Μεγάλα Δημοσιογραφικά πνεύματα, ευρύχωρες βαθιές τσέπες, άρρωστα παναθηναικά μυαλά…



Χθες συντελέσθηκε ένα δημοσιογραφικό θαύμα. Μάλλον η απεργία των Δημοσιογράφων έπαιξε ευεργετικό ρόλο στη πνευματική διαύγεια των δημοσιογράφων. ΤΡΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ! Κατέθεσαν  χτες, στην παγκόσμια Ιστορία του Πνεύματος τρία ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΗΝΕΙΑ! Μνημεία Αλήθειας και Ανεξαρτησίας Οι δύο μάλιστα τυγχάνει να εργάζονται στο ίδιο μέσο! Τι παιχνίδια παίζει  η τύχη…
 
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Σάββατο 23 Απριλίου 2016 ώρα 12:42. Ο Νικόλας Βασιλαράς παραδίδει στην ανθρωπότητα πόνημα με τίτλο Έτσι «χάθηκε» ένα πρωτάθλημα!
Σάββατο 23 Απριλίου 2016 ώρα 14:32. Ο Τάσος Νικολογιάννης  παραδίδει στην ανθρωπότητα πόνημα με τίτλο  Σκάνδαλο και με την βούλα και το ψέμα!
Σάββατο 23 Απριλίου 2016 ώρα 17:33. Ο Νίκος Αθανασίου  παραδίδει στην ανθρωπότητα πόνημα με τίτλο Τελικά δεν πήγε να τσεκάρει τα δίχτυα;
 
Τρία μεγάλα δημοσιογραφικά πνεύματα λοιπόν, που κοσμούν τη δημοσιογραφία, που είναι γνωστοί για το πάθος τους για την αλήθεια ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ. Καταπιάστηκαν με διαφορά δύο και τριών ωρών ο ένας από τον άλλον με το ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ. Τη δίωξη κάποιου ανακριτή κατά του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού Περέιρα, ως υπεύθυνου για τα περσινά επεισόδια στη Λεωφόρο. Την ουσία της υπόθεσης δεν χρειάζεται καν να τη σχολιάσουμε. Είναι ΓΕΛΟΙΑ αφ εαυτού. Τη σύμπτωση προσπαθούμε να εξηγήσουμε με τις μικρές πνευματικές μας δυνάμεις. Ήταν τόσο καταλυτικά κείμενα που το γνωστό σε όλους Βαζελέτα αποφάσισε να δημοσιεύσει και τα δύο κι ας κάλυπταν το ίδιο θέμα.
 
Καταρχήν να προλάβουμε τους κακοήθεις. Επειδή γνωρίζουμε την πορεία των τριών μεγαθήριων της Δημοσιογραφίας, ΘΕΜΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ ούτε περνάει από το μυαλό μας. Επειδή υπάρχουν ακόμα πιο κακοήθεις, να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν υποπτευόμαστε ούτε ΤΟ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ της ύπαρξης NON-PAPER. Αποκλείεται δηλαδή (τυχαίο παράδειγμα) κάποιος κοντός καραφλός ιδιοκτήτης ΜΜΕ να τους πέρασε γραμμή. Θα τον είχαν αποκαλύψει την ίδια στιγμή. Οι ΓΙΓΑΝΤΕΣ δε τα ανέχονται αυτά.
 
Το ότι επίσης και οι τρείς καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα, δηλαδή ο Περέιρα προκάλεσε, γι αυτό έγινε η μπούκα και τα επεισόδια από πράσινους ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, που είναι οι  ΙΔΙΟΙ ΠΑΝΤΑ, και για αυτό έχασε το πρωτάθλημα ο παναθηναικούλης, και δεν πειράζει που ακόμα κι έτσι ήταν στο -3, ΘΑ ΤΟ ΕΠΕΡΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ (όπως πάντα), ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΥΠΟΨΙΕΣ, αφού τα μεγάλα αναλυτικά μυαλά κι εδώ συναντήθηκαν.
 
Τέλος το ότι και οι τρεις θεωρούν, μια άσκηση δίωξης, ΩΣ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ  απόφαση, μπορεί να ξεφτιλίζει θεμελιώδεις αρχές τις νομικής επιστήμης, αλλά δημοσιογραφική αδεία, το παραβλέπουμε κι αυτό για να μην υπάρχει η παραμικρή σκιά στο ΤΡΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ .
 
Ακολουθούν τα ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ (πλέον) ΜΝΗΜΕΙΑ , για να τα θαυμάσετε. Τα καταγράφουμε για να διασωθούν. Για να μπορεί να καταλάβει ο καθένας πώς ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ το ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ. Πως το ξεφτιλίζουν ΒΑΖΕΛΟΙ «δημοσιογράφοι» για το μεροκάματο. Πως πρέπει να σκύβεις το κεφάλι στα καπρίτσια των ΨΥΧΑΝΟΜΑΛΩΝ ιδιοκτητών ΜΜΕ. Πως πρέπει να τσαλαπατάς ΑΛΗΘΕΙΑ, ΗΘΙΚΗ, ΑΞΙΕΣ για να έχεις δουλειά. Πως ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ το καλό της παναθας….
 
Επίσης μια προσωπική προτροπή προς γονείς. ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ στις περίφημες «ΣΧΟΛΕΣ». Και τα χρήματά σας θα χάσετε και ΘΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ….


 
Νικόλας Βασιλαράς  23 Απριλίου 2016, 12:42 (στο ΧΧΧdna)
Έτσι «χάθηκε» ένα πρωτάθλημα!
Η «ξεχασμένη» επιβεβαίωση της προβοκάτσιας Περέιρα στη Λεωφόρο και ο τίτλος που δεν σε άφησαν να πάρεις. Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς.
Να ‘μαστε πάλι εδώ. Τελείωσε και η απεργία – παρωδία (αλήθεια αφού απεργούσαν οι δημοσιογράφοι, μόνα τους γράφονταν τα κείμενα;) και πάμε να πιάσουμε τα… ρετρό. Μέχρι να ξεκινήσει και η νέα που έρχεται.
Πολλοί τη διάβασαν την είδηση, λίγοι της έδωσαν τη σημασία που έπρεπε και την έκαναν αναπαραγωγή. Είτε γιατί ξέχασαν τα ΠΩΣ και ΤΑ ΓΙΑΤΙ είτε επειδή… έπρεπε να τα ξεχάσουν. Που να «μπλέκεις» τώρα με αυτά. Ασε που μπορεί να βρεθείς από το πουθενά να ψάχνεις και για δουλειά. Πάνε στα σίγουρα λοιπόν τα παιδιά. Στα «επένδυσε για να μιλάς» και στις «Καμπάλες». Αυτά που γράφετε και οι «ψαγμένοι» στα σχόλιά σας.
Ώστε έτσι ε; Δεν έφταιγαν τα «παλιόπαιδα» της «13» τελικά για τα περσινά επεισόδια στη Λεωφόρο, αλλά τα καραγκιοζιλίκια του Περέιρα και η με το «έτσι θέλω εγώ και ο… Βοσκάκης» παρουσία του Μαρινάκη στον πάγκο; Τι λέτε ρε,  σοβαρά;
Και δηλαδή όλα αυτά που σας έλεγαν και σας έγραφαν κάτι τύποι «Μίκυ Μάους» (κλεμμένο από «Κέτσε», αλλά μου κάνει) ήταν ψέματα για να πετάξουν τη μπάλα στην εξέδρα. Τα έλεγαν και τα έγραφαν επειδή ως κοτάρες που είναι δεν τα βάζουν ποτέ  με αυτούς που πρέπει; Για δες τι μαθαίνει κανείς διαβάζοντας το ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ και όχι τη… Δίκη του Θωμαίδη ή κανένα άρθρο του «κακού» Sdna!
Μήπως να θυμίσουμε και τι άλλο έγινε μπας και θυμηθείτε κάποιοι πως παίζεται το παιχνίδι; Ο Παναθηναϊκός λοιπόν τον πάτησε μέσα στο γήπεδο τον Ολυμπιακό. Τον κέρδισε με κάτω τα χέρια και μείωσε τη διαφορά στους τρεις πόντους. Εγώ λοιπόν λέω ότι με τη φόρα και τη δυναμική που είχε ο ένας και τα χάλια που είχε ο άλλος αν επέτρεπε το σύστημα το πρωτάθλημα θα το έπαιρνε ο Παναθηναϊκός. Έστω θα το διεκδικούσε ρε αδερφέ στις 5-6 αγωνιστικές που έμεναν.
Σε άφησαν; Όχι βέβαια. Σου πήραν πίσω τους βαθμούς της νίκης, σου έκλεισαν τη Λεωφόρο, άδειασε ψυχολογικά η ομάδα, χάθηκε το κίνητρο, σχόλασε ο γάμος. Πήραν και τη διαφορούλα τους στο τέλος και τα ΤΙ και τα ΠΩΣ τα θυμούνται μόνο οι «γραφικοί». Αντε και κανένας εισαγγελέας, αν και αυτό δεν αλλάζει κάτι πέρα από το ηθικό σκέλος. Το άλλο πέταξε, μαζί με την κούπα.

 
Τάσος Νικολογιάννης  Σάββατο, 23 Απριλίου 2016 - 14:32  (Στο Βαζελετα)
Σκάνδαλο και με την βούλα και το ψέμα!
Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών που παραπέμπει σε δίκη τον Περέιρα για την προκλητική συμπεριφορά του στο περσινό ντέρμπι της Λεωφόρου , αλλά και την αναφορά στην παρουσία του Μαρινάκη στον πάγκο χωρίς την άδεια της Αστυνομίας και την ηθική δικαίωση του Παναθηναϊκού, που αποδεικνύεται και με βούλα , ότι έχασε με σκάνδαλο το περσινό πρωτάθλημα.
Eνας χρόνος πέρασε από εκείνο το παιχνίδι στην Λεωφόρο, που ο Παναθηναϊκός κέρδισε πετντακάθαρα στο γήπεδο τον Ολυμπιακό με 2-1 έφθασε μία ανάσα από την πρώτη θέση , αλλά με το έτσι θέλω του πήραν τους βαθμούς και ουσιαστικά κρίθηκε το πρωτάθλημα. Τότε είχα αναφέρει, ότι ο Ολυμπιακός είχε πάει στην Λεωφόρο για να προκαλέσει , με στόχο να γίνουν επεισόδια και να το πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά. Τότε πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού μου έγραφαν διάφορα και έλεγαν ότι είμαι γραφικός και άλλα τέτοια. Ένα χρόνο μετά έρχεται του Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών με βούλευμα και παραπέμπει σε δίκη τον τότε προπονητή του Ολυμπιακού Βίτορ Περέιρα, διότι «μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό την διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής αγώνα πριν την έναρξή του». Δεν το λέω εγώ αυτό, το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών το λέει. Γραφικοί και αυτοί ; Παρωπίδες και αυτοί;
Προσοχή δεν λέω , για να μην ειπωθούν διάφορα, ότι σωστά αντέδρασαν κάποιοι οπαδοί του Παναθηναϊκού στις προκλήσεις, που δέχθηκαν. Όχι αυτό είναι καταδικαστέο και δεν σηκώνει καν κουβέντα. Αλλά δεν μπορεί πλέον στον Ολυμπιακό να συνεχίσουν να ισχυρίζονται, ότι πήγαν στην Λεωφόρο, για να το παίξουν το παιχνίδι. Πλέον επίσημα και με την βούλα αναφέρεται, ότι ο Περέιρα μπήκε στο γήπεδο, όχι για να ….ελέχξει τα δίχτυα, αλλά για να προκαλέσει και να δημιουργήσει πρόβλημα στην μη διεξαγωγή του αγώνα , κάνοντας χειρονομίες προς τους φίλους του Παναθηναϊκού. Επίσης στο βούλευμα αναφέρεται, ότι ο Μσρινάκης κάθησε στον πάγκο κόντρα στα μέτρα ασφαλείας και χωρίς την άδεια του επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων Αρκουμάνη, αλλά με την σύμφωνη γνώμη του –ποιου άλλου;- διαιτητή Βοσκάκη. Το βούλευμα καταλήγει ότι η συμπεριφορά του Περέιρα και η παρουσία του Μαρινάκη στον πάγκο ήταν πιθανώς οι αιτίες των επεισοδίων. Για όσους εξακολουθούν και έχουν ……τσίμπλες στα μάτια επαναλαμβάνω αυτό δεν το λέω εγώ, το λέει το βούλευμα του συμβουλίου Πλημμελειοδικων Αθηνών.
Θα πει κάποιος «και τι να το κάνω εγώ σαν Παναθηναϊκός, που πάει σε δίκη ο Περέιρα. Τους βαθμούς τους έχασα και αυτοί που ήρθαν για να προκαλέσουν δεν τιμωρήθηκαν ποτέ». Σωστό και αυτό. Απλά και με την βούλα πλέον, φαίνεται, ότι το περσινό πρωτάθλημα χάθηκε στα χαρτιά σκανδαλωδώς, αφού με βάση και το βούλευμα ανάλογη ποινή με τον Παναθηναϊκό έπρεπε να επιβληθεί και στον Ολυμπιακό. Τότε πριν ένα χρόνο θυμάμαι, ότι ο Ολυμπιακός έλεγε, ότι ο Περέιρα καλά έκανε και δεν προκάλεσε ποτέ και κανένα. Για άλλη μία φορά στην πράξη αποδεικνύεται ποιος λέει αλήθεια και ποιος λέει ψέμματα…..
 
Νίκος Αθανασίου    Σάββατο, 23 Απριλίου 2016 - 17:33  (Στο Βαζελετα)
Τελικά δεν πήγε να τσεκάρει τα δίχτυα;
Ο Νίκος Αθανασίου γράφει για την δικαίωση του Παναθηναϊκού έστω και ένα χρόνο μετά για όσα έγιναν πέρυσι στην Λεωφόρο και του στέρησαν το πρωτάθλημα! 
Τα μάθατε τα νέα; Ο τσάμπα μάγκας πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, θα μας κάνει την... τιμή να έρθει δύο φορές στην Ελλάδα. Αυτή την φορά όχι για να αναλάβει τα ηνία κάποιου συλλόγου αλλά για να παρουσιαστεί ως κατηγορούμενος μετά τα όσα έκανε στο περυσινό ντέρμπι της Λεωφόρου(και άλλη μία για όσα καραγκιοζιλίκια έκανε στο ΟΑΚΑ). Σε ένα ντέρμπι που το «τριφύλλι» πάτησε την ομάδα του Πορτογάλου, νίκησε 2-1 και τελικά-όπως συνηθίζεται- έχασε τους βαθμούς στα χαρτιά και συνάμα την ευκαιρία να διεκδικήσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάτι που απαγορεύεται τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Όχι βάσει νόμου ακόμη αλλά σε... καλό δρόμο βρισκόμαστε! Εξάλλου το σάπιο σύστημα που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πάνω και από τους νόμους. Το σχετικό βούλευμα, λοιπόν, αποδέχεται αυτά που είδαμε εκείνο το βράδυ. Μια αλητεία από έναν-υποτιθέμενο- επαγγελματία του ποδοσφαίρου, ο οποίος γνωρίζοντας πως πάνω στο χορτάρι δεν έχει καμία τύχη να πάρει το παιχνίδι, προσπάθησε και πέτυχε να... καβατζάρει την επόμενη ημέρα, προκαλώντας επεισόδια. Επεισόδια, τα οποία και προφανώς θα έπρεπε να είχαν αποφύγει οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που είδαν το «τυράκι» αλλά όχι και την «φάκα»!
Μαζί με τον Περέιρα, θα έπρεπε να «δικαστούν» και εκείνοι που έκαναν το άσπρο-μαύρο εκείνες τις ημέρες, παρουσιάζοντας τον Πορτογάλο ως το «θύμα» που απλά πήγε να τσεκάρει τις εστίες για το... γούρι! Το βούλευμα τα είπε όλα αλλά βλέπετε στην Ελλάδα ξεχνάμε γρήγορα. Πολύ γρήγορα. Η ιστορία έγραψε ακόμη ένα «ερυθρόλευκο» πρωτάθλημα, ένα πρωτάθλημα που κατά έναν πολύ μεγάλο βαθμό κρίθηκε από την απόφαση αφαίρεσης βαθμών για τον Παναθηναϊκό. Και να ήταν και το μόνο. Από την αρχή της χρονιάς η ομάδα του Αναστασίου κυνηγήθηκε από την διαιτησία μέχρι αηδίας. Στην πρεμιέρα με τον Λεβαδειακό δεν δίνεται πέναλτι στον Μπεργκ, στην Μυτιλήνη ο Χογκ δεν αποβάλλεται για «καρατιά» στον Κλωναρίδη και πόσα ακόμη, με αποκορύφωμα την «σφαγή» στο Περιστέρι. Το -3 έγινε -6 και μετά -9...
Η συγκεκριμένη εξέλιξη έστω και μετά από 14 μήνες δικαιώνει απόλυτα την διοίκηση του Παναθηναϊκού που δεν άφησε το θέμα να περάσει έτσι. Και δεν είναι μόνο ο Περέιρα στο βούλευμα. Είναι φυσικά ο Μαρινάκης που έκοβε βόλτες στο γήπεδο παραβιάζοντας τα μέτρα ασφαλείας που είχαν ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ, είναι φυσικά και ο Βοσκάκης, ο οποίος έγραψε στην... σφυρίχτρα του τον διευθυντή της αστυνομίας και νομιμοποίησε την παρουσία του προέδρου του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο.
Τα επεισόδια, το ξαναλέμε, είναι καταδικαστέα και ούτε πρέπει να περνά από το μυαλό τπυ οποιουδήποτε συμπεριφορές που έβαλαν «λουκέτο» στην Λεωφόρο, όμως καταδικαστέες θα έπρεπε να είναι και οι προκλητικές συμπεριφορές. Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε το... μάρμαρο τότε, ο Παναθηναϊκός το πλήρωσε και φέτος και εκείνοι που δημιούργησαν μαεστρικά το συγκεκριμένο «σκηνικό», όπως αναφέρει το βούλευμα, την έβγαλαν λάδι στο καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι και «καθάρισαν» ακόμη έναν τίτλο...

 
 
 
 
 

Σχόλια

Εικόνα Andreas

Με άλλα λόγια: Ο γνωστός αποκαλυπτικός και έγκριτος δημοσιογράφος Αθανάσιος Νικωλαράς, υπάλληλος ας πούμε του μέσου Ουρανός (του πλανήτη, δηλαδή όχι Sky αλλά Ur anus στα αγγλικά), υπηρετεί θητεία, είναι λοχίας. Ο λόχος του θεωρείται ο καλύτερος της χώρας και στους 25 καλύτερους της Ευρώπης. Σε μία άσκηση τους φιλοξενεί ένας άλλος λόχος, κάποτε δυνατός, τώρα γεμάτος ανίκανους. Ο καλύτερος λόχος στο σύνολο των ασκήσεων θα πάρει 20 μέρες τιμητική. Ο Νικωλαράς είναι υποχρεωτικά εκεί, δεν μπορούσε να μην πάει. Όταν πηγαίνει να δει το πεδίο της άσκησης που θα βγει ο λόχος του τον βλέπουν οι μαζεμένοι του άλλου λόχου. Το θεωρούν πρόκληση. Οι ίδιοι ετοίμασαν το πεδίο, νομίζουν τόσο καλά που θα πάρουν τιμητική, ποιοι είναι αυτοί οι άλλοι που έχουν τόσες τιμές, εμείς γιατί δεν έχουμε, αποκλείεται να φταίει ότι είμαστε άχρηστοι. Ορμάνε να δείρουν το Νικωλαρά και στη πορεία κάνουν το πεδίο ασκήσεων μπουρδέλο και τρώνε 3 μέρες στέρηση εξόδου. Τελικά του άξιζε το ξύλο του Νικωλαρά και πρέπει να περάσει στρατοδικείο. Εξαιτίας του δεν πήραμε τιμητική κι ας ήμασταν οι χειρότεροι σε όλες τις ασκήσεις.

Επίσης από το λήμμα propaganda techniques της wikipedia μερικά ενδιαφέροντα παραδείγματα:
Ad nauseam: This argument approach uses tireless repetition of an idea. An idea, especially a simple slogan, that is repeated enough times, may begin to be taken as the truth. This approach is more effective alongside the propagandist limiting or controlling the media.
Appeal to authority: Appeals to authority cite prominent figures to support a position, idea, argument, or course of action «Δεν το λέω εγώ αυτό, το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών το λέει»
Demonizing the enemy: Making individuals from the opposing nation, from a different ethnic group, or those who support the opposing viewpoint appear to be subhuman «οι γαύροι δεν είναι άνθρωποι».

Μήπως τελικά είναι μεγάλοι επιστήμονες;

Εικόνα REDNYC

ΕΧΟΥΝΕ ΠΛΑΚΑ ΤΑ ΑΡΔΑΚΙΑ...ΞΕΧΝΑΝΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΤΙ Η ΒΑΖΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕ ΤΙΜΩΡΙΑ, ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΟΧΙ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΤΣΟΡΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ (ΤΟ 2-1) ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ....

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΔΗΛΑΔΗ Η ΒΑΖΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΩ Η ΒΑΖΕΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΣΑΝΟ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΡΔΑΚΙΑ!!!!

ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Εικόνα Romain

Ρε παιδιά είναι φανερό και πρέπει να το παραδεχτουμε. Ο Παναθηναϊκός "έφτασε μία ανάσα από το πρωτάθλημα " μέχρι και το συμβούλιο πλημελλοδικων Αθηνών το λέει.

Ο Ολυμπιακός "πήρε το πρωτάθλημα στα χαρτιά".

Γιατί δεν το παραδεχομαστε?

Συγνώμη που δεν διάβασα και τον τρίτο τρόπο (Αθανασίου). Βαρέθηκα. Αφού ο τασουλης και ο βασιλαρας αναδικνυουν την... αλήθεια.

Θα πρέπει λοιπόν να το παραδεχτουμε.

Το περσινό πρωτάθλημα θα πρέπει να το είχε πάρει η ομάδα που έφτασε " μια ανάσα από το πρωτάθλημα". Τώρα θα μου πείτε και ο Σμπαουγκ ήτανε 5 βαθμούς μπροστά ( υπάρχει και η φωτογραφία του Κλάνους με τα πέντε δάκτυλα). Άρα ποιος το δικαιούται πραγματικά?

Αυτός με την " ανάσα" (παναθηναικουλης) ή η Σμπαουγκ άρα?

Εδώ είναι το ερώτημα.

Υ. Γ. Για να γράφονται όμως όλες αυτές οι "φιλοσοφιες " σημαίνει ότι υπάρχουν και αυτοί που τις ασπαζονται. Και δεν θα είναι λίγοι.

Εικόνα MIKE.A

Αχετο: Παρακολουθω δηλαδη διαβαζω μεσο ιντερνετ τον σημερινο αγωνα μπασκετ γυναικων μεταξυ ποα -ΟΣΦΠ! Ο αγωνας στην τριτη περιοδο μολις η ομαδα μας πηρε κεφαλι καμια 15 ποντους ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ 3 ΦΟΡΕΣ απο αντεικειμενα που επεσαν μεσα! Στην ΤΕΤΑΡΤΗ διακοπη οι παιχτριες μας πηγανε στα αποδυτηρια!
Και ερωτω! Αυτα τα επεισοδια που γινωντε ΠΑΝΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ειναι γιατι εχουν αγανακτησει οι οπαδοι με την "εγγληματικη οργανωση", με τον Μαρινακη, με τον Γκιρτζικη, με την ΚΕΔ και γενικα με το συστημα; Το λεω αυτο γιατι αυτο δεν γραφετε συνεχεια απο τα ΑΡΔ η απο τους αντιολυμπιακους οπαδους στα σαιτ;

Εικόνα Romain

Πολύ σωστός.

Άσε που ο Κοντονής είναι βαζελακι, έχει γγα κάποιο αεκτζη, και το ΤΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να κατευνασει τα πνεύματα των οπαδών της κουλαρας που έκαναν διαδηλώσεις κατά του κόμματος.

Ο στόχος τους είναι πολιτικός.

Όμως από εκεί θα την πάθουν.

Εικόνα MIKE.A

Ασχετο ηθελα να πω!

Εικόνα Spiros Legend

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ αλωνίζει ανενόχλητη. Και με την... βούλα του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών. Το οποίο Συμβούλιο υιοθέτησε ολόκληρη την επιχειρηματολογία-προπαγάνδα της Παέ Παναθηναικός και της μήνυσης του Αλαφούζου και αγνόησε κάθε αρμόδια Αρχή, όπως την Έκθεση της Αστυνομίας http://www.huffingtonpost.gr/2015/02/26/koinonia-xouligkan-epeidosia_n_6... αλλά και την τοποθέτηση του τότε ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του ΠΟΛΙΤΗ και Καθηγητή Εγκληματογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο κ.Πανούση, ο οποίος απλά είπε τα αυτονόητα που είδαμε όλοι με τα μάτια μας και κατάλαβε ο κάθε στοιχειώδους νοημοσύνης ανθρώπινος εγκέφαλος: <<Αναφερόμενος στα επεισόδια της Λεωφόρου είπε: ''Ήταν προσχεδιασμένα τα επεισόδια στη Λεωφόρο. Από που μπήκαν τα πολεμοφόδια; Ποιος άνοιξε τις πόρτες; Πόσο νωρίτερα μπήκαν όλα αυτά μέσα τα ρόπαλα και οι φωτοβολίδες; Και δεν νομίζω ότι φέρει ευθύνη η αστυνομία σε όλο αυτό που έγινε στο ντέρμπι. Ήταν προμελετημένο όλο αυτό και το είχαν κάποιοι σχεδιάσει. Δεν υπήρξε το σύνδρομο των βεδουίνων. Δεν κατάλαβα γιατί το σύστημα αποδέχεται όλο αυτό με τα επεισόδια. Υπάρχει το τεκμήριο αθωότητας σε όσους κατηγορούνται για διαφθορά στο ποδόσφαιρο και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Αν οι φίλαθλοι πιστεύουν ότι είναι όλα σάπια να μην πάνε στο γήπεδο,να πηγαίνουν στο ερασιτεχνικό και όχι εκεί που είναι κομμάτι της διαφθοράς και το ξέρουν τόσο καλά ότι συμβαίνει''.>> http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/derby/panoushs-prosxedias... ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ! Ο τότε Υπουργός μιλάει, μάλιστα, για το τεκμήριο της αθωότητας που ΚΑΠΟΙΟΙ το ξεχνάνε και για ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΕΠΕΙΔΟΔΙΑ. Μήπως οι κύριοι του Συμβουλίου ανήκουν σε αυτό το Σύστημα; Ερώτηση κάνω. Δεν τα λέει αυτά ούτε ο κάθε Σπύρος, ούτε το RATM, Καθηγητής Πανεπιστημίου στο συγκεκριμένο αντικείμενο, τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, τα λέει... Αφού, αγαπητέ ΔΙΑ, δεν σέβονται κάποιοι τον όρκο που έδωσαν, τι να σεβαστούν αυτά τα γατάκια-ανθρωπάκια της εκδιδομένης δημοσιογραφίας του μεροκάματου; Προσωπικά, έχουν τον ΟΙΚΤΟ μου, δεν είναι καν ικανοί να με θυμώσουν, πλέον, εξάλλου δεν έγραψαν ψέμματα, την αλήθεια έγραψαν, απλά ξέχασαν να γράψουν το άλλο 80% της αλήθειας, έγραψαν το 20% που βόλευε το αφεντικό τους. Βασική αρχή του Γκεμπελισμού αυτή και τα παιδιά την τηρούν. Δεν γράφουν ψέμματα, απλά διαστρευλώνουν εντελώς την πραγματικότητα, γράφοντας μόνο ένα μικρό μέρος της αλήθειας, που το ερμηνεύουν, όπως θέλει το αφεντικό. Σάμπως τα καθυστερημένα στα οποία απευθύνονται είναι σε θέση να κάνουν πιο πολύπλοκες σκέψεις ή ξέρουν την διαφορά ενός βουλεύματος Εισαγγελέα με μια τελεσίδικη απόφαση δικαστηρίου, η οποία είναι χαώδης; Δυστυχώς αυτοί που θα έπρεπε να ντρέπονται, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ γι αυτό το νομικό όνειδος που ξεφούρνισαν 14 μήνες μετά τα ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ επεισόδια της Λεωφόρου. Αντιθέτως, τροφοδοτούν με ΕΠΙΣΗΜΟ υλικό για προπαγάνδα τα Τσατσάκια αυτά της ΑΡΔογραφίας, τα οποία κάνουν και το κομμάτι τους, βούλευμα, σου λένε, δεν τα λέω εγώ...

Εικόνα MIKE.A

Εγω ηθελα να ηξερα οταν παρουσιαστει στον ανακριτη η στον εισαγγελεα ο Περειρα και του δειξει (τα ειχαμε δει τοτε) 2-3 παιχνιδια που στην αρχη φαινετε να πηγαινει να τσεκαρει τις εστιες η να φερει μαρτυρες τι θα του πουνε τοτε; Οτι και εκει το εκανε επιτηδες για να προκαλεσει; Να τον καλεσεις για την αντιδραση του (σιγα και την αντιδραση) στον καφρο βαζελο που μπηκε μεσα να το καταλαβω! Να βγαζει ομως απο το μυαλο του ενας γελοιος εισαγγελεας οτι το εκανε αυτο επιτηδες (να τσεκαρει την εστια) αυτο δεν μπορω να το καταλαβω!
Το αλλο τωρα που οι δυο απο τους παραπανω γραφουν για εκεινον τον αγωνα οτι μας ΠΑΤΗΣΑΝΕ! Ο αγωνας μαλιστα υπαρχει ολοκληρος στο youtube! Εως το λεπτο που εχασε το τετατετ ο Ντουρμαζ ο Ολυμπιακος ηταν εστω ελαφρα καλυτερος απο το ποα! Ειχε μια μικρη υπεροχη και επαιζε πιο στρωμενο ποδοσφαιρο, με την μπαλα κατω και εφτανε πιο ευκολα εστω εξω απο την περιοχη του βαζελου! Οι αλλοι παιζανε ως επι το πλειστον με βαθιες μπαλιες μπας και κανουν τιποτα! Ενα λεπτο μετα την ευκαιρια του Ντουρμαζ (47-48 λεπτο) απο το πουθενα τρωμε το αυτογκολ(48-49 λεπτο)! Για καμια 15ρια λεπτα μετα την ψυχρολουσια το παιχνιδι παιζωτανε στα ισα! Οταν πια γυρω στο 70 λεπτο του χαρισαμε αλλο ενα γκολ με την πασα καφαλια του Μιλι στον Πετριτς τοτε ψυχολογικα πηρε τα απανω του ο βαζελος, και για καμια 15ρια λεπτα μας επαιξε! Και ολο αυτο το τελευταιο (μας επαιξε) λογω ψυχολογιας των βαζελων και βεβαια των δικων μας αφου χωρις να το αξιζουμε ειχαμε βρεθει πισω με 2 γκολ! Αυτα τα 15 λεπτα λοιπον και εξηγησα την αιτια, οι βαζελοι το γραφουν σαν ποδοσφαιρικο πατημα στον αντιπαλο!

Εικόνα kg

ΜΕ ΚΑΤΙ...ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ!!!................ΕΦΘΑΣΕ ΑΙΣΙΩΣ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΣΤΙΣ 23.000-24.000 ΦΥΛΛΑ..............ΜΕ ΤΑΣΗ ......ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ!!!!!!!!

ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ.....ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ Η΄ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ......Η' ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ!!!

Π.Χ Ο ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΧΕΙ ...ΜΙΑ ΚΟΡΗ...
......Ο ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ.....ΔΥΟ ΜΑΝΑΔΕΣ...
......ΚΑΙ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.......ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ!.....(ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!!!!!!!!!..........ΑΦΟΥ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΤΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ......ΕΙΣΠΡΑΞΗ!!!!)