Μελισσανίδης - Σαββίδης και οργανωμένο έγκλημα



«Αναφορικά με τις προτάσεις για ενδεχόμενη συνάντηση των «4» του ελληνικού ποδοσφαίρου, την οποία πρότειναν εκπρόσωποι Ποδοσφαιρικών Ενώσεων, η απάντηση του κ. Μαρινάκη είναι ξεκάθαρα αρνητική.
Μια τέτοια συνάντηση δεν θα μπορούσε ποτέ να πραγματοποιηθεί αφού ειδικά τους τελευταίους μήνες έχει αποδειχθεί η έμμεση αλλά και η άμεση σχέση των κυρίων Μελισσανίδη και Σαββίδη με το οργανωμένο έγκλημα και τον υπόκοσμο στην Ελλάδα και το εξωτερικό».

Πριν από λίγο  η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ξεκαθάρισε τα πράγματα με αυτή την ανακοίνωση. Αυτά που εδώ και καιρό λέμε εμείς οι «άρρωστοι οπαδοί», οι «υπάλληλοι», τα «καμένα μυαλά»,

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ , αλλά ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ (με όλες τις κομματικές αποχρώσεις) ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΑ και  ΠΙΠΙΛΑΕΙ ΔΑΧΤΥΛΟ ,

η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τα λέει με το όνομά τους. Πλέον η μπάλα παίζεται σε όλα τα επίπεδα και όχι μόνο στο χορτάρι. Αυτοί που κορόιδευαν τον κοσμάκη, ότι ΘΑ ΠΑΤΑΞΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ή θα σταματήσουν να συνεργάζονται μαζί τους ή θα μπουν κι αυτοί στο κάδρο.

ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.

Σχόλια

Εικόνα koropi48

Όταν η κεντροδεξιά έφτασε στα όρια και αδυνατούσε να περάσει άλλα μέτρα, "ως εκ θαύματος" ήρθε στην εξουσία μια ομάδα ανθρώπων με λαϊκίστικη αριστερίζουσα ρητορική και, τσουουουπ, όλα τα μέτρα πέρασαν και με το παραπάνω. Ιδιωτικοποιήσεις, εκχώρηση κρατικής περιουσίας, απελευθέρωση πλειστηριασμών, αύξηση φόρων, δάνεια στα ξένα φαντς, ελαχιστοποίηση του κοινωνικού κράτους με περικοπή επιδομάτων, αύξηση στη συμμετοχή στα φάρμακα, υποχρηματοδότηση των νοσοκομείων κλπ. Προ ημερών πήγα σε μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο κι όταν χρειάστηκε να κάνω σπιρομέτρηση αναπνοής, η γιατρός μου είπε "ντρέπομαι, αλλά δεν μπορείς να την κάνεις, αφού δεν έχουμε τα πλαστικά επιστόμια που χρειάζονται, ένα εξάρτημα που κάνει 10 σεντς". Ούτε στην πολιορκούμενη Φαλούντζα τέτοιο χάλι. Αυτή η ομάδα ανθρώπων δεν κωλώνει πουθενά. Καλύπτει με νόμο τους πολιτικούς που έχουν οφσορ εταιρείες και περιμένουμε να συγκινηθεί από τη μαφία που εισχώρησε στο ποδόσφαιρο και να βάλει όρια; Ίσα ίσα, αν βγάλει μερτικό, όλα εντάξει. Δεν κωλώνουν πουθενά λέμε! Τα έχει πει για την ποιότητά τους με άλλα λόγια ο Κύρκος παλιότερα, πρόσφατα η Κωνσταντοπούλου, ο Λαφαζάνης, ο Γλέζος και άλλοι. Μαφία ακώλωτη μιλάμε! Από δίπλα και ο Καμένος, θυμάστε, ο αεκτζής, ο υβριστής, που έλεγε τον Κόκκαλη πράκτορα της ανατολικής γερμανίας, όταν η οικογένεια Καμένου ήταν η μοναδική στην ευρώπη που πήρε αντιπροσωπείες ανατολικογερμανικών αυτοκινήτων (θυμάστε ΤΡΑΜΠΑΤ Καμενος, ΒΑΤΜΠΟΥΡΓΚ Καμενος;)

Εικόνα Romain

Μην περιμένουμε πάντως από το ΣΥΧΤΙΡΙΖΑ να κάνει κάτι προς τη σωστή κατεύθυνση. Απλά θα στηρίξουν τους λαθρέμπορες και τους τύπους του οργανωμένου εγκλήματος φτάνει που θα έχουν τις ψήφους των αμνων.

Δεν τους ενδιαφέρει κάτι άλλο.

Εικόνα ΔΙΑΣ

οποιος ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, είτε συχτιριζα λεγεται είτε τα πρωην πολιτικα λαμογια, ΘΑ ΣΕΝΤΡΑΡΕΤΑΙ

Εικόνα Romain

Σωστός!

Οι άλλοι δεν θα είναι καλύτεροι, όμως είναι καιρός να του δίνουν οι τσιπρες λόγω... Κοντονή.