Το πρωτάθλημα καλοκαιριού τέλειωσε. Τώρα ξέρουμε τον ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ



Τα ΑΡΔακια, που για ένα 10 ευρο μπορούν να μας πείσουν ότι η γη είναι δορυφόρος της σελήνης, ανακήρυξαν ήδη πρωταθλητές για τη νέα σεζόν, τις τρεις ποδοσφαιρικές ΔΕΚΟ που ευαγγελίζονται την «ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ», με συνοδοιπόρους ένα προσωρινό υπουργό και ένα γυμναστή "νομικό". Τόλμησαν ακόμα να ισχυριστούν, ότι οι τρεις ΔΕΚΟ είναι πρωταθλητές και των μεταγραφών! Ότι η διαφορά από τον ΘΡΥΛΟ μειώθηκε. Κάποιοι πιο θρασείς, στη αφετηρία της νέας σεζόν τοποθετούν τον ΘΡΥΛΟ στην τέταρτη θέση!
 
Για να δούμε όμως πώς έχουν τα πράγματα. Ας αφήσουμε έγκυρους διεθνείς ποδοσφαιρικούς οργανισμούς να μας μιλήσουν με αριθμούς.
 
ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ το ρόστερ του ΘΡΥΛΟΥ και πόσο των ΤΡΙΩΝ ΔΕΚΟ σύμφωνα με το transfermarkt;
http://www.transfermarkt.com.hr/jumplist/startseite/wettbewerb/GR1
 
1. Ολυμπιακός 78,53 εκατομμύρια ευρώ
2. ΠΑΟΚ 44,25 εκατομμύρια ευρώ
3. Παναθηναϊκός 43,80 εκατομμύρια ευρώ
4. ΑΕΚ 24,73 εκατομμύρια ευρώ
 
 
Πια διαφορά μειώθηκε ρε ΑΡΔακια? Πως θα μπορέσουν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα με τέτοια ΧΑΩΔΗ διαφορά? Μα με τον μοναδικό τρόπο που μπορούν. ΜΕ ΡΕΣΑΛΤΟ στην ΕΠΟ και με την ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. 
Αμ δε! ΓΙΑ ΚΟΠΙΑΣΤΕ.....
 
Πάμε να δούμε τους πρωταθλητές μεταγραφών. Είναι πράγματι έτσι όπως μας τα λένε οι τσάρλιδες, οι αυλακιώτηδες, οι ασβεστάδες, οι βασιλαράδες, οι αρναούτογλες, οι νικολογιάννηδες, οι φαπαθεοδώρου, οι τομαράδες (new entrance όπως και τσιμπιδάκος), οι κοσμάδες, οι τσακίρηδες και τα άλλα μέλη του ΠΣΑΤ που αντέχουν την «αλήθεια»;
 
Πάλι σύμφωνα με το transfermarkt:
 
Ολυμπιακός: έξοδα μεταγραφών 12.000.000 ευρώ
http://www.transfermarkt.com.hr/olympiakos-piraus/transfers/verein/683/saison_id/2016
 
ΠΑΟΚ: έξοδα μεταγραφών 1.400.000 ευρώ
http://www.transfermarkt.com.hr/jumplist/transfers/verein/1091
 
Παναθηναικός: έξοδα μεταγραφών 1.450.000 ευρώ
http://www.transfermarkt.com.hr/jumplist/transfers/verein/265
 
ΑΕΚ: έξοδα μεταγραφών 950.000 ευρώ
http://www.transfermarkt.com.hr/jumplist/transfers/verein/2441
 
Γελάει ο κόσμος με τους αβέρτους επενδυτές της ΦΑΠΑΣ. Ρε σεις ξοδευτήκατε πάλι!
Ο θρύλος μόνος του ΔΩΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ σε μεταγραφές και οι ΔΕΚΟ όλες μαζί ΤΡΙΑ ΟΧΤΑΚΟΣΙΑ! ΟΥΤΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!
Και θέλετε να πάρετε πρωτάθλημα;
 
Ξέρουμε ότι φέτος η ΛΥΣΣΑ ΣΑΣ έχει πιάσει maximum τιμές. Ξέρουμε ότι ο σιορ μινίστρος και ο γυμναστής κινητοποιούν τον κρατικό μηχανισμό προκειμένου ο ΘΡΥΛΟΣ να χάσει τα πρωτεία.
 
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΑΣ... μας είναι τόσο οικείο το περιβάλλον.....

Σχόλια

Εικόνα koropi48

Αγόρι μου ! Δώσε πόνο. Τα ΑΡΔάκια μου θυμίζοθν μια ιστορία της κατοχής στην καλλιθέα. Που όταν γύριζε ο άντρας σπίτι και καταλάβαινε ότι πηδούσε μέσα τη γυναίκα του ο μπακάλης ή ο μαυραγορίτης της περιοχής, έκανε μεταβολή κι έφευγε τρεχάτος, μην τους ενοχλήσει. Είχε παιδιά να θρέψει βλέπεις κι η κατοχή έκρυβε πολύ πείνα. Έτσι και τα αδράκια, τους πηδιέται η αξιοπρέπεια και σφυρίζουν αδιάφορα. Τα μεροκάματα είναι λίγα και φτηνά βλέπεις...

Εικόνα giorgos mastroyiannis

Πεστα ρε μαγκιτη. Ολοι σας και μονοι μας ρεζιληδες. Reds against all.