Η ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΥΣΑ



Έχουμε πει πολλές φορές ότι η πραγματική δύναμη αυτού του ιστότοπου είστε εσείς που τον διαβάζετε και τελικά τον διαμορφώνετε.
Προχτές λάβαμε στην επικοινωνία του site από καλό φίλο μας, γερμανομαθή, ένα email . Αφορούσε ένα κείμενο που έπεσε στην αντίληψή του, το οποίο αναρτήθηκε στο πολύ καλό και πάντα έγκυρο www.σαπιοdna.pao.gr
 
Το κείμενο «ανέβηκε» στις 13/8/2015 και φυσικά ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ.  Αναφέρεται σε κείμενο της γερμανικής «Handelsblatt», για τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η «Handelsblatt» επικαλείται ανώνυμο «παράγοντα»  από τη Θεσσαλονίκη, καθώς και δηλώσεις του Λίνεν.
Το κείμενο του έγκυρου «σαπιοdna», όπως ήταν αναμενόμενο  μιλάει για μαφία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αναφέρεται στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη (περίεργο…. μήπως άρχισε να ραγίζει το γυαλί των τριών αδελφών;) και ΝΑΙ! καλά μαντέψατε στο Βαγγέλαρο τον Μαρινάκη, που του έχουν ιδιαίτερη αδυναμία, αφού εδώ και πέντε χρόνια θωπεύει τις ερωτογενείς περιοχές τους.  Μεγάλες και μικρές. Ποδοσφαιρικά πάντα. Μη πάει το μυαλό σας αλλού…
 
Λόγω της καταγωγής του παράγοντα από την Θεσσαλονίκη οι Γερμανοί ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη: «Ο ΠΑΟΚ ανήκει από το 2012 στον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη. Φίλος του Πούτιν με ελληνικές ρίζες, ο οποίος δεν μιλάει ακόμα ελληνικά, είναι ο ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης εταιρείας καπνού στη Ρωσία. Πρόσφατα εγκρίθηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και η αποπληρωμή των χρεών της ομάδας, με τον ελληνικό Τύπο να υποθέτει πως υπήρξε παρέμβαση από το Κρεμλίνο».
 
Οι αναφορές που έγιναν για την διαφθορά από τον ανώνυμο παράγοντα κλείνουν το κείμενο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού: «Κατά του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και πλοιοκτήτη Βαγγέλη Μαρινάκη, υπάρχουν κατηγορίες από τον εισαγγελέα για σχηματισμό εγκληματικής οργάνωσης, δωροδοκίας, εκβίασης και απόπειρα δολοφονίας».
 
Παρέμβαση από το Κρεμλίνο για τον Σαββίδη, εγκληματική οργάνωση ο Μαρινάκης. Θα πρέπει να κουράστηκαν πολύ η Μανωλία και  ο Αυλακωμένος για να μεταφράσουν το κείμενο της «Handelsblatt». Τα γερμανικά είναι μια δύσκολη γλώσσα αντικειμενικά. Αλλά τα αγόρια του «σαπιουdna» δεν φείδονται χρόνου και κόπου όταν πρόκειται για την ενημέρωση των Ελλήνων φιλάθλων.
 
 
Οι Γαύροι ως γνωστόν είμαστε παλιοχαρακτήρες. Ενας τέτοιος παλιοχαρακτήρας είναι και ο γαύρος φίλος μας. Ανέτρεξε στο αυθεντικό κείμενο της «Handelsblatt».
 
Ας δούμε το κείμενο στα γερμανικά.
 
Vorwurf der Geldwäsche

 
Der Athener Erzfeind Panathinaikos gehört ebenfalls einem vorbestraften Spross einer berühmten Reederfamilie. Gianis Alafouzos bekam jüngst eine Bewährungsstrafe wegen Steuerhinterziehung. „Bei Panathinaikos wird Geld im großen Stil gewaschen“, sagt der namenlose Geschäftsmann. Das sei der Grund, warum, trotz potenter Inhaber, selbst bei einem solchen Spitzenklub kaum Geld für Neuzugänge vorhanden sei. Nachprüfbar ist das zwar nicht, Tricksereien gehören aber zum griechischen Fußball wie der Ball zum Sport.
 
Der ehemalige Lienen-Klub AEK ist das beste Beispiel. Gianis Melissanidis, ebenfalls Reeder im Hauptberuf, ließ den Klub freiwillig in die Amateurliga absteigen, um so nahezu alle seine Steuerschulden loszuwerden. So sollen dem Staat bis zu 100 Millionen Euro entgangen sein. Besonders brisant ist: Melissanidis war einer der der wichtigsten Investoren bei der Privatisierung des Wettanbieters Opap. Auch er wurde wegen Steuerhinterziehung zu einer Bewährungsstrafe verurteilt – wenn auch vor 15 Jahren. Zwischen Geschäftemachen, Wettskandalen und Schuldenkrise bleibt nur wenig Platz für den Sport mit dem runden Leder.
 
Και γερμανικά να μην ξέρει κάποιος, με την πρώτη ματιά καταλαβαίνει ότι αναφέρεται στον Ιωάννη τουίτι Αλαφούζο, τον παναθηναικούλη, στον λάτρη των φρίσκις Μελισσανίδη και την αεκούλα.
Αυτό το απόσπασμα το «ξέχασαν» η Μανωλία και ο Αυλακωμένος. Ή το θεώρησαν άνευ σημασίας.
 
Τι λέει όμως αυτό το απόσπασμα της «Handelsblatt»;
 
Ότι ο γόνος μια μεγάλης ναυτιλιακής οικογένειας και πρόεδρος του παναθηναικού είναι καταδικασμένος με αναστολή για φοροδιαφυγή. Ότι στον Παναθηναικό  γίνεται ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ σε μεγάλη έκταση, και εξ αιτίας αυτού του γεγονότος δεν υπάρχουν διαθέσιμα χρήματα για μεταγραφές.
Ότι ο εφοπλιστής Δημήτρης Μελισσανίδης έριξε την «αγαπημένη» του ομάδα, την αεκούλα, στη Γ’ Εθνική ώστε να απαλλαγεί από τα χρέη. Με τον τρόπο αυτό το Ελληνικό Δημόσιο έχασε περίπου 100.000.000 ευρώ!!! Ότι ο Μελισσανίδης, πριν 15 χρόνια καταδικάστηκε για λαθρεμπόριο και ότι υπάρχουν σκιές ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ στην ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ, του οποίου είναι μικρομέτοχος.
 
Η γερμανική «Handelsblatt» τα γράφει αυτά που ξέχασε η Μανωλία και ο Αυλακωμένος. Όχι οι γαυροφυλλάδες. Όχι τα γαυροσαιτ.  
 
Αυτή είναι η Ελληνική Αθλητική δημοσιογραφία του 2015. ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΟΛΑΓΝΑ.  
 
Κοντονή αντί να κλείνεις τους συνδέσμους, ΞΕΡΙΖΩΣΕ την αιτία του κακού που είναι οι ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΕΣ ΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ και τα ΑΡΔακια τους. Αλλά δεν έχεις διάθεση να το κάνεις. Τον λόγο τον ξέρεις εσύ. Εμείς οι αδαείς μπορούμε όμως να τον υποθέσουμε….

Σχόλια

Εικόνα redismagik

το πρόβλημα είναι ότι αυτή η είδηση μένει μεταξύ μας . εκεί είναι το πρόβλημα ! αν είχαν οι απέναντι μια τέτοια είδηση ξεβράκωμα θα την διαβάζαμε σε 100 site ... 10 εφημερίδες... θα την βλέπαμε σε 10 κανάλια και θα τον ακούγαμε σε 10 ραδιόφωνα ! διαδώστε το RATM ... δώστε του δύναμη μέχρι επιτέλους να έρθει η ώρα να έχει και ο ολυμπιακός ΜΜΕ που να ακούγεται η φωνή του !

Εικόνα Aprosarmostos17

Το απόλυτο ξεβράκωμα. Πόσο ξεβράκωμα αντέχετε αληταράδες του σκατοdna; Μπράβο παιδιά και μπράβο στο παλικάρι που το έψαξε.

Εικόνα apostolos gaganis

Συγχαρητήρια... Μιλάμε για ΤΗΝ ανάρτηση. Νιώθω...υπερηφανότερος μετά το διάβασμά της. Και...καυλοτικότερος.

Υ.Γ. Τελικά, όπως βλέπεις, ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ! Κυριολεκτκά...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Εικόνα Chief Bromden

Δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο ξεβράκωμα, απίστευτο ξεφτίλισμα...
Εάν όλοι αυτοί είχαν τσίπα και πίστευαν πραγματικά πως ασκούν το επάγγελμα του δημοσιογράφου θα έπρεπε να μην ξανασχοληθούν ξανά με την δημοσιογραφία, οποιουδήποτε είδους και χρώματος...
Φυσικά όλοι οι συγκεκριμένοι έχουν πάψει να θεωρούνται δημοσιογράφοι από την πρώτη μέρα που λειτούργησε το συγκεκριμένο εργαλείο του τουίτη (κάποιοι από αυτούς ούτε από το πρώτο κείμενο της σταδιοδρομίας τους δεν άνηκαν στην παραπάνω κατηγορία). Καμικάζι αυτοκτονίας είναι οι άνθρωποι που εκτελούν αποστολή, σε καμία περίπτωση δημοσιογράφοι. Απόδειξη πως ρισκάρουν να ξεφτιλιστούν άγρια (εν γνώσει τους και όχι από αμέλεια) μόνο και μόνο για να διασφαλίσουν την θεσούλα και τον μισθό τους.
Το θέμα είναι όλους αυτούς να μην τους ξαχάσουμε. Κάποια στιγμή ο Τουίτης θα βάλει λουκέτο στο μαγαζάκι, όπως λουκέτο θα βάλει και σε άλλα παρόμοια μαγαζάκια του. Όλοι αυτοί θα μαζευτούν είτε στην ΕΡΤ είτε σε άλλα «αντικειμενικά» μέσα και θα μας το παίζουν ειδήμονες με ήθος και αξίες...

Εικόνα thita

1000% σωστός

άσε που οι περισσότεροι από αυτούς ήδη κάπου δουλεύουν (nova ή κυρίως otetv, που κάνει τις αθλητικές παραγωγές ο σκάι ή σε κανένα ράδιο)

ΕΣΕΙΣ που γνωρίζετε κάτι παραπάνω να έχετε κυρίαρχο ρόλο στην ενημέρωσή μας για τέτοιες περιπτώσεις, αλλά και όποιος άλλος γαύρος αδερφός προσέξει ή πληροφορηθεί κάτι

και αν στην ερτ τις διαμαρτυρίες μας τις γράφουν στα αρχίδια τους, σε nova και otetv επειδή είναι ιδιωτικές εταιρείες θα υπολογίσουν μία μαζική κίνηση διαμαρτυρίας

Εικόνα thita

και ναι, ο αλαφούζος θα το παρατήσει το σκατοsite, όπως παρατάει όλες τις επιχειρήσεις και τα projects που εξυπηρετησαν τον σκοπό τους, αφού πρώτα πάρει ό,τι θέλει, λεφτά, κλπ., μετά πτώχευση

αν η προσφυγή που ετοιμάζουν οι καναλάρχες (για τα θέματα του νέου νόμου, διαγωνισμού για άδειες, κλπ.) δεν ευδοκιμήσει, ο αλαφούζος παρατάει και τον σκάι, εδώ είμαστε να το δούμε

Εικόνα Anepisimos

Έτσι αδέρφια,
να μην τους αφήνουμε να παίρνουν ανάσα τα ..στράκια!
Παραφράζοντας και το γνωστό σύνθημα:
"Ξ**o και «ξεβράκωμα» σε κάθε ..ΑΡΔάκι!"

Εικόνα Romain

Είναι και θέμα του "πόση αλήθεια αντεχωμε".

Σου λένε τα παιδιά του σκατοdna, ο φιλαθλος κόσμος δεν αντέχει πολλή αλήθεια.

Και σίγουρα όχι ΟΛΗ. Γιαυτό γράψαμε τη μισή. (Μην τους παρεξηγουμε κιόλας. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα )

Γιαυτό και ανοιξανε και το σκατοσαιτ τους.
Αν διαβάσει κανείς τα παραμύθια από τα μπαοκια, και τους πουθεναδες θα διαπιστώσει ότι η αλήθεια δεν αντεχεται και δεν χονευεται. Αντιθέτως το παραμύθι όχι μόνο πάει σύννεφο αλλά είναι αυτό που πιστεύουν, θέλουν να πιστεύουν, και προσπαθούν να μας πιάσουν ότι το πιστεύουν όλοι οι άτιτλοι.

Βέβαια μέχρι και οι Ρωσσοποντιοι τους πήρανε χαμπάρι και αντί για παίκτες αξίας και ομάδα τους προσφέρουν παραμύθι. Έτσι δεν χρειάζεται να ξοδεύουν κιόλας.

Ο πρώτος διδαξας βέβαια που έχει και την διδακτορικη έδρα δεν είναι άλλος από τον tweety.

Εικόνα thita

χαχαχα έτσι έτσι, δεν αντέχει ο κόσμος την πολύ αλήθεια βρε, γι' αυτό

Εικόνα KYTHNOS 7

Για ακόμα μία φορά θα πρότεινα σε όλους τους φίλους γαυρους να μη διαβάζουν αυτό το μπουρδελοsite!!!
Εγώ μόνο από το RATM μαθαίνω τι σκατα γράφει αυτό το ρημάδι... Δεν τους δίνω ούτε ένα πάτημα σε link...

Με αφορμή όμως τη συγκεκριμένη ανάρτηση θα ήθελα να πω ότι στα διάφορα "αντικειμενικα" " sites ο Μπάμπης (μπαμ και κάτω) ίσως είναι ο μοναδικός που τους χεζει πατόκορφα!!!!

Τους τα έγραφε και ο Καρπετ αλλά το "αντικειμενικο" sport24 φρόντισε να του κατεβάσει την πένα, προς παραδειγματισμο των υπολοίπων....

Μπουρδελα...

Εικόνα ΔΙΑΣ

ρε το σπορτ 24.... "αντικειμενικό" κι αυτό! Και με γαυρο διευθυντή! Βλέπεις τι ωραία το παίζουν το παιχνίδι?
Ετσι ήταν και ο σπορ εφ εμ και η σπορ ντει. Με τους γαυρους Χελάκη τσώχο και Μπάμπη. Αλλά τελικά ο μόνος παντελονάτος ήταν Μπάμπης.
Διαβάζει ο νεογαυρος και σου λέει "τόσοι γαυροι εκει δε μπορεί αλήθεια θα λένε".
Διαβάζει ο πονεμενος βαζελοχανουμος και σου λέει "οι γαυροι τα λένε"
Αντε μετα να αποδείξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.

Εικόνα Chief Bromden

Οι Ολυμπιακάρες αυτοί παίζουν το ρόλο του επιδερμικού φούμου, λίγο κόκκινο έτσι για ξεκάρφωμα.
Ο Γαύρος ρεπόρτερ με ένα ερυθρόλευκο άρθρο του προσδίδει αξιοπιστία στους υπόλοιπους δέκα αντιολυμπιακούς συναδέλφους του και παράλληλα δίνει χαρακτήρα αντικειμενικότητας στo site.
Προσωπικά θεωρώ τον ρόλο τους πιο βρώμικο από αυτόν που παίζει ο Παπαθεοδώρου και ο κάθε Παπαθεοδώρου!

Δία το θέμα της ανάρτησης αυτής θα πρέπει να προβληθεί πολύ από όλα τα καθαρά Ολυμπιακά μέσα. Ακόμα και η ΠΑΕ θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει...
Κάνανε πολύ χοντρή μαλακία στο SDNA και είναι μεγάλη ευκαιρία να ξεμπροστιαστούν και στους λίγους που συνεχίzουν να «τρώνε» το παραμύθι...

Εικόνα theo45

Ειμαστε τοσοι πολλοι σε ολο τον Κοσμο που οτιδηποτε προσπαθησουν να χαλκιδευσουν οι πισωκινητοι θα φανερωθει.
Συγχαρητηρια στον φιλο συγγαυρο.
Θα ηθελα και εγω ο ΜΑΝΩΛΗΣ να εγραφε στο RATM αν γινεται.

Εικόνα XGEORGE

Αυτό κύριοι, λέγεται ΔΗ-ΜΟ-ΣΙΟ-ΓΡΑ-ΦΙΑ!! Λέξη που πιθανά αγνοούν παντελώς στα εν λόγω site........Δεν γνωρίζω αν κάποιοι από σας έχετε αυτή την ιδιότητα......,δε ξέρω αν απλά γίνεστε ''δημοσιογράφοι'' από την αγάπη κ μόνο στον Θρύλο μας....., αλλά σε Οφθαλμίατρο για ένα ζευγαράκι γυαλιά τους στέλνετε πακέτο όλους αυτούς!! Και μακάρι εκτός από τον Γίγαντα Γαβαθιώτη που το αναπαράγει (προς τιμήν σας και τιμήν του) κ στο site που γράφει, να το ''δανειζόντουσαν'' κ άλλοι ''δημοσιογραφάρες'' της ομάδος μας....... (Αλήθεια, πως θα σας φαίνονταν να έγραφε και ο Μανώλαρος στο RATM??)......

Εικόνα john

Φιλάρα ο Μανωλαρος έγραφε στο σάιτ σαν σχολιαστής!!! Δείχνει έμπρακτα οτι ειναι ένας απο εμάς. Αν ανατρέξεις σε παλια άρθρα του Σεπτεμβρίου του 2014 θα τον βρεις σιγουρα. Σε ενα άρθρο μάλιστα κανει τρομερές αποκαλύψεις για το ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ. Φαντασου ποσο τυχεροί ειμαστε που έχουμε την τύχη να μιλάμε διαδικτυακά με ΓΑΥΡΑΡΟΥΣ οπως ο Μαυρωνας, ο Κεντρωτης,ο Γαβαθιωτης ...

Εικόνα thita

Σωστή η παρατήρηση. Που είναι οι δημοσιογραφαρες οι αντικειμενικές??? θα δούμε άραγε σε κανένα αρδοmedia κάτι σχετικό τις επόμενες μέρες? θα ακούσουμε κάτι σε κάποιο αθλητικό ράδιο ρε αδερφέ η σε ένα κανάλι,κι ας είναι το playboy tv που λέει ο λόγος... Ουστ βρομιάρηδες πράσινορουφιάνοι,ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑ?

Εικόνα REDNYC

SWSTOS! KAI MPRAVO STON TRISMEGISTO GAVATHIOTI POY DINEI AKOMA MEGALYTERH PROVOLH STO THEMA KAI TO ANEDEIXE STHN STHLH TOU! ETSI PREPEI, GIA NA TO DOUNE OSA PERISSOTERA OLYMPIAKA (KAI MH OLYMPIAKA) MATIA!

POUTANES ARDAKIA, THA PESEI POLY FAPA FETOS! (STO GHPEDO, MHN PAEI O NOUS SAS ALLOU...)

Εικόνα red7neck

Σύμφωνα με ασφαλείς και επιβεβαιωμένες πληροφορίες, βρέθηκαν οι Λαλάκης, Θωμαϊδης, Αυλακιώτης, Γρηγοράκης και Ασβεστάς ανάμεσα σε μία παρέα ΓΑΥΡΩΝ. Πέρασαν ωραία και τραγουδούσαν "Τα παιδιά του Πειραιά".

Πόση αλήθεια αντέχετε πισωκίνητοι δημιογράφοι της δεκάρας? Καλή ανεργία!

Εικόνα REDHERAKLIO

H όλη ανάρτηση δείχνει με τι σκουλήκια έχουμε να κάνουμε και πως πρέπει να τους ξεβρακώνουμε ΠΑΝΤΟΥ....Και μιά παρατήρηση.....Η κλητική του ενικού είναι "ω αδαή " στο αρσενικό και "ώ αδαές* στο ουδέτερο.Φιλιά από Ηράκλειο Κρήτης

Εικόνα Pavlos

Η κλητική του ενικού σε όλα τα γένη είναι: ὦ ἀδαές.

Και μια που μας έπιασε το γραμματικό μας, ας βάλουμε και τις βαρείες σωστά:

τὸν ἀδαῆ

τοὺς ἀδαεῖς

Επἰ της ουσίας πάντως, συγχαρητήρια στον αρθρογράφο και στους σχολιαστές, και ολόθερμες και θρυλικἐς ευχές για τη νέα αγωνιστική περίοδο!

Εικόνα thita

ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟΜΑΘΗ, ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ, ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΥΡΑΚΙΑ

Εικόνα REDNYC

TERASTIA SYGXARITIRIA GIA THN ANARTHSH! AYTH EINAI PRAGMATIKH DHMOSIOGRAFIA, OXI OPWS TA ARDAKIA POU GRAFOUN OTI THELOUN GIA ENA PENHNTARIKO! FTOU SAS XEFTILES, POULHMENOI TWN LATHREMPORWN / PAIDOFILWN / FOROFYGADWN!

TOUS XEFTILISES DIA! TOUS XEFTILISES! MPRAVO RE MAGITH, SYNEXISE ETSI! NTOMPRA, MAGIKA KAI PEIRAIWTIKA!

Εικόνα el trick

Φίλε Δία
Αυτή τη φορά δεν θα γράψω σχόλιο επί της ουσίας του κειμένου σου (άριστο το θεωρώ) αλλά για να σου κάνω παρατήρηση (χε, χε, χε) επί της γραμματικής
Γράφεις «Εμείς οι αδαής μπορούμε όμως να τον υποθέσουμε….» ΄
Το αδαής στον πληθυντικό γράφεται με ει
Ιδού και η κλίση του όπως την μαθαίναμε εμείς οι μεγαλύτεροι (ηλικιακά) στο σχολείο – αφού την ξεπατίκωσα από ένα δικτυακό λεξικό.
ὁ ἀδαής
τοῦ ἀδαοῦς
τῷ ἀδαεῖ
τόν ἀδαῆ
(ὦ) ἀδαές

οἱ ἀδαεῖς
τῶν ἀδαῶν
τοῖς ἀδαέσι / ἀδαέσιν
τούς ἀδαεῖς
(ὦ) ἀδαεῖς

Εικόνα ΔΙΑΣ

πολυ σωστό. το διόρθωσα.
Βεβαια, σε τέτοιες περιπτώσεις, μου αρεσει να λεω το γνωστο σύνθημα της 7 για τα γραμματα που δε μαθαμε στο σχολειο γιατι μπλεξαμε "με άλλα".... δηλαδή κάναμε τραμπάλα... σε παιδικές χαρές μη παει αλλού το μυαλό κάποιων...
Ακόμα και ορθογραφικά εσεις διαμορφώνετε το site.