Όταν οι πραγματικοί ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ τα κομπλεξικά ανθρωπάκια



Απίστευτο ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ από τον Αντώνη Καρπετόπουλο σε ΣΗΜΕΡΙΝΟ κείμενό του. Για όλους αυτούς που «την είδαν» Δικαστές Ντρεντ, αλλά στην πραγματικότητα ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, με μικρόφωνα και πληκτρολόγια. Ας δούμε το πλήρες κείμενο
 
 
Εδώ και λίγο καιρό στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, έχει ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης των στημένων αγώνων της περιόδου 2008-2011, που είναι γνωστή και ως Koriopolis. Υπάρχουν συνολικά ογδόντα τέσσερις κατηγορούμενοι, κυρίως πρώην και νυν παράγοντες του ποδοσφαίρου. Παρατηρώ το εξής παράδοξο. Ενώ όταν ξέσπασε η ιστορία είχε γίνει χαμός, τώρα που φτάσαμε στο τέλος της και πρέπει να δούμε ποιοι θα καταδικαστούν και ποιες θα είναι ποινές τους, δεν ασχολείται σχεδόν κανένας! Γιατί; Ο βασικός λόγος είναι ότι μέχρι τώρα δεν υπάρχουν μάρτυρες κατηγορίας, δηλαδή κάποιοι που να εμφανιστούν στο δικαστήριο, να εξηγήσουν πως στήθηκαν τα ματς, ποιοι τα έστησαν και μέσω ποιας διαδικασίας ήταν τελικά βέβαιοι για την έκβασή τους.
 
Το είδαμε με το Θωμά και το Μάκη
 
Δεν είναι η πρώτη φορά που αυτό συμβαίνει. Και στην προηγούμενη Δίκη, με κατηγορούμενους το μακαρίτη το Μάκη Ψωμιάδη, τον Θωμά Μητρόπουλο, τον Κώστα Ριαβόγλου και κάποια απαραίτητα μικρά ψάρια είχε γίνει ακριβώς το ίδιο: στο δικαστήριο εμφανίστηκαν μόνο μάρτυρες που έμπλεξαν το εγκώμιο των κατηγορουμένων, που τελικώς καταδικάστηκαν με κάποιες αστείες εξαγοράσιμες ποινές, που βασίστηκαν κυρίως στους φακέλους της Radar. Το δικαστήριο εξάντλησε την αυστηρότητα του γιατί δεν ήθελε η όλη διαδικασία να αποδειχθεί εντελώς φούσκα, αλλά επί της ουσίας δεν υπήρξε καμία σοβαρή τιμωρία. Η πρόβλεψη μου είναι ότι κάτι ανάλογο θα γίνει και τώρα.
 
Κουκιά σπέρνω…
 
Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων γίνεται μια δίκη για στημένα ματς χωρίς να υπάρχουν ούτε κατηγορούμενοι ποδοσφαιριστές, ούτε ποδοσφαιριστές μάρτυρες κατηγορίας. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο στήνονται παιγνίδια από παράγοντες, λες κι αυτοί είναι μαριονετίστες, που κινούν ανθρώπους δεμένους με σχοινάκια. Ακόμα πιο τραγικά είναι όσα δηλώνουν οι μάρτυρες κατηγορίας δημοσιογράφοι. Ο πρώτος που εμφανίστηκε, ο Κυργιάκος Θωμαϊδης, κατάφερε μόνο να κάνει έξαλλο ένα από τους δικαστές της έδρας. Το μέλος του δικαστηρίου, μετά την κατάθεσή του,  απευθύνθηκε στον Θωμαϊδη και του είπε: «Έρχεστε εδώ όλοι οι μάρτυρες και δεν λέτε απολύτως τίποτα. Τότε να μην καλούμε καθόλου μάρτυρες. Πείτε μας αν έχετε κάποιο στοιχείο ή αν γνωρίζετε κάτι για τους κατηγορούμενους. Μου κάνει εντύπωση που σε αυτή την υπόθεση κανείς δεν γνωρίζει τίποτα κι όμως κάνατε εκπομπές, αναδεικνύατε το υλικό της δικογραφίας, μιλούσατε με σιγουριά για ενόχους και ευθύνες»! Η απάντηση ήταν ότι φταίει η ΕΠΟ που δεν έκανε ελέγχους: τι έχεις Γιάννη, κουκιά σπέρνω.
 
Μείναμε στην αρχή
 
Τι εμποδίζει ανθρώπους να πάνε να καταθέσουν; Πρώτα από όλα η ίδια τους η άγνοια. Αν κάτι είναι στημένο, το γνωρίζουν αυτοί που εμπλέκονται: οι υπόλοιποι μπορεί να έχουν υποψίες, αλλά όχι βεβαιότητες. Στην ιστορία αυτή, αλλά και σε άλλες αντίστοιχες που προηγήθηκαν ή θα ακολουθήσουν, υπάρχει ένα μόνο δεδομένο: ότι έγινε μια πολύ κακή δουλειά από τις διωκτικές αρχές, που έχουν και την ευθύνη της απόδειξης των κακουργημάτων. Οι φάκελοι της Radar είναι πάντα η αρχή – μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να λειτουργήσουν και ως αποδεικτικά στοιχεία, όμως πέρα από τεκμηριώσεις σχετικά με το παράλογο των στοιχηματικών αποδόσεων δεν περιέχουν τίποτα απολύτως: ούτε καν τη διαδρομή του χρήματος. Αυτή τη διαδρομή τουλάχιστον, όφειλαν σε κάθε περίπτωση να την ψάξουν οι εισαγγελικές αρχές. Αν το έχουν κάνει, τότε θα υπάρξουν και σοβαρά στοιχεία και σοβαρές καταδίκες. Αν δεν το έχουν κάνει, από τους 84 κατηγορούμενους κάποιοι θα καταδικαστούν για πλημμελήματα, ένα εκ των οποίων είναι ότι έπαιζαν στοίχημα στο διαδύκτιο, πράγμα που τότε τυπικά απαγορευόταν. Αλλά αν έγινε όλη αυτή η φασαρία, για να φτάσουμε να καταδικάσουμε κάποιους για αυτό, κάποιο λάθος έχει γίνει και μάλιστα μεγάλο.
 
Βόμβες που δεν σκάσανε
 
Δεν χρειάζεται να κάνει κανείς μια τρομερή έρευνα για να διαπιστώσει πόσες μπαρούφες έχουν γραφτεί για αυτή την ιστορία: με την ελάχιστη βοήθεια του Google μπορεί να βρεις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις για καταθέσεις μαρτύρων που αλλάζουν τα δεδομένα, για «βόμβες που σκάνε», για μάρτυρες κατηγορίας που κάνουν αποκαλύψεις κτλ. Σήμερα όμως υπάρχουν μόνο διάφοροι που σφυρίζουν κλέφτικα. Κανείς δεν αναδεικνύει τι διάβολο λέγεται σε αυτή την κατά τα άλλα πολύκροτη δίκη γιατί τίποτα δεν λέγεται σε αυτή τη δίκη: το μόνο βέβαιο είναι ότι καμία δημοσιογραφική έρευνα δεν υπήρξε ποτέ, διότι αν κάτι είχε ερευνηθεί, όποιος το ερεύνησε θα μπορούσε να καταθέσει στοιχεία. Το χειρότερο είναι να αποδειχτεί κακή και η έρευνα των εισαγγελικών αρχών – πράγμα που πολύ φοβάμαι. Όταν ήρθαν οι φάκελοι έπρεπε να παρακολουθούνται πρώτα από όλα τηλέφωνα ποδοσφαιριστών, προπονητών, διαιτητών – αυτοί βρίσκονται στο γήπεδο. Τι έγινε; Στοχοποιήθηκαν κάποιοι παράγοντες με σκοπό να συζητάει ο κόσμος για τα κατορθώματα τους, σχηματίστηκε μια δικογραφία στημένη πάνω σε συνομιλίες που από μόνες τους δεν σημαίνουν τίποτα για κανένα δικαστήριο και η δικογραφία αυτή έγινε σαν το φέι βολάν που μοιράστηκε παντού. Εγιναν τηλεοπτικές εκπομπές, γέμισαν τα site και οι εφημερίδες διαλόγους, κάποιοι έχτισαν και καριέρες ως δημόσιοι κατήγοροι και σήμερα που φτάσαμε στο δια ταύτα όλοι σχεδόν χαθήκανε. «Δεν γνωρίζω», «δεν υιοθετώ», «ξέρω πως ίσως στήνονται παιγνίδια, αλλά δεν ξέρω αν τα στήνουν οι κατηγορούμενοι» κτλ κτλ. Η δίκη είναι σαν να μην γίνεται: δεν την καλύπτουμε, δεν προβάλουμε καταθέσεις και μαρτυρίες, δεν αναδεικνύουμε απολύτως τίποτα που να έχει να κάνει με το περιεχόμενό της γιατί δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα φτάσει σε ένα τελικό αποτέλεσμα που θα αποδίδει δικαιοσύνη, ούτε πιστεύουμε σήμερα πως κατά τη διάρκειά της ια λάμψει η αλήθεια. Αφού φτιάξαμε τέρατα, φοβόμαστε τώρα μην τα δούμε να γίνονται και ήρωες. Τίποτα δεν αποκλείεται.
 
Η αρχή της κάθαρσης
 
Η όλη ιστορία είναι διδακτική, όχι για το τι θα συμβεί, αλλά για το τι έχει προηγηθεί. Καμία από τις έρευνες των εισαγγελέων δεν είχε ποτέ σκοπό να βρει ενόχους ή να βοηθήσει το ποδόσφαιρο να καθαρίσει. Ολες έγιναν για ένα λόγο: για να υπάρξει ένα υλικό βασισμένο σε συνομιλίες και αστείες κατηγορίες, που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε τηλεοπτικές εκπομπές ή να αξιοποιηθεί από διάφορους πρόθυμους να γράψουν λίβελους και αναθέματα με στόχο συγκεκριμένους παράγοντες στοχοποιημένους από κάμποσους εχθρούς τους. Στήθηκε ένα τηλεοπτικό και δημοσιογραφικό σόου με στόχο, όχι την αλήθεια, αλλά την εντύπωση. Δεν υπήρξε καμία σπουδή για να βρεθούν αποδείξεις, αλλά πολλοί δούλεψαν απλά για να δώσουν επιχειρήματα σε οπαδούς και χουλιγκάνους. Η κακή δουλειά στην ιστορία του Κοriopolis πολύ φοβάμαι πως θα το μετατρέψει στην απόλυτη φάρσα. Θα μείνουν μόνο ένα σωρό γελοιότητες που ακούγονται σε τηλεφωνικές συνομιλίες, που ούτε καν λαμβάνονται υπόψην στα δικαστήρια. Η φασαρία έγινε για τη φασαρία: αν δεν έχουν βρει και χρήματα το περίφημο Koriopolis, θα είναι όντως η αρχή της κάθαρσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο όπως έγραφαν τότε διάφοροι που τώρα δηλώνουν ότι δεν γνωρίζουν. Θα αποδειχτεί το μεγαλύτερο πλυντήριο όλων των εποχών… 
 
Τι κατέθεσε ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ Θωμαίδης στη δίκη για το Koriopolis; «ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ». Αυτός που χτίζει καριέρα με τηλεοπτικές «Δικές» κάνοντας «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ» ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗ της έδρας, να του πει: «Έρχεστε εδώ όλοι οι μάρτυρες και δεν λέτε απολύτως τίποτα. Τότε να μην καλούμε καθόλου μάρτυρες. Πείτε μας αν έχετε κάποιο στοιχείο ή αν γνωρίζετε κάτι για τους κατηγορούμενους. Μου κάνει εντύπωση που σε αυτή την υπόθεση κανείς δεν γνωρίζει τίποτα κι όμως κάνατε εκπομπές, αναδεικνύατε το υλικό της δικογραφίας, μιλούσατε με σιγουριά για ενόχους και ευθύνες»! Η απάντηση ήταν ότι φταίει η ΕΠΟ ….
 
Και φτηνά την γλίτωσε . Έπεσε σε επιεικείς ΔΙΚΑΣΤΕΣ. Γιατί θα μπορούσαν να τον στείλουν και κατηγορούμενο.  Για ακόμα μια φορά. Και υπάρχουν ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ τόσο για τον Θωμαίδη όσο και για τον Αλαφούζο το τελευταίο διάστημα. Δεν τους μένει πολύς χρόνος όμως ακόμα να λασπώνουν. Θα τελειώσει και η υπόθεση της «εγκληματικής» και τότε ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΛΕΟΣ, όταν θα είναι ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ.
 
Αυτές τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ δεν τις αντέχουν οι ΣΑΠΙΟΙ των τσοντοσαιτς. Αυτοί μόνο δηλητηριάζουν τα μυαλά των οπαδών και οπλίζουν τα χέρια των κάφρων.
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ, και ο Αυλακιώτης και ο Ασβεστάς και όλα "τα τίμια και ηθικά αγόρια" ΚΟΚΟΚΟΚΟ θα κάνουν μπροστά στους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ. 

Σχόλια

Εικόνα Romain

Είναι φανερό πλέον σε όλους εκτός από μερικούς που ζουν για το...παραμύθι, ότι η όλη υπόθεση βαδίζει προς την αλήθεια. Έχει γίνει γνωστό και κατανοητό το...

1) πώς στήθηκε

2) από ποιους (πατέρα, Κορέα, ψηλό παναθηναικακια, Ανδρεαδη, και γιαννακη μεταξύ άλλων. Είναι γνωστό ποιος ήξερε και ποιος επικοινώνησε πρώτος τον όρο..."Εγκληματική Οργάνωση ". Άρα είχε/γνώριζε από πρώτο χέρι τι θα γινόταν από τους επιορκους εισαγγελεις)

3) ποιος ο στόχος ( Ολυμπιακός και Βαγγέλαρος. Αλλά και τα κοπαδια των άτιτλων οπαδών. Του τσιρκου του Αλαφουζου, της κουλαρας και του "πρωτάθλημα κάθε εκατό χρόνια... Σμπαουγκ)
Βέβαια στηρικτηκε από την στάση του υφυπουργού Κοντονού και της ψεκασμενης " αριστερης" κυβέρνησης Τσιπρα.

4) που πάει. Η κατάληξη του. (Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις... Στον καλαθο των αχρηστων)

Μετά το...

1) Koriopolis

2) Noor 1

Και η...

3) "Εγκληματική Οργάνωση",

γίνεται ο δικός τους εφιάλτης. Και μετά θα τραβουν οι Θωμαιδηδες, οι Φαπα-Θεοδωρου και οι Ασβεσταδες να δικαιολογησουν τη λάσπη που εριχναν στον Ολυμπιακό και στον Μαρινάκη. Ο Θωμαιδης και ο Αφραγκουζος έχουν ήδη καταδικαστει από την πραγματική δικαιοσύνη, αλλά βλέπω ότι το ότι θα ακολουθήσει θα είναι πολύ χειρότερο για αυτούς.

Τελικά είναι μεγάλοι απατεώνες όσοι έχουν στήσει όλη αυτήν την πουστικη ιστορία αλλά και οι υπάλληλοι Φιλιπινεζες που τους ακολουθούν για το μεροκάματο. Είναι βέβαια απορίας αξιον αν μετά και το ξεβρακωμα τους από το δικαστήριο αν αυτοί οι κύριοι παραμείνουν ατιμωρητοι.

Επίσης δεν είμαι βέβαιος για την αγανάκτηση που έχουν εσκεμενα προκαλέσει στον φιλαθλο κόσμο του Θρύλου, πως αυτός θα αντιδράσει.

Εικόνα aris belem

Η όλη ιστορία είναι διδακτική για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζονται τα πράσινα παρτάλια, εντός κι εκτός γηπέδων, σε ΟΛΑ τα τμήματα! ΌΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ! Καμία ευγένεια, κανένα έλεος, φάπα παντού και ξεβράκωμα! Είναι το σίχαμα που έχει ξευτιλίσει διαχρονικά κάθε έννοια fair play και ως εκ τούτου τέτοια δεν τους αρμόζουν. Τα ίδια και στον βλαμμένο του μπάσκετ (δεν είναι αυτός για συμφωνίες κυρίων κοι Αγγελόπουλοι) και το πειραγμένο του Ερασιτέχνη τους.
ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!

Εικόνα matrasimca

Ο εκβιασμός της Πρασινης εγκληματικης συμμοριας ηταν ο εξης:

Η θα καθεστε να μοιραζόμαστε τα χρήματα του τσαμπιονς λιγκ γιατι χρωστάμε 160 μυρια για ενα νταμπλ η θα σας διασύρουμε σε κανάλια εφημερίδες και τσοντοσαιτ και θα περάσουν 10 χρονια για να αποδείξετε οτι δεν ειστε ελέφαντες.
Θα σας απαγορεύσουμε την εξοδο απο την χωρα, θα σας βαλουμε φυλακη (ηλπιζαν) και θα σας καταστρεψουμε υλικά και ηθικά.

Για να τα κανουν ολα αυτα χρησιμοποιησαν το παρακρατικό σύστημα της ΚΥΠ με κοριούς, με ανθρώπους μεσα στην εισαγγελία για να παίρνουν πληροφορίες, με μεγαλο-δικηγόρους κλπ.

Τελικα οπως παντα τους γ...ει ο Βαγγελας

Απο εδω και περα οταν εχει να κανει με Παναθηναικο δεν πρεπει να δειχνουμε ελεος και ολοι οι Ολυμπιακοι μποικοταζ σε οτι παραγουν οι εξυγιαντες

Εικόνα thita

το άρθρο του καρπετόπουλου είναι πολύ καλό και αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, με προσέγγιση κοινής λογικής (εξαιρετικά δύσκολο πλέον, από ό,τι φαίνεται)

για τους λόγους αυτούς επακριβώς λέμε πως η υπόθεση του προέδρου δεν στέκεται σε ακροατήριο με τίποτα και η αθώωση είναι 100% (πλέον μάλιστα, "ερμηνεύοντας" και δικονομικές κινήσεις και συμπεριφορές, σε συνδυασμό με τις απόψεις των απέναντι, φαίνεται πως δεν θα φτάσει καν ακροατήριο η υπόθεση παρά θα υπάρξει απαλλαγή)

τι είναι αυτό που κάνει τους μάρτυρες κατηγορίας γατάκια στο ακροατήριο? κατά μία εκδοχή, λαδώματα ή/και απειλές (συνήθως αυτά πάνε μαζί), δεν το αποκλείω, ιδίως όταν κατηγορούμενοι είναι τσακογιάννηδες, μπέοι, ψωμιάδηδες και μελισσανίδηδες... κατά μία άλλη εκδοχή, φοβούνται αγωγές και μηνύσεις ή τα έχουν στο μεταξύ ξεχάσει (sic) αφού συνήθως παρέρχεται ικανός χρόνος, μην πω τα έχουν "βρει" με τους κατηγορούμενους... κατά μία τρίτη εκδοχή όμως, στην ακροαματική διαδικασία οι μάρτυρες υφίστανται την βάσανο των ερωτήσεων, από δικαστές, κατηγορούμενους, δικηγόρους, κλπ., πολλές μάλιστα φορές κατ' αντιπαράσταση και δεν είναι επομένως εύκολο να πούνε την όποια μαλακία είχαν πει από επιπολαιότητα ή άλλους τέλος πάντων λόγους στην ασφάλεια μιας cum clave κατάθεσης στον ανακριτή ή σε απλό πταισματοδίκη που μόνο καταγραφή κάνει σε ό,τι του λένε, ακόμη κι αν το διαβάζουν από γραμμένο Α4

κατά τα λοιπά, ναι, ασφαλώς οι καταθέσεις αυτές ήταν για να σηκώσουν θόρυβο και να δημιουργήσουν εντυπώσεις, ώστε να γράφουν (πολλές φορές ανώνυμα) εναντίον του Θρύλου οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι και να στήνουν πάρτυ οι εχθροί μας (μόνο εκεί μπορούν να ανταγωνιστούν το μεγαλείο του Ολυμπιακού)

εάν μάλιστα υφίσταται και ένα κύκλωμα (τυχαίο ασφαλώς το παράδειγμα ε.....) με κυπατζήδες που παρακολουθούνε, μονταζιέρες που κατασκευάζουν, εκδότες που τα δημοσιεύουν, ψηλούς παναθηναϊκάκηδες εισαγγελείς που με αφορμή αυτά διατάσσουν έρευνες και κρατούν έτσι ομήρους τους εμπλεκόμενους (διότι οι συνέπειες από ένα π.χ. κατηγορητήριο επάγονται ηθική και επιχειρηματική εξόντωση, όπως π.χ. έκπτωση από εταιρικά αξιώματα ή συνδρομή ασυμβίβαστου) και επιχειρηματίες με άπειρα λεφτά, σχέσεις με ποινικούς, δωρεές στην αστυνομία, κλπ., για να προστατεύουν όλους τους παραπάνω, τότε λοιπόν μπορούμε εύκολα να συμπεράνουμε πως στήθηκε η εναντίον του Προέδρου μας υπόθεση και πόσο ηχηρά βεβαίως θα καταπέσει

κι όλα αυτά χωρίς εικασίες, αφού π.χ. είναι γνωστά και μαγνητοφωνημένα αυτά που έλεγε στην δικηγόρο της ΕΥΔΑΠ για τον Βαγγέλη Μαρινάκη (πως τον χτυπάγανε στην εφημερίδα και δημιουργούσαν έτσι προβλήματα στα δικαστικά, κλπ.), γνωστός εκδότης που κατηγορήθηκε για εκβιασμούς, κλπ. και απεβίωσε μυστηριωδώς μέσα στο αυτοκίνητό του από πυρκαγιά (προσοχη: το ατύχημα συνέβη όχι όταν εκβίαζε, μεταξύ άλλων, τον πρόεδρο του Θρύλου, αλλά όταν πλέον συνελλήφθη και επίκειτο θεωρητικά πιθανότητα συνεργασίας του με τις αρχές και αποκάλυψη του υπόλοιπου κυκλώματος των εκβιαστών, ώστε να τύχει ο ίδιος καλύτερης ποινικής μεταχείρισης, οπότε ας αναλογιστούμε όλοι ποιοι είναι αυτοί που ωφελήθηκαν από το τραγικό αυτό "ατύχημα", τι όλοι δηλαδή, εννοώ τους υπόλοιπους, εκτός των "πόση αλήθεια αντέχεις", αυτοί ξέρουν πάντα καλύτερα)

Εικόνα holland74

Φοβερό, να σκεφτεί κανείς, πως ο Καρπετόπουλος ήταν πάντα πολύ μετριοπαθής και αν και είχε εκφράσει από τότε που δούλευε στο Φίλαθλο πως είναι Ολυμπιακός και Λάτσιο, ποτέ δεν ήταν φανατικός, το αντίθετο μάλιστα.....

Εικόνα matrasimca

Σε αντίθεση με το σίχαμα τον "Θωμά Κυριακίδη καταΔικίδη" που όλη του η καριέρα είναι χολή και όξος εναντίον του Ολυμπιακού.
Ροχάλα και μόνο αν πέσει κανείς πάνω του γιατί αφιονίζει παιδάκια να σκοτώνονται στα γήπεδα και εκτός αυτων