Η ΚΑΕ ΠΑΟ ''ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΖΕΙ'' ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΑΚΑ



Αφού θυμηθούμε ένα παλαιότερο άρθρο μας του Ιουνίου του 2013
 
κι ένα πιο πρόσφατο,
 
με το αναλυτικό ρεπορτάζ με το ποσό της οφειλής 3 μέρες μετά,
 
ας δούμε και τα σημερινά.
 
Η «πράσινη» ΚΑΕ είχε ένα σημαντικό χρέος προς τη διοίκηση του ΟΑΚΑ για τη χρήση του κλειστού γηπέδου και όπως είχε ανακοινώσει η ΕΕΑ στις 6/10 «η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, έχει προθεσμία έως 05.11.15 για την εξόφληση ή διακανονισμό του χρέους προς το ΟΑΚΑ. Κάθε άφεση χρέους είναι ανεπίτρεπτη».
Η επίμαχη ημερομηνία έφτασε και όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή μετά την συνεδρίασή της για την «ακρόαση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός περί εξόφλησης ή διακανονισμού της οφειλής προς το ΟΑΚΑ»: «Επήλθε διακανονισμός».

 
Εδώ και 2 χρόνια η ΚΑΕ ΠΑΟ φέρεται να χρωστάει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στο ΟΑΚΑ και τώρα διαβάζουμε πώς ''τα διακανόνισε''. Αυτό όμως είχαμε διαβάσει και πρόπερσι. Να υποθέσουμε ότι σε αυτά τα 2 χρόνια, η διοίκηση στο ΚΡΑΤΙΚΟ ΟΑΚΑ δεν έχει πάρει ούτε σεντ του ευρώ από τις οφειλές της ΚΑΕ ΠΑΟ; Δηλαδή η ΚΑΕ ΠΑΟ χρησιμοποιεί ΤΖΑΜΠΑ κρατικό γήπεδο; Ή μάλλον ΑΛΛΟ ΕΝΑ γήπεδο που ανήκει σε Δήμο ή στο Κράτος, μετά το δημοτικό γήπεδο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, το οποίο χρησιμοποιεί αποκλειστικά ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εδώ και 90 χρόνια; Κι άντε, να δεχτούμε ότι τώρα ''τα βρήκανε''. Θα πληρώσει από εδώ και πέρα η ΚΑΕ ΠΑΟ για την χρήση του ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΟΑΚΑ;
 
Υ.Γ. Η ΠΑΕ ΠΑΟ πληρώνει τα χρέη της για την χρήση του ΟΑΚΑ μέχρι το 2013;

Σχόλια

Εικόνα koropi48

Σάββα το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ για το ΣΕΦ. Να βγουν και ν ανακοινώσουν ότι δεν πληρώνουν τέλη χρήσης μέχρι να εξοφλήσουν οι άλλοι ή θα δίνει ακριβώς ίδια ποσά με την ίδια ρύθμιση που πληρώνουν; και οι άλλοι. Μην ξεχνάμε και την προσπάθεια κοντονή να παραχωρήσει τσάμπα το κλειστό του γαλατσίου στο αεκ.

Εικόνα KYTHNOS 7

ΚΟΝΤΟΝΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ....ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΗ ΨΟΦΟ...