Θα καλέσει ο εισαγγελέας τον διαιτητή Δεληκωστίδη;



Καλημέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους του ΓΑΥΡΟΥΣ και τη μικρή μειοψηφία των αντιολυμπιακών. Είχα ετοιμαστεί να γράψω για τις χτεσινές «ομορφιές» στο κλειστό της Κυψέλης, αλλά περίμενα να δω αν θα εκδοθεί ανακοίνωση από την πλευρά του ΠΑΟΚ. Τελικά λίγο μετά τα μεσάνυχτα, το ΤΑΑ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση, την οποία θα δούμε στη συνέχεια.
 
Χθες λοιπόν, είχαμε μια «Τιτανομαχια» στο κλειστό της Κυψέλης. Ήταν ο τρίτος αγώνας των play off της volley league, μεταξύ του πρώτου της κανονικής περιόδου ΠΑΟΚούλη και του ΤΕΤΑΡΤΟΥ παναθηναικούλη. Το σκορ 1-1 μετά τα δύο πρώτα ματς της συμπρωτεύουσας.
 
 
Ο παναθηναικούλης προηγήθηκε 2-0 σετ.  Μέχρι και ο 35αχρονος Σωτήρης Πανταλέων, που στα "καλά του" (λέμε κάνα αστείο) πριν 10 χρόνια δεν πήδαγε εφημερίδα, έκοψε 5-6 φορές τον Γκόμεζ και το Χιμένεζ. Δυναμωτικό το αρνί του Πάσχα, για ένα υπερχρεωμένο μπουρδελοτμήμα που έπρεπε να σαπίζει στα τοπικά της Αθήνας, αλλά το ξεφτιλισμένο βαζελολάγνο ΚΡΑΤΟΣ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ το κράτησε στην Α1 και κάνει και πορεία πρωταθλητισμού στα πίσω πίσω.
 
Ο ΠΑΟΚούλης (που μετά το πρώτο κύπελλο της ιστορίας του πριν λίγες βδομάδες στη Σύρο, αυτόανακηρύχθηκε σε «Αυτοκράτορα» της ΦΑΠΑΣ) κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 και ο αγώνας οδηγήθηκε στο ται μπρέικ.
 
 
Εκεί είχαμε τις «ομορφιές» που ΜΟΝΟ ο ερασιτεχνικός αθλητισμός προσφέρει, αφού στο ποδόσφαιρο κυριαρχεί η «εγκληματική οργάνωση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».
 
 
Ο παναθηναικούλης προηγήθηκε 9-6, αλλα ο ΠΑΟΚούλης ισοφάρισε 9-9 και έδειχνε να έχει το μομέντουμ για να πάρει τη νίκη. Στο σημείο αυτό από προσπάθεια του Κούκ η μπάλα πέρασε ΚΑΘΑΡΑ ΑΟΥΤ. Ήταν πόντος για τον ΠΑΟΚούλη. Τότε ανέλαβαν δράση οι γνωστοί «αντιεξουσιαστές». Πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο ότι μπορεί να πεταχτεί. Ένα αντικείμενο χτύπησε το Χιμένεζ και ένα άλλο το διαιτητή, ο οποίος διέκοψε τον αγώνα ΣΩΣΤΑ. Όλοι οι φίλαθλοι που θέλουμε να χαιρόμαστε τον αθλητισμό (έτσι δε μας λένε οι «έγκριτοι» ΑΡΔ ότι πρέπει να νιώθουμε;) περιμέναμε ότι ο ΠΑΟΚούλης θα έπαιρνε το ματς με διακοπή του αγώνα ή στο ευνοϊκό σενάριο για τον παναθηναικούλη (που κάποιοι κακοπροαίρετοι υποπτευόμασταν), ο αγώνας θα συνεχιζόταν μετά την εκκένωση του γηπέδου.
 
Σιγά μην επικρατήσουν  οι κανονισμοί! Για το σιχαμένο κρατικοδίαιτο σωματείο με το ΛΑΠΑΤΟ για σήμα μιλάμε!
 
Επανήλθε ο διαιτητής και έδωσε κόκκινη στο Χιμένεζ του ΠΑΟΚ, επειδή και καλά προκαλούσε τους λαγούς στην κερκίδα! ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ! Δηλαδή όχι μόνο δεν τιμωρήθηκαν για τα αντικείμενα οι λαγοί, αλλά το 9-9 έγινε 10-9 υπέρ του παναθηναικούλη! ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΣΦΑΓΗ σε συσκευασία 2 σε 1!
 

Ας δούμε την ανακοίνωση του ΠΑΟΚούλη.

http://www.sport-fm.gr/article/ta-xwnei-o-paok/3082095

«Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ εκφράζει την αγανάκτησή του για όσα έλαβαν χώρα στο κλειστό γήπεδο της Κυψέλης στο τρίτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό, όπου η διαιτησία των κ.κ Δεληκωστίδη, Βουδούρη έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα. Με τις αποφάσεις τους, οι δύο ρέφερι "έγειραν την πλάστιγγα" υπέρ του Παναθηναϊκού, αλλοιώνοντας το τελικό αποτέλεσμα στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.
Πιο συγκεκριμένα, στο 9-9 του πέμπτου σετ, ένα καθαρό άουτ του Κουκ, όπως δείχνει ξεκάθαρα η τηλεόραση, προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις του Παναθηναϊκού και της εξέδρας, με αποτέλεσμα να πεταχτούν μπουκάλια, ένα εκ των οποίων χτύπησε στο κεφάλι τον αθλητή μας, Χαβιέρ Χιμένες και το άλλο τον πρώτο διαιτητή της αναμέτρησης κ. Δεληκωστίδη, για να ακολουθήσει και η είσοδος των οπαδών του γηπεδούχου σωματείου στον αγωνιστικό χώρο.
Σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, με το παραμικρό επεισόδιο οι διαιτητές οφείλουν να διακόψουν τους αγώνες, όπως έγινε και στην ποδοσφαιρική αναμέτρηση ΑΕΚ-Ολυμπιακός.
Αντ' αυτού, ο κ. Δεληκωστίδης, αντί να εκκενώσει το γήπεδο ή να διακόψει το παιχνίδι, ως όφειλε, προς γενική κατάπληξη όλων, έδειξε κόκκινη κάρτα στο θύμα, τον αθλητή μας Χαβιέρ Χιμένες, ισχυριζόμενος ότι έκανε άσεμνη χειρονομία. Ακόμη και ο τηλεοπτικός φακός της ΝΟVΑ δεν έδειξε το παραμικρό εναντίον του αθλητή μας. Αυτή του η απόφαση να δείξει κόκκινη κάρτα στον αθλητή μας "ανέτρεψε" το σκορ εις βάρος μας και καθόρισε την έκβαση του αγώνα.
Εξάλλου, ο παρατηρητής διαιτησίας, κ. Βασιλειάδης, αντί να επιδιώξει από τον κ. Δεληκωστίδη την εκκένωση του γηπέδου, μας απειλούσε ότι θα διακόψει εις βάρος μας το παιχνίδι εάν δεν επιστρέψουμε στον αγωνιστικό χώρο.
Τέλος, η διοίκηση του ΤΑΠ, σε συνεννόηση με τη διοίκηση του ΑΣ, δεν συναινεί επ' ουδενί στην αλλαγή της ώρας του τέταρτου ημιτελικού, που έγινε χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του ΠΑΟΚ. Με απόφαση του ΤΑΠ, η ομάδα του ΠΑΟΚ θα κατέβει στο γήπεδο να αγωνιστεί στις 19:00, οπότε και ήταν αρχικά προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο τέταρτος ημιτελικός».

 
 
Όταν εκεί στον ΠΑΟΚούλη σταματήσετε να είστε ΤΣΑΤΣΟΙ του κωλοσωματείου από τους Αμπελόκηπους, ίσως δείτε καλύτερη μοίρα. ΠΑΛΙ σας «καθάρισαν» σαν αυγό.Αρπάξατε άλλη μια καρπαζιά και παντήσατε με μια νερόβραστη ανακοίνωση.
 
 
Για το ΘΡΥΛΟ; η καλύτερή μας! ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΠΕΛΑΤΗ! ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΛΑ!
 
Στο σημείο αυτό πρέπει να φωνάξουμε με αγανάκτηση:
 
ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ! Ο ΨΟΦΙΟΣ-κοριός παρακολουθεί το καρτοκινητό σου, το whats up, το free to go και vodafon red με τα οποία «μιλάς». Ετοιμάσου! Η άρση κουπών άρχισε….
 
Ας δούμε πως αντιμετώπισαν οι  «αντικειμενικές» το χτεσινό ΣΚΑΝΔΑΛΟ του οίκου ανοχής της Κυψέλης.
 
Η GOAL, στον πάτο της (δηλαδή στο κάτω μέρος της πρώτης σελίδας), τονίζει τον «ΘΡΙΑΜΒΟ» του παναθηναικούλη! Τίποτα για τα επεισόδια!
 
Η Green Day, πινέλο στον πάτο της (δηλαδή λίγο πριν το κάτω μέρος της πρώτης σελίδας), προβλέπει «ΤΡΙΦΥΛΑΡΑ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ»! Τίποτα για τα επεισόδια!

Η κοντούλα λεμονιά του Βέργη που ανταγωνίζεται την ΠΡΑΣΙΝΗ, μιλάει για «ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΑΓΚΙΑ»! ρε Βέργη πρέπει να σε πείραξε πολύ που στην ΠΡΑΣΙΝΗ πήγε ο Νικολογιάννης έτσι; Τίποτα για τα επεισόδια!

Αυτοί οι τύποι, οι ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΓΡΑΦΟΙ, κουνάνε το δάχτυλο στο ΘΡΥΛΟ και τον κόσμο του. Βγάζουν πρωτοσέλιδα με «βραχιολάκια» και υπονοούμενα κατά του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ είναι βουτηγμένοι στα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ ΣΚΑΤΑ. Μείνετε εκεί ξεφτιλισμένοι. Με τον πάτο πονεμένο από τις Ολυμπιακές νίκες.

 
 
ΥΓ. Μήπως κάποιο στέλεχος της Ελληνικής δικαιοσύνης (ανακριτής, εισαγγελέας) ενδιαφέρεται να καλέσει για «φιλική συζήτηση» τον διαιτητή Δεληκωστίδη, ώστε  να μάθει γιατί έδειξε κόκκινη κάρτα στο Χιμένες στο 9-9 με αποτέλεσμα να πάρει πόντο ο παναθηναικούλης; Γιατί στο βόλει η κόκκινη κάρτα συνεπάγεται πόντο υπέρ του αντίπαλου; Πως γίνεται να διακόπτεται ο αγώνας επειδή οι γνωστοί «αντιεξουσιαστές» για μια ακόμη φορά αρέσκονται σε «ομορφιές» και αντί για διακοπή του αγώνα, τιμωρούμε τον αντίπαλο; Κρίσιμα ερωτήματα που θα πρέπει να απασχολήσουν τους δικαστικούς λειτουργούς...

Σχόλια

Εικόνα Pr0pheT7

Θα ήθελα εδώ να σας κάνω παρατήρηση που δεν καλύπτετε τα δρώμενα στην Μόσχα.

Ολόκληρος εξασφύριχτος έπαιζε. Διαστημικό μπάσκετ, όλη η Ελλάδα είδε τον λόγο που το σωματείο της αλογοτροφής παίρνει πρωταθλήματα τόσο καιρό στην Ελλάδα. Εφτά κλάσεις ανώτερος, πήρε φόρα με την όπισθεν και έπεσε με μανία πάνω στην αρκούδα. Το καλύτερο βέβαια ήταν πως ο τιτανομεγιστοτεράστιος εκφωνητής χρησιμοποίησε ατάκες "Ιωάννου-Πόλης" για να τονώσει την μετάδοση θεωρώντας δεδομένο πως το λάπατο θα έφερνε τα πάνω κάτω.

Εγώ πάντως θα έστελνα το χθεσινό βίντεο στον ανακριτή ως στοιχείο κατηγορίας, δηλαδή πως οι δηλώσεις των Αγγελόπουλων περί κατεστημένου στο ελληνικό μπάσκετ, είναι πέρα για πέρα αναληθείς και προκλητικές. Όλοι είδατε πως κερδίζει το λάπατο είπαμε, μην τα ξαναλέμε.

Σε οποιοδήποτε άλλο κράτος στον κόσμο, η βαζέλα θα ήταν είδος προς εξαφάνιση, εδώ επιβιώνει. Είμαστε οικολόγοι, τι να κάνουμε;

Εικόνα red hell 7

Ρε παλικαριά έχω βαρεθεί τοσα χρονιά να τιμωρουμαστε για μαλακιες(μπουκάλι νέρο,καπνογόνα,συνθήματα) χανοντας ακόμα και τίτλους και όλες οι αλλες πουτανες να μπαίνουν κάθε τρεις και λίγο μέσα να διακόπτουν παιχνίδια,να βαρανε παιχτες(τα θυμάσαι Κουρνετα;)να κυνηγάνε αθλητές,να ακρωτηριαζουν σεκιουριτυ και να μην τρέχει μια.
Προσέξτε καλα κουφάλες μην τρελαθεί ο λαός του Θρύλου και σας δείξει τι σημαίνουν επεισόδια γιατί είσαστε προκλητικοτατοι.
Ξέρω οτι αυτό ζητατε και περιμένετε για να έχετε πάτημα να μας καταστρέψετε γιατί αλλιώς δεν θα έχετε ποτε καμμία τύχη με τα μπουρδελα που ονομάζετε ομάδες.
Μιχάλη δυνάμωσε ακόμα περισσότερο τα τμήματα του ερασιτέχνη τώρα που λήγουν τα χρέη επιτέλους και εμείς όλοι ας πάμε και κάνα βολλεϋ και κανένα πόλο παλικάρια μην είμαστε τόσο άδικοι με τις ομάδες μας(το ίδιο και στο μπασκετ και λιγοτερο στο ποδόσφαιρο)
Πάμε για διπλό στην Σύρο και τελικό με οποία πουτανα έρθει.
Θα φάτε τρελό γαμησι!

Εικόνα red hell 7

Εννοείται μεσά στο γηπεδο μην παρεξηγηθω.
Με γεμάτο Ρέντη και την τεραστια φανέλα του Θρύλου δεν έχει κμμια τύχη οποία ομαδουλα και να ρθει

Εικόνα REDNYC

OI MPOYGATSES EINAI TSATSOI TOU POA GIA SYGEKRIMENOUS LOGOUS - SHMERA O VRYZAS EPISHMOPOIITHIKE TEXNIKOS DIEUTHINTHS STIN VEROIA KAI AKOUGETAI O IVIC (K-20 STHN MPOUGATSA) GIA PROPONITHS...

EDW TA ARDAKIA GIATI DEN GRAFOYN GIA PARARTHMATA???? GIATI O MPOUGATSOMAXOS, O TOUITI KAI O LATHREMPORAS EINAI SYNETAIRAKIA, GIAUTO....

OLOI SAS KAI MONOI MAS MOUNIA!

Εικόνα KYTHNOS 7

Να προσθέσω την κίνηση του τζιγκερ για τον ατρόμητο!!Κατά τα άλλα παλεύουν για την εξυγίανση...
Θα ζήσουμε πάλι εποχές Ποα Αθήνας - Ποα Κρήτης....

Εικόνα savvas gridlock

Δεν υπάρχει περίπτωση ο ''καπετάνιος'' να μπει σε ποδοσφαιρική ομάδα σε αυτήν την ηλικία.

Εικόνα gosva_osfp

καλησπέρα και καλώς σας βρήκα (πρώτο μου σχόλιο). το θέμα για εμένα δεν είναι τόσο αν έκανε χειρονομία ο χιμένες.θα μπορούσε κάποιος καλόπιστος να πει ότι τον έβγαλε επείδη πανηγύριζε έξαλλα και προκαλούσε τον αγνό φίλαθλο κόσμο του ποα(λέμε τώρα..).το ερώτημα είναι αν θα τιμωρηθούν όπως τιμωρήθηκε και ο ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον παοκ.θυμίζω 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων και 4.000 ευρώ πρόστιμο. και με τον χιμένες να κάνει χειρότερα και να τελειώνει το παιχνίδι κανονίκα.

Εικόνα savvas gridlock

Καλώς ήλθες φίλε.

Εικόνα apostolos gaganis

Εγώ είδα άουτ και δεν είδα χτύπημα μπάλας σε Παοκτζή. Αυτά στο ριπλέϊ. Ασφαλώς και θέλω τον Βάζελο ( εφ΄όσον περάσουμε ΄μεις, αλλά να το δω πρώτα ). Κοντόνειες υποδείξεις και φούτσες μπλε. Τον...γράφουν όλοι κανονικά. Δεν πειράζει... Να ξέρουνε με ποιούς...αγκαλιάζονται οι κομπλεξικοί. Την έκβαση πάντως των μεταξύ τους αγώνων, δεν μπορώ να την προσδιορίσω. Όλα παίζονται.

Εικόνα RED HELL

Δια επιτρεψε μου να διαφωνησω λιγο.Στο 9-9 η μπαλα παει αουτ αλλα βρισκει πανω στο χιμενεζ.Αυτο βεβαια δεν τους δινει το δικαιωμα να μπουκαρουν.Αλλα ο χιμενεζ και ο γκομεζ προκαλουσαν σε ολο το ματς και κυριως σε εκεινο το σημειο ο πιθηκος απο την κουβα εδειχνε τα αρχιδια του.ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ.Εγω για να πω την αληθεια θελω να προκριθει ο βαζελος για 2 λογους.Ο 1ος ειναι οτι πολυ ανοιξαν τοσο καιρο το στοματακι τους οι παοκτηδες και περιεφεραν και το κυπελλο παντου οι ξεφτιλες.Ο 2ος ειναι οτι αν περασει ο βαζελος εχουμε εμεις το πλεονεκτημα εδρας(αν περασει ο παοκ το εχει αυτος).Ας αλληλοσκοτωθουν τωρα μεταξυ τους οι πουτανες.Καλα για τους αρδ δεν περιμενα κατι διαφορετικο.Μονο στο ρεντη ειδαν επεισοδια οπως και ο κοντονης φυσικα.
ΥΓ.Η ατμοσφαιρα στην κυψελη ειναι δυνατη.Αντιθετα σε εμας πατανε 100 ατομα.Αν με το καλο περασουμε στον τελικο ο κοσμος πρεπει να ενεργοποιηθει.Απο γεματο Ρεντη δεν περναει κανεις.

Εικόνα savvas gridlock

Η μπαλα ΔΕΝ βρισκει στο Χιμενες, καθαρα αουτ παει και αυτο κανει μπαμ στο replay. Επισης, που ακριβως προκαλουσε ο Χιμενες; Υπαρχει ενα εστω πλανο που να τον δειχνει να προκαλει τους βαζελους; Πανηγυριζε εντονα τους ποντους του ΠΑΟΚ, διχως να κοιταζει τους οπαδους. Στο βολει ετσι πανηγυριζουν. Τι να κάνει δηλαδη, να κερδιζει ποντους και να κλαιει; Στην επιμαχη φαση του ται μπρεικ, δεν υπαρχει ουτε ενα replay που τον δειχνει να χειρονομει προς τους λαγους. Ουτε ενα. Για ποιο λογο εφαγε κοκκινη, ενω εφαγε αντικειμενο απο την κερκιδα κιολας; Ωρες ωρες με τα σχολια σου με προβληματιζεις.

Εικόνα RED HELL

Ρε συ Σαββα τον αγωνα τον εβλεπα ολοκληρο χθες.Πηγαινε στη φαση του 9-9.Κανει παιπ ο Κουκ και η μπαλα βρισκει σε αυτον που υπαρχει αριστερα στο μπλοκ(οπως κοιταει ο κουκ)και νομιζω οτι ειναι ο χιμενεζ.Την ειδα 100 φορες τη φαση και σου λεω με σιγουρια οτι ΒΡΙΣΚΕΙ.Τωρα δεν ξερω που βρισκω το ριπλει να το δωσω εδω.Αλλα σου λεω ειμαι 100% σιγουρος.
Τωρα σοβαρα δεν προκαλει ο χιμενεζ?Και στο ρεντη τις ιδιες μαλακιες εκανε και μαλιστα ο Τακης ειχε πει οτι εδειχνε τα αρχιδια του.Επισης μολις δινει το αουτ ο ρεφ και αρχιζουν οι βρισιες κλπ οπως εβλεπα το ματς χθες στο κατω μερος ο χιμενεζ εχει κατσει μπροστα απο την κερκιδα βαζοντας τα χερια του μεσα απο το σορτσακι και κανει χειρονομιες.Δεν ειπα να μην πανηγυριζει ουτε δικαιολογησα τους λαγους με βαση τους πανηγυρισμους.Αλλα μην μου λες οτι αυτο το μουνοπανο δεν προκαλει.Επισης τη διαιτησια δεν την εκρινα γενικα αλλα μονο στο 9-9.Για την κοκκινη και γω διαφωνω.
Δεν βρισκω και ενα γαμημενο βιντεο να τεκμηριωσω αυτα που λεω.
Τι εννοεις σε προβληματιζω?Απλα με βαζελο εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες να το παρουμε(ας περασουμε απο τη συρο βεβαια πρωτα).

Εικόνα xristoforas

θα περασουμε απο συρο πιστευω...αλλα οπως βλεπεις εχει καλη ομαδα και φετος
περυσι νομιζω με φοινικα ημιτελικο παιζαμε και προκριθηκαμε τελικο με 3-2 νικες και το πεμπτο ματς το πηραμε στο ται μπρεικ (ή το μπερδευω με το κυπελλο?...τεσπα)

διαφωνω ομως οτι ειναι δυσκολοτερος ο παοκ....2-3 τον κερδισαμε στη θεσσαλονικη...2-3 χασαμε στου ρεντη
τωρα ομως δεν εχουμε κλαρκ αλλα κοιστρα....
ενταξει μπορεις να πεις οτι σηκωσε το πρωτο του κυπελλο με σκορ 3-1 σετ εις βαρος μας...οκ....
στο λιγκ καπ ομως ο παοκ γιατι πατωσε? ανωτερος θεσμος το κυπελλο απτο λιγκ καπ....αλλα και το λιγκ καπ εγχωριος θεσμος ειναι..γιατι δεν το σηκωσε ο παοκ? πηγε χαλια στη συγκεκριμενη διοργανωση...εμεις το πηραμε
κι ηθελα παλι εγχωριο τρεμπλ ρε φιλε αλλα χασαμε στη συρο στον τελικο κυπελλου

ο μαυρος του παοκ προκαλουσε τον κοσμο μας και μετα το περας της αναμετρησης γιναν ''επεισοδια'' και τιμωρηθηκαμε κεκλεισμενων και με προστιμο
ο μαυρος του παοκ ΔΕΝ προκαλεσε τον κοσμο του βαζελου....τιμωρηθηκε ο ιδιος ο παοκ αφου δοθηκε κοκκινη σε παιχτη του...και ετσι στο κρισιμο σημειο ο παο βρεθηκε μπροστα απτο πουθενα με 10-9
οι βαζελοι καναν μαλακιες ΠΡΙΝ τελειωσει το παιχνιδι.....Ο ΒΑΖΕΛΑΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ οπως στο ρεντη
τα μμε εκθειαζουν τη νικη του βαζελου και τον κοσμο του..ενω εμας μας ελεγαν καφρους

αν αυτο λεγεται ιδια μετρα και σταθμα τοτε τι να πω...?????

τα πουστρακια οι βαζελοι κοιτα πως πηραν κυπελλο στο μπασκετ
αλλαξαν την αποφαση τη δικαστικη....αν και ο τρακης ηταν πολλακις παρανομουντας
σφαξαν τον παοκ στον ημιτελικο και ορισαν την εδρα του τελικου στο γηπεδο τους!!!!

ετσι τωρα στο βολλευ κατι τετοιο παει να γινει...εχουν σωθει 2-3 χρονιες σερι με αβαντα της πολιτειας
και με πουστια διαιτητικη θα παρουν κ την προκριση στον τελικο αν κερδισουν ακομα μια φορα τον παοκ

εμεις το βαζελο τον εχουμε κερδισει σε τελικους πλειοφ στο βολλευ ακομα και με μειονεκτημα εδρας!!!

ο παοκ απο που κι ως που εγινε ομαδα???

ας αποκλεισουμε πρωτα την ομαδα της συρου...και στον τελικο θα τους γαμησουμε!!!

θελω τελικο το βαζελο....για να αυξηθει η πελατειακη σχεση μας με αυτους

και κατι αλλο

επειδη ο Ολυμπιακος πρεπει να κατακτησει τον τιτλο στην κ20 ποδοσφαιρου...

αυριο παρακαλω τους περιστεριωτες και αιγαλεωτες συγγαυρους να πανε στο γηπεδο να στηριξουν την ομαδα στο εξ αναβολης ματς με το δευτερο της βαθμολογιας και πολυ καλο φετος ατρομητο!

Εικόνα RED HELL

Αδερφε δεν ειπα οτι ο παοκ ειναι κατι ιδιαιτερο.Απλα μονο και μονο το πλεονεκτημα που θα χουμε με βαζελο αρκει για τιτλο(αν βεβαια παμε τελικο και ειμαστε σοβαροι).Απαιτειται ομως και η συνδρομη του κοσμου.Για το χιμενεζ νομιζω οτι κατι εκανε και χθες αλλα στην τελικη στα αρχιδια μου.Να πανε να πνιγουνε και ο χιμενεζ και ο βαζελος.Αυτα που με προβληματιζουν στην ομαδα ειναι η υποδοχη το σερβις και η επιθεση.Ειδικα στο τελευταιο φετος φτυνουμε αιμα.Τα ποσοστα ειναι χαμηλα και ο Κοιστρα το παλευει αλλα χανει πολλες.Βεβαια ειναι λογικο αφου κληθηκε να παιξει διαγωνιος και να φερει αμεσα αποτελεσματα.Παρολα αυτα νομιζω θα υπερισχυει η καρδια του Πρωταθλητη.Τελος για τους αρδ περιμενω ποτε θα τους παρει ο διαολος και θα αρχισουν να κλαιγονται...
ΥΓ.Κριμα για το μπασκετ.Οι τραυματισμοι εχουν διαλυσει την ομαδα.Ασε που πιστευω οτι πιο ευκολα μας κανει μπρεικ η Μπαρτσα παρα εμεις.