ΚΙΜΩΝ Ο ΑΕΚΤΖΗΣ



Πληροφορηθήκαμε ότι χτες στη «Δικαστήριο» του «Δικαστή» Σαγόνια, συμμετείχε και ο Δικηγόρος Κίμων Ευαγγελάτος, ο οποίος αφού «έκλαψε»  για την κατάντια του ποδοσφαίρου μας, ΤΑΧΘΗΚΕ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ακόμα κι αν αυτό έχει ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
 
Ας δούμε λίγο ποιος είναι ο Κίμωνας….. που αγαπάει κι αυτός το Ελληνικό Ποδόσφαιρο…
Θα γυρίσουμε πίσω στο 2011.
 
«Αποδεικνύεται πως οι περισσότεροι είναι αθώοι!»
Ο νομικός Κίμων Ευαγγελάτος, που διαχειρίστηκε επιτυχώς την υπόθεση του προπονητή Νίκου Παντέλη και του Βασίλη Γεωρτσιάκου, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι, μίλησε στη SportDay για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων.
 
Και τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «ζούμε σε μια χαώδη κατάσταση σε όλους τους τομείς είτε είναι ο ποδοσφαιρικός, είτε ο εργασιακός, είτε ο δικαστικός κι αυτά έχουν αντίκτυπο σε όλους. Είναι πρωτοφανή όσα συμβαίνουν και έχουν βρεθεί τόσοι άνθρωποι να διαπομπεύονται». 
 
Και πρόσθεσε, παράλληλα, ότι «εκτιμώντας το σύνολο της υπόθεσης με βάση τα υπάρχοντα στοιχεία και τα έγγραφα της δικογραφίας, θα μπορούσα να πω ότι αποδεικνύεται πως οι περισσότεροι είναι αθώοι! Έχω μελετήσει όλες τις σελίδες της ογκοδέστατης δικογραφίας και δεν έχω δει να προκύπτει κανένα στήσιμο αγώνα! Καμία συνομιλία με παίκτη ή οποιονδήποτε άλλον για δωροδοκία ή προσπάθεια εκβίασης ή εξαπάτησης. Επειτα από κάθε παιχνίδι είναι εύκολο να λέγονται κάποια πράγματα. Το θέμα είναι ότι πριν από αγώνα δεν προκύπτει το σύνολο των κατηγοριών που βαρύνουν όσους έχουν κληθεί». 
 
Ο νομικός  Κίμων Ευαγγελάτος λοιπόν, μελέτησε όλες τις σελίδες της ογκοδέστατης δικογραφίας και δεν είδε  να προκύπτει κανένα στήσιμο αγώνα!!!!
ΧΤΕΣ ΚΟΥΝΟΥΣΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!! ΗΘΕΛΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ !!!!
 
Πάμε τώρα στο 2013.
 
Απαισιόδοξος για τις πιθανότητες της ΑΕΚ να δικαιωθεί στον «αγώνα» της να αποδείξει πως ο αγώνας με τον Πανθρακικό θα μπορούσε να ολοκληρωθεί κανονικά έδωσε ο δικηγόρος, ειδικός στο ποινικό και αθλητικό δίκαιο, Κίμων Ευαγγελάτος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM.
Αναλυτικά:
 
-τις πιθανότητες της ΑΕΚ να δικαιωθεί: «Είμαι ΑΕΚτζής και θα ήθελα να δώσω πολλές περισσότερες πιθανότητες για τη σωτηρία της ομάδας, αλλά δεν ξέρω τι θα ήταν πραγματικά καλύτερο για την ΑΕΚ. Τα περιθώρια είναι πάρα πολύ στενά γιατί ο κανονισμός είναι σαφής. Το τι έγινε στο Βέροια-Άρης κι αν ένας διαιτητής επέλεξε να το συνεχίσει δεν είναι φωτεινό παράδειγμα. Όποτε διεκόπη παιχνίδι με υπαιτιότητα κάποιας ομάδας, όπως έγραψε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνος και στο ματς της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό, υπήρχαν οι προβλεπόμενες τιμωρίες με αφαίρεση βαθμών».
-το αν είναι εφικτό να υπάρχει ανταπόδειξη για το φύλλο αγώνος: «Τα περιθώρια είναι πάρα πολύ στενά, γιατί η διάταξη δεν αφήνει κανένα περιθώριο ερμηνείας. Το φύλλο αγώνος δεν χωρά ανταπόδειξη. Πολλές φορές προσπαθήσαμε να ανταποδείξουμε κάτι που ήταν αντίθετο στο φύλλο αγώνος, αλλά δεν ήταν δυνατό αυτό. Θεωρώ ότι είναι λάθος να μη χωρά ανταπόδειξη το φύλλο αγώνος, αν υπάρχει έκθεση αστυνομίας που αναφέρει κάτι διαφορετικό όπως σε αυτή την περίπτωση, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Δεν γίνεται αντιπαραβολή του φύλλου αγώνος με την έκθεση της αστυνομίας. Ο διαιτητής διέκοψε οριστικά το ματς κι έγραψε αυτά που έγραψε στο φύλλο αγώνος κι από τη στιγμή που δεν έκανε συμπληρωματική έκθεση, τα περιθώρια είναι στενά για την ΑΕΚ».
-το αν αποδειχτεί πως δέχτηκε απειλές για να μην αρχίσει το ματς ο διαιτητής Τριτσώνης: «Αν πάει και καταθέσει ο κ. Τριτσώνης ότι δέχτηκε απειλές, μπορούμε να λέμε ότι υπάρχει επιχείρημα που μπορεί να σταθεί. Αλλιώς δεν μπορούμε να λέμε αόριστα πράγματα».
-τα χρέη της ΑΕΚ σε περίπτωση υποβιβασμού στη Football League ή τη Football League 2: «Αν πέσει στη Football League τα χρέη παραμένουν κανονικά. Υπάρχουν διαφορετικές ποινικές ευθύνες αν πέσει η ομάδα στη Football League 2. Ο σύλλογος θα οδηγηθεί σε λύση ως ΠΑΕ και θα γίνει ερασιτεχνικό σωματείο. Χρέη στον Ερασιτέχνη δεν μεταβιβάζονται, η εκκαθάριση διαρκεί ως 30 μήνες και αν η ΑΕΚ ξανανέβει εντός περιόδου 30 μηνών θα πρέπει να πάρει το παλιό ΑΦΜ. Τα χρέη προς το Δημόσιο πηγαίνουν σε φυσικά πρόσωπα. Αν είναι βεβαιωμένα μετά το νόμο 3943 του 2011 υπάρχουν κακουργηματικές διώξεις ανάλογα το ποσό και το αν είναι από ΦΠΑ ή από φορολογία εισοδήματος. Το θέμα είναι αν έχουν βεβαιωθεί αυτά τα χρέη κι αν έχουν ασκηθεί παλιές διώξεις. Δεν έχω εικόνα για να ξέρω από πού είναι τα χρέη και πότε βεβαιώθηκαν».
 
Αεκτζής ο Κίμωνας!! Και εξηγεί γιατί η κούλα δε θα γλίτωνε τον υποβιβασμό,  μετά την «αυθόρμητη» μπούκα των «αλλιώς» αεκτζήδων στον αγώνα με τον Πανθρακικό. Αλλά και γιατί έπρεπε να πέσει στη στη Football League 2. Για να ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ.  Όχι πως δε το ξέραμε…. Στη συνέχεια ενεπλάκη ο απλός φίλαθλος τιγρούλις των φρίσκις με την ομάδα της προσφυγοκαπηλείας ως «εν τοις πράγμασι  διοικητής», χωρίς να βάλει ούτε ευρώ…
 
Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΚΙΜΩΝ ΠΟΥ ΤΟ 2011 ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΟΓΚΟΔΕΣΤΑΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΕ  ΝΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΗΣΙΜΟ ΑΓΩΝΑ!!!!
 
ΑΥΤΟΙ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ! ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ, ΠΑΟΚΑΚΙΑ και ΑΕΚΑΚΙΑ οι προσκεκλημένοι του «ΔΙΚΑΣΤΗ»…. ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.
 
ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ αντί  να επιβάλλει τις ποινές που προβλέπονται από τους νόμους στις τρεις ποδοσφαιρικές ΔΕΚΟ, τιμωρεί ουσιαστικά το μοναδικό σύλλογο που σηκώνει περήφανα  στις πλάτες τους τον ελληνικό αθλητισμό, στις διεθνείς διοργανώσεις όλων των αθλημάτων.
 
Ψάλλε θεά, τον τρομερό θυμόν του ΓΑΥΡΟΥ…. 

Σχόλια

Εικόνα thita

ψυχική ανάταση και αγαλλίαση από το ξεβράκωμα που τους κάνετε