ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ



Όλοι "θαυμάσαμε" προχθές στη "Δίκη στον ΣΚΑΙ" τον πρώην ποδοσφαιριστή της Βέροιας Αμαραντίδη να ομολογεί (διαβάζοντας αυτά που του είχαν γράψει σε autocue) "είπα ψέματα στον ανακριτή Ανδρεάδη επειδή φοβόμουν. Τώρα όμως θα πω όλη την αλήθεια. Το παιχνίδι Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 το 2013 ήταν στημένο. Μας είπαν να κάτσουμε να χάσουμε". Ας δούμε λοιπόν όλη την αλήθεια της ιστορίας του.
 
Ο Αμαραντίδης ήταν παίκτης της Βέροιας τον Ιανουάριο του 2013. Πού παίζει μπάλα σήμερα; Στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
 
Μετά τους Σαμαρά, Καλογέρη, Βεργώνη και Καπία ο Απόλλων εντάσσει στο δυναμικό του και τον Δημήτρη Αμαραντίδη, που φόρεσε τη φανέλα της «Βασίλισσας» για μια πενταετία.
Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης επέλεξε να συνεργαστεί με παίκτες τους οποίος γνωρίζει και ο 30χρονος αμυντικός από το Κλείτος Κοζάνης είναι ένας από αυτούς.
Την περσινή σεζόν φόρεσε σε 29 παιχνίδια της φανέλα του Αγροτικού Αστέρα ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αναγέννηση Καρδίτσας, Τρίκαλα και Κοζάνη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση :
«Ο ΑΠΟΛΛΩΝ συμφώνησε σήμερα με τον έμπειρο Κοζανίτη αμυντικό Δημήτρη Αμαραντίδη, για την ένταξη του στην ομάδα μας.
Ο Δημήτρης, ο οποίος είναι γεννημένος στις 27/07/1986, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Κοζάνη και στη συνέχεια αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στην Αναγέννηση Καρδίτσας για δύο χρόνια, στην ΑΕΚ για δύο χρόνια, στην Βέροια για 5 χρόνια σε επίπεδο Α” και Β” Εθνικής, ενώ την περασμένη ποδοσφαιρική περίοδο αγωνίστηκε στον Αγροτικό Αστέρα.»
 
Όπως διαβάζουμε στο κείμενο, προπονητής της Καλαμαριάς από το καλοκαίρι είναι ο Καλαϊτζίδης, αυτός που ήταν προπονητής της Βέροιας τον Ιανουάριο του 2013. Έχει δημιουργήσει μάλιστα μια μικρή παροικία από πρώην παίκτες της Βέροιας στην Καλαμαριά. Ο Καλαϊτζίδης έχει καταθέσει στον ανακριτή ότι το Ολυμπιακός-Βέροια ήταν στημένο. Το πράγμα όμως γίνεται καλύτερο. Ποιος ανέλαβε την Καλαμαριά από το καλοκαίρι; Ο Άλεξ Κάλας, ξενιτεμένος αδερφός του Καλαϊτζίδη.

«H  Διοίκηση του Μ.Γ.Σ.Κ. Απόλλωνα και ο κ. Άλεξ Κάλας , ήρθαν σε καταρχήν συμφωνία για την ανάληψη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Εντός ολίγων ημερών θα υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες για την συμφωνία».
 
Ποιος είναι ο Άλεξ Κάλας;
 
Τόπος καταγωγής του 54χρονου σήμερα Κοσμά Καλαϊτζίδη (στην Αμερική μετονομάστηκε σε Αλεξ Κάλας) είναι ο Λευκώνας Σερρών. Σε ηλικία 3 ετών όμως μαζί με τον αδελφό του Δημήτρη (τον πρώην προπονητή του Αρη) και την οικογένειά του ήρθαν στη Θεσσαλονίκη. Στην Αμερική μετακόμισε πριν από 28 χρόνια κι αφού προηγουμένως πήρε πτυχίο χειριστή μικρών αεροσκαφών από την Αερολέσχη Θεσσαλονίκης.
Στην Αμερική συνέχισε τις σπουδές του και εργάσθηκε διαδοχικά ως μηχανικός αεροσκαφών, εδάφους, αργότερα ως μηχανικός αεροσκαφών αέρος και στη συνέχεια ως συγκυβερνήτης υπερατλαντικών πτήσεων! Επίσης, στην Αμερική τέλειωσε Πολιτικές Επιστήμες. Πριν από χρόνια αποφάσισε να τα εγκαταλείψει όλα και να αφοσιωθεί στις επιχειρήσεις.
Σήμερα διοικεί αλυσίδα εστιατορίων σε Μαϊάμι, Νέα Υόρκη και Σικάγο. Ζει μόνιμα στο Μαϊάμι και επισκέπτεται σχεδόν κάθε χρόνο την Ελλάδα. Φέτος το καλοκαίρι ωστόσο δεν κατάφερε να έρθει για διακοπές εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων, καθώς εγκαινίασε ένα ακόμη εστιατόριο (τον Αύγουστο που μας πέρασε). Το όνομά του συμπεριλήφθηκε πέρσι σε μια λίστα πετυχημένων Ελλήνων που δραστηριοποιούνται στην Αμερική.
Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός 17χρονου αγοριού, του Αλέξανδρου. Δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με τα κοινά του ποδοσφαίρου, στο παρελθόν είχε τεθεί το ενδεχόμενο να αναλάβει τα ηνία του Πανσερραϊκού μετά από προτροπή και του αδελφού του (με τον οποίον είναι πολύ δεμένοι), ωστόσο οι συζητήσεις δεν προχώρησαν.
Επιθυμία του είναι να έρθει το συντομότερο δυνατόν στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει ένα εντός έδρας παιχνίδι του Αρη και να προχωρήσει σε ανακοινώσεις σχετικά με τα πλάνα του. Ο άνθρωπος όμως που θα κινεί τα νήματα στο διάστημα της απουσίας του δεν θα είναι άλλος από τον αδελφό του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.
 
Έμπλεξε λοιπόν με τον Άρη και ολως τυχαίως τότε έκανε "αυθόρμητα" την καταγγελία στον ανακριτή Ανδρεάδη ο Καλαϊτζίδης, προπονητής του Άρη, για το Ολυμπιακός-Βέροια του 2013. Αφού διαλύσανε τον Άρη και τους κυνηγήσανε, τα δύο αδέρφια μπήκαν στην Καλαμαριά το καλοκαίρι του 2016. Μαζί τους ο Σάββας Καλεντερίδης, με την ΠΑΕ ΠΑΟ να βγάζει ανακοίνωση και να χαιρετίζει την εμπλοκή Κάλας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ας δούμε τι έλεγε ο ίδιος ο Καλεντερίδης τον Ιούνιο.
 
Για τις δικές του σκέψεις: «Θα ήθελα να πω ότι είμαστε συμπατριώτες με τους αδερφούς Καλαϊτζίδη. Είμαστε κοντοχωριανοί. Γνωρίζω την ευαισθησία που έχουν, ο Κάλας αγαπάει πολύ την Ελλάδα και τον ποντιακό πληθυσμό. Γι’ αυτό αποφάσισε να εμπλακεί με το ποδόσφαιρο και τον Απόλλωνα. Ξέρω τις διαθέσεις τους και γι’ αυτό συστρατεύτηκα μαζί τους. Ο Απόλλων στα 90 χρόνια του θα σταθεί και πάλι όρθιος και θα πάει εκεί που αξίζει».
Για τις σχέσεις του Κάλας με τους Σαββίδη και Μελισσανίδη: «Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Ο χώρος είναι δύσκολος. Εμπλεκόμαστε με αυτήν την υπόθεση με αγαθές προθέσεις. Έχουμε άριστες σχέσεις με τον κ. Μελισσανίδη και τον κ. Σαββίδη. Πιστεύω ότι θα έχουμε τη συμπαράστασή τους σε θέματα πολιτισμού. Στο αγωνιστικό ο καθένας θα κάνει αυτό που είναι προς το συμφέρον της ομάδας του. Μαζί στον πολιτισμό, αλλά ο καθένας προς το συμφέρον της ομάδας τους».
Για την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, που χαιρετίζει την ενασχόληση του Κάλας με το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Γνωρίζω τον άνθρωπο και γι’ αυτό είπα ότι γνωρίζω για τις προθέσεις τους. Είμαι εκτός χώρου και δεν είναι τυχαίο ότι πείστηκα να ασχοληθώ. Θα συμβάλουμε όλοι μας για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα συμβάλει στην ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου η παρουσία του Άλεξ Κάλας. Θα έχουμε ανακοινώσεις και από άλλα σωματεία και αυτό είναι ενδεικτικό του τι θα κάνει ο Απόλλων».
 
Τι εστί Καλεντερίδης; Είναι λίγο-πολύ γνωστό. Θα μπορούσε να τον πει κανείς "άνθρωπο του Μελισσανίδη", αλλά εντάξει, ας μην υπερβάλλουμε. Εδώ τον βλέπουμε μαζί με τον "τίγρη της Κοκκινιάς" και τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στο ίδιο τραπέζι, στο γάμο του γιου του Ιβάν Σαββίδη το καλοκαίρι.
Ελπίζουμε τώρα να καταλαβαίνουν κάποιοι "εύπιστοι" και "γνήσιοι" Ολυμπιακοί το ποιοι στήσανε την "αυθόρμητη" προχθεσινή ομολογία Αμαραντίδη...

Σχόλια

Εικόνα Γιάννης ο Red

Σάββα,δες προσεκτικά τα παρακάτω.Που αρθρογραφεί όλως τυχαίως ο Σάββας Καλεντερίδης?Στην εφημερίδα Δημοκρατία,όπου εκδότης είναι το τσιράκι του λαθρέμπορα Μελισσανίδη,ο Γιάννης Φιλιππάκης.:
http://www.dimokratianews.gr/%CF%83%CE%AC%CE%B2%CE%B2%CE%B1%CF%82-%CE%BA...
Ο Αεκτζής Γιώργος Σηφάκης,που όλως τυχαίως ήταν πρώην διευθυντής της Αεκτζήδικης Ψ-Ώρας για Σπορ(και μετέπειτα πρώην αρθρογράφος του aek1924,ιστοσελίδα που είχε μαζί με τον Βαγγέλη Αρναούτογλου του sport24 και εκεί γράφουν οι περισσότεροι ΑΡΔ της διάσπασης της ψ-ώρας,της "Κιτρινόμαυρης Ώρας των Εργαζομένων") αρθρογραφεί όλως τυχαίως στην εφημερίδα Δημοκρατία:
http://harddog-sport.blogspot.gr/2016/04/blog-post_95.html
και εδώ:
http://www.aek1924.gr/aek1924-gr/aek1924-blogs/%CE%B3%CE%B9%CF%8E%CF%81%...
Ο Πέτρος Μάνταλος,όλως τυχαίως παραχώρησε συνέντευξη στην πολιτική φυλλάδα του Φιλιππάκη και συγκεκριμένα στον Γιώργο Σηφάκη,όπως και στην Espresso(η κουτσομπολίστικη φυλλάδα Φιλιππάκη):
http://www.dimokratianews.gr/content/60092/oneiro-moy-einai-na-paro-prot...
και εδώ:http://www.gazzetta.gr/football/article/901428/mantalos-protathlima-me-tin-aek
Έχω γράψει και άρθρο για τις σχέσεις Μελισσανίδη-Φιλιππάκη,ως απάντηση στη μπασκετμπολίστρια-ΑΡΔ Μαριάννα Αξιοπούλου του sdna:
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/161016/mariannaki-ksexnaei-k...
Και μερικά πρόσφατα πράγματα για τον Καλαϊτζίδη:
http://www.gazzetta.gr/football/article/1012342/o-kalaitzidis-me-apeiloy...

"«Ο Καλαϊτζίδης με απειλούσε με τέσσερις μπράβους»!
Φοβερές καταγγελίες κατά του προπονητή του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, εξαπέλυσαν οι ποδοσφαιριστές της Καβάλας, Νάσος Αθανασίου και Χάρης Παππάς σε συνέντευξη που παραχώρησαν στον Ρ/Σ «Metropolis 95,5».

«Ο Καλαϊτζίδης με απειλούσε με τέσσερις μπράβους»!

Ο Νάσος Αθανασίου έκανε λόγο για τρομοκρατικές ενέργειες από την πλευρά του προπονητή του Απόλλωνα Καλαμαριάς παρουσία μπράβων, ενώ επιβεβαίωσε ότι δέχθηκε απειλές για την οικογένειά του και το παιδί του! «Από τη στιγμή που υπάρχει η δύναμη της εικόνας παύει να είναι απλή καταγγελία. Σημειώθηκαν τέσσερα επεισόδια με τον Καλαϊτζίδη πέραν του ότι προχθές το βράδυ χτυπούσε και το κινητό μου τηλέφωνο. Μετά την πρώτη επίθεση θεώρησα ότι θα σταματούσε. Μετά τη δεύτερη επίθεση σε απόσταση 100-150 μέτρων από τη φυσούνα επίσης θεώρησα ότι θα σταματούσε… Μου είπε πολλά για την οικογένειά μου και το παιδί μου. Ο άνθρωπος δεν σταμάτησε ποτέ», είπε αρχικά.

Αναφέρθηκε μάλιστα στη δική του συνείδηση: «Προσωπικά δεν έχω προηγούμενα με κανένας, αυτός μαλώνει μόνος του. Κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια. Είμαι ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, δεν ζω από το ποδόσφαιρο σε αντίθεση με τον Καλαϊτζίδη ο οποίος ζει από το ποδόσφαιρο. Και να ξέρετε κάτι. Υπαίτιοι για τα επεισόδια στα γήπεδα δεν είναι ποτέ οι φίλαθλοι. Είναι οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και οι παράγοντες».

Ρωτήθηκε γι’ αυτά που φέρεται να του είπε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. «Ντρέπομαι να τα πω στον αέρα γιατί αφορά ανθρώπινη ζωή, την οικογένειά μου και του παιδιού μου». Εκεί ρωτήθηκε αν ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης απείλησε τη ζωή του παιδιού του. «Ναι, ακριβώς. Εμένα και τη ζωή του παιδιού μου. Όταν με καλέσει κάποιος νομικός θα πω πολλά περισσότερα», απάντησε.

Ο Νάσος Αθανασίου αναφέρθηκε και στην παρουσία μπράβων! «Έκανα ζέσταμα και με απειλούσε με μπράβους. Τις τέσσερις επιθέσεις δεν μου τις έκανε μόνος του. Ποτέ δεν ήρθε μόνος του. Λόγω της παρουσίας των μπράβων απέφυγε να μπω στη φυσούνα, πήγα από τα πλάγια για να προστατεύσω τον εαυτό μου. Ο νοών νοείτο», είπε και συμπλήρωσε. «Πάω να κάνω το χόμπι μου και φοβάμαι για τη σωματική ακεραιότητά μου γιατί ένας άνθρωπος ζει στις ψευδαισθήσεις του και τις αυταπάτες του».

Ο ποδοσφαιριστής της Καβάλας σημείωσε μάλιστα ότι ο λόγος της συμπεριφοράς του κ. Καλαϊτζίδη σχετίζεται με έναν αγώνα Καβάλας-Πανσερραϊκού τον οποίο είχε κερδίσει η ομάδα των Σερρών και είχε εξασφαλίσει την άνοδο στη Football League. «Αυτό μου είπε και χθες. Ό,τι τότε πήρα 2-3 χιλιάρικα για να κάνω λάθος. Φτάνει πια. Φτάνει να λέει ότι ήμουν στημένος. Έκανα λάθος σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να με κρεμάσουν; Είμαι στην Καβάλα και πληρώνω γι’ αυτή την ομάδα… Ήμουν στην Α’ Εθνική, σηκώθηκα κι έφυγα γιατί σιχάθηκα κάποιους ανθρώπους σαν τον κύριο Καλαϊτζίδη. Εσείς νομίζετε ότι αυτός ο άνθρωπος παλεύει για την κάθαρση;»

Στον επίλογο των δηλώσεών του, σημείωσε: «Τι νόμιζε δηλαδή, ό,τι θα έχω μειωμένη απόδοση χθες γιατί με τρομοκρατεί ο Καλαϊτζίδης; Αυτά δεν γίνονται ούτε στην Ουγκάντα. Παλεύει για την κάθαρση και την ίδια στιγμή κάνει αυτά που κάνει; Και να ξέρει ότι το παιδί είναι δώρο Θεού. Εύχομαι στον Καλαϊτζίδη να φερθούν στον γιο του, όπως φέρθηκε αυτός σε μένα. Τελείωσε το παιχνίδι και ήθελε να με δείρει».

«Ό,τι χειρότερο έχω γνωρίσει»

Σκληρές δηλώσεις κατά του Δημήτρη Καλαϊτζίδη έκανε και ο επίσης ποδοσφαιριστής της Καβάλας, Χάρης Παππάς. «Ο κύριος Καλαϊτζίδης είναι ό,τι χειρότερο έχω γνωρίσει. Ας ψάξει αλλού για τις ανακρίβειες που λέει. Ας ασχοληθεί με την ομάδα του και πραγματικά λυπάμαι γιατί ο Απόλλων Καλαμαριάς παραδοσιακά είναι μια ομάδα η οποία προάγει τον αθλητισμό και το αθλητικό πνεύμα. Ο Απόλλων δεν συνήθιζε για τέτοιους τραμπουκισμούς», είπε."

Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια?

Εικόνα Γιάννης ο Red

Κοιτάξτε επίσης το πως παρουσιάζουν τα θέματα των επιχειρήσεων Μελισσανίδη.Γλείψιμο κανονικό:
http://www.dimokratianews.gr/content/66958/oikologiko-diamanti-toy-omilo...

Εικόνα Γιάννης ο Red

Και βέβαια,το τσιράκι του λαθρέμπορα έγραψε και άρθρο στη φυλλάδα που είναι εκδότης μετά τον αντισυνταγματικό διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες:
http://www.dimokratianews.gr/content/66239/gia-82000000-eyro
"Για 82.000.000 ευρώ!

05.09.2016

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ

Toυ
Ιωάννη Ν. Φιλιππάκη

Και τώρα; Εβδομήντα δύο ώρες και κάτι μετά το τέλος του ευφάνταστου -διεστραμμένου για πολλούς- σόου που στήθηκε στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, και με τον κουρνιαχτό γεγονότων, ειδήσεων, πληροφοριών και εικασιών να έχει καταλαγιάσει, ήρθε η ώρα ενός πρώτου απολογισμού. Η «δημοκρατία» από την πρώτη στιγμή υποστήριξε την προσπάθεια επανακαθορισμού στο άναρχο τηλεοπτικό τοπίο. Αλλά, όπως σχεδόν σε όλους τους τομείς όπου έχει μέχρι σήμερα αναμειχθεί η σημερινή κυβέρνηση, και σε αυτό το πεδίο πήγαμε από το ένα άκρο στο άλλο.

Τι συμπεράσματα, όμως, εξάγονται από μια πρώτη -πολύ αρχική ομολογουμένως- ανάγνωση της κατάστασης όπως διαμορφώθηκε;

• Καταρχάς, ίσως είναι η πρώτη φορά που, μετά την έκβαση ενός τόσο πολυδιαφημισμένου αλλά και κρίσιμου διαγωνισμού, κανείς δεν πανηγυρίζει (!).
• Η κυβέρνηση, μέσω του βασικού πρωταγωνιστή της σε αυτό το εγχείρημα, του Νίκου Παππά, κραδαίνει τα 246.000.000 ευρώ σαν λάφυρο. Στην πραγματικότητα, 82.000.000 ευρώ της 1ης δόσης, αφού αυτά μοιάζουν να είναι τα μόνα σίγουρα! Από την άλλη, όμως, καλείται να διαχειριστεί το άνοιγμα του ασκού του Αιόλου. Και αυτό ήταν εμφανές στην κάθε άλλο παρά θριαμβευτική όψη του πανίσχυρου υπουργού κατά την παρουσίαση των αποτελεσμάτων: δεν θύμιζε σε τίποτα την όψη της βραδιάς του δημοψηφίσματος. Και πώς να τη θυμίζει; Τι έχει επιτύχει μέχρι στιγμής;

1 Ισχυροποίησε έναν εκ των βασικών, διαχρονικά, αντιπάλων της, τον ΣΚΑΪ. Σε μια επίδειξη πρωτοφανούς οργάνωσης και στρατηγικής, ο Ι. Αλαφούζος «καθάρισε» το παιχνίδι πρώτος, με τα πιο λίγα και σε ένα μέχρι χθες εξαιρετικά αντίξοο για εκείνον περιβάλλον.

2 Αντικατέστησε (;) ουσιαστικά τον ορισμό της διαπλοκής (τον κ. Μπόμπολα) με έναν συνάδελφό του... Αν, δε, ξαναδούμε τον κ. Μπόμπολα στο παιχνίδι, ας μην εκπλαγούμε.

3 Ανάγκασε την οικογένεια Κυριακού -παραδοσιακή οικογένεια στον χώρο των ΜΜΕ, χωρίς άλλες δραστηριότητες- να «ματώσει» για να σώσει την επιχείρησή της.

4 Αφησε εκτός έναν από τους πιο ισχυρούς και μεγάλους Ελληνες εργοδότες, την οικογένεια Βαρδινογιάννη, επειδή δεν θέλησε να ακολουθήσει την τρέλα της διαδικασίας. Επειδή σκέφθηκε ως Ελληνας νοικοκύρης. Εστω κι αν
το STAR είναι μια απολύτως νόμιμη και ενήμερη φορολογικά, ασφαλιστικά και τραπεζικά λειτουργούσα τηλεοπτική επιχείρηση.

5 Τιμώρησε τον πιο δαιμόνιο, ίσως, Ελληνα καναλάρχη, τον κ. Κοντομηνά, ο οποίος, αν και στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις τήρησε το fair play, βλέπει το κανάλι του να οδηγείται στο κλείσιμο. Να θυμίσουμε ότι ο ALPHA, μέσω μιας σειράς επιχειρηματικών κινήσεων, έχει καταλήξει να είναι πρώτος σε τηλεθέαση, χωρίς κραυγές και με τα πιο υγιή per se οικονομικά στοιχεία!

6 Εβαλε στην κεντρική σκηνή τον πιο αμφιλεγόμενο -σήμερα- Ελληνα επιχειρηματία, τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Κακουργηματικές διώξεις, ύποπτες φημολογίες, εξωθεσμικές συμπεριφορές είναι μόνο λίγα από τα χαρακτηριστικά του συνεταίρου -σε κάποιες επιχειρηματικές δραστηριότητες- της οικογένειας της Ντόρας Μπακογιάννη. Και βέβαια, τα δείγματα γραφής των μέχρι σήμερα μιντιακών δραστηριοτήτων των «φίλων» του! Απογοητευτικά έως ανησυχητικά. Η επιτομή της αποτυχίας και του επιχειρηματικού bullying! Ούτε του κ. Μαρινάκη η όψη τη βραδιά των επιτυχιών θύμισε βραδιές πρόκρισης του Ολυμπιακού. Και πώς να τις θυμίσει; Δεν απέδειξε καμιά επιχειρηματική δεινότητα. Ακόμα και ο έμπειρος μεν, δημοσιογράφος δε, Στρ. Λιαρέλης τον άφησε να αγωνιά. Πλήρωσε -άγνωστο γιατί (...)- «χρυσή» την επιμονή του για ένα χαρτί: το χαρτί της τηλεοπτικής άδειας. Και άνοιξε λογαριασμό για τουλάχιστον ακόμα τρεις τέσσερις δεκάδες εκατομμύρια που θα χρειαστεί για να στήσει έναν τηλεοπτικό σταθμό ο οποίος θα κάνει πρωταθλητισμό, αν έχει την ικανότητα. Ομως, εδώ δεν υπάρχει ΕΠΟ...

7 Αντιμετωπίζει το φάσμα του κλεισίματος -και ό,τι σημαίνει αυτό- πέντε πανελλαδικών καναλιών! Και όλα αυτά για 82.000.000 ευρώ!!! Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, το μετρούμενο κόστος των συνεπειών αυτής της ενέργειας -ανεργία, απολεσθέντες μελλοντικοί φόροι, δάνεια κ.λπ.- θα ανέλθει σε κάποιες εκατοντάδες εκατομμύρια. Και όσον αφορά την ποιότητα και την αντικειμενικότητα της ενημέρωσης; Ας μην το συζητήσουμε.

Ίσως ο μόνος που μπορεί να κρυφογελά είναι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος βλέπει την επόμενη (;) ημέρα του τηλεοπτικού τοπίου να τον βρίσκει, για διάφορους λόγους, κοντά και με τους τέσσερις καναλάρχες. Και αυτό με τη σφραγίδα του κ. Παππά.

Αν αυτό μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία για μια κυβέρνηση, σίγουρα πάντως δεν λύνει το πρόβλημα και δεν πληρώνει τους φόρους και τα χαράτσια, τους λογαριασμούς και το σούπερ μάρκετ του Έλληνα στις 30 του μήνα.

ΥΓ. 1: Ελπίζουμε η με κάθε τρόπο προβαλλόμενη «διαφάνεια» να ισχύσει και στα επόμενα στάδια, δηλαδή: έλεγχος «πόθεν έσχες», τήρηση όρων λειτουργίας τηλεοπτικών σταθμών κ.λπ.

ΥΓ. 2: Θα τολμήσουμε να κάνουμε μια πρόβλεψη: το τελικό τηλεοπτικό σκηνικό δεν θα είναι αυτό που δείχνει με τις σημερινές συνθήκες ότι είναι..."

Δηλαδή επειδή η ΕΠΟ είναι "κόκκινη",ο Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός παίρνουν τα πρωταθλήματα!!Εμφανής ομοιότητα επιχειρημάτων με τον Μελισσανίδη και γλείψιμο στον κυρ Γιάννη Αλαφούζο.Δεν είναι τυχαίο που η φυλλάδα του αναδημοσιεύει τα αποσπάσματα της εκπομπής του καταδικασμένου συκοφάντη Κυριάκου Θωμαϊδη.

Φιλιππάκη,ρίξε μια ματιά στα παρακάτω:
http://www.redsagainsthemachine.gr/category/extras/melissanidis

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/141024/manolas-o-melissanidi...

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/151023/i-mitropoli-peiraia-k...

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140709/symperasmata-apo-boyl...

Εικόνα Γιάννης ο Red

Πάμε και στα φρέσκα νέα.Ποια ομάδα(η μόνη μέχρι στιγμής) έβγαλε συγχαρητήρια ανακοίνωση για το γήπεδο της ΑΕΚ που θέλει να φτιάξει ο Κουραδοπαλάτης? Μα φυσικά ο Απόλλων Καλαμαριάς(ή όπως λέγεται από φέτος το καλοκαίρι,Απόλλων Πόντου):
http://www.gazzetta.gr/football/article/1117611/o-apollonas-pontoy-giort...

"Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017 - 16:42 από Gazzetta team
Ο Απόλλωνας Πόντου γιορτάζει για την «Αγιά Σοφιά»!

Η είδηση για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ έγινε δεκτή με μεγάλη χαρά και από τα ποντιακά σωματεία, όπως ο Απόλλων Πόντου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η διοίκηση του Απόλλωνα Πόντου χαιρετίζει με ειλικρινά αισθήματα ικανοποίησης την θεμελίωση του νέου γηπέδου της προσφυγικής ΑΕΚ, την “Αγία Σοφία” του ελληνικού ποδοσφαιρικού πολιτισμού.

Μεσούσης της Μεγάλης και πολυπρόσωπης Κρίσης που δοκιμάζει σκληρά τον ελληνικό λαό και ταλανίζει ιδιαίτερα το ελληνικό ποδόσφαιρο, η σταθερή και παντοτινά δημιουργική προσφυγική νοικοκυροσύνη της ΑΕΚ, δείχνει και πάλι το δρόμο των παραδοσιακών αρχών και αξιών, ως το μέσον για το “νόστιμον ήμαρ”, όταν και όπου το πεπρωμένο επιτάσσει.

Οι κοινές προσφυγικές ρίζες αλλά και ο κοινός πόθος για την δικαίωση των ονείρων των προσφύγων προγόνων, μας ενώνει με κάθε προσφυγική ομάδα και κάθε προσφυγικό σύλλογο, που αγωνίζεται για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ευχόμαστε, με όλη μας την καρδιά, το κτίσιμο της Αγιά Σοφιάς στη Φιλαδέλφεια να σημάνει την απαρχή και την υλοποίηση αυτών που εννοεί ο ποιητής, όταν γράφει: “να λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση”, για όλους τους φίλους της ΑΕΚ»."

https://mgskapollon.gr/podosfairo/1293-deltio-typou-anakoinosi

Τα κομμάτια του παζλ ενώνονται σιγά-σιγά...

Εικόνα Γιάννης ο Red

Πάμε και στα πιο φρέσκα φρούτα.
http://www.dimokratianews.gr/content/79418/mpala-nea-athlitiki-efimerida...

"23.10.2017
Προσφορά

Η «δημοκρατία» παίζει «ΜΠΑΛΑ». Από την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα όλη η Αθλητική επικαιρότητα σε ένα πλούσιο αθλητικο ένθετο.

Αναλύσεις, παρασκήνια, δηλώσεις των πρωταγωνιστών για όλα όσα συμβαίνουν στην Σούπερ Λίγκα αλλά και τι γίνετε στην Φούτμπολ Λίγκ και στους 8 ομίλους της Γ' Εθνικής.

Αυτή την Δευτέρα, πλούσιο ρεπορτάζ για το ντέρμπι στο πρωτάθλημα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Όλο όσα έγιναν στα αποδυτήρια του ΣΕΦ, οι αντιδράσεις των δύο προπονητών και μία συνέντευξη που θα συζητηθεί!

Ακόμα, ρεπορτάζ για όλα τα σπορ, τον Κλασικό αλλά και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, την Φόρμουλα 1 και το MotoGP.

Επίσης, κάλυψη και ανάλυση όλων των μεγάλων Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, με πλήρη ενημέρωση για τους Έλληνες παίκτες που αγωνίζονται στο Εξωτερικό.

Τέλος, προβλέψεις για το στοίχημα από τον Δαυίδ Αμανατίδη.

Ακόμα:

«Μπαλωθιές» από τον Γιώργο Σηφάκη
Τον Παναθηναϊκό σχολιάζει ο Νικόλας Βασιλαράς
Ο Άρης Ασβεστάς μπαίνει με την πένα του στο ...βάθος του ποδοσφαιρικού -και όχι μόνο- παρασκηνίου
Ο Σταύρος Κόλκας καταγράφει τα πάντα για τον ΠΑΟΚ
Ο Νίκος Συνοδινός μας μεταφέρει στα άδυτα του Oλυμπιακού
Τέλος, προβλέψεις για το στοίχημα από τον Δαυίδ Αμανατίδη"

Βεβαίως, γράφει κι η αεκτζού ΑΡΔ Μαρία Τσίχλα εκεί:
http://www.dimokratianews.gr/content/79144/ayto-kati-parapano

Τώρα έδεσε το γλυκό. Όλοι οι αντιολυμπιακοί ΑΡΔ μαζεμένοι. Φαίνεται ότι ο λαθρέμπορας Μελισσανίδης θα τους πληρώνει με μαύρα λεφτά απ' το VERA και το Araevo...(για να μην πω απ' την Aegean και τα φρουτάκια του ΟΠΑΠ)

Εικόνα Γιάννης ο Red

Στην φυλλάδα επίσης γράφουν ο κουμπάρος του γιου του Μελισσανίδη,Γιώργου και εκ των διευθυντών σύνταξης Νίκος Ελευθερόγλου.:
http://www.parapolitika.gr/article/apogevmatini-enimerosi-apo-ton-niko-e...

"Μετά την «Ελευθερία στην Ενηµέρωση»(φυλλάδα που έβγαλε ο Φιλιππάκης για ένα μικρό διάστημα για να σαμπο, ένας στενός συνεργάτης του εκδότη της «Espresso» "

"Το γεγονός αυτό, σε συνδυασµό µε τις πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί ο εν λόγω δηµοσιογράφος µε τον επιχειρηµατία ∆.Μελισσανίδη (σ.σ.: Είναι κουµπάροι µε τον υιό του, Γιώργο)"

Όπως επίσης ο δικηγόρος του Μελισσανίδη, ο Φαήλος Κρανιδιώτης:
https://www.thepressproject.gr/article/38093/Ola-einai-business-Dikigoro...

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013
Δημοσίευση: 14:19:04

"Όλα είναι business: Δικηγόρος του Δ. Μελισσανίδη ο Φαήλος Κρανιδιώτης
Θυμάστε τις απειλές κατά της ζωής συντάκτη του UNFOLLOW από συστηθέντα ως Δ. Μελισσανίδη; Ο δικηγόρος του έστειλε επιστολή στο περιοδικό. Ο δικηγόρος του είναι ο Φαήλος Κρανιδιώτης, γνωστός ακροδεξιός, μυστικοσύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά και ιδιοκτήτης site που, κατά γενική ομολογία, στηρίζεται από τη Ν.Δ. Α, ο Δημήτρης Μελισσανίδης της Agean θέλει να αγοράσει τον –κερδοφόρο– ΟΠΑΠ που ξεπουλά η κυβέρνηση Σαμαρά"

Να θυμίσουμε ότι ο όμιλος Φιλιππάκη έχει την "Δημοκρατία",την κουτσομπολίστικη φυλλάδα "Espresso" την οποία πήρε από τον Πέτρο Κυριακίδη(μάλλον το 2012),την ιστορική εφημερίδα Εστία(απ' το 2015) και για λίγες μέρες τον περασμένο Μάρτιο μέχρι και Απρίλιο την "Ελευθερία στην Ενημέρωση".Η τελευταία βγήκε την ίδια μέρα(19/3) με την "Ελευθερία του Τύπου",με παρόμοιο τίτλο,προφανώς για να σαμποτάρει την "Ελευθερία του Τύπου" του ομίλου των Παραπολιτικών.

Εικόνα Γιάννης ο Red

Η "αντικειμενική" φυλλάδα Live Sport ανήκει από σήμερα κι επίσημα στο τσιράκι του λαθρέμπορα Μελισσανίδη, δηλαδή στον όμιλο του Γιάννη Φιλιππάκη(που έχει τις εφημερίδες "Δημοκρατία", "Espresso", "Εστία", "Ορθόδοξη Αλήθεια").

http://www.sport24.gr/media/pwlhthhke-h-live-sport.5098566.html

"Στη δημοσιογραφική πιάτσα κυκλοφορούσε εδώ και λίγο καιρό περί επικείμενης αλλαγής στην ιδιοκτησία της "Live Sport".

Κάτι που έγινε οριστικά πράξη, σήμερα και η αθλητική εφημερίδα περνάει υπό τη… σκέπη της εταιρείας Δημοκρατικός Τύπος Α. Ε. του Γιάννη Φιλιππάκη. Ο όμιλος εκδίδει επίσης τις εφημερίδες "Δημοκρατία", "Espresso", "Εστία" και "Ορθόδοξη Αλήθεια".

Η μεταβίβαση είναι οριστική και οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου, θα… μετακομίσουν στα γραφεία του ομίλου, στο Παγκράτι. Μέχρι αύριο Τετάρτη δε, καλούνται να έχουν υπογράψει τη λύση της συνεργασίας τους με την… παλιά εταιρεία, την αναγνώριση των δεδουλευμένων τους (καθώς υπάρχουν, κλιμακωτά, αρκετά οφειλόμενα) από τη νέα εταιρεία και φυσικά τη σύμβαση με τη Δημοκρατικός Τύπος Α. Ε.

Για τα δεδουλευμένα, η πρόταση αποπληρωμής από πλευράς Φιλιππάκη είναι σε 12 ισόποσες δόσεις εκτός κι αν τα ποσά είναι μικρά και θα καλυφθούν νωρίτερα.

Nίκος Μποζιονέλος"

Διευθυντής της θα είναι ο πρώην υπεύθυνος του γραφείου τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟ, ο "αντικειμενικός" Βασίλης Βέργης.

Εικόνα matrasimca

Καθε φορα που λεει ψεμματα για τον Ολυμπιακο ο Αμαραντιδης κοιτα πανω και δεξια.
Δειτε το βιντεο και θα γελασετε.
Ας του πει κανεις του βλακα οτι υπαρχουν ανθρωποι που τα ξερουν αυτα.
Body languange λεγεται και ο Χασοδικης δεν το.πηρε πρεφα για τον σαγωνια λεω
Αντε τωρα βλακα Αμαραντιδη στον Αλαφουζο να σου δωσει τα 30 αργυρια

Εικόνα thita

Bgaze bgaze savva,mpas+katalavoun oxi oi apenanti,alla kati me8ysmenoi dikoi mas pou paralhroyn mazoxistika me ton 8wmaidh

Εικόνα Romain

Πολύ λογικό είναι φίλε. Δεν είναι σύμπτωση.
Εκεί στον Άρη ήταν ο Καλαιτζιδης που μόλις ερχόταν καινούργιος παίκτης του εδεινε το φάρμακο της "αλήθειας".
Αυτό το φάρμακο δεν το έχουν πολλοί. Συνήθως μόνο οι... "ηθικοι", και... "αντικειμενικοι". Η ίδια "αλήθεια" υπάρχει όμως και στο ΣΚΑΕΙ και σκατο DNA.

Εικόνα CEN-TAURUS

Εμένα, από τη φωτογραφία, περισσότερη εντύπωση μου έκανε στη γωνία δεξιά όπως κοιτάμε, η νατάσσα, που στέλνει μηνύματα με το κινητό ή βλέπει ζώδια στο ίντερνετ. Κατά τ΄ άλλα, ο ατάλαντος και ακάματος κώστας, πού θα ήτανε; Στη βουλή να αγορεύει, στις γειτονιές που υποφέρει ο κόσμος, στα συσσίτια των δήμων να βοηθήσει και να τσοντάρει άμα χρειαστεί, στα σχολεία που πάνε πεινασμένα 6χρονα παιδάκια; Στα νοσοκομεία που δεν υπάρχουν σύριγγες για ενέσεις; Γιατί να πάει σ΄όλα αυτά; Μήπως έχει καταλάβει ότι φταίει για ό,τι συμβαίνει; Κάτσε εδώ σου λέει, με τους πρώην κυπατζήδες και τους αγράμματους επιχειρηματίες, να τά χουμε καλά, όλο και κάπου θα χρειαστούν...

Εικόνα MIKE.A

Ενας παιχτης της Βεροιας (δεν θυμαμαι το ονομα του) ειχε πει μολις πηγε στον Αρη που προπονουσε ο Καλαιτζιδης και ητανε ακομα μεσα ο αδελφος του οτι καποιος συμπαιχτης του την ωρα του αγωνα του ειπε "τι κανεις ρε αφου ειναι στημενο"! Τα ειπε ΜΟΛΙΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ Αρη!
Τωρα ο Αμαραντιδης τα αλλαξε ολα ΜΟΛΙΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ Καλαμαρια που προπονει ο Καλαιτζιδης και την ομαδα την εχει ο αδελφος του!
ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα Romain

Το σχόλιο μου ήταν σε απάντηση εδώ.

Εικόνα Harry red logic

Σύγαυροι SOS!!! η "πουστοειδής λυσσώδης τουιτοφρένεια" χτύπησε κατακούτελα τα βοθρόκαναλα και τα sites και βγάζουν αφρούς επειδή, άκουσον άκουσον η FIFA θέλει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα!!!!
Τα βάζουν τώρα και με τον κουμπάροΝ ΚωστάκηΝ!
Ο Γκαίμπελς θά ήταν νήπιο μπροστά τους!
Εμπρός όλοι μαζί να προωθήσουμε τον τουίτη στη θέση του Ινφαντίνο!!!! με εκτελεστικό στην ΟΥΕΦΑ...τον... "ξέρω που μένεις"!
Σύγαυροι, κ. Απόστολε, κατεπειγόντως εισαγωγή σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας! μήπως και σωθεί η γούνα τους που κινδυνεύει από τα χαστούκια των βαζελοχανουμαίων οπαδών τους( φαίνεται οτι κάποιοι-λίγοι αρχίζουν να ξερνάνε το σανό που τους προσφέρουν!)
Υ.Γ.Διατηρώ επιφυλάξεις αν συνετισθούν ανησυχώ μήπως μαγειρεύουν κάτι πολύ άσχημο,-μακάρι να διαψευσθούν οι φόβοι μου.
Μήπως οι συμμορίες της "Ν. Υόρκης" έχουν δώσει όρκο να μην αφήσουν να γίνει το πρωτάθλημα αν δεν γκρεμισθεί Ο Θρύλος!Το "Ελληνικό FBI" υπάρχει???? ο αστυνόμος Μπέκας??? η ο Edgar Hoover? να βάλει τον κάθε κατεργάρη στο πάγκο του??? Οψόμεθα!

Εικόνα koropi48

Μπαααααα! Το μεροκαματάκι να βγαίνει και καμια περωρία εξτραδάκι... Πού να χώνεις τη μύτη σου τώρα στις βρωμιές...

Εικόνα koropi48

Περνάω το σχόλιο σε προηγούμενη ανάρτηση, για να φαίνεται και εδώ

Ένας πρώην αθλητικός δικαστής λέει, με φάτσα που παραπέμπει σε τεμαχιστή πατσά, απεφάνθη ότι πρέπει να υποβιβαστεί ο ΘΡΥΛΟΣ! Δεν ξέρω το ποιόν του, αλλά το ένστικτό μου παραμιλάει και γνωματεύει ότι είναι εκ θεσσαλονίκης και τον διόρισε τότε ως δικαστή ο συντοπίτης του ορφανός (όλοι οι πονεμένοι μαζί), ίσως κάνω και λάθος... θα φανεί.
Γιατί να υποβιβαστεί ο θρύλος; Γιατί ένας πρώην ποδοσφαιριστής της ΒΕΡΟΙΑΣ είπε ότι σε αγώνα της ΒΕΡΟΙΑΣ, μπήκε στα αποδυτήρια της ΒΕΡΟΙΑΣ ο γενικός αρχηγός της ΒΕΡΟΙΑΣ και ζήτησε από τους παίχτες της ΒΕΡΟΙΑΣ να φάνε λέει τρία γκολ! Δεν εξετάζω σε ποιον αγώνα, δεν ενδιαφέρει. Και αν αληθεύουν όλα αυτά (γιατί πρόκειται για ανασκευή αντίθετης αρχικής μαρτυρικής κατάθεσης), ποιος πρέπει να υποβιβαστεί; Η ΒΕΡΟΙΑ; Οοοοοοοοχι! Ο αντίπαλος! Θα μας τρελάνουν, θα μας καραφλιάσουν!!! Βλέπουν ότι δεν τους βγαίνουν τα κουκιά, ο σαγώνιας ψάχνει για θέματα να συντηρήσει το μπουρδέλο, είναι ανάγκη να παραμείνει ένα κλίμα κατά του ΘΡΥΛΟΥ, οι εποχές είναι στριμωγμένες οικονομικά, όλα αυτά βοηθούν έναν μάρτυρα να ανασκευάσει μια κατάθεση. Βέεεεεβαια! Βοηθούν! Τώρα αν ο γενικός αρχηγός που τα είπε (αν τα είπε) αυτά στους παίχτες, αποκλείεται να συνεργάζεται με μια τριμελή ομάδα από πέντε άτομα στο νότιο Ισπαχάν, που του είπαν: τσάκο αυτά τα ολίγα τούβλα, παίξε λεωφορείο γαι Χ στο ημίχρονο και στο δεύτερο ό,τι αντέξεις. Κι αν μπουν και 3 ή 4 τεμάχια, έχεις άλλα τόσα τούβλα. Όχι, δεν υπάρχει αυτό το αμυδρά ενδεχόμενο σενάριο! Ο ΘΡΥΛΟΣ να υποβιβαστεί, γιατί κάθε χρόνο τους ξεφτιλίζει, γιατί περπατάνε και γλιστράνε στα σπέρματα, γιατί πάνε για αλλαγή φύλου από το σπρώξιμο, γιατί βαρέθηκαν κάθε χρόνο στα πλέι οφ, γιατί ζηλεύουν τον Πρόεδρο, τις εγκαταστάσεις, το μάρκετιγκ, τις μεταγραφές, τους παίχτες που πουλάει ακριβά, τους προπονητές που φεύγουν και βρίσκουν αμέσως δουλειά σε μεγάλα πρωταθλήματα. Πάλι καλά που αντέχουν ακόμη. Εγώ θα είχα τρελαθεί!
Ο ΘΡΥΛΟΣ λοιπόν να στήσει το ματς με την πελώρια βέροια, που δεν μπορούσε να την κερδίσει! Μάλιστα! Ισχυρό σενάριο. Γιατί το άλλο, να το έκανε δηλαδή για το στοίχημα, δεν παίζει, πρέπει να βρεθούν μετρητά!
Άμεσα η ΠΑΕ αγωγή 1.000.000 στον κύριο πρώην, που διαδίδει, χωρίς άμεση γνώση φακέλων (αφού δεν έχει πρόσβαση), τέτοια ενδεχόμενα για την ΠΑΕ, που μπορεί να οδηγήσουν σε εμπορική ζημιά, από τη δημιουργία φήμης περί υποβάθμισής της σε κατώτερο πρωτάθλημα. Μόνο έτσι μαθαίνουν να σέβονται!

Εικόνα koropi48

Κι αυτό με τους εξυγιαντές και τη σχέση τους με τους κυπατζήδες! Ο ένας προσλαμβάνει στην ΠΑΕ πρώην κυπατζή, ο άλλος έχει κολλητό και συνδαιτημόνα παλιότερο από την εποχή οτσαλάν, ηχογραφήσεις από κυπατζήδικο κοριό παρελαύνον στο κανάλι του άλλου... Παράξενες σχέσεις! Και δίπλα, ο μπιφτεκοκαταστροφέας της ραφήνας, ένας από τους κύριους υπεύθυνους για το σημερινό χάλι, αντί να κρύβεται σε κανένα υπόγειο (για να μην πω τίποτε άλλο χειρότερο), γελαστός σε γαμήλια τραπέζια, ανάμεσα σε αμφιλεγόμενους πόντιους. Όλα τα αντιολυμπιακά γκρέμλιν μαζί!