ΜΕ ΔΕΣΥΛΛΑ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, SDNA ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ...



Με αφορμή τον ορισμό των διαιτητών Καλογερόπουλου στο Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, Δελφάκη στο ΠΑΟ-Πλατανιάς και Παπαδόπουλου στο Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα αυτήν την αγωνιστική, είχαμε μπαράζ άρθρων από το Ενιαίο Αντιολυμπιακό Μέτωπο. Την αρχή έκανε χθες το sdna.gr του πρώην ''Πρασινοφρουρού'' της ''ΠΡΑΣΙΝΗΣ'' Βασίλη Παπαθεοδώρου.
 
Την σκυτάλη πήρανε σήμερα και οι υπόλοιποι ρεπόρτερ του ΠΑΟ. ''Αυθόρμητα'' πάντοτε, τους ήρθε έτσι πάνω στην τρέλα τους να γράψουν πάνω-κάτω τα ίδια πράγματα.
 
Λέμε να πιάσουμε τυχαία το άρθρο του Δεσύλλα, αυτής της δημοσιογραφάρας που δουλεύει στον σταθμό του παιδόφιλου πρώην καταζητούμενου από την INTERPOL Αλαφούζου, για να δούμε τις μούφες του. Έτσι, ενδεικτικά, για να μην είναι μεγάλο το κείμενό μας.
 
-Διαιτητής στο ΟΣΦΠ – ΠΑΣ Γιάννινα ορίστηκε ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Ο εν λόγω κύριος είναι νέος στη Super League και είναι ο ίδιος που με τις αποφάσεις του σε εκείνο το αλήστου μνήμης ματς Κυπέλλου των ερυθρόλευκων με τον Φωστήρα, έκανε τον συνάδελφο Αλέξη Σπυρόπουλο να πει τα αυτονόητα. Οτι δηλαδή δεν υπάρχει κανένα πέναλτι σε μια απόφαση – εφεύρεση του Μακεδόνα ρέφερι. Τότε άρχισε και η κόντρα ΟΤΕ TV – Ολυμπιακού. Τα αποτελέσματα τα γνωρίζετε…
 
Η αλήθεια φυσικά είναι τελείως διαφορετική. Έχουμε κάνει ξεχωριστό άρθρο για το παιχνίδι αυτό και τη μετάδοση του πρώην οπαδού του Ολυμπιακού, του ΠΑΟ, της ΑΕΚ και του Πανιωνίου, Αλέξη Σπυρόπουλου. Όπως γράψαμε και σε αυτό το άρθρο (επειδή δεν είμαστε Δεσύλλες, να κάνουμε κο-κο-κο όποτε ευνοείται η ομάδα μας), φυσικά το πέναλτι που πήρε ο Ολυμπιακός ήταν ανύπαρκτο και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ έκανε ο Σπυρόπουλος και το επεσήμανε στη μετάδοσή του.
 
Υπάρχει όμως άλλη μία φάση στο ματς, εξίσου καθαρή. Σε προβολή του Ντοσεβί, ο αμυντικός του Φωστήρα διώχνει την μπάλα ενώ αυτή έχει εμφανώς περάσει την γραμμή. Ολόκληρη η μπάλα είναι μέσα από την γραμμή.
 
Παρά το ότι βλέπει αυτό το replay, ο Αλέξης Σπυρόπουλος μασάει τα λόγια του και αναρωτιέται ''πέρασε η μπάλα; Δεν ξέρω''. Όταν ευνοείται ο Ολυμπιακός, για τον Σπυρόπουλο όλα είναι πεντακάθαρα. Όταν αδικείται, ψάχνει τη γωνία στο δεκάρικο. Γι'αυτό τσαντίστηκαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ Ολυμπιακός και φυσικά η δημοσιογραφάρα που λέγεται Δεσύλλας αμέλησε να το συμπεριλάβει στο άρθρο του.
 
-Διαιτητής στο Παναθηναϊκός – Πλατανιάς ορίστηκε ο Γιάννης Δελφάκης. Πρόκειται για τον άνθρωπο που κατάφερε να ανατινάξει ένα αδιάφορο παιχνίδι. Το Παναθηναϊκός – Εργοτέλης το 2014, όταν έκανε απίστευτα πράγματα στη Λεωφόρο και ακολούθησαν επεισόδια. 23 φάουλ κατά του «τριφυλλιού», έναντι 10 υπέρ του, παρά το γεγονός ότι είχε την κατοχή. Πέναλτι που δεν δόθηκε ποτέ στον Μάρκους Μπεργκ και μια διαιτησία για γέλια και για κλάματα.
 
Πάμε να δούμε το τι πραγματικά έγινε με τη διαιτησία σε αυτό το ματς, όπου και δήλωσε το περίφημο ''ελεύθεροι σκοπευτές από το Κίεβο'' ο γκουρού της προπονητικής Αναστασίου. Να δούμε. Εικόνα. Όχι λόγια.
 
Ένα πέναλτι υπέρ του Εργοτέλη και μια αποβολή του Ζέκα 1 εβδομάδα πριν το Ολυμπιακός-ΠΑΟ στο Καραισκάκη κατάπιε ο Δελφάκης.
 
-Παρατηρητής στο ματς της Λεωφόρου ορίστηκε ο κ. Φλώτσιος από τη Βοιωτία. Πρόκειται για το δεξί χέρι του προέδρου της ΕΠΣ Βοιωτίας και νυν αντιπροέδρου της ΕΠΟ (ανέλαβε πρόσφατα), Βαγγέλη Τοπολιάτη! Προσέξτε τώρα το εξής για να καταλάβετε τι παρασκήνιο παίζεται σ’ αυτό το έρμο το ελληνικό ποδοσφαιρο: Ο κ. Φλώτσιος δεν ήταν ποτέ διαιτητής, αλλά μόνο βοηθός. Οι κακές γλώσσες, λοιπόν, λένε ότι γι’ αυτόν άλλαξε ο κανονισμός, σύμφωνα με τον οποίο, τώρα πια, μπορεί κάποιος να γίνει παρατηρητής, όντας προηγουμένως βοηθός, ενώ στην προηγούμενη κατάσταση ίσχυε ότι έπρεπε να είχε θητεύσει ως πρώτος διαιτητής!
Εχει, όμως, και συνέχεια: Μέχρι πρότινος για να μπει κάποιος στους πίνακες παρατηρητών θα έπρεπε να είχε τουλάχιστον 17 παιχνίδια στην πρώτη κατηγορία. Πλέον, μπορεί και με 15. Και ποιος είχε συμπληρώσει αυτόν τον αριθμό; Μαντέψτε: Ο κ. Φλώτσιος!

 
Θες να συζητήσουμε για τους παρατηρητές, Διονύση Δεσύλλα; Να δούμε τα ''κίτρινα ποδήλατα'' και τις διαιτησίες μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, στα ματς του ΠΑΟ και μόνο; Nα πιάσουμε ας πούμε το ματς της Τετάρτης, ΠΑΟ-Λεβαδειακός;
 
Μήπως να ξαναβλέπαμε αν υπάρχει παράβαση (όμως ούτε αυτή η φάση υπάρχει στο τρίλεπτο για ασφαλέστερα συμπεράσματα) του Ταυλαρίδη στον Μουλόπουλο στο 3’, όταν το ματς είναι στο 0-0; Μιας και αναφέραμε τον πρώτο αν έπαιζε σε άλλη ομάδα δύσκολα θα τελείωνε το ματς ή δύσκολα δεν θα δεχόταν κίτρινη σε κάθε αγωνιστική! 
Μήπως να ξαναβλέπαμε τη φάση του 78’ αν υπάρχει πέναλτι στο τράβηγμα της φανέλας του Φαβάλι από τον Λαγό; Νωρίτερα στο 57’ δεν έδωσε φάουλ στο Μάντζιο στο ύψος της μεγάλης περιοχής των «πρασίνων».
 
Στην τρίτη αγωνιστική και στην ήττα με 1-0 του ΠΑΟ στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο, στο 82' κόπηκε με ανύπαρκτο οφσάιντ ο Μπουμάλ του Πανιωνίου, ενώ έβγαινε τετ α τετ με τον Στιλ.
 

Αυτό θα πει ''κυνηγούν τον ΠΑΟ'', έτσι; Τέλος, για τον Μπουτζιώλη της ΕΠΣ Τρικάλων, που αναφέρει το ''έγκριτο'' sdna.gr, ας θυμηθούμε κι αυτό.
 
Κο-κο-κο για τις απειλές στον Μπουτζιώλη. Αν όμως απειληθεί κάποιος που είναι γιουσουφάκι της τρόικας Αλαφούζου-Μελισσανίδη-Σαββίδη, σηκώνουμε θόρυβο για ''φασιστικές πρακτικές υποκόσμου στο ελληνικό ποδόσφαιρο'', ώστε να τσιμπάνε τα αντιολυμπιακά όργια. Προπαγάνδα για την οποία φροντίζουν οι υπάλληλοι του παιδόφιλου μπανιστηρτζή καναλάρχη, πρώην καταζητούμενου από την INTERPOL, Ιωάννη Αλαφούζου. Είναι οι ίδιοι δημοσιογράφοι που έσκουζαν για την απόλυση του Αλέξη Σπυρόπουλου από τον ΟΤΕ TV, αλλά τώρα που προσελήφθη στον ΣΚΑΙ (συστεγάζονται στο μέγαρο του ΣΚΑΙ ο ΟΤΕ TV με το κανάλι του Αλαφούζου, έναν όροφο άλλαξε ο Σπυρόπουλος...), όλα μέλι-γάλα.
 
 
Και για πολλοστή φορά λέμε προς τους οπαδούς του Ολυμπιακού που διαβάζουν, ΜΗΝ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ, ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΗΝ ΕΠΙΤΙΘΕΣΤΕ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. Καταλαβαίνουμε το πώς νιώθετε, κι εμείς οπαδοί είμαστε, αλλά δεν κερδίζετε τίποτε έτσι. Εδώ ο Ασπρούλιας έπαθε ''πρήξιμο στο μετατάρσιο'' (μιλάμε τέτοιο πράγμα δεν το εύχεσαι ούτε στον εχθρό σου...) κι έγινε ήρωας για το Ενιαίο Αντιολυμπιακό Μέτωπο. Μόνο ξεβράκωμα ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, τίποτε άλλο...

Σχόλια

Εικόνα Son of Hoof

Το αντιολυμπιακό μέτωπο βρίσκεται εδώ και καιρό σε σύγχυση. Η πιο σωστή λέξη που θα χαρακτήριζε την κατάσταση τους είναι η λέξη παράνοια. Π-Α-Ρ-Α-Ν-Ο-Ι-Α.

Βλέπουν την διαφορά μας κάθε χρόνο και μεγαλύτερη και απλά : ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ

Το να μιλήσεις σε παρανοϊκο άτομο με επιχειρήματα, θέλει σίγουρα εσωτερική δύναμη, υπομονή και κατ'επέκταση πίστη οτι ο άνθρωπος θεραπεύεται ή... αλλάζει. Ε, δεν τα έχουν όλοι αυτά.

Τουλάχιστον ας μουδιάζουν κάτι νεογαυράκια για την κωλοτούμπα που ΟΦΕΙΛΟΥΝ να κάνουν. Για τους άλλους δεν υπάρχει σωτηρία...

Εικόνα REDNYC

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΙΠΕΣ ΑΔΕΛΦΕ ΣΑΒΒΑ; 3-0 ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΤΥΡΟΓΑΛΑ! ΠΟΥΤΑΝΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΑΕΙ 5 ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ....Α ΡΕ ΑΡΔΑΚΙΑ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ....

ΤΡΙΑ ΜΕΤΡΑ Η ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ!!!!

Εικόνα REDNYC

ΞΥΛΟ ΣΤΑ ΑΡΔΑΚΙΑ! (ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟ ΛΕΩ, ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ)....

Εικόνα vagio

Συλλεκτικο αρθρο, σε λιγο μπορει να μην υπαρχει..

http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/megalh-h-amk-anazhto...