ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ



Τα γράψαμε παλαιότερα. τα γράψαμε χθες, τα έγραψε και ο μέγας Μανώλης, αλλά πλέον το παραδέχονται όλοι.
 
Η DRS είναι η μια Δικαστική Επιτροπή της UEFA, η οποία επιλαμβάνεται τα αιτήματα των ομάδων που έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στην Ευρώπη.
Στους φακέλους που είχαν καταθέσει οι Ολυμπιακός, Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης αναφέρουν ότι υπάρχουν εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις, γεγονός που είναι εν γνώσει της DRS, η οποία ωστόσο θα επιληφθεί του θέματος μόνο όταν υπάρξουν αποφάσεις από την τακτική δικαιοσύνη.
Ως εκ τούτου, μέχρι να υπάρξουν τελεσίδικες αποφάσεις για τις εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις, Ολυμπιακός, Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης έχουν το "οκ" της Δικαστικής Επιτροπής της UEFA για να αγωνιστούν στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.
Η ΕΠΟ από την πλευρά της αναφέρει ότι δεν τίθεται θέμα για τη συμμετοχή των τριών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την αγωνιστική περίοδο 2015-16.
ADVERTISEMENTΩς εκ τούτου, μέχρι να υπάρξουν τελεσίδικες αποφάσεις για τις εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις, Ολυμπιακός, Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης έχουν το "οκ" της Δικαστικής Επιτροπής της UEFA για να αγωνιστούν στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.Η ΕΠΟ από την πλευρά της αναφέρει ότι δεν τίθεται θέμα για τη συμμετοχή των τριών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

 
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ Ή ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ.
 
Ως προς το τι σημαίνει η χθεσινή απόφαση του ανακριτή Ανδρεάδη για την επιβολή περιοριστικών όρων στο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ,
 
Ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο ήταν ένας εξ αυτών που επιβλήθηκαν στον Βαγγέλη Μαρινάκη από τον ανακριτή Ανδρεάδη ύστερα από τη μαραθώνια απολογία του στην Ευελπίδων το πρωί της Πέμπτης. Η εξέλιξη αυτή διαμορφώνει συγκεκριμένα δεδομένα για τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Οι υποχρεώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη
1. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ασκεί διοίκηση στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Τούτο δεν τον υποχρεώνει να παραιτηθεί από την προεδρία. Έχει δηλαδή το δικαίωμα να διατηρήσει τον τίτλο του προέδρου, όπως και δήλωσε σχετικά, αλλά αυτός θα είναι τυπικός, δεν θα έχει ισχύ.
Σύμφωνα με νομικούς κύκλους, την ιδιότητα του προέδρου μπορεί να την αφαιρέσει από τον Βαγγέλη Μαρινάκη μονάχα η Επιτροπή Φιλάθλου Ιδιότητας, αφού η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι ανώνυμη εταιρία.
2. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να μετέχει στα διοικητικά συμβούλια της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ και να λαμβάνει μέρος σε ψηφοφορίες-αποφάσεις που αφορούν τη λειτουργία της ομάδας, ακόμη κι αν αποφασίσει να παραμείνει στην προεδρία της.
3. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να εκπροσωπεί την ΠΑΕ Ολυμπιακός στο ΔΣ της Super League ή της ΕΠΟ. Ακόμη κι αν διατηρήσει τον τίτλο του προέδρου, τού απαγορεύεται οποιαδήποτε παρουσία σε συνεδριάσεις του Συνεταιρισμού ή της Ομοσπονδίας, καθώς έχουν άμεση σχέση με το ποδόσφαιρο.
4. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να συνδιαλέγεται με εκπροσώπους άλλων ΠΑΕ ή εκπροσώπους ποδοσφαιριστών, για μία μεταγραφή φερ' ειπείν.
5. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να μιλάει εξ ονόματος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Τοποθετήσεις θα μπορεί να κάνει είτε με τον τίτλο του μεγαλομετόχου είτε του απλού φιλάθλου.
6. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να μετέχει σε επίσημες αποστολές των "ερυθρολεύκων" στο εξωτερικό προκειμένου να δίδει το "παρών" σε διεθνείς εκδηλώσεις, όπως φερ' ειπείν η κλήρωση των ομίλων του Champions League.
Τα δικαιώματα του Βαγγέλη Μαρινάκη
1. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ΜΠΟΡΕΙ να είναι κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός και κατ' επέκταση ιδιοκτήτης. Ως εκ τούτου δεν χρειάζεται να μεταβιβάσει τις μετοχές σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο ή ενδιαφερόμενο για την αγορά του ποσοστού που κατέχει.
2. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ΜΠΟΡΕΙ να παρακολουθεί αγώνες του Ολυμπιακού από την κερκίδα. Δεν του έχει απαγορευτεί η είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους σε κανένα γήπεδο της χώρας.
3. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ΜΠΟΡΕΙ να παραβρίσκεται σε ποδοσφαιρικές εκδηλώσεις ως καλεσμένος.
Προφυλακιστέος αν...
Σε περίπτωση που ανακριτής ή εισαγγελέας θεωρήσουν ότι έχει παραβιαστεί κάποιος από τους περιοριστικούς όρους, μπορεί να ζητηθεί η προφυλάκισή του. Το ίδιο βέβαια ισχύει για καθέναν απ' όλους τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση. Αν π.χ ένας διαιτητής αποφασίσει να σφυρίξει σε αγώνα, αυτομάτως κρίνεται προφυλακιστέος.
Σημειώνεται πως για κάθε περιοριστικό όρο υπάρχει δυνατότητα ένστασης, χωρίς να είναι βέβαιο πως θα γίνει χρήση του δικαιώματος αυτού από τους νομικούς του Βαγγέλη Μαρινάκη.
 
ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΣΑ ΙΣΧΥΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ.
 
Το είπε εξάλλου και ο ίδιος ο πρόεδρος. Όλα τα ''δεν μπορεί'' στο κείμενο του contra.gr, δεν αφορούν θέματα άσκησης ουσιαστικής διοίκησης στην ΠΑΕ και εύκολα μπορούν άλλα στελέχη του Δ.Σ. να τα αναλάβουν. Αφού ξεκαθαρίσουμε για μία ακόμη φορά πως από την στιγμή που δεν υπήρξαν προφυλακίσεις, ούτε παραπέμφθηκε σε δίκη ο πρόεδρος, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η UEFA ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, οπότε η όποια σχετική καταγγελία των ΠΑΟ-ΠΑΟΚ θα είναι στο βρόντο, να ξεκαθαρίσουμε τη συνέχεια της ιστορίας.
 
- Αυτήν την στιγμή, όχι απλώς δεν υπάρχει κάποιος ένοχος, αλλά κανείς δεν θεωρείται έστω υπόδικος, αφού δεν έχει οριστεί δίκη εις βάρος του.
 
- Οι απολογίες των κατηγορουμένων στον ανακριτή ολοκληρώθηκαν, αλλά δεν ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των μαρτύρων. Αυτό θα γίνει το Σεπτέμβριο, με την κατάθεση του Σα Πίντο στον ανακριτή Ανδρεάδη.
 
- Μόλις γίνει κι αυτό, ο Ανδρεάδης θα επιστρέψει τη δικογραφία στην εισαγγελία. Ο εισαγγελέας που θα την παραλάβει, θα χρειαστεί κάποιους μήνες (άγνωστο πόσους ακριβώς, εξαρτάται από την υπόθεση) για να την μελετήσει.
 
- Αφού μελετήσει τη δικογραφία, ο εισαγγελέας θα κάνει την πρότασή του στο Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο για το ποιοι από τους κατηγορουμένους θα απαλλαγούν και ποιοι θα παραπεμφθούν σε δίκη.
 
- Το Δικαστικό Συμβούλιο θα χρειαστεί κάποιους μήνες (επίσης άγνωστο πόσους ακριβώς) για να αποφασίσει το ποιοι εκ των κατηγορουμένων θα απαλλαγούν και ποιοι θα παραπεμφθούν σε δίκη. Η δική του απόφαση όμως θα είναι οριστική και τότε ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ θα μάθουμε το ποιοι θεωρούνται υπόδικοι.
 
- Η δίκη θα οριστεί αρκετούς μήνες αργότερα, αφού οι κατηγορούμενοι έχουν το δικαίωμα να ασκήσουν έφεση κατά του βουλεύματος του Δικαστικού Συμβουλίου, που τους παραπέμπει σε δίκη. Όσοι καταδικαστούν, θα προσφύγουν στο Εφετείο, το οποίο θα εκδικάσει την υπόθεσή τους αρκετούς μήνες αργότερα. Μετά από αυτό, θα αναλάβει ο Άρειος Πάγος, όπου θα ελεγχθεί το ''νομικώς ορθόν'' της απόφασης του Εφετείου, δίχως να μπει στην ουσία της υπόθεσης. Εκεί θα τελειώσει η υπόθεση.
 
ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΛΛΑ, ΟΧΙ ΧΡΟΝΟ.
 
Επίσης,
 
ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ. ΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΠΕΒΛΗΘΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ Ή ΟΧΙ.
 
Θυμίζουμε ότι στα ''στημένα'' του 2011, οι ''ράμπο με τις γόβες'' εισαγγελείς Ράικου-Παπανδρέου επέβαλαν βαρύτερους περιοριστικούς όρους στο ΜΑΡΙΝΑΚΗ, όπως απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Λίγους μήνες μετά, η απαγόρευση αυτή πήγε περίπατο. Τέλος, 
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΠΤΟΥΝ.
 
Όποιος διαφωνεί, ας βάλει στοίχημα μαζί μας, ό,τι αυτός γουστάρει. Διότι από εδώ και πέρα, τα ψέματα τελείωσαν και οι καταγγέλλοντες θα πρέπει να αποδείξουν τα όσα προσάπτουν στους κατηγορουμένους. Αυτοί θα πρέπει να τεκμηριώσουν τις καταγγελίες τους, όχι να αποδείξουν την αθωότητά τους οι κατηγορούμενοι. Στο τέλος φυσικά, όπως λέμε από πέρυσι τον Ιούλιο που δημοσιοποιήθηκε το βούλευμα Κορέα, η σκευωρία θα γυρίσει μπούμερανγκ στους εμπνευστές της, που από κατήγοροι θα βρεθούν κατηγορούμενοι.
 
ΥΠΟΜΟΝΗ. ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ...

Σχόλια

Εικόνα Kaido

Γεια σας παιδιά παρακολουθώ το site εδώ και πολύ καιρό αλλά δεν ήμουν μέλος. Σάββα θα ήθελα να μου απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση της "εγκληματικής οργανωσης".
Α) είδαμε το πανηγυρακι που στήθηκε χθες με τον Αλαφούζο και τον φάκελο που έστειλε στην UEFA, μπας και παίξει ποτέ η ομαδούλα του στο Τσάμπιονς. Δεδομένου ότι δεν έχει εκδικαστεί τίποτα ,ο Αλαφούζος θα στηριχθεί στην υπόθεση του στημένου Βέροιας Ολυμπιακού. Η κίνηση είναι καθαρά εντυπωσιασμού για να πουλήσει διαρκείας και 50ρικων, αφού ο Ολυμπαικος δεν έχει πάει στον ανακριτή για αυτόν τον αγώνα και επομένως θα ξεκινήσουν κανονικά οι ομίλου του Τσάμπιονς. Τώρα το ερώτημα μου είναι πιστεύεις ότι ο Μαρινακης μπορεί να υποστήριξε στον στον Ανδρεαδη ότι οι ομάδα της Βέροιας έστησε μόνη της το παιχνίδι. Αφού πλέον ο Μαρινακης δεν εμπλέκεται με τον Αρβανιτίδη, χρηματικές συναλλαγές δεν υπάρχουν και οι αστείες καταθέσεις των πονεμενων δεν εμπλέκουν πουθενά τον Ολυμπιακό. Μπορεί να υπάρξει τέτοια περίπτωση για να ξαποστειλουμε την νεοπαοκτσου Βέροια;
Β)Τωρα για το βούλευμα που παραδόθηκε στον Ανδρεαδη, είχα διαβάσει τις διάφορες καταγγελίες ενάντια στον Μαρινάκη από τις οποίες καμία δεν είχε αποδεικτικά στοιχεία. Όποτε πάμε τώρα στις ´´νόμιμες υποκλοπές της ΕΥΠ ´´ κατα ποσο μπορούν αυτές να επηρεάσουν τον εισαγγελέα ούτως ώστε να οδηγήσουν τον Μαρινάκη σε δίκη;
Γ)Ειναι σίγουρο πως ο Αλαφούζος μέσω του σαγόνια τώρα θα επικεντρωθεί κυρίως στην λάσπη με το noor 1. Η ερώτηση απλή επηρεάζεται ο Ολυμπιακός μας νομικά με αυτήν την κωλουποθεση;
Μάγκες φέτος η χρόνια είναι για γερά νεύρα και θέλει αγωνιστική,διοικητική και οπαδική πυγμή για να δώσουμε απαντήσεις σε όλα τα @@ που τα έβαλαν με το μεγαλείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!!!

Εικόνα Son of Hoof

Έρευνα: Τι πόνεσε περισσότερο φέτος τα αλλόθρησκα πουτανάκια?

Α) Το ΑΝΕΤΟ ντάμπλ στη μπάλα.

Β) Η πούτσα σε Ατλέτικο - Γιούβε στον Ναό.

Γ) Ο τραυματισμός του Μπούρμπου.

Δ) Η σκούπα στο μπάσκετ που τους την ξεχείλωσε τέρμα.

Ε) Τα αυτιά του Σπανούλη.

ΣΤ) Το ευρωπαϊκό στο πόλο.

Ζ) Το οτι τους ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.

Η) Άλλο.

Επιτρέπονται μέχρι 3 απαντήσεις, σε περίπτωση επιλογής του (Η) παρακαλώ αναφέρατε το συμβάν καθώς και τον τρόπο με τον οποίο συνετέλεσε στην πρωκτοδιαστολή τους (A.G. et al)

Εικόνα Νίκος Γόδας

Κατατοπιστικότατος.

Εικόνα μαουνιέρης

Το νομικό επιτελείο του Ολυμπιακού πρέπει να δουλέψει σκληρά, πολύ σκληρά. Και απαιτείται επαγρύπνηση. Αδιαλείπτως! Δεν χρειάζεται να γραφτούν περισσότερα. Να μην το πάρουμε ως Ολυμπιακός ελαφρά το πράγμα! Μας την έχουν στημένη - αυτό πρέπει να έχει πάντα κατά νουν το νομικό επιτελείο του Ολυμπιακού.

Εικόνα jdancer7

Αυτό το γελοίο υποκείμενο ο κούγιας, τελικά τι ρόλο βαράει? Από τη μια κατηγορεί τον Μαρινάκη και από την άλλη βρίσκει και αναφέρει τρόπους με τους οποίους μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του (ο Μαρινάκης)?

Εικόνα savvas gridlock

Παλια κατηγορουσε το Μαρινακη ο Αλεκος. Μετα τη μεταγραφη Πλεγα απο την Παναχαικη στον Ολυμπιακο περυσι το καλοκαιρι, με την οποια ανασανε οικονομικα ο Κουγιας κι εβγαλε την χρονια, σταματησε να κατηγορει το Μαρινακη. Αυτο ειχε ως αποτελεσμα να βγαινει ο Μπεος στη ''ΔΙΚΗ'' και να μας λεει ''πλεον δεν λεμε ουτε καλημερα με το Μαρινακη'', ενω ενωθηκε ο Μπεος με το Βικτωρα Μητροπουλο και το Μελισσανιδη και προσπαθουν να ριξουν την ΕΠΟ. Αν δεν παρακολουθεις το σιριαλ, θα πονεσει το κεφαλι σου απο τις ανατροπες. Μιλαμε για το Person of Interest της Superleague.

Εικόνα CVRED

Μπράβο Σάββα.
Τα έχεις μαζέψει όλα.

Ακούγεται πως την επόμενη βδομάδα, θα καταθέσει αίτηση άρσης των περιοριστικών όρων το νομικό συμβούλιο της ΠΑΕ και πως τουλάχιστον ο όρος παρουσίας του 2 φορές την βδομάδα στο τμήμα θα αρθεί.
Απο εκεί και πέρα, πριν μερικές ώρες, ο Κούγιας (μάρτυρας κατηγορίας στην συγκεκριμένη υπόθεση), δήλωσε στον Sport24 Radio, πως ο όρος παρουσιάσής του στο τμήμα, απο τη στιγμή που δεν υπάρχει όρος εξόδου απο την χώρα, είναι ανούσιος και γελοίος και πως το μοναδικό που πετυχαίνει ο Ανδρεάδης είναι ο προσωπικός εξευτελισμός του ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΥ και τίποτα παραπάνω. Ξαναλέω πως αυτό το δήλωσε ο Κούγιας, ο οποίος κατηγορεί Μαρινάκη και ΕΠΟ για την εγκληματική οργάνωση και είναι ένας απο τους μάρτυρες κατηγορίας.

Εικόνα Red Dragon

Το απολυτο ξεμπροστιασμα.Απλα ρισπεκτ.

Εικόνα apostolos gaganis

Εξαιρετική ανάρτηση. Μου αποσαφήνισε αρκετά πράγματα, σε γλώσσα απολύτως κατανοητή. ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ.

Μια ερώτηση μόνο: Από πότε μπορεί να ζητήσει ο Μαρινάκης αναστολή των περιοριστικών μέτρων που του επιβλήθηκαν; Όταν φύγει η υπόθεση απ΄τα χέρια του ανακριτή ( για να πάει στον εισαγγελέα ) και μετά;

Εικόνα savvas gridlock

Τυπικα αμεσα, και σημερα ακομη. Απλως δεν συνηθιζεται να γινονται αποδεκτες οι αιτησεις αναστολης λιγες μερες μετα την επιβολη περιοριστικων ορων, γιατι μενει εκτεθειμενος ο ανακριτης που τους επεβαλε. Γι'αυτο θα περασει το καλοκαιρι, θα κανουμε τα μπανια μας κι απο Σεπτεμβρη εδω ειμαστε.

Εικόνα nikos michalopoylos

Σωστα ρε φιλε! Να κανουμε τα μπανια μας και γενικα τις βολτες μας στις παραλιες να ξεχαστουμε με καμια φαπα εεεε συγνωμη με καμια βουτια ηθελα να πω τωρα που δεν εχει τιποτα απο μπαλες!

Εικόνα apostolos gaganis

Ααααα....

Εγώ τα΄χω αρχίσει από καιρό. Τιιι να κάνεις σ΄αυτή την...ερημιά; Κρυούλα ακόμη, αλλά ανεκτή...

Εικόνα Spiros Legend

Ουφ,ησύχασα τώρα,γιατί είχα πειστεί απο το gaydna,ό,τι <<ΤΕΛΟΣ από το ποδόσφαιρο ΟΡΙΣΤΙΚΑ ο Μαρινάκης>> και ό,τι θα <<μείνουμε Ελλάδα>> για πολλά χρόνια και θα υποβιβαστούμε κιόλας στην ΓΑΜΑ(τις αδερφές τους)ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ του Περαία!Αλλά ακόμα έχω έναν κνησμό και μια αγωνία για το αν θα κατέβουν στο πρωτάθλημα οι εξυγιαντές του ελληνικού ποδοσφαίρου.Αυτό που με ξεπερνάει εντελώς είναι τα σχόλια αιγοπροβάτων ό,τι χάρη στην κακή ενημέρωση της ΕΠΟ στην Ουέφα και τον υιό του Μπαρμπα-Σάββα γλυτώνει τον αποκλεισμό από την Ευρώπη ο γαύρος...Όσο και δημοκράτης να είσαι,κάποια στιγμή ο Καιάδας θα περάσει ως εικόνα από το ρημάδι το μυαλό σου.Δεν γίνεται να έχεις τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις με αυτές τις κακές απομιμήσεις του ανθρωπίνου είδους,δεν γίνεται να έχουν θεοποιήσει αυτούς που τους δουλεύουν 24ώρες το 24ωρο,που παίζουν με τον πόνο και την ηλιθιότητά τους,που τους εκμεταλλεύονται ως πρόβατα-πελατάκια,που τους πουλάνε ψεύτικες και ανύπαρκτες ελπίδες καταστροφής του Ολυμπιακού,εδώ και τόσα χρόνια...Δεν γίνεται,δεν το χωράει ο εγκέφαλός μου ότι γύρω μας κυκλοφορούν τόσο καθυστερημένοι και συναποφασίζουν το μέλλον της Χώρας,ψηφίζοντας Παναθηναικό Κίνημα(πάει κι αυτό!)και πανελίστες του Θωμαίδη,με πρώτο και καλύτερο τον ελεεινό τέως διαιτητή Κωνσταντινέα,τον οποίον και κάνανε βουλευτή,μόνο με την ελπίδα να κάνει κάποιο κακό στον Ολυμπιακό...

Εικόνα REDNYC

ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ - ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΟΥΝ....ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΠΟΑ, ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΚΑΙ ΑΕΞΑΡΑ....ΘΑ ΒΡΑΖΕΙ!!!!!!! ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΙ 9 ΒΑΘΜΟΙ....!!!

ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ.... ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΦΑΛΙΑΡΑ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥΤΣΑ, ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΟΥΤΣΑ, ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ, ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΛΕΣ... ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!

ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΡΕ! ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ - ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ!!!!

Εικόνα john

Καλα μην είσαι τοσο σίγουρος οτι το γήπεδο θα βράζει.Μακαρι να γίνει βέβαια αλλα με τέτοιους οπαδούς που έχουμε δυσκολο. Σαν τωρα φαντάζομαι το τι θα γίνει εάν ο πρόεδρος δεν σπαταλήσει λεφτα για μεταγραφές,εάν πουλήσει έναν βασικό παίκτη και δεν τον αντικαταστήσει , εάν στράβωσουν 2 -3 παιχνίδια στην αρχη της χρονιάς...Τωρα ειμαστε συσπειρωμένοι. Με το παραμικρό στραβο αποτέλεσμα η με την πρωτη πώληση παίκτη θα αρχίσουν να ξεσαλώνουν παλι οι νεογαυροι.Για το φλέγον ζήτημα τωρα τι να πω? Μαλλον περί φούσκας πρόκειται. Οταν τελικά αθωωθουμε οριστικά θελω κια επιθετική πολιτική της ΠΑΕ προς τους εχθρούς της. Με το που λένε την λέξη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να πέφτει επιτόπου μήνυση.