Από ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ «στήνονται» οι διώξεις κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη



 
 
Τι διαβάζουμε στην έντυπη αλλά και στην ηλεκτρονική έκδοση της  REAL;
 
 
Της Αννας Κανδύλη
 
Πιέσεις ακόμη και από πολιτικά πρόσωπα, αλλά και σχέδιο εξόντωσής του καταγγέλλει από τη φυλακή ο Μάκης Γιαννουσάκης, καταδικασμένος πρωτόδικα σε ισόβια για την υπόθεση μεταφοράς των 2 τόνων ναρκωτικών με το πλοίο «Noor 1».
Μιλώντας στη Realnews, αποκαλύπτει ότι δέχεται αφόρητες παρεμβάσεις από δικαστικούς, λιμενικούς, αλλά και πρωτοκλασάτο υπουργό της κυβέρνησης, προκειμένου να εμπλέξει στη χρηματοδότηση του φορτίου, με κατάθεσή του, τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.
Η άρνησή του, όπως υποστηρίζει, του κόστισε δύο επιθέσεις μέσα στη φυλακή, καθώς αφέθηκε απροστάτευτος αν και ήταν βασικός πληροφοριοδότης των Αρχών. «Εκατό φορές τη μέρα να με σφάζουν, δεν θα με γονατίσουν. Δεν πρόκειται να βάλω ποτέ έναν αθώο στη φυλακή», λέει.
Αποκαλύπτει, δε, ότι έχει δώσει όλα τα στοιχεία που του έχουν ζητήσει για τους χρηματοδότες , οι οποίοι είναι Τούρκοι, έναν χρόνο πριν ξεκινήσει το δικαστήριο, στις 20/11/2015. Ομως τα εντάλματα δεν έχουν βγει. Ο λόγος κατά τον κ. Γιαννουσάκη είναι « για να μπορεί να συντηρείται στην κοινή γνώμη η εμπλοκή του κ. Μαρινάκη, διότι αν έβγαιναν τα εντάλματα θα τελείωνε η συζήτηση για τη χρηματοδότηση».
Η συνέντευξη ζητήθηκε από τον κ. Γιαννουσάκη με αφορμή μηνυτήρια αναφορά-«φωτιά» που κατέθεσε στον Αρειο Πάγο.
 
ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΙΕΖΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΥΣΑΚΗ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΤΟ Noor 1 ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ;
Τι  λέει ο Γιαννουσάκης;
 
Ερώτηση: Αναφέρετε και μια επικοινωνία με υπουργό τον Ιανουάριο του 2017
Απάντηση: Αναφέρω τον κ. Καμμένο, ο οποίος με πήρε τηλέφωνο στη φυλακή, με ενημέρωσε ότι θα έρθει η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πειραιά, η κ. Τζίβα, προκειμένου να δώσω την κατάθέσεις βάρος του κ. Μαρινάκη. Του είπα ότι δεν έχω να δώσω καμία κατάθεση.
 
Όλη η Συνέντευξη Γιαννουσάκη στη REAL
 
 
Μας έδειχνες ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ; Ενημερωτικά... ΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ ΑΚΗ ΑΔΕΙΑΣΕ.... 

Σχόλια

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το πώς (ο Γιαννουσάκης)επικοινώνησε με τον υπουργό, απάντησε:

«Βρήκε τον τρόπο. Επικοινώνησε και με τον αρχιφύλακά μου. Και μου ζήτησε να δώσω την περιβόητη κατάθεση. Μου είπε ότι, αν το έκανα, θα ήταν δίπλα μου όλη η κυβέρνηση, ότι είναι ενημερωμένη ήδη όλη η κυβέρνηση».

ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΟΛΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΗΔΗ ΟΛΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!!

Εικόνα Γιάννης ο Red

Δείτε ένα ενδιαφέρον άρθρο σύγγαυροι απ'το σαϊτ της εφημερίδας την οποία εκδίδει ο Βίκτωρας Μητρόπουλος:
http://www.iapopsi.gr/o-allodapos-paragontas-to-paketo-oi-tsetsenoi-ta-k...

"Ο αλλοδαπός παράγοντας, το πακέτο, οι Τσετσένοι, τα… κομμένα δάχτυλα και ο «φυτευτός» διαιτητής

Από A. A. 14:01 - 29/05/2017 Τελευταία Ενημέρωση 14:06 - 29/05/2017

Σε κάποια χώρα –δεν λέμε ήπειρο για να μην καρφωθούμε– τοποθετήθηκε από την ανώτατη υπερκείμενη αρχή του ποδοσφαίρου ένας ποδοσφαιρικός παράγοντας από άλλη βεβαίως χώρα για να επιβλέπει τα τεκταινόμενα σε ένα πρωτάθλημα όλο προβλήματα.

Αν και ο βίος και η πολιτεία του παράγοντα αυτού ήταν γνωστά, εν τούτοις επιλέχθηκε γιατί μιλούσε άριστα τη γλώσσα της χώρας στην οποία τοποθετήθηκε… Επαληθεύοντας την παροιμία «ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, ούτε τη γνώμη άλλαξε ούτε την κεφαλή του», προσέγγισε με τη βοήθεια παλαιού συνεργάτη του, έναν πάμπλουτο ιδιοκτήτη ομάδας από τον οποίο πήρε ένα μεγάλο, μα πολύ μεγάλο πακέτο με ευρώπουλα. Το πακέτο δόθηκε μετά την υπόσχεση του παράγοντα ότι «οι διαιτησίες θα πηγαίνουν τρένο» την ομάδα του ιδιοκτήτη, τα διοικητικά όργανα του ποδοσφαίρου δεν θα του χαλάνε χατίρι, και διάφορες άλλες υποσχέσεις.

Έτσι ξεκίνησαν. Στην πορεία όμως ο αλλοδαπός παράγων δεν ήταν αρκετά συνεπής απέναντι στον ιδιοκτήτη. Ναι μεν οι διαιτησίες δεν τον αδικούσαν, πλην όμως δεν τον ευνοούσαν στον βαθμό που θα ήθελε. Επικοινώνησε λοιπόν με τον παράγοντα και απαίτησε την επιστροφή του πακέτου. Το αποτέλεσμα ήταν να σταματήσει ο παράγοντας επί σειρά μηνών να έρχεται στη χώρα που οι μεγάλες δυνάμεις του ποδοσφαίρου τον είχαν τοποθετήσει με σαφείς οδηγίες. Από εδώ και πέρα επαληθεύτηκε και το ισλαμικό γνωμικό που αναφέρει ότι «όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ».

Έτσι, ένα πρωινό μια ομάδα από 2-3 κυρίους –μάλλον από την Τσετσενία– επισκέφτηκε τον παράγοντα στη χώρα του, του χτύπησε την πόρτα και ζήτησε πίσω το πακέτο. Έντρομος ο παράγων εξήγησε ότι το πακέτο έχει ήδη φαγωθεί.
Πολύ ήρεμα οι «επισκέπτες» τού εξήγησαν ότι το πρόβλημα έχει τρεις μόνο λύσεις:
1] Να επιστρέψει άμεσα το πακέτο, ώστε να το πάρουν μαζί τους.
2] Αν δεν πάρουν το πακέτο, έχουν εντολή να πάρουν μαζί τους 3-4… δάκτυλα. Δάκτυλα, βεβαίως, του παράγοντα.
3] Να μεριμνήσει ώστε σε ένα πολύ σπουδαίο αγώνα της ομάδας του ιδιοκτήτη να τοποθετηθεί διαιτητής που θα βοηθούσε την ομάδα να κερδίσει.

Όπως ήταν φυσικό, ο παράγοντας διάλεξε την τρίτη λύση, αλλά τους ζήτησε να βρει ο ιδιοκτήτης τον διαιτητή και αυτός θα φρόντιζε για την τοποθέτησή του. Η συνέχεια για τους μυημένους είναι γνωστή. Ο ιδιοκτήτης τού είπε ποιον διαιτητή θέλει, ο παράγοντας τηλεφώνησε στον συνεργάτη του, ο οποίος με πολύ ψυχομανητό κατάφερε να τοποθετήσει τον «επιλεγμένο» από τον ιδιοκτήτη διαιτητή στο συγκεκριμένο παιγνίδι. Ο διαιτητής αποδείχτηκε λίρα 100, αφού με σπρώξιμο άνευ προηγουμένου η ομάδα του ιδιοκτήτη κέρδισε το παιγνίδι.

Τα γεγονότα όμως, όπως ήταν φυσικό, έγιναν γνωστά στους υπερκείμενους παράγοντες του ποδοσφαίρου, που πολύ απλά όχι μόνο τον έβαλαν στο ψυγείο, αλλά του απαγόρεψαν και να ξεχάσει ακόμη και ως… τουρίστας τη χώρα που τον είχαν τοποθετήσει. Μακάρι τα παραπάνω να ήταν προϊόν της φαντασίας μας.

Δυστυχώς, δεν είναι…"

Εικόνα matrasimca

Πριν καποια χρονια βιωσαμε μια αριστοτεχνικα συντονισμενη'και λυσαλεα επιθεση απο μεσα και εφημεριδες εις βαρος του Ολυμπιακου μας.
Αυτη λοιπον δεν μας εκπλησει.
Προσπαθουν να αποπροσανατολισουν τον κοσμο απο τα εγκληματα που εχουν κανει οι πλειστοι των πολιτικων.
Ο Καμμενος αλλος ενας και κριμα.
Η σκληρότερη απαντηση ερχεται με το ανοιγμα της καλπης
Εκει δεν θα ξεχασουμε οποιον τολμησε να ορθωσει εκβιαστικα το αναστημα του απεναντι στην ομαδα μας.
Ειμαστε εκει που ημαστε επειδη το αξιζουμε και δεν θελουν να πληξουν τον Μαρινακη αλλα τον Ολυμπιακο.
Αυτο ας το μαθουν οι πολιτικες αμοιβαδες σαν τον φεροντα την σχολη στραταρχη λες και ξεφυγε απο τρελλαδικο.
Ας του πει καποιος οτι τα γαλονια τα φορανε οσοι μετρανε αφου πανε σε στρατιωτικη σχολη και οχι οσοι τα φερουν ?κανοντας αντιποιηση αρχης.
Αν εγω βαλω στολη αστυφυλακα θα με πανε μεσα, αυτος γιατι δεν συλλαμβανεται??

Εικόνα Red Kokkinos

Συγαυροι δεν με εκπλησει καθολου η ...αποκαλυψη του Γιαννουσακη. Ολα αυτα τα χρονια παρακολουθουμε ..."διαρροες" δικαστικων, εισαγγελικων, ανακριτικων εγραφων, μονομερες κυνηγητο του Ολυμπιακου Συνδεσμου Φιλαθλων Πειραιως, Πλανητη Γη και Συμπαντος απο ...αθλητικες δικαιοσυνες, δικαστες, υπουργους προθυπουργους και μια τεραστια, ανεπιτρεπτη ανοχη απο τους κρατουντες. ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ;;; Μηπως λοιπον κοιμομαστε τον υπνο του ....δικαιου; Υπαρχει οργανο αποδοσης δικαιοσυνης με υπουργοκαποιον κοντο νου που δινει εδαφος σε λαθρεμπορες πνιχτοκασκοληδες και υπολοιπο υποκοσμο... Ας ξυπνησουμε επιτελους, η μπανανια κυβερναται απο αντιΟλυμπιακους χουλιγκανσ οπαδους που δεν διαφερουν καθολου απο τους μαχαιροβγαλτες της κουλας και του σμπαουκ

Εικόνα NovoCeLats

Φαντάζεσται η είδηση να ήταν: [Με εκβιάζει και με απειλεί ο Μαρινάκης να μην τον εμπλέξω]

Δεν θα υπήρχε τίποτα άλλο στα ΜΜΕ για μήνες (άκλαφτος θα πήγαινε ο Μητσοτάκης...)

Εικόνα NovoCeLats

Οσο για τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους,
ΔΕΝ πρόκειτε ΠΟΤΕ να κατηγορήσουν αυτούς στους αποίους ωφείλεται το παντεσπάνι τους ...

Εδώ ούτε ο Χατζηνικολάου (που είναι ιδιοκτήτης του Real News που είχε την είδηση)
ΔΕΝ έπεξε την είδηση στο δελτίο ειδήσεων... τζιζζζζζζζζζ

Τι περιμένετε ?

Εικόνα NovoCeLats

Μην περιμένεται να δείτε την είδηση σε ΜΜΕ, ΠΟΥΘΕΝΑ Δε θα παίξει.

Α, ΜΗ περιμένεται να κάνει και κάποιος κάτι ( Μαρινάκης ή Ολυμπιακός ) ...

Θα περάσει σα να μην υπήρξε ποτέ το θέμα.

θα το ξαναπώ:

Επιχειρηματίες νόμιμοι που ΔΕΝ μοιράζουν μαύρα, χαλάνε την "Πιάτσα"...

Εικόνα dimitrov7

Ομόδοξοι για τσιμπάτε κι αυτό.
http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/katasxethikan-5-timologia-tis-...
Το γνωστό θέμα με τον μπουγατσοτουρτάκια που παίζει καιρό στο γαύρο. Δείτε που σκάει η είδηση τώρα και από που. Και μάλιστα μετά την βαρβάτη καμπάνα στη βαζέλα. Τυχαίο; Πως αλλάζουνε τα κόζια;

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

ξαφνικά τα Μέσα του Αλ χαβούζ αρχίζουν και προβάλλουν τα στοιχεία ενάντια στο πρώην κολλητάρι του, βρε πως αλλάζον οι καιροί....

Εικόνα Pavlos

Ενδιαφέρον πως προβάλλεται τώρα η είδηση... Μα κι αυτοί να πληρώνουν τους μαφιόζους με επίσημα τιμολόγια; Πάει, χάλασε ο κόσμος...

Πάντως τώρα που τα σπάνε οι εξανωμαλυντές μεταξύ τους έχουμε ν᾽ακούσουμε και να δούμε πολλά.

Εικόνα apostolos gaganis

Eίδηση ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ. Είμαι περίεργος να δω τις επιπτώσεις της. Ονόματα κι΄άλλα, θέλω. Αναμένω, λογικά, κίνηση από πλευράς του θιγομένου. Όχι μόνο αγαθοεργία ( καλή, οπωσδήποτε ). Άλλου είδους αντίδραση...

Εικόνα dimitrov7

Σαν τι δλδ; Κωλοδάχτυλα, χειροπέδες, υποβιβασμό της ΠΑΕ, τον τύπο δολοφονημένο στην φυλακή; Για δώσε μια ιδέα. Βωθροκάναλα και βωθρσάιτ τπτ πάντως. Σαν να μην έγινε τπτ.

Εικόνα apostolos gaganis

Νομικής φύσης εναντίον του Καμμένου. Υπάρχουν κι΄άλλοι, πλην αυτού. Το όνομα του λιμενικού. Τα ονόματα των δικαστικών. Υποπτεύομαι ότι από τους πολιτικούς, δεν πρέπει να είναι ΜΟΝΟ ο Καμμένος. Το άρθρο δεν έχει σκάσει ΤΩΡΑ, τυχαία. Το timing με κάνει να σκέφτομαι διάφορα. Και δεν θα προχωρήσω άλλο, γιατί αυτά αφορούν προσωπικές μου εικασίες και τίποτα άλλο. Απολύτως. Θα ήταν σκόπιμο πάντως να είχαμε κι΄ένα ΑΡΘΡΟ εδώ, στο σάϊτ, από έναν νομικό. Απ΄τον "πρωτοετή της Νομικής", ας πούμε, ή κάποιον άλλο, που αν μας διαβάζει, μπορεί και θέλει, ενδεχομένως να μας βοηθούσε σε πράγματα που δεν ξέρουμε...

Εικόνα CEN-TAURUS

Από σήμερα το πρωί ο Μαρινάκης έπρεπε, με ισχυρότατη νομική εκπροσώπηση:
1. Να μεταβεί στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου και να ζητήσει πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.
2. Να βρει τρόπο το θέμα να έλθει στο ευρωκοινοβούλιο με ερώτηση.
3. Να ζητήσει την κρατική προστασία για τον βασικό μάρτυρα, καθιστώντας υπεύθυνους τους εμπλεκόμενους εφόσον αυτός βρεθεί νεκρός στο κελί του.
4. Να φροντίσει ώστε ο μάρτυρας να παραδώσει άμεσα σε δικηγόρους του όλο το υλικό που σίγουρα έχει.
5. Να ενημερώσει άμεσα την ευρωπαϊκή ένωση δικηγόρων και εισαγγελέων.
6. Να ζητήσει την εξαίρεση της εισαγγελέα (αυτή που θα έστελνε ο κλόουν υπουργός για κατάθεση στη φυλακή) από όποια υπόθεση αφορά στο Βαγγέλα και τις εταιρείες του μέχρι να διαλευκανθεί η συγκεκριμένη μαρτυρία.
7. Να παρακολουθεί στενά με νομικούς την πορεία της υπόθεσης και να παρεμβαίνει νόμιμα όποτε κρίνει για να μη θαφτεί.
8. Να προσφύγειστα διεθμή δικαστήρια αν η ιστορία κουκουλωθεί.

Εικόνα Red Kokkinos

Οντως, τετοιες ενεργειες περιμενουμε διαχρονικα αλλα για καποιον λογο δεν γινεται τιποτα απο την διοικηση. Πολλες απο τις προτασεις σου Κενταυρε θα επρεπε να εφαρμοστουν και σε αλλες περιπτωσεις που εντεχνως θελουν να εμπλεξουν τον Προεδρο και κατ' επεκτασιν τον Ολυμπιακο. Π.χ. η ταχα μου ευνοια της διαιτησιας, τα στημενα και ολα τα "δημοσιυματα" που προηγηθηκαν, ταχα μου μανιπουλαρισμα της ΕΠΟ, κλπ κλπ. Γιατι τα αφηνουμε να πλανωνται εις αει στον αερα και να θρεφουν χιλιαδες βλακοπροβατα με αποτελεσμα την βια και την απαξιωση των παντων. Ακατανοητον!

Εικόνα apostolos gaganis

ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ...

Εικόνα Marios

Αμα δεν εχεις μεσα να την προβαλουν κ Αποστολε ειναι σαν να μην υπαρχει.Τουλαχιστον ας ελπισουμε οτι οι πιεσεις σε αυτον θα καταλαγιασουν,αφου τους εδωσε ολους στην συνεντευξη.Το μεγεθος της σαπιλας ειναι απιστευτο!

Εικόνα CEN-TAURUS

Ήδη είναι δευτέρα και φυσικά τα τσακάλια του σκάι, που όποτε πέρδεται ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ, το παίζουν σε έκτακτο δελτίο, δεν ανέφεραν τίποτα. Ράδια, τηλεοράσεις, σάιτ, παντού μούγκα. Και στα άλλα μέσα, απ όσο άκουσα, δεν ειπώθηκε κάτι. Αυτή η αρχιδάτη ειδησάρα, να κατηγορείται δηλαδή ευθέως και ονομαστικά εν ενεργεία υπουργός ότι "θα στείλει χωρίς να έχει αρμοδιότητα συγκεκριμένη εισαγγελέα να πάρει κατάθεση από φυλακισμένο, προκειμένου να εμπλακεί δόλια κάποιος επιχειρηματίας", σε οποιαδήποτε άλλο πολιτισμένο κράτος θα έπαιζε παντού από τα περασμένα μεσάνυχτα. Εδώ, την ευρωπαϊκή κολομπία, σιγή! Και φυσικά, δεν υπάρχει ΕΣΗΕΑ να παρέμβει θεσμικά. Αν είχε αφήσει κανένας πολιτικός κάποιο σεξιστικό υπονοούμενο, θα πετάγονταν από τις καρέκλες τους και θα είχαν ξεσκιστεί στις ανακοινώσεις.
Το ενδιαφέρον θα είναι να δούμε αν θα κινηθεί κάποιος εισαγγελέας για διερεύνηση της υπόθεσης και παραπομπή του φακέλου στη βουλή για το σαλιάρη κλόουν, που υποδύεται τον υπουργό.
Και τίποτα να μη γίνει από αυτά όμως, θα παρηγορηθώ, αφού το βράδι θα έχει το θέμα αποκλειστικό ο σαγώνιας στη βοθροδίκη του. Στείλτε τα παιδιά σας έξω όσο είναι νωρίς λέωωωωωωωω. Δεν υπάρχει σωτηρία στη χώρα των μαφιόζωωωωωων.

Εικόνα john_7

ΕΛΑ ΡΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ???? Α ΠΑ ΠΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ! ! ! ! ΥΓ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΘΡΥΛΟΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ! ! ! !

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Πως αλλάζουν τα κόζα ρε παιδιά!!!Η συγκεκριμένη εφημερίδα θεωρείται φιλοκυβερνητική αλλά από ότι φαίνεται αρχίζει σιγά σιγά να αλλάζει ρότα.Είτε ετοιμάζουν το χοντρό για έξοδο και αντικατάσταση είτε για εκλογές.Οπως και να έχει , πριν κανένα εξάμηνο χλωμό να έβγαινε η είδηση.ΥΓ.Ο εκδότης της εφημερίδας ανήκει στο κομμάτι της και καλά πατριωτικής δεξιάς που στήριξε/στηρίζει τον <μικρό> που έλεγε κάποια στιγμή μια ψυχή.

Εικόνα holland74

Αυτή είναι τρομερή είδηση...
Να δω τι θα γίνει τώρα και τι θα λένε τα...ΜΜΕ..

Εικόνα dimitrov7

Αυτή είναι ΜΠΟΜΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να δω ποιός μαλάκας δικός μας θα πάεινα ψηφίσει τους ψεκασμένους!