ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ…


Tags: -

Από τη σεζόν 1996-1997 που ο ΘΡΥΛΟΣ με ΗΓΕΤΗ ΤΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα μετά τα ΠΕΤΡΙΝΑ, το ΓΕΛΟΙΟ ΒΑΖΕΛΟΛΑΓΝΟ ΚΡΑΤΟΣ με τις ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΕΚΟ (ΠΟΑ, ΑΕΚουλα, Παοκούλη), με τους παρακρατικούς μηχανισμούς του και έναν εσμό από ΑΡΔ, κάνει ότι μπορεί για να μπει εμπόδιο στο δρόμο του μεγαλύτερου αθλητικού οργανισμού της χώρας. Οι συνεχείς προσπάθειες σπίλωσης τόσο του Σωκράτη Κόκκαλη αρχικά, όσο και του Βαγγέλη Μαρινάκη, από το 2010 και μετά, αποκλειστικό στόχο έχουν τον ΘΡΥΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
 
Όλα αυτά τα χρόνια , 20 ΧΡΟΝΙΑ ρε, ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ, ΡΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, πολιτικό, υπουργό, βουλευτή, κομματάρχη, περιφερειάρχη, νομάρχη, δήμαρχο, που να εμφορείται ολυμπιακών αισθημάτων και να πει μισή κουβέντα, να αρθρώσει μια πρόταση, για τις ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, κατά του ΘΡΥΛΟΥ. ΑΧΝΑ! ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ!
 
Και καλά οι συμπολιτευόμενοι… δεν θέλουν να πάνε κόντρα στην κυβέρνησή τους. Οι αντιπολιτευόμενοι; ΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ!  Μόνο σέλφι και χαριεντίσματα στα VIP…
 
ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΣΜΕΝΟΙ, που θυμάστε τον Ολυμπιακό μόνο για διαφήμιση και στις εκλογές, έχουμε να σας πούμε μόνο αυτό…
 
ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΝΔΟΥΛΗΔΕΣ, ΑΝΕΛΕΟΙ, ΠΑΣΟΚΟΙ, ΚΚΕΔΕΣ, ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΙ, ΚΕΝΤΡΩΟΙ
 
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ…
 
ΕΛΑΤΕ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ….
 
ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ 40 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΓΗΠΕΔΑ !
 
ΥΓ. Ρε κανένας πολιτικός δεν ανησυχεί για τις επιθέσεις ΘΑΝΑΤΟΥ εδώ και τρία χρόνια στο ποδόσφαιρο; Κανείς δε βλέπει από πίσω κάτι περίεργο; Κάτι οργανωμένο; Ούτε οι «ολυμπιακοί»;
 

Σχόλια

Εικόνα μαουνιέρης

Ναι,Δία μου! Οϋτε ένας - έτσι για δείγμα...

Εικόνα ΔΙΑΣ

καλως τον Γιωργαρο! κι αν εχουν περασει απο τα επισημα πολιτικοί νάνοι! λεζαντα, ψηφοι και ...καμια τραβιχτικη...

Εικόνα ze ηλιας

Μην το γαμάμε στις αναλύσεις παιδιά
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ
ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ

Εικόνα koropi48

Αδέρφια, έτσι είναι όπως τα λέει ο ΔΙΑΣ. Δεν θυμάμαι κανέναν να υποστήριξε την ομάδα, ακόμη και τις εποχές που κινδύνεψε μετά κοσκωτά, ούτε σε καμια άλλη περίπτωση. Αντίθετα, όλος ο πολιτικός κόσμος ομόψυχα να περνάει τροπολογίες και άρθρα, όποτε χρειάστηκε διαγραφή χρεών ή χτίσιμο γηπέδων. Ας αρχίσουμε τα μέιλ προς τους πολιτικούς των περιοχών μας και να τους τονίσουμε ότι "ούτε την ψήφο της πεθεράς τους δεν θα βρούνε στις κάλπες". Κάτι δρίτσες, κάτι λαφαζαναίοι, κατσαφάδοι, καμμένοι κλπ ψηφίζονται από μας αλλά μούγκα. Δεν μας εκπροσωπούν. Δώστε τους να το καταλάβουν

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

ΔΙΑ καλησπέρα.Δυστυχώς και ο λαός του ΘΡΥΛΟΥ ΞΕΧΝΑ όπως και ο υπόλοιπος κόσμος,αλλιώς δεν θα είχαμε φτάσει σ`αυτή τη κατάντια...και επειδή εκλογές δεν ξέρουμε πότε θα γίνουν,εγώ θα πρότεινα κάτι άλλο..να μη πατήσει ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΕ ΝΑΟ ΚΑΙ ΣΕΦ...και όπου τους βλέπουμε να πέφτει γιούχα...για αρχή..και μην ακούσω για no politica και παπάρια μάντολες..μια ζωή τα ίδια..από τα πέτρινα χρόνια μέχρι και σήμερα..

Εικόνα ΔΙΑΣ

τι No politica φιλε; Εδω μιλαμε οτι ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΜΠΕΚΑ! ΟΛΟΙ! τους εχουμε απεναντι ΟΛΟΥΣ. συνεπως κανεις δε μπορει να μας κατηγορήσει που θα τους ....χειροκροτήσουμε ΟΛΟΥΣ οταν τους δουμε στις γειτονιες μας...

Εικόνα Harry red logic

Ξεχειλίζει η Οργή και η αγανάλκτηση. Να ποιοί παράγουν την βία.
Που είναι ο χουντονίσκος ο υποτακτικός του Νιαουρίδη και δούλος του νέο-Μακιαβελίσκου Αρχηγού να βάλει τα σκλαβάκια της ΔΕΑΒ ΝΑ ΕΙΣΗΓΗΘΟΎΝ διακοπή του πρωταθλήματος?
Η μήπως οι κουτοπόνηροι πυροδοτούν την βία στον Ναό για να διατάξει στην συνέχεια απαγχονισμό του Θρύλου για 50 αγωνιστικές ο "Κοντο-κιμ-γιονκ-ουνής!(ναι μην γελάτε είναι κράμα παρανοικών τυφλωμένων απο το κόμπλεξ και νεο-μακιαβελικών πολιτικών νάνων!)
Όσο για τις Ολυμπιακάρες πολιτικούς κλπ τα έχω πει πολλές φορές οτι το μόνο που τους πονάει ειναι το πολιτικό κόστος!Να νοιώσουν την σκληρή αποδοκιμασία το"φτύσιμο"της ερυθρόλευκης λαοθάλασσας παντού και και σε όλα τα μέσα.Προσοχή "οχι βία" μην πέσουμε στην παγίδα τους.
--Δεν τσιμπάμε στόχος της λυκοσυμμορίας(βαζελο-χανουμο-μπογατσες και του κομπλεξικού υπηρέτη τους χουντονάκη είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ,ο Βαγγέλας τους έχει δώσει αφόρητο πόνο!
--Βολεύει την πολιτική εξουσία η αναστάτωση του φίλαθλου κόσμου...θαυμάσια μέθοδος αντιπερισπασμού απο τα δεινά που διαρκώς φορτώνει στην πλάτη των κυρίως των αδύναμων λαικών μαζών!Ποιοί άλλοι σήμερα απο τους " νέο αριστερούς" κολλητούς του Νιαουρίδη και των μεγαλοεργολάβων!(τρομάρα τους άν αυτοί ξέρουν τι σημαίνει αριστερά).
Ομόθρησκοι Γάβροι ψυχραιμία,συσπείρωση κινητοποίηση-ΑΓΩΝΑΣ!:
1.Μαζικό κράξιμο παντού σε καθε εκδήλωση!
2.ΜΑΖΙΚΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΝΑΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ(ΑΝΔΡΏΝ -ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ)-
3.ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ,SOCIAL MEDIA σε κάθε ιστοσελίδα,πολιτικού,βουλευτή,παράγοντα,δημοσιογράφου-αποδοκιμασία και κράξιμο σε κάθε τους εμφάνιση.
ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΎΛΟΥ-ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ!!!
Η ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ, Η ΒΙΑ ΡΙΧΝΕΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΕΧΘΡΏΝ ΜΑΣ!!!