ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΥΨΟΥΣ 5 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟ



Στις 8 Σεπτεμβρίου 2015 διαβάσαμε στο site της ΠΑΕ ΠΑΟ ανακοίνωση για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 10 εκ. ευρώ.
 

 
Καμία ανακοίνωση για κάλυψη της αύξησης δεν υπάρχει στο ΓΕΜΗ. Αυτά τα 10 εκ. ευρώ δεν μπήκαν ποτέ στα ταμεία της ΠΑΕ. Έτσι η ΠΑΕ ΠΑΟ αποφάσισε νέα αύξηση, ύψους 5 εκ. ευρώ αυτήν τη φορά, στις 31 Δεκεμβρίου 2015.
 

 
Φυσικά κι αυτά τα λεφτά δεν έχουν μπει. ΘΑ μπουν, στο μέλλον. Όπως είχαμε δει λοιπόν κι επιβεβαιώνεται για μία ακόμη φορά,
 
ΤΑ 23 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ. 
 
Επί των ημερών του έχουν μπει 13 εκ. ευρώ με αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ ΠΑΟ. 5 εκ. ευρώ έβαλε ο ίδιος, με το ομολογιακό δάνειο της δικής του κυπριακής offshore Sortivo International LTD προς την ΠΑΕ ΠΑΟ που μετοχοποιήθηκε και 8 εκ. ευρώ έβαλε η Παναθηναϊκή Συμμαχία. Κανένα άλλο ποσό δεν υπάρχει το οποίο να βεβαιώνεται από ελέγχους ορκωτών λογιστών. Όλα τα άλλα λεφτά που ακούγονται, είναι ''με το στόμα''. Φυσικά, τα 8 εκ ευρώ της Παναθηναϊκής Συμμαχίας δεν έχουν βγει από την τσέπη του Αλαφούζου. Έχουν προέλθει από τα διπλά εισιτήρια στις θύρες του δημοτικού γηπέδου της Λεωφόρου (τεράστιο σκάνδαλο φοροδιαφυγής) κι από συνδρομές κι άλλων επιχειρηματιών, όπως του Σπύρου Θεοδωρόπουλου της Chipita. Τίποτε άλλο δεν υπάρχει, τουλάχιστον επισήμως, όπως βλέπουμε στο ΓΕΜΗ.
 
Η κοροϊδία του Αλαφούζου στον κόσμο του ΠΑΟ δεν έχει τέλος. Τους έχει τρελάνει στο παραμύθι. Τους έχει ψήσει ότι η Παναθηναϊκή Συμμαχία έχει την πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟ, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο ίδιος κατέχει το 58% των μετοχών.
 
Τους έχει ψήσει ότι δεν υπάρχουν δάνεια στην ΠΑΕ ΠΑΟ, αλλά τα δάνεια τρέχουν και είναι πάρα πολλά, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

Τους κοροϊδεύει ότι ''τα οικονομικά της ΠΑΕ ΠΑΟ είναι τακτοποιημένα, τα έχω καλύψει όλα εγώ με 23 εκ. ευρώ από την τσέπη μου'', αλλά με βάση τον τελευταίο ισολογισμό της ΠΑΕ ΠΑΟ τα ίδια κεφάλαια ήταν αρνητικά, 2,7 εκ. στην ΠΑΕ και 4,2 εκ. στον όμιλο.
 
 
 
Αυτά τα χρήματα έλειπαν από τα ταμεία της ΠΑΕ στις 30 Ιουνίου 2015. Σε αυτά προστέθηκαν τα χρήματα της έξτρα ''τρύπας'' που δημιουργήθηκε από τον Ιούλιο και μετά, αφού αυξήθηκαν τα ετήσια συμβόλαια της ΠΑΕ (Εσιέν και λοιπές μεταγραφές) και χάθηκαν τα έσοδα της Ευρώπης, συν την οικονομική ζημία από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τα μειωμένα εισιτήρια κτλπ.. Άμεσα η ΠΑΕ ΠΑΟ χρειάζεται πολλά περισσότερα από τα 10 εκ. ευρώ της αρχικής αύξησης που είχε ανακοινωθεί, ενώ με τον τρόπο που λειτουργεί η ΠΑΕ και τα συνεχή ελλείμματα που παράγει (4,9 εκ. ευρώ τη σεζόν 2014-15)
 
 
και του χρόνου θα απαιτηθούν κι άλλα χρήματα, τον επόμενο χρόνο κι άλλα κ.ο.κ.. Λεφτά που ο ίδιος δηλώνει ότι ''δεν έχει'', άσχετα βέβαια που εσχάτως πήρε τμήμα της περιουσίας του πατέρα του και κλείνει όλες τις τρύπες που έχει δημιουργήσει, σύμφωνα με την εφημερίδα ''Παραπολιτικά'' του περασμένου Σαββάτου.
 
 
Μια χαρά είστε με τον Αλαφούζο βαζελάκια. Προσέξτε μην σας φύγει. Όλοι οι γαύροι πρέπει να παρακαλάμε νύχτα-μέρα το Θεό να κρατήσει για πολλά χρόνια στον ΠΑΟ τον Τουίτη...

Σχόλια

Εικόνα MakTheBet

Μια χαρά είναι ο Αλαφούζος...Ούτε του παπά να μην το πείτε...

Εικόνα ALEXANDR-ROMAN

Εσυ εχεις βαλθεί να κάνεις ζημιά στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ με αυτά που γράφεις.
Τυχαία νομίζεις είπε κάποιος οτι θέλει τον Γιαννακη 100 χρόνια
πρόεδρο στ ΠΑΟ...???
Οταν λέει λοιπόν οτι έβαλε 23 εκατ. εσύ θα υποστηρίζεις οτι έβαλε 33
και θα γράφεις ύμνους...ακριβώς όπως ο Λευτέρης Πανταζής αποκάλυψε
ότι αυτο τον καιρό γράφει τον ύμνο της ΑΕΚ.
Διαβασα καπου:
"Καποτε ο ΣΚΑΙ ήταν εξαιρετικός τηλεοπτικός σταθμός,
καθώς είχε μόνο ντοκιμαντέρ για ζώα. Μετά...τους έδωσε εκπομπές..."
Σύντομα...όταν παίζουμε με τον βάζελο, θα έχουμε αντίπαλο ενα
ζωολογικό κήπο.
Ευδιάκριτα τα πρώτα δείγματα...
Δεν άκουσες οτι «Μαμούτε» σημαίνει «μαμούθ» στα βραζιλιάνικα...και οτι
ο συγκεκριμένος είναι λίγο πιο γρήγορος απο χελώνα...???
ΥΓ: Οσον αφορά στις μεταγραφές του άλλου ζώου(γατούλη των Friskies)... θα
ασχοληθώ όταν κι εφόσον γίνουν.

Εικόνα savvas gridlock

103 εκ. ευρώ έχει βάλει ο Αλαφούζος, ούτε τα μισά ο δικός μας. Μαρινάκη πούλα και πούλο, μας ξεφτιλίζεις.

Εικόνα Νίκος Γόδας

χαχαχα, ωραίο σχόλιο!

Εικόνα vagio

Αυτές οι αναρτήσεις δεν πρέπει να μένουν για πολυ καιρό. Πρέπει να τις διαβάζουμε εμείς, να τις σώζουμε σε pdf και μετά να τις κατεβάζεις. ελοχευει ο κίνδυνος να ξυπνήσουν οι βάζελοι, έστω και στη θεωρία. Εμείς εκτιμάμε την προσφορά του παιδοφιλου, τον θελουμε εδώ για 100 χρονια που εχει πει και ενας ψωλαρας.

Εικόνα savvas gridlock

Τώρα που'πες ''παιδόφιλος'' Βαγγέλη, είδες τις καινούριες κούκλες που βγήκαν, ε; Ποιος τον πιάνει τώρα τον Τουίτη, βρήκε παιχνίδι, 10-10 θα παίρνει τα κουτιά.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=64316925

Εικόνα Νίκος Γόδας

Θεό έπρεπε να σε είχαν κάνει οι βάζελοι, Σάββα, αλλά πού μυαλό.