ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ. ΜΗ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΔΕΚΟ ΣΑΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ



Δέκα ημέρες πριν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα, με αφορμή τους νέους πίνακες Διαιτητών, οι  ΤΡΕΙΣ ΔΕΚΟ του ελληνικού αθλητισμού, ο παναθηναικούλης, η κούλα και ο παοκούλης, με ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ τον ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ Υφυπουργό,
 
ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ στο πρωτάθλημα.
 
Κατ αρχήν να πούμε, ότι δεν είναι για μας έκπληξη. ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ είναι, άρα συνηθισμένοι να ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ.
Ποιοί ΑΠΕΙΛΟΥΝ και ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ;
  • Αυτοί που ΦΕΣΩΣΑΝ το Ελληνικό Δημόσιο με πάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ.
  • Αυτοί που έχουν ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ από την Ελληνική Δικαιοσύνη για ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ και ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ, ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ Η ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, και ελέγχονται για νέα ποινικά αδικήματα, μεταξύ των οποίων και η πιθανή συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
  • Αυτοί που εδώ και 100 χρόνια έχουν συνεχώς ανοιχτή την παλάμη προς το γελοίο ελληνικό κράτος και απομυζούν από τις οικονομικές θυσίες των ελλήνων.
Καλά ρε λαμόγια …. Εσείς δεν είσαστε ήδη πρωταθλητές; Αφού τα έμμισθα ΑΡΔάκια σας αυτά γράφουν σε εφημερίδες και site. Αυτά λένε στα ραδιόφωνα. Είσαστε και οι τρείς ήδη πρωταθλητές και ο ΘΡΥΛΟΣ έχει διαλυθεί.
 
Τι πειράζει που ο φιλοξενούμενος στην Ελλάδα, είδε για μια ακόμη χρονιά την ομαδίτσα του να μην μπορεί να προκριθεί στους ομίλους του Champions League; Τι πειράζει που αποκλείστηκε μέσα στην τουμπίτσα από την Κ-20 του Αγιαξ;
 
Τι πειράζει που η ΔΕΚΟ Ποδονίφτη μένει για ακόμα μια χρονιά Ελλάδα και την Ευρώπη τη βλέπει μόνο στη Wikipedia; Τον εν τοις πράγμασι διοικητή, τιγρούλι των φρίσκις, τον ενδιαφέρει μόνο να βάλει στο χέρι τα 30 εκατομμύρια της περιφέρειας (20 για το γήπεδο και 10 για έργα υποδομής), μπας και καταφέρει επιτέλους να βάλει πετρέλαιο στις μπουλντόζες να ξεκινήσουν.
 
Τι πειράζει που η κινητή και ακίνητη περιουσία του Αλαφούζου δεσμεύτηκε; Τι πειράζει που είναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ το γεγονός ότι για μια ακόμα φορά ο παναθηναικούλης δεν υποβιβάζεται; Τι πειράζει που χτες ΕΦΑΓΕ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΤΡΙΜΠΑΛΟ στην Κύπρο και ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΙΚΕ από την ομάδα του Άγγλου Εραστή Ματ Νταρμπισάιρ; Ο σίγουρος πρωταθλητής  δεν ξεφτιλίζεται. Διδακτικές ήττες υφίσταται πάντα.
 
Σε ενάμιση μήνα ρε λαμόγια έχει εκλογές η ΕΠΟ. Αφού έχετε εξασφαλίσει την νίκη επί του Γκιρτζίκη (έτσι δεν μας διαβεβαιώνει ο Αρούλης ο Ασβεστάς;), και μάλιστα με ΘΡΙΑΜΒΟ, που κολλάτε? Θα βάλετε τότε τους διαιτητές που γουστάρετε και όλα καλά.
 
Αλλά ρε ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ τα πρωταθλήματα δεν τα κερίζει ο Αυλακιώτης, ο Φαπαθεοδώρου, ο Νικολογιάννης, ο Κόλκας, ο Αρναούτογλου, ο Χεσετζόγλου, ο Κοσμάς, ο Βαζελαράς, ο Τσάρλι και τα άλλα παιδιά. Τα πρωταθλήματα κερδίζονται στο χορτάρι, κι εσείς δεν είστε ούτε συνηθισμένοι, ούτε έτοιμοι για το χορτάρι. Με ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ.
 
Τα πρωταθλήματα για να κερδηθούν χρειάζονται  ΟΜΑΔΕΣ. Όχι οίκοι ανοχής. Τι ποσά δαπάνησαν φέτος οι «ΠΡΟΕΔΡΑΡΕΣ» σας για να πάρουν το πρωτάθλημα. Με δανεικούς κι ελεύθερους την ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ο Μαρινάκης κάλυψε ήδη την οικονομική ζημιά του Ολυμπιακού ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ 20 ΖΕΣΤΑ ΚΑΣΕΡΟΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ στα ταμεία της ΠΑΕ.
 
Και δείτε ρε ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ το παράδειγμα του Ολυμπιακού στο Μπάσκετ. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΑΠΑΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΦΑΓΕΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΣΤΟΑ. ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ. ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΣΑΝ. ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ. ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΤΙΖΟΥΝ ΟΜΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ.
 
ΜΗΝ ΤΟΜΛΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ. ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ….

Σχόλια

Εικόνα MIKE.A

Θυμαμαι κατι δηλωσεις του Τσιπρα οταν ηταν με τον δικηγορακο πολιτικαντη κοντωνη καπου τα περασμενα Χριστουγεννα (σε κατι καλαντα νομιζω) που ελεγε για τον υπαλληλο του οτι ειναι Βαζελος αλλα δεν θα δει την ομαδα του πρωταθλητρια!
Ειχε περασει απο το μυαλο μου τοτε για αυτη την παραξενη δηλωση οτι ισως κατι ψηνουνε για αργοτερα ριχνωντας σταχτη στα ματια ολων των Γαυρων, αλλα προπαντων στους αντιολυμπιακους οτι δηθεν εμεις αν και βαζελοι (και οι δυο ειναι) δεν μας νοιαζει αν παιρνει τους τιτλους ο ΟΣΦΠ η κατι τετοιο! Ισως να μην μπορω να το θεσω καλυτερα αλλα πιστευω να καταλαβατε! Και αυτο φαινετε σιγα σιγα με ΟΟΟΛΑ αυτα που γινωντε τωρα τελευταια!

Εικόνα Harry red logic

Αγαπητέ Σύγγαυρε,
Συμφωνώ και επαυξάνω σε όσα εύστοχα γράφεις.
Τίς απόψεις μου τις έχω καταθέσει αρκετές φορές στο βήμα μας.
Να συνοψίσω:
1.Ο Κομπλεξικός δικηγοράκος ενεργεί κατόπιν άνωθεν εντολών και είναι ορκισμένος Αντι-Ολυμπιακός. Το ξέρω δεν προσθέτω τίποτα με την πασίγνωστη διαπίστωση. Το θέμα είναι ο Πρόεδρος η Διοίκηση μας τι κάνει?Ελπίζω να κινείται και να κάνει ισχυρές συμμαχίες. Εδώ επικρατεί δυστυχώς το δίκαιο του ισχυρότερου!
2.Όλα τα γεγονότα επιβεβαιώνουν τη πυρηνική ισχύ των ΜΜΕ!Εδώ ο Θρύλος μας έχει σοβαρές αδυναμίες.
Υπάρχει πλάνο επικοινωνιακής μας ανάκαμψης? Το ξέρουμε τι φάρα είναι οι δημοσιογράφοι που αναφέρεις.
Αυτοί την "μακαρόναδα" τους θέλουν...Η Διοίκηση μας θα αντεπιτεθεί?Ο Γάβρος, ο Μανώλης και ο Καραπαππάς άριστα πράττουν αλλά αυτό είναι όαση στη έρημο Σαχάρα των ΜΜΕ &Sites του Τουίτη-Νιάου-Ρώσου. Εμείς δεν έχουμε φίλα προσκείμενους εκδότες?(αλλά και REAL FM του ολυμπικάρα-Χατζηνικολάου έχει τον δήθεν αντικειμενικό Γεωργίου(ύπουλο αντι-Ολυμπιακό)που με την μεγάλη ακροαματικότητα του προωθεί τον Νιάου( η κάνω λάθος?)
Ακόμη και το Site Pame sports(του Χατζηνικολάου) περίεργα παίζει...
3. Ποδόσφαιρο και πολιτική διαπλέκονται! Ο δικηγοράκος υφυπουργός όπως έχω διαισθανθεί και ξαναγράψει θα παίζει αντιπερισπασμό στην οικονομική ανέχεια του κόσμου.Έρχεται ΕΝΦΙΑ, νέο τσεκούρεμα συντάξεων,κλπ Δεν θέλει να καταστείλει την βία μάλλον θα την πυροδοτήσει με εξωφρενικές αποφάσεις του, ειναι κουτοπόνηρος και πανούργοι προστάτες του!
Επομένως αφού έτσι έχει η κατάσταση στη Χώρα ,ο θΡΥΛΟΣ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ στα κοντονοειδή και τους εντολοδόχους του!

Υ.Γ.1. Στα δικά μας τώρα: πρέπει να ομολογήσουμε οτι η Ομάδα χρειάζεται μεγάλη ενίσχυση ποιοτικές μεταγραφές για ναβουλώνουμε στόματα όχι να πίνουμε φαρμάκια... Ο κόσμος του Θρύλου θέλει, η ΔΙΟΙΚΗΣΗ μπορεί???
Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε...
Υ.Γ.2 "Mπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο, μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ, αλλά δεν μπορείς να τους κοροϊδεύεις όλους για πάντα", είχε πει ο Αβραάμ Λίνκολν.
Εκτός και αν παίζουν άλλα θέματα στο παρασκήνιο που δεν γνωρίζουμε...
ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ:ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!!!Περιμένει αποφασιστικές κινήσεις!

Εικόνα TARZANIARHS

Ευγε Ζευ! Μαχιμη ενημερωση! Οχι κατα παραγγελια και αναλογα το χαρτζηλικι. Ας περασει για τα αρδακια μια που το αρδ εγινε συνειδηση κατι σαν " δημοσιογραφος πχ" ( κατα παραγγελια και χαρτζηλικι), δεν ειναι κακο. Κατι σαν τις πλαστικες τσοντες που βαρυγκομανε οι γκομενες πριν αρχισει το γυρισμα ειναι οι περισσοτεροι.

Να ευχηθω καλο Δεκαπενταυγουστο σε ολους τους γαυρους απανταχου της γης που μπαινουν στο σαιτ επειδη γουσταρουν και δε μιζεριαζουν σα νεογαυροι.