Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΔ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΜΟΥΓΚΑ



Τα είπαμε και χθες, αλλά θα τα ξαναπούμε. Τα μέλη της νέας ποδοσφαιρικής ΚΕΔ είναι οι Γ.Καραμελίδης (πρόεδρος), Χ.Ντάλας (μέλος) και Κ.Βασσάρας (υπεύθυνος ανάπτυξης), που ήταν και πριν, ο Τσαχειλίδης αντί του Ζωγράφου και οι Σωμαρακάκης-Γενναίος αντί των Μπέγκου-Αμυγδαλή. Ποιος είναι ο Χρήστος Γενναίος; Αυτός.
 
Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ''ΛΑΔΙ'' ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΟΡΔΟΛΑΙΜΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΩΛΟ-ΕΣΠΡΩΞΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΕΔ.
 
Για το Γενναίο μαθαίνουμε κι άλλα ''ωραία'' πράγματα, από το πολύ καλό blog.
Βλέπουμε ότι η ΕΠΟ προσπαθεί να αναβαθμίσει τη διαιτησία με… παλιές συνταγές. Αυτό δείχνει και μια μορφή αδιεξόδου, καθώς χρειάζονται τομές για να αλλάξει η κατάσταση. Ούτε πρέπει να παίρνονται αποφάσεις για να τηρούν τις ισορροπίες. Αν κάποιοι είναι καλοί, ας τους αφήνουν να ολοκληρώνουν το έργο τους, άσχετα αν υπάρχουν αντιδράσεις ή όχι.
Βέβαια ο Σωμαρακάκης είχε αδικηθεί στην προηγούμενη θητεία του, αφού σε ένα δίμηνο δεν είναι δυνατόν να κριθεί κανείς. Ο Αθηναίος παράγοντας της διαιτησίας είναι αυτός που αναμένεται να αναλάβει τους ορισμούς της Σούπερ Λίγκας. Πάντως, οι αρμοδιότητες θα καθοριστούν στο μέλλον.
Από την πλευρά του ο Γενναίος υπήρξε περιφερειάρχης διαιτησίας και ο πρώην διεθνής βοηθός έγινε μέλος στην ΚΕΔ. Κι αυτός είναι Αθηναίος ενώ είναι αυτός που διαδέχθηκε τον Σωμαρακάκη στη θέση του περιφερειάρχη και να που τώρα είναι μαζί στην ΚΕΔ. Και ο Ζωγράφος περιφερειάρχης διαιτησίας ήταν πριν γίνει αναπληρωτής πρόεδρος.
Αναμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο νέος περιφερειάρχης στην Περιφέρεια Αττικής για να δούμε και ποιος άλλος θα μπει στην ΚΕΔ. Πάντως, με τους περιφερειάρχες της υπόλοιπης Ελλάδας δεν ισχύει αυτό, καθώς κανείς τους δεν έχει μπει στο κορυφαίο όργανο της διαιτησίας.
 
Με ποιόν παράγοντα, ο οποίος είναι πρώην διαιτητής έχει καλές σχέσεις ο Χρήστος Γενναίος; Η απάντηση είναι πολύ εύκολη και τη γνωρίζουν όλοι οι Αθηναίοι. Είναι ο Γιώργος Κασναφέρης της Ξάνθης! Δεν υπονοούμε κάτι, απλά το καταγράφουμε, καθώς ο Γενναίος δεν αναμένεται να κάνει ορισμούς της Σούπερ Λίγκας και το τονίζουμε αυτό προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης. Πάντως, κάθε απάντηση δεκτή.
Όταν ήταν στην ενεργό δράση ο Γενναίος είχε καταφέρει το απίθανο! Τα είχε καλά και με τον Βασάρα, ο οποίος τον έπαιρνε στην Ευρώπη, αλλά και με τον Κασναφέρη. Και λέμε ότι είναι απίθανο, επειδή οι Βασάρας και Κασναφέρης, όταν ήταν εν ενεργεία διαιτητές, ήταν ανταγωνιστές (sic) για το ποιος είναι καλύτερος.
Ως παράγοντας ο Γενναίος δεν είχε αναλάβει κάποιο πόστο στην ΕΠΣ Αθηνών. Από το… πουθενά έγινε περιφερειάρχης διαιτησίας, από το… πουθενά βρέθηκε στην ΚΕΔ. Μάλιστα φέτος είναι ο παρατηρητής με τους περισσότερους συνολικούς ορισμούς (=23). Εχει τους περισσότερους στην Σούπερ Λίγκα (= 16), τρεις στο κύπελλο, και τέσσερις στη Φούτμπολ Λιγκ.
 
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΙΣΧΥΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΒΓΑΖΕ ''ΛΑΔΙ'' ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΟΥ ΕΣΠΡΩΞΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. ΤΙ ΘΟΡΥΒΟΣ ΘΑ ΣΗΚΩΝΟΤΑΝ, ΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΕΔ;
 
Τώρα ''μούγκα'' οι περισσότεροι ΑΡΔ. Και μάλιστα βγαίνουν κι από πάνω, με τα πρασινο-κίτρινα sites και φυλλάδες να γκρινιάζουν για τον Τσαχειλίδη.
 
Ξεπερνούν τα όρια Παναθηναϊκός και ΑΕΚ που δείχνουν ότι θα κάνουν τα πάντα για να δυναμιτίσουν το πρωτάθλημα. Ο στόχος τους είναι προφανής: Όποιος φωνάζει για τη διαιτησία από πριν, εκείνο που θέλει είναι να ευνοηθεί και φυσικά να αδικούνται οι αντίπαλοί του. Είναι κανόνας αυτό, ειδικά αν δεν υπάρχει προφανής λόγος αλλά μόνο… επικοινωνιακός!
Παναθηναϊκός και ΑΕΚ βρήκαν την ευκαιρία να βάλουν κατά της ομοσπονδίας με αφορμή την επιλογή του Γιάννη Τσαχειλίδη ως αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ. Σιγά το νέο! Οποια επιλογή και αν έκανε η ΕΠΟ, πάλι τα ίδια θα γινόταν.
Όμως, από πού ορμώμενοι κρίνουν έναν πρώην διεθνή διαιτητή και νυν παρατηρητή της ΟΥΕΦΑ;
Επειδή ανήκει στην ΕΠΣ Πειραιά; Η απάντηση σε αυτό είναι: 1) Στην ΚΕΔ μπήκαν και δυο Αθηναίοι (Σωμαρακάκης, Γενναίος), 2) Στη διαιτησία η εντοπιότητα έχει καταργηθεί εδώ και χρόνια.
Κρίνουν τον Τσαχειλίδη από την προηγούμενη θητεία του στην ΚΕΔ, διάστημα που έγινε και απόπειρα επίθεσης εναντίον του, όμως ούτε αυτό λαμβάνουν υπόψη τους; Η απάντηση είναι ότι ο Πειραιώτης δεν έκανε ορισμούς της Σούπερ Λίγκας ενώ θύμα επίθεσης έπεσε στις 24 Ιανουαρίου 2014. Θυμίζουμε είχε την ευθύνη των επιλογών των ρέφερι της Φούτμπολ Λιγκ και των Νοτίων Ομίλων της Γ’ Εθνικής.
Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θεωρούν ότι η ΕΠΟ έπρεπε να τους ρωτήσει; Αυτή είναι η πρότασή τους για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου; Η ομοσπονδία να είναι υποχρεωμένη να λαμβάνει υπόψη (και να υλοποιεί;) την άποψή τους;
Παναθηναϊκός και ΑΕΚ γνωρίζουν αν ο Τσαχειλίδης θα κάνει ορισμούς της Σούπερ Λίγκας; Πιθανό είναι, όμως η ΚΕΔ δεν συνεδρίαση ακόμη για να ασχοληθεί με την κατανομή των αρμοδιοτήτων.
Αντιγράφουμε από εδώ για την επίθεση κατά του Τσαχειλίδη ενώ δείτε και σε ποιες κατηγορίες είχε αρμοδιότητα ορισμών:
Θύμα επίθεσης έπεσε ο Γιάννης Τσαχειλίδης το πρωί της Παρασκευής από άγνωστο. Συγκεκριμένα το περιστατικό διαδραματίστηκε σε μία στιγμή ήταν κοντά στο σπίτι του και οδηγούσε το αυτοκίνητό του και σταμάτησε σε φανάρι στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. Ο δράστης κατέβηκε από μηχανή που ήταν συνεπιβάτης, άνοιξε την πόρτα του αμαξιού και του έριξε σπρέι!
Ο Τσαχειλίδης αντέδρασε και κατάφερε να διαφύγει από την πόρτα του συνοδηγού ενώ ο δράστης προσπαθούσε να τον κρατούσε εντός του οχήματος. Όταν ο δράστης επιχείρησε να τον κυνηγήσει το μέλος της ΚΕΔ άρχισε να τρέχει και να φωνάζει βοήθεια με αποτέλεσμα ο άγνωστος που έκανε την επίθεση να τραπεί σε φυγή.
Ο ίδιος έκανε μήνυση κατά αγνώστων στο Α.Τ. Παλαιού Φαλήρου. Με την υπόθεση θα ασχοληθεί το τμήμας αθλητικής βίας της ΓΑΔΑ. Πρόκειται για τον άνθρωπο ορίζει τους διαιτητές στο Νότιο Όμιλο της Β' Εθνικής και στους Νότιους Ομίλους της Γ'. Ο ίδιος πάντως σκέφτεται ακόμα και την παραίτησή του υπό αυτές τις συνθήκες.
 
ΡΕ ''ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΕΣ'', ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΝΑΙΟ ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΧΕΙΛΙΔΗ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΤΣΑΧΕΙΛΙΔΗ ΣΤΙΣ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ; ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΚΑΙ ΜΕΤΑ; ΚΑΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ Ή ΜΟΝΟ ''ΚΟΚΚΙΝΑ'' ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ, ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΜΠΑΤΙΡΗΔΩΝ ΑΡΓΟΣΧΟΛΩΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΠΡΩΗΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ;
 
Υπάρχει κι άλλη διάσταση όμως. Αντιγράφουμε.
 
Διαβάστε και… ξεράστε με τη διαρροή στο σάιτ του Γιαννάκη του Αλαφούζου, του sportfm.gr: “Βράζουν σε ΠΑΟ, ΑΕΚ με Τσαχειλίδη και σία!
Έντονη δυσαρέσκεια εκφράζεται στις τάξεις του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ (και πιθανόν και του ΠΑΟΚ) για τις επιλογές της ΕΠΟ στα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη νέα ΚΕΔ”.
ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΕΦΑΛΕΣ ΚΟΤΕΣ ΝΑ ΦΡΙΞΟΥΝ: “Πράσινοι και Κιτρινόμαυροι θεωρούν πως «τα πρόσωπα που επιλέχθηκαν εντελώς αιφνιδιαστικά από την ΕΠΟ ανήκουν στο σύστημα που έφερε το ποδόσφαιρο στο σημερινό του κατάντημα, καθώς διετέλεσαν και στο παρελθόν μέλη της ΚΕΔ, χωρίς να προφέρουν κάτι ιδιαίτερο. Άλλωστε, για ποιο λόγο είχαν αντικατασταθεί πέρσι το καλοκαίρι;», ήταν το κεντρικό νόημα των τοποθετήσεων υψηλόβαθμων στελεχών των δύο ΠΑΕ. “
Καλά ρε, πετύχατε Δημάτο και Βασιλαρά σε καφέ; Τον Κωνσταντίνου και τον Δέδε μήπως; Πως και την έκαναν ΣΕΤΑΚΙ τη διαρροή;
ΣΧΟΛΙΑΖΑΝ ΜΑΖΙ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΕΚ! ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Η ΑΚΟΜΑ;
 
ΜΟΙΡΑΖΕΣΤΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΠΑΕ ΠΑΟ ΚΑΙ ΑΕΚ; ΡΕ ΒΑΣΙΛΑΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΑΤΕ, ΤΑ ΙΔΙΑ NON-PAPERS ΣΠΡΩΧΝΕΤΕ;
 
Ε ρε και να γίνονταν με τον Θρύλο όλα αυτά. Θα γέμιζε το Internet με ''πύρινα'' άρθρα εις βάρος του ''κακού'' Ολυμπιακού, που ''ελέγχει το ποδοσφαιρικό παρασκήνιο και τα ΜΜΕ'', αλλά κι από τους νεόγαυρους-βαζελόγαυρους-''Ολυμπιακάρες'', που θα άρχιζαν τα ''ντρεπόμαστε που είμαστε Ολυμπιακοί, εμείς αλλιώς μάθαμε τον Θρύλο''. Ταίστε χυλό τον κόσμο. Έχετε βρει κορόιδα και συντηρείστε.

 
Υ.Γ. 1 Αντιγράφουμε κάτι που βάλαμε προχθές στο facebook, για να μείνει. 
 
Ο Σάββας Γκέντσογλου, που όπως μας ενημέρωναν τα πουτανάκια της αντιολυμπιακής δημοσιογραφίας ''τον αγόρασε ο γαύρος πέρυσι και τον έστειλε δανεικό στον Εργοτέλη'', υπέγραψε χθες τριετές συμβόλαιο με την ιταλική Μπάρι. Ο ''δανεικός από το γαύρο στον Πλατανιά Τετέ'' υπέγραψε χθες τριετές συμβολαιο με την πολωνική Λεχ Πόζναν. Ταίστε χυλό τους αντιολυμπιακούς και τους νεόγαυρους για τα ''παραρτήματα του γαύρου'' ρε πουτανάκια. Έχετε βρει καθυστερημένους και συντηρείστε...
 
Υ.Γ. 2 Για να μην ξεχνιόμαστε, η ποδοσφαιρική ΚΕΔ αλλάζει για μία ακόμη φορά σύνθεση. Αντίθετα η μπασκετική ΚΕΔ που έχει τα γραφεία της δίπλα από τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, του κατά τον κύριο Κοντονή ''φάρου της ΕΟΚ'', έχει τον κύριο Κορομηλά 7 σερί χρόνια και τον κύριο Ζαβλανό 5,5 σερί χρόνια να βγάζουν τους διαιτητές στην Α1. Βαλσαμώστε τους να μην τους χάσετε. Φυσικά καμία ''δημοσιογραφάρα'' δεν στέκεται εκεί. Αλίμονο. Μήπως έχει δυναστεία ο γαύρος σε αυτό το άθλημα; Αν φτιάξει, θα ξεκινήσουν τα ''πύρινα άρθρα'' για την ΕΟΚ.
 
Υ.Γ. 3 Πουτανάκια της δημοσιογραφίας, που γαμάτε τα μυαλά του κόσμου...

Σχόλια

Εικόνα vagio

http://www.sportday.gr/KEIMENO/82187/%CE%95%CF%80%CF%84%CE%AC-%CF%87%CF%...

Ξεβρακωμα το νιοστο. Συλλεκτικο αρθρο, δεν θα το ξαναδειτε πουθενα.

Εικόνα KYTHNOS 7

http://www.sportit.gr/o-sa-pinto-anazitise-ton-fissa/
Προς ενημέρωση του sport24 fm και των υπολοίπων ανενημερωτων αντικειμενικων sites που δε γνωρίζουν τι είπε ο Σα Πιντο

Εικόνα Chief Bromden

Με την κατάθεση του ο Πίντο υποστηρίζει ενώπιων του ανακριτή πως Τάκης ο Φύσσας είναι ψευδομάρτυρας...
Άραγε θα καλέσει ξανά τον Τάκη Φύσσα ο ανακριτής να δώσει εξηγήσεις;

Εικόνα KYTHNOS 7

Δε γνωρίζω γιατί εμφανίστηκε τόσες φορές... Αν θέλετε RATM σβήστε τα... Ευχαριστώ..

Εικόνα thita

βεντούζα, βεντούζα που έλεγε ο γκουσγκούναρος

τελικά τσαχειλίδη, ζωγράφο, κλπ., ποιος τους έδειρε ρε παιδιά??

άνοιξαν λέει τα τηλέφωνα μελισσανίδη, μετά από την καταγγελία ζωγράφου για απειλές, κλπ., και βρέθηκε ότι ναι, τον είχε πάρει τηλέφωνο ο νιάου, κλπ.

αλλά λέει είχε ηχογραφήσει ο νιάου τις συνομιλίες και τις προσκόμισε στον εισαγγελέα και διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχαν απειλές !!!!!

ήλεγξε κανείς άραγε αν η ηχογράφηση ήταν ολόκληρη ή μήπως είχε παίξει καμιά μονταζιέρα???

όχι τίποτε άλλο δηλαδή, αλλά μια ψυχή (αλέκος ή αλέξης κούγιας ή κάπως έτσι) έλεγε προ καιρού ότι μια συνομιλία του που είχε ηχογραφηθεί, έχει υποστεί μοντάζ

λες να έγινε τίποτα τέτοιο και εδώ???

τέλος, bonus πίστα: ο κασιδιάρης ηχογραφούσε τον μπαλτάκο και, ως προϊόν παράνομης ηχογράφησης, το υλικό δεν έγινε δεκτό και πάντως ασκήθηκε δίωξη στον κασιδιάρη

αν ο νιάου ηχογραφούσε τον ζωγράφο, είχε άραγε τη συναίνεσή του? αν όχι, μήπως και αυτό το υλικό δεν έπρεπε να γίνει έτσι και αλλιώς δεκτό και πάντως να ασκηθεί δίωξη στον νιάου???

να ρωτάγαμε κανέναν εισαγγελέα να μας έλεγε άραγε?? ο κορέας πήγε διακοπές τελικά?

Εικόνα Chief Bromden

Κύριε εισαγγελέα είμαι αθώος! Δεν συνάδουν με το ήθος μου οι μαφιόζικες πρακτικές που μου καταμαρτυρούν.
Ορίστε! Το αποδεικνύουν και οι συνομιλίες που παρανόμως υπέκλεπτα από το θύμα τόσο καιρό...

Εικόνα REDNYC

XAXAXAXAXA!!!! ETSI NTE!

Εικόνα REDNYC

ΑΣΕ, ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΑ - ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΑΡΔΑΚΙΑ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΚΟΚΟ...