Η προπαγάνδα του Τάσου Νικολογιάννη



Χωρίς πολλά πολλά, ας αναλύσουμε το σημερινό άρθρο του Τασούλη Νικολογιάννη στο gazzetta.gr.
 
 
Να βρίσκονται πάντα 15-20 ανεγκέφαλοι, που να κάνουν την ζημιά και να την πληρώνει η ομάδα και ο υπόλοιπος κόσμος, που δεν φταίει σε τίποτα. Να ξέρουν ότι μία αφορμή χρειάζεται για να μην γίνει το ματς , αφού αυτό ήταν το σχέδιο(να μην γίνει το ματς) και αυτή την αφορμή να την δίνουν παρά τις συστάσεις, που είχαν γίνει όλη την εβδομάδα
 
 
Πρόβλημα στην αριθμητική πρέπει να έχει ο Τασούλης, δεν εξηγείται αλλιώς. Αλλά, αφού ήταν τόσο λίγοι οι ανεγκέφαλοι, ας μας εξηγήσει για ποιο λόγο τα υπόλοιπα άτομα που βρίσκονταν στο γήπεδο ή οι οπαδοί στη Θύρα 13, που υποτίθεται έχουν και περιφρούρηση (τρομάρα τους), δεν τους απομόνωσαν; Γιατί δεν πετάχτηκαν καμιά εκατοσταριά οπαδοί να τους απομονώσουν που κάνουν κακό στην ομάδα τους; Ας μας εξηγήσει γιατί όλο το γήπεδο επικροτούσε αυτούς τους «15-20» (16-21 του Τασούλη συμπεριλαμβανομένου) ανεγκέφαλους.
 
 
*Να βλέπω τα ΜΑΤ να δέρνουν χωρίς έλεος απλό κόσμο χωρίς ΚΑΜΙΑ αφορμή , επειδή ήθελαν να πάνε να καθήσουν τα ΜΑΤ στις θέσεις του κόσμου, που είχε πληρώσει εισιτήριο. Και το έκαναν αυτό όταν το γήπεδο είχε γεμίσει και όχι από πριν που το γήπεδο ήταν άδειο. Αυτό έγινε στην θύρα 10-11 και για πολύ ώρα κόσμος έτρωγε ξύλο από τα ΜΑΤ.
Αυτό εδώ, προφανώς, εννοεί ο Τασούλης. Η προάσπιση της φυσούνας από τα ΜΑΤ βαφτίστηκε αναίτια επίθεση στον κόσμο. Ήθελαν δηλαδή τα ΜΑΤ να κάτσουν στις θέσεις φιλάθλων που πλήρωσαν εισιτήριο. Στη φωτογραφία βλέπουμε, ξεκάθαρα, απελπισμένους οικογενειάρχες να δέχονται απρόκλητη επίθεση από τους κακούς μπάτσους.
 
 
*Να βλέπω την Αστυνομία  να δέρνει , αλλά να μην μπορεί να κάνει έναν έλεγχο , για να μην περνάνε φωτοβολίδες και καπνογόνα εντός των θυρών. Η Αστυνομία είχε παραλάβει το γήπεδο χθες από το μεσημέρι και είδαμε το αποτέλεσμα.
 
 
Αυτό εμένα με προϊδεάζει για κάτι άλλο που δεν σκέφτηκε το έξυπνο μυαλουδάκι του Τασούλη. Πόσες είναι οι ευθύνες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που υπήρχαν μέσα όλα αυτά τα πολεμοφόδια, τη στιγμή που η αστυνομία παρέλαβε το γήπεδο μεσημέρι Σαββάτου και έκανε τους απαραίτητους ελέγχους; Διότι, σε μία δήλωση του Αλαφούζου τις προάλλες, διάβασα ότι η Θύρα 13 κάνει μόνη της τους ελέγχους, σε μία κίνηση περιφρούρησης. Και, εν πάση περιπτώσει, διακρίνω μία τελείως ασαφή εικόνα ως προς τον έλεγχο των οπαδών, κάτι για το οποίο ευθύνεται απολύτως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
 
 
* Ο νόμος να εφαρμόζεται ΜΟΝΟ για τον Παναθηναϊκό και για την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, αλλά ΠΟΤΈ για τον Ολυμπιακό. Φωτοβολίδες-με τον νέο νόμο Κοντονή σε ισχύ- έπεσαν και στην Βέροια και ο Μητσιος ούτε το διέκοψε το παιχνίδι ως όφειλε για να κάνει συστάσεις και στην δεύτερη φωτοβολίδα ποτέ δεν διακόπηκε το παιχνίδι οριστικά όπως λέει ο κανονισμός. Άλλο η μία αγωνιστική, που επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό και άλλο η οριστική διακοπή σε βάρος του Ολυμπιακού, που βάσει κανονισμού έπρεπε να γίνει στην Βέροια…
 
 
Πρώτον, στη Βέροια δεν έπεσαν φωτοβολίδες, αλλά καπνογόνα. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Δεύτερον, δεν έπεσαν τα καπνογόνα για να τραυματίσουν κάποιον παίχτη. Κακώς έπεσαν (άσκοπη ηλιθιότητα είναι). Όμως, υπάρχει πασιφανής διαφορά μεταξύ των ευθείων φωτοβολίδων από τα καπνογόνα. Στην περίπτωση της ευθείας φωτοβολίδας, που γίνεται με πιστόλι, επιδιώκεται τραυματισμός ή απόπειρα ανθρωποκτονίας. Οπότε, δεν υπάρχει καμία περίπτωση δύο μέτρων και δύο σταθμών. Ο κανονισμός, λοιπόν, επέβαλλε την προσωρινή διακοπή του αγώνα, κάτι που κακώς δεν έπραξε ο Μήτσιος. Η τιμωρία, όμως, που προβλέπονταν για την προσωρινή διακοπή του αγώνα ήταν το πρόστιμο. Η ποινή που, εν τέλει, επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό ήταν πρόστιμο και μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών. Ήταν μία αβάσιμη ποινή που παρέμεινε και μετά την έφεση. Προς τι φωνάζουν λοιπόν; Τέλος, έπιασε ο πόνος τον Τασούλη για την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ; Αλλά, είπαμε, απέναντι στον κακό γαύρο, όλοι ενωμένοι. Ας μας πει, ωστόσο, ποιος νόμος εφαρμόζεται στην Τούμπα τα τελευταία χρόνια...
 
 
*Στην Ελλάδα και το πρωτάθλημα να κάνουν κουμάντο οι μπράβοι, οι τραμπούκοι και όσοι προσπαθούν να φτιάξουν μία ανταγωνιστική ομάδα με τον ….σταυρό στο χέρι και χωρίς να …ελέγξουν ο σύστημα να μην τα καταφέρνουν , και να χαρακτηρίζονται γραφικοί και στο τέλος να αποχωρούν ηττημένοι από το …σύστημα.
 
 
Συγκινήθηκα τώρα. Θα μπορούσε να γίνει και ταινία το βίωμα του Αλαφούζου στο ποδόσφαιρο. Ή να γίνει μεταμεσονύχτιο ντοκιμαντέρ στον ΣΚΑΪ.
 
*Να βλέπω τον Παναθηναϊκό να μικραίνει και αντί να κάνει βήματα μπροστά, να κάνει βήματα πίσω. Με βασικό λόγο για αυτό την αδυναμία(κυρίως για εξωαγωνιστικούς λόγους) να πάρει το πρωτάθλημα και να εισπράξει τα 20-25 εκ .ευρώ από το τσάμπιονς λιγκ.
 
Τα 20 εκ. του champions league εισπράττονται όταν η δεύτερη ομάδα της χώρας αποκλείεται. Ποιος σου είπε, ακόμα κι αν πάρεις το πρωτάθλημα, ότι θα αποκλειστεί ο Ολυμπιακός, όπως αποκλείεσαι εσύ από τις Σταντάρ Λιέγης και τις Μπριζ; Γιατί, αντίστοιχα, ο Ολυμπιακός δεν μίκρυνε το καλοκαίρι του 2010 που δεν πήρε τα «20» εκ. ευρώ από την UEFA; Για να μην μικρύνει μία ομάδα, τη σήμερον ημέρα, χρειάζεται ρευστό και οργάνωση. Ο Αλαφούζος δεν μπόρεσε και δεν ήθελε να δώσει τίποτα από τα δύο στον Παναθηναϊκό. Η σμίκρυνση, λοιπόν, οφείλεται στην αδυναμία του προέδρου που στηρίζεις να χρηματοδοτήσει την ομάδα σου. Αλλά, εφ’ όσον σε πληγώνει η σμίκρυνση, γιατί τόσα χρόνια δεν πιέζεις θετικά ώστε να μπουν λεφτά στα ταμεία του συλλόγου; Και αν αυτό δε γίνεται λόγω αδυναμίας του Αλαφούζου, γιατί δεν πιέζεις να φύγει άμα δεν μπορεί; Αυτοί είναι οι εξωαγωνιστικοί λόγοι. Με Αλαφούζο δε γάμησε κανείς.
 
*Να γίνονται συναντήσεις παλαιμάχων για τα μάτια του κόσμου και μέσα σε αυτή τη  συνάντηση να είναι και ένας τύπος, που κάθε φορά που μιλάει μετά τα ματς με τον Ολυμπιακό ΠΡΟΚΑΛΕΙ συνέχεια με τα λεγόμενά του και βρίζει τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του. Μην ξεχάσω να δώσω και τα ….συγχαρητήρια μου για την παρουσία παλαιμάχων του Παναθηναϊκού στο ίδιο τραπέζι με αυτό τον τύπο, που επαναλαμβάνω συνέχεια βρίζει και προκαλεί τον κόσμο του Παναθηναϊκού…
 
Η αναφορά γίνεται στον μέγιστο Σάββα Θεοδωρίδη. Θα έπρεπε να γνωρίζει ως (σαν, για την ακρίβεια) αθλητικός δημοσιογράφος ότι οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού και άλλων ομάδων, αγαπούν και εκτιμούν τον Σάββα διότι ήταν και είναι ένας καλοσυνάτος άνθρωπος που βοηθούσε πάντα όποιον του ζητούσε κάτι. Επίσης, ποτέ δεν προσέβαλλε ο Σάββας τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Τη διοίκηση ναι, τον κόσμο όχι. Ίσα ίσα που, πολλές φορές, τον εκθειάζει μάλιστα, λέγοντας ότι δεν του αξίζει να βιώνει όσα βιώνει λόγω της διοίκησης της ΠΑΕ. Ασυναρτησίες κανονικές δηλαδή από τον Τασούλη. Τον πρόεδρό σου ψέγει ο Σάββας και σε τσούζει. Το γιατί το αφήνουμε στην ευχέρεια του κόσμου. Λες και είναι ο εργοδότης σου κάνεις...
 
*Τον Σταύρο Κοντονή να λέει ότι θα εφαρμοστεί ο νόμος για όλους και μόλις πάει να εφαρμοστεί και για τον Μαρινάκη να …βάζει χέρι και να προσπαθεί να αδειάσει τον πρόεδρο της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού…
 
Αφού μπήκε κι ο Κοντονής στο κάδρο, τι να πούμε. Αλλά ξέρεις τι είναι να βασίζεις επί μήνες την προπαγάνδα σου πάνω στο καινούριο νομοσχέδιο του Κοντονή και να έρχεται αυτό και να σε τιμωρεί, όπως σου αξίζει; Αυτά συμβαίνουν όταν είσαι... διορατικός. Όταν επιδιώκεις ζούγκλες, θα τη φας. Καλώς ή κακώς, το νομοσχέδιο Κοντονή, που το κάνατε εικόνισμα τόσους μήνες, αυτό προβλέπει. Εσείς το στηρίξατε, εσείς θα το υποστείτε. Τον πείραξε τον Τασούλη που παρενέβη ο Κοντονής για την ΑΚΥΡΗ απόφαση της Ε.Ε.Α. Ο Κοντονής, Τασούλη, το έκανε επειδή ένιωθε να παραμερίζεται το δεξί του χέρι, που δεν του επετράπη να ψηφίσει. Δεν σχολίασε καν την απόφαση. Αντιθέτως, χθες έτρεξε να βγάλει την ουρά του απ’ έξω για την απόφαση Παππά να διακοπεί το παιχνίδι, λέγοντας πως αυτό δεν έχει καμία σχέση με τον τραυματισμό αθλητή.
 
*Να βλέπω διαιτητές –μαριονέτες να είναι έτοιμοι να κάνουν αυτό, που πρέπει προκειμένου να γίνουν αρεστοί στο σύστημα. Περιμένω πλέον να δω και πάλι τον Παππά, να επιστρέφει στους πίνακες διεθνών…
 
 
 
Η βασικότερη παράμετρος που επηρέασε την απόφαση του Παππά ήταν η άποψη της αστυνομίας που δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Πώς γίνεται, όταν η αστυνομία δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, να πάρει πάνω του ο Παππάς το ρίσκο να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές; Εδώ, πλέον, ξεφεύγουμε από το αμιγώς αθλητικό και εξωαγωνιστικό κομμάτι. Εδώ έχουμε την ελληνική αστυνομία να φοβάται ότι η τέλεση του αγώνα καθιστά επισφαλή την υγεία των συμμετεχόντων. Κι εσύ ως τι έρχεσαι, ρε Τασούλη, να κρίνεις αυτήν την απόφαση της αστυνομίας, όταν διακυβεύεται η ανθρώπινη ζωή; Θυμίζω ότι η φωτοβολίδα που χτύπησε τον Φινμπόγκασον έφυγε μέσα από τον αγωνιστικό χώρο. Λίγα μέτρα από το κόρνερ. Ποιος εγγυάται ότι αυτός που ελεύθερα κυκλοφορούσε εντός αγωνιστικού χώρου με ένα πιστόλι, που  αποτελεί φονικό όπλο, δε θα σημάδευε από απόσταση βολής παίχτη του Ολυμπιακού; Η δημοσιογραφική δεοντολογία στο μεγαλείο της.
 
Δύο λόγια στο κλείσιμο. Φυσικά και είναι καταδικαστέα η συμπεριφορά των 15-20 ανεγκέφαλων πριν το ματς με τις φωτοβολίδες που έριξαν στο γήπεδο, όταν έκανε βόλτα ο Ολυμπιακός και μία από αυτές βρήκε τον Φιμπόγκασον. Μπορεί ο Ισλανδός να γέλαγε μετά και να το αντιμετώπισε με χιούμορ, αλλά μπορεί να τον εβρισκε σε άλλο σημείο του σώματος και να είχε πάθει μεγάλη ζημιά.
 
Ο Τασούλης κάνει προσπάθεια να ωραιοποιήσει τη φωτοβολίδα. Δεν σφάξανε, Τασούλη.
 
Αυτό, που είδαμε χθες , όμως, δεν έγινε πρώτη φορά. Υπάρχουν και φωτογραφίες, που δείχνουν φωτοβολίδα να πέφτει πάνω στον Μπέργκ στο Καραϊσκάκη, όταν έβαλε το γκολ στο 0-3 του Παναθηναϊκού στο Καραισκάκη. Φωτοβολίδα βρήκε στο ίδιο γήπεδο τον Γλύκο τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ στο  παιχνίδι, που έγινε πέρυσι.
 
Σ’ αρέσει, δεν σ’ αρέσει, η απόφαση του Παππά πάρθηκε βάσει του νέου νομοσχεδίου. Όταν έγιναν αυτά τα περιστατικά που ανέφερε ο Τασούλης, ο Κοντονής ήταν στη Ζάκυνθο. Είπαμε, στήριξες τον Κοντονή, θα το υποστείς... Με πολύ πόνο.
 
Πιο παλιά θυμάμαι τον Τζόρβα να παίζει ένα ματς με τους ανεγκέφαλους από πίσω του να τον σημαδεύουν με αεροβόλο και να του ρίχνουν βολές, να το λέει στον διαιτητή και αυτός να συνεχίζει το παιχνίδι.
 
Ο Τζόρβας με το περίφημο σημάδι...
 
Θυμάμαι πριν μερικά χρόνια τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί να κάνει καλά-καλά ζέσταμα στο Καραισκάκη(οι τερματοφύλακες δεχόντουσαν φωτοβολίδες και απομακρύνθηκαν από το σημείο, που έκαναν ζέσταμα), αλλά το παιχνίδι να γίνεται κανονικά. Το 2011 ο Μαρινάκης είχε δηλώσει μετά το ματς ότι δίδαξε ήθος , όταν λίγο πριν οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν μπει με την λήξη του αγώνα στο γήπεδο και είχαν δείρει παίκτες του Παναθηναϊκού και ο ίδιος ο Μαρινάκης μετά στα αποδυτήρια είχε βρίσει τον Σισέ. Ούτε τότε αφαίρεση βαθμών.
 
Είπαμε, άλλο τότε, άλλο τώρα. Φάε τον Κοντονή στη μάπα και σκάσε.
 
Για μην φτάσω στην Ριζούπολη. Εκεί που δεν έγινε τίποτα…..σύμφωνα με πρώην παίκτες του Ολυμπιακού και σύμφωνα με σημερινούς παραγόντες της ομάδας. Οι οποίοι επίσης λένε ότι είναι εκκλησία το Καραισκάκη. Η φωτογραφία με την φωτοβολίδα πάνω στον Μπέργκ αποδεικνύει ότι είναι ΨΕΥΤΕΣ. Και αποδεικνύεται, ότι οι νόμοι εφαρμόζονται για τον Παναθηναϊκό και άλλες ομάδες, όχι όμως για τον Ολυμπιακό. Και έτσι εξοργίζεται ο κόσμος σε όλη την Ελλάδα.
 
Η συνέντευξη του Τζόρτζεβιτς τον έτσουξε τον Τασούλη. Όλοι μα όλοι όσοι έζησαν τη Ριζούπολη μιλάνε για τη μεγαλύτερη προπαγάνδα που έχει στηθεί από τον Παναθηναϊκό. Όλοι εκτός από τους ίδιους τους βαζέλες. Είπαμε, η πούτσα δεν αντέχεται εύκολα.
 
Θέλω να πω και δύο λόγια ακόμα. 15.000 κόσμος περίμενε καρτερικά και χωρίς να ρίξει τίποτα εντός αγωνιστικού χώρου , τραγουδώντας για την ομάδα του από τις 6.30 και για μιάμισι ώρα! Αν εξαιρέσουμε την απαράδεκτη ρίψη φωτοβολίδων όταν βγήκε για βόλτα ο Ολυμπιακός στο γήπεδο , στη συνέχεια δεν έγινε το παραμικρό. Και συν τις άλλοις τα ΜΑΤ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ απλό κόσμο και παιδιά στην θύρα 10-11 και τους έδερναν. Και όλα αυτά για να μάθουμε εκεί λίγο μετά τις 8 ότι ο Παππάς αποφάσισε να μην γίνει το παιχνίδι. Βγήκε , λέει στο τέλος πριν πάρει την απόφαση και είδε …τεταμένη ατμόσφαιρα. Δηλαδή τους φίλους του Παναθηναϊκού να φωνάζουν συνθήματα για την ομάδα τους και να λένε ρυθμικά για την προσπάθεια να πάρει ένα ακόμα παιχνίδι ο Ολυμπιακός στα χαρτιά. Αυτή ήταν ….η τεταμένη ατμόσφαιρα. Αφού, λοιπόν, ο Παππάς είχε αποφασίσει από τις 6.30 να μην γίνει το παιχνίδι, όπως επέβαλε ο γραφικός της ομάδας του Πειραιά με τις δηλώσεις που έκανε και στην τηλεόραση(ναι αυτός, που λέει ότι το Καραισκάκη είναι εκκλησία και ότι στην Ριζούπολη δεν έγινε τίποτα), τι περίμενε μιάμισι ώρα; Τι ήθελε; Να προκαλέσει εκνευρισμό στους φίλους του Παναθηναϊκού. Να τους βγάλει εκτός ορίων με συνέπεια στο τέλος να έχουμε αυτές τις καταστροφές του γηπέδου , που μόνο στον Παναθηναϊκό κάνουν κακό και πουθενά αλλού;
Για όλα αυτά απλά βαρέθηκα, ξενέρωσα. Και πιστεύω, ότι μαζί μου και πολύς κόσμος του Παναθηναϊκού….
 
Ο Παππάς πρέπει να απολογηθεί για ποιο λόγο περίμενε τόση ώρα να πάρει μία απόφαση αυτονόητη. Η απόφαση περί διακοπής του αγώνα έπρεπε να είχε παρθεί πολύ νωρίτερα. Τι περίμενε, δηλαδή, ο Παππάς; Να επιμορφωθούν ως δια μαγείας οι βαζέλες; Να γίνουν αρνάκια; Γελοία πράγματα. Η αστυνομία ενημέρωσε τον Παππά ότι η πόρτα στη θύρα 13 ήταν ανοιχτή. Πώς να ξεκινήσει το ματς; Τι μας λέει, δηλαδή, ο Τασούλης; «Ό,τι κι αν προηγήθηκε δεν έχει σημασία, αφού όταν βγήκε ο Παππάς, οι οπαδοί ήταν ήρεμοι». IQ ραδικιού, με λίγα λόγια. Επίσης, σύμφωνα με τον Τασούλη, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πρέπει να υποστούν κάθε σωματική βλάβη, γιατί είναι ντροπή να πάρεις παιχνίδι στα χαρτιά. Ντροπή είναι, αντί για μπάλα, να βλεπει όλη η Ελλάδα τα αίσχη που απενοχοποιείς. Ντροπή είναι να λέγεσαι εσύ δημοσιογράφος.
 
ΥΓ: Για τις διοικητικές εξελίξεις θα τα πούμε από αύριο…       
 
ΥΓ2 : Η διοίκηση του Ολυμπιακού για μία φωτοβολίδα χθες που έπεσε στον Φιμπόγκασον επέβαλε την μη διεξαγωγή του αγώνα. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού το 2003 επέτρεψε να γίνει το παιχνίδι στην Ριζούπολη και δεν έκανε το παραμικρό όταν οι παίκτες δέχθηκαν βροχή από φωτοβολίδες , δεν μπόρεσαν να κάνουν ζέσταμα και δέχθηκαν και επίθεση στα αποδυτήρια από μπράβους
 
Εδώ είναι το καλύτερο. Σε όλο το άρθρο προσπαθεί να μας πείσει ότι κακώς η διοίκηση του Ολυμπιακού επέβαλλε την ματαίωση του αγώνα. Και έρχεται τώρα να μας πει, εμμέσως πλην σαφώς, ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού προστάτευσε το προϊόν της, σε αντίθεση με τη διοίκηση του τότε Παναθηναϊκού που αποδείχθηκε ανεπαρκής. Γεια σου, ρε Τασούλη γίγαντα! Η αλήθεια είναι η εξής: Μαγκιά της διοίκησης του Ολυμπιακού που πίεσε ως προς τη μη τέλεση του αγώνα. Δεν την επέβαλλε τη ματαίωση του αγώνα, όμως, η διοίκηση του Ολυμπιακού. Ο διαιτητής την επέβαλλε, βάσει και της άποψης της αστυνομίας. Ο Ολυμπιακός προάσπισε την υγεία των μελών της αποστολής, ως όφειλε. Τώρα, όσον αφορά τη Ριζούπολη, οι μπράβοι είναι στο μυαλό του Τασούλη. Γιατί συγκεκριμένα οι μπράβοι; Επειδή δεν μπορεί να αποδειχθεί. Ακούγαμε τόσα χρόνια για χτυπήματα, για τραμπουκισμούς, για τραυματισμούς αθλητών, για, για, για... Τίποτα από όλα αυτά δεν ευσταθούσε. Έτσι, βρέθηκε άλλη δικαιολογία. Τασούλη, Ριζούπολη δε θα μπορέσετε να κάνετε ποτέ σαν ομάδα. Πολύ απλά, γιατί την μεταφράσατε λάθος... Αίσχη κάνατε πολλά. Ριζούπολη δε θα κάνετε ποτέ γιατί δεν έχετε ούτε το ειδικό βάρος του Ολυμπιακού, ούτε ο Ολυμπιακός έχει την ελλιποβαρή φανέλα του Παναθηναϊκού. Η Ριζούπολη θα σας στοιχειώνει για δέκα γενιές βαζέλων. Και όσο θα τη μνημονεύετε, τόσο θα σας... νικάμε.

Σχόλια

Εικόνα Duntimo

Καλά, ο συγκεκριμένος Κος που καταπιάνεστε είναι χρόνια γνωστός για το προπαγανδιστικό του έργο... Έτσι βγάζει το ψωμί του άλλωστε... Βέβαια είναι σοβαρό θέμα της Ελληνικής πραγματικότητας γενικότερα η ανάδειξη τέτοιων τύπων σε πρωταγωνιστές και "ιδεολογικούς" καθοδηγητές... Η Ελληνική κοινωνία υπηρετεί και συγκροτείται η ίδια συλλήβδην από ένα συνοθύλευμα από πέμπτες φάλλαγες σε όλους τους κρίσιμους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας... Και για αυτό υπάρχει και η τρομακτική παρακμή που βιώνουμε...

Αλλά πρέπει να πούμε και για τα όμορφα που αναφέρει κάποιος κος Κριτής στη SuperBall της Nova όπου ούτε λίγο, ούτε πολύ μας είπε ότι οι "οπαδοί" έκαναν όσα έκαναν γιατί λέει λόγω της αναμονής της άφιξης της αποστολής του ΟΣΦΠ είχαν παρθεί μέτρα στους δρόμους γύρω από το κοτέτσι με αποτέλεσμα να υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις στην προσέλευση και φοβερές ουρές και άρα αναμονή, και ότι έτσι έγίναν τα νεύρα του "κόσμου" λέει τσατάλια και εξεράγησαν!!! Ο ίδιος Κος στη συνέχεια υπερασπίζεται την προπαγάνδα του πράσινου σωματείου περί απαραδέκτως καθυστερημένης απόφασης του διαιτητή Παππά!!!

Θα προσθέσω τις κακόβουλες δηλώσεις του πρώην αθλητή Φραντζέσκου σε κάποιον Κο Γάτα - που πληρώνεται από την Κρατική ΕΡΤ (δλδ δικά μας λεφτά ακόμα και των ανέργων μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ) για να κάνει ρεπορτάζ που αφήνουν να εννοηθεί ότι τα αίσχη της Λεωφόρου ως περίπου αναμενόμενα και καθαρτικά... Αυτή δεν είναι άλλωστε χρόνια η εντύπωση που καλλιεργείται από όλα τα βοθροειδή blogs και αντίστοιχες βορβορώδεις εκπομπές της trash TV όπως διαμορφώνεται στο Ελλάντα?

Θα μπορούσα να συνεχίσω με άπειρα παραδείγματα από συζητήσεις-δηλώσεις-τοποθετήσεις που έγιναν τις τελευταίες ώρες από διάφορους πιθανούς και απίθανους τύπους... Κάθε τυχάρπαστος που είτε για το μεροκάματο, είτε από φιλαυτία, είτε γιατί θέλει να προστατέψει το κατεστραμένο σωματείο βγαίνει και λέει το μακρυ του και το κοντό του... Έχει νόημα όμως να γίνει κάποιο blog που να κάνει μια σούμα όλων αυτών για να φανεί το μέγεθος της σαπίλας όλως αυτών των κυρίων που για διάφορους λόγους λένε όσα απίστευτα λένε... Είναι ευκαιρία γιατί (όπως τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή) οι "βαρύγδουποι" βγαίνουν να περιφέρουν την "αυθεντία" τους μετά από τέτοιας μορφής και έκτασης γεγονότα...

Εικόνα REDNYC

ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΑΡΟΥ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ!

http://www.parapolitika.gr/article/331568/provlima-toy-ellinikoy-podosfa...

--------------------------
Τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής, δεν είναι το κυρίαρχο πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι κυρίαρχο πρόβλημα μόνο για τον Παναθηναϊκό και τον ιδιοκτήτη του. Το γενικότερο πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι άλλο και έχει ονοματεπώνυμο : Λέγεται Ιωάννης Αλαφούζος.

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, είχε από ημέρες πριν ( από τις 13 Νοεμβρίου, στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας) κατονομαστεί επίσημα, από την ΠΑΕ ως υπεύθυνος για ό,τι συμβεί, αν συμβεί ο,τιδήποτε.

Ο κ. Αλαφούζος, στο διάστημα πού πέρασε μέχρι την ημέρα του αγώνα δεν έκανε κάτι πού θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «απάντηση» στην επίσημη και συγκεκριμένη κατηγορία πού του απηύθυναν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Αντίθετα, προτίμησε την «μυστική συνάντηση» με τον υφυπουργό Σταύρο Κοντονή, επαφή η οποία αποκαλύφθηκε τυχαία και ενώ δεν υπήρξε η παραμικρή ενημέρωση από το υφυπουργείο.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν εκ των υστέρων, η συνάντηση αυτή είχε θέμα την τήρηση των μέτρων πού θα εξασφάλιζαν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Αυτά, είπαμε, ανακοινώθηκαν, πού σίγουρα, δεν σημαίνει κι’ όλας ότι ήταν και η πραγματικότητα. Και όπως εκ των υστέρων αποδείχθηκε, ή η συζήτηση του καναλάρχη με τον υφυπουργό περιστρέφονταν σε άλλα θέματα, ή ήταν εντελώς άστοχη με αποτέλεσμα να αποτύχει οικτρά.

Ο κ. Αλαφούζος μετά τις αθλιότητες πού διέπραξαν οπαδοί της ομάδας του στη Λεωφόρο, απείλησε ότι θα παραιτηθεί, προς τούτο δε, κάλεσε τα μήλη του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε έκτακτη συνεδρίαση με σκοπό, όπως είπε, να δηλώσει την παραίτησή του εφ’ ενός και να συζητήσει μαζί τους την «αποχώρηση από το πρωτάθλημα».

Τα όσα εξελίχθηκαν όμως, θυμίζουν και αυτά κακοπαιγμένη επιθεωρησιακή παράσταση. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των ΜΜΕ, πριν καν τεθεί θέμα παραίτησης από τον κ. Αλαφούζο πρόλαβαν τα μέλη του ΔΣ του να τον μεταπείσουν, χρησιμοποιώντας το ακλόνητο επιχείρημα : «Αν φύγεις εσύ, θα ... φύγουμε κι’ εμείς» !

Φυσικά, όλα τα μέλη του ΔΣ είναι επιλεγμένα και «διορισμένα» από τον κ. Αλαφούζο, πού είναι και ο ιδιοκτήτης. Οσον αφορά την θρυλούμενη ως πιθανότητα «αποχώρηση από το πρωτάθλημα», ούτε και τέθηκε προς συζήτηση, δεδομένου ότι δεν ήταν ούτε η πρώτη, ούτε η δεύτερη, αλλά η ... πολλοστή φορά πού πάνω στην απελπισία και την απόγνωσή του ο. Κ. Αλαφούζος έκανε δηλώσεις περί αποχώρησης από το πρωτάθλημα.

Με επιχειρήματα σαθρά, αβάσιμα και αστήρικτα

Τελικά, όπως διαβάσαμε, το θέμα της ( νέας ) αποχώρησης, θα εξαρτηθεί από το πώς θα πάνε οι δικαστικές εξελίξεις γιά το θέμα των επεισοδίων και της ματαίωσης του αγώνα. Ότι θα δούνε δηλαδή τι θα γίνει και θα αποφασίσουν αναλόγως, ή κάτι τέτοιο.

Εδώ όμως, σε ό,τι αφορά το θέμα των δικαστικών εξελίξεων, μπορούμε νομίζω με ευκολία να καταθέσουμε την άποψη ότι οι συνέπειες για τον Παναθηναϊκό θα είναι ΟΛΕΘΡΙΕΣ, ακόμα και στην περίπτωση πού δεν θα εφαρμοσθούν όλα τα προβλεπόμενα !

Συνέπειες όπως η αφαίρεση βαθμών, ο αποκλεισμός έδρας, αλλά και τα αβάσταχτα πρόστιμα, ειδικά την εποχή πού ο Παναθηναϊκός μαστίζεται από οικονομική στενότητα ... τελευταίου βαθμού, είναι αναπόφευκτες. Και αυτό, μπορούμε να το καταθέσουμε με κατηγορηματικό και μη επιδεχόμενο αντιρρήσεων τόνο, για ένα πολύ απλό λόγο : Ότι στερείται παντελώς υποστηρικτικών επιχειρημάτων !
Η υπερασπιστική γραμμή είναι διάτρητη και η νομική υποστήριξη του Παναθηναϊκού, βρίσκεται σε τρομερά δύσκολη θέση. Τα επιχειρήματα πού ΗΔΗ έχουν αρχίσει ( κυρίως από τα ΜΜΕ του κ. Αλαφούζου ) αμέσως μετά την λήξη των επεισοδίων στη Λεωφόρο, να δημοσιοποιούνται, είναι σαθρά, αβάσιμα και αναποτελεσματικά. Και για να είμαστε σαφείς, ιδού τα επιχειρήματα, ή μάλλον οι παιδαριώδεις δικαιολογίες του Παναθηναϊκού – όπως προβάλλονται στα πράσινα ΜΜΕ – και οι λόγοι για τους οποίους απορρίπτονται.

Α ) Ο αγώνας δεν διεκόπη, αλλά «αναβλήθηκε».

Φυσικά, κανένας αγώνας δεν αναβλήθηκε, αφού για να αναβληθεί ένας αγώνας χρειάζεται επίσημη απόφαση από επίσημο όργανο, όχι όμως από τον διαιτητή. Ο διαιτητής δεν μπορεί να ...αναβάλλει έναν αγώνα, αλλά μόνο να τον ΔΙΑΚΟΨΕΙ ή να τον ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ. Και ο διαιτητής κ. Παππάς εν προκειμένω, ΜΑΤΑΙΩΣΕ τον αγώνα, λόγω επικινδυνότητας, με υπαιτιότητα του Παναθηναϊκού.

Β ) Ο διαιτητής «άργησε δύο και πλέον ώρες από την ώρα πού έπεσαν οι φωτοβολίδες, μέχρι να αποφασίσει την ματαίωσή του.

Η απόφαση του διαιτητή για ένα τόσο κρίσιμο θέμα, δεν θα μπορούσε ποτέ να ήταν βιαστική, πρόχειρη και ανεύθυνη. Πριν πάρει την απόφασή του, ο κ. Παππάς, όλα στο γήπεδο ήταν ρευστά. Υπήρξαν δεκάδες επαφών, συνεννοήσεων κυρίως με την αστυνομία, αλλά και με το υφυπουργείο Αθλητισμού ( όπως μεταδίδονταν σε ζωντανή σύνδεση ), τις εισαγγελικές αρχές ( ήταν παρών σε όλη τη διαδικασία ο αθλητικός εισαγγελέας κ. Σιμιτζόγλου ). Ολοι βρίσκονταν σε κατάσταση αναμονής, για την εξέλιξη των επεισοδίων και του κλίματος μέσα στο γήπεδο.
Την τελική απόφαση ο κ. Παππάς την έλαβε όταν τον ενημέρωσαν πως το πορτάκι ( γνωστή και διαρκώς επαναλαμβανόμενη κατάσταση ) της θύρας 13 είχε παραβιαστεί ( ...εύκολο ! ) επομένως η είσοδος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, όποτε το αποφάσιζαν ( προφανώς εάν ... έβαζε κανένα γκολ ο Ολυμπιακός ) θα ήταν ευκολότατη και μη αναστρέψιμη. Αυτό ακριβώς ήταν και το στοιχείο πού διαπίστωσε ο κ. Παππάς κατά την σύντομη έξοδό του στον αγωνιστικό χώρο : Ότι η πορτούλα είχε παραβιαστεί !
Επίσης, ο διαιτητής είχε και την ενημέρωση από τον τέταρτο διαιτητή κ. Κουκουλάκη, ότι στην εξέδρα πάνω από τη φυσούνα, τα ΜΑΤ συμπλέκονταν άγρια με τους οργανωμένους οπαδούς, των οποίων ο σκληρός πυρήνας έχει εκεί το μόνιμο ... στέκι του.

Γ ) Οι φωτοβολίδες ήταν ... μόνον δύο και ο Φινμπόγκασον δεν τραυματίστηκε, αλλά απλά τον ακούμπησε η μία απ’ αυτές. Απόδειξη ότι ο Ισλανδός ... γελούσε μετά το χτύπημα !

Εδώ, βγαίνει πολύ γέλιο, πράγματι, όχι όμως από τον Ισλανδό. Οι φωτοβολίδες πού έπεσαν ΕΚΕΙΝΗ τη στιγμή, ήταν ΕΦΤΑ ΕΥΘΕΙΑΣ ΒΟΛΗΣ, αλλά δεν ήταν μόνον αυτές ! Οι «πολλές» φωτοβολίδες, και μιλάμε για ΔΕΚΑΔΕΣ, έπεσαν μετά την ματαίωση του αγώνα, στα επεισόδια με την αστυνομία, ΜΕΣΑ στον αγωνιστικό χώρο !

Αυτό αποδεικνύει ότι υπήρχε πραγματική ΑΠΟΘΗΚΗ ΓΕΜΑΤΗ με τον σχετικό οπλισμό, πού δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν να υπάρχει, αν δεν ήταν ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ του Παναθηναϊκού !

Οσον αφορά τον τραυματισμό του Φινμπόγκασον, βεβαίως, δεν ήταν τόσο σοβαρός όσο θα ... ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ το δίποδο πού την εκσφενδόνισε, ή αυτοί πού ΟΠΛΙΣΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ. Όμως, δεν παύει να είναι ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ, και όχι ΜΟΝΟ επιδερμικός, πού αποσκοπούσε στην ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού !
Νοοτροπία όχι απλά ΝΟΣΗΡΗ, αλλά και ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΗ, πού θυμίζει άλλες εποχές.

Δ ) Το γήπεδο ήταν ... εκκλησία !

Η μόνη ... ομοιότητα πού θα μπορούσα να αναγνωρίσω μεταξύ Λεωφόρου και ... εκκλησίας, θα ήταν σίγουρα η εικόνα των Ιερών Ναών αμέσως μετά την ανακοίνωση του ... «Χριστός Ανέστη»! Με τη διαφορά, ότι εδώ οι φωτοβολίδες, τα ...βεγγαλικά και τα δυναμιτάκια πού έσκαγαν, δεν είχαν προορισμό τους ουρανούς, αλλά τους συνανθρώπους !
Περισσότερο εμπόλεμη ζώνη έξω από τη Ράκκα της Συρίας έμοιαζε το περιβάλλον, παρά τόπο ... προσευχής, ψυχικής ανάτασης, πνευματικής ευφορίας και ... επαφής με το Θείον. Και αυτά, δεν πρόκειται βεβαίως να σταθούν σε κανένα δικαστήριο του κόσμου, σαν υποστηρικτικά στοιχεία.

Ε ) Φταίει η ... αστυνομία !

Αλήθεια, με ένα αστυνομικό στο νοσοκομείο να δίνει μάχη με τον θάνατο, πόσο υπαίτια θα μπορούσε να αισθανθεί για τα γεγονότα η αστυνομία ; Τι έκανε δηλαδή, πού στοιχειοθετεί την υπευθυνότητά της, όταν από την άλλη πλευρά, από την πλευρά των ΜΑΣΚΟΦΟΡΩΝ αλητών δεν υπήρξε ούτε ένας μικροτραυματισμός, ούτε και κάποια διαμαρτυρία για βάναυση αστυνομική συμπεριφορά. Και αυτό, παρά το γεγονός ότι υπήρξαν πενήντα προσαγωγές και δεκαέξι συλλήψεις !

Αυτό πού γίνεται με την επίρριψη στην αστυνομία ευθυνών πού δεν της ανήκουν, μου θυμίζει τη γνωστή παροιμία :
Και κερατάς, και ... δαρμένος !

ΣΤ ) Την εντολή να μη γίνει το παιχνίδι την έδωσε ... ο Σάββας !

Παιδαριώδες όσο και ανόητο το «επιχείρημα» ( αν μπορεί κανείς να το χαρακτηρίσει τέτοιο ) περί ... ευθύνης του αντιπροέδρου του ολυμπιακού Σάββα Θεοδωρίδη.
Το μόνο πού έκανε ο κ. Θεοδωρίδης ( και ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ) ήταν να κάνει σαφές στους παράγοντες του αγώνα ότι ο Ολυμπιακός ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ αν δεν ήταν όλα ασφαλή και αν δεν υπήρχαν οι σχετικές ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ από τα αρμόδια όργανα.

«Θα πάρω την ομάδα και θα φύγουμε», είπε ο κ. Θεοδωρίδης γνωστοποιώντας την επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αν αυτό εκλαμβάνεται ως ... «εντολή στον διαιτητή», είναι πλέον θέμα επάρκειας ... εγκεφαλικής ουσίας και ασφαλώς δεν προσφέρεται για περαιτέρω σχολιασμό.

Πιστεύω ακράδαντα, ότι και μετά την σκληρή και παραδειγματική ποινή πού θα του επιβληθεί, τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει στον Παναθηναϊκό του κ. Αλαφούζου.
Η ίδια μεμψιμοιρία, η ίδια μισαλλοδοξία, η ίδια μνησικακία, το ίδιο καταγγελτικό μένος, η ίδια συνεχής και αδιάλειπτη προσπάθεια δηλητηρίασης του αθλήματος του ποδοσφαίρου. Και βεβαίως, οι εκπομπές ίδιου περιεχομένου, πού θα δημιουργούν και θα τροφοδοτούν πάντα, το ίδιο ΝΟΣΗΡΟ κλίμα φανατισμού στους πιο ευάλωτους οπαδούς.

Με λίγα λόγια, Η ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ των ΜΜΕ του μεγάλου και μοναδικού, ίσως ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ για όλα όσα ζήσαμε και ΘΑ ζήσουμε και στο μέλλον, κ. Γιάννη Αλαφούζου.

Μανώλης Γαβαθιώτης

Εικόνα vagio

Και όσο θα τη μνημονεύετε, τόσο θα σας... νικάμε.

Απο πίσω κι απο μπρος. Δηλαδή εντός και εκτός έδρας, ετσι;

Εικόνα el trick

Όσον αφορά τη Ριζούπολη.
Απλά αν τηρούνταν οι νόμοι και η "παράγκα" του γαύρου ΕΦΑΡΜΟΖΕ το νόμο τότε ο συγκεκριμένος αγώνας δεν θα γινόταν ΠΟΤΕ.
Γιατί;;;
Γιατί απλά ο βάζελος θα έπαιζε σε μικρότερη κατηγορία αφού το Μάρτιο του 2002 ο "προέδρός" του ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ στα επεισόδια σε βάρος του διαιτητή Ευθυμιάδη, ο ξυλοδαρμός του οποίου έκανε το γύρο του κόσμου.

Εικόνα J.Stiv

Πραγματικά από χθες το βράδυ έχω διαβάσει ό,τι έχει γραφτεί σε διάφορα site. Δεν έχω προσέξει πουθενά να αναφέρεται μια λεπτομέρεια που για μένα κάνει τη διαφορά.
1ον Επειδή μας τα χουνε πρηξει με τα καπνογόνα τα οποία βαφτιζουνε φωτοβολιδες(όλα μαζί σε ένα σακί) έχουμε τα εής:Η Παε δεν είχε πάρει επίσημα εισιτήρια για τον αγώνα με τη Βέροια. Άρα με ποιά δικαιολογία φορτώνεται η Παε τις ρίψεις? Αμα είχε πάρει εισιτήρια επίσημα θα έπρεπε να εγγυηθεί για τη σωστή συμπεριφορά του κόσμου που δίνει τα εισιτήρια. Να επισημάνω πως δεν λέω ότι ήτανε βαλτοί από άλλους ανάμεσα στο πλήθος του κόσμου του Ολυμπιακού αλλά όσον αφορά την τιμωρία θεωρώ πως είναι αβάσιμη.Όταν η Βέροια δίνει ουδέτερες θύρες για τους φιλοξενούμενους αυτή για μένα θα πρέπει να έχει στην τελική ανθρώπους ασφαλείας να επιβλέπουν.
2ον Ο Τζόρβας που είχε καταγγείλει τα αεροβόλα είχε πει και για το χέρι ότι είχε σημάδια.
https://www.youtube.com/watch?v=nCu4AWegY8U
3ον Ας μας πει αυτή η λουλού στο Καραισκάκη που οπαδοί χτυπήσανε παιχτες του Ποα. Ίσα ίσα ο Καντέ και η φουστανέλα προκαλούσαν και ριξανε κανα δυο κλωτσιές.
4ον Όσον αφορά τη Ριζούπολη ας πάνε να ρωτήσουν τον τότε πρόεδρο τους γιατί δεν τους υποστήριξε μετά το παιχνίδι όπως ο Μαρινάκης υποδεχόταν την ομάδα στο αεροδρόμιο μετά από την ήττα στην Τούμπα.
Αυτά τα ολίγα από μένα.

Εικόνα Romain

Nick, πολύ ωραίο άρθρο.

Ορισμένες παρατηρήσεις :

Περιμένει κανείς να παραδεχτεί κάποιος έστω ένας από αυτή την ομάδα ότι έχει ευθύνη? Έχει κάποιος τα κότσια και τον ανδρισμο να το κάνει? Όπως έκανε ο Βαγγέλαρος μετά το ματς 2-1 στο Καραϊσκάκη το 2011?

Ποιός να βγει και να παραδεχτεί ότι φταίει ο Παναθηναϊκός που δεν έγινε το παιχνίδι? Δεν είναι Ντόρτμουντ που δήλωσε μετά το ματς στην Τούμπα ότι αναλαμβάνει την ευθύνη.

Σωστά έχει γράψει ο αδερφός thita, ότι ο Τσακας είναι πιο αξιοπρεπής από τον Αλαφουζο. Αυτό είναι σίγουρο 100%.

Αν δει κάποιος τι έχει κάνει ο Αλαφουζος από τον καιρό που πήρε τζάμπα τον Παναθηναϊκό, θα καταλάβει τι δολιος τύπος είναι, τι παραμύθια λέει, και πως χρησιμοποιεί τα μέσα ιδιοκτησίας του προς ιδιον όφελος.

Του ήρθε βολικη η διακοπή του αγώνα γιατί αν γινόταν και έπεφτε ΦΑΠΑ θα τον έπαιρναν με τις ΝΤΟΜΆΤΕΣ οι ίδιοι οι οπαδοί της ομάδας του. Τώρα δεν έγινε τίποτα ούτε και θα χρειαστεί να κάνει μεταγραφές τον Γενάρη.

Το πιο πιθανό τα γεγονότα με τις φωτοβολιδες να τα σχεδίασε ο ίδιος μαζί με την μπύρα 13.

Εικόνα RED HELL

Εξαιτιας του συγκεκριμενου αρθρου εφτιαξα λογαριασμο σημερα στο γκαζεττα.Προσπαθησα να ειμαι οσο πιο νηφαλιος γινεται στο σχολιο μου απεναντι σε αυτο το εκτρωμα(και δεν αναφερομαι μονο στο αρθρο).Ενω λοιπον δεν εγραψα τιποτα απρεπες το σχολιο δεν περασε τη στιγμη που ενας ψεκασμενος ελεγε οτι μισει τους Ολυμπιακους και οτι καλα μας εκαναν χθες.Αυτη ειναι η σημερινη αντικειμενικη δημοσιογραφια.Μαλλον θα επρεπε να γραψω το τι πιστευω για ολους αυτους μπας και περασει το μηνυμα.Αι στο διαολο σιχαματα.Μεσα και εξω απο το γηπεδο θα σας γαμαμε τη μανα.

Εικόνα apostolos gaganis

"IQ ραδικιού". Υποτιμάς το ραδίκι...

Ωραίο άρθρο. Ξαναμπαίνεις γερά και μ΄αρέσει...

Εικόνα red apple

Αμάν βρε αδερφάκι μου. Αμάν βρε Θωμά...Δεν αφήνεις να πέσει τίποτα χάμω...Πω πω πω, τί' σαι συ μωρ' αδερφάκι μου

Εικόνα red7neck

Από χθες το βράδυ ζούμε το θέατρο του παραλόγου. Ουσιαστικά βαφτίζουν το άσπρο μαύρο. Ένα σάπιο δημοσιογραφικό κατεστημένο πληρωμένο να ρίχνει λάσπη και στάχτη στα μάτια της κοινής γνώμης. Είστε ότι χειρότερο υπάρχει στον πλανήτη γη και χθες απλά ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ. Ποιος πυροδοτεί τη βία το βλέπουμε επίσης από τα εμπρηστικά άρθρα και βίντεο. ΕΙΣΤΕ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΡΔ!!

SDNA
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/138138/kseftilismenes-...
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/138121/stisimo-toy-aiona
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/138214/i-torpili-pappa...
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/138124/i-diafthora-sti...

ΣΚΑΪ
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/138124/i-diafthora-sti...

Μη τους πλακώσετε στο ξύλο γιατί δεν αξίζουν ούτε το φτύσιμό μας. Κυνήγι με μηνύσεις, αγωγές, δικαστήρια μέχρι να στηθούν στον ΟΑΕΔ. Τίποτα άλλο.

Μπράβο στη διοίκηση που προστάτεψε όπως έπρεπε την ομάδα σε μία εμπόλεμη ζώνη. Και πάνω απ' όλα ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ. Εμείς έχουμε στόχο το αήττητο φέτος. Καμία ανοχή στην ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ορισμένων. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να εκδικηθείς όπως τα πολλά γκολ και οι σερί νίκες.

ΥΓ: Βασιλάκη φαπαθεοδώρου το είδαμε ποιος ρίχνει λάσπη και συκοφαντεί έτσι? Φίδι που έρπεσαι και παρακαλάς για ένα 50άρικο. Βασιλαρά έχουν ξεμείνει κάτι LSD αν θες έλα να στα δώσω μπας και δεις ότι τα αθώα παιδιά της λαγοφλώρου επηρεάστηκαν από τον διαιτητή. Τασούλη Νι-κωλο-γιάννη εσύ ξεπερνάς και το μέτρο της ηλιθιότητας, αφού ο Μίστερ Μπιν δεν είναι τίποτα μπροστά σου. Και πάνω απ' όλα Κυριακό,δικαστή της φάπας, αύριο ξέρεις ε? Ρίξ' τα όλα στον Παππά που δυναμίτισε το κλίμα και μην μπεις κουβέντα για τις φωτοβολίδες και τράβα μία μαλακία στο παιδόφιλο τον Γιαννάκη τον εργοδότη σου.

Εικόνα el trick

Έμαθα ότι θα κάνουν και συλλατλητήριο.
Το συλλαλητήριο έχει σκοπό.
Να αναδείξει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη την αλήθεια του συνθήματος:
"Βαζέλα πονάς και φταίει ο Πειραιάς"
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

Εικόνα redismagik

ο τασούλης !!! ο τασούλης ο πρωτοκλασάτος ρουφιάνος που επιβιώνει με όλες τις καταστάσεις ! εγώ τον τασούλη τον παραδέχομαι ! το μεροκάματο του του κερδίζει αξια . τέτοιος σφιχτοκολαριος δύσκολα να βρεθεί στο σύμπαν ! και τέλος .....ΤΑΣΟ ΠΟΝΑΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ !

Εικόνα KYTHNOS 7

Πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ Θεέ μου??? Πόσο???

Εικόνα REDNYC

ΚΑΛΑ, Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΓΙΑ 10 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ - ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ (ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ) Ο ΤΟΥΙΤΗΣ.....

ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΤΟΥΙΤΗΣ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕ-ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ, ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ 13 ΣΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ!!!! Τ-Ρ-Ε-Λ-Ο ΓΕΛΙΟ!!! ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ "ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ"!!!! ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΔΗΛΑΔΗ!!!! ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ...

ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΤΟΥΙΤΗΣ - ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΣΑΜΠΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΣΕ ΛΑΙΒ ΜΕΤΑΔΟΣΗ! ΧΑΑΧΑΧΑΧΑ! ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!!

Εικόνα dimitrisroni

Άσχετο με το άρθρο , καθότι μόλις έγινα και μέλος της σελίδας ενώ σας παρακολουθώ πολύ καιρό . Πολλά συγχαρητήρια για την άψογη και πολύ μεγάλη δουλειά που κάνετε ! Συνεχίστε δυναμικά για το ξεβράκωμα τους πάντα μέσα απο τεκμηριωμένα επιχειρήματα ! Ειλικρινά χίλια μπράβο!!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Σ' ευχαριστώ, εκ μέρους όλων, Δημήτρη. Καλώς ήρθες.

Εικόνα john

Αρθρο καταπέλτης.Μου θυμισε τα παλιά αρθρα του dono που ξεβρακωνε με τον ίδιο τρόπο οποιον αρδ επιανε στο στόμα του τον Ολυμπιακό.Θα πω οτι ειπα χθες και για τον Βασιλαρά.Οι συγκεκριμένοι τύποι ειναι αρρηκτα συνδεδεμένοι με τον Παναθηναικό και δεν το αρνούνται.Κάνουν ρεπορταζ της ομάδας τους τη ζουν απο μέσα και ερμηνεύουν τα πάντα με πράσινο τρόπο.Δεν προκειται να ακούσεις ποτε απο τους συγκεκριμένος αντικειμενική καταγραφή των γεγονότων και προσπαθεια τήρησης δημοσιογραφικής δεοντολογίας.Απευθυνονται σε βαζελους διανοητικά καθυστερημένους που το μυαλο τους εχει γίνει πολτος απο την προπαγάνδα του Αλαφούζου.Γραφουν αυτο που θέλει να ακουσει ο σκληροπυρηνικός βαζελάκος που δεν βλέπει περα απο τη μύτη του.
Κατω απο αυτες τις συνθηκες εγω δεν ενοχλούμαι ιδιαίτερα απο αυτούς τους αρδ.Ενοχλούμαι απο τους αντικειμενικούς που ζορίζονται να μας πουν ποια ομάδα υποστηρίζουν και το παίζουν προβληματισμένοι για την ΄΄κατάντια του ελληνικου ποδοσφαίρου΄΄. Ο τσώχος,ο σαμπράκος,ο παπαθεοδώρου,ο κεφαλογιάννης,ο ασβεστάς παρουσιαζονται εως αντικειμενικοί και αυτοι κυρίως δηλητηριάζουν τα μυαλά του κόσμου.Σε αυτους πρεπει να κεντράρουμε για το ξεβράκωμα τους.

Ακουω απο πολλους και πάλι τη λέξη Ριζούπολη.Την περασμένη εβδομαδα ειδα και πάλι τον αγώνα και μετα σερι ολη την εκπομπη της θυρας 7 μετα απο αυτο το ματς.Ένιωσα γεμάτος.Είναι χωρις αμφιβολία η καλυτερη εμφανιση του Ολυμπιακου σε παιχνιδι με τον βαζελο.Ειναι αγωνας ορόσημο για την ιστορία του Θρύλου.Γουσταρα με τα χίλια την αρχοντική εμφάνιση του Καρεμπέ,το τσαμπουκά του Ζιοβανι(μεχρι και αυτος φιλοτιμηθηκε και εβαλε νευρο στο παιχνιδι του εκεινη την ημερα)και την αποφασιστηκότητα παικτων ολιγον τι άμπαλων(Κωστουλας,Βενετιδης,). Τα βαζελια ακομα δεν το ξεπερασαν και δεν βλεπω να το ξεπερνάνε ποτέ

Επειδη ομως θέλω να ειμαι σωστός θελω να πω κατι και για τα εξωαγωνιστικά εκεινου του αγώνα.Πολλες φωτοβολιδες στο γηπεδο με αποτελεσμα ο βαζελος να μην μπορει να κανει προθερμανση,η φυσουνα πηγαινε πανω κατω οταν ηταν να μπουν μέσα οι παικτες του παναθηναικού εγινε γενικά ο κακός χαμός.Ας ειχε ο βαζελος διοικηση να απαιτησει να καθαρισει ο χωρος απο τις φωτοβολιδες,ας ειχε διοικηση να απαιτησει την καθυστερηση εναρξης του αγωνα για να κανουν ζεσταμα οι παικτες του.Ο angelo filipidis εβλεπε τον αγώνα απο το σπίτι του και αφησε την αποστολη απροστατευτη πραγμα που δεν εχει κανει ΠΟΤΕ ο Ολυμπιακός.Οι λόγοι της πραξης του μου ειναι αγνωστοι και αδιάφοροι ομως ο βασικος υπαιτιος για τα οσα τραβηξε ο Παο εκεινη την μερα ειναι αυτος.Η ΄΄ζουγκα της Ριζουπολης οπου εγιναν πραγματα αδιανοητα που δεν εχουν ξαναγινει ποτε για να παρει ο γαυρος πρωταθλημα΄΄ διαθόθηκε αργότερα για να μπορέσουν να εκλογικεύσουν οι βάζελοι την αποτυχία τους.Τα εχει πει αναλυτικα αυτά ο Μεγας Απόστολος σε παλαιοτερο του σχόλιο.

Αν οι βαζελοι ειχαν ισχυρη διοικηση διπλα τους για να προασπίσει τα συμφέροντα τους και απαιτουσαν την καθυστερηση της εναρξης του αγώνα η την αποκλιμακωση των επεισοδιων εγω δε θα ελεγα τιποτα.Απο τη στιγμη που κανενας παραγοντας τους δεν ενδιαφερθηκε για αυτο και πηγαν ακεφαλοι στην μαχη του αγωνα που θα καθοριζε την τυχη του πρωταθλήματος ήταν αξιοι αυτου που έπαθαν.Δηλαδη ηταν αξιοι του ολοκληρωτικού βιασμόυ που υπέστησαν εντός αγωνιστικού χώρου

Εικόνα thita

Να προσθέσω ότι τα βαζελια είχαν στη Ριζούπολη το 30% του γηπέδου δικό τους? θυμάται άραγε ο τασουλης το ντου των παλικαριών της 13 στην Παιανία την επόμενη μέρα?τις δηλώσεις του προέδρου τους για παίκτες κότες κλπ.? μα γιατί συνέβη αυτό? αφού η πάναθα έχασε από τους μπράβους κλπ. εεεεε? κάτι δεν ταιριάζει τασουλη στην ιστορία σου

Εικόνα john

Είναι χιλιοειπωμένη η αναλυση της Ριζουπολης και των οσων εγιναν εκεινο το απογευμα απο αυτο το site.Τα εχουμε πει διεξοδικά ακόμα και με βάζελους εδώ μέσα απλα τα ειπαμε πριν ανακαλύψεις αυτη την σελιδα..
Αυτες ειναι οι σχετικες αναρτήσεις
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140512/ti-pragmatika-egine-s...
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140807/o-fyssas-i-epo-kai-i-...
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/131221/anakataskeyi-rizoypol...

Εικόνα savvas gridlock

Γιάννη, μην τσουβαλιάζεις. Δες εδώ τι έγινε στη Ριζούπολη, μέσα από βίντεο που παρουσιάστηκε παλιότερα στην εκπομπή του Τάκη.

https://www.youtube.com/watch?v=KWFpW2RiQlc

- Το πούλμαν του ΠΑΟ πάρκαρε μπροστά στα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων.

- Ούτε ένας παίκτης του ΠΑΟ τραυματίστηκε.

- Υπήρχαν οπαδοί του ΠΑΟ στο γήπεδο, άρα μπορούσαν να πάνε μπροστά τους και να προστατευθούν οι παίκτες τους.

- Όλες οι φωτοβολίδες, με εξαίρεση 2-3, κατευθύνονται στο πλάι και όχι προς τη μεριά των παικτών του ΠΑΟ. Ακόμη κι αυτές οι 2-3 που πέσανε προς το μέρος τους, δεν βρήκαν στόχο.

- Τα ΜΑΤ έχουν παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο, για να προστατεύσουν τους βάζελους, όταν κάνουν την εμφάνισή τους στο χορτάρι.

Τι από τα παραπάνω έγινε χθες στη Λεωφόρο;

Εικόνα john

Δεν υπαρχει κανενας συσχετισμος με την λεωφορο.Μιλησα αποκλειστικά για τη σταστη της διοικησης του βαζελου απεναντι στα γεγονοτα της ριζουπολης εκεινη την ημερα εννοωντας πως δεν υπηρχε κανενας παραγοντας δικος τους στο γηπεδο για να παρει την κατασταση πανω του(οπως κανει με εμας ο Σαββας). Εννοειται πως η Ριζούπολη δεν ειναι τίποτα σε σχέση με όσα γινονται σε Λεωφορο τα τελευταια 3 χρονια,οσα εγιναν το 2002 στο ματς με τον Ευθυμιάδη και όσα εγιναν το Μαρτη του 2010 στο Οακα.Και αυτο δεν το λεω οπαδικά.Οποιος εχει ματια και ευθιξία μπορει να το διαπιστώσει

Εικόνα Νίκος Γόδας

Το Υ.Γ.2 είναι του Τασούλη. Απλώς το laptop δεν πρασινίζει την συγκεκριμένη παράγραφο.

Εικόνα savvas gridlock

Επενεβη η ΚΥΠ και διορθωθηκε.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Είδες άμα έχεις τα μέσα;