Εκτός από λούγκρες είναι και ξεχασιάρηδες



Τα βαζελάκια (διοίκηση, ποδοσφαιριστές, οπαδοί, ΑΡΔ και βαζελολάγνοι ΑΡΔ) το τελευταίο διάστημα μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα με την αδικία που υφίστανται επειδή τους αφαιρέθηκαν και πάλι 3 βαθμοί για τις ψευτομαγκιές που έκαναν για μια ακόμα φορά σε αγώνα με το ΘΡΥΛΟ, θα τους θυμίσουμε σήμερα μια ωραία ιστορία από το όχι και τόσο μακρινό παρελθόν. Η ιστορία είναι εξαιρετικά διδακτική και φανερώνει και στους τυφλούς ακόμα, ότι από τη στιγμή που κουμπώσεις όπισθεν δεν υπάρχει επιστροφή. Η διατομή συνεχώς διευρύνεται…
 
Είμαστε στο 1998. Στις 31 Οκτωβρίου ο ΘΡΥΛΟΣ αναβαίνει στη τουμπίτσα . Τις λεπτομέρειες του Αγώνα που διακόπηκε ενώ ο Ολυμπιακός προηγείτο με 1-2 τις έχουμε δει στο κείμενο του Σάββα και στο αντίστοιχο ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Η πρωτόδικη απόφαση για τον Παοκούλη, ήταν μηδενισμός, αφαίρεση τριών βαθμών, και 5 αγωνιστικές τιμωρία της έδρας. Τότε ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ  (και οι «τρεις  αδελφές ΔΕΚΟ» δηλαδή), βρώμησαν τον τόπο με τα γνωστά σάλια για παράγκες κλπ , αφού ο «δικαστής σαγόνιας» δεν είχε ανακαλύψει ακόμα την εγκληματική οργάνωση.
 
Στις 14 Δεκεμβρίου η ΕΠΟ, κάνει εν μέρει δεκτή την ΕΦΕΣΗ του παοκούλη , επιστρέφει τους τρεις βαθμούς στη ΔΕΚΟ του Βορρά και μειώνει την τιμωρία της έδρας σε τρεις αγωνιστικές.
 
ΤΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ, Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ, την επόμενη μέρα μιλάει για ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Ο λόγος; Μα με την επιστροφή των τριών βαθμών ο παοκούλης καβάλησε στη βαθμολογία τον παναθηναικούλη!


 
ΤΟΤΕ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΒΑΘΜΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!
ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΒΑΘΜΩΝ ΩΣ ΗΘΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!
 
Ξεχάσατε τι λέγατε τότε ωρέ κλεφτόπουλα;  ΑΡΔακια κι εσείς ξεχασιάρηδες; Πραγματικά είναι αλλιώς να είσαι αντιολυμπιακός…. Τελικά αποφασίστε.. Είσαστε λούγκρες ή ξεχασιάρηδες;
 
ΥΓ. κι εσείς ρε «μακεδονομάχοι»… σας κυνηγάει πολύ το κράτος των Αθηνών έτσι;

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Γεια σου, Νώντα!!!

Εικόνα red apple

Και όχι μόνο αυτό, Ζεύ. Μας την πέφτουν για τους 3 βαθμούς που μας έδωσαν πίσω ύστερα από τα επεισόδια στην Νέα Σμύρνη...Έ; Να μην ξεχνιόμαστε!

Εικόνα thita

μην ξεχνιέσαι, τρεις βαθμούς πίσω ΚΑΙ ο αγώνας να γίνει κανονικά (με οπαδούς να υποθέσω ε και με ανοιχτό το πορτάκι εννοείται, για λόγους πυρασφάλειας βεβαίως βεβαίως)

Εικόνα ΔΙΑΣ

σωστα... ειχα ξεχασει την πυρασφαλεια... του κωλου τους