντηση με τον Ιβαν στη σουίτα του τελευταίου (δευτερου), δήλωσε ότι.βρηκε τα 150,000 ευρώ που χρειαζόταν για να πάρει παράταση η ομάδα του.

Όταν αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό, ακόμη και οι νέοι ξένοι παίκτες του Θρύλου είχαν εκπλαγεί για την αντιμετώπιση που είχαν απο τους συναδέλφους τους του ΟΦΗ.

Κλωτσιές μπουνιές μέχρι και τις καθυστερήσεις. Στην εξέδρα δε ήταν άκρως εχθρική η ατμόσφαιρα.

Για μένα είναι φανερό ότι τα λεφτά τα πήρε ο Μαχλάς απο τον Ιβαν και για να τον ευχαριστήσει έδωσε εντολή στους παίκτες να σπάσουν τα πόδια των παικτών του Ολυμπιακού.

Και όχι μόνο αυτό αλλά ακούγεται ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει τον πορτιέρη των Κρητικών. Ίσως να είναι ολόκληρο το ντηλ σε bundle. Δηλαδή και κτυπήματα στον Ολυμπιακό αλλά και αγορά του τερματοφύλακα με τα 150 χιλιαρικακια.

Εικόνα Aprosarmostos17

Πάντως τα αεκάκια αποφάσισαν να στείλουν το μήνυμά τους "το γήπεδο στηρίζω και ανάλογα ψηφίζω" και ο Σύριζα βγήκε αυτοδύναμος. Τι είναι αυτοί ρε;

Εικόνα savvas gridlock

Το βγαζανε και στο Ιντερνετ.

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/c0.27.85...

Εικόνα Stathis7

Αδέρφια την άποψη μου λέω μήπως λέω μήπως οι Κρητικοί μας έπιασαν τον κώλο χθες.Ο Μαρινάκης τους είχε δώσει 150 χιλιάρικα
και πανε τα μουνόσκυλα και κάνουν τέτοιες πουστιές .ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ

Εικόνα Νίκος Γόδας

Πού ακριβώς διάβασες ότι ο Μαρινάκης τους έδωσε 150.000 ευρώ; Στο leoforos.gr ή στα Πράσινα Νέα;

Εικόνα savvas gridlock

O Mαρινάκης δεν έδωσε τίποτε, φίλε. Άλλος έδωσε τα λεφτά. Διάβασε ξανά εδώ.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/150124/o-maxlas-stin-toympa-...

Εικόνα Spiros Legend

Ετσι για την ιστορια,για να το τριβουμε στα μουτρα των βαζελων,που τους εκοβε τα πρωταθληματα η Φ-ΟΦΗ(σε καποιο αλλο,παραλληλο συμπαν εγινε αυτο...),μαρτυραει ο Ολλανδος τσατσος-περούκας χωρις ξυλο: http://www.sport-fm.gr/article/1507813 Επικες ατακες:Ο ''Τζίγγερ'', όμως, όταν ανέλαβε τα ηνία του Παναθηναϊκού και έπρεπε να προσέχει ως περιουσιακό στοιχείο της οικογένειάς του και τον ΟΦΗ, δεν το έκανε. και "Σήμερα θέλω να κερδίσεις τον αδερφό μου, κάντο για μένα". Δηλαδη ρε Περούκα,τις αλλες φορες ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ο Θ.Βαρδινογιαννης?Μονο "Σήμερα",ηθελε?Δεν μας ειπε ποτε,πιθανον καποια φορα που θα ηταν αδιαφορος ο Ρινγκο...ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ(ΚΑΙ)ΧΘΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ,ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ,ΚΑΚΗ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ!

Εικόνα Romain

Ακούω συνέχεια από πολλούς ότι ο Ποα πάει για πρωτάθλημα. Μέχρι που και ο Αναστασίου που έτρεμε να χρησιμοποιήσει τη λέξη, να ξεθαρρευει και να την αμολάει και αυτός.

Χελάκης και Τσοχος την έχουν σε πρώτο πλάνο.

Ούτε με λιγότερους από - 15 βαθμούς δεν τους βλέπω να τερματίζουν.

Εικόνα nikos michalopoylos

Μια χρονια που μας ειχαν δωσει εισητηρια, που λες φιλε Σαββα, βαλαμε και τα μηχανακια μεσα στο καραβι, ξερεις ρε παιδι μου,για να μην μας φαει ο ποδαροδρομος!Αυτο που μου εκανε εντυπωση ρε φιλε ηταν οτι κυκλοφορεις ανετα στους δρομους του Ηρακλειου! Κυκλοφοριακο προβλημα κανενα! Εξαφανισμενα τα κοριτσια!

Εικόνα savvas gridlock

Δηλαδή δεν ελέγχουν όλη την πόλη οι Οφητζήδες ρε Νίκο; Γιατί αυτοί έτσι λένε και δεν ξέρω ποιον να πιστέψω, κατάλαβες τι γίνεται;

Εικόνα nikos michalopoylos

Τι να σου πω ρε Σαββα! Προσπαθησαμε να τις προσεγγισουμε για ν ανταλαξουμε αποψεις σε υψηλο και πολιτισμενο εννοειται επιπεδο ομως δεν βρεθηκε καμια κοπελα πουθενα!

Εικόνα red7neck

Περάσαμε από μία εχθρική έδρα, αλλά ο ΔΥΝΑΣΤΗΣ έδειξε ότι στα δύσκολα υπάρχει ψυχή και πάθος!

Πρωταρχικός στόχος είναι και θα είναι το πρωτάθλημα και χαίρομαι που τους βλέπω όλους προσανατολισμένους προς αυτό το στόχο (πρόεδρο, παίκτες και προπονητή). Μας περιμένει άλλη μία δύσκολη έδρα και αυτή είναι της Βέροιας! Δικαίωμα για εφησυχασμό δεν έχει κανένας! Μέχρι την Τούμπα πρέπει να έχουμε χτίσει μία καλή διαφορά για να καπαρώσουμε τον τίτλο μέσα στο κοτέτσι τους

ΥΓ: Το ματς στην Τούμπα είναι 8 Φεβρουαρίου. Πιστεύω από τώρα ότι θα κερδίσουμε και θα τη χαρούν περισσότερο και τα αδέρφια μας από εκεί ψηλά!

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Καλημερα Σαββα, καλημερα σε ολους.

Παιδες ο Περειρα ειναι προπονηταρας. Για εμενα ειναι ενα τυπικο δειγμα πολυ καλου εκπροσωπου της καλυτερης σχολης προπονητων στον κοσμο (Πορτογαλικης). Φυσικα δεν εβγαλα αυτο το συμπερασμα απο την δουλεια του στον Ολυμπιακο αλλα απο τα 2 χρονια που τον παρακολουθουσα στην Πορτο. Και επειδη διαβασα πολλες φορες οτι δεν προτιμησε την Εβερτον για τα λεφτα των πετρελαιαδων, αυτο ειναι μεγαλο ψεμα. Απλα η Εβερτον προτιμησε στο τελος τον Μαρτινεθ (κυριως επειδη ειχε ηδη εμπειρια απο Πρεμιερ). Βλεπουμε καλα πραγματα μεχρι στιγμης και καταλαβαινουμε πανω-κατω τι φιλοσοφια εχει. Σε αυτο το κειμενο (http://www.sport24.gr/stiles/football-philosopher/o-anthrwpos-einai-arrw...) μπορουν να δουν οσοι θελουν πολλες πληροφοριες για τον Περειρα (που αφορουν και πραγματα εκτος της προπονητικης).

Τον Αναστοπουλο δεν τον συμπαθω (σαν "Ολυμπιακο" εννοω) Γενικα εχω ξαναγραφει για την λατρεια σε προσωπα και καταστασεις του παρελθοντος. Πολυ κομπλεξ απεναντι μας, πολλες ιστοριες (αρνητικες) απο οταν ηταν παικτης μας που δεν ξερει ο κοσμος, πολλα κολλητικικια με "αντικειμενικους" δημοσιογραφους εδω και χρονια και αλλα πολλα...

Για να πω την αληθεια, τον Χαρα τον εχω δει μονο σε 2 αγωνες. Ουτε κρυο, ουτε ζεστη. Αλλα πολλοι ανθρωποι που ξερουν ποδοσφαιρο και τους εμπιστευομαι, λενε οτι ισως κανει θαυματα. Γενικα τους γηρογορους παικτες δεν τους φοβαμαι αλλα περιμενω να δω τι θα κανει στο γηπεδο. Μπορει να δουμε και σχημα με Χαρα στην επιθεση (Τσορι απο πισω). Προσωπικα δεν θα με εκπληξει καθολου (για πολλους λογους.

Σαββα ο ασχετος ο Ζαρντιμ τι κανει? Η Μονακο εχει χειροτερο ροστερ απο περυσι (με βαση τα ονοματα), ο Ζαρντιμ συναντησε μια κατασταση οπως και στον Ολυμπιακο και τι κανει? Η Μονακο ειναι μεσα και στους 4 στοχους, περασε πρωτη απο τον ομιλο του Τσαμπιονς Λιγκ και στα τελευταια 12 παιχνιδια εχει 11 νικες και 1 ισοπαλια με μολις ενα γκολ παθητικο. ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΖΑΡΝΤΙΜ.

Ο ασχετος ο Σπανουλης πλαι κρυφτηκε στα δυσκολα. ΡΕ ποιος τα εχει ξανακανει αυτα που κανει ο Βασιλης? Ποτε ξανα ο πρωτος με τον δευτερο καλυτερο παικτη στην Ευρωπη δεν ειχαν τοσο μεγαλη διαφορα (αν υπαρχει δευτερος) και ο ΣΠΑΝΟΥΛΑΡΟΣ ειναι ο καλυτερος ελληνας μπασκετμπολιστας ολων των εποχων. ΤΕΛΟΣ.

Η ομαδα παει καλα, ο Σφαιροπουλος παιρνει αριστα εκει που υστερουσε κυριως ο Μπαρτζω (ψυχολογικο τομεα) και γενικα η ομαδα βγαζει υγεια.

Θα πω και λιγα λογια για τον Ερασιτεχνη μας. Στο βολει ανδρων αποκλειστηκαμε απο την Ευρωπη σε σχετικα βατο ομιλο για την 2η θεση η εστω να βγαιναμε στις 4 καλυτερες τριτες ομαδες των ομιλων για να συνεχιζαμε στο CEV cup. Εγιναν λαθη, ειχαμε 2 αντικαταστασεις κεντρικων αλλα τωρα βλεπουμε μπροστα και εχουμε 3 κουπες. Το Λιγκ Καπ ειναι τωρα κοντα.
Στο βολει γυναικων αντικαταστησαμε την διαγωνια μας με την Νεσοβιτς και βρεθηκαμε ξανα στην κορυφη της βαθμολογιας (ο βαζελος εχασε 4 βαθμους σε 2 αγωνιστικες)και αν πιασει η Νεσοβιτς το νταμπλ ειναι κοντα.
Στο πολο ανδρων κανουμε παρτι στην Ελλαδα και διεκδικουμε επαξια τις πιθανοτητες μας για προκριση στο Final 6 του Τσαμπιονς Λιγκ. Την τεταρτη εχουμε κομβικο ματς. Ο προπονητης μας ανελαβε και την εθνικη ομαδα.
Στο πολο γυναικων ειμαστε πρωτοι στην Ελλαδα και περασαμε ανετα στους 8 του Τσαμπιονς Λιγκ με εκπληκτικες νικες και εμφανισεις. Ειμαστε το 2ο φαβορι για την κουπα μετα απο την Σαμπαντελ. Στα τελευταια 3 μεταξυ μας παιχνιδια, αν και χασαμε, δειξαμε οτι μικρες λεπτομερειες μας χωριζουν απο την νικη απεναντι της. Ο Παυλιδης κανει εκπληκτικη δουλεια.
Και 2 πραγματακια γενικα για το πολο. Στις τελευταιες κλησεις των προπονητων για τις εθνικες ομαδες (ανδρων και γυναικων) ο Ολυμπιακος ειχε πανω απο 10 παικτες σε ανδρες και γυναικες. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και περναει στα ψιλα απο πολλους. Αυτο δειχνει και την κυριαρχει μας στο αθλημα. Και το αλλο, περιμενουμε την αποφαση του ΑΣΕΑΔ για την μεταγραφη της Αλεξανδρας Ασημακη (η καλυτερη φουναριστη στον κοσμο. Αν το ΑΣΕΑΔ δικαιωσει την Βουλιαγμενη μιλαμε για απιστευτο σκανδαλο και θα ηθελα τα παιδια του σαιτ να ψαξουν λιγο το θεμα γιατι ειναι σημαντικο.
Στον στιβο ετοιμαζομαστε για το πανελληνιο πρωταθλημα. Και εκει ο Ψαρομιχελακης κανει καλη δουλεια με τις ευλογιες του Βεντικου.
Στο πινγκ πονγκ ειμαστε στην κορυφη στους ανδρες και στις 8 Φεβρουαριου δινουμε ματς τιλου με τον ΑΣ Περα.

Ας με συγχωρησουν τα παιδια για το μακροσκελες σχολιο μου, απλα ηθελα να ενημερωσω οσο μπορω για τα υπολοιπα αθληματα. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν ειναι μονο το ποδοσφαιρο και αυτο ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΟΥΠΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΑΘΛΗΜΑΤΑ.

ΘΡΥΛΟΣ

Εικόνα Pr0pheT7

Με αφορμή το σχόλιο του φίλου, παιδιά του RATM, ξέρω πως ο χρόνος είναι δύσκολο πράγμα, αλλά υπάρχει περίπτωση να έχουμε κάποια πιο τακτική αρθρογραφία στα του ερασιτέχνη για να μην ψάχνουμε στα ψιλά των "αντικειμενικών" sites να ενημερωθούμε;

Εικόνα savvas gridlock

Όποιος θέλει να το αναλάβει, ας μας ενημερώσει και το βήμα είναι ελεύθερο, να ανεβάζει ό,τι θέλει. Αυτό προϋποθέτει παρακολούθηση και καλώς ή κακώς, από τους υπάρχοντες αρθρογράφους δεν ασχολείται κανείς συστηματικά με τον Ερασιτέχνη μας.

Εικόνα Νικος τρελογαυρος

δεν ξερω για ποιο λογο αλλα εχει παραγκωνιστει το site του ερασιτεχνη στο οποιο γινεται σοβαρη δουλεια.

Εικόνα savvas gridlock

Εχουμε καλα πρωτα δειγματα για τον Περειρα, αυτο ειναι το μονο που μπορουμε να πουμε με σιγουρια. Η ιστορια του Αναστοπουλου εχει πολλα στραβα και πεσιματα απο τον κοσμο οταν ηταν παικτης, που σημερα αρκετοι οψιμοι λατρεις του ξεχνανε. Στα υπολοιπα συμφωνουμε, με εξαιρεση το ΑΣΕΑΔ και την Ασημακη. Στο ΑΣΕΑΔ βρισκονται ανωτατοι δικαστικοι. Ο,τι κι αν αποφασισουν, το δεχομαστε. Δεν γινεται να παμε εμεις σε ενα δικαστικο να του πουμε "δεν ξερεις να ερμηνευεις τους κανονισμους, ακου εμενα". Πιστευω παντως οτι θα δικαιωθουμε.

Εικόνα jdancer7

Έψαξα να βρω το θέμα με την Ασημάκη, για να μην σας ενοχλώ, αλλά πέραν του ότι αναφέρεται η προσφυγή της Βουλιαγμένης για την μεταγραφή δεν βρήκα το σκεπτικό της. Έχετε την καλοσύνη να εξηγήσετε τι παίζει στο θέμα αυτό?

Εικόνα savvas gridlock

Η Βουλιαγμένη ζητάει από το ΑΣΕΑΔ να μην ισχύσει η απόφαση επικύρωσης της μεταγραφής της Ασημάκη από τη Βουλιαγμένη στον Ολυμπιακό, μία επικύρωση που έγινε από την αρμόδια κολυμβητική Ομοσπονδία, την ΚΟΕ. Χοντρικά το σκηνικό είνι αυτό.

http://www.naftemporiki.gr/story/829158/polo-antidrasi-tis-bouliagmenis-...

Στο δικό μας Ερασιτέχνη, όπως και η πλευρά της αθλήτριας, εμφανίζονται σίγουροι πως υπάρχει αυτός ο κανονισμός και η μετακίνηση της Ασημάκη στον Ολυμπιακό είναι καθ'όλα νόμιμη. Στη Βουλιαγμένη λένε το ανάποδο. Περιμένουμε το ΑΣΕΑΔ, που ξαναλέω, απαρτίζεται από ανώτατους δικαστικούς. Κάθε απόφασή του όχι απλώς είναι αποδεκτή, αλλά είναι αστείο το να προσπαθούμε να την αμφισβητήσουμε. Πρέπει να είναι ψεκασμένος κανείς για να πιστεύει ότι κάποιοι δημοσιογράφοι ή οπαδοί ξέρουν να ερμηνεύουν καλύτερα τους κανονισμούς, τους νόμους και τις διατάξεις από ανώτατους δικαστές.

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Σαββα αν στο μπασκετ δεν μας δικαιωνε το ΑΣΕΑΔ, ενω ειχαμε εναν σαφεστατο κανονισμο, τοτε δεν θα μιλουσαμε για σκανδαλο? Με αυτη την εννοια το εγραψα για την Ασημακη, γιατι και στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν υπαρχει καμια αμφιβολια για το νομιμο της μεταγραφης της.

Εικόνα apostolos gaganis

Η ομάδα; Κάτι καινούριο πάει να δείξει. Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. ΟΜΩΣ. Μερικά πράματα, θέλουν επισήμανση. Θέλουμε κεντρικό οπισθοφύλακα. Αφελάϊ, μέτριος μεν, αλλά μπορεί με μια ενέργεια να βγάλει ασίστ ΄΄πάρε-βάλε΄΄ ή ο ίδιος γκολ. Ο Ντουρμάζ, λίγος. Να δούμε Χάρα. Ο Φορτούνης δίνει ελπίδες και δεν τον είχα. Το ταβάνι του, δεν το ξέρω. Θέλει παιχνίδια πάντως. Το παιδί ο Αυλωνίτης,...ΔΕΝ. Με πιο δυνατές ομάδες, πηγή κινδύνων. Η ανάρτηση, πανέξυπνη. Τα σχόλια όλα, μια χαρά. Του Ηρακλειώτη μ΄άρεσε ιδιαίτερα. Ίσως γιατί αυτός ξέρει τα πράματα ΄΄από μέσα΄΄...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Τουλάχιστον τα πανώ κάηκαν και δε θα τα χρησιμοποιήσουν ξανά. Άλλωστε, είχε λήξει και η δεκαετής σύμβαση...

Εικόνα Count Cagliostro

Όντως η ομάδα πάει να δέιξει κάτι διαφορετικό και εξορθολογίζεται το παιχνίδι της αρκετά χωρίς να εντυπωσιάζει αλλά και χωρίς να προκαλεί πόνο στα μάτια μας.

Απαράδεκτη και ακατανόητη η εχθρική ατμόσφαιρα στο γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" (γκουχου γκουχου) αλλά όπως λένε και οι βάζελοι "αν ήταν ο ΟΦΗ παράρτημα, θα μας έκοβε ολόκληρο πρωτάθλημα"? Ιδού η απορία!

Επίσης τσαντίστηκα αρκετά με τα ανάποδα κρεμασμένα πανώ και αναρωτήθηκα που στο @#$τσο τα βρήκαν αφού οι μετακινήσεις οπαδών απογορεύονται εδώ και χρόνια?

Ιστορική ομάδα ο ΟΦΗ (που λένε και οι αντικειμενικοί του κώλου) και του εύχομαι τα καλύτερα, δηλαδή να ακολουθήσει σύντομα το δρόμο της Νίκης Βόλου.

Εικόνα savvas gridlock

Ποιος τους εκοψε το πρωταθλημα; Μεγαλυτερη παπατζα απο αυτην δεν υπαρχει.

Εικόνα dgkirle

Καλησπέρα σε όλους.

Δυο πραγματάκια και απο εμένα φίλοι μου

1. Θέλουμε στόπερ. Ο Αυλωνίτης ΔΕΝ κάνει, κακά τα ψέματα. Παραχωρεί κόρνερ και πλάγια σα στραγάλια. Δεν εμπνέει καμμία εμπιστοσύνη στα μαρκαρίσματα και γενικώς ο τρόπος που αγωνίζεται ππαραπέμπει σε ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή.

2.<<Και μια παρατήρηση προς το μεγάλο (ως παίκτη και μόνο) Νίκο Αναστόπουλο>>. Τι εννοείς για τον Αναστόπουλο Σάββα?

Εικόνα savvas gridlock

Αυτο που ειπε ο Θωμας.

Εικόνα Νίκος Γόδας

2) Τι να εννοεί. Ο Αναστόπουλος, χώρια από ΑΣΧΕΤΟΣ προπονητής, βγάζει ένα κόμπλεξ απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο υπέρ πάντων αγών. Κρίμα γι' αυτόν... Γιατί με τις άλλες ομάδες όλα κυλάνε πιο ήρεμα...

Εικόνα el trick

Βγάζει και πικρία επιπλέον.
Όμως μην ξεχνάμε. ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ. Του την είχε προσφέρει ο Κόκκαλης. Δεν την δέχτηκε τότε.
Όμως.
Άμα είσαι με τον Ολυμπιακό τότε ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ, ΣΤΡΑΤΕΥΕΣΑΙ. Παρατάς ότι και να κάνεις και βοηθάς όπως μπορείς.
Ο Αναστόπουλος ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.

Εικόνα REDHERAKLIO

Μέσα ήμουν.Εζησα και απόλαυσα την απόγνωσή τους από κοντά.ΕΧΟΥΝ ΕΝΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΝ ΓΚΟΛ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΝΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ..Καρπαζιές και συνεχείς ταπεινώσεις (13-0 το συνολικό σκορ στην έδρα τους τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια),γιά ελάτε στην θέση τους.Αμ το άλλο που το βάζεις,30 χρόνια οι μεγαλύτεροι τσάτσοι του ελληνικού ποδοσφαίρου,μόλις πάνε να ζήσουν την εμπειρία της ανεξαρτησίας για λίγο,νάσου η κατάρρευση και η προσφυγή σε αυτό που είναι αξεπέραστοι μιά ζωή,ΣΤΟ ΤΣΑΤΣΙΛΙΚΙ που τόχουν στο DNA τους(ρε Μαχλά τα 150000 θα επιστρέψεις η θα βοηθήσουν γιά να χάσετε το επόμενο εντός έδρας ματς με τις μπουγάτσες?) .Επιβεβαιώσατε το αρχαίο ρητό "30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΣΑΤΣΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΣΑΤΣΟΣ" Αντε Γειά στην Γ΄Εθνική εκεί που, αν λειτουργούσαν οι νόμοι, έπρεπε να παίζατε εδώ και χρόνια

Εικόνα CVRED

Καλησπέρα παιδιά κι απο μένα.
Η ομάδα ακόμα δεν είναι όπως τη θέλω, αλλά βλέπω ένα προπονητή σοβαρό, ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑ και παθιασμένο.
Υπερφόρτωση των γραμμών, όπως πολύ σωστά λες Σάββα, είχαμε σε αρκετά σημεία του αγώνα. Ειδικά με την είσοδο του Ντουρμάζ (ακόμα κι αυτός παίζει καλύτερα απο τον Αφελάι τώρα τελευταία), είχαμε μια συχνή μετατόπιση των γραμμών με τον αντίθετο χαφ να πηγαίνει στον άξονα και πλάγια ώστε να δείνει βάθος στην ανάπτυξη και βοήθεια στον Φορτούνη (που είχε πάρει τη θέση του Τσόρι). Οι γραμμές ήταν όντως πολύ κοντά και οι βοήθειες και οι αλληλοκαλύψεις ήδη έχουν αρχίσει και βγαίνουν στο χορτάρι. Αυτά δεν γίνονται απο τη μια στιγμή στην άλλη και το γεγονός πως έχουμε αρχίσει και τα βλέπουμε απο την ομάδα, είναι δείγμα σοβαρής και σκληρής δουλειάς.
Επίσης θέλω να σταθώ στον Κασάμι. Ο άνθρωπος, απ'οταν άρχισε να παίζει στη θέση του, είναι ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου για μένα. Κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο και είναι ο κύριος μοχλός του transition της ομάδας απο την άμυνα στην επίθεση. Όταν επανέλθει και ο Μιλιβόγεβιτς σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς (φαντάζομαι θα πάρει τη θέση του Μανιάτη) και σταθεί δίπλα του, η ομάδα θα ανέβει επίπεδο στα χαφ και ο Τσόρι θα απελευθερωθεί επιθετικά.
Η ομάδα ανεβαίνει και έχει αρχίσει και τσούζει πολύ διάφορους.

Μια και μίλησες για τον Χάρα. Δεν τον ξέρω, αλλά ελπίζω να βοηθήσει και να έχουμε επιτέλους ποιότητα στα άκρα, αντίστοιχη με το παρελθόν μας. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ η απόκτηση στόπερ. Δεν ξέρω γιατι αργεί και έχω εμπιστοσύνη στη διοίκηση, αλλά είναι μια κίνηση που πρέπει να γίνει ΑΜΕΣΑ.
Και μιλώντας για μεταγραφές, να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους μπουγατσοκιμάδες, που δεν τρώνε το σανό και την παραμύθα, για την μεταγραφή του Ντέβιτς που προτίμησε ομάδα της Β' εθνικής του Κατάρ (κι εγώ στη θέση του το ίδιο θα έκανα).

Εικόνα savvas gridlock

Eγώ πιστεύω ότι τον ξέρω το Χάρα, επειδή παρακολουθώ αργεντίνικο πρωτάθλημα. Ελπίζω να με διαψεύσει μέσα στο γήπεδο.

Εικόνα vagio

Ωχ, αυτό δε μ'άρεσε καθόλου...

Εικόνα Kaine

Αυτή την υπερφόρτωση στη μία πλευρά την είδα λίγο και στον αγώνα με τον Τύρναβο, αγώνας φυσικά που δεν ενδείκνυται για να βγουν συμπεράσματα, αλλά μπορεί κανείς να δει προθέσεις. Θαρρώ πως ο Περέιρα είχε δώσει στον Ντουρμάζ εντολή να κινηθεί ελέυθερα, καθώς τον είδα και να αλλάζει πλευρά αλλά και, πολύ περισσότερο, να κινείται κεντρικά. Νομίζω πως όλο αυτό με τους ακραίους θα έχει συνέχεια και πιστεύω πως θα βοηθήσει.

Σήμερα μου έκανε εντύπωση ο Μήτρος. Τον χάρηκα κατά διαστήματα και μου θύμισε λίγο από τον παλιό καλό του εαυτό. Ο Αφελάυ δεν νομίζω πως θα προσφέρει πολλά περισσότερα από όσα μέχρι τώρα, βλέπω να κάνει έναν αντίστοιχο δεύτερο γύρο. Σίγουρα περιμένει κανείς πολλά περισσότερα από έναν παίκτη που θεωρείται -και αγοράστηκε ως- πρωτοκλασάτος για τον Ολυμπιακό, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω πως, ελλείψει ποιοτικότερων παικτών, μπορεί με μια ενέργειά του να δώσει βαθμούς (μπορεί να είναι απλά κίνηση στο χώρο την κατάλληλη στιγμή, μπορεί να είναι απλά ένα ένα-δύο). Πάντως, ο παίκτης μου δίνει την εντύπωση πως δεν πολυγουστάρει να παίζει μπάλα εδώ. Πολύ μυστήριο ύφος, πιο μυστήριο κι από το αγωνιστικό στυλ του Πελέ. Αν όντως ισχύει, η πόρτα είναι ανοικτή και τα σκυλιά δεμένα.

Τον Χάρα δεν τον γνωρίζω, το βιογραφικό του δεν με συναρπάζει, αλλά αυτό που μετράει είναι το τι θα κάνει στο χορτάρι. Αυτό που δεν μπορώ ούτε να κατανοήσω, ούτε να δικαιολογήσω, είναι η μη απόκτηση αμυντικού. Μίτσελ ξε-Μίτσελ ο παίκτης έπρεπε να είναι εδώ από την αρχή του μήνα. Ελπίζω τουλάχιστον να αποκτηθεί πάικτης εγνωσμένης αξίας, παίκτης που το ρίσκο "να μη βγει" θα είναι μικρό.

Εικόνα RED HELL

Γεια χαρα μαγκες.Εμενα η ομαδα μου αρεσε σημερα.Δημιουργησε αρκετες φασεις και γενικα το πηγαινε καλα το πραγμα.Σιγουρα περιμενουμε καλυτερα πραγματα με την παροδο του χρονου.Παντως θα δημιουργουσαμε τις 2πλασιες φασεις αν ειχαμε αλλους αντι για Αφελαι(1.5μυριο και δεν περναει το μπολακη)και Ντοσεβι(παντα φιλοτιμος αλλα τον θεωρω λιγο).Μπραβο στον Προεδρο που δεν μασησε και κυριως σε Μητρογλα(πολυ βελτιωμενος) Κασαμι Μανιατη Σιοβα και Φορτουνη που εδειξαν τα αρχιδια τους στις πουτανες.Τι ζωα ειναι αυτα που εφτυναν και φερονταν ρατσιστικα?Γαμω τις μανες σας στερημενα βαζελακια.Τουλαχιστον καταλαβαινουν οι παιχτες τι επεται να συναντησουν.
ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ.