ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ, Ο ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗΣ ΤΗΣ ''ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ''



Από την κατάθεση του ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ στον ανακριτή Ανδρεάδη.
 
Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού αποκάλυψε σύμφωνα με πληροφορίες ότι εμπνευστής της ανώνυμης επιστολής που εστάλη στα ανακριτικά γραφεία είναι ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νίκος Πατέρας. Αυτή η αποστολή αποτέλεσε την αφορμή για να ζητηθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και να καταγραφούν από την ΕΥΠ συνομιλίες, οι οποίες χρησιμοποιούνται ως οι μόνες ενδείξεις για το κατηγορητήριο της εν λόγω υπόθεσης που κάποιοι αποκαλούν δήθεν "εγκληματική οργάνωση" στο ποδόσφαιρο.
 
Αφιερώνουμε ξεχωριστή ανάρτηση, επειδή
 
ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΗΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΔΗΣΗ.
 
Δεν λέμε ρε παιδί μου πως έπρεπε να υιοθετήσουν όλοι οι δημοσιογράφοι αυτά που είπε ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, μόνο και μόνο επειδή τα είπε ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ. Το ότι όμως τα είπε όλα αυτά ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, δεν είναι είδηση; Για να το πούμε κι αλλιώς,
 
ΑΝ ΚΑΤΕΘΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ Ή Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SITES, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;
 
Υπάρχει κι άλλος λόγος όμως που αφιερώνουμε ξεχωριστή ανάρτηση σε αυτό το θέμα. Πριν λίγες μέρες, στον τελικό Κυπέλλου του ΟΑΚΑ Ολυμπιακός-Ξάνθη, σηκώθηκε ως γνωστόν αυτό το πανό.
 
 
Τότε λοιπόν βγήκανε κάποια βαζελάκια και μας λέγανε ''καλά να βάζετε Αλαφούζο-Μελισσανίδη, αλλά τον Πατέρα γιατί; Σας πονάει ακόμη, ε;''. Κάποιοι ντροπαλοί Ολυμπιακοί το πήγαν παρακάτω. ''Ο Πατέρας δεν κολλάει πουθενά στο πανό, ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ έβαλε τους υπαλλήλους του να επιτεθούν στον προσωπικό του εχθρό, κάτι που δεν αφορά τον Ολυμπιακό''.
 
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΗΚΕ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ''ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ''.
 
Επίσης, η κατάθεση ΜΑΡΙΝΑΚΗ είναι και μία απάντηση προς τους αντιολυμπιακούς και τους νεόγαυρους-βαζελόγαυρους-''ολυμπιακάρες'', που μας λένε ''καλά ρε παιδιά, αφού είναι τόσο καθαρός ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, γιατί εδώ και 5 χρόνια βγαίνουν συνεχώς τόσα πράγματα εναντίον του, τα οποία μπλέκουν και τον Ολυμπιακό; Μια τα στημένα του 2011, τώρα η εγκληματική οργάνωση, τι γίνεται;''.
 
ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΦΥΛΑΚΗ.

Ο αργόσχολος κηφήνας Νικόλας Πατέρας, που δεν κάνει τίποτε άλλο όλη μέρα από το να προσπαθεί ''να την φέρει'' στο ΜΑΡΙΝΑΚΗ. Ο φίλος της Ελληνικής Αστυνομίας Νικόλας Πατέρας,
 
 
η οποία ΕΛ.ΑΣ. μεριμνά ώστε να σβήνονται από τους δρόμους του Λεκανοπεδίου Αττικής ''ενοχλητικά'' συνθήματα (τα οποία δεν υιοθετούμε).
 
 
Ο Νικόλας Πατέρας που εμπλέκεται στον ξυλοδαρμό του Κύρου Βασσάρα στα Καμίνια τον Οκτώβριο του 2010. Ο Νικόλας Πατέρας που είναι πίσω κι από την προσπάθεια σύνδεσης του ονόματος του ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ με το Noor One, το πλοίο που πιάστηκε να μεταφέρει 2 τόνους ηρωίνης πέρυσι, επειδή ο Αιμίλιος Κοτσώνης είναι πρώην φίλος και συνεργάτης του. Ο άνθρωπος που όποτε πετάγεται λάσπη εις βάρος του Ολυμπιακού, κρύβεται από πίσω. Και πάντοτε τρώει τα μούτρα του, όπως θα τα φάει και τώρα...

Σχόλια

Εικόνα Brainstorm

Ας ψαχτει οποιος θελει για το ποτε εγινε η μεγαλυτερη δωρεα του Πατερα στην αστυνομια καθως και τι υποστηριζαν διαφοροι εμπλεκομενοι εκεινες τις εποχες για το ποιος τους εδωσε/κατεγραψε.
ας ψαχτει καποιος με την απλη απορια γιατι ο Πατερας στο ασχετο, κι ενω ειχε απειρο ρευστο στα χερια του ξαφνικα παραιτηθηκε κι εξαφανιστηκε απ τα διοικητικα του παο (επειδη του....εκανε πολεμο η Πρασινη? χαχαχ ναι, ναι, σιγουρα) και απο τοτε δεν εμφανιζεται ποτε να κανει κινησεις ν αναλαβει ξανα η εστω να βοηθησει, παρα τα χρεη του παο.

δεν γνωριζω τιποτα αλλα ποιος ξερει αν ενωθουν ολες οι ανωτερω τελειες μπορει το σχεδιο που σχηματιζεται να εχει μορφη μπουγαδας....

Εικόνα savvas gridlock

Καλα, οχι και ''ειχε απειρο ρευστο στα χερια του''. Μπατιρης ειναι, ολα τα καραβια του πατερα του τα πουλησε, τιποτε δεν εχει.

Εικόνα Brainstorm

εχω την εντυπωση οτι γι αυτο ειχε ρευστο, γιατι πουλησε τον στολο.
τωρα αν ειχε χρεη κλπ δεν το ξερω.

Εικόνα REDNYC

KAI NA SYMPLIRWSW OTI TWRA PAIZEI MPALA KAI O KOSMOS TOY THRYLOY KAI TA PANIA ME AYTO TO PERIEXOMENO THA SYNEXISOYN NA ANEBAINOYN....