ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ



Δεν είχαμε σκοπό να ασχοληθούμε με το θέμα, γιατί δεν αφορά άμεσα τον Ολυμπιακό. Δυστυχώς όμως διαπιστώσαμε πως δεν αναδείχθηκε στη σωστή του διάσταση, γι'αυτό και επεμβαίνουμε.
 
Τις πρώτες βραδυνες ώρες της Δευτερας  22/06/15, ο Αγησιλαος , δεξαμενόπλοιο το οποίο διαχειρίζεται η Capital Ship Management Corp. συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη, συμμετείχε στη διάσωση 220 μεταναστών (μεταξυ των οποιων 42 γυναικες και 16 παιδια) οι οποίοι βρίσκονταν σε κατάσταση κινδύνου πάνω σε ενα μικρο πλοιάριο στη Μεσόγειο, ανατολικα της Μάλτας.
Μετά από μία επιτυχημένη επιχείρηση-διάσωσης, 220 μετανάστες επιβιβάστηκαν με ασφάλεια στον Αγησιλαο, στο κατάστρωμα του οποίου παρέμειναν ενώ έλαβαν όλες τις αναγκαίες προμήθειες (νερό, φαγητό, γαλα,κουβέρτες κ.τ.λ.). Κανένας από τους μετανάστες δεν χρειάστηκε ιατρική περίθαλψη.
Τις πρωτες βραδυνες ωρες της Τριτης 23/06/15,  ο Αγησιλαος ακολουθώντας οδηγίες από το κέντρο διάσωσης-έρευνας της Ρώμης, ολοι οι 220 μεταναστες μεταβιβασtηκαν με ασφαλεια στο υπερακτιο περιπολικο σκαφος  Poseidon.
Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση της επιχείρησης διάσωσης, ο Αγησιλαος συνέχισε το ταξίδι του για τον αρχικό του προορισμό.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διάσωσης, ο καπετάνιος και το πλήρωμα του Αγησιλαου προσέφεραν όλη τη δυνατή υποστήριξη και βοήθεια στους 220 μετανάστες.
Ο Νικόλαος Συντυχάκης, διευθύνων σύμβουλος της Capital Ship Management Corp., σχολίασε:
«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που για μια ακομα φορα ένα από τα πλοία μας μπόρεσε να συμμετάσχει με επιτυχια σε σημαντική επιχείρηση διάσωσης. Θα ήθελα να συγχαρώ τον πλοίαρχο και το πλήρωμα του Αγησιλαου για τον επαγγελματισμό τους και για τη συνεισφορά τους στην ασφαλή και επιτυχημένη ολοκλήρωση αυτής της επιχείρησης διάσωσης σωζοντας τις ζωες 220 ανθρωπων.»
 
Τα καράβια αυτού του ''κακού Μαρινάκη'' ούτε ''Ασπρονήσια'' είναι,
 
ούτε ''Ενάλιος Αίθρα'',
 
ούτε μολύνουν τη Βενεζουέλα
 
και όλες σχεδόν τις θάλασσες του πλανήτη,
 
ούτε κουβαλούν τζιχαντιστές.
 
ούτε ανεφοδίαζαν τον αμερικανικό στόλο, στον πόλεμο του Ιράκ.
 
Όλα τα παραπάνω τα κάνουν οι ''αξιοπρεπείς εξυγιαντές του ελληνικού ποδοσφαίρου'', που ''δεν είναι λαμόγια σαν το Μαρινάκη''. Το ''λαμόγιο'' ο Μαρινάκης βέβαια δεν έχει κατηγορηθεί ποτέ και για τίποτε στις επιχειρήσεις του, αφού όλες οι δουλειές του είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ, σε αντίθεση με τους ''αξιοπρεπείς εξυγιαντές'' ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΕΣ-ΖΗΤΟΥΛΕΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. Είπαμε όμως. Σε αυτήν την ''υπέροχη'' χώρα που ζούμε, ''πρώτος μάγκας'' δεν γίνεσαι με αυτά που κάνεις, αλλά με αυτά που περνάς προς τα έξω ότι κάνεις. Επένδυση στην προπαγάνδα, η καλύτερη ''μπίζνα'' για τα αντιολυμπιακά πουτανάκια.

 
Y.Γ. 1 Φυσικά η παραπάνω είδηση για τον ''Αγησίλαο'' της Capital είναι ακόμη μία απόδειξη πως ''ο Μαρινάκης χρηματοδοτεί την Χρυσή Αυγή'', αυτό το ''φιλικό προς τους μετανάστες'' κόμμα, μετά τη χορηγία προς τον ''χρυσαυγίτικο'' Αστέρα Εξαρχείων. Τσαπρρρρ...
 
Υ.Γ. 2 Καραγιαννίδη του apodytiriakias.gr, γράψε μας κάνα άρθρο για το πόσο ''μοσχόμαγκας'' (και όχι σκατόμαγκας-μαχαλόμαγκας-σκυλόμαγκας-κλανόμαγκας, 30 χρόνια τα ίδια μας λες) είναι ο κουμπάρος σου ο Μελισσανίδης. Πόσο ''ξηγημένος'' και ''ντόμπρος'' είναι αυτός που στέλνει μπράβους να σκοτώσουν κόσμο, αλλά και ''πόσο τον σέβονται όλοι'' (γι'αυτό τον κυνηγάει όλος ο Πειραιάς, που τον έχει γεμίσει φέσια). Περιμένουμε τα ''αυθόρμητα'' άρθρα σου, Καραγιαννίδη...

Σχόλια

Εικόνα Romain

Αυτός ο Καραγιανιδης, ο αυτοαποκαλούμενος αποδυτηριακιας, δεν περνάει μέρα που να μην έχει "αρθρο" ( σε εισαγωγικά διότι για καφενειακες κουβέντες πρόκειται) που να μην ρίχνει Λασπη στον Μαρινάκη. Αυτό είναι το πρώτο. Το δεύτερο είναι να γράφει και να εξυμνει τον μεγάλο "επενδυτη" " μάγκα " που δεν υπολογίζει τα λεφτά, τώρα ότι υποβιβασε την κουλλαρα για να μην πληρώσει είναι μια λεπτομέρεια,

Ούτε contract να είχε με τον κουμπάρο του δεν θα έγραφε με τέτοιο τρόπο. Δεν έχει όμως και λίγη εξυπνάδα. Ο τρόπος που τα γράφει δείχνουν ότι υπάρχει στόχος. Και ο πιο αδαης το βλέπει.

Εικόνα thita

πράγματι, είναι απίστευτος, όλο επαίνους στον νιάου (μέχρι μοσχόμαγκα τον είπε, απίστευτο) και προσβολές σε μαρινάκη, ολυμπιακό και κόσμο του, έλεγα πρόκειται για μαλάκα, αλλά τελικά είναι προφανώς σε αποστολή (και αυτός)

Εικόνα Raul 7

Καλησπερα παιδες,
Αντιγραφω:
Ο Νικόλαος Συντυχάκης, διευθύνων σύμβουλος της Capital Ship Management Corp., σχολίασε:
«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ένα από τα πλοία μας μπόρεσε να συμμετάσχει με επιτυχια σε σημαντική επιχείρηση διάσωσης.»Αυτο τα λεει ολα.
Κ βγαινει ο αλλος κ λεει τι με νοιαζει τι κανει ο Μαρινακης με τα πλοια του.
Φανταστειτε να υπηρχε δημοσιευμα που να ελεγε:Δεξαμενοπλοιο συμφεροντων του Βαγγελη Μαρινακη, ΔΕΝ συμμετείχε στη διάσωση 220 μεταναστών (μεταξυ των οποιων 42 γυναικες και 16 παιδια) οι οποίοι βρίσκονταν σε κατάσταση κινδύνου πάνω σε ενα μικρο πλοιάριο στη Μεσόγειο, ανατολικα της Μάλτας.
Θα το ειχαν κανει σημαια κ φαναστειτε τι αλλο θα ακουγαμε.Μεχρι κ ο εισαγγελεας θα τον καλουσε να δωσει εξηγησεις.

Εικόνα KCS

Οποιος αριστεριτζής μου ξαναπεί για Μαρινάκη(που εντάξει,δεξιός είναι αλλά ούτε μνημονιακό αρχίδι σαν τον Αλαφουζ ούτε και φασίστας), έχει να φάει τη δημοσίευση αυτη στο μέηλ του αλλά παρέα με φιλική φάπα.

Ο δε Καραγιαννίδης είναι ένα ακόμα παράδειγμα πως καταντάει τον άνθρωπο το χασίσι. Οπότε και τι να μυρίσει, τις κλανιές του νιάου τις έχει για λιβάνι.

Εικόνα REDNYC

GIA PERASTE, GIA PERASTE, EDW OI WRAIOI LATHREMPORES!!!!

http://www.gavros.gr/content/oi-alloi/101363-prostimo-14-4-ekat-eyrw-gia...

Εικόνα savvas gridlock

Σιγα την ειδηση ρε Γιαννη. Πως κανεις ετσι; Αφου δεν αφορα το γαυρο, την ομαδα του Δημοσιου. Αν τον αφορουσε, θα το εβλεπες πρωτο θεμα ακομη και σε πολιτικα sites, οπως το antinews που γραφει αυτη η μπουχεσα, η ντροπη του Κορυδαλλου και δικηγορος του Μελισσανιδη, ο Φαηλος.

Εικόνα Spiros Legend

Βαζελόγαυροι,άντε βγείτε να πείτε πόσο ντρέπεστε για όσα κάνει ο Μαρινάκης!Μήπως σας χάλασε κι εσας τις Κυριακές και δεν μπορείτε να πάτε γήπεδο με την οικογένεια?Παπαγάλοι ξεφτιλισμένοι,χειρότεροι από αντιολυμπιακούς!Εκείνα τα δήθεν αριστερά
sites που γράφανε για Χρυσά Αυγά,φαντάζομαι θα το είχαν πρώτη είδηση για 3 μέρες,αφού αφορά και μετανάστες το ζήτημα,έτσι δεν είναι?Φαντάζομαι ό,τι συνεχάρησαν θερμά τον Μαρινάκη,όπως και για την υπόλοιπη κοινωνική προσφορά του,σε Δήμο,Εκκλησία,Unicef,σε πολλά ιδρύματα, Ελπίδα,Χαμόγελο Παιδιού και τόσα άλλα,έτσι δεν είναι ψευτοαριστεροί βάζελοι πούστηδες?Τελικά,έχω μεγάλη φαντασία ο Ι-μπαγάσας...(Μην παρεξηγούνται οι αυθεντικοί Αριστεροί,στους imitation αναφέρομαι,κάτι σαν τους βαζελόγαυρους ένα πράγμα,σε σχέση με τους γνήσιους Ολυμπιακούς!)

Εικόνα savvas gridlock

Αλλα πουτανακια αυτα, τα sites της ροζ αριστερας των ψεκασμενων κυβερνωντων.

Εικόνα Spiros Legend

Και την ανύπαρκτη Θύρα 7 Εξαρχείων,που τσιμπάνε τα μαλακισμένα από έναν antifa,και καλά,ψευτόγαυρο,που έχει μια σελίδα στο facebook,γαμώ το facebook,που στολίζει νύχτα-μέρα τον Μαρινάκη...Ο συγκεκριμένος,επειδή χρησιμοποιεί την Θύρα 7,για να κάνει προπαγάνδα κατά του Μαρινάκη,πρέπει να εντοπιστεί και να βραβευτεί για τις υπηρεσίες του...

Εικόνα savvas gridlock

Αλλο Εξαρχεια, σλλο Τσιριζα. Παντως οπως σωστα λες, εδω και καμια 20ετια τουλαχιστον, θυρα 7 στα Εξαρχεια δεν υπαρχει. Επισημως τουλαχιστον.

Εικόνα Spiros Legend

Ναι,δεν είπα για Εξάρχεια,αυτός τα ανακατεύει για να κάνει τον επαναστάτη κατά Μαρινάκη.Εγώ έμενα Νεάπολη Εξαρχείων 2,5 χρόνια,από 1992-1995,όχι δεν υπήρχε και δεν υπάρχει κάτι επίσημο,δεν μπορεί ο καθένας να δηλώνει ψεύτικη Θύρα 7 και να βρίζει τον Μαρινάκη,τσιμπάνε άτομα που δεν ξέρουν και νομίζουν ότι είναι Σύνδεσμος,ενώ είναι μια ατομική σελίδα στο φατσοβιβλίο.Οι πιο κοντινοί στην περιοχή Σύνδεσμοι που είχα γραφτεί και έπαιρνα εισιτήρια,ήταν ο γνωστός της Αθήνας,στο Μεταξουργείο και της Κυψέλης...

Εικόνα REDNYC

Επένδυση στην προπαγάνδα, η καλύτερη ''μπίζνα'' για τα αντιολυμπιακά πουτανάκια.....: EDW EINAI TO ZOUMI - TA EIPES OLA...MONO AYTO TOYS EXEI APOMEINEI...

Εικόνα REDNYC

SAS GAMAEI O BAGELAS RE!