ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΒΕΛΓΙΔΕΣ


Tags: -

Ακούω δεξιά κι αριστερά συζητήσεις και σχόλια για τον αποψινό αγώνα με την Άντερλεχτ, τα οποία αν μπορούσε να μαζέψει κανείς,  επιβεβαιώνουν τη  σοφή ρήση του Dirty Harry «Οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες: ο καθένας έχει από μία».
 
Αλλος θέλει τον Ιντέγε, άλλος τον Πουλίδο. Αλλος θέλει μαζί Τσόρι και Φορτούνη. Άλλος θέλει στην ίδια ενδεκάδα Καμπιάσο, Μιλιβόγιεβιτς, Κασάμι, Φορτούνη, Τσόρι κι εμένα φουνταριστό σαν έκπληξη της τελευταίας στιγμής. Εγώ πάλι θέλω τον Βούρο και τον Τσιμίκα αντί του Ντα Κόστα και του Μαζουάκου.
 
Γιατί τα λέω αυτά; Ας θυμηθούμε μια διδακτική ιστορία. Υπάρχουν πολλές, αλλά αυτή είναι χαρακτηριστική νομίζω.
 
Ας γυρίσουμε λίγο πίσω στο 1998 και συγκεκριμένα στις 30/09/1998, όπου ο   ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αντιμετωπίζει την ΚΡΟΑΣΙΑ ΖΑΓΚΡΕΜΠ  για την  2η Αγωνιστική των Ομίλων του Champions League. 65.000 ΓΑΥΡΟΙ έχουν στήσει πανηγύρι από νωρίς. Όταν ακούσαμε τη σύνθεση «παγώσαμε». Ο γερο Σίνισα Γκόγκιτς στης θέση του Ιβιτς, του μεγάλου αστεριού μας,  χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος….. Η γνωστή μουρμούρα άρχισε, αλλά ευτυχώς όχι για πολύ,  γιατί αυτά τα παλιόπαιδα της 7 φρόντισαν να ξεσηκώσουν το γήπεδο. Τη συνέχεια την  ξέρουμε όλοι. Νίκη 2-0, ο «Γκόκα» να χορεύει κι εμείς σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, και τελικά Ο ΘΡΥΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΚΤΩ!
 
Απόψε παίζει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Δεν παίζει κανένα όνομα. Αυτή η φανέλα έχει τη μαγική ικανότητα να μετατρέπει σε θεριό ανήμερο όποιον τη φοράει. Ο προπονητής μας θα κάνει τη δουλειά του. Οι παίχτες της δική τους. Κι εμείς τη δική μας. ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ 90 ΛΕΠΤΑ.
 
Και στην τελική .... ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ. ΠΑΝΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ....
 
ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΕΛΓΙΔΕΣ!!!

Σχόλια

Εικόνα giorgos mastroyiannis

Εμπαινε ρε Θρυλε. REDS against all.

Εικόνα Chief Bromden

ΕΤΣΙ...
ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...
Πάμε ρε Θρυλε!!!

Εικόνα thita

έτσι μάγκες, η όποια κριτική σήμερα σε αναστολή, ενστάσεις και προβληματισμοί πάντα υπάρχουν, αλλά σήμερα προέχει η μάχη, κουβέντα επιτρέπεται μετά τις 1 το βράδυ, μέχρι τότε στήριξη στην ομάδα και τους στρατιώτες, δεν νοείται να κατέβει π.χ. ο όποιος σεμπά να πολεμήσει και να εισπράττει από εμάς αμφισβήτηση και δυσπιστία

Εικόνα nichio 1971

Σήμερα μπαίνουν στην άκρη, όλες οι κριτικές, όλες οι διαφορές.
Στήριξη στην ομάδα και μόνο.
Όλα θα πάνε καλά, ειδικά αν κρατήσουμε το μηδέν πίσω...
Καλή μας επιτυχία απόψε!!!

Εικόνα jole11canezza

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ. ΣΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ. ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ.

Υ.Γ. ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εικόνα apostolos gaganis

"Απόψε παίζει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Δεν παίζει κανένα όνομα". Εγώ εκεί μένω και χειροκροτώ... ΚΛΑΠ, ΚΛΑΠ, ΚΛΑΠ!