Η ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΤΩΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ



Ο έκπτωτος και τιμωρημένος με πολύμηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα κύριος Δημήτριος Γιαννακόπουλος, έκανε για μία ακόμη φορά αυτό που συνηθίζει. Έγραψε εκεί που όλοι ξέρουμε τις αποφάσεις της ΕΦΙΠ και παρευρέθη στο ΟΑΚΑ τη Δευτέρα, στο εκτός έδρας παιχνίδι μπάσκετ του ΠΑΟ με την ομάδα της ΑΕΚ.
 

 
«Συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνει η ΑΕΚ εντός κι εκτός γηπέδου. Η ατμόσφαιρα είναι πραγματικά υπέροχη. Μακάρι να 'χει συνέχεια η όλη προσπάθεια, για το καλό του μπάσκετ» δήλωσε ο μέχρι πρότινος μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος παρακολούθησε την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Α1 απ' τις θέσεις των VIPs του κλειστού.
 
Βεβαίως, όπως έχουμε εξηγήσει εδώ και μήνες, αυτή του η προχθεσινή ενέργεια θα έπρεπε να στοιχίσει δύο βαθμούς στην ομάδα του ΠΑΟ. Για να το πούμε πιο απλά,
 
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΩΝ PLAY OFF ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ.
 
Το άρθρο 88, παράγραφος 3 του κανονισμού της ΕΟΚ, είναι ξεκάθαρο. Ποιος θα τολμήσει να τιμωρήσει όμως τον κύριο Γιαννακόπουλο; Μετά την πρόσφατη απόφαση του ΑΣΕΑΔ, ό,τι κι αν αποφασιστεί από τον αθλητικό δικαστή ή από οποιονδήποτε αρμόδιο, θα ''πέσει'' στο Ανώτατο Συμβούλιο. Είναι το ίδιο Συμβούλιο που με την αρχική του απόφαση είπε στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ ''οφείλεις να εφαρμόσεις τον κανονισμό της ΕΟΚ'', αλλά με τη δεύτερη απόφασή του αναίρεσε την πρώτη. Μιλάμε για ένα ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ όργανο δικαστών, το οποίο εξέθεσε και εμάς εδώ στο site, που είχαμε πλήρη εμπιστοσύνη στα μέλη του. Δυστυχώς αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά σε αυτή την ''υπέροχη'' χώρα ότι δεν μετράνε οι νόμοι και οι κανόνες, αλλά μετράει πρώτα και κύρια το σε ποιους πρόκειται να εφαρμοστούν. Αφού θυμηθούμε τα πανηγύρια του κυρίου Γιαννακόπουλου για τη νίκη του Τσίριζα στις πρόσφατες εκλογές, θα επαναφέρουμε δύο παλαιότερες αναρτήσεις μας.
 
 
Ας δουν τα στελέχη της ΚΑΕ Ολυμπιακός το τι έκανε για να βρει το δίκιο του ο κυρ-Σταύρος Νταίφάς, όταν οργίαζε η μούργα του βαρδινογιαννισμού. Λύσεις υπάρχουν, αλλά πλέον ξεφεύγουμε από τα αθλητικά δικαστήρια. Μιλάμε ξεκάθαρα για μηνύσεις σε προσωπικό επίπεδο, ακόμη και προσφυγή στο ΣτΕ αν χρειαστεί. Αν στην ΚΑΕ δεν πτοηθούν από τη ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ απόφαση του ΑΣΕΑΔ, η οποία πραγματικά ''γονάτισε'' μέχρι κι εμάς εδώ στο site, με το αστείο νομικό της υπόβαθρο, άκρη μπορεί να βρεθεί.
 
ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΡΑ, ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ, ΚΥΡΙΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ.
 
Και παρά τα ασταμάτητα σχόλια τις τελευταίες μέρες, μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, από αρκετούς Ολυμπιακούς που προσβάλλουν σε προσωπικό επίπεδο τους ευεργέτες της Ολυμπιακάρας μας, εμείς είμαστε ανοιχτά στο πλευρό τους. Για εμάς εδώ ήταν, είναι και θα είναι ΠΡΟ-Ε-ΔΡΑ-ΡΕΣ. Οφείλουν όμως να ΜΗΝ παρατήσουν την υπόθεση και να την πάνε μέχρι το τέρμα. Ξαναλέμε, ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ. Αναμένουμε τις εξελίξεις, αφού τίποτε δεν τελείωσε. Εκτός αν το τελειώσουμε εμείς, βάζοντας τα χέρια μας και βγάζοντας τα μάτια μας.

Σχόλια

Εικόνα apostolos gaganis

΄΄Ωραίος΄΄ ο αληταράς. Διαβάζω σήμερα την απάντησή του στην ανακοίνωση των Αγγελοπουλαίων για την παράνομη παρουσία του στον αγώνα του Βάζελου με την Κούλα προχτές. Επικαλείται το... Σύνταγμα διατεινόμενος ότι έχει απόλυτο δικαίωμα να παρακολουθεί όποιον αγώνα γουστάρει, ως ελεύθερος πολίτης(!), μιας και από καιρό δεν είναι πια πρόεδρος ή μέλος της ΚΑΕ ΠΑΟ... Δηλαδή ο - δασκαλεμένος απ΄την περιώνυμη νομική ΄΄ιδιοφυία΄΄ με το περουκίνι - αληταράς ( κατά δήλωσή του ), μας λέει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι είναι ΑΛΛΟΣ άνθρωπος τώρα και ΑΛΛΟΣ ήταν τότε, όταν τιμωρήθηκε... Δεν ξέρω... Μπορεί αυστηρά νομικά να ΄΄στέκει΄΄ κι αυτή, όχι απλά η παραδοξότητα αλλά Η ΡΟΧΑΛΑ κυριολεκτικά στη νοημοσύνη του κάθε στοιχειωδώς εχέφρονα... Μπορεί. Όλα είναι πιθανά. Εγώ όμως θα πω, με όση νηφαλιότητα μπορώ να διαθέσω: ΡΕ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ... ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ...

Και όσον αφορά τις προκλήσεις της απάντησής του στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι: ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ. ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ. ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ( ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ, ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ, ΠΑΙΧΤΕΣ ), ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ: ΕΕΕ, ΠΣΣΣ!... ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ; ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ... ΑΝΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΣΑ ΟΡΙΑ ΠΙΑ ΝΑ΄ΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΥΠΟΜΟΝΗ;...

Εικόνα CVRED

Απ' ότι διάβασα, ανάμεσα στις ποινές που του έχουν επβληθεί, υπάρχει και η στέρηση της φιλαθλου ιδιοτητας.
Οπότε, ακόμα και σαν πολίτης, δεν έχει δικαίωμα να είναι στο γήπεδο.

Εικόνα k1p

Είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για το πρώτο "δωράκι" της νέας κυβέρνησης σε έναν απο τους εκδηλωτικούς προεκλογικά υποστηριχτές της.Βέβαια για να τα λέμε όλα,πάνω-κάτω την ίδια γραμμή είχε και ο Βαγγέλης για τη νέα κυβέρνηση.Για κάποια περίοδο είτε έμπαινε κάποιος στο onsports είτε σε κάποιο τυχαίο ειδησεογραφικό ερυθρόλεύκο site που εκφράζει τη γραμμή της ΠΑΕ,έβλεπε τα ίδια πράγματα ως προς την γραμμή σε μερικά ζητήματα όπως για παράδειγμα το νομοσχέδιο του Ανδριανού και αρκετά άλλα.

Άβολο φυσικά να βλέπεις τα άρθρα που αφορούσαν το μπάσκετ να μιλάνε για ένα νομοσχέδιο που θα έδιωχνε τον σωλήνα επιτέλους και θα έφερνε μια διαφάνεια και λίγο πιο κάτω στο ποδοσφαιρικό ρεπορτάζ να κατακρίνεται το ίδιο νομοσχέδιο.

Μεταξύ μας,εκτός απο το προφανές και ξεκάθαρο δίκιο που έχουν οι αγγελόπουλοι,εγώ θα σταθώ δίπλα τους σε αυτό τον άνισο αγώνα γιατί σε αντίθεση με αστοχίες άλλων προέδρων του ολυμπιακού (μεταξύ των οποίων και ο Βαγγέλης)δεν έβαλαν ποτέ πολιτικά διλήμματα στον κόσμο του Ολυμπιακού,ούτε τον πίεσε να ψηφίσει κάτι συγκεκριμένο.Όχι φέτος αλλά όσα χρόνια βρίσκονται στο τιμόνι της ομάδας.

Δεν με ενδιαφέρουν τα κυβερνητικά δωράκια στους χορηγούς.Πλέον με νοιάζει η δικαίωση.Και η δικαίωση δεν είναι δωράκι για να κολλήσεις σαν βδέλλα σε ένα εν δυνάμει κυβερνητικό κόμμα για να στην αποδώσουν...

Εικόνα Spiros Legend

Αδερφέ,δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα,κατα την ταπεινη μου γνωμη...ο Μαρινακης,αν παρακολουθεις και τα Παραπολιτικά,ουδεποτε τάχτηκε υπερ καποιου κόμματος για τις εκλογές,το δε Τσίπρα και το Σύριζα το είχε ξεσκίσει εντελως τόσο καιρο,ο πολιτικος χωρος του Μαρινακη ειναι ξεκάθαρος και γνωστός σε όλους...Μάλιστα είχε παραβρεθεί στην κεντρική προεκλογική συγκεντωση του Αρβανιτόπουλου της Νέας Δημοκρατίας στον Πειραιά,λίγες μέρες πριν τις κάλπες και φρόντισε να διαφημιστεί καταλλήλως το θέμα...Αυτο δε σημαίνει οτι θα κάτσει να ανεχτεί την ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ του Σαμαρά και τις ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ ΑΒΑΝΤΕΣ στους εχθρούς του Ολυμπιακού και το ανελέητο κυνήγι του ιδίου.Δηλαδη πως να θέλει το νομοσχέδιο του Ανδριανού ο Μαρινακης,οταν με ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ??!!Και ας αθωωθεί όταν ΚΑΠΟΤΕ γίνουν οι δίκες και οι εφέσεις και τελεσιδικήσουν οι αποφάσεις οριστικά και αμετάκλητα,δηλαδη μετα απο καμιά 4-5ετία πάνω-κάτω...Το πρόβλημα του Μαρινάκη ήταν επι προσωπικού με το Σαμαρά και τον Ανδριανό και απλά τον βόλεψε αυτή η αλλαγή,για ΜΑΥΡΙΣΜΑ στο Σαμαρα είχε μιλήσει ο Καραπαππάς,καλώς ή κακώς,δεν ειπε ψηφίστε Σύριζα,απλά προσαρμόζεται ο καθένας στις νέες καταστάσεις...Ο Γιαννακόπουλος είχε συγκεκριμενα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ και είχε συμμαχήσει με Σύριζα απο την εποχη που πλακωνόταν με τον Άδωνη για τα ΓΕΝΟΣΗΜΑ...Δε νομιζω οτι ειναι ίδιες,λοιπον,οι περιπτώσεις.Μιλάς για αστοχίες του Βαγγέλη,αν θες γίνε πιο συγκεκριμένος,σίγουρα θα υπάρχουν,αλλά δεν καταλαβα ποιες εννοεις ακριβως.Αυτο,φιλε,δεν το δεχομαι,να μου βαζει κανενας πολιτικα διλήμματα,είναι προσβλητικο για τον κάθε νοήμονα ανθρωπο και σιγουρα δεν επηρρεάζει σε τιποτα το τι θα ψηφισω στις εκλογες,τωρα αν τα πρασινα προβατα ψήφισαν οτι τους εγραφε ο Γιαννακοπουλος στα ΜΜΕ του,τι να σου πω,δεν γνωριζω...Και οι Αγγελοπουλοι στον ιδιο πολιτικο χωρο με τον Βαγγέλη ανήκουν,αλλα είναι πιο κλειστοί χαρακτήρες και δεν έχουν και ΜΜΕ της επιρροής τους...Και όπως πολυ σωστα καταληγεις στο σχόλιο σου,δεν πρέπει να κολλας σε ενα συγκεκριμενο κομμα για να περιμενεις να δικαιωθεις.Και μεις το ίδιο πραγμα λεμε,φίλε μου,οτι δυστυχώς,φαίνεται η προσκόλληση του Γιαννακόπουλου στον Σύριζα να απέφερε ήδη καρπούς,αυτό καταδικάζουμε...Εννοειται οτι στηριζουμε Αγγελόπουλους μεχρι τέλους,ειδικά τωρα...Και το νομοσχεδιο του Ανδριανου να περνουσε(το οποίο ηταν τραγελαφικό νομικώς...)μπορούσε άνετα να μπει νέος Σωλήνας στη θεση του Σωλήνα,αχυράνθρωπος δηλαδή,οπότε,μην είσαι καθόλου σιγουρος οτι θα έπεφτε η χουντα σε μια μερα,αυτοι είναι πολυ βαθια ριζωμενοι και εχουν πλοκάμια παντού...

Εικόνα savvas gridlock

Έχεις δίκιο, φίλε. Αναμενόμενο είναι κάποια στιγμή να μην συμπέσουν τα συμφέροντα των μεγαλομετόχων ΠΑΕ-ΚΑΕ Ολυμπιακός. Εμείς εδώ ως site και πάνω από όλα ο κόσμος μας, οφείλει να στηρίζει και τους δύο, εφόσον βεβαίως αυτοί υπερασπίζονται τον Ολυμπιακό και επενδύουν σε αυτόν.

Για το νομοσχέδιο Ανδριανού, εμείς εδώ το περιμέναμε πώς και πώς από το καλοκαίρι. Ήταν ο μόνος τρόπος να φύγει από τα χέρια του Σωλήνα η μπασκετική ΚΕΔ. Κάτσε και σκέψου το, πρακτικά άλλη λύση δεν υπάρχει. Ισόβιος πρόεδρος ο Σωλήνας στην ΕΟΚ, ισόβια τα μέλη της ΚΕΔ, που ορίζονται ισοβίως από το Σωλήνα. Σταματάει την ενεργό διαιτητική δράση ο Κορομηλάς το 2008, του κάνουν φιέστα στο ΟΑΚΑ και ένα μήνα μετά, νάτονε στην ΚΕΔ. Σταματάει έναν χρόνο μετά ο Ζαβλανός την ενεργό διαιτητική δράση, νάτονε 3 μήνες μετά στην ΚΕΔ. Πώς το αλλάζεις αυτό; Μπορείς να επέμβεις στην ΕΟΚ, να ρίξεις το Σωλήνα; Όχι, αφού ελέγχει όλο το ελληνικό μπάσκετ. Μπορείς να αλλάξεις μόνος σου τη σύνθεση της ΚΕΔ; Όχι, αφού ελέγχεται από το Σωλήνα, που ελέγχει τα πάντα. Τι κάνεις λοιπόν; Πας από άλλο δρόμο, με επαφές με το Κράτος. Έλα όμως που ο κύριος Ανδριανός άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας ταυτόχρονα και με το λαθρεμποράκο τον Τουίτη και πέρασε και κάποιες διατάξεις στο νομοσχέδιο για να πλήξουν καθαρά το Μαρινάκη; Δεν μιλάμε τώρα για διατάξεις με τις οποίες χαράσσεται πολιτική, οπότε θα μπορούσαν να πάνε μαζί του ακόμη και οι ντροπιασμένοι νεόγαυροι. Μιλάμε για διατάξεις που ''δεν στέκονται'' πουθενά, σε καμία χώρα του κόσμου. Είναι δυνατόν να λες ''όχι να καταδικαστεί, και μόνο να ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος παράγοντα, πρέπει να του απαγορευθεί κάθε έμμεση ή άμεση εμπλοκή με τον ελληνικό αθλητισμό''; Δηλαδή τι μας λες; Να δημοσιοποιηθεί αύριο μεθαύριο η αστεία ποινική δίωξη του επίορκου ενεργούμενου του Αλαφούζου εισαγγελέα Κορέα προς το Μαρινάκη και να γυρίσει ο Τουίτης να πει ''ορίστε κύριοι, πρέπει να φύγει από τον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης'', ε; Αυτό συνιστά καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Δεν στέκεται σε κανένα δικαστήριο του πλανήτη. Δεν γίνεται να αντιμετωπίζεις ως ένοχο κάποιον όχι απλώς πριν δικαστεί, αλλά πριν περάσει την πόρτα του ανακριτή. Ο Ανδριανός αποδείχθηκε μέγας καραγκιόζης, δυστυχώς. Οι μπασκετικοί συμβουλάτορές του πάντως στα του νομοσχεδίου, παρέμειναν στη θέση τους. Πρώτο τραπέζι πίστα και πάλι στο υφυπουργείο Αθλητισμού ο Τόμης ο Σχοινάς. Τον διατήρησε ο Κοντονής, ο αδιάβλητος, ο Παναθηναίκάρας. Βαλσαμώστε τον μην τον χάσετε, πράσινα μπουρδέλα.

Στα πολιτικά που λες, πέραν του ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου το τι ψηφίζει ή ποιον πολιτικό στηρίζει ο εκάστοτε πρόεδρός μας, πέραν του ότι δεν υπήρξε πρόεδρος του Ολυμπιακού από το Γουλανδρή και μετά (του ίδιου του κυρ-Νίκου συμπεριλαμβανομένου) που δεν του χρεώνανε διαπλοκή και καλές σχέσεις με το χ,ψ κόμμα, δεν καταλαβαίνω πραγματικά το γιατί πρέπει να κρίνεται κάποιος πρόεδρος του Θρύλου από το τι κάνει στα της πολιτικής. Δεν περιμένω κάποιος να αντιμετωπίζει μηδενιστικά όλα τα κόμματα, όλων των ιδεολογιών-αποχρώσεων-παραφυάδων και να τα παίρνει στο μεζέ, όπως κάνω π.χ. εγώ. Καταλαβαίνω πως ο κάθε άνθρωπος έχει τις πεποιθήσεις του και το σέβομαι (αυτό σέβομαι, όχι τις πεποιθήσεις του). Δεν καταλαβαίνω όμως το γιατί π.χ. πρέπει να καθορίσει σε ένα βαθμό την γνώμη σου για το Μαρινάκη το ότι κατέβηκε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά και ''έμπλεξε την πολιτική με τον Ολυμπιακό''. Πιστεύεις πως κατά κάποιον τρόπο εξαργυρώνει την ενασχόλησή του με την ομάδα μέσω της εμπλοκής του σε άλλο πεδίο, άσχετο με τον αθλητισμό και πως ''σε εκμεταλλεύεται'', στη λογική ''για να παραδεχτώ εγώ κάποιον πρόεδρό μας, πρέπει να είναι άδολος, μόνο να δίνει στην ομάδα και όχι να παίρνει κάτι, έστω κι αν αυτό το κάτι δεν είναι λεφτά αλλά κάποιο αξίωμα''; Θεωρείς για παράδειγμα πως ο Μαρινάκης δεν θα έβαζε ποτέ υποψηφιότητα στο Δήμο Πειραιά, αν προηγουμένως δεν είχε χρηματίσει πρόεδρος του Ολυμπιακού για κάποιο διάστημα; Θεωρείς πως σε μια τέτοια περίπτωση, αν έβαζε υποψηφιότητα, δεν θα έβγαινε; Θεωρείς πως ο Σωκράτης Κόκκαλης, αν δεν αγόραζε την ΠΑΕ Ολυμπιακός το 1993, δεν θα έπαιρνε τα δημόσια έργα που πήρε μετά; Εγώ πιστεύω ξεκάθαρα πως ο Μαρινάκης που προέρχεται από πολιτική οικογένεια, ακόμη κι αν δεν αγόραζε την ΠΑΕ Ολυμπιακός το 2010, μπορεί να έμπλεκε με το Δήμο Πειραιά κάποια στιγμή, εκ των πραγμάτων λόγω της δουλειάς του. Επίσης θεωρώ πως αν ο Μαρινάκης δεν έμπλεκε με τον Ολυμπιακό και αποφάσιζε να ασχοληθεί με το Δήμο Πειραιά, θα έβγαινε και πάλι πολύ άνετα, αφού είναι γέννημα-θρέμμα της πόλης, με φιλίες σε όλους τους πολιτικούς χώρους. Επίσης ξέρω πως ο Σωκράτης έπαιρνε δημόσια έργα πριν ασχοληθεί με τον Ολυμπιακό, έπαιρνε δημόσια έργα στην 20ετία που ασχολήθηκε διοικητικά με τον Ολυμπιακό και συνεχίζει να παίρνει δημόσια έργα και τα τελευταία 5 χρόνια, που δεν έχει κάποιο διοικητικό πόστο στον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι ο κυρ-Νίκος Γουλανδρής, που τον κατηγορούσαν ότι στήριζε τη ΝΔ του κολλητού του φίλου Κωνσταντίνου Καραμανλή, θα την στήριζε ακόμη κι αν δεν ήταν πρόεδρος του Ολυμπιακού στις εκλογές του Νοεμβρίου 1974, όπως και το ότι είτε στήριζε ΝΔ είτε όχι ο κυρ-Νίκος, είτε βρισκόταν στον Ολυμπιακό είτε όχι ο κυρ-Νίκος, η ΝΔ τότε θα έβγαινε με τα τσαρούχια. Σε τελική ανάλυση, θέλω να πω ότι πολλές φορές ψειρίζουμε τη μαίμού χωρίς λόγο με τους προέδρους μας και τους χρεώνουμε πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την ομάδα μας. Μυθοποιούμε τη δυναμική που υποτίθεται αποκτούν, επειδή και καλά ''χειραγωγούν τον κόσμο μας ανάλογα με τα συμφέροντά τους''. Αντί να εξετάσουμε το πώς ''τρέχουν'' την ομάδα και να μείνουμε εκεί και μόνον εκεί, ξαναβάζουμε την πολιτική στα του Ολυμπιακού από άλλο μονοπάτι. Έτσι ανοίγουμε την Κερκόπορτα και ο κάθε πολιτικοποιημένος μπούλης αποψιάτορας, αρχίζει να αμολάει τον ιδεολογικό χυλό που του σερβίρουν στο μαγαζάκι που επέλεξε να ανήκει. Το πασοκόσκυλο ενοχλείται για τις καλές σχέσεις του Μαρινάκη με την οικογένεια Μητσοτάκη και γενικότερα τη δεξιά, αγνοώντας τα του Κόκκαλη με την ΠΑΣΟΚάρα. Το γαλάζιο παιδί ενοχλείται για τη διαπλοκή Κόκκαλη-ΠΑΣΟΚ ''που μας προσβάλλει αισθητικά'', αλλά δεν νιώθει καμιά προσβολή όταν κάνει τα ίδια ο Μαρινάκης με πολιτικούς της δεξιάς ή έκανε τα ίδια παλαιότερα ο Νταίφάς με τη ΝΔ. Πιάσ'το αβγό και κούρεφ'το με τον κάθε τραχανοπλαγιά. Έτσι προχωράμε στα ''Σωκράτη πούλα, μας ξεφτιλίζεις'' ή ''χοντρέ πούλα, μας ξεφτιλίζεις'', για λόγους που ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχουν με τον Ολυμπιακό. Δυστυχώς ή ευτυχώς, ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της κριτικής που ασκούνταν παλιότερα στο Σωκράτη και ασκείται τώρα στο Μαρινάκη, από εκεί ξεκινάει. Στραβώνει ο άλλος που γαλουχήθηκε επί Ανδρέα Παπανδρέου στα νάματα της σοσιαλΗστικής μούργας από τις δεξιές πεποιθήσεις του Μαρινάκη και αρχινάει μετά να τα βλέπει όλα μαύρα, ''τι σαπάκια είναι αυτοί οι παίκτες ρε, κάποτε βλέπαμε Ταραλίδη και Μπόρχα ναούμε''. Στραβώνει ο νοικοκυραίος που θεωρεί εθνάρχη και μεγάλο Έλληνα (τον ψήφισε και στην εκπομπή του ΣΚΑΙ) τον πισωκίνητο Κωνσταντίνο Καραμανλή που ο Κόκκαλης είναι αγκαλιά με τον Πάγκαλο και το Λαλιώτη και βγάζει σακάτη και γέρο το Ριβάλντο, ενώ σήμερα βαφτίζει παικταρά μέχρι και τον Καζίμ Καζίμ. Αν δεν πετάξεις την πολιτική μίλια μακριά όποτε αποφασίζεις να ασχοληθείς με τα του Θρύλου, αργά ή γρήγορα εκεί θα καταλήξεις, ό,τι κι αν πιστεύεις ιδεολογικά, όπου κι αν ανήκεις.

Εικόνα k1p

Απαντώ και στον Σάββα και στον Σπύρο.

Οι πολιτικές πεποιθήσεις των προέδρων δεν με απασχολούν.Δεν μου αρέσει όμως να τις φέρνουν στον ολυμπιακό.Ο Μαρινάκης σε αντίθεση με τον πρεζάκια (που μόνο στην συνιστώσα των Μαοϊκών δεν διαλαλούσε πως είναι), κράτησε μεν πιο μετριοπαθή στάση αλλά η διαλεκτική του και η γραμμή που πέρναγε ήταν συγκεκριμένη.Επιπλέον μην ξεχνάμε πως στις προηγούμενες απο τις φετινές βουλευτικές εκλογές έβαζε εφημερίδες που πρόσκεινται στον ολυμπιακό να προωθούν τον Σαμαρά.Κάτι εμετικά διλήμματα του στύλ "ευρωπαϊκή πορεία για τη χώρα για να συνεχιστούν οι επενδύσεις στον Ολυμπιακό" αν δεν συμφωνούσε θα τα έκοβε απο το...πληκτρολόγιο στον κάθε Πίκουλα.Αλλά προφανώς τότε τέτοιες ήταν οι προτεραιότητες και οι συνεργασίες του.Το μεμπτό είναι πως προωθήθηκε μέσω Ολυμπιακού όλο αυτό.
Τα του Πειραιά επειδή είμαι δημότης,περιμένω να δω τον στόχο.Αν πήρε μια πόλη για να κάνει τον russian style τοπικό άρχοντα και να πιέζει την κυβέρνηση απλά δεν πρόκειται να ξαναστηριχτεί.Αν η πόλη και το λιμάνι λύσει πολλά απο τα προβλήματά του, τότε απλά δεν θα τον αφήσει ο κόσμος ποτέ να φύγει απο τα κοινά της πόλης.

Οι Αγγελόπουλοι μια χαρά θα μπορούσαν να προωθήσουν και αυτοί τα πολιτικά τους συμφέροντα (που αναμφίβολα θα έχουν) μέσω του Ολυμπιακού αλλά τέτοιο δρόμο δεν διάλεξαν ποτέ.Όπως και να έχει λοιπόν, σε αυτό το θέμα παρουσιάζονται πολύ πιο έντιμοι απέναντι στον κόσμο του συλλόγου.
Τώρα όμως κάτι πρέπει να γίνει με τον πρεζάκια και ήδη η νέα κυβέρνηση έκανε το πρώτο φάουλ.Και αντιαθλητικό κιόλας.Γιατί οι θιγόμενοι δεν ήταν ποτέ τιγρούλης που τραμπούκιζε στελέχη τους και στήριζε απροκάλυπτα τον Σαμαρά.Απέναντι στην τωρινή κυβέρνηση οι Αγγελόπουλοι δεν βρέθηκαν ποτέ φανερά.Είναι άδικο όλο αυτό και βλακώδες γιατί μόλις έγιναν κυβέρνηση και πάνε να δημιουργήσουν εχθρούς για να στηρίξουν έναν παρανοϊκό που μόνο πρόβλημα δημιουργεί.

Εικόνα Νικος τρελογαυρος

Εκει που ημουν ετοιμος να πανηγυρισω ακομα μια σφαλιαρα στον βαζελο βαση των νομων τελικα παλι μειναμε με αδεια χερια.
Παντως πιστευω στην ΚΑΕ και ειμαι βεβαιως κατα 99% οτι θα προκριθουμε.

Εικόνα CVRED

Μετά θα φταίμε εμείς.
Μόνο αυτό.

Εικόνα aygoystinos

Οι ΑΡΔ για παραγκα στο μπασκετ ποτε θα κανουν δικες?

Εικόνα aygoystinos

Ο ανθρωπος δεν παιζεται!!! Οτι και να πουμε ειναι λιγο. Να κανω μια ερωτηση κρισεως?

Εικόνα Ψηλός

Η αθάνατη ελληνική πολιτικοδικαστική πραγματικότητα μας έβγαλε πάλι οφφσάιντ. Ό,τι γουστάρει κάνει ο πρεζάκιας και μένει κι ατιμώρητος κι όταν κάποιος ζητάει από τους δικαστές να εφαρμοστούν οι νόμοι και να τιμωρηθεί ο πρεζάκιας, οι δικαστές κάνουνε λοβιτούρες, αφού ο Γιαννακόπουλος παίζει το ζουρνά κι αυτοί χορεύουνε. Αλλά οι βαζελοδημοσιογράφοι τα κουκουλώνουνε και τα καταπίνουνε, ενώ άμα έκανε κάτι τέτοιο κάνας πρόεδρος του Ολυμπιακού, επιθεώρηση θα γινόμασταν.
ΕΤΣΙ διαμορφώνονται συνειδήσεις και η διαβόητη "κοινή γνώμη", ότι για όλα στον ελληνικό αθλητισμό φταίει ο Ολυμπιακός, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ενώ για τις λαμογιές άλλων ομάδων, όσοι δεν είναι Ολυμπιακοί δεν έχουνε να πουν τίποτα. Αλήθεια, πότε ήταν η τελευταία φορά που ακούσαμε ή είδαμε ΑΕΚτζή, ΠΑΟΚτζή, ή οπαδό άλλης ομάδας ή ακόμη και μη ποδοσφαιρόφιλο ή αθλητικογράφο ή πολιτικό δημοσιογράφο, ή ακόμα και ξέμπαρκο, πολιτικό, καλλιτέχνη κλπ να λέει κακιά κουβέντα ή να πετάει σπόντες για κάποια άλλη ομάδα ΕΚΤΟΣ του Ολυμπιακού, πολλώ δε μάλλον για το μπασκετικό βάζελο;...
Όσο για τους Αγγελοπουλαίους, φαίνεται ότι το σύστημα δεν καταρρίπτεται ούτε με τα ίδια του τα όπλα. Τουλάχιστον, όχι με μια μόνο προσπάθεια. Να συνεχίσουν τον αγώνα σ' όλα τα μέτωπα, είναι διαβολικό αυτό που προσπαθούν να πετύχουν οι βάζελοι: δείχνοντας στους αδελφούς ότι ούτε με τα δικαστήρια δε μπορούνε να γκρεμίσουν το σύστημά τους, αποσκοπούν στο να τους φέρουν στο αμήν και να τους κάνουν να φύγουν απ' τον Ολυμπιακό, για να ησυχάσει το κεφάλι των βάζελων και να ξαναπέσουμε στην ανυποληψία. Προσοχή, δεν πρέπει να αφήσουμε να γίνει αυτό με τίποτα.

Εικόνα apostolos gaganis

Εγώ θα σκεφτώ όσο πιο απλοϊκά μπορώ. Αφού ο αληταράς ( κατά δήλωσή του ) ΄΄έφαγε΄΄ 50 χιλιάρικα γιατί παρανόμησε επειδή είχε παρευρεθεί στον περιβόητο αγώνα του Κυπέλλου μ΄εμάς, γιατί οι Αγγελόπουλοι να μην του κάνουν τα ίδια και για την παρουσία του προχθές με την Κούλα προκειμένου να ΄΄φάει΄΄ ( θεωρητικά ) άλλα 50 ή περισσότερα και να μεθοδεύσουν αυτό το ΄΄βιολί΄΄ ΣΕ ΚΑΘΕ ( παράνομη ) ΠΑΡΟΥΣΙΑ του εφεξής; Παρουσία του αλήτη; 50 χιλιάρικα. Και νέα παρουσία; Ξανά 50 χιλιάρικα κ.ο.κ. Γίνεται κάτι τέτοιο; Λογικό μου φαίνεται. Και εν πάση περιπτώσει αυτό που κάνει πια ετούτο το ΑΡΔΙ, ξεπερνάει ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΑΝΟΧΗΣ. Έτσι θα πάει; Και τί άλλο να περιμένουμε ακόμα από δαύτον; Γιατί τώρα πια έχει αποθρασυνθεί τελείως. ΄΄Κράτος εν κράτει΄΄ το τσουτσέκι; Τί να πω ρε παιδί μου;...

Εικόνα Spiros Legend

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10601&subid=2&pubid=129936142 Ο ίδιος ο Γιαννακόπουλος προανήγγειλε την αλλαγή της απόφασης του ΑΣΕΑΔ μετα τις εκλογές...«Τους ενημερώνω – υπενθυμίζω ότι έρχονται εκλογές σε όλα τα επίπεδα και πολύ σύντομα, οι αποφάσεις τους δεν θα έχουν ισχύ ούτε στον θυρωρό της πολυκατοικίας τους».Αυτα είχε πει στις 24-12-2014...Όχι τίποτα άλλο,για να μην παρεξηγούμαστε κιόλας,όσοι απο την πρώτη στιγμή είχαμε εκφράσει τις ανησυχίες μας για την αντιολυμπιακη Κυβέρνηση και τις προθέσεις της...Εδω φτάσανε οι Βέργηδες,που εχουν ξεπεράσει κάθε όριο πρόκλησης και θράσσους να πανηγυρίζουν πρωτοσέλιδα σήμερα για την full Παναθηναική Κυβέρνηση...http://s11.postimg.org/z2ykx4ikj/LIVE_SPORT_18_2_2015.jpg Αφου τα λένε μόνοι τους και μαρτυράνε χωρίς ξύλο,εμείς τι άλλο να υποθέσουμε ότι μεσολάβησε μεταξύ των 2 αποφάσεων του ΑΣΕΑΔ?Όταν ήταν πρώτο θέμα η δυσαρέσκεια του Υφυπουργού Αθλητισμού γιατί ΔΕΝ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΥ και είδαμε στην Κρήτη με τον ΟΦΗ να μένει κενή η μισή μεγάλη κερκίδα του γηπέδου και τα ΜΑΤ γύρω απο τις γραμμές του γηπέδου να προστατεύουν την πουστομάδα του Υφυπουργού,που αλλού να πάει το μυαλό μας δηλαδή?ΕΚΚΛΗΣΙΑ ήταν το γήπεδο του ΟΦΗ σε ολη τη διάρκεια του αγώνα,άλλο που οι ΤΣΑΤΣΟΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ και όλα αυτά τα ψέμματα.Ότι πετάχτηκε,ήταν στο τέλος,αφού τελείωσε το παιχνίδι και φυσικα οι ΓΚΕΜΠΕΛΣ έπιασαν δουλειά να κάνουν το άσπρο-μαύρο...Υ.Γ.1 Η ανακοινωση των Αγγελοπουλων άφησε υπονοούμενο οτι θα έχει συνεχεια η ιστορία,λέγοντας στο τέλος,<<αυτά προς το παρόν...>>.Οπότε σίγουρα κάτι ετοιμάζουν...Υ.Γ.2 Ρε σκουπίδια ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟΙ,ΓΑΜΩ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ ΣΑΣ,φιλοξενήσατε τον πρεζάκια,αντί να τον διαλοστείλετε?ΜΙΑ ΖΩΗ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ,ΤΣΑΤΣΟΙ,ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ,ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ!!!

Εικόνα savvas gridlock

Αυτά που γράφεις, τα είχαμε ετοιμάσει να τα κάνουμε άρθρο, Σπύρο, αλλά βλέποντας τις αντιδράσεις και το πέσιμο που φάγαμε από κάποιους ψεκασμένους γαύρους που υποστηρίζουν την τωρινή συγκυβέρνηση, το αφήσαμε λέγοντας ''άσε πάλι μην μπλέξουμε''. Ο Βέργης πανηγυρίζει για τον Πάκη-Παπάκη Παυλόπουλο σήμερα. Ρε τον Παπάκη ρε, θα τρελαθούμε ρε πούστη.

Εικόνα Spiros Legend

Οποιος δεν καταλαβαίνει ότι εδώ δεν κριτικάρουμε ούτε την οικονομική πολιτική,ούτε την εξωτερική πολιτική της ΟΠΟΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,αλλά μιλάμε για όσα έχουν σχέση με τον Ολυμπιακό μας,ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕ ΜΕ ΑΦΟΡΟΥΝ ΩΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ.ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...Να ανεβάζετε τα πάντα όλα,αν είμαστε κολλημένοι με το RATM,είναι γιατί τα λέει έξω από τα δόντια,βάζοντας πάνω από όλα τον ΘΡΥΛΟ,αν χαθεί αυτό το στοιχείο,δε θα είναι το RATM,που ξέρουμε.Εξάλλου δεν υπάρχει λογοκρισία,όπως ΠΑΝΤΟΥ,ο καθένας ας πει τις αντιρρήσεις του με επιχειρήματα,ελεύθερα είναι τα σχόλια,ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ?Ναι,τον Παπάκη,Σάββα,που μας έστελνε κάτι βοηθούς του να μας κάνουν παραδόσεις στη Νομική,μας έγραφε στα ΠΑΠΑΚΙΑ ΤΟΥ δηλαδή,αλλά ο μισθός-μισθός!Ήταν στη Νομική υπηρεσία της Προεδρίας της Δημοκρατίας,επί...Εθνάρχη Καραμανλή,με τον κάθε μαλάκα Σπύρο που κουβαλήθηκε να σπουδάσει από επαρχία θα ασχολούταν ο Πάκης?Και τον Αλιβιζάτο είχα σε κάποια μαθήματα,σαφώς προοδευτικός και αξιόλογος επιστήμονας,Κεφαλλονίτης,σίγουρα σεβόταν περισσότερο τους φοιτητές του από τον...Πάκη.Αναμνήσεις...

Εικόνα Νικος τρελογαυρος

Σαββα επειδη ημουν ενας απο απο αυτους που εκαναν μερικα απο τα σχολια που λες για την κυβερνηση στα οποια διαχωριζα οτι μεν μπορει να ειναι πρασινη κυβερνηση(ποτε δεν ηταν να μου πεις) αλλα μην την κρινουμε χωρις καν να εχει κυβερνησει.
Ετσι εγω σου ζητω να ανεβασεις το αρθρο και σε οποιον δεν αρεσει ξυδακι.
ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΕΦΤΟΥΝ,ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΗΤΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ.

οσο για το πρεζακια θα ανεβασω ενα αρθρο που εδω το site ειχε φτιαξει
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/121207/dialyetai-elliniko-kr...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Και γαμώ τα σχόλια, Σπυράκλα!

Εικόνα Spiros Legend

Γειά σου Θωμά Τιτανοτεράστιε!Ότι μπορούμε κάνουμε όλοι απέναντι στα σάπια DNA και τους Βέργηδες.ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ !

Εικόνα Spiros Legend
Εικόνα RED HELL

Ξεκιναω με τις συζητησεις βαζελων και αεκτζηδων μετα το ματς.Ολο χαρες φιλια και ανταλλαγες φιλοφρονησεων για τη "μεγαλυτερη ομαδα της 20ετιας"απο τη μια και για "τη βασιλισσα που επιστρεφει"απο την αλλη.Δακρυσαμε απο το πολυ μελο.Μεχρι και οι εφημεριδες τους το ιδιο εκαναν.Βεβαια αν νικγαγε ο Θρυλος προχθες θα ακουγαμε τις γνωστες μαλακιες.
Οσον αφορα το ζακια τωρα εγω εχω συμβιβαστει οτι δεν προκειται να αλλαξει κατι.Οι αφοι εχουν τεραστια πλεονεκτηματα αλλα και ενα βασικο μειονεκτημα που αφορα ειδικα τη χωρα μας.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.Αν ηταν προεδροι σε καμια ομαδα του ΝΒΑ θα ακουγαν καθε μερα διθυραμβους.Εδω ομως δεν ειναι ετσι.Δεν θελω να τους κακοκαρδισω οταν βλεπω ποσο καλα παιζει η ομαδα στο μπασκετ.Να παει να γαμηθει και ο ζακιας και ολοι οι βαζελοι μαζι που μας πουλαγαν και ειρωνεια να καναμε ενσταση προχθες.ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ.ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΡΑΧΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΙΧΑΜΑΤΑ.

Εικόνα kostas alsoupoli

φιλε Σαββα ομολογω οτι ειμαι πολυ μπερδεμενος και προβληματισμενος με αυτη την ιστορια.
Καταρχας θα πρεπει να τονισουμε οτι πλεον η κοντρα εχει ξεφυγει απο το αθλητικα πλαισιο και ισως και απο την αντιπαλοτητα των ομαδων και εχει φτασει καθαρα σε προσωπικο επιπεδο μεταξυ των Αγγελοπουλων και του Τρακη.Εμενα φυσικα μου φαινεται αδιανοητο πως απο μια τοσο μεγαλη και σημαντικη οικογενεια του επιχειρηματικου κυκλου της Ελλαδας να εχουν αποδεχθει τον πολεμο που τους εχει κηρυξει ο συγκεκριμενος,τις ειρωνιες,και την υποβαθμιση της προσωπικοτητας τους στην οποια εχει περιελθει με δηλωσεις κατ εξακολουθηση.
Νομικος δεν ειμαι αλλα πλεον εχει αντιληφθει και ο πιο αδαης οτι οι αποφασεις ειναι με δυο μετρα και δυο σταθμα και υπαρχει μια σκανδαλωδη ασυλια και ανοχη στις ενεργειες και στην τακτικη που ακολουθει ο μεγαλομετοχος πλεον της Καε Βαζελας...
Και αυτο που πλεον ελπιζαμε ολοι οταν το ασεαδ ειχε κατοχυρωσει το παιχνιδι σε εμας δεν ηταν μια εφημερη χαρα απο την κατακτηση του κυπελλου(αλλωστε ολοι μας σαν περηφανοι ολυμπιακοι γραφουμε στα παπαρια μας το κυπελλο που η ομαδα εχασε καθαρα στον αγωνιστικο χωρο)αλλα το τελος στη ασυδοσια,στο νταβατζιλικι και στην αλλαζονια που του εχει προκαλεσει το οτι ειναι παντα στο απυροβλητο και κανει οτι και οπως γουσταρει.
Οπως ομως φανηκε ο δρομος για τον τερματισμο αυτης της καταστασης ειναι πολυ μακρυς και δυσκολος και πραγματικα δεν μπορω να αντιληφθω αν και ποια πολιτικα συμφεροντα ειναι απο πισω και δεν μπορουν οι ΑΦΟΙ να τον στειλουν στον γεροδιαλο μια και καλη..
Για ποσο καιρο ακομα θα τον αφησουν οπως λεει να μας βαραει παλαμακια και εμεις να χορευουμε?
Σεβομαι απεριοριστα τους Αγγελοπουλους για την προσφορα τους στην ομαδα και το οτι εχουν ριξει δεκα καραβια λεφτα στην ομαδα χωρις φυσικα να εχουν ανταποδοτικα οικονομικα οφελη παρα μονο την ικανοποιηση που ερχεται μεσα απο την επιτευξη των στοχων της ομαδας,αλλα ως ποτε θα αφηνουν αυτο τον ανθρωπο να βιαζει την κοινη λογικη και να ασελγει εις βαρος σε αυτο που αγαπουν και εχουν επενδυσει μεγαλο μερος της προσωπικης τους περιουσιας?
Κραταω μονο την κουβεντα που ειχαν πει καποτε οτι το πιο βαθυ σκοταδι ειναι λιγο πριν την αυγη, και ευελπιστω σε δυναμικη και πειραιωτικα τσαμπουκαλεμενη αντιδραση σε ολα τα επιπεδα με συμμαχο τον πυρηνο σου κοσμο που δεν λυγα ποτε που αναφερει και ο υμνος της ομαδαρας μας...