ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ-ΣΚΑΙ-ΟΠΑΠ-ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ



Πολύ ενδιαφέροντα πράγματα διαβάσαμε σήμερα στην εφημερίδα ''Παραπολιτικά''. Αρχικά, ας θυμηθούμε ένα παλαιότερο άρθρο μας, με ρεπορτάζ από την ίδια εφημερίδα. Περνάμε στα σημερινά.
 

 

 
Ο Φώτης Παπαγεωργίου, που αναφέρεται παραπάνω, είναι ο άνθρωπος με τις στενές σχέσεις με το Δημήτρη Μελισσανίδη. Όπου ακούμε ''κασέτες της ΕΥΠ'' και αναρωτιόμαστε ''μα καλά, πώς φτάνουν στα χέρια ανθρώπων της τηλεόρασης;'', καλό είναι να έχουμε στο μυαλό μας το ονοματεπώνυμο ''Φώτης Παπαγεωργίου'', όπως κι αυτήν τη ''μεσήλικη πράκτορα της ΕΥΠ''. Προχωράμε με τις σχέσεις του εκδότη Φιλιππάκη και του καταζητούμενου Κυριακίδη.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
Ο εκδότης Φιλιππάκης λοιπόν, με τις γνωστές σχέσεις με το περιβάλλον Μελισσανίδη, ο οποίος παλεύει απεγνωσμένα μέσα από τη ''Δημοκρατία'' και την ''Espresso'' να μας πείσει ότι ''ο Μαρινάκης είναι ο χρηματοδότης του Noor 1 και τον καλύπτουν πολιτικοί-δικαστικοί-εκκλησιαστικοί παράγοντες, επειδή έχουν μερίδιο στα χρήματα της πρέζας'', αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για σχέσεις με καταζητούμενους λαθρόβιους επιχειρηματίες, για ξέπλυμα χρήματος και για ύποπτες συναλλαγές με offshore εταιρείες. H σχέση Φιλιππάκη-Μαυρίκου της ''ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ'' και της ''ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ'', που κάθε ημέρα με πρωτοσέλιδά του αναπαράγει το βόθρο της ''ΔΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ'', λέει φυσικά πολλά. Οι δύο αυτοί εκδότες βεβαίως αντιμετωπίζουν κι άλλα τραβήγματα με τη Δικαιοσύνη, από τα ''ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ'' αυτήν τη φορά. Κι επειδή συζητάμε για τις ''περίεργες'' επιχειρηματικές ενέργειες του Κυριακίδη, ας δούμε και τα παρακάτω από τα σημερινά ''Παραπολιτικά''.
 

 

 

 

 

 

 

 

 
Με συγχωνεύσεις λοιπόν προσπαθεί να αντιμετωπίσει το έλλειμμα ρευστότητας που αντιμετωπίζει στις επιχειρήσεις του στα ΜΜΕ ο Ιωάννης Αλαφούζος. Το ''πόθεν έσχες'' φυσικά του μετόχου του ΣΚΑΙ Κυριακίδη, ακόμη δεν έχει ελεγχθεί, παρα τις καταγγελίες που είδαμε γι'αυτόν παραπάνω. Ο ίδιος ο Αλαφούζος διατείνεται πως ''εμείς στον ΣΚΑΙ χρωστάμε λίγα, άλλα κανάλια χρωστάνε τα πολλά λεφτά''.
 

 
Την ίδια ώρα, ο Παναγόπουλος (κολλητός του Αλαφούζου και πρώην στέλεχος του ΣΚΑΙ, όπως και της ΕΡΤ και της ΠΑΕ ΠΑΟ), τελικά καταφέρνει να μπει στην DIGEA.
 

 
Στα παραπάνω πρέπει να προσθέσουμε τα όσα γράφει σήμερα η οικονομική εφημερίδα ''ΑΞΙΑ''.
 

 
Κι αν ο Ιωάννης Αλαφούζος αναζητεί απεγνωσμένα τρόπους για να αντιμετωπίσει την έλλειψη ρευστότητας (προσφεύγοντας και πάλι στον πατέρα του, που τον έχει σώσει στο παρελθόν από τον χρεοκοπημένο ΣΚΑΙ...), στον ΟΠΑΠ του μικρομετόχου λαθρέμπορα της Κοκκινιάς έχουμε σημαντικές εξελίξεις, όπως μας ενημερώνουν τα ''ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ''.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Η διοίκηση του ΟΠΑΠ λοιπόν, με διάφορες νομικές ακροβασίες, προσπαθεί να αποφύγει την προβλεπόμενη φορολόγησή της. Την ίδια ώρα βλέπουμε ότι έχει έρθει πλέον κοντά στο περιβάλλον Μελισσανίδη κι άλλος μεγαλόσχημος κυβερνητικός παράγοντας, ο Γιάννης Δραγασάκης, παρ'ότι οι Τσέχοι μεγαλομέτοχοι του ΟΠΑΠ διαπραγματεύονται σε συζητήσεις τους με κυβερνητικούς αξιωματούχους μέχρι και την αποπομπή του Μελισσανίδη από τον Οργανισμό τους. Δεν θα είναι μόνος του λοιπόν ο Αλέκος Φλαμπουράρης, από εδώ και πέρα, στο περιβάλλον των κυβερνητικών του Μελισσανίδη...
 
Κλείνουμε με την πρόσληψη Κάκου στον ΠΑΟΚ και τους 2 Γκαγκάτσηδες, πατήρ-υιό.
 

 

 

 

 

 
Ο Πανιώνιος, το ''γαυροπαράρτημα'' ντε, προσδοκά σε πωλήσεις παικτών του στον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο, για να βγει από τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Δεν προσδοκά σε πωλήσεις στον Ολυμπιακό, αλλά στον ΠΑΟΚ, ξαναλέμε. Γι'αυτό προσέλαβε το Βασίλη Γκαγκάτση. Την ίδια ώρα, ο Κάκος προσελήφθη στον ΠΑΟΚ με ενέργειες του υιού Γκαγκάτση, του Μάκη, ο οποίος πλήρωνε τον Κάκο επειδή πίστευε ότι και φέτος θα είναι στους πίνακες της ΚΕΔ.
 
Όλα τα παραπάνω, που είναι πολλά και πολύ σημαντικά, τα κρατάμε για το μέλλον...

Σχόλια

Εικόνα thita

Έτσι,ξεβρακωνε τους ρε Σάββα.