Γι αυτή την αλλοίωση αποτελέσματος και της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, οι ΑΡΔ κοκοκοκο



Με την «αδικημένη ομάδα» με το τριφύλι, την ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΚΟ, το κωλοσωματείο που λατρεύουν να προστατεύουν πολιτικοί όλου του φάσματος (βασιλιάδες, δεξιοί πρωθυπουργοί, κεντρώοι πρωθυπουργοί και τελευταία και οι trendy σταλινικοί αριστεροί του περισσού) ΔΕΝ ΠΛΗΤΤΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.
 
Το Σάββατο ξεφτιλήστηκε άλλη μια φορά φέτος, από την καλή ομάδα της Τρίπολης. Το θέμα δεν είναι οτι σώθηκε για μια ακόμα φορά με τιμητική ισοπαλία. Το θέμα είναι ότι η ισοπαλία αυτή ήταν προιόν ΣΚΑΣΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗΣ ΕΥΝΟΙΑΣ! Ας δούμε το βίντεο.
 
Στο 04:32 του βίντεο, φαίνεται το καθαρό πέναλτι του Σίλντενφελντ στον Μπαράλες. Όχι το πρώτο που δόθηκε, το δεύτερο που ΔΕΝ δόθηκε. ΚΟΡΑΚΙ ο Γιάχος. Μιλάμε για το Γιάχο ''του γαύρου'', που ''έσφαξε τον Αστέρα στον τελικό Κυπέλλου του 2013''. Πρόκειται για αλλοίωση αποτελέσματος και αλλοίωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος των play off, αφού θα έχανε 1 βαθμό ο ΠΑΟ και θα κέρδιζε 2 ο Αστέρας. Κο-κο-κο οι ΑΡΔ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ φυλλάδα το ανέδειξε.
 
 
 
Ο Βαρούχας στον ΣΚΑΙ απεφάνθη ότι ήτο πέναλτι. Ο γνωστός Βαρούχας λοιπόν, πιο αντικειμενικός από τους «αντικειμενικούς», και μάλιστα μέσα στο αλαφουζοκάναλο. Σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο, στην εκπομπή Τσαμόπουλου - Θαναηλάκη επανέλαβε ότι ήταν καθαρό πέναλτι, Το ίδιο απεφάνθη και ο Περικλής Βασιλάκης.
 
Οι ΑΡΔ; ΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟ σε εφημερίδες, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις. Αφήνουμε στη φαντασία των καλόπιστων φιλάθλων, το τι θα συνέβαινε, αν κάτι ανάλογο συνέβαινε σε αγώνα του ΘΡΥΛΟΥ, όχι μόνο κάτω από ανάλογες βαθμολογικές συνθήκες, αλλά και σε αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα.
 
Θα περιμένουμε τον Ανακριτή για την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης", πριν πιάσει στασίδι στη "Δίκη" του Τερτσέτη Θωμαίδη, να διατυπώσει ερωτήσεις για τη χτεσινή διαιησία του Γιάχου, ανάλογες με αυτές που έκανε στον πρωταγωνιστή της εποχή "της μπουγάδας"  Σπάθα.

Σχόλια

Εικόνα lets79

Ούτε είπαν και ούτε θα πούν και μην σώσουν και πούν οι βαζελοψωριάρηδες....πάντως σκεφτείτε λέει να ήταν τιμωρημένος ο Βαγγέλας και να έμπαινε μέσα σε τελικό κυπέλλου και να.....έπερνε και....μετάλλιο!!!!!!!!!!!Ρε τι τραβάμε ρε....και μια ερώτηση ρε παιδιά....έχει γίνει κάτι στην σελίδα του site στο facebook,γιατί ούτε να σχολιάσω,ούτε like,μόνο να κοινοποιώ μπορώ....

Εικόνα RED HELL

Στο βολει ο παοκ εδωσε καθαρα το ματς στο βαζελο για να παιξει μαζι μας στους ημιτελικους.Αλλα τους τη χαλασε ο φοινικας.Εκτος αυτου η αεκ εχανε 1-2 απο την ορεστιαδα και θα εκει που ολα φαινονταν τελειωμενα και οτι θα επεφτε κατηγορια η ορεστιαδα ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΗΣ.Αποτελεσμα??Να νικησει η κουλα και να παει πλει-αουτ.Αλλα φυσικα οι αρδ ηξεραν να πουν μονο για το Ολυμπιακος-Κερκυρα.Οταν δεν παιζει ο Θρυλος ολα καλα.ΚΑΛΟ ΟΑΕΔ.

Εικόνα Romain

Αν το πεναλτι το έκανε παίκτης του Ολυμπιακου θα ηταν πρώτο θέμα σε όλες τις "αντικειμενικές". Και θα έκαναν δηλωσεις και οι τσατσουληδες και οι Κολλκες και όλοι.

Εικόνα REDNYC

MPRAVO DIA, TOULAXISTON NA TA LEME EMEIS - EKANA MIA VOLTA STA SITES, KOKOKO, KANEIS DEN EIDE KANEIS DEN EGRAPSE, KANEIS DEN AKOUSE....POUTANES ARDAKIA!

Εικόνα savvas gridlock

Μιλάμε για ΚΡΑΧΤΗ αλλοίωση αποτελέσματος. Εννοείται σιγά μην ασχοληθούν οι ''γνώστες'', αυτοί ασχολούνται με την παράγκα του Μαρινάκη, τα γαυροπαραρτήματα και την κόκκινη ΕΠΟ.

Εικόνα red apple

Έχει διαφύγει, προφανώς και άλλη παρόμοια φάση με τον Κροάτη, σε στημένο στην περιοχή της πανάθας που κάνει το ίδιο. Σπρώχνει με τα δυό χέρια τον Μπαράλες -νομίζω- στον οποίο πήγαινε η μπάλα.