1500 ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΤΙΤΛΟΙ. Θα μπορούσε να λείπει ο 6ος Στόλος;



Άμα είσαι παναθηναικούλης, το γνωστό συνοικιακό σωματείο Γκύζη – Αμπελοκήπων, που για ανεξήγητους λόγους έγινε η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΔΕΚΟ, όλων των καθεστώτων, όλων των κυβερνήσεων όλων των κομμάτων του ΞΕΦΤIΛΙΣΜΕΝΟΥ ελληνικού κράτους, για να αντιμετωπίσεις την ένδεια τίτλων, πρέπει να σκαρφιστείς τεχνάσματα και να έχεις εμπειρία σε βαφτίσια. Επίσης να διαθέτεις μηχανισμό από ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ να προπαγανδίσουν τις ονειρώξεις σου και τέλος, τα green sheep Να καταπίνουν αμάσητο το σανό που τους ταίζεις.
 
Το 2009 λοιπόν, η ΒΑΖΕΛΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ διατυμπάνιζε την κατάκτηση του 500στού τίτλου τους. Ήταν ΔΗΘΕN, το Κύπελλο της ομάδας βόλλει γυναικών του παναθηναικούλη που τον κατέκτησε με αντίπαλο τον Ηρακλή. Έβγαλαν μάλιστα και σχετικά μπλουζάκια. Και δώσ' του του πρωτοσέλιδα και αναρτήσεις στα site της ΒΑΖΕΛΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.
 
 
Έκτοτε ακολούθησε μια μακρά περίοδος ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΞΗΡΑΣΙΑΣ σε τίτλους. Ειδικά μετά τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ (δηλαδή από το 2010) που κόπηκε η κρατική χρηματοδότηση η ανυπαρξία τους είναι ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ.
 
Φτάσαμε στο 2017 και με την έκδοση ενός (ο θεός να το κάνει) βιβλίου, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΑΝ την ΔΗΘΕΝ απόλυτα τεκμηριωμένη κατάκτηση 1500 τίτλων !. Θα ρωτήσει κάποιος κακοπροαίρετος... Από το 2009 έως το 2017 αυτό το συνοικιακό σωματείο κατέκτησε 1000 τίτλους; Διπλάσιους δηλαδή από όσους είχε κατακτήσει από το έτος ίδρυσής τους (το 1924) έως το 2009;
 
 
Με λίγο ξεχείλωμα τους έφτασαν 1521 στις μέρες μας. Ρίχνοντας μια απλή ματιά, αντιλαμβάνεται κανείς το ΜΕΓΕΘΟΣ τους ΨΕΥΔΟΥΣ και της ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, αλλά υπάρχουν και ευτράπελα.
 
Καλά ρε σεις... Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΑΣ δε λέει ότι οι ΓΑΥΡΟΙ είχαν νταλαβέρια με τον 6ο Αμερικανικό Στόλο; Ανάμεσα στους τίτλους σας όμως, βλέπουμε ότι το 1965 κερδίσατε τον «ΕΠΙΖΗΛΟ» «τίτλο» ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΣΑΡΑΤΟΓΚΑ.
 
Εμείς με σειρά κειμένων, έχουμε αποδείξει τα  κολλητιλίκια σας με τον Αμερικανικό Στόλο και σας έχουμε επιστρέψει στη μάπα τα  περί απόγονων, αλλά ότι θα ΚΑΜΑΡΩΝΑΤΕ κιόλας για αυτό ούτε μας περνούσε από το μυαλό.
Αλλά ας δούμε ρε ΨΕΥΤΕΣ τι σόι τίτλος είναι αυτός που κατακτήσατε. Από την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ. Όχι από κάποια Γαυροφυλλάδα.
 
ΑΘΛΗΤΙΚΗ 21/4/1965
 
 
ΑΘΛΗΤΙΚΗ 22/4/1965
 
 
ΑΘΛΗΤΙΚΗ 23/4/1965
 
 
ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΣ παρουσία 50 φιλάθλων με δωρεάν είσοδο ήταν λοιπόν ! Και ο Αμερικάνος καραβανάς σας έδωσε ένα κυπελλάκι αναμνηστικό.
 
ΜΙΑ ΖΩΗ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !! Αυτοί είναι οι 1500 τίτλοι σας ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ ! 
 

Σχόλια

Εικόνα Ολυμπιακή Αυταπάρνηση

Αγαπητοί σύγγαυροι/συρατμίτες,

Σας παρακαλώ να είστε αντικειμενικοί, οι τίτλοι δεν είναι όσοι αναγράφετε παραπάνω, είναι περίπου +20-30. Έχετε ξεχάσει τους τίτλους/κύπελλα του Πρωταθλητή στις καλοκαιρινές μεταγραφές.

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Εικόνα el trick

Ζηλεύετε τόσο πολύ ρε γαύροι για την κυπελάρα του Σαρατόγκα γιαυτό την τονίζετε ε;;;;;
Ρε με τον στόλο μόνο εμείς ρε.
Υ.Γ. Γιάννης ο Α ο καλυτερότερος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ {Γιάννης ο Α = Γιάνναρος Αλαφούζος}

Εικόνα george poly

Φιλε Δια,ειμαι γεννημα θρεμμα αμπελοκηπιωτης και μετα λογου γνωσεως σε πληροφορω πως οι ολυμπιακοι πλειοψηφουν στους αμπελοκηπους.Η ...κακη φημη της περιοχης προερχεται απο το γηπεδο και απο μεταφερομενους βαζελους απο τα βορεια προαστια.Ας γινει επιτελους κατανοητο οτι δεν υπαρχει περιοχη που να πλειοψηφουν οι βαζελοι.

Εικόνα Eleni

Υπάρχει κι αυτό https://pediapress.com/assets/cover/get_front/?cover_style=nico_17&width...

Είναι ενός φίλου από την Wikipedia,αλλά τον έχουν φράξει επ'αόριστον και δεν μπορώ να του ζητήσω λεπτομέρειες.Έχει βρει ,λέει,2165 τίτλους για τον Θρύλο μας.

Εικόνα ThomasK

Βάζελοι και λοιποί της αντιΟλυμπιακής συμμαχίας,
αλητείας, λίγδας, λύσσας και υστερίας μέχρι και στη
Wikipedia και στο fb παρεμβαίνουν όταν τους τσούζει
κάποιο δημοσίευμα. Φυσικά “καταγγέλλουν” πάντα
ύπουλα, ζηλόφθονα και μαυρόψυχα.
Δεν πειράζει. ‘Οσο και να αυτοπαραμυθιάζονται
και να παραμυθιάζουν διαβάζουν ή ακούν 44
ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα ο Θρύλος και
τους έρχεται εγκεφαλικό.

Εικόνα Eleni

Υπάρχει κι αυτό [https://pediapress.com/assets/cover/get_front/?cover_style=nico_17&width=396&subtitle=%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%8D%20%CE%B8%CE%B1%20%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BA%CF%85%CE%BD%CE%AC%CF%84%CE%B5...&editor=Vrahomarinaner&title=%CE%9F%CE%A3%CE%A6%CE%A0%20%202165%20%CF%84%CE%AF%CF%84%CE%BB%CE%BF%CE%B9&collection_id=7b24525e394fd3a1da6156c532e971&cover_color=&title_image=%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF%3ACoppa%20del%20Campionato%20di%20Pallacanestro.png]

Είναι ενός φίλου από την Wikipedia,αλλά τον έχουν φράξει επ'αόριστον και δεν μπορώ να του ζητήσω λεπτομέρειες.Έχει βρει ,λέει,2165 τίτλους για τον Θρύλο μας.

Εικόνα ThomasK

:-) :-) :-D
Ρε τα νούμερα!
Μια ζωή στην ψευτιά, την απατεωνιά, την
πουστιά και την αλαζονεία (και με τόσους
σφογγοκωλάριους προπαγανδιστές και
αβανταδόρους και οπαδούς γιδοπρόβατα)
σιγά μην τους έμεινε καθόλου τσίπα και
αξιοπρέπεια.

'Αλλο πούστικο που κάνουν οι βάζελοι και τα
εξαπτέρυγά τους είναι οτι διατυμπανίζουν ως
έτος ίδρυσης το 1908, παραποιώντας την ιστορία
(πάλι καλά που δεν αναφέρουν το 500 π.Χ. με
αφορμή τα Παναθήναια ή το 339 π.Χ. με αφορμή
τον Παναθηναϊκό λόγο του Ισοκράτη), αλλά για
κατακτήσεις ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων
αναφέρουν ως αφετηρία το 1959-1960, όταν η
ΕΠΟ (1926) καθιέρωσε την Α’ Εθνική κατηγορία
με απαίτηση της UEFA. Μέχρι τότε φυσικά και
διεξάγονταν πρωταθλήματα με τη συμμετοχή
των Ολυμπιακού, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρη κ.λπ. Από
το 1953-1954 η ΕΠΟ διεξήγαγε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
σε ενιαίο όμιλο και με συμμετοχή επαρχιακών ομάδων,
αν και τέτοιες συμμετείχαν και σε κάποιες προηγούμενες
διοργανώσεις.

Τουμπεκί ψιλοκομμένο για τα πρωταθλήματα προ
της Α’ Εθνικής κι από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, όμως
γύφτικα σκεπάρνια για το έτος ίδρυσής τους και
την ιστορικότητά τους.

Εικόνα Spiros Legend

Έπαιξε και ο Φάρος εναντίον του Στόλου; ΠΟΥΣΤΗ ΒΑΣΙ - ΠΟΥΣΤΗ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΕΕΕΕΕ - ΠΟΥΣΤΗ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΕ! Λείπει η κοπριά από τα λάχανα; Ποτέ! Υ.Γ.Έχουν καταγραφεί οι σεξουαλικές προτιμήσεις των αγνών Παναθηναικών φιλάθλων που πήγαν να απολαύσουν τους Αμερικανούς ναύτες; Θα είχε ενδιαφέρον μια τέτοια πληροφορία, αν και όλοι υποψιαζόμαστε ότι το γυαλίζανε το πόμολο τα βαζελάκια...

Εικόνα Eleni

Γεια σου Δια!Είχα χάσει τον κωδικό και δεν μπορούσα να γράψω.
Δες εδώ https://olympiakossfpredking-7.blogspot.gr/2017/01/blog-post_23.html
Οι δικοί μας και περισσότεροι και καλύτερης ποιότητας είναι.Και λείπουν πολλοί ακόμα.

Εικόνα holland74

Ελένη είσαι Θεά!! Τους μέτρησα και τους έβγαλα 1623!!!!
Και νομίζω λείπουν πάρα πολλοί ακόμα...Μπράβο ρε Γαυρίνα Ελένη!!!

Εικόνα ThomasK

Ατελείωτη, απέραντη λίστα :)
Και δεν περιλαμβάνει όλους τους τίτλους
της χρονιάς 2016-2017 (δημοσιεύτηκε τον
Ιανουάριο του 2017). Και πόσοι θα προστεθούν
φέτος τουλάχιστον από τα ερασιτεχνικά
τμήματα που εμφανίζονται ενισχυμένα.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

CV-60 Saratoga.Αεροπλανοφόρο συμβατικής πρόωσης (δηλαδή έκαιγε μαζούτ όπως ορισμένοι αρδομεμέδες και φίλαθλοι του συνοικιακού σωματείου) .Ενετάχθη στον αμερικανικό στόλο το 1956 και απεσύρθη το 1996.Υπάρχουν σκέψεις από ομογενείς της Φλόριντα όπου βρίσκεται ακόμη ελλιμενισμένο ,να προσφερθεί στους αναξιοπαθούντες ζελέδες ώστε να στεγάσουν τα ερασιτεχνικά τους τμήματα (ξέρετε βόλλευ, πυγμαχία και ωσονούπω ποδοσφαίρου) σε ένδειξη τιμής και μνήμης εκείνου του ιστορικού αγώνα.

Εικόνα takis xwsiar

Νασαι καλα φιλε,ολα αυτά χρειαζεται να τα υπενθυμίζουμε που και που για να μαθαινουν και οι νεωτεροι την ιστορια της κάθε ομαδας.Πολυ σημαντικο αυτό.Τα τελευταια χρονια σε όλα τα μεσα το πιο πολυσηζητιμενο "πραγμα",ηταν το χερι του Μανιατη με τον Αστερα και το πεναλντι του Παπουτσελη.Τοσο αισχροι πουθεναδες είναι!Η βρωμια και η πουστια του βαζελου είναι παντοτινη πρωταθλητρια στα δρωμενα του ελληνικου και ευρωπαικου αθλητισμου.Δευτεραθλητρια είναι η ζητιανα.Ακομα και το "ονομα" βασιλισσα που της εχουν δωσει οι σκατοδημοσιογραφοι είναι η αποδηξη της ψευτιας τους!Πηρε ένα ΚΟΡΑΤΣ πριν 350 χρονια και εγινε βασιλισσα!!!Εμεις που εχουμε 3 πρωταθλητριών Ευρώπης και ένα διηπειρωτικο γιατι δεν μας λενε τουλάχιστον ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΕΣ?? ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΡΓΙΟΛΗΔΕΣ!ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-ΨΕΥΤΕΣ-ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ.

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Γεια σου Νεφεληγερέτη, ξεβρακωτήρα βάζελων!
Χαχαχ! Τρομερό αυτό!
Μα "τουρνουά αμερικανικού στόλου Σαρατόγκα" ρε νούμερα;!

ΜΠΟΧΑ ΒΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ...

Εικόνα holland74

Ήδη από το 2009 μέσα στους 500 τίτλους τους βάζανε 37 πρωταθλήματα ανώμαλου δρόμου, τώρα τι αγώνισμα ήταν αυτό και αν τα ατομικά μετάλλια μετράνε για τίτλους, τότε μόνο τα μετάλλια της κολύμβησης να βάλουμε έχουμε παραπάνω τίτλους..

Εικόνα nichio 1971

Μόνο στις κάθε είδους ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ έχουν προβάδισμα, αδελφέ...