Και κολόνες καλουπώνουμε!



Σήμερα η εφημερίδα Live Sport κάνει μια συνταρακτική αποκάλυψη !
 
 
Ο τιγρούλης των φρίσκις ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΕΤΟΝ σε γνωστή εταιρία παραγωγής σκυροδέματος! Αφήνουμε στην άκρη ερωτήματα του τύπου «έχει κάποια διοικητική σχέση ο ΝΙΑΟΥ με την αεκούλα και δίνει εντολές για τόσο σημαντικά θέματα;», γιατί η συγκίνηση των εκατοντάδων οπαδών της κούλας ανιχνεύεται ήδη στην ατμόσφαιρα. Στόχος είναι, λέει η φυλλάδα, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ  ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ  ΥΠΟΣΤΗΛΩΜΑΤΩΝ, αφού το έργο, δηλαδή η κατασκευή του γηπέδου, είναι σε τελική φάση αδειοδότησης. Δηλαδή όπου να ‘ναι η οικοδομική άδεια ΘΑ εκδοθεί.  Αφήνουμε στην άκρη το γεγονός ότι όπως μας ενημερώνουν εδώ και δυο χρόνια οι καλοί μας ΑΡΔ,  η άδεια έχει ήδη εκδοθεί, και οι μπουλντόζες ζεσταίνονται. Δεν είναι αυτό το σημαντικό. Αυτά είναι λεπτομέρειες.
 
Το σημαντικό που βγαίνει από το ρεπορτάζ της φυλλάδας που αρθρογραφεί ο Βασιλάκης ο Βέργης, είναι ο νέος τρόπος κατασκευής οικοδομών. Πρόκειται για μια μεθοδολογία  που αποτελεί ΠΑΤΕΝΤΑ του Πολιτικού Μηχανικού Δημήτρη Μελισσανίδη, απόφοιτου του πολυτεχνείου της Νίκαιας με Master of Science στο Πολυτεχνείο του Κορυδαλλού.
 
 
Η μεθοδολογία ονομάζεται «Κατασκευή οικοδομικών έργων από οπλισμένο σκυρόδεμα χωρίς εκσκαφή και θεμελίωση». Για να καταλάβει και ο πλέον άσχετος, ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΕΚΣΚΑΦΕΣ ΚΑΙ Η ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ! ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΥΠΟΣΤΗΛΩΜΑΤΑ!   Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνουμε ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ (γιατί με το χρήμα ζοριζόμαστε λίγο και η Δούρου δε μας δίνει φράγκο μέχρι στιγμής) ενώ έχουμε επιτύχει μια ασφαλή και αντισεισμική κατασκευή.
 
Θα σας μεταφέρω και μια αποκλειστική είδηση. Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, συνεδρίασε με πλήρη σύνθεση και αποφάσισε τη δημιουργία νέου Τομέα ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΑΝΕΥ ΘΕΜΕΛΙΩΣΕΩΝ. Θα προτείνουν ομόφωνα τον Δημήτρη Μελισσανίδη για Καθηγητή Α Βαθμίδας και το Βασίλη Βέργη ως Λέκτορα.
 
Αφιερωμένο σ’ αυτούς τους ανθέλληνες που λένε ότι η Παιδεία στη χώρα μας συνεχώς υποβαθμίζεται.
 
Προτρέπουμε τους εκατοντάδες οπαδούς της κούλας να προσφέρουν εθελοντική εργασία, χωρίς πρέσες, κομπρεσέρ, σφυριά, πρόκες, βαριές, μυστριά, αλφάδια κλπ εργαλεία, αφού με τη νέα τεχνική δεν είναι απαραίτητα. Ας παραδειγματιστούν από τους συναδέλφους τους της ΜΠΥΡΑΣ 13 και το πετυχημένο πείραμα του ΦΟΡΟΦΥΓΑ στον παναθηναικούλη. Ετσι κι αλλιώς ο τιγρούλις πληρώνει καλά μεροκάματα. Ας ρωτήσουν και  τους ΑΡΔ…..

Σχόλια

Εικόνα Duntimo

Ίσως ο ΔΙΑΣ να μη έχει ενημερωθεί ακόμα επειδή η μέθοδος που αναπτύχθηκε είναι όντως πρωτοποριακή και συμμετέχει και η Γεωπονική Σχολή... Να ενημερώσω λοιπόν ότι η επαναστατική μέθοδος που θα χρησιμοποιηθεί για το νέο γήπεδο Ποδονίφτη αποτελείται από τα εξής στάδια:

(1) Παραγγέλνουμε τα "νέου τύπου" μπετά το καλοκαίρι.

(2) Οργώνουμε την περιοχή του ενδιαφέροντος.

(3) Άμα τη παραλαβή σπέρνουμε το "μπετό" ομοιόμορφα σε όλη την έκταση της "καλλιέργειας".
Προσοχή: Η πράξη αυτή μπορεί να τελεστεί μόνο στην αρχή του Φθινοπώρου και πριν αρχίσουν οι βροχές.

(4) Αράζουμε στο καφενείο το Χειμώνα και περιμένουμε την άνοιξη που θα αρχίσουν φυτρώνουν οι πρώτες κερκίδες.

(5) Ρίχνουμε λιπάσματα (κατά προτίμηση γατίσια κοπριά) σε όλη τη διάρκεια της φύησης και παρακολουθούμε
αν χρειαστεί να ρίξουμε και τα κατάλληλα φυτοφάρμακα για όσα ζιζάνια αμφισβητήσουν το εγχείρημα.

(5) Κατά τον Ιούνιο (μήνας που πλέον θα ονομάζεται ανεγέρτης και όχι θεριστής προς τιμή της νέας μεθόδου)
απλά επισκεπτόμαστε το χώρο να μετρήσουμε τον τελικό αριθμό θέσεων πριν ξεκινήσει η διαδικασία εκδόσεως
των εισητηρίων διαρκείας.

Σχετική Βιβλιογραφία

(1) Ζάκουλα: Αίμα και σπέρμα στα εφηβικά δωμάτια του ΄70 (http://lolanaenaallo.blogspot.gr/2013/07/70_8.html)
(2) Ταρατατά και Μοντατόρε (http://foulicats.blogspot.gr/2011/11/blog-post_13.html)

Εικόνα ΔΙΑΣ

Στην παραγματικότητα η μεθοδος ταιριάζει στα ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ που βολεύουν μεσήλικες Δημόσιους Υπαλληλους (κοματόσκυλα) να αποκτούν MSc χωρις να παρακολουθούν ώστε στη συνέχεια να γίνονται Προιστάμενοι και Διευθυντές. Ταυτόχρονα βολευεται και το καθηγητικο κατστημενο που παριστανει οτι διδασκει σε μεταπτυχιακα προγράμματα. Αλλά λόγω της γνωστης μασονίας του ΕΜΠ, ενθυλάκωσε τη μεθοδο....

Εικόνα Chief Bromden

Πέφτουν τα τσιμέντα...
Εννοούν ότι πέφτει η τιμή του κυβικού στην αγορά, γιαυτο οι πανηγυρισμοί...
Θα το αγοράσει τώρα ο τίγρης που ειναι φτηνό και θα το κρατήσει κάβα για οταν και όποτε το χρειαστεί...

Εικόνα thita

μπορεί ρε μάγκες να πήγε να κόψει κάτι από τα έξοδα ο άνθρωπος, πως κάνουμε έτσι όλοι ρε.......

Εικόνα thita

χαχαχα, ναι, ξεκινάει χωρίς θεμέλια, ουάου, νέες τεχνολογίες ο μοσχόμαγκας της νίκαιας/κοκκινιάς, που έλεγε και ο κουμπάρος του

μακάρι το γήπεδό τους να γίνει, αλλά

χωρίς λεφτά από την περιφέρεια ή άλλη δημόσια αρχή, έστω και έμμεσα

χωρίς να γαμηθεί η πόλη ολόκληρη, με απαλλοτριώσεις ή προσκυρώσεις

χωρίς κατά παραγγελία τοπικές πράξεις εφαρμογής και πολεοδομικούς συντελεστές νέας υόρκης, όπως πήγαν να κάνουν στον βοτανικό

χωρίς να πελεκηθεί το άλσος

χωρίς θαλασσοδάνεια από οποιαδήποτε τράπεζα (μετά τα μνημονιακά bailouts, όλες κρατικές είναι, δηλαδή ό,τι χάνουν, το πληρώνουμε εμείς), αν θέλει δάνειο ο νιάου να μπει εγγυητής, όπως ο σωκράτης

με αυστηρή κρατική και δημοτική εποπτεία σε τήρηση νομιμότητας (όρων δόμησης, κλπ.)

και με πολλά ακόμη προαπαιτούμενα (μεταξύ των οποίων και την παύση τραμπουκισμών σε τοπικές αρχές και πολίτες)

(ξέρω φυσικά ότι περιγράφω καταστάσεις αδιανόητες για μελισσανίδη, οπότε ευχολόγιο είναι η πιο πάνω λίστα)

Υ.Γ. συνειδητοποιούμε λοιπόν τώρα όλοι πόσο τεράστιοι ήταν οι χειρισμοί του σωκράτη με το καραϊσκάκης ε??

Εικόνα REDNYC

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΑΔΕΛΦΕ - Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ - ΠΕΡΙΠΟΥ 15 ΜΕ 20 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ Ο ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΦΑΡΑΟΝΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ (ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΧΤΙΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!!! ΤΟ ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΖΧΑΙΜΕΡ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΗΛΙΚΙΑ, ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!

ΜΟΙΡΑΣΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑ ΓΑΤΟΥΛΗ - ΜΠΕΕΕΕΕ!!!

Εικόνα DoctorRED

Σορυ παιδιά άλλα μάλλον δεν καταλάβατε ότι το άρθρο κυριολεκτεί... χωρίς θεμέλια και με ένα μικρο σεισμό από Πάρνηθα μεριά, τα τσιμέντα πραγματικά θα πέσουν!!

Εικόνα Romain

Πριν δυο χρόνια, έγραφαν οτι ο Μελισσανιδης δεν θελει να χάσει ούτε μία μέρα και θα κατασκευάσει το γήπεδο όπως αυτό της Γιουβέντους.

Με το που επιστρέψει η ομάδα στην Σουπερλιγκ το γήπεδο θα είναι έτοιμο.

Για να είμαι όμως δίκαιος, ίσως να εννοούσε τις... ΜΑΚΕΤΕΣ!