ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΕΣ 2014-2015 ΟΙ ΓΑΥΡΙΝΕΣ!



Η αρχή έγινε στο Final Four στο Αγρίνιο, στις 29 Μαρτίου 2015 με την κατάκτηση του Κυπέλλου (για ΠΕΜΠΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ – 2011,2012,2013,2014,2015), κόντρα στις πελάτισσες. 3-0 σετ (25-21, 25-19, 25-22) για πλάκα!
 
 
 
Χθες κατακτήθηκε  και το πρωτάθλημα, δηλαδή ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΝΤΑΜΠΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΥΡΙΝΕΣ ΜΑΣ. Οι ΓΑΥΡΙΝΕΣ μας  γράφουν Ιστορία! Μέσα στο σπιτάκι των ΑΙΩΝΙΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ, γεμάτο κομπλεξικά βαζελάκια με σωματοποιημένα τα ψυχολογικά προβλήματα των παππούδων, των πατεράδων τους και τα δικά τους, ΟΙ ΓΑΥΡΙΝΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΑΚΑ, και τους άφησαν να πανηγυρίζουν (πράσινη διοίκηση, αθλήτριες, και πουσταριά της εξέδρας) την κατάκτηση ενός σετ!  1-3 σετ και συνολικά 3-1 νίκες.
 
Ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση, αλλά διακόπηκε και άλλες τρεις φορές, αφού τα σκουπίδια που έφυγαν από τη χωματερή των Λιοσίων για να παραστήσουν τους οπαδούς στη Κυψέλη, σήκωναν κωλόπανο με σύνθημα κατά του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και του Προέδρου του Μιχάλη Κουντούρη. "Πράσινος ΦΑΡΟΣ" και το Βόλει έτσι Κοντονούλη;
 
Για τον αγώνα μπορείτε να διαβάσετε στα
 
 
Μετά το τέλος του αγώνα, οι πράσινοι «άντρακλες» προσπάθησαν να προπηλακίσουν νεαρά κορίτσια, τα οποία έβριζαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μόνο με κοπέλες τα βάζετε, αλλά κι εκεί ΦΑΠΕΣ τρώτε ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ.
 
Ο προπονητής των ερυθρολεύκων, ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ Γιάννης Νικολάκης, λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Κυψέλη, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει με 3-1 σετ τον Παναθηναϊκό δήλωσε:
"Θέλω να αφιερώσω εκτός από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που μας στήριξαν μετά το 2-1 που χάναμε στον 3ο τελικό και έδωσαν ώθηση στα κορίτσια και γύρισαν το παιχνίδι και ήρθαμε εδώ πέρα σαν μαχητές. Επίσης θέλω να το αφιερώσω στους δυο πολύ μεγάλους προέδρους τον Μιχάλη Κουντούρη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη που τα τελευταία σαρώνουν όλους τους τίτλους σε όλα τα αθλήματα".
 

 
Συγχαρητήρια στο τεχνικό επιτελείο, τις αθλήτριες, τους φροντιστές, αλλά και πολλά ΜΠΡΑΒΟ στη διοίκηση του Ερασιτέχνη που φτιάχνει μια ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΟΜΑΔΑ.
 
 
Στα ΑΛΑΝΙΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7 που στηρίζουν τον ερασιτέχνη ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, έχουμε πει πολλά μπράβο. Σήμερα θα τους πούμε ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΓΛΕΝΤΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ.
 
 
Τέλος, σε όλα τα αντιολυμπιακα ανθρωπάκια που λερώνουν το στόμα τους …
 

Σχόλια

Εικόνα lets79

Οχετός,βρώμα και δυσωδία....ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΔΡΑΣ ΒΑΖΕΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΝ ΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ....ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ....ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ Ο ΟΠΑΔΙΣΜΟΣ,ΔΙΠΟΔΑ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΗ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΦΥΛΛΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ....ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΡΩΜΑ ΤΣΙΜΑ....ΣΚΑΤΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΗ....ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ,ΣΙΧΑΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΦΥΛΛΟΥ....ΣΕ ΚΑΡΦΩΝΕΙ Η ΓΙΩΤΑ ΣΤΡΑΠΟΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ(ANAL,ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ),ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΤΑΙ Η....ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ....ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΜΑΤΣ!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα Κωστας 7

Εγω πειράζομαι φιλαρακι γιατι και λιγα λες!Και επι της ευκαιριας και αφου δωσω τα συγχαρητήρια στα κοριτσια μας να πω ενα μεγαλο ευχαριστώ στην διοίκηση του ερασιτεχνη που μετα απο τοσα χρονια και εχοντας δει μεγαλες συντριβες στον ταφο του λαγου αρχιζω και παιρνω το αιμα μου πισω.Εκει,μπροστα σε 800 χαπακομενα πιτσιρικακια να κανουμε πλακα στην ομαδουλα τους και να τους αναγκαζουμε στο τελος να χειροκροτανε την ομαδα τους που βγηκαν δευτερες.Εκει τους καταντησαμε στην μπαλα και τωρα στο ενα απο τα μοναδικα αποκουμπια τους.Οσο για τα πουστρακια που γουσταραν Γιωτα και φτιαχνοντουσαν που τους καρφωνε τον πατο μεσα στο λαγουμι τους ενα εχω να πω στην κεντρικη μας.

ΓΙΩΤΑ ΓΔΎΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΟΥΣ ΤΗΝ ΨΩΛΉ ΣΟΥ!

Εικόνα μαουνιέρης

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ:

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

Εικόνα Spiros Legend

Οι κοπελάρες του Θρύλου μας ΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ 1)τις ελεεινές και ανήθικες αντιπάλους τους(Τσίμα πατώνεις?),που δεν έχουν ποτέ αντιδράσει στην άναντρη συμπεριφορά του υπέροχου λαού τους προς τις συναδέλφους τους αθλήτριες(παλιά φόραγαν και μπλουζάκια ΤΣΟ+ΛΟ,τώρα το ΤΣΟ+ΛΟ το ΤΡΩΝΕ οι ίδιες απο τις ΑΜΑΖΟΝΕΣ μας και ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ) 2)την αλήτικη διαιτησία που για χιλιοστή φορά στα χρονικά,προσπάθησε να τις κλέψει με πολλές απίθανες αποφάσεις,όταν ακόμα τα πράγματα ήταν ρευστά,με την ευγενική μουγκαμάρα των βάζελων περιγραφέων της ΝΟΒΑ,ενώ συνέχιζαν το παιχνίδι επί πολλή ώρα με τα εμετικά πανό αναρτημένα και ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ κατά αθλητριών μας(πρέπει να βάλει άγριο χέρι ο Ερασιτέχνης για την αισχρή,μεροληπτική περιγραφή που πέρναγε στο ντούκου τους κλεμμένους πόντους,μέτρησα τουλάχιστον 4-5 χοντροειδείς αποφάσεις,εκτος κάποιων οριακών)3)τον κερατά προπονητή του Πουθεναϊκού Ρούση-συζύγου της οχιάς Τσίμα(ένα μπουρδέ-,ένα μπουρδέλο είσαστε...!),διότι υποκινούσε με χειρονομίες μαζί με τον τραβεστί πρόεδρο του ερασιτέχνη Πάο-δενΠάο τους πισωγλέντηδες της κερκίδας,ειδικά στο τέλος του τρίτου σετ,να κάνουν και άλλα ξεφτιλίκια,για να μην χάσουν 0-3,γιατί αν δεν χάλαγαν το ρυθμό μας με τις τόσες διακοπές και τα τόσα καραγκιοζιλίκια,το ματς θα είχε τελειώσει σαν μια κανονική ΞΕΠΕΤΑ που ήταν 4)και τέλος τα διανοητικά-εγκεφαλικά ανάπηρα,στερημένα,γαμημένα μια ζωή από τον Θρύλο και τον Πειραιά ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ,ΝΤΡΟΠΕΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ,ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ,που για άλλη μια φορά πήγαν να τρομοκρατήσουν-προπηλακίσουν κοπέλες(συγκεκριμενα φώναζαν τα εξής,ΧΩΡΙΣ,ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΕΣΤΩ,ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΓΩΝΑ,ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ,από τους διαιτητές:Γιώτα ζούμε σε τσόντα να σε δούμε,Ιβάνα γδύσου να δουμε το μ.... σου,όλες μετά στην Τρούμπα για δουλειά). Πραγματικα ΤΙΜΗ και ΔΟΞΑ σε αυτές τις κοπέλες και τον προπονητή μας,κατάφεραν να αγνοούν με Ολύμπια ψυχραιμία όλες τις προκλήσεις και την αδικία και να συνεχίζουν να γαζώνουν χωρίς έλεος...το διχτάκι των αντιπάλων τους...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΘΕΩΘΟΥΝ,ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ,την Κυριακή στο Καραισκάκη,όπως και οι Πρωταθλήτριες Ελλάδας και Ευρώπης κοπελάρες του πόλο! ΚΟΠΕΛΑΡΕΣ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ,ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΡΙΣΕΝΔΟΞΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ!!!

Εικόνα xristoforas

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΤΟ 2007 (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ)
ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΔΙΕΞΗΓΑΓΑΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Όταν τα έλεγε η διοίκηση, μέσω ανακοίνωσης, τους έβγαλαν και απάνθρωπους...

Εικόνα Romain

Μπράβο στα κορίτσια του ΘΡΥΛΟΥ!

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Μπραβο μας εκαναν πολύ περήφανους. Εκπληκτική η ηρεμία που αντιμετώπιζαν τις προκλήσεις και τους προπηλακισμούς, έδιναν την εντύπωση, όχι ανδρών αλλά παλικαριών, που τα έβριζαν γυναίκες από τις εξέδρες!
Κάτι τέτοιες ημέρες σαν τη χθεσινή είναι που ευχαριστεις τον Θεό που έχεις γίνει Ολυμπιακός.
ΥΓ: Περιμένουμε νομοσχέδιο για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό από τον κύριο Υπουργό, μετά και από τις χθεσινές αλητείες..