ΠΟΝΑΝΕ ΩΡΕ ΟΙ «ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ»; ΠΟΝΑΝΕ….



Τι έγινε ρε παιδιά ο Panathinaikos; Πάλι ΠΟΥΘΕΝΑΙΚΟΣ; Η ομαδάρα του Στραπατσάδα που φέτος έχει ποιότητα και λύσεις; Που από  την αρχή μπήξε στη θέση του αφεντικού για τις εγχώριες και ευρωπαικές διοργανώσεις;
 
Αυτός ο ΑΓΙΑΞ, ο χειρότερος της 20ετίας, με την άμυνα για γέλια, απείλησε τον παναθηναικούλη με ΔΙΑΣΥΡΜΟ μέσα στο ανακαινισμένο Δημοτικό Γήπεδο της Λεωφόρου (οι Ολλανδοί διέσυραν και εξωαγωνιστικά τον πουθεναικό, με τα σχόλια τους για «ανακαινισμένα» αποδυτήρια. Τι σκατά βάφατε ρε μπογιατζήδες 13 όλο το καλοκαίρι; ΠΑΛΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ). Από το Σπορ24:
 
«Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άγιαξ, στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League και οι άνθρωποι της ομάδας του Άμστερνταμ περίμεναν να συναντήσουν μεγαλύτερη άνεση στα αποδυτήρια της Λεωφόρου.
Μάλιστα δημοσιεύθηκε από το λογαριασμό "Planeet Ajax" στο twitter ένα βίντεο από τα αποδυτήρια του γηπέδου, με τους Ολλανδούς να απογοητεύονται από την έλλειψη άνεσης χώρου και να το εκδηλώνουν σε ειρωνικό ύφος. "Τα αποδυτήρια του Άγιαξ απόψε είναι πολυτελή".»
 
Για την ΞΕΦΤΙΛΑ αγωνιστική και εξωαγωνιστική ΤΟΥΜΠΕΚΑ οι αντικειμενικοί. Κι αν δεν ήταν ο Στιλ, η ΠΕΝΤΑΡΑ ήταν κοντά. Αυτά δεν τα είδαν οι «αντικειμενικοί». Είδαν ατομικά λάθη και ΔΩΡΑ του παναθηναικούλη στον Αγιαξ… λες και το γκολ του ζελέ δεν ήταν δώρο της τραγικής αμυνούλας των Ολλανδών. Αλήθεια ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ Ο ΖΕΛΕΣ; Μπα…
 
Και μέσα σε όλα αυτά θα πρέπει η «ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ» ο Κοντονής να ελέγξει και τις ΕΠΣ Λονδίνου και Άμστερναμ …. Μόλις φεύγει το καλοκαίρι αρχίζουν τα προβλήματα για τους ψευτοπρωταθλητές…
 
Και μην ξεχνιόμαστε… Στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ, αδικούνται ο 61ος παοκούλης και 121ος ζελές από την «Εγκληματική οργάνωση του 26ου στην Ευρωπαική κατάταξη. Γι αυτό δεν παίρνουν πρωτάθλημα….


 
 
 
Εδω οι κοιλιακοί μας έγιναν σαν της Σερένα Γουίλιαμς !
 

Σχόλια

Εικόνα aris belem

Ίσα ρε πατσαβούρα GOAL, που σ έπιασε ο πόνος για Έλληνες παίκτες στην ενδεκάδα! "Για πρώτη φορά χωρίς Έλληνα παίκτη στην ιστορία του"! Ίσα ρε λούγκρες, είδαμε και την αξιολόγησή σας στους Έλληνες παίκτες, για παίκτες του Θρύλου πάντα βγαίνει το ψιλό κόσκινο -από Αλεξανδρή, Στολτίδη, Άντζα, μέχρι Τοροσίδη, Μανωλά, Σάμαρη, Μήτρο - ενώ οι Κουτρομποταραλιδοβύντρες είναι σε κάθε περίπτωση παικταράδες! Μακριά απ το Goal και το σαιτ του μάγκες, είναι η χειρότερη αντιολυμπιακη φυλλάδα, που βάζει για ξεκάρφωμα και για τσιμπήσει κανένας γαύρος, εξωφυλλο με τον Θρύλο και μέσα είναι μπόχα! Πόνεσε ΑΡΔάκια και ο κόσμος την Κυριακή, αλλά και η νίκη στην Ελβετία, βλέπετε ότι το θηρίο τεντώνεται και τρέμετε. Έτσι να τρέμετε στρακιαπού, έρχονται άλλες τρεις τσόντες συνεχόμενες στο Ναό!

Εικόνα Aprosarmostos17

Όταν μπαίνει ο Σεπτέμβρης, ανοίγουν τα σχολεία και οι πρωταθλητές καλοκαιριού πάνε για απόσυρση.

Εικόνα Harry red logic

Ομόθρησκα Αδέλφια,
Συμφωνώ με το σύνολο των σχολίων σας και προσθέτω ότι οι αλλόθρησκοι πρέπει λίγο να ξεπέζεψαν από τις ψευδαισθήσεις τους...
Εμείς οι Γάβροι πάντοτε απαιτητικοί με την ομάδα μας επιδιώκουμε τη συνεχή βελτίωση και στοχεύουμε στα υψηλότερα αθλητικά επίπεδα της Ευρώπης.
Έτσι λοιπόν θα καταθέσω με διάθεση αυτοκριτικής (γνώρισμα της υπεροχής μας)συνοπτικά μερικές παρατηρήσεις στον απόηχο την χθεσινή μας Ευρωπαϊκής νίκης:
--Μου άρεσε:1. Το αποτέλεσμα.
2.Οι βαθμοί που μετράνε στο λογαριασμό της ομάδας μας και της Ελλάδας.
3. Η σταθεροποίηση της ανοδικής πορείας στον ψυχολογικό τομέα και την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης.
4. Η δουλειά(χωρίς να βιάζομαι για σίγουρα συμπεράσματα) του Μπέντο.

--Δεν μου άρεσε: 1.Η συνολική απόδοση(ιδιαίτερα στο β ημίχρονο).
2.Η δυσκολία να κρατήσουμε-κυκλοφορήσουμε την μπάλα ιδιαίτερα στο τελευταίο ημίωρο(Οι Ελβετοί νομίζω κατώτεροι της Αρούκα,πολύ κατώτεροι των Ισραηλινών!).
3. Η δυσκολία να κάνουμε φάσεις στο β ημίχρονο--το δεύτερο γκολ δεν ήταν τόσο δύσκολη υπόθεση.

--Με προβλημάτισε:1.Η επιπολαιότητα κάποιων αμυντικών στα τελευταία λεπτά(βλέπε Φιγκέιρας στη φάση που του έκλεψε την μπάλα ο επιθετικός ενώ πήγαινε αουτ!)
2. Που μας έκαναν τζάμπα φάση στο 4 λεπτό των καθυστερήσεων --κόρνερ.(ποτέ δεν ξέρεις με την πόρνη...ιδιαίτερα όταν παίζεις με πιο δυνατές ομάδες.

Συμπέρασμα: Κρατάμε τα θετικά,συνεχίζουμε προσγειωμένοι την σκληρή δουλειά και διορθώνουμε τα λάθη και αδύνατα σημεία.
Δεν το συζητώ ότι χρειαζόμαστε στόπερ και αριστερό μπάκ από το πάνω ράφι.
Για τον Θρύλο που ονειρευόμαστε μιλάμε!(να δούμε και τον Ομάρ για να κρίνουμε την ανάγκη για καλό δεξί μπάκ).

Εικόνα Son of Hoof

Ρε ελεϊνοί ΑΡΔ, ρε μπαχαλάκηδες, ρε σούργελα, ρε πουθενάδες αντιολυμπιακοί...
Πααααααλιιιι??? Πάαααλιιιι ρε σαπιόλες ο διαιτητής φταίει????? Ε - Λ - Ε - Ο - Σ !!!
Πόσο ρε θα παραμυθιάζε(σ)τε ακόμα? Είναι δυνατόν?
Καλά για τους βάζελους δεν περίμενα τίποτε άλλο και δεν έχω να πω κάτι, αλλά για τα παόκια μου δημιουργείται αυτόματα η απορία: ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ???
Πάντως αντικειμενικά με βάση την αξία των ομάδων ο παοκ με το Χ έκανε υπέρβαση. Ο βάζελος φυσιολογικό που έχασε. Στο ποδόσφαιρο βέβαια δεν παίζουν οι "αντικειμενικές αξίες" μπάλα πάντοτε και όλες οι ομάδες που παίζουν Ευρώππη δεν παίζουν τυχαία (πχ. ιντερ-μπερ σεβα 0-2).

Στα δικά μας.
Συγχαρητήρια για την νίκη, η ομάδα έπαιξε αρκετά καλά, με εξαίρεση 2-3 παίχτες που δεν ήταν σε καλή μέρα.
Στα πολύ θετικά ο Λεάλι που για να νικηθεί εχτές θα έπρεπε να μας κάνουν αρκετές καθαρές ευκαιρίες (με το ζόρι έκαναν μια) και η μεγάλη διάθεση για ομαδικότητα, που φάνηκε στο γκολ. Στα αρνητικά η έλλειψη ψυχραιμίας σε σημεία του παιχνιδιού που οι αντίπαλοι δίναν το παν για να μας απειλήσουν, που δεν κόστισε όμως. Η ομάδα δένει ακόμα και θέλει χρόνο, αλλά είναι φανερό από τώρα πως έχει δυνατότητες που την καθιστούν πολύ επικίνδυνη για οποιονδήποτε αντίπαλο και φυσικά φαβορί για το πρωτάθλημα, το κύπελο (αν γίνει κανονικά) και μια καλή πορεία στο Europa.

ΥΓ.Οι παίχτες μας προσπαθούν, μην τα βάζετε μαζί τους. Και είναι καλοί παίχτες. ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ. Ο προπονητής επιλέγει και αυτός ξέρει καλύτερα. Στήριξη σε Όλους!!!

Εικόνα MIKE.A

Φιλε Koropi48 το αεκ δεν ειναι στην 212 θεση αλλα στην 215! Η πλακα ομως ειναι οτι χθες ητανε στην 218 θεση αλλα κατεβηκε στην 215 λογω της νικης του Ολυμπιακου! Το σαιτ sports24 εχει τον πινακα και τους βαθμους που παιρνουν οι Ελληνικες ομαδες (ναι γινετε και αυτο) που δεν παιζουν Ευρωπη απο αυτες που παιζουν! Αρα λογω εμας κατεβηκανε 3 θεσεις και αν συνεχισωμε να κερδιζωμε θα τους κατεβαζωμε και αλλο! Και ομως εχεις τον ξεφτυλα τον Χεζετζογλου στο σκατοντιενει να γραφει ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΡΘΡΟ ΟΧΕΤΟ οταν χαναμε απο τους εβραιους! Δηλαδη απο κει που μας χρωστανε μας πηρανε και το βοδι!
Θα ηθελα να εβλεπα στο επομενο αρθρο του θα γραψει ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ (ειρωνικη) για την νιλα του βαζελου; Μια φραση!

Εικόνα fasteddie

Οποιος εχει ματακια και σκαμπαζει δυο δραμια μπαλιτσα εβλεπε τα αυτονοητα...Οτι δλδ δε μπορει ο βαζελος με παιχτακια αξιας 100 και 200 χιλιαδων η ελευθερους,σακατεμενους η στα αζητητα να θεωρειται υπερομαδα...Οκ τους καταλαβαινουμε τους αρδ,το ψωμακι τους θελουν να βγαλουν,αλλα λιγο τσιπα ρε παιδια δε βλαπτει.Η μηπως θα ειναι καθε μερα του Αη Γιαννιου και θα σου βγαινουν ολοι ''Μπεργκ''?Παιχτακια της σειρας,αργοι ατεχνοι ποδοσφαιριστες,η ποδοσφαιρικα τελειωμενοι (Μεστο-γελανε και τα τσιμεντα).
Ακομα και στην ελλαδα οπου οι ομαδες πλεον εκτος των 5-6 πρωτων ειναι σχεδον ερασιτεχνικου επιπεδου,η ζελα δυσκολευεται.Και το 0-3 στη Λιβαδεια μαγικη εικονα ειναι.ΑΣ ΜΗΝ ΕΔΙΝΕ ΤΗ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ Ο...ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ!!Περιττο να πουμε τι θα γινοταν αν ο Θρυλος επαιρνε τετοιο πεναλτι...Εκτος του Ολυμπιακου,μονο η μπουγατσα εχει παρει 2-3 καλα παιχτακια (μου αρεσει πολυ ο Τσιμιροτ πιστευω ειναι για μεγαλη ομαδα),δεν ειναι τυχαιο οτι σταθηκαν και χθες πολυ καλα απεναντι στη Φιορεντινα,οι αλλοι 2 ποα-κουλα παιχτες της πλακας εχουν που στην ελλαδα και με διαιτητικη αβαντα καπως ξεχωριζουν.Οταν ερχεται ομως η ευρωπη...ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΠΠΠΠΠΠΠ!!!
Απλως προσπαθουν και αυτοι οι κακομοιροι να συντηρουν με νυχια και με δοντια το παραμυθι του...Πανατιναικο ( διαβαζα καπου χθες ''παμε να ζησουμε μερες '96'' μιλαμε για πολυ γελιο) γιατι αλλιως θα χαζεψουν εντελως,θα εχουμε μαζικες αυτοκτονιες...
Τεσπα,εμεις κοιταμε την ομαδα μας,να πανε να γαμηθουν ολοι οι αλλοι ομαδικα.Το ροστερ του Ολυμπιακου εστω και με τις ελλειψεις στα μετοπισθεν απεχει παρασαγγας απο των...εξυγιαντων.Αν μας βγει το βεαζιλιανακι και με την επιστροφη του Ομαρ πιστευω θα ειμαστε κομπλε.

υ.γ. Οχι αλλο Σεμπα ρε παιδια,δεν αντεχω αλλο Σεμπα ρε γαμωτο...Παιζει ο Σεμπα βασικος και ο Παρντο ειναι εκτος λιστας ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
υ.γ.2 Οι αρδ ετσι κι αλλιως το βρηκαν ποιος φταιει...Οχι φυσικα οι υπερηχητικοι παιχταραδες που εφερε ο Αφραγκουζος,αλλα ο Στραματσονι...

Εικόνα koropi48

Ω μα το Δία τον υπέρλαμπρο! Το αεκ στη θέση 212 μαζί με Γιάννενα και Ξάνθη; Γρήγορα να καεί το μαγαζί του ελεεινού σάμποτερ που συνέταξε τον ψεύτικο πίνακα και να δαρεί από αγανακτισμένους ο υπεύθυνος στατιστικής της ουέφας. Ακούς εκεί 212 το αεκ! Δηλαδή ποιούς περάσαμε στη βαθμολογία, μετά τόσα χρόνια ένδοξης ιστορίας; Τη Δριμικλάν από την Κάτω Αλσατία, τη Μπουχέσα Σπορ από το Τζατζικιστάν και την Ar hidia tria από τη Μογγολία θα σου πει ο άλλος. Δε λέω, ιστορικές ομάδες, αλλά 218 δεν χωνεύεται! Και άντε να είσαι ο χεσετζόγλου και οι άλλες φιλιππινέζες των "ερχόμαστε" να σχολιάσουν την κατάταξη! Ούτε ψύλος στον κόρφο τους. Α ρε ΒΑΓΓΕΛΑ, α ρε ΒΑΓΓΕΛΑ... Ένα καλό στόπερ πίσω ρε γαμώτο και θα τρέχανε ποτάμι τα γάλατα και φέτος. Κρέμες για πασάλειμμα, μπούκλες οι αρχιδότριχες, ουρλιαχτά από το σαγώνια, μπουκέτα και απολύσεις από το μπουγατσομαφιόζο... Α ρε ΒΑΓΓΕΛΑ!