ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΕΛΙΚΟ



27/05/2015 ΠΟΛΟ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1ος Τελικός Πρωταθλήματος Α1  16 – 2    
http://www.gavros.gr/content/water-polo/98279-bazeles-h-35ara-sas-ponese-ksana
http://www.redplanet.gr/polo/a1_andron_polo/olympiakos-panathhnaikos-16-2.3494534.html
 
 
Τα τρελά αγόρια του παναθηναικούλη, προκρίθηκαν «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ» σε τελικό πρωταθλήματος. Μια όντως ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΡΑ για το σύλλογο της ΦΑΠΑΣ, που θα τη θυμούνται για πάντα, αφού εγγράφηκε ΚΑΙ αυτή στο γενετικά τροποποιημένο DNA τους (από το Γενετιστή του ελληνικού αθλητισμού ΟΣΦΠ).
 
Έκαναν μάλιστα και δηλώσεις κάποιοι θαρραλέοι από το πράσινο στρατόπεδο, αφήνοντες αιχμές για τον ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΟ.
16 – 2 και ακόμα έχει φυσαλίδες η πισίνα… Ούτε οι αναπνευστήρες, ούτε η νέα κολεξιόν μπρατσάκια, ούτε τα υδροδυναμικά βατραχοπέδιλα τους έσωσαν. Και δεν θα τελειώσει έτσι το μαρτύριο…..
 

Χτες λοιπόν ήταν μια ιστορική μέρα για το πόλο του παναθηναικούλη. Αλλά…..
Βασιλάκη Βέργη και Νικολάκη Συρίγο, γιατί δεν έχετε ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ "ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ" τελικό στο πόλο; Για τα εξαιρετικά αγαπητά σε εμάς αθλητικοδημοσιογραφικά έντυπα LiveSport και ΠΡΑΣΙΝΗ μιλάμε.  Γιατί τέτοια παράληψη; Καλά ρεπόρτερ μπορεί να μη στείλατε. Σας έχει κοπεί η σύνδεση Internet; Τηλέφωνο δεν έχετε; Sms δεν σας ήρθε; Πως θα κοιτάξετε στα μάτια τις δεκάδες πράσινες καρδούλες που αγωνιούσαν; Να ψάχνουν στα γαυροσαιτ να μάθουν; Κρίμα….. βάλατε μουτζούρα στην εξαιρετική δημοσιογραφική σας καριέρα….
 
 
Ελπίζουμε να διορθώσετε την παράληψη, προβάλλοντας το δεύτερο τελικό στο ΟΑΚΑ με τον τρόπο που ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ…. 
 
ΟΙ δυο "αντικειμενικές" έκαναν το καθήκον τους. Εβαλαν ένα μικρό χτύπημα για τον 1ο τελικό. Πόνεσαν κι αυτοί μη νομίζετε.....
 
ΥΓ. Ο πανηγυρισμός του Ταυλαρίδη ήταν ΠΡΟΚΛΙΤΙΚΟΣ; Ρωτάμε οι αδαείς..... Γιατί του Περέιρα και του Κασάμι κρίθηκαν... και δόθηκαν βολές στο Διαμαντίδη...

Σχόλια

Εικόνα Ψηλός

Πάτωσαν οι βαζέλες. Κι ύστερα σου λέει ότι οι φελλοί επιπλέουν...