ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ?



Επειδή πάλι απόψε μίλησες για προκλήσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη την Κυριακή στο Δημοτικό Γήπεδο της Λωφόρου, για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα 
 
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟ....
Εσυ είσαι αυτό το ανθρωπάκι που κάθεται στο πάγκο , στον αγώνα του κολωσωματείου σου με τον ΟΦΗ στην Κρήτη?
http://www.neakriti.gr/?page=newsdetailsports&DocID=1212262

 

ΑΡΑ ΕΣΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ ΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ και έγιναν "ομορφιές". Ετσι δεν είναι βρεγμένε?

 
ΥΓ. Κε Κοντονή είναι αλήθεια αυτό που λέει ο Μαχλάς; Ειχε συμφωνηθεί να μην πάει στην Κρήτη; ΤΙ έκανες γιαυτό? Τι σκέπτεσαι να κάνεις μετά και την επιδρομή των εγκλήματιών την Κυριακή; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ. ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΤΟΥΣ!

http://www.sport24.gr/football/omades/Ofi/maxlas-emeis-kseshkwnoyme-ton-kosmo.3324115.html

 
''Είχα συμφωνήσει με τον κ. Κοντονή να μην κατέβει ο κ. Αλαφούζος στο Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ. Εμείς οι ίδιοι δεν βοηθάμε την κατάσταση. Δεν είναι ωραίο αυτό που ξεκίνησε στο ματς με τον ΟΦΗ και συνεχίστηκε στη Λεωφόρο, όπου έγιναν πολύ πιο σοβαρά επεισόδια. Είναι κρίμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο''.

Σχόλια

Εικόνα REDNYC

POUSTAKI ALAFOYZE - ELA TOY XRONOY KARAISKAKI - ALLA POY NA ERTHEIS, AFOY EXEIS MOUNI, OXI ARXIDIA....

VREGMENE, E VREGMENE....KRIMA POY DEN ESKASE TO MPOYKETO STHN FLWROMAPA SOU....

Εικόνα Themis

Ο Αλαφούζος παίζει το παιχνίδι του και αν κρίνω από αυτά που μεταδίδουν τα site το παίζει και καλά.Δεν θα πω πως δεν χάρηκα το μπουκέτο στον Κωσταντίνου αλλά αυτές οι αντιδράσεις αρμόζουν σε κάτι τύπους σαν εμένα (που παλεύουν να βρουν το δίκιο τους ,τα παίρνουν στο κρανίο και τα γαμάνε όλα) δεν αρμόζουν στον παντοδύναμο Μαρινάκη.Το γνωρίζει και ο ίδιος αυτό είμαι σίγουρος.Προφανώς τον έχουν στριμώξει άγρια και χάνει τον έλεγχο.Κατά την ταπεινή μου γνώμη ο Ολυμπιακός και κατ επέκταση ο Μαρινάκης υστερεί επικοινωνιακά.Ψάχνω να βρω ένα site (εκτός redsagainsthemachine ) ή κάποιο κάναλι ή σταθμό που να είναι αληθινά Ολυμπιακό και όχι να ακολουθεί το πνεύμα της εποχής και να παραμυθιάζει τον κόσμο....Ξαφνικά γεμίσαμε από διαδυκτιακούς Ολυμπιακούς που ντρέπονται λέει που είναι Ολυμπιακοί όταν ο Μανιάτης κάνει χέρι στον τελικό με τον αστέρα,που τελειώνουν τους παίχτες που φοράνε την ερυθρόλευκη επειδή χάσανε από τους βάζελους στο ντέρμπυ ,λες και έχουμε κάνει συμβόλαιο ότι θα κερδίζουμε όλους τους αγώνες...Η ομάδα χρειάζεται στήριξη δηλαδή συσπείρωση και αντίσταση ο καθένας στο δικό του μετερίζι,στην δική του καθημερινότητα,στη δική του ρουτίνα.Ο Ολυμπιακός βάλλετε και οφείλουμε όλοι όσοι έχουμε ψυχή να βγούμε μπροστά και για την ομάδα.Ως τελευταίος στρατιώτης του Θρύλου δηλώνω παρόν!

Εικόνα μαουνιέρης

Σύγγαυρε, έχεις δίκιο σε όλα. Και στην αρχή και στο τέλος! Ναι, είμαστε ολυμπιακοί: παρόντες πάντοτε, και δεν ντρεπόμαστε που είμαστε παρόντες. Αλλά να βοηθιόμαστε και λιγάκι - ή, έστω, να μην υπονομευόμαστε από αυτούς που με την παρουσία μας βοηθάμε. Νά 'σαι καλά.