ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!



Για να διευκολύνουμε το έργο της απονομής δικαιοσύνης, υποβάλαμε τον εαυτό μας σε μια βασανιστική διαδικασία ανεύρεσης των αποτελεσμάτων στους αγώνες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΕΡΟΙΑ (με γηπεδούχο το ΘΡΥΛΟ γιατί αυτά τους παραξένεψαν...). Επιλέξαμε την περίοδο από το 1997 και μετά, την περίοδο δηλαδή κατά την οποία ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ και ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ κατέστρεψαν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η διαπίστωση είναι τραγική! Στους 8 αγώνες οι 7 είναι OVER!  και μάλιστα με ΠΕΝΤΑΡΕΣ (3) ΚΑΙ ΕΞΑΡΕΣ (1)!
Τέτοια οφθαλμοφανή διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο ούτε ο αγνός δημοσιογράφος Θωμαίδης (που μικρός ήθελε να γίνει δικαστικός, αλλά στις πανελλήνιες ΠΑΤΩΣΕ) δε θα μπορούσε να διανοηθεί. Καλά για τον καλό χριστιανό Ιωάννη Αλαφούζο ούτε λόγος....
 
11/01/1998  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ  17η Αγωνιστική  Πρωτάθλημα Α' Εθνικής  4-1
38' - 43' ΙΒΙΤΣ, 49' Τσαλουχίδης, 73' ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ, 87' Μαλλούς (Αυτ.)
 
22/02/1999  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ  20η Αγωνιστική  Πρωτάθλημα Α' Εθνικής   5-0
33' ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ, 54' - 80' - 83' ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ, 89' ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ
 
10/10/2004  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ  Προκριματική Φάση 64, 2ος Αγώνας  Κύπελλο Ελλάδος  5-1
28' Λαφαζανίδης, 31' - 45' ΤΖΙΟΒΑΝΙ, 60' ΤΑΡΑΛΙΔΗΣ, 75' - 85' ΚΑΣΤΙΓΙΟ
  
25/11/2007  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ  9η Αγωνιστική  Superleague  1-0
36' ΚΟΒΑΤΣΕΒΙΤΣ
 
06/01/2013  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ  16η Αγωνιστική  Superleague  3-0  
54' ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ, 86' ΤΖΕΜΠΟΥΡ, 90' ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ
 
06/10/2013  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ  7η Αγωνιστική  Superleague  6-0
8' - 20' - 81' ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ, 63' - 82' ΚΑΜΠΕΛ, 71' ΜΑΝΙΑΤΗΣ
 
08/02/2014  ΒΕΡΟΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  24η Αγωνιστική  Superleague  0-5
59' ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΖ, 69' ΠΕΡΕΣ, 70' - 92' ΟΛΑΪΤΑΝ, 85' ΜΑΝΙΑΤΗΣ
 
20/09/2014  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ  4η Αγωνιστική  Superleague  3-0
33' ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ, 88' ΜΠΕΝΙΤΕΣ, 90+2' ΚΑΣΑΜΙ
 
ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ, ΤΣΑΤΣΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟ ΘΡΥΛΟ. ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ!
 
ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΣΤΑΣΗ ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΜΕΝΟΙ .... ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ!!!!!
 
ΥΓ. ΓΕΩΡΓΕΑ πως να ξεπεράσεις ότι λογω του Τζόλε και του ΘΡΥΛΟΥ έγινες αλλαγή στο 20' και γέλαγε ο κόσμος;

Σχόλια

Εικόνα jdancer7

Και τι μου λέει εμένα ότι αυτό το "κατάλαβα" του κάποιου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού δεν σήμαινε ότι έκανε κάποιο συνειρμό ενδόμυχα για την πνευματική κατάσταση της στιγμής του γεωργέα και με τόνο συγκαταβατικό και παρηγορητικό για την κατάστασή του, του είπε: "..κατάλαβα".... Πόσες φορές έχουμε βρεθεί στη θέση να μας πει κάποιος εντελώς άγνωστος τον "πόνο" του ή ασυναρτησίες αλλά θέλοντας να μην τον προσβάλλουμε κουνάμε το κεφάλι και λέμε: "...κατάλαβα..."

Λογικά ο γεωργέας θα πρέπει να είπε χαρτί και καλαμάρι τι ακριβώς ελέχθη μεταξύ αυτού και του κάποιου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού (στον ανακριτή, δεν μπορεί, θα ανέφερε το όνομα του κάποιου έλληνα ή ξένου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού) ώστε αυτό το "κατάλαβα" να είχε κάποιο νόημα. Αλλιώς αυτό το "...κατάλαβα..." του κάποιου, μάλλον έλληνα ποδοσφαιριστή, γιατί αν ήταν ξένος θα έλεγε "....I undesrtand=katalava....". Βέβαια αν ήταν ξένος και ο γεωργέας του μίλησε ελληνικά δεν είμαι καθόλου σίγουρη αν όντως "....he understood=katalave..." και τι "...he understood=katalave..." Αλλά βέβαια μπορεί να ήταν ξένος ο κάποιος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και ο γεωργέας να του μίλησε στα αγγλικά ή στα ισπανικά ή στα γερμανικά ή στα κάποια τέλοσπάντων, που λογικά θα πρέπει να γνωρίζει απταίστως ώστε σε λιγοστά λεπτά ή δευτερόλεπτα να του εξήγησε λεπτομερέστατα και χωρίς παρεξήγηση τα καθέκαστα του ελληνικού ποδοσφαίρου και πιο συγκεκριμένα τα του Ολυμπιακού.

Και τελικά, αυτό που "....καταλαβαίνουμε..." όλοι από το "....κατάλαβα..." του κάποιου έλληνα ή ξένου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού ήταν ότι ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ' ΑΛΩΝΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΛOΓΙΑ Ν' ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ μουσιούρ γεωργέα!

Υ.Γ. Κλήθηκε να καταθέσει ο κάποιος έλληνας ή ξένος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού για το αντικειμενικό ή όχι, νομικά κατοχυρωμένου του θέματος? Αν όχι, γιατί? Αν ναι, τι είπε και σε ποια γλώσσα?

Υ.Γ. 2 Επίσης ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ότι πρέπει κάποιος να είναι πολύ χαμηλής νοημοσύνης και με σχεδόν παντελώς απούσα την παραμικρή αυτοεκτίμηση, ώστε να αφήνεται να χρησιμοποιείται κατά τέτοιο τρόπο.

Εικόνα Spiros Legend

Ένα πράγμα για τον κόσμο του Ολυμπιακού:Οι του Λεκανοπεδίου(και όσοι μπορούν να ταξιδέψουν)να εξαφανίσουν τα εισιτήρια του τελικού Κυπέλλου,να ζητήσει η Παέ άλλα 20.000,να πάει ο κόσμος τρελλαμένος στο ΟΑΚΑ να σηκώσουμε την κούπα και να καταλάβουν ό,τι ο κόσμος του Ολυμπιακού θα τους πηδήξει ό,τι έχουν και δεν έχουν.Αν δεν το κάνουμε και δεν πάει κόσμος στον τελικό,επειδή ειμαστε <<αηδιασμένοι με ό,τι συμβαινει στο ελληνικό ποδόσφαιρο>>,θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας και θα παίξουμε το παιχνίδι των Αληταράδων.Απλά πράγματα,τώρα στηρίζουμε ανεξάρτητα με το κάθε μαλακισμένο μέσα στην ομάδα που είναι για κλωτσιές,αυτά θα αλλάξουν στην ώρα τους...Υ.Γ.Ανδρεάδη θα έρθει η ώρα σου,κάποιος Ανώτατος Δικαστικός Λειτουργός θα βρεθεί να σε κλείσει μέσα για παράβαση καθήκοντος,δεν γίνεται να την γλυτώσετε έτσι Επίορκα τομάρια,που ξεφτιλίζετε κάθε έννοια και θεσμό της Δικαιοσύνης.

Εικόνα Red Dragon

Οπως και ειπες αδερφε η Παε ζητησε συνολικα 40 χιλιαδες εισιτηρια.

Συγκεκριμενα...

Για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στη Skoda Ξάνθη, το Σάββατο 23/5/2015, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει ζητήσει 40.000 εισιτήρια για τους φιλάθλους της.
Ξεκίνησε με την παραλαβή των 25.500, όμως υπάρχει η πεποίθηση ότι στο τέλος θα εξαντληθούν και τα 40.000.

Η κίνηση των εισιτηρίων αναμένεται πολύ καλή και τις επόμενες ημέρες ακόμη περισσότερο αυξημένη.

Για αρχη ειμαστε υποχρεωμενοι να εξαντλησουμε ολα τα εισιτηρια,να συσπειρωθουμε και να αποτελεσουμε την ασπιδα του Θρυλου μας.Πρεπει να περασουμε ξανα το μηνυμα μας με ακομα πιο δυναμικο τροπο αυτη την φορα.

Οσον αφορα τον ανακριτη οπως εγραψα και στο αλλο αρθρο του Αποστολου τα παιδια τα λενε απλα ολα.

Ενταξει τα σκουπιδια και τον καθε υπαλληλο καθε λογης λαθρεμπορα τους γνωριζουμε οτι μπορουν να κανουν τα παντα για να μην χασουν τον μισθο.
Αυτος ο ανακριτης που παει ενας γκασμας ολκης που θυμηθηκε μετα απο 3 χρονια το συγκεκριμενο ματς και καταθετει ενορκως και αναφερει οτι ειδα καποιους παιχτες του Ολυμπιακου και ενας απο αυτους ειπε οτι καταλαβε γιατι ΔΕΝ τον ρωτησε ποιοι ηταν αυτοι και γιατι δεν τους ονοματισε ο ιδιος?Για να μην τους καλεσει για μαρτυρες?
Πως μπορει να στοιχειοθετηθει κατηγορια για ενα ματς που δεν εμπλεκεται το ονομα του?Μια περιπτωση υπαρχει αλλα και αυτη ειναι π@παρια.Να εχει βγει καποιος αλλος απο την ομαδα μας και να εχει καταθεσει γιατι κατι τετοιες μπηχτες αφησε το αρδακι ο Λιβανιος και να μην εχει ακομα ¨διαρρευσει¨.Αν υπηρχε περιπτωση να εχει γινει κατι τετοιο καπου παει ο νους μου αλλα και παλι ΠΩΣ θα στοιχειοθετηθει κατηγορια για ενα ματς που χασαμε 15 γκολ,η μπαλα περνουσε στο πρωτο μερος ξυστα απο το δοκαρι,την απεκρουαν στην γραμμη,μας ακυρωσε στο β μερος γκολ και βαλαμε το τριτο γκολ στο 93.

Διαβαστε λιγο αυτο το αποσπασμα...

Το ματς, λέει, έκανε τζίρο 521.379 ευρώ, σε όλο τον κόσμο και γι αυτό θεωρείται στοιχηματικά ύποπτο. Ωραία. Προχθές Σάββατο, 10/5, στο παιχνίδι Μπενφίκα-Πεναφιέλ (αντίστοιχης δυναμικότητας με το Ολυμπιακός-Βέροια και σε δεδομένα πρωταθλήματος και σε διαφορά ομάδων) παίχτηκαν γύρω στις 560.000 ευρώ, όπως βλέπετε στην φωτό που ακολουθεί.

http://www.sportit.gr/site/wp-content/plugins/bj-lazy-load/thumb.php?src...

Σε ένα παιχνίδι Ολυμπιακός-Βέροια, είναι παράλογο να παιχτεί το μεγαλύτερο μέρος του ποσού στον άσσο και στο όβερ; Μέχρι να παίξει με την Βέροια, ο Ολυμπιακός είχε (χρονικά σε όλες τις διοργανώσεις) 6 όβερ. 2-1 τον Πλατανιά (21/12), 2-1 την Αρσεναλ (4/12), 2-2 με Παναθηναϊκό (9/12), 2-1 με Πανιώνιο (15/12), 3-0 με Παναχαϊκή για το κύπελλο (19/12), 4-1 την Καλλιθέα σε φιλικό φιλανθρωπικό αγώνα. Πόσο περίεργο λοιπόν ήταν το όβερ σε αυτό το ματς; Για τον άσσο δεν το συζητάμε (φαντάζομαι). Οσον αφορά στην απόδοση, το μέγιστο, λέει, ήταν στο 1,5. Δηλαδή, από τις 500.00 ευρώ βγήκε ένα κέρδος περί τις 250.000 ευρώ. Αστείο ποσό για “στημένο” αγώνα.

Για να μην πλατιάζουμε. Απευθύνομαι σε όσους βγάζουν γρήγορα και αβίαστα συμπεράσματα. Για να υπάρχει αγώνας στημένος θα πρέπει να βρεθούν αποδείξεις. Για να υπάρχουν αποδείξεις, θα πρέπει να βρεθούν αυτοί που στοιχημάτισαν σε συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Υπάρχει ποσό μεγάλο που να έχει παιχτεί στο 3-0; Βρείτε ποιος το έπαιξε (αν το έπαιξε). Γιατί ο στοιχηματισμός στον άσσο και στο όβερ δεν λέει τίποτα. Και η κουτσή Μαρία παίζει τέτοια ματς, άσσο και όβερ. Και πάλι, αν υπάρχουν στοιχεία με ονόματα, να δοθούν, ακόμα και αν είχαν παίξει 10 ευρώ στο διπλό!

Δυστυχώς όμως, με αυτές τις διαρροές που γίνονται και με τον τρόπο που περνάνε προς την κοινή γνώμη, όλοι αντιλαμβανόμαστε ποιός είναι ο στόχος…

Ολοκληρο το αρθρο εδω...

http://www.sportit.gr/katigoroumeni-ke-i-mitroglou-tzimpour-ke-pantelits...

Εικόνα jdancer7

Τώρα μου ήρθε εκείνο το παιχνίδι στο ΤσουΛου μεταξύ Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Λιον στην Κροατία αν δεν κάνω λάθος που ήρθε 1-7 ή 1-6 γιατί κάπου τόσα χρειάζονταν η Λιόν για να περάσει στον επόμενο γύρο... εκεί πόσα λεφτά παίχτηκαν? Και τους κάνει εντύπωση του 3-0 του Ολυμπιακού εναντίων της Βέροιας στο Καραϊσκάκη για 500 ψωροχιλιάρικα? Σε ποιον παίκτη πάει το μυαλό σου Red Dragon? Υπάρχει περίπτωση απ' όσα γνωρίζεις?

Εικόνα Red Dragon

Αδερφε αν και δεν ηθελα και δεν θελω να παριστανω και εγω τον Μινχαουζεν και να πλαθω ιστοριες αν υπηρχε ενα προσωπο που ισως να μπορουσαν να μπλεξουν γιατι ικανους τους εχου με ολα ειναι ενα προσωπο που ακουγεται τα τελευταια 2 χρονια χρονια για την κουλα και επαιζε στην ομαδα μας.Δεν γνωριζω τιποτα προς Θεου απλα λεω οτι επειδη καθε μερα διαβαζουμε και κατι απο ολο αυτο το στημενο κυκλωμα προπαγανδας που σε αυτο εμπλεκονται απο λαθρεμπορες,καταδικασμενους τυπους για συκοφαντικη δυσφημιση οπως ο Σαγονιας μεχρι παιχτες,επιορκοι εισαγγελεις,ανακριτες κλπ τιποτα δεν θα μου φαινοταν παραξενο.

Και παλι ομως αν υπηρχε καποια καταθεση προσωπου που αφορα την ομαδα μας που φυσικα δεν το πιστευω ισχυει το εξης οπως εγραψαν τα παιδια...

Πρέπει λοιπόν να βρεθούν δύο ποδοσφαιριστές ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που εμπλέκονται στην υποτιθέμενη δωροδοκία στο ματς με τη Βέροια του 2013, για να κινδυνεύσει Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με υποβιβασμό. Μέχρι να βρεθούν (που δεν θα βρεθούν ποτέ), ούτε καν ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δεν θα ενοχλήσει την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Και να βρεθούν φυσικά οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, θα πρέπει μετά να βρεθεί το χρήμα. Ποιος κανόνισε το ''στήσιμο'', με τι ανταλλάγματα, πώς ''σετάρισε'' τη διαδικασία κτλπ.. Πράγματα ''αμελητέα'' για τους τηλε-δικαστές των δευτεριάτικων βόθρων, όπως και για τα πρόβατα που μηρυκάζουν αυτά που τους σερβίρουν οι βόθροι.

Σε κάθε περίπτωση, όποιος λέει κάτι διαφορετικό από τα παραπάνω, είναι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ και ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πορεία, αφού οι επόμενες μέρες θα έχουν ενδιαφέρον. Όχι για την οικογένεια του Ολυμπιακού, αλλά για τους ελλεινούς συκοφάντες του...

Αναφερεσαι αδερφε στο συγκεκριμενο ματς...

http://www.sport24.gr/football/ChampionsLeague/skies-sto-ntinamo-zagkrem...

Θυμασαι αν εγινε κατι τελικα με το παιχνιδι αυτο?

Σκεψου να ειχαμε καποιο φωτογραφικο στιγμιοτυπο αναλογο στο ματς του Ολυμπιακου τι θα γινοταν.

Και να ηταν μονο αυτο?Εδω καθε Σαβ/κο ακομα και σε ευκολα φαινομενικα παιχνιδια ειναι συνηθισμενο να παιζονται τεραστια ποσα αναμεσα σε ομαδες οπως που ειναι στις πρωτες θεσεις και σε ομαδες που ειναι στις τελευταιες θεσεις και φυσικα αυτο δεν σημαινει απολυτως τιποτα για να μην παω πιο μακρια και αναφερω την υποθεση με το ματς Ξανθη-Ποα 3-2 που ανελαβε ο Κορεας και εμεινε στο συρταρι οπου υπηρχε εμπλοκη του εκπτωτου προεδρου της Καε Ποα και μετα απο καιρο ειχαμε επισκεψεις στο γραφειο του για να μην αναφερθω σε κατι ματς μεταξυ Ποα και Καβαλας οπου ειχαμε δει ¨ομορφιες¨ με παραγοντες τοτε των 2 ομαδων τον ανθρωπο που δηλωσε οτι ξεπλυνε την μπουγαδα και ηταν μαρτυρας υπερασπισης στην υποθεση του Ψωμιαδη και τον Ψωμιαδη.

Εικόνα jdancer7

Σε ολα τα φωστηρια και τους εκκαθαριστες του ελληνικου ποδοσφαιρου φαινεται περιεργο το 3-0 του Ολυμπιακου
εναντιον της Βεροιας στο Καραϊσκακη γιατι εφαγε 2 γκολ στα τελευταια 10 λεπτα
Ηθελα να ξερα τι λεφτα παιχτηκανε και ποσοι πονταρανε στο 3-0 της Μπαρσελονα εναντιον της Μπαγερν.... Αλλα μια ολοκληρη Μπαγιερν σε ημιτελικο Τσουλου με τον καλυτερο τερματοφυλακα του κοσμου κατω απο τα δοκαρια της και αμυντικους που κοστιζουν οσο 153 Βεροιες μαζι, επιτρεπεται να καταρρευσει αγωνιστικα ΟΧΙ ΟΜΩΣ Η ΒΕΡΟΙΑ... πρεπει κατι να εχει "παιχτει" για να χασει 3-0 απο τον Ολυμπιακο.... Βρε ολοκληρη Γερμανια να μην εχει εναν Σαγονιδη να ξεσκεπασει τη σαπιλα του ευρωπαϊκου ποδοσφαιρου μαζι με τον γερμανο ηρωικο και αδεκαστο Φον Αντρεαντιν... Εκεινο το 2-1 της Γιουναϊτεντ στον τελικο του Τσουλου ΠΑΛΙ με διακορευθησα ομας την Μπαγερν το θυμαται κανεις αραγες..... Ή ΠΑΛΙ η ιδια ομας η γερμανικην που εχασε μεσα στο σπιτι της το Τσουλου απο την Τσελσι αφου ειχε προηγηθει προς το τελος του αγωνα και ισοφαριστηκε στο ακομα πιο τελος του αγωνα και το εχασε στα πεναλτυ... Πολυ "υποπτη" ομας αυτη η Μπαγιερν.... Ποιον ειχανε προεδρο τοτενες ετουτοι; Αλλα αφου δεν ειχανε τον Μαρινακη ολα καλα και αγνοτατα.

Εικόνα Red Dragon

Αδερφε συμφωνω απολυτα.Τα παραδειγματα ειναι απειρα απλα.Σκεψου αν παιζονται τετοια ποσα εκει τι ποσα παιζονται στο Τσαμπιονς Λιγκ.Οι ανθρωποι πραγματικα εχουν ξεφυγει και η κατασταση εχει εκτροχιαστει μπροστα στο πολυσυμπλεγματικο συνδρομο που τους διακατεχει απο τους βιασμους που εχουν υποστει απο τον Θρυλο με καθε τροπο.
Και τωρα που ανεφερες το Μαντσεστερ-Μπαγερν σκεψου τωρα να κατεθετε ο αντιστοιχος Γερμανος Γεωργεας που φυσικα τετοια μιασματα δεν υπαρχουν εκει και να ανεφερε οτι επρεπε να χασουμε παση θυσια και να εμπλεκε μεχρι και τον διαιτητη και να καλουσε και αυτον ο ανακριτης για να τον ρωτησει για ποιο λογο εδειξε τοσα λεπτα καθυστερησεις και να του εθετε περιοριστικα μετρα την απαγορευση ενασχολησης του με το αθλημα μεχρι να αποφανθει το δικαστικο συμβουλιο.
Αυτα πραγματικα δεν γινονται πουθενα αλλου.

Εικόνα Spiros Legend

Ναι,τώρα το είδα,εγώ ευχή και ελπίδα εξέφρασα,τα 25.000 ήταν λίγα και αν δεν εξανληθούν και αυτά θα μας πρήξουνε πάλι,πιστεύω και τα 40 να εξαντληθούν,τώρα θα ξεχωρίσουν οι imitation από τους γνήσιους Ολυμπιακούς...Καλά μην το ψάχνεις,αυτό το κωλόχαρτο που παρουσίασε ο Σαγώνιας είναι ντροπή για τη Δικαιοσύνη,μόνο αοριστίες,χωρίς κανένα στοιχείο απολύτώς,η Αυθαιρεσία σε όλο της το μεγαλείο.

Εικόνα Red Dragon

Μακαρι αδερφε μετα το sold out στην φιεστα να εξαντληθουν ολα τα εισιτηρια και ο κοσμος του Ολυμπιακου να δειξει ξανα την δυναμικη του τωρα που μας εχει αναγκη ο συλλογος περισσοτερο απο ποτε.Καιρος ειναι καποιοι να ξεκολλησουν απο καρεκλες,καναπεδες,πολυθρονες κλπ και να στηριξουν την ομαδα εμπρακτα.
Οσον αφορα την υποθεση με τον συκοφαντη Γεωργεα ειδαμε τι ακολουθησε το απογευμα.

Εικόνα anderson

Μόνον στην Ελλάδα που έχει καταντήσει κράτος-παρωδία, που όλα λειτουργούν τυχαία και χωρίς πρόγραμμα, που μας κυβερνούν και αποφασίζουν Κοντονήδες, που δεν υπάρχει καμία προστασία, συμβαίνουν αυτά.
Βγαίνει ο κάθε Γεωργέας, λέει τις παπαριές του, όλα μέλι γάλα.
Κανονικά θα πρέπει να τον καθίσουν στο σκαμνί και αυτόν και τον βλάκα με το σαγόνι σα μπουλντόζα και να απολογηθούν για όσα λένε.
Αλλά που να βρεις το δίκιο σου; Η λάσπη να πέσει και ό,τι μείνει, καλό είναι.
Πρέπει ο Ολυμπιακός να αρχίσει να τους κυνηγάει. Αλλά κάτι μου λέει πως αυτή η σιωπή θα μετεξελιχθεί σε τρελό τσουνάμι που θα τους πάρει και θα τους σηκώσει.
ΥΓ Βαγγέλα, γάμα αβέρτα...

Εικόνα red apple

Wow Jupiter! αυτή ήταν η πρώτη εικόνα που αντίκρυσα μόλις άνοιξα τα μάτια μου!!!
Μακάρι να ήταν τόσο καλοσχηματισμένοι οι γλουτοί των ευρισκομένων εις τα τέσσαρα, πουθενάδων που κοροιδεύουν το σύμπαν! Αλλά κι έτσι που είναι, λεροί και διακοναραίοι, κάνουν τη δουλειά...