ΝΟΟR-1. ΕΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΝΕΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΑΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ…



Αφού υπενθυμίσουμε τι γράφαμε στις 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015
 
 
αφού υπενθυμίσουμε ότι είχαμε δημιουργήσει ειδικό Tag (εμείς οι υπάλληλοι και οι κολλημένοι οπαδοί, που δεν είμαστε κανονικοί δημοσιογράφοι τρομάρα σας)  για το μεγαλύτερο ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΡΑΠΛΗΦΟΡΗΣΗΣ από την εποχή του Γκέμπελς, όπου μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να ανατρέξει ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ και όχι τα ΨΕΜΜΑΤΑ που σέρβιραν επί δυο χρόνια οι υπάλληλοι του ΜΠΑΝΙΣΤΙΡΤΖΗ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ, που δυστυχώς ακόμα διαθέτουν ταυτότητα ΠΣΑΤ
 
Εκδόθηκε σήμερα ή απόφαση για την υπόθεση του NOOR-1.
 
«Σε μεγάλη απόσταση από την εισαγγελική πρόταση, το δικαστήριο κήρυξε αθώους τους περισσότερους από τους κατηγορουμένους στη δίκη του Noor One με αποτέλεσμα να έχουμε μια  εγκληματική οργάνωση χωρίς αρχηγό και με μόλις τέσσερα μέλη.
Ο Αιμίλιος Κοτσώνης είναι ανάμεσα σε αυτούς που αθωώθηκαν λόγω αμφιβολιών για την ένταξη και συγκρότηση της οργάνωσης και κατηγορείται μόνο για απλή συνέργεια στην διαμετακόμιση των ναρκωτικών.
Από τους Έλληνες ένοχοι για την οργάνωση κρίθηκαν οι Γεράσιμος Γιανουσάκης και Γιώργος Μπουρδούβαλης. Από τους υπόλοιπους ένοχοι κρίθηκαν τρεις τουρκικής καταγωγής κρατούμενοι. Αθώοι κρίθηκαν ο πλοιοκτήτης και όλο το πλήρωμα.
Αναμένεται η ανακοίνωση των ποινών.»
 
Στεναχωρήθηκαν  οι συντάκτες της ΕΦΣΥΝ, αλλά τι  να κάνουμε;  Όταν πριν από το  δημοσιογραφικό καθήκον μπαίνουν κομματικές και οπαδικές παρωπίδες, αυτά συμβαίνουν.
Αθώος λοιπόν ο Αιμίλιος Κοτσώνηςλόγω αμφιβολιών για την ένταξη και συγκρότηση της οργάνωσης και κατηγορείται μόνο για απλή συνέργεια στην διαμετακόμιση των ναρκωτικών. Περαστικά και ΒΙΞ για τα λαιμουδάκια σας…
 
Όταν τελειώσει και το παραμύθι της εγκληματικής οργάνωσης , εκεί στα τσοντοsites των "κανονικών δημοσιογράφων" να ετοιμάζεστε με το gatoulis travel για διακοπές στον εξωτικό Koridallo…
 
ΥΓ. Διασύρθηκαν άνθρωποι και οικογένειες. Προσπάθησαν να καταστήσουν ενόχους ακόμα και το σύνολο των φιλάθλων του ΘΡΥΛΟΥ τα αντιολυμπιακά ΡΕΤΑΛΙΑ. Δεν περιμένουμε ούτε από την ΕΣΗΕΑ, ούτε από τον ευαίσθητο ΠΣΑΤ να ασχοληθούν. ΕΝΑ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΟ ΠΑΡΕΑΚΙ είναι .

ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ…..

Σχόλια

Εικόνα Aprosarmostos17

Φαντάζομαι ότι ο Κοτσώνης έχει κρατήσει όλα εκείνα τα άρθρα των "δημοσιογράφων-υποδείγματα" που τον χαρακτήριζαν εγκέφαλο της σπείρας και υπονοούσαν σαν νυφίτσες (γιατί δεν έχουν τα κάκαλα να το πουν ευθέως), ότι από πίσω είναι ο Βαγγέλαρος.
Καλά θα κάνει να τους πάρει τα σκαλπ στα δικαστήρια έναν-έναν.

Εικόνα Arxidakos

Γουστάρω εναλλακτική ανάγνωση της απόφασης. Μπε.

Υ.Γ.: http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/kamia-apo-tis-protaseis-tis-No... :)

Εικόνα Arxidakos

Χα χα, αυτή είναι η εν λόγω ανάγνωση. Το άλλο λινκ απλώς για το καλό...

http://www.sport-fm.gr/article/mpenea-anoikse-o-dromos-gia-na-brethei-o-...

Εικόνα ΔΙΑΣ

Η εν λόγω υπάλληλος του ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟΥ έτυχε επιεικούς αντιμετώπισης αυτή τη φορά. Απο εδώ και πέρα ΣΕΝΤΡΑ. Ζήλεψε την Ιωαννούλα τη Μάνδρου μάλλον....

Εικόνα fasteddie

Οταν λοιδωρειται ενα φυσικο προσωπο η ενας οργανισμος με ''κατηγοριες'' του κ...,σορι,του τυπου ''μου ειπε,του ειπα,ακουσα,ο μπατζανακης του θειου της ξαδερφης μου'' κτλ κτλ μπορει αυτες να αρκουν σε επιπεδο καφενειου (ετσι η αλλιως οι...δικαστες του τσιπουρου εχουν βγαλει εδω κ καιρο ετυμηγορια) αλλα οταν μιλαμε για δικαστικες αιθουσες,για να καταδικαστει ενας ανθρωπος η ενας οργανισμος,πρεπει να υπαρχουν στοιχεια,ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ.Οι κακομοιρηδες αντιολυμπιακοι εντωμεταξυ,μεσα στη ζαλη τους απο τις φαπες,δε μπορουν να κατανοησουν οτι αυτο που (στην ουσια) ζητουν ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (δεν τους επιασε φυσικα πρεμουρα για κανενα ναρκοπλοιο) ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ στοιχεια,ειναι καταφωρη παραβιαση της αρχης της αθωοτητας και της δημοκρατικης αντιμετωπισης των κατηγορουμενων,ειδικα για τοσο σοβαρες υποθεσεις ΟΠΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ.Ζητουν δηλαδη ουσιαστικα,οχι μονο για την υποθεση του Noor1 αλλα και για την..εγκληματικη οργανωση και οτι αλλο σκαρφιστουν οι ''εξυγιαντες'',να καταδικαστει ο Μαρινακης και να τιμωρηθει ο Ολυμπιακος ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΣΑΓΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙΣ ΛΕΡΩΝΕΣΑΙ.Τους καταλαβαινω ως ενα σημειο βεβαια,αφου η απελπισια τους ειναι πια τοσο μεγαλη,που προσπαθουν να κρατηθουν απο καπου (εστω και απο ψεματα και συκοφαντιες) για να μην τρελαθουν.Και πολυ σωστα φιλε Δια γραφεις οτι οι ΓΑΥΡΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ,το κακο ομως ειναι οτι εχουμε κατι οψιμους νεογαυρους που οχι μονο ξεχνουν,αλλα...ντρεπονται κιολας!!Ξεχασαν τη λασπη στον Κοκκαλη,τις μαιμουδες στα εξωφυλλα,τα χτυπηματα κατω απο τη ζωνη στο Μαρινακη ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΘΩΩΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ,τα ψεματα για το Καραισκακη,τη λασπη για τα...στημενα-καλπικα-πετσινα (ναι,αυτα που τερματιζουν 40 βαθμους πισω),τις παπαριες για τη Ριζουπολη,το ατιμωρητο ξυλο που τρωει ο Ολυμπιακος σε καθε εδρα γιατι...δικαιολογειται ο ''αδικημενος'' οπαδος κτλ κτλ κτλ...
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΜΗ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΜΕΣΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΡΕ.Και εσεις οι υπευθυνοι του σαιτ και εμεις μαζι σας θα προστατευουμε τον Ολυμπιακο μας απο καθε συκοφαντια και ελεεινη προπαγανδα,σε πεισμα ΟΛΩΝ.Συνεχιστε ετσι παιδια,ειμαστε μαζι σας.

υ.γ. Αλλο η καλοπροαιρετη κριτικη για να βελτιωθει η ομαδα και αλλο η αντιμετωπιση μας απεναντι σε αυτους που εχουν ως σκοπο της ζωης τους να βλαψουν την ομαδα.Εκει πρεπει να ειμαστε ενωμενοι και καθετοι.Τα 15.000 (ηδη) διαρκειας ειναι ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ των ''εξυγιαντων'' και η καλυτερη απαντηση στη λασπη και το ψεμα.

υ.γ.2 Ε ρε και γινει αυτο που περιμενουμε και δωσουν την μια αδεια στο Βαγγελαρο...

Εικόνα Agistri 7

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα του RATM αν και σας παρακολουθώ περίπου 1 χρόνο μόλις πριν 5 λεπτά έγινα μέλος.
Σας εύχομαι Υγεία και καλή δύναμη για το έργο σας. Συνεχίστε να μας πληροφορείτε και να μας κάνετε υπερήφανους σαν τον ΘΡΥΛΟ μας.

Εικόνα ΔΙΑΣ

καλως όρισες φίλε.

Εικόνα john

Καλως ήρθες φίλε. Ωραία φωτό έχεις.Απο τις αγαπημένες μου φανέλες αυτή του 2003-2004