Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ ΤΟ 1951 part1



10 Μαρτίου 2015. Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ, Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ 90 ΧΡΟΝΩΝ.
 
Με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση  του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, θα παρουσιάσουμε σε συνέχειες, το αφιέρωμα της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΗΧΟΥΣ στον Ολυμπιακό μας, που δημοσιεύτηκε το 1951, προσφορά  στους Έλληνες Φιλάθλους, σε καθημερινές συνέχειες. Σήμερα θα παρουσιάσουμε τα οχτώ πρώτα μέρη του αφιερώματος, που ξεκίνησε στις 25 Φεβρουαρίου του 1951. Πάμε λοιπόν….
(δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα πάνω στις φωτογραφίες, για να διαβαστούν πιο άνετα)
 
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25/2/1951 - 1ο Μέρος

 
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26/2/1951 - 2ο Μέρος
 
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28/2/1951 - 3ο Μέρος
 
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 1/3/1951 - 4ο Μέρος

 
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 2/3/1951 - 5ο Μέρος

 
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 3/3/1951 - 6ο Μέρος

 
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 4/3/1951 - 7ο Μέρος

 
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 7/3/1951 - 8ο Μέρος

Σχόλια

Εικόνα οχι αλλο καρβουνο...

Χρονια πολλα στον ΘΡΥΛΟ μας!!
Νικες και χαρες στον αιωνιο εφηβο και ολη την ερυθρολευκη οικογενεια!!

Εικόνα REDHERAKLIO

ΘΡΥΛΕ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ

Εικόνα apostolos gaganis

Τί ρομαντική εποχή ήταν αυτή... Και πώς έχουν καταντήσει σήμερα τα πράγματα... Έτσι είναι όμως. Όταν κάποιος μεγαλώνει σταθερά, γιατί έχει προεδράρες, κι αντίστοιχα οι άλλοι μικραίνουν και υποφέρουν, είναι λογικό και αναμενόμενο να τον μισούν και να τον πολεμάνε τόσο και έτσι...

Λες αυτή η 7άρα του πρώτου αγώνα μας με τα Μπαόκια να εξηγεί - εν μέρει έστω - και το μίσος τους απέναντί μας; Ανάμικτο με κόμπλεξ βεβαίως...

Κανονικά, αυτά τα αποκόμματα της ανάρτησης θάπρεπε να ΜΕΛΕΤΗΘΟΥΝ από ΟΛΟΥΣ. Δεν γίνεται όμως. Το ξέρω. Το καταλαβαίνω. Είναι πολλά τα λόγια... Μεγάλα και δυσκολοδιάβαστα τα κείμενα... Και θέλουν κόπο και ώρα να διαβαστούν προσεκτικά... Βλέπεις, ζούμε στην εποχή του καινούριου τατουάζ του Ντουρμάζ και των προτάσεων που θα΄χει ο Ραϊόλα για τον Αφελάϊ του χρόνου από μεγάλα πρωταθλήματα... Σήμερα έχουμε να κάνουμε με τα... απίστευτα κολάζ και τις Δευτεριάτικες ΄΄δίκες΄΄. ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ... Εμείς στο RATM όμως, ΕΔΩΩΩ! Πάντα πάνω στα πατροπαράδοτα ερυθρόλευκα χνάρια των Καμπέρων, των Μανούσκων και των 5 Ανδριανοπουλέων... Γαυρονησίδα γνήσιας, περήφανης, Ολυμπιακοφροσύνης. ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ, ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ!

Εικόνα ΔΙΑΣ

εμεις εχουμε χρεος απεναντι στους εαυτους μας και στα παιδια μας να καταγραψουμε ότι σωζεται. Κάποια στιγμή θα διαβαστουν. Από έναν? από δεκα? από δεκαδες? αλλα δεν αρκει η αναγνωση. Πρεπει να έχεις "πειραγμενο" dna για να νιωσεις και να αντριχιασεις ακομα κι αν δεν τα εχεις ζησει.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΦΗΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ!

Εικόνα red apple

Χρόνια Πολλά, Χρόνια Πολλά
ερυθρόλευκα, παθιασμένα, ανάερα!