Ελληνική «Αντικειμενική Αθλητική Δημοσιογραφία» 2015



Έχω μια διαίσθηση για τις προσεχείς Πανελλαδικές Εξετάσεις. Και λέω αυτή μου τη διαίσθηση να τη μοιραστώ με τους νέους που θα μπουν σ’ αυτή τη βασανιστική διαδικασία. Είμαστε ένα οπαδικό site, αλλά αφού μπορούμε να βοηθήσουμε τη μαθητιώσα νεολαία το κάνουμε με μεγάλη μας χαρά.

Η διαίσθησή μου αφορά το θέμα της Έκθεσης. Κάτι μου λέει , ότι θα έχει σχέση με την Ελληνική «Αντικειμενική Αθλητική Δημοσιογραφία».
Σήμερα, θα σας προτείνουμε συνώνυμα ώστε να αριστεύσετε σ’ αυτό το κομμάτι των εξετάσεων. Πάμε …

Ελληνική «Αντικειμενική Αθλητική Δημοσιογραφία». Συνώνυμα : ΟΧΕΤΟΣ, ΑΗΔΙΑ, ΣΙΧΑΜΑ, ΒΟΘΡΟΣ, ΒΟΘΡΟΛΥΜΜΑΤΑ, ΧΩΜΑΤΕΡΗ, ΒΑΖΕΛΟΛΑΓΝΕΙΑ, ΕΜΠΟΡΙΟ, ΑΓΥΡΤΕΙΑ

Έλληνες «Αντικειμενικοί Αθλητικοί Δημοσιογράφοι». Συνώνυμα : ΑΡΔ (ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ), ΡΟΔΕΛΕΣ, ΠΙΣΩ ΚΙΝΗΣΗ, ΥΑΙΝΕΣ, ΒΑΖΕΛΟΛΑΓΝΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ.

Βιβλιογραφία : GOAL, SportDay, LiveSport, ΠΡΑΣΙΝΗ

Όπως βλέπετε η ελληνική γλώσσα έχει απίστευτο πλούτο. Από την άλλη είμαι σίγουρος, ότι οι φίλοι μας στα σχόλιά τους θα προσφέρουν επιπλέον γνώση για βοήθεια στην ελληνική νεολαία.

Επιπλέον θα σας δώσουμε και οπτικά παραδείγματα για καλύτερη εμπέδωση του θέματος.

Μια ειδική περίπτωση οχετού "δημόσιας χρήσης"  

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !

Σχόλια

Εικόνα Elurnus

Η εφημερίδες έχουν θέμα.Αυτό το κωλοσταθμό τον sport-fm και την εφημερίδα τους έχω σταματήσει να ακούω και να διαβάζω(τα πρωτοσέλιδα) εδώ και καιρό.Κοιτάχτε αύριο της εφημερίδες και θα διαπιστώσετε ότι εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι.Τα ψέματα που λένε είναι ατελείωτα,πετάν χαζαμάρες σε όλους και οι δικοί μας τα πιστεύουν από πάνω.Ένας συγκεκριμένος που δηλώνει οπαδός του Ατρομήτου,τάχα μου αλλά πηγαίνει στο ΟΑΚΑ για να μεταδώσει αγώνες του σιχάματος ΠΟΑ βαφτίζει συνέχεια το άσπρο-μαύρο.17χιλιάδες+ άτομα στο Καραϊσκάκη=άδειο για εκείνον,ούτε καν 9 χιλιάδες στη Λαγοφώρο=γεμάτη.Ε τι θα γίνει ρε ΑΡΔ θα κρατήσει πολλοί αυτοί η κολώνια;ΑΙ σιχτίρ πια!!!

Εικόνα pantzo

ΑΠΛΑ ΘΕΪΚΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ...

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΖΕΛΕΔΑΚΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΛΟΙ (ΑΛΛΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ) ΚΡΑΞΑΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ,

ΤΑ ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥΣ...

ΑΝ "ΚΑΝΑΝΕ ΚΙΝΗΣΗ" ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑΝ ΟΜΑΔΑ...

ΑΛΛΟ ΓΑΥΡΟΣ ΑΛΛΑ ΖΕΛΑΣ

Εικόνα kg

ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ!

ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΜΟΥΛΟΙ!

Εικόνα john

Παίδες οτι και να λέμε εγω σχεδόν ΕΧΥΣΑ με το ξεμπρόστιασμα του ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ στον Τασουλη....Αποδεικνύει με τα λεγόμενα του όσα υποπτευόμαστε καιρο για αυτόν.

ΥΓ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ,ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΕΙΝΑΙ,ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΗΤΑΝΕ,ΔΕΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ,ΛΑΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ..

Εικόνα lamousis

Πολύ καλά κάνετε κ τα δείχνετε, κυρίως να τα βλέπουν όσοι το 2011 έσκιζαν τα καλζόν τους κ τα δειαρκείας τους

Το θέμα Α.Ρ.Δ. στην έκθεση είναι αρκετά καλό κ χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια ακόμα κ το παιδάκι του νηπιαγωγείου μπορεί να καταλάβει το πόσο στημένοι κ ξεφτίλες είναι. Γράφουν μόνο ότι πουλάει κ ότι τους πει το αφεντικό τους, αλλά ποτέ την αλήθεια
Το πρόβλημα είναι ότι πιο παλιά χωρίς πολλά μμε τα πράγματα ήταν πιο ξεκάθαρα, ενώ σήμερα με την υπερβολική (παρά)πληροφόρηση εύκολα κάνεις το άσπρο μαύρο

ΥΓ ο νικολογιάννης δεν προάγει τη βία;;;

Εικόνα REDNYC

POY NA DEIS TI THA GRAFOYN AYRIO TA ARDAKIA RE DIA ! TA AISXH STHN LEOFORO THA EXAFANISTOYN WS DIA MAGEIAS! PROTO THEMA TI EGINE STHN LIGA KAI FYSIKA YPEUTHINOS O MARINAKHS KAI O OLYMPIAKOS!

POYTANA KONTONH PROSEXE TI THA KANEIS - O KOSMOS TOY OLYMPIAKOY EVGALE TON TSIRIZA, O KOSMOS TOY OLYMPIAKOY THA TON RIXEI! PROSEXE!