Εισιτήρια Διαρκείας Ολυμπιακού 2015-2016



Η χώρα μας περνάει τις πιο δύσκολες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της. Η αβεβαιότητα για το μέλλον είναι το συναίσθημα που κυριαρχεί. Οι τράπεζες είναι κλειστές. Χιλιάδες ίσως και εκατομμύρια συμπολιτών μας υποφέρουν.
 
 
Μέσα σ’ αυτό τα καταθλιπτικό περιβάλλον, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, σήμερα ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την σεζόν 2015-2016. Ο Ολυμπιακός μας , επιστρέφει σε μας ένα μικρό μέρος της ΛΑΤΡΕΙΑΣ που του προσφέρουν 90 χρόνια τώρα οι παππούδες μας,  οι πατεράδες μας, εμείς και τα παιδιά μας. Οι τιμές σε σχέση με πέρσι  είναι μειωμένες  σε πολλές περιπτώσεις έως και 50%. Υπάρχουν 18.000 διαρκείας που κοστίζουν από 100 έως 170 ευρώ. Τα οικογενειακά εισιτήρια κοστίζουν 180 ευρώ για ένα γονέα και ένα παιδί (140 ευρώ ο ενήλικας 40 ευρώ ανά παιδί). Και φυσικά υπάρχουν αρκετές δόσεις ώστε το μηνιαίο ποσό να είναι πολύ μικρό.
 
Κάποιοι (πολλοί), ακούγοντας ακόμα και αυτές τις τιμές μπορεί και να οργιστούν. ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ. Κάποιοι μπορεί να είναι σκεπτικοί ή προβληματισμένοι. Κι αυτό το καταλαβαίνουμε. Θεωρούμε όμως, ότι μέσα στην ολυμπιακή οικογένεια βρίσκονται ΓΑΥΡΟΙ, που με αυτές τις τιμές θα πρέπει να γεμίσουν τον Καραισκάκης  τη σεζόν που έρχεται, και να κάνουν τη ζωή στους Τζαβέλες και τους ΑΡΔ εύκολη, αφήνοντας ελάχιστα κενά καθίσματα για να μετράνε. Είμαστε σίγουροι ότι κάποιοι θα κόψουν από όπου μπορούν προκειμένου να βλέπουν την αγαπημένη  τους ομάδα. Το ίδιο έκαναν όλες οι γενιές των ΓΑΥΡΩΝ. Σε δεκαετίες που εμείς δε γνωρίσαμε, του 20, του 30, ακόμα και του 40 μετά την κατοχή οι ΓΑΥΡΟΙ έβρισκαν τον τρόπο να είναι κοντά στην ομάδας τους. Ισως και σε πολύ δυσκολότερες συνθήκες από τις σημερινές. Γιατί ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ. Γιατί κάποιο αόρατο χέρι έβαλε στο μυαλό και τη ψυχή μας μια κοινή ΛΑΤΡΕΙΑ – ΚΑΥΛΑ – ΤΡΕΛΑ. Το ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ!
 
 
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης δεν χρειάζεται συγχαρητήρια. ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ. Είναι μάγκας και ξέρει ότι αυτό έπρεπε να κάνει. Ενώ λοιπόν τα έσοδα φέτος θα είναι εξαιρετικά μειωμένα, όχι μόνο διατηρεί υψηλό μπάτζετ, αλλά βάζει και 10 εκατομμύρια στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΘΩΡΑΚΙΖΟΝΤΑΣ το ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ. Ξέραμε ότι αγαπάει το ΘΡΥΛΟ. ΜΕ τις ενέργειές του αυτές αποδεικνύει ότι και ΟΡΑΜΑ ΕΧΕΙ, και ΧΡΗΜΑΤΑ ΞΟΔΕΥΕΙ σε μια εποχή που άλλοι κρύβονται ή τα στέλνουν σε ασφαλή καταφύγια.
 
Στη δύσκολη αυτή περίοδο, ένα χαμόγελο έσκασε σήμερα στα χείλη μας. Αιτία ήταν και πάλι ο ΘΡΥΛΟΣ μας.
 
ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΑΟ ΜΑΣ!!!
 
ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!!!!!

Σχόλια

Εικόνα REDNYC

MPRAVO BAGELARE! ZHTW H OLYMPIAKARA!!!!

Εικόνα thita

Μπράβο στον πρόεδρο πράγματι

Να δούμε τώρα τι θα βρουνε πάλι οι αρουραίοι να γκρινιαξουνε

ΖΗΤΩ ο θρύλος

280 ευρώ στην 17 ε πω πω,το θυμάμαι στα 860

Εικόνα Romain

Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι είναι άντρας, μάγκας και λεβεντης.

Ότι υποσχέσεις κάνει τις κρατάει και δείχνει πόσο πολύ νοιάζεται για τον Θρύλο μας.

Ζήτω ο Ολυμπιακός!