ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΑΝΑ 4 - 1



Ποδοσφαιρικές ομορφιές από το ΘΡΥΛΟ, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, καθάρισε εύκολα την Αστάνα.
 
Χθες λοιπόν, 20/10/2016 Ο ΘΡΥΛΟΣ νίκησε 4 – 1 , στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του  UEFA EUROPA LEAGUE 2016 - 2017, με γκολ των  Φιγκέιρας 25’, Ελιουνούσι 33’ και  Σεμπά 34’, 65’. Για την Αστάνα μείωσε στο 54’ ο Καμπανάγκα.
 
Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα μπήκε πολύ δυνατά, θέλοντας να καθαρίσει νωρίς το ματς. Έχασε μια δυο καλές ευκαιρίες στο πρώτο εικοσάλεπτο, και στο 23’ προηγήθηκε με τον Φιγκέιρας, μετά από καταπληκτική ατομική ενέργεια του Φορτούνη και πάσα πάρε βάλε. Στο 33’ ήρθε το 2-0 με γκολάρα του Ελιονούσι που θύμισε Βάις. Στο 34’ η σεμνή τελετή έλαβε τέλος, αφού ο Ελιονούσι με εξαιρετική κάθετη πάσα έβγαλε τον Σεμπά τετ – α – τετ για να γίνει το 3-0.
 
Ο Μπέντο φαίνεται να μονιμοποιεί την τετράδα Μάρτινς, Φορτούνη. Ελιονούσι, Σεμπά στο κέντρο, η οποία είναι υπεύθυνη για τις όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές που είδαμε χτες. Ο Ελιονούσι αρχίζει να δείχνει τις πραγματικές του δυνατότητες, είναι άριστος τακτικά με πολλά τρεξίματα και κάλυψη του Φιγκέιρας. Για τον Σεμπά δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Ακόμα και στο 85’ και το 90’ σπριντάριζε να καλύψει κενά. Φαίνεται ότι δουλεύει πολύ και τα τελειώματά του. Ο Μάρτινς αν συνεχίσει έτσι θα μας κάνει να ξεχάσουμε πολλούς χαφ του ΘΡΥΛΟΥ. Άριστος στο χειρισμό και στο κράτημα της μπάλας. Μοιράζει καταπληκτικά το παιχνίδι και μάλλον και σε αυτόν οφείλεται η αγωνιστική άνοδος του Φορτούνη, ο οποίος ξέρει ότι έχει πίσω του στήριγμα και είναι πιο άνετος στις κινήσει του στο χώρο.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μπήκε με στόχο να κρατήσει δυνάμεις για τον αγώνα της κυριακής με τον παοκούλη. Κατέβασε μία και δύο ταχύτητες, ο Μπέντο άρχισε να σκέφτεται να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές και σήκωσε τον Βιάνα, τον Καμπιάσο και τον Μανθάτη για προθέρμανση, αλλά κάπου εκεί άρχισαν οι γνωστές επιπολαιότητες τόσο από τα χαφ όσο και από τους αμυντικούς μας, με αποκορύφωμα το τραγικό διώξιμο - ασιστ του Λεάλι στον Καμπανάγκα. Για κάνα πεντάλεπτο η κατάσταση θύμισε κάτι από καλοκαίρι , αλλά κυρίως με Μάρτινς και Ελιονούσι και φυσικά Σεμπά, ήρθε το τέταρτο τέρμα, από πολύ όμορφη ασίστ του Καρντόσο στον Σεμπά. Σε συνδυασμό με την είσοδο των Μανθάτη και Καμπιάσο, η ομάδα ηρέμησε, κράτησε τη μπάλα, δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ που όμως δεν ήρθε.
 
Ας δούμε την απόδοση των ποδοσφαιριστών μας.
 
Λεάλι. Ο νεαρός Ιταλός έχει καταπληκτικά προσόντα και έχει μάθει τα μυστικά της θέσης σε μια μεγάλη σχολή. Το λάθος που κάνει χτες είναι τραγικό, αλλά μη ξεχνάμε, ότι πρόκειται για ένα παιδί. Οι τερματοφύλακες στην ηλικία των 22-23 ετών δεν έχουν ωριμάσει ποδοσφαιρικά και είναι λογικό να κάνουν λάθη. Ευτυχώς χτες το λάθος δε στοίχισε. Δεν θα του πάρουμε και το κεφάλι , ούτε θα τον κάψουμε. ΣΤΗΡΙΞΗ θέλει και θα μάθει από τα λάθη του. Έχουμε δει και πιο έμπειρους να κάνουν εξίσου σοβαρά λάθη και σε σημαντικότερα παιχνίδια.
 
Φιγκέιρας. Το πουλέν μου συνεχώς ανεβαίνει. Χτες σκόραρε κιόλας. Θα μπορούσε να το είχε κάνει και λίγο πιο νωρίς, με ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή. Έχει τρομερές αντοχές, ανεβοκατεβαίνει την πλευρά του μέχρι το 90, ενώ συνδυάζεται θαυμάσια με τον Ελιονούσι. Δείχνει πλέον και πιο ήρεμος. Κάποιοι βιάστηκαν πολύ να βγάλουν συμπεράσματα.
 
Ρέτσος. Αναγκαστικά και πάλι αριστερός μπακ. Οι εμπειρίες που παίρνει θα τον βοηθήσουν σημαντικά. Έχει εξαιρετικά σωματικά προσόντα, ταχύτητα και τεχνική. Κάποιες στιγμές επιπολαιότητες, οφείλονται στην απειρία του. ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΔΥΝΑΤΑ.
 
Μποτία. Καλή η εμφάνιση και χτες. Δεν απέφυγε κι αυτός κάποια λάθη και επιπολαιότητες. Η κάρτα που πήρε, Θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί. Η εμπειρία του δεν επιτρέπει τέτοια λάθη.
 
Ντα Κόστα. Είπαμε. Θα μας τρελάνει. Εκεί που λες, ωραία, θα καθαρίσει , έρχεται μια επιπολαιότητα και λες βοήθα Παναγιά. Κάποιες στιγμές όταν πρέπει να κατεβάσει την μπάλα δείχνει να κολλάει. Κρίμα γιατί και διάθεση δείχνει και πάθος έχει. Μάλλον να καθαρίσει το μυαλό του πρέπει.
 
Μιλιβόγεβιτς. Ξεκίνησε με μια απίστευτη επιπολαιότητα (τακουνάκι στο ημικύκλιο ίσον κίνδυνος θάνατος). Ανέβηκε πολύ στη συνέχει και βοήθησε στην παραγωγή παιχνιδιού.
 
Μαρτινς. Τρομερή ποιότητα. Κρατάει μπάλα. Ηρεμεί την ομάδα. Βλέπει όλο το γήπεδο και μοιράζει το παιχνίδι. Και δεν κωλώνει να ρίξει και καμία ψιλή όταν χρειάζεται. ΥΠΕΡ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ.
 
Ελιονούσι. Άλλος ένας που αμφισβητήθηκε όταν αποκτήθηκε. Σιγά σιγά κλείνει στόματα. Χτες έκανε ένα παιχνίδι ΟΡΙΣΜΟ της ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΥΣΙΑΣ.
 
Φορτούνης. Βρίσκει τον περσινό εαυτό του. Δυο φορές κοντρόλαρε στον αέρα και κατέβασε την μπάλα στο χόρτο. Στο πρώτο γκολ χόρεψε τη μισή άμυνα. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΛΕΙ. Ξέρουμε τι μπορεί να κάνει.
 
Καρντόσο. Το πρώτο του ολόκληρο 90λεπτο. Θετική η παρουσία του. Βοήθησε και επιθετικά αλλά και αμυντικά στα στημένα. Εξαιρετική κίνηση και ασίστ στο τέταρτο γκολ.
 
Σεμπά. Τι να λέμε τώρα. ΤΑΝΚ σωστό. Βελτιωμένος θεαματικά στα τελειώματά του. Αυτός κι αν βουλώνει στόματα.
Καμπιάσο. Μπήκε και ηρέμησαν τα πάντα. ΗΓΕΤΗΣ.
 
Μανθάτης. Βάπτισμα του πυρός σε ευρωπαικό αγώνα. Ούτε αυτός χρειάζεται να υπερβάλει. Ωραίες κινήσεις, τρέξιμο με μπάλα και χωρίς. Αν τέλειωνε πιο ψύχραιμα ο Φορτούνης θα είχε κάνει μια καταπληκτική ασίστ στο τέλος.
 
Μπουχαλάκης. Θετικό ότι τον ξαναείδαμε. Φαίνεται να τον πιστεύει ΚΑΙ ο Μπέντο.
 
Μπέντο. Αρχίζει να φαίνεται η δουλειά του. Ελέγχει τα αποδυτήρια, παρά τα αντίθετα που μας «πέρναγαν» τα ΑΡΔακια. Έκανε τα λάθη του κι έμαθε. Πιστεύουμε ότι θα δούμε πολύ ωραίο ΘΡΥΛΟ στα χέρια του.
 
ΥΓ. Τώρα φταίει ο Θεοδωρίδης και η UEFA. Αυτό περνάει η βαζελοπροπαγάνδα. Το πώς έφτασαν στους ομίλους με διαιτησίες 80-20 και τους αντιπάλους τους να τελειώνουν με παίχτες λιγότερους το ξέχασαν. Και το ρατσιστικό κρούσμα ΜΠΕΡΓΚ που η UEFA έβαλε στο αρχείο, το ξέχασαν κι αυτό. Πείτε στον ΣΙΟΡ ΜΙΝΙΣΤΡΟ να διακόψει το Europa League. ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ παναθηναικούλη...

Σχόλια

Εικόνα suede86

Παρότι εξελίσσεται μία φοβερή εβδομάδα για τον Ολυμπιακό μας σε όλα τα επίπεδα εγώ θα στραφώ λίγο στην ασσύληπτη προπαγάνδα και την απίστευτη σπίλωση ενός ανθρώπου κυριολεκτικά από το πουθενά....
Αρχικά να πω ότι χτες πηγαίνοντας στο γήπεδο αν και σε μια πολύ κρύα ατμόσφαιρα για ευρωπαικό παιχνίδι του Ολυμπιακού (η έδρα μας χάνει πολύ από την μέρα που σταμάτησε να απαρτίζεται το απέναντι πέταλο από την 7 με τους συνδέσμους της επαρχίας, γιατί από το 2010 που ξεκίνησε η δημιουργία δύο πόλων στο γήπεδο το Καραισκάκη είχε γίνει πιο καυτό από ποτέ, τώρα αντίθετα φωνάζει μόνο το κέντρο στην θύρα 5)) το καταχάρηκα το ματς...ένας πολύ καλός Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχορνο με ταυτότητα μέσα στο τερέν που ήξερε τι ήθελε και τι ζητούσε...
Ένας φοβερός Μάρτινς που εξελίσσεται σε μεταγραφή της χρονιάς και που ξέρει πάντα τι να κάνει την μπάλα, ένα ακούραστο σκυλί του πολέμου Σεμπά που πάλευε και έτρεχε ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 90' μας έδωσαν ένα πάρα πολύ καλό ημίχρονο απέναντι σε μια Αστάνα που εδώ πατούσε και εκεί βρισκόταν χτες που μην ξεχνάμε όμως ότι πέρυσι τέτοια εποχή από την έδρα της δεν περνούσαν Ατλέτικο και Μπενφίκα...
Ο Θρύλος βέβαια στο δεύτερο ημίχρονο κατέβασε τους διακόπτες ενόψει ΠΑΟΚ αλλιώς κάλλιστα θα μπορούσε να σπάσει πολλά ρεκόρ αν το επιδίωκε...Κλου της βραδιάς το μαγικό του Ντα Κόστα (αν και δεν είμαι σίγουρος αν ήξερε τι ήθελε να κάνει)που έγινε μπροστά μου στην θύρα 18 και που ξεσήκωσε καθολική αποθέωση από κοντά 20000 κόσμου...
Γυρνώντας λοιπόν αργότερα σπίτι τι να δω...Επανάσταση κατά του Θεόδωρου Θεοδωρίδη...Με λογική δημοτικού του στυλ ααα εχουμε έναν Έλληνα στην ΟΥΕΦΑ που είναι ο γιος του Σάββα, οπότε έδεσε το γλυκό, να τον δαιμονοποιήσουμε και να τα φορτώσουμε όλα εκεί..
Τι να πρωτοαναφέρω? Ποιον αρδάκο να αναδείξουμε πρώτα άραγε?
τον καθυστερημένο Αθανασίου στο γκαζέτα που είναι μια κατηγορία μόνος του? Αυτός επειδή βρίσκεται μονίμως σε παράλληλο συμπάν μάλλον απαλάσσεται... Αξίζει όμως να σταθεί κανείς στην πολύπλοκη ανάλυση που κάνει στο κείμενό του..
Γράφει λοιπόν αυτός ο αναλυτικός εγκέφαλος "Πλέον μιλάμε για ξεκάθαρα μηνύματα από την ΟΥΕΦΑ σε βάρος του Παναθηναϊκού, σε μία ΟΥΕΦΑ όπου γενικός γραμματέας και απόλυτο αφεντικό είναι ο Θόδωρος Θεοδωρίδης, γιος του Σάββα, αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός... Έτσι για να μην ξεχνάμε πως είναι διαμορφωμένη η κατάσταση και τι ακριβώς συμβαίνει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του τριφυλλιού σε αυτόν τον όμιλο"
Σαν να λέμε λόλα ένα μήλο από τον Αθανασίου...
http://www.gazzetta.gr/football/article/996681/klopi-stin-liegi
Ακολουθεί ο πρόεδρος των καθυστερημένων με καθολική αποδοχή θέσεως ο Τάσαρος ο Νικολογιάννης! Εδώ χωρίς πολλά σχόλια σύμφωνα με το αρχιβλαχαδερό ονόματι Tasos οι διαιτητές ανήκουν στον Θεοδωρίδη...
http://www.gazzetta.gr/football/article/996731/alli-mia-klopi-apo-enan-d...
Στην συνέχεια ακολουθεί ότι πιο κατάπτυστο υπάρχει αυτήν την στιγμή στην αθλητική δημοσιογραφία? άραγε,το σάιτ του Σπορ φμ...Με άρθρα ανυπόγραφα δείγμα της αξιοπιστίας και της πουστιάς που το διακατέχει προχωρούν σε ασσύληπτες υπόνοιες και συλλογισμούς καταλήγοντας να γράφουν ότι ουσιαστικά ο Θεοδωρίδης, ο γαύρος ο κακός σαν γιος του Σάββα, τόσα χρόνια ήταν αυτός ουσιαστικά το Νο1 στην ΟΥΕΦΑ πιο πάνω και τον πλατινί..Εδώ μερικά δείγματα του ρεσιτάλ μαλακίας...
http://www.sport-fm.gr/article/thema-thodwros-theodwridis-o-metr-twn-eks...
http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/koita-ti-ekanes-thodwre/3234546
http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/ti-kserei-gia-ton-fono-o-thodw...
Το ρεσιτάλ θράσους συνεχίζεται και στο contra από τον δημοσιογράφο Κώστα Γουλή...
http://www.contra.gr/Columns/Comment/kostas-goulis/panathinaikos/ki-ayto...
Και η αλητεία της προπαγανδιστικής μηχανής τελειώνει με δυο από τα πιο βασικά της στελέχη...
Πρώτα με τον σαλιάρη Βέργη με την ωραία διάρθρωση που αναρωτιέται αν έμαθε ο κυρ Θόδωρος όπως τον λέει για την σφαγή νο2...
http://www.contra.gr/newspapers/sport/live_sport/live-sport.4329626.html
Εδώ αναρωτιέται κανείς αν μετρήσει σφαγές ο Ολυμπιακός την τελευταία εικοσαετία αλλά και στα χρόνια του Θεοδωρίδη στην ΟΥΕΦΑ με τα πέναλντι στο Λεβάντε και την διατησία στο Μάλμε τι θα μπορεί μετά να πει ρε καραγκιόζη Βεργή?
Και κλείνω με τον άρχοντα της πουστιάς, με το όνομα συνώνυμο της προπαγάνδας, με τον αρχιαληταρά ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ...Ο Βασιλάκης αφού αποκαλύπτει ευρωπαική μαφία που στοχεύει τον Παναθηναικό τοποθετεί τον έναν Έλληνα που ξέρει σε αυτή σαν επικεφαλή αυτής της καταστάσεως με βάση το ακλόνητο ρεπορτάζ καφενείου που έχει κάνει και μιλαει και για έλλειψη τσίπας!!! από τον παράγοντα αυτό, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΟΜΑΖΕΙ σαν καλή πουτάνα που είναι για να αποφύγει τυχόν συνέπειες...
https://www.youtube.com/watch?v=foFaJHSzfGc
όλα αυτά τα άρθρα εμφανίζονται τόσο φυσιολογικά από τους αρδ αυτούς με αποτέλεσμα να μην ξέρει κανείς σε ποιον από όλους να πει ένα ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ...Έτσι αυτά περνάνε σαν απόψεις και διαμορφώνουν το κλίμα στους οπαδούς της πανάθας που από την απελπισία τους για την κατάσταση της ομάδος τους σε όλα τα σπορ πιάνονται από ηλίθιες προπαγάνδες απευθυνόμενες σε αντιληπτικές ικανότητες υπό του μηδενός, δημιουργώντας αμέσως αντάρτικο και στοχοποιώντας ανθρώπους για πλάκα στο πι και φι...
Ακριβώς το ίδιο έιχε γίνει και με τον Ρήγα τον έναν Έλληνα που ξέρανε τα βαζέλια μέσα στην Ευρωλίγκα και για τον οποίο ψηθήκαν αμέσως από τα πρωτοσέλιδα του ζάκια που κατέληξαν στην έκρηξη της καφετέριας του γιου του στην Νέα Σμύρνη...
Τέλος την ώρα που ένα πουστράκι ονόματι Κυριάκος Κυριακου πετάγεται συνέχεια από τον ΠΑΟΚ και απειλεί με ύφος για τον ορισμό Αρετόπουλου, την ίδια ώρα ο οπαδός του Ολυμπιακού ανέχεται τις συνεχόμενες πουστιές και τα μαγειρέματα της ΚΕΔ στο μπάσκετ με αποκλεισμούς διαιτητών κτλ χωρίς καμιά αιτιολόγηση σαν τιμωρία από τον ισόβιο δυνάστη του αθλήματος τον Βασιλακόπουλο, καταστάσεις που δεν αναφέρει κανενας πληρωμένος ΑΡΔ...

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

έπειτα από μία εμφατική νίκη, παρά τις όποιες αδυναμίες μπορεί να παρουσιάστηκαν, δε θεωρώ ότι έχω να συνεισφέρω κάτι παραπάνω, σχολιάζοντας τον αγώνα απέναντι στην Αστάνα, πόσο μάλλον, όταν έχεις προβεί σε μία τέτοια ανάλυση των πεπραγμένων.

εκεί όμως που θα ήθελα να σταθώ είναι στο μονίμως αδικημένο και κατατρεγμένο θίασο, όχι στο εάν αδικήθηκε ή όχι, μιας και δεν έχω προσωπική άποψη, αφού δεν είδα τον αγώνα του ΠΟΑ, και σε τηλεοπτικά στιγμιότυπα δεν είδα παρά μονον μια λήψη από ...δορυφόρο.
εκεί που θέλω να σταθώ είναι στην παρουσίαση των γεγονότων από τα ΜΜΕ.
ο Ολυμπιακός, όντας το σκορ στο 0-0, είδε να του ακυρώνεται ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ ΓΚΟΛ με λανθασμένη υπόδειξη του βοηθού γραμμής ως off side. το γεγονός αυτό δεν είδα να αναπαράγεται από τα ΜΜΕ, η ΕΡΤ ούτε καν το συμπεριέλαβε στα στιγμιότυπα!
θα μου πεις «εντάξει, ρε φίλε, τέσσερα έβαλες μετά»! ε, ας τα έβαζε και ο βάζελος!
αυτό ακριβώς συμβαίνει και στο Πρωτάθλημα, έτσι έχει στηθεί η προπαγάνδα, φωνάζουν οι απέναντι ηττημένοι για ένα ανάποδο πλάγιο ή μια λανθασμένη υπόδειξη για off side (η οποία ΠΑΝΤΟΤΕ γίνεται αφού ελέγχει την μπάλα είτε ο τερματοφύλακάς μας, είτε αμυντικός μας!) και ο νικητής συνήθως Ολυμπιακός, που μπορεί έχει αδικηθεί κατάφορα, δεν μιλά (για τους ΑΡΔ δεν δικαιούται καν να μιλά) για αδικία, μιας κι έχει νικήσει και δεν κολλάει στη μιζέρια και τη μεμψιμοιρία, αλλά αυτό που μένει στην ...ατμόσφαιρα είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν αδικείται ποτέ! το έχουν στήσει μια χαρά το παραμυθάκι...

Υ.Γ. θα ήθελα οπωσδήποτε να εμμείνω στο θένμα της παρουσίασης των χθεσινών διαιτητικών αδικιών, για να αναδείξω ετι μία φορά ότι έχω χάσει το ΦΩΣ μου.
καλά που όλοι οι «αντικειμενικοί» έτρεχαν να συλληπηθούν τον ΠΟΑ για την αδικία που τον βρήκε, χωρίς να αναφερθούν στην λανθασμένη ακύρωση του τέρματος του Ολυμπιακού, αυτό που με ΕΞΕΠΛΗΞΕ (;) ήταν το πρωτοσέλιδο του Φωτός, στο οποίο ούτε εκεί γίνεται αναφορά για την αδικία εις βάρος του Ολυμπιακού, όμως ο κ. Κωνσταντουδάκης δεν παραλείπει να αναφέρει το «ανύπαρκτο πέναλτυ σε βάρος του Κουτρουμπή»!
είπαμε εκί στο ΦΩΣ να μην θέλετε να είστε οπαδικοί αλλά φίλαθλοι, να φτάσετε όμως να τα βλέπετε και μονόπαντα από την άλλη όχθη, πόσο πια να ξεφτιλίζεστε!

Εικόνα koropi48

Δία όμορφος σχολιασμός, συμφωνώ σε όλα. Ομάδα που απέκτησε με μεταγραφή τον κοστάνζο, δεν πρέπει να λέει εύκολα κακό λόγο για τερματοφύλακα. Η ασυνεννοησία στην αμυντική λειτουργία εμφανής και φταίει ότι δεν υπάρχει πίσω ιθύνων νους, να ρυθμίζει την κυκλοφορία. Είναι στιγμές που λες "τώρα θα το καρφώσουμε μόνοι μας". Θέλει δουλειά εκεί. Τώρα φταίει ο Θεοδωρίδης στους ποα. Όταν μεσολαβούσε για να εγκριθούν οι φάκελοί τους από την ουέφα, ήταν καλός. Τώρα τους κατατρέχει. Φταίει ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η ΕΠΟ, η ΠΑΡΑΓΚΑ, ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ μικρός και μεγάλος, ο ΠΑΠΑΣ, ο ΣΩΜΑΡΑΚΑΚΗΣ, ο φίτσουλας, ο μήτσουλας και τι κακό συναπάντημα. Ο μόνος που δεν φταίει, ο τουίτης βέβαια!!! Αφού υπάρχουν ερίφια που τρώνε τέτοια τροφή, ας συνεχίσουν έτσι, μέχρι την οριστική διάλυση.