Επιστροφή στην κανονικότητα



Φτάσαμε αισίως στην 17η αγωνιστική τoυ πρωταθλήματος. Δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου γύρου, άρα έχουμε ένα ικανό δείγμα αγώνων για να βγάλουμε ορισμένα συμπεράσματα.
Η περίφημη και πολυθρύλητη «ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ» έχει φάει τα μούτρα της. Η «κακιά» και «κόκκινη» ΕΠΟ έφυγε, ο Κωστακης ο Κουτσοκούμνης ήρθε με την περίφημη «ΕΞΟΜΑΛΥΝΣΗ», άνθρωποι του ΠΟΑ, των προσφυγοκάπηλων και των πολυλογάδων του βορρά κάνουν πλέον κουμάντο. Αναλυτικότερα :
 
 
1. Ο ΘΡΥΛΟΣ στην αγαπημένη του συνήθεια, φιγουράρει ΠΡΩΤΟΣ, με ΕΝΤΕΚΑ βαθμούς διαφορά από τους διώκτες του. Έχει πάρει μόνο ένα πέναλτι, ενώ του έχουν αρνηθεί τουλάχιστον ΤΡΙΑ ΚΛΑΣΙΚΑ. Ε και; Στην τελική, μη μας ξανασφυρίξετε ποτέ πέναλτι. Ούτε τα θέλουμε ούτε τα χρειαζόμαστε. Ο ΘΡΥΛΟΣ θα σας νικάει εντός κι εκτός έτσι κι αλλιώς.
 
2. Αν νομίζεται ότι οι «διώκτες» του είναι η τριάδα της «εξυγίανσης» δείτε τη βαθμολογία. Δεύτερος ο Πανιώνιος ισόβαθμος με την Ξάνθη. Επιτέλους δύο υγιείς ομάδες έχουν αναδειχτεί και έχουν καβαλήσει τις κρατικοδίαιτες ποδοσφαιρικές ΔΕΚΟ (ποα, κούλα, παοκάκι). Όποιος ξαναμιλήσει για BIG 4 εννοώντας ότι μεγάλοι μαζί με το ΘΡΥΛΟ, είναι και οι τρεις ΔΕΚΟ είναι ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΣ.
 
3. Τέταρτη και καταιδρωμένη η ναυαρχίδα των ΔΕΚΟ. Ο παναθηναικούλης. ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΣ, με τις προσφυγές ποδοσφαιριστών να σκάνε κατά ριπάς, βρίσκεται σε αυτή τη θέση λόγω της ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗΣ διαιτητικής εύνοιας που απολαμβάνει μέχρι στιγμής, αφού έχει κερδίσει ΠΕΝΤΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΟΛΑ ΠΕΤΣΙΝΑ! Υπάρχουν τα βίντεο στα κείμενα του Σάββα [ 1 ] , [ 2 ].
Αν για Πέμπτη συνεχή χρονιά αδειοδοτηθεί αυτό το σωματείο συνώνυμο των μνημονίων, των ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ και της ΒΡΩΜΙΑΣ, θα μιλάμε για το μεγαλύτερο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ . Θα πρέπει να ακολουθήσει την πορεία των πρσφυγοκάπηλων με υποβιβασμό στη αρχικά και βλέπουμε.
 
4.  Στην πέμπτη και έκτη θέση ισόβαθμοι οι προσφυγοκάπηλοι με τα Γιάννενα, μια ακόμα σοβαρή και υγιή ομάδα, που κάνει εξαιρετική πορεία φέτος και χτυπάει στα ίσα τις ΔΕΚΟ της «εξυγίανσης».
 
5. Το παοκάκι ΕΒΔΟΜΟ και καταιδρωμένο. Εδώ έχουμε στην πραγματικότητα μια ποδοσφαιρική «ομορφιά». Η αλήθεια είναι ότι η ο παοκούλης έχει καλή ομάδα. Καλύτερη από τον παναθηναικούλη και την προσφυγοπούλα. Ο Σαββίδης έχει βάλει πολλά χρήματα στην ομάδα του, αλλά ΕΚΑΝΕ  ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. Εμπιστεύτηκε τον Αλαφούζο και τον Μελισσανίδη. Και όπως ήταν αναμενόμενο τον ΕΡΙΞΑΝ. Ας πρόσεχε.
 
Διαβάζοντας τις γνωστές «αντικειμενικές» φυλλάδες, ακούγοντας τα γνωστά «αντικειμενικά» ραδιόφωνα  και σερφάροντας στα «αντικειμενικά» site, δεν θα διαβάσει κανείς για  το εξαιρετικά ανταγωνιστικό φετινό πρωτάθλημα, με τις νέες υγιείς ποδοσφαιρικές ομάδες που αναδεικνύονται. Αυτοί που «νοιάζονται» για το καλό του ποδοσφαίρου» , αυτό που το «κατέστρεψε ο Κόκκαλης και ο Μαρινάκης», δεν έχουν βρει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ να γράψουν για τη θαυμάσια πορεία του Πανιώνιου, της Ξάνθης και των Ιωαννίνων. Συνεχίζουν να παρέχουν ΠΡΟΣΤΥΧΑ στήριξη στους ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ της «εξυγίανσης». Και μάλιστα πιο προκλητικά. Εκτοξεύοντας απειλές και εκβιάζοντας οποιονδήποτε δεν συντάσσεται με τη ΒΡΟΜΙΚΗ «εξυγίανση». Αρωγός της ελεεινής αυτής προσπάθειας το ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ,με τους γνωστούς πρωταγωνιστές του (ομάδα Κοντονή).
 
Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα σημερινά πρωτοσέλιδα των «αντικειμενικών».
 
 
Η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο επώδυνη για τις ΔΕΚΟ της «εξυγίανσης» και τους υποστηρικτές της.
Θα δανειστώ μια έκφραση  του Φινλανδού επίτροπου αμέσως μόλις υπογράψαμε το πρώτο μνημόνιο. ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΞΥΓΙΑΝΤΕΣ....
 
ΥΓ. Φέρτε πίσω τον Γκιρτζίκη μήπως και καταφέρετε να μπείτε play oh…
 

Σχόλια

Εικόνα Γιάννης ο Red

Στο χθεσινό Πας Γιάννινα-Παοκ που το τελικό αποτέλεσμα ήταν 0-1 δεν δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι στον Πας στο 79ο λεπτό,όταν ο Κόντε βρέθηκε σε προφανή θέση για γκολ,τον ανατρέπει ο Βαρέλα,ο διαιτητής Γκράνας που ήταν κοντά στη φάση δεν έδειξε τίποτα,ούτε και ο β'επόπτης,ο Πυλαρινός ο οποίος ήταν στην ευθεία."Εξυγίανση"λέμε....

Εικόνα savvas gridlock
Εικόνα thita

καλά τα λες, δύο παρατηρήσεις:

αφενός: η εξυγίανση δεν απέτυχε για τους απέναντι, πέτυχε και με το παραπάνω, με αυτά τα δεδομένα, εάν βελτιώσουν 20% τις ομάδες τους του χρόνου θα είναι σε ..... απόσταση αναπνοής από τον Θρύλο, λίγο το λες αυτό?

αφετέρου: για όποιον δεν το πρόσεξε, προχθές όλοι δημοσίευαν "συμπτωματικά" την ίδια πληροφορία από την προσωρινή διοίκηση της επο, ήτοι πως άλλο η αδειοδότηση στην ελλάδα, που τα κριτήρια θα είναι χαλλλλαρά και άλλο στην ευρώπη, που θα επιληφθεί η uefa, κλπ., κι όλα αυτά μάλιστα όχι πριν τα play-offs, παρά μετά, τούτο ενώ ο συνασπισμός (superleague) είχε αποφασίσει από το καλοκαίρι όσοι δεν αδειοδοτηθούν για οικονομικούς λόγους να έχουν ΠΟΛΛΟΥΣ περιορισμούς φέτος και από του χρόνου να πέφτουν κιόλας (ο δε σχετικός έλεγχος θα γινόταν ΠΡΙΝ τα play-offs, όπως εδώ και χρόνια, για τις ομάδες που έμπαιναν και διεκδικούσαν την συμμετοχή τους σε ευρωπαϊκά κύπελα. Κι ας μην ξεχνάμε πως έκαναν (η προσωρινή διοίκηση της επο) πατσαβούρα τον κανονισμό πως οποιεσδήποτε αλλαγές στη μέση της χρονιάς ισχύουν από την επόμενη, ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.

Συμπέρασμα: η πανάθα πιάνει πόρτα για τον (μεταφορικά) χειμώνα, μια χαρά θα την πάρει την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ενώ αν πιάσει καλή θέση στα play-offs, θα δανειστεί παραπάνω κεφάλαια (όλη η ελλάδα αναστενάζει κάθε φορά που πάει στην τράπεζα, μέχρι και στα μίντια έκοψαν τα δάνεια, μόνο η πανάθα καθαρίζει σε πέντε λεπτά) με collateral τα λεφτά από uefa, κλπ.

Υ.Γ. για το τι ποσό από τα 5 μύρια της αύξησης (πριν προκηρυχθεί, προ ημερών, ισόποση νέα) καλύφθηκε, θα μας πει κανένας ΑΡΔ?

Εικόνα el trick

Έχω την .... αίσθηση ότι ΜΟΝΟ την προκήρυξη της αύξησης διαφημίζουν τα ΑΡΔΜΜΕ. Τα της ...κάλυψης τα αφήνουν ...ακάλυπτα.

Εικόνα savvas gridlock

''για το τι ποσό από τα 5 μύρια της αύξησης (πριν προκηρυχθεί, προ ημερών, ισόποση νέα) καλύφθηκε, θα μας πει κανένας ΑΡΔ?''

Τώρα, τώρα γραφουν 2-3 άρθρα ο Τάσαρος ο Νικολογιάννης και ο Νικόλας ο Βασιλαράς. Θα πούνε την αλήθεια έξω από τα δόντια.