Οι αριθμοί δεν είναι πράσινοι. Εσείς είστε βαζέλες



Αφού κατακτήθηκε και το φετινό ΝΤΑΜΠΛ, άνετα και χαλαρά από το ΘΡΥΛΟ (το 17  ΝΤΑΜΠΛ και 27 Κύπελλο), ο γνωστός βαζελοιστότοπος που ντρέπεται να το ομολογήσει (για το γκρινντιενει λέμε), προσέλαβε ερασιτέχνη αριθμολάγνο στατιστικολόγο, κάποιον Γιώργο Βροντάκη (bachelor, Msc, Phd in vazelomathematics) προκειμένου ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ με κάποιους αριθμούς (όποιους θέλει αυτός) ώστε με γαρνιτούρα κουλτούρας να αφήσει αιχμές ότι κάτι κακό έχει κάνει ο ΘΡΥΛΟΣ στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
 
Τι μας λέει ο γίγαντας της θεωρίας των αριθμών (ευτυχώς ο Γκάους έφυγε νωρίς…);
 
"Το ποδόσφαιρο πρωτοεμφανίστηκε στην Ελλάδα το 1894 και άρχισε να διαδίδεται ευρέως με την Ολυμπιάδα του 1896, ενώ στις 14 Νοεμβρίου 1926 ιδρύθηκε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία διοργάνωσε το πρώτο επίσημο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τη σεζόν 1927-28, χωρίς όμως τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ λόγω προστριβών με την ΕΠΟ.
 
Το 1959-60 δημιουργείται η Α΄ Εθνική και το 1979-80 το ελληνικό ποδόσφαιρο εισέρχεται σε επαγγελματική φάση, καθώς με νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή στις 19 Ιανουαρίου 1979, οι σύλλογοι μετατρέπονται σε ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρίες, τις Π.Α.Ε! 
 
Από τότε μέχρι και σήμερα έχουν γίνει πάρα πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κλείνοντας και η αγωνιστική περίοδος 2014-15 συμπληρώνονται ουσιαστικά δυο δεκαετίες στις οποίες άλλαξε οριστικά ο χάρτης, με τον Ολυμπιακό από το 1996 και μετά να έχει γίνει ο απόλυτος κυρίαρχος.
 
 
Μπορεί τα πρώτα 70 χρόνια οι τίτλοι να άλλαζαν συνεχώς στρατόπεδα, όμως την τελευταία 20ετία οι κούπες βάφονται μονίμως ερυθρόλευκες. Κάπως έτσι η διαφορά των τίτλων του Ολυμπιακού με τις υπόλοιπες ομάδες έχει φτάσει σε αστρονομικό επίπεδο και δεν καλύπτεται ούτε σε... 50 χρόνια!
 
Πολλοί τίτλοι, πρωταθλήματα και Κύπελλα έχουν αμφισβητηθεί ή έχουν σηκώσει τεράστια συζήτηση... Και στην πορεία του χρόνου προκάλεσε ακόμα και το ενδιαφέρον της δικαιοσύνης που επιλήφθηκε του ζητήματος και απέδωσε κατηγορίες.
 
Το SDNA προχωρά σήμερα σε μια καταγραφή των τίτλων που κατακτήθηκαν στην Ελλάδα. Προ 1996 και μετά από τότε που ο Σωκράτης Κόκκαλης επέβαλε με τον δικό του τρόπο την κυριαρχία του Ολυμπιακού βρίσκοντας σαν συνεχιστή τον Βαγγέλη Μαρινάκη...
 
Ο Παναθηναϊκός το 1996 είχε στην τροπαιοθήκη του 18 πρωταθλήματα που σήμερα τα έχει κάνει 20 (δύο νταμπλ 2004 και 2010). Κι είχε επίσης 15 Κύπελλα Ελλάδος τα οποία πέρυσι απέναντι στον ΠΑΟΚ τα έκανε 18. Φτάνοντας έτσι την τελευταία 20ετία από τους 33 τίτλους στους 38! Δηλαδή 5 τρόπαια σε 20 χρόνια!
 
Περίπου το ίδιο ισχύει και για την ΑΕΚ. Η Ένωση, όμως, δεν κατάφερε να κατακτήσει πρωτάθλημα Ελλάδος, αφού το τελευταίο της ήταν τη σεζόν 1993-94. Τότε, εκείνο ήταν και το τρίτο της σερί φτάνοντας συνολικά στα 11 πρωταθλήματα, όπου και παραμένει μέχρι σήμερα...
 
Τα τέσσερα Κύπελλα της ΑΕΚ.
 
Από την άλλη στο Κύπελλο Ελλάδος τα πήγε πολύ καλύτερα παίρνοντας 4! Οι κιτρινόμαυροι μετά το τρόπαιο του 1996 κατέκτησαν και το επόμενο επικρατώντας στον τελικό επί του Παναθηναϊκού στα πέναλτι. Ακολούθησε το 3-0 επί του Ιωνικού το 2000, το 2-1 απέναντι στον Ολυμπιακό δύο χρόνια αργότερα, ενώ πέρασε παραπάνω από μια δεκαετία για να φτάσει τα 14 Κύπελλα στην ιστορία της νικώντας στον τελικό τον Ατρόμητο με 3-0.
 
Ετσι, η ΑΕΚ μέσα σε 20 χρόνια πήρε μόλις τέσσερις κούπες και από τις 20 που είχε συνολικά πήγε στις 24! Εχοντας 14 λιγότερες από τον Παναθηναϊκό και 45 από τον Ολυμπιακό.
 
 
Τα 19 που έγιναν 25 και τα 27 που έγιναν 42!
 
Οι Πειραιώτες σήκωσαν φέτος το 5ο συνεχόμενο πρωτάθλημα τους και 17ο τα τελευταία 19 χρόνια! Επίσης, χθες έπειτα από μια διακοπή ενός έτους πήραν ξανά και το Κύπελλο Ελλάδος που ήταν το 27ο της ιστορίας τους και το 8ο μέσα σε 20 χρόνια.
 
Οι ερυθρόλευκοι μέχρι το 1996 είχαν στην τροπαιοθήκη τους 19 Κύπελλα και 25 πρωταθλήματα και τώρα έχουν 27 Κύπελλα και 42 πρωταθλήματα φτάνοντας τους 69 συνολικά τίτλους στην Ελλάδα. Δηλαδή, όσους δεν έχουν μαζί Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ (38+24+6=68)! 
 
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατάφερε να κατακτήσει μόλις δύο Κύπελλα (2001, 2003) την τελευταία 20ετία!
 
Στον ακόλουθο πίνακα μπορείτε να δείτε λοιπόν αναλυτικά πως το 44-33-20-4 του 1996 έγινε σήμερα 69-38-24-6.
 
Το 1996 ο Κόκκαλης έσπασε τα πέτρινα χρόνια και έκανε την ανάγκη για τίτλους, αληθινή δυναστεία!  Όπως τραγουδούσε κι ο αξεπέραστος και ερυθρολεύκων αισθημάτων, Δημήτρης Μητροπάνος "πώς η ανάγκη γίνεται ιστορία. Πως η ιστορία γίνεται σιωπή. Τι με κοιτάζεις Ρόζα μουδιασμένο, συγχώρα με που δεν καταλαβαίνω, τι λένε τα κομπιούτερ κι οι αριθμοί"..."  
 
Αφού αποφάσισες να ασχοληθείς με τους αριθμούς, ασχολήσου ΣΟΒΑΡΑ. Δε σου ζητήσαμε να παραγωγίσεις μιγαδικές συναρτήσεις, ούτε να λύσεις άλυτα προβλήματα διαφορικού λογισμού.
 
Επίσης καλό είναι να μη χρησιμοποιείς τραγουδάρες που ερμήνευσε ο ΓΑΥΡΟΣ Δημήτρης Μητροπάνος για να θεμελιώσεις βαζελοσυμπεράσματα . Αυτά είναι για μας τους λιμανίσιους. Εσείς είστε με γαλλικά, πιάνο, μέγαρο μουσικής και μελετάτε σε βάθος το φαινόμενο ΚΟΝΤΣΙΤΑ.
 
Ας ξεκινήσουμε από το φινάλε σου.   Καταγράφεις σε πίνακα τους Τίτλους των ομάδων. Ξέρεις, εκτός από τους απόλυτους αριθμούς , όταν μελετάμε φαινόμενα χρησιμοποιούμε ποσοστά. Ο ΘΡΥΛΟΣ έχει 42 πρωταθλήματα, ο παναθηναικούλης  20, η κουλάρα 11 , ο παοκούλης 2, αλλά ρε φίλε ξέχασες και 3 πρωταθλήματα του Άρη και  1 της Λάρισας. Δεν κατάλαβα με ποιο σκεπτικό δεν αναφέρεσαι στα πρωταθλήματα αυτών των συλλόγων. Δηλαδή τα 3 του Αρη είναι λιγότερο σημαντικά από τα 2 του παοκούλη;
Σύνολο πρωταθλημάτων  79. Ο ολυμπιακός έχει κατακτήσει 42. Δηλαδή  το 53.16% των πρωταθλημάτων. Ο παναθηναικούλης σας  το 25.32% και η κουλάρα το 13.92%.
 
Σου φαίνονται υπερβολικά αυτά τα νούμερα; Δείχνουν ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ανυπόληπτο και διεφθαρμένο ; Για να δούμε έτσι είναι;
 
Ας πάρουμε την πρώτη περίοδο των ελληνικών πρωταθλημάτων. Από το 1926 έως το 1959.
Διεξήχθησαν 23 πρωταθλήματα. Κάποια άλλα δεν ολοκληρώθηκαν ενώ είχαμε και πόλεμο και γερμανική κατοχή. Από τα 23 αυτά πρωταθλήματα ο ΘΡΥΛΟΣ κατέκτησε τα 15 , ο παναθηναικούλης σας 3 (ΤΡΙΑ το γράφω ολογράφως για να το καταλάβεις), η κουλάρα 2 (ΔΥΟ) και ο Άρης 3.
Το ποσοστό των πρωταθλημάτων του ΘΡΥΛΟΥ σ’ αυτή την πρώτη περίοδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου είναι 65,22%, του ανύπαρκτου παναθηναικούλη σας  13.04% όσο και του Άρη, ενώ της κουλάρας  8,69%.
Ήταν και τότε ανυπόληπτο το πρωτάθλημα; Υπήρχε κάποια «παράγκα»; Κάποια κόκκινη ΕΠΟ; Υπήρχε «εγκληματική οργάνωση» να δρα και να «στήνει» αγώνες; Ο ΘΡΥΛΟΣ ήταν κυρίαρχος και το ποσοστό των πρωταθλημάτων που είχε κατακτήσει συντριπτικό! 65% δηλαδή πολύ μεγαλύτερο από το 53% που είναι το συνολικό σημερινό.
 
Ακολουθεί η περίοδος της Α’ Εθνικής. Από το 1959 έως το 1979.
Σ’ αυτή την περίοδο διοργανώθηκαν  20 πρωταθλήματα. Ο ΘΡΥΛΟΣ κατέκτησε 5, ο παναθηναικούλης σας 9, η κουλάρα 5 και ο παοκούλης 1.
Τι παρατηρούμε σ’ αυτή την περίοδο; Ο ΘΡΥΛΟΣ που ήταν κυρίαρχος με 65% των πρωταθλημάτων πέφτει στο 25%, η κούλα επίσης στο 25% ενώ είχε μόλις σκάρτο 9%, ενώ ο παναθηναικούλης σας που ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ με 13% των τίτλων ΕΚΤΟΞΕΥΕΤΑΙ στο 45%! Τι έγινε αυτή τη χρονική περίοδο και ο παναθηναικούλης από τα τρία πρωταθλήματα της προηγούμενης 25ετιας έφτασε τα 9 σε 20  χρόνια; ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΡΟΛΟ. Ο ΜΑΝΤΖΕΒΕΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ!  Γι’ αυτό σας βαφτίσαμε «της ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ».
 
Ας δούμε συγκεντρωτικά τα πρωταθλήματα από το 1926 έως το 1979. Οι διοργανώσεις  είναι 43 , εκ των οποίων ο ΘΡΥΛΟΣ κατέκτησε 20 ή ποσοστό 46.5 % και ο παναθηναικούλης σας 12 δηλαδή 27.9%.
Τι παρατηρούμε σ’ αυτή τη μεγάλη χρονική περίοδο διοργανώσεων; Παρά τις ΜΑΝΤΖΕΒΕΛΑΚΕΙΕΣ παρεμβάσεις και παρά τη λαίλαπα της ΧΟΥΝΤΑΣ, ο ΘΡΥΛΟΣ είναι και πάλι κυρίαρχος με 46.5%, 6% κάτω από το σημερινό 53%, ενώ ο παναθηναικούλης είναι σχεδόν σταθερός. 28% έναντι  25% σήμερα.
 
Στην εποχή του Επαγγελματικού ποδοσφαίρου (1980 - 2006) έχουμε 27 διοργανώσεις.
Ο ΘΡΥΛΟΣ κατέκτησε 14 πρωταθλήματα ή ποσοστό  51.8%, ενώ ο παναθηναικούλης σας  7 ή ποσοστό 25.9%.
Τι παρατηρούμε και σ’ αυτή τη μεγάλη χρονική περίοδο; Τα ποσοστά κατακτήσεων τίτλων είναι περίπου σταθερά όπως και στις προηγούμενες περιόδους. Ο ΘΡΥΛΟΣ ανέβηκε στο 52% ΠΑΡΑ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ενώ ο παναθηναικούλης είναι σταθερός σε κατακτήσεις στο 25%.
 
Ας πάρουμε και τη περίοδο της superleague 2007-2015. Ο ΘΡΥΛΟΣ έχει κατακτήσει 8 στις 9 διοργανώσεις  και ο παναθηναικούλης 1 (ΜΙΑ).
Τι παρατηρούμε από την ανάλυση χρονικών περιόδων και αριθμών ; Ο ΘΡΥΛΟΣ μέχρι σήμερα έχει κατακτήσει το 53% των διοργανώσεων έναντι 25 % του παναθηναικούλη.
Ο παναθηναικούλης εμφανίζει μια σταθερότητα στις κατακτήσεις τίτλων γύρω στο 25% σε όλα τις περιόδους , και ο ΘΡΥΛΟΣ μια εξίσου σημαντική σταθερότητα μεταξύ του 52-53%.
 
Αυτά λένε οι αριθμοί αριθμολάγνε Γιώργο Βροντάκη. Η περίοδος που απομόνωσες αυθαίρετα, δηλαδή η περίοδος 1997-2015, η περίοδος Σωκράτη Κόκκαλη και Βαγγέλη Μαρινάκη, απλά αντιστάθμισε τις περιόδους Μαντζεβελάκη – ΧΟΥΝΤΑΣ και Βαρδινογιαννισμού και επανέφερε την ισορροπία που διατάραξαν οι ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΕΣ περίοδοι κυριαρχίας του βάζελου. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!
 
Μάλιστα απέχουμε σημαντικά από το 65% κατακτήσεων της περιόδου 1926-1959 αλλά ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ 20, οπότε θα το ξαναπλησιάσουμε, ώστε ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.
 
Στα ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ βαζέλια. Μόνο στην ορθογραφία ξέρετε να μας κάνετε υποδείξεις, αλλά και γι αυτό υπάρχει εξήγηση. Έχουμε ένα τραγουδάκι σχετικό που λέει ότι κάναμε τραμπάλα σε οικεία σας μέρη …

Σχόλια

Εικόνα gtek

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟ SDNA ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ.ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟ ΠΡΩΙ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΤΕ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΤΟ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ Η ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΨΩ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ.ΟΥΤΕ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΘΕ ΚΛΙΚ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ.........ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΛΩΣ,ΑΛΛΙΩΣ ΜΗ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕΤΑ......ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΕΟ ΣΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ....ΑΥΤΗ Η ΠΟΥΤΑΝΟΣΕΛΙΔΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΛΑΣΠΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ,ΤΗΝ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΞΗ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΙΓΡΗ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ (ΑΣΒΕΣΤΑΣ,ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΤΛ.)...ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ACCOUNTS KANOYN LOGGIN ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΙ.....ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΓΑΥΡΟ ΑΔΕΡΦΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ....ΚΑΙ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.....Ε.Λ.Ε.Ο.Σ

Εικόνα Kaine

Το redplanet κλείνει αν κατάλαβα καλά από τα λεγόμενα του Γκαραγκάνη. Μια χαρά πήγαινε από επισκεψιμότητα αν κρίνω από τον αριθμό των σχολίων. Τα υπόλοιπα ποια είναι; Ένα gavros.gr ξερώ εγώ και ένα μπλογκ, και σαν μέσα ενημέρωσης, ο τρόπος που είναι στημένα είναι παλαιολιθικός. Οπότε κάτι δεν κάνουν καλά και οι δικοί μας, και αναφέρομαι σε διοίκηση αλλά και αθλητικούς δημοσιογράφους. Αν δεν μπορεί ολόκληρος Ολυμπιακός να έχει ένα-δύο μέσα ενημέρωσης (είτε να τα χρηματοδοτεί, είτε να τα στηρίζει με άλλους τρόπους) που να κρατάνε το μεγαλύτερο μέρος του κόσμους μας εκεί, δεν φταίει μόνο ο κόσμος. Επιχειρηματικά, εγώ και ο κάθε φίλαθλος/οπαδός είμαστε πελάτες. Είναι δικιά τους δουλειά και δικό τους πρόβλημα να προτιμήσουμε τα δικά τους προϊόντα/υπηρεσίες. Οπότε ας τα κάνουν ανταγωνιστικά. Αν μας άκουγαν και ποτέ, όλα θα ήταν καλύτερα.

Εικόνα Kaine

Να μπω να διαβάσω τι; Για τον Μήτρογλου που κακή κουβέντα να μη γραφτεί; Για τον εκάστοτε προπονητή που όποτε φεύγει γίνεται ο αποδιοπομπαίος τράγος; Για τη διοίκηση που είναι υπεράνω κριτικής και κάθε καλοκαίρι αναγνωρίζει τα λάθη που έγιναν και θα τα διορθώσει; Ή να διαβάσω την κριτική των αγώνων που μάτια έχω και βλέπω μόνος μου. Ένα σοβαρό άρθρο, μια άποψη, δε βρίσκεις. Απέναντι μας σκίζουν και εδώ κιχ. Ένας Γαβαθιώτης γράφει πράγματα που μπορεί να έχουν κόστος και ένας Καρπετόπουλος που δεν γράφει καν σε "κόκκινη" ιστοσελίδα. Οι υπόλοιποι ούτε καν μας ενημερώνουν για τις εξελίξεις, πόσο δε να εκφέρουν άποψη. Δεν λέω να γίνουν δικαστές, όπως οι απέναντι, απλά να έχουν άποψη. Ούτε καν τα μεταγραφικά δεν έχουν πριν τους υπόλοιπους, ούτε εσωτερικά θέματα του συλλόγου που διαρρέουν και πρώτα τα διαβάζεις αλλού. Όλες τις "κόκκινες" ιστοσελίδες ο Σάββας (ένας είναι ο Σάββας, ο δικός μας) τις έχει για πρωϊνό με μια μόνο ανάρτηση.

Εικόνα Kaine

Και κάτι τελευταίο. Στο redplanet για πράδειγμα που έχει επίσης πλατφόρμα για σχολιασμό, αν έχω καταλάβει καλά κόβουν αρκετές φορές και σχόλια δικών μας. Τι λένε τα σχόλια και γιατί ακριβώς τα κόβουν δεν ξέρω, αλλά αν δεν είναι υβριστικά, δεν θίγουν κάποιον κλπ. δεν έχουν κανένα δικαίωμα να τα κόβουν επειδή μπορεί να μη γουστάρουν την άποψη του σχολιαστή. Αυτό είναι αυτοακρωτηριασμός. Σταματάω τώρα με τις ιστοσελίδες, γιατί στην τελική αισθάνομαι πως εγώ χαλιέμαι περισσότερο από οποιονδήποτε δουλεύει σ' αυτές.

Εικόνα Kaine

Αριθμολάγνοι δεν ξέρω αν είναι, σπερματολάγνοι πάντως.. σίγουρα.

Εικόνα ΔΙΑΣ

αριθμολαγνοι με την εννοια ότι εκτός απο καθισματα μετρανε και τα σπερματοζωάρια τα θηρια!

Εικόνα sourotiri

χιλιοτραγουδισμένες οι μάνες των βαζέλων

Εικόνα Falcon7

Σύγγαυρε ΔΙΑ, Εύγε για την Γαυρομαθηματική σου ανάλυση. Οσον αφορά τον λέκτορα του Διαφορ(ΕΤ)ικού (πρωκτο)Λογισμού, το μόνο που κατάφερε είναι να μας πιστοποιήσει τον οπαδικό βαζελομαθηματικό του τύπο: ΒΛ*ημ(α)=ΒΛΗΜΑ...

Εικόνα Romain

Μια διόρθωση η οποία αλλάζει και τα ποσοστά όσον αφορά τα πρωταθληματα.

Και απορώ πως ο ΔΙΑΣ τα αγνοεί όλα αυτά. Ελπίζω βέβαια να είναι μια παράληψη και να μην ενεργησε εσκεμμενα.

Η ΑΕΚαρα εχει δυο περισσότερα απ οτι της εχουν καταχωρημένα. Το σύστημα δουλεύει για να κατακλεβει την ομαδα της προσφυγιάς. Δεν εχει 11 αλλα 13 πρωταθληματα. Και απορώ πως ακομη και σε αυτη τη καταμέτρηση ρίχνουνε οι επιτήδιοι, και του ΔΙΑ συμπεριλαμβανομένου, τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ επιτεύξεις μιας ομαδας ιστορικής, ηθικής, μια ομάδα που πραγματικά αποπνέει υγεία, η οποία " ακομη και όταν έπεφτε ( στη γαμα) έπεσε σαν ΑΕΚ" σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο διαφθοράς Άρη Ασβεστά.

Και τα δύο αυτά πρωταθλήματα, καθαρότητα θα προσθέσω εγώ και δικαιώματα. Το ένα στην ερασιτεχνική ΑΗΤΤΗΤΗ παρακαλώ, (είναι η ΜΌΝΗ ομάδα στη σύγχρονη ιστορία με αυτό το επιτευγμα) άσχετο αν έπαιρνε, πάλι δικαιώματα, δύο δύο τα πέναλτι όταν βρισκόταν σε δύσκολη θέση. Και το άλλο στην Football League.

Στα κύπελλα δεν τα καταφερε αλλά ποιος νοιάζεται για τα κυπελλακια.

Εικόνα Romain

Σορι. "δικαιότατα" 2 φορές

Εικόνα ΔΙΑΣ

πω ρε φιλε! δεν ειχα προθεση να υποτιμησω τη κουλαρα. Αλλα απο ζεση να αποδομηθουν τα αριθμητικα επιχειρηματα του βαζελομαθηματικου με παρεσειρε στο βαζελογηπεδο του...θα επανελθουμε με διορθωτικους υπολογισμους. Ασε που επειδη ΘΑ ΕΡΘΟΥΝΕ μπορει να τη προυπολογισω και το 2015-2016

Εικόνα apostolos gaganis

Το να ξυπνάς το πρωϊ και να διαβάζεις πρώτο - πρώτο ένα άρθρο όπως αυτό, είναι ό,τι το καλύτερο για το υπόλοιπο της μέρας. Σ΄ευχαριστούμε ΔΙΑ...

Εικόνα red apple

και επειδή είμαστε αβέρτοι, ως Γαύροι, πάρτε και τα τρία (μας) μπας και ανέβουν τα ποσοστούλια σας.

Ζευ εύγε, θα σε χρειαστώ σύντομα για βαθειές μαθηματικές αναλύσεις, διεισδύσεις και ανασκολοπισμούς

Εικόνα REDNYC

Ε-Ξ-Α-Ι-Ρ-Ε-Τ-Ι-Κ-Ο-Σ !!!!! ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ!!!

Εικόνα KYTHNOS 7

Μου θύμισες εκπομπές στο tv magic της ΘΥΡΑΣ 7 που έλεγαν τα παιδιά σε αλλοθρησκους, από θέλουν να πιάσουμε την κουβέντα για τους τίτλους!!!

Τα πράγματα είναι απλά,..., όσα νταμπλ έχουμε εμείς, περίπου τόσα πρωταθλήματα έχουν οι βαζελες και περίπου τα μισά οι κουλες!!!!

Άσχετο αλλά μιας κι έχει πάρει φόρα αυτός ο τυχαρπαστος παραδικαστικος ανακριτής, θα πάει και προς Βαρκελώνη μεριά να αποκαλύψει πως σώθηκε η ντεπορτιβο και τι έκανε η Μπαρτσελονα???? Άιντε γελοίε ανακριτακο...

Εικόνα Romain

Εξαιρετική ανάλυση Δίας.

Εικόνα red7neck

Και φαντάσου, πατέρα των Θεών, Δία και τις αντίστοιχες σφαγές στα παρακάτω πρωταθλήματα:

Περίοδος 1978-1979: Με την σφαγή του Παμπορίδη στην Κρήτη (3-3) που ουσιαστικά χάθηκε το πρωτάθλημα και δεν κατεβήκαμε στο μπαράζ. Το πήρε η Κούλα της καρδιάς, της προσφυγιάς, του πόνου και της θλίψης, της πονεμένης κωλάρας από τις εισβολές του Θρύλου.
Περίοδος 2003-2004: To γνωστό πρωτάθλημα του Δούρου
Περίοδος 2009-2010: To πρωτάθλημα των πολυμετοχικών πουθενάδων,της μπουγάδας! Και τότε, όμως, ο ερυθρόλευκος καβαλάρης σας κέρδισε από πίσω και από μπρος, δηλαδή εντός και εκτός έδρας.

Οι βαλίτσες του Μαντζαβελάκη πόσα πρωταθλήματα εξαργύρωσαν ρε πουθενάδες των 20 τίτλων?

Όσο για την ορθογραφία το χουμε ξαναπεί... μέχρι τα χαράματα!

Εικόνα matrasimca

Το ψεμα ειναι παντα στην ζωη των βαζελων και τωρα τελευταια εχουν το sdna για να βριζουν και να συκοφαντουν, αμα δε τους γραφεις και καμμια αληθεια την σβηνουν αμεσα για να μην δυσαρεστουνται τα υπολοιπα βαζελια που γραφουν εκει περα.
Αλλα τι να περιμενεις απο ανθρωπους που εχουν κανειεπαγγελμα το ψεμμα?
Αυτο ειναι και το τελευταιο σχολειο που αρνηθηκαν να δημοσιευσουν γιατι ελεγε αληθειες, και το οποιο εγραψα σε καποιον οπαδο τους που εβριζε τον Μαρινακη.
"Πρεπει να σε πονεσε πολυ φιλαρακι που ο Πατερας εχασε την πρωτοκαθεδρια της μπουγαδας.
Για την εγκληματικη οργανωση της μπουγαδας εχεις να πεις τιποτα?
Το ξερεις πως την τελευταια φορα που πηρε πρωταθλημα ο ΠΑΟ ο Ολυμπιακος πηρε το πρωτο πεναλτι την τελευταια αγωνιστικη επειδη ο ΠΑΟ ηταν πλεον αποσπασμενος με 6 βαθμους διαφορα?
Αν υπαρχουν βρωμικα πρωταθληματα αυτο του Πατερα ηταν το βρωμεροτερο της ιστοριας"
Αυτο λοιπον το βρωμεροτερο της ιστοριας του Παναθηναικου δηλαδη δεν αντεχαν να το δουν γραμμενο
Οχι κυριοι οπως και να κανετε τις στατιστικες σας ο Θρυλος ειναι παντα πρωτος και ειναι πρωτος γιατι επενδυει σε παικτες, εγκαταστασεις, σε ηθος, σε βοηθεια στους οικονομικα αδυναμους, και γιατι εχει την πραγματικη κοινωνια και την εκκλησια στο πλευρο του, και ολα αυτα γιατι δεν ειναι απλα ομαδα, ειναι κατι περισσοτερο.