Επιτέλους έχουμε ΙΣΟΝΟΜΙΑ (ροζ) ! κι «ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ» (ρωσοποντιακή με ψήγματα αιγαλέου…)



Χθες είδαμε την έωλη ποινή που επιβλήθηκε στην ομάδα μας, για τα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα με την αεκούλα πριν λίγες μέρες στο Καραισκάκη, ΜΕΤΑ το τέλος του αγώνα, κι ενώ οι ομάδες είχαν αποσυρθεί στα αποδυτήρια. Τα είδαν όλα οι συμμορίτες της «εξυγίανσης», τα κατέγραψαν όπως γούσταραν, κι επέβαλαν πρωτόδικα την ποινή.
 
 
Το κείμενο που ακολουθεί αφορά πρωτίστως τους «ΓΑΥΡΟΥΣ» που σπάνε τα νύχια τους στα πληκτρολόγια, με κυρίαρχα επιχειρήματα, «δε μας κυνηγάει κανείς», «εμείς φταίμε», «να κοιτάξουμε τα χάλια μας», «ναι μας κυνηγάνε αλλά εμείς φταίμε που δεν έχουμε ομάδα», «ο χοντρός και οι υπάλληλοί του μας γέμισαν σαπάκια» και άλλα παρόμοια γραφικά. Φυσικά κοιτάμε ΠΡΩΤΑ τα δικά μας, αλλά δεν είμαστε και κορόιδα να πιπιλάμε δάχτυλο. Τα λάθη τα φετινά ΚΑΙ τα περσινά τα έχουμε αναδείξει με σειρά άρθρων, τα έχουμε συζητήσει μαζί σας (με όσους γαύρους μας κάνουν την τιμή να ζητάνε τη γνώμη μας και ιδιωτικά αλλά και δημόσια, με σχόλια, αλλά και με προσωπική επαφή με κάποιους).
 
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.  Αυτή η περίφημη ΙΣΟΝΟΜΙΑ που παπαγαλίζουν οι γελοίοι υπουργοί των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ισχύει;
Ήδη αναφέρθηκε ο Σάββας στα επεισόδια που έγιναν από τους makedonski πριν 10 μέρες στα Γιάννενα. Εκεί , όχι μόνο δεν τα είδε κανείς, αλλά σύμφωνα με την αστυνομία, η «απουσία της» ήταν για το καλό της πόλης…. ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ !
Δύο  παραδείγματα από το φετινό πρωτάθλημα (όχι κάποιο παλιότερο που πιθανά να ίσχυε διαφορετικό πειθαρχικό δίκαιο). Με πρωταγωνιστές τους «αρχάγγελους της εξυγίανσης.
 
24 Σεπ. 2017 -  5η Αγωνιστική Superleague 2017-2018 Αεκούλα – ΘΡΥΛΟΣ 3-2
Πηγή μας το γνωστό «φιλικό» προς τον Ολυμπιακό site sport24, που κάποιοι κακοήθεις του έχουν κολλήσει το προσωνύμιο golendri24.
 
Στις 22:03 ο αγώνας διακόπτετε από ρίψη δακρυγόνων. Βρισκόμαστε στο 70’ λεπτό, ο Ολυμπιακός ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ 1-2. Τα ρεπορτάζ λένε ότι γίνανει επεισόδια έξω από τη ΘΥΡΑ των οργανωμένων της αεκούλας, με την αστυνομία. Οι ομάδες αποσύρονται στα αποδυτήρια. Επιστρέφουν μετά από 15 λεπτά κι ο αγώνας ξαναρχίζει. Με τη γνωστή «ηρωική» ανατροπή του σκορ.
 
 
ΕΙΧΕ ΠΟΙΝΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΒΑΘΜΩΝ η αεκούλα; ΟΧΙ !!!
ΕΙΧΕ ΠΟΙΝΗ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΕΔΡΑΣ; ΟΧΙ !!!!
 
5 Νοεμβρίου 2017 – 9η Αγωνιστική Superleague 2017-2018 Αεκούλα – παοκούλης 1-0
Πάλι από το γνωστό «φιλικό» προς τον Ολυμπιακό site sport24.
 
«Με ένταση ξεκίνησε το Pre-game του ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ το οποίο ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19.30. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φίλαθλοι της ΑΕΚ προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την άμεση αντίδραση της αστυνομίας και συγκεκριμένα των δυνάμεων των ΜΑΤ που βρίσκονταν έξω από τη Θύρα 35.

Η ένταση μεταφέρθηκε και εντός των Θυρών όπου βρίσκονται οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ (Θύρες 1 και 35) με τις δυνάμεις της αστυνομίας να μπαίνουν μέσα και να κάνουν εκτεταμένη χρήση χημικών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνει αποπνικτική η ατμόσφαιρα και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να οδηγηθούν στα αποδυτήρια μαζί και με τους διαιτητές.
Οι συμπλοκές συνεχίστηκαν για μερικά λεπτά και στη συνέχεια τα πνεύματα ηρέμησαν.»
 
 
ΕΙΧΕ ΠΟΙΝΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΒΑΘΜΩΝ η αεκούλα; ΟΧΙ !!!
ΕΙΧΕ ΠΟΙΝΗ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΕΔΡΑΣ; ΟΧΙ !!!!
 
Ο ΘΡΥΛΟΣ είναι σε ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ με το γελοίο Ελληνικό κράτος, τις αθλητικές ΔΕΚΟ του και τους μηχανισμούς του, θεσμικούς και παρακρατικούς.
 
Τα τελευταία 7 χρόνια, λόγω της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ του Ολυμπιακού, το Κράτος έχει αποφασίσει να αποκαθηλώσει το ΘΡΥΛΟ. Τα τρία τελευταία η προσπάθεια αυτή γίνεται με λύσσα.
Θυμίζουμε ενδεικτικά γεγονότα.
  • «Υπερκοριοί» ευαίσθητοι μόνο σε ερυθρόλευκα τηλέφωνα.
  • Δημιουργία του αφηγήματος της «Εγκληματικής Οργάνωσης»
  • Συνεχείς δικαστικές διώξεις του Προέδρου του Ολυμπιακού με στόχο να τεθεί σε ομηρία. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ να ασχολείται με το ποδόσφαιρο, κι ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ σε παραίτηση από την προεδρία της Ομάδας.
  • Ενίσχυση των αντιπάλων του Ολυμπιακού με χρήμα και «μπίζνες» με το κράτος (30 εκατομμύρια ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ για το γήπεδο του Μελισσανίδη, ΟΠΑΠ σε Μελισανίδη, ΣΕΚΑΠ, Μακεδονία Παλάς, λιμάνι Θεσσαλονίκης σε Ιγκνατίεβιτς). ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. Μη γελάτε… Μόνο έτσι κάνει μπίζνες το ελληνικό κράτος.
  • Κυβερνητικές παρεμβάσεις, πιέσεις, απειλές σε ποδοσφαιρικούς παράγοντες  (διαιτητές, πειθαρχικά όργανα, αντίπαλες ομάδες) με στόχο την με κάθε τρόπο τιμωρία ή αγωνιστική εξόντωση του Ολυμπιακού (βλέπε πέρσι Πλατανιά πχ).
  • Δημιουργία «στρατευμένων» ΑΡΔ, site, εφημερίδων, ραδιοφώνων, τηλεοπτικών καναλιών με σαφή ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ προσανατολισμό, δημιουργία ΨΕΥΔΩΝ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΩΝ ειδήσεων (διεμφυλικές πρακτικές δηλαδή, όπως έλεγε ο παππούς  μου)
Θα αναρωτηθεί κάποιος ΑΔΑΗΣ….
«Γιατί ρε φίλε να στοχοποιηθεί ο Ολυμπιακός από Κράτος κι αντιπάλους;»
 
Μα είναι απλό φίλοι μου. ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΠΙΣΕ. Βούλιαξε στη ΔΙΑΦΘΟΡΑ, στα ΣΚΑΝΔΑΛΑ, γέμισε ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ λειτουργούς , γέμισαν ΤΣΕΠΕΣ με λεφτά, γέμισαν ελβετικές θυρίδες με τιμαλφή, μετοχές και μετρητά, ανθρωπάκια έλυσαν το πρόβλημα της ζωής τους εμπλεκόμενοι, διαπλεκόμενοι και συναθροιζόμενοι σε πολιτικά και κομματικά γραφεία και τελικά ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ τη χώρα και να ΕΞΑΘΛΙΩΣΟΥΝ τους πολίτες της.
 
ΑΠΕΝΑΝΤΙ σ’ αυτή τη ΣΑΠΙΛΑ, ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΓΙΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, το μοναδικό κοινωνικό φαινόμενο που ξεχειλίζει από ΥΓΕΙΑ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Με τα τμήματά του ΟΛΑ υγιή να πρωταγωνιστούν στην Ελλάδα, αλλά ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
 
Μετρήστε τους Ευρωπαικούς τίτλους του  ΘΡΥΛΟΥ την εποχή των μνημονίων. Μετρήστε τις συμμετοχές του σε Ευρωπαικούς τελικούς. Μετρήστε συλλογικές και ατομικές ΔΙΕΘΝΕΙΣ επιτυχίες. Μετρήστε μεγαθήρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου που γονάτισαν απέναντι στο ΘΡΥΛΟ.
 
Πρωταγωνιστής στην απογείωση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ. Και στυλοβάτης και χρηματοδότης ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
 
ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΕΧΤΟΥΝ ΟΙ ΣΑΠΙΟΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ;
 
ΠΩΣ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΕΚΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΟΠΗΚΕ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ;
ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ;
 
Η φετινή χρονιά για μας είναι διάλειμμα. Τα επόμενα χρόνια για τους απέναντι θα συνεχιστεί ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ…
Κάντε ότι μπορείτε ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. Γεμίστε όσα πιο πολλά μπορείτε ρούβλια ή ευρώ. Η ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ για σας θα είναι ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ….

Σχόλια

Εικόνα sotiris chios

Πολύ καλά τα γράφεις ΔΙΑΣ αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τόσα χρόνια γιατί τους άφησαν και κατέλαβαν όλα τα πόστα ΕΠΟ ,Τηλεόραση,Ράδιόφωνα,Αστυνομία δυστυχώς η Κυβέρνηση μας προέκυψε αν και εκεί έγινε διότι δεν γνώριζε ο κόσμος του Ολυμπαικού ότι ο Τσίπρας και οι τριγύρω του είναι Βάζελοι και προπαντός αντιολυμπιακοί.
Την ΕΠΟ την κατέλαβαν δολώνοντας την μισή Ελλάδα και με χρήμα και με αθλητικά υλικά, όλους αυτούς τους μήνες γιατί τους άφησαν να εξαγοράσουν ΕΠΣ που διαχρονικά ήταν με την ομάδα μας και έμειναν μόνο στα λόγια , με τα λόγια δεν πολεμάς την KOZA NOSTRA που διοικεί τον Ελληνικό αθλητισμό τα ίδια συμβαίνουν και στο μπάσκετ μόνο με ολοκληρωτική επίθεση θα τους ανατρέψουμε και όχι με λόγια , αλήθεια που είναι τώρα οι Ολυμπιακοί βουλευτές να βάλουν πλάτη μόνο στους ψήφους τους βλέπομε τους ξεφτίλες και δεν ξεσκεπάζουν τους αλήτες που διοικούν τον αθλητισμό να μην τους αφήσουν μέρα σε υσηχία.
Η ΕΠΟ & ΚΕΔ = koza nostra αυτό το όνομα τους αρμόζει ως τι δέχθηκαν τον Μελισσανίδη έγινε καμιά καταγγελία στον Βασιλειάδη όχι ότι θα κάνει κάτι αλλά να ζοριστεί λίγο η Γλάστρα.

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Διαχρονικά ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είχε απέναντι του ΟΛΕΣ τις κυβερνήσεις..
και πριν τα πέτρινα και μετά από αυτά..
Κάποια στιγμή θα επανέλθει και η νομιμότητα σε αυτή τη χώρα και τότε να δούμε που θα βρεθούν όλοι αυτοί που σήμερα μας κουνάνε το δάχτυλο..

Εικόνα Romain

Είναι πολύ απλό.

Στο ΜΑΔΟΥΡΙΣΤΑΝ κάνει ότι γουστάρει η κυβέρνηση. Το ΚΑΜΜΕΝΟ-ΣΥΡΙΖΑ ελέγχει την δικαιοσύνη, την αστυνομία και έχει και την πλειοψηφία στη βουλή.

Στόχος της είναι ο Ολυμπιακός και ο Πρόεδρος του. Ο Ολυμπιακός γιατί έχουν διαλέξει να τσοντάρουν τους ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ Βορρά και Νότου, και γιατί ο Ποθυπουργος εκτός απο μεγάλος ΨΕΥΤΗΣ είναι και αρκετά κομπλεξικό ΒΑΖΕΛΑΚΙ.

Και θα συνεχίσει να τα κάνει ... μέχρι να ΠΕΣΕΙ!

Και αυτό είναι στο ΧΕΡΙ ΜΑΣ!

Εικόνα Romain

προθυπουργός... σόρι

Εικόνα TEO7

καλημέρα σύγαυροι,

Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεχόμαστε πόλεμο από κατακάθια παντός τύπου και πόστου. Κι επειδή έχουμε πήξει στη φιλανθρωπία και στην ευγένεια,θα ήθελα να σπάσω τα δεσμά και να γίνω λίγο κάφρος(συγχωρήστε μου την έκφραση). Θυμάστε τις διαιτησίες, της μοναδικής ομάδας παγκοσμίως που ενώ την έχουν πιάσει δύο φορές για δωροδοκία παικτών αντίπαλης ομάδας έχει το θράσος και μιλάει για εξυγίανση, επί εποχής προεδρίας Πατέρα; Πως κατάφερε να έχει τέτοιες διαιτησίες υπέρ της ομάδας του χωρίς να ελέγχει ΚΕΔ και ΕΠΟ (τουλάχιστον όχι φανερά; Η απάντηση είναι δια της εν λακτίσματος πειθούς. Έβαζε λοιπόν 2-3 φουσκωτούς του πριν από κάθε παιχνίδι και έπιαναν τους διαιτητές συγκεκριμένων αγώνων και τους έριχναν 2-3 καλές κλωτσιές (όχι μπουνιές που αφήνουν και σημάδια), λέγοντάς τους ότι αν δεν σφυρίξουν όπως "πρέπει" θα υπήρχε και συνέχεια καθόλου ευχάριστη.

Ερωτώ λοιπόν, μήπως θα έπρεπε να τυγχάνουν της ίδιας αντιμετώπισης και κάτι εισαγγελείς της αθλητικής δικαιοσύνης που ξεχνούν στο συρτάρι τους υποθέσεις που αφορούν το τρίο της εξυγίανσης αλλά στήνουν δικογραφίες βασισμένες σε ανώνυμες καταγγελίες κατά του Ολυμπιακού; Εισαγγελείς που δεν βλέπουν τι έγινε στα Γιάννενα αλλά στο Καραϊσκάκης είχαν ήδη βγάλει ποινή; Είχα την εντύπωση ότι οι αθλητικοί εισαγγελείς έχουν τη δυνατότητα να επεμβαίνουν αυταπάγγελτα και να επιβάλλουν ποινές στηριγμένοι όχι μόνο στην έκθεση της αστυνομίας (ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ) αλλά και σε βίντεο ή και φωτογραφίες. Πόσο μάλλον όταν υπάρχει κι επίσημη ανακοίνωση από τον σύνδεσμο φιλάθλων του ΠΑΣ για το τι συνέβη. Μήπως θα έπρεπε να τυγχάνουν της ίδιας αντιμετώπισης και κάτι διαιτητές που όταν σφυρίζουν το θρύλο ξεχνάνε τι σημαίνει φάουλ και πέναλτι υπέρ μας;

Διότι στο φινάλε όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος....

Εικόνα red apple

Ζευ, ο Θρύλος δέχεται ανέκαθεν επίθεση από όλο αυτό το σύστημα, κυβέρνήσεις και αντιπάλους-Δέκο. Τον Σωκράτη τον κάθισαν δυό φορές στο σκαμνί. Ακόμη μας κυνηγάνε για την Τράπεζα Κρήτης. Τον Βαγγέλη τον έχουν ξεπατώσει στη βρωμιά και στην κατηγόρια από την πρώτη μέρα που ανέλαβε. Όλοι μας γνωρίζουμε το τί συμβαίνει. Ποιά πρέπει να είναι η απάντησή μας; Η αντιπροπαγάνδα είναι ένα κομμάτι της αντλίδρασης. Το άλλο είναι η αγωνιστική θωράκιση για να τους τα τρίβουμε στη μούρη. Φυσικά και θα υπάρξουν περίοδοι που θα γίνουν λάθη και θα υπάρξουν παραλείψεις, όπως εδώ και δύο χρόνια. Για τον Γαύρο, προτεραιότητα ήταν, είναι και θα είναι το τί κάνει η ομάδα. Όλα τα άλλα έπονται. Προσωπικά δεν έχω καμία επιθυμία να δώ να μας πλακώνουν ξανά τίποτε "πέτρινα" - που δεν το βλέπω, αλλά καλό είναι να το κάνουμε σαφές στη διοίκηση να κοιτάξει να παίρνει καλύτερες αποφάσεις για όλα.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Και εγώ γκρινιάζω και ασκώ κριτική αλλά όντως αυτό το αυτομαστίγωμα (από χτες ξεκίνησε καινούριο με τους <<πανηλίθιους>> ή <<στημένους>> που τσίμπησαν και μπήκαν μέσα και τιμωρηθήκαμε) έχει καταντήσει μαλακία.Κάποιοι έχουν γίνει βασιλικότεροι του βασιλέως.Στο τέλος θα πουν καλά κάνουν και μας πηδάνε για να βάλει μυαλό ο χοντρός ,ο φαταούλ κλπ.ΥΓ1.Καλά ρε παιδιά ,ακόμη πιστεύετε τις μαλακίες του Γεωργίου ότι και καλά το είχαν στήσει το σκηνικό μέσα από την 7?Δύσκολο είναι να καταλάβει κανείς ότι τα λέει για να προκαλέσει διχόνοια?ΥΓ2.Σκέφτηκε κανείς ότι η όλη ιστορία με το Βαγγέλα ξεκίνησε με τη νίκη στο δήμο Πειραιά?Σκέφτεστε ο Βαγγέλας χωρίς διώξεις να κατέβαινε βουλευτής στον Πειραιά?Πόσων ο κώλος θα έτσουζε?

Εικόνα holland74

Κρατάω μόνο την τελευταία παράγραφο...Ο Εφιάλτης σας και αιώνιος Επιβήτοράς σας θα επιστρέψει δριμύτερος και πιο καυλωμένος...