Τα αμπάρια του Golendi σε κρίση πανικού



Καλά ρε Ιβάν… Αυτά τα ΑΡΔακια που γέμισες τα αμπάρια του Golendri τα πληρώνεις; Σα να λέμε παίρνουν παραπάνω από δυο πιτόγυρα τη μέρα; Σε κλέβουν…
 
 
Τι συγκρίνετε ρε αυγολέμονοι; Θυμηθήκατε το Πανιώνιος – ΘΡΥΛΟΣ του 2005; Τότε που η παναθηναϊκή κυβέρνηση του κουρασμένου συζύγου κάποιας Νατάσας θέλησε να τα βάλει με το ΘΡΥΛΟ; Και με ποιόν πρωταγωνιστή; Τον φίλο σας τον Μπέο ! τον εξυγιαντή!
 
Να σας θυμίσουμε εμείς τι συνέβη τότε.
 
1. Δεν ήταν ίδιο πειθαρχικό δίκαιο τη σεζόν  2004-2005 με το σημερινό.
2. Ο Ολυμπιακός ήταν φιλοξενούμενος και πάλι.
3. Οι φίλαθλοί μας που είχαν πάρει εισιτήρια δεν συμμετείχαν στα επεισόδια.
4. Τα επεισόδια έγιναν στα «επίσημα» μεταξύ φιλάθλων  και των δυο ομάδων, τουλάχιστον μια ώρα πριν αρχίσει ο αγώνας.
5. Αλλά η ΒΑΣΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ… Τραυματίστηκε τότε, ή δέχτηκε αντικείμενο κάποιος παράγοντας του αγώνα; Ποδοσφαιριστής ή προπονητής, ή φροντιστής, η γιατρός ή συνοδός ή κάποιος νόμιμα παρευρισκόμενος στο γήπεδο; ΚΑΝΕΙΣ ! Κινδύνευσε κάποιος αθλητής ή παράγοντας; ΚΑΝΕΙΣ! Πλακώθηκαν φίλαθλοι στα επίσημα. Και στη τελική…
ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ !
 
Άρα γιατί να τιμωρηθούν οι ομάδες με αφαίρεση βαθμών; Μόλις άκουσε τα σχολιανά του ο Κουρασμένος της Ραφήνας έτρεξε για κεμπάπ… Έτσι κάνει πάντα όταν φοβάται.
 
Φυσικά και θέλουμε οι αγώνες να παίζονται στα γήπεδα. Πράγμα που δεν θέλετε εκεί στον βορά. Για αυτό και δεν κατεβήκατε στον επαναληπτικό του Κυπέλλου στο Καραϊσκάκη. Γι’ αυτό και σκαρφιστήκατε το μυθιστόρημα «ο Πλατανιάς έφαγε ξύλο στο Καραϊσκάκη» και τρέχατε στα δικαστήρια να  πάρετε  το πρωτάθλημα στα χαρτιά πέρσι.
 
Αλλά το να παριστάνουν οι αθλητές του ΘΡΥΛΟΥ και οι προπονητές του, τους κινούμενους στόχους για να εκτονώνουν την αθλητική και όχι μόνο ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ, τα αντιολυμπιακά κατακάθια, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ. Κι εσείς και κάτι άλλοι νεόκοποι «άντρες» που φοράνε πράσινα. Αυτοί την κοπανάνε και κρύβονται κατευθείαν στα αποδυτήρια του ΣΕΦ. Και βάζουν τους «Γκρίζους Λύκους» μπροστά, πότε να εκκενώνουν το ΣΕΦ και πότε να διακόπτουν τον αγώνα. Έχουν και μια Τρίτη εκδοχή με παγωμένα μπαλάκια. Να μας παίζουν κεκλεισμένων των Θυρών.
 
Χαρτιά και Δικαστήρια θέλετε; ΑΥΤΑ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ. Θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα.
 
Πρέπει να έχετε κατουρηθεί πάνω σας εκεί στο βορά. Ίσως και κάποιοι στο νότο που ζητάνε διακοπή…
 
ΥΓ. Κι επειδή μας τα ζαλίσατε με τις κάμερες του Καραϊσκάκης πέρσι… Για ανοίχτε αυτές τις τουμπίτσας να δούμε τι έλεγε ο Γκαγκάτσης για κάτι πέτρες….
 
ΥΓ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ. 

 

Σχόλια

Εικόνα takis xwsiar

Αυτή η κυβερνηση,ειμαι σιγουρος ότι επεξεργάζεται καποιον τροπο ώστε απ'τη μια να "τιμωριθει" ο μπαοκ,απ'την αλλη να ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ το πρωταθλημα.Τον "άλλο" τον γραφουν στ'αρχιδια τους για τον τιτλο,διοτι δεν του τον εταξαν ποτε!Θα του δωσουν το κυπελλο και "τροπους" να προχωρησει το "τσαμπα σοφια".Ο Ολυμπιακος σαν ΠΑΕ,θα πρεπει να κανει ΟΛΑ οσα εχει να κανει συμφωνα με το νομο.Και εχει τη δυνατοτητα και ικανοτητα αυτή ο Μαρινακης και τα στελεχη του,αλλα και να ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΙ για τις βρωμιες τους,για να γινονται γνωστες σε ολους τους οπαδους μας.Ομως και ΟΛΟΙ εμεις εχουμε υποχρεωση,σαν ΣΥΛΛΟΓΟΣ εκατομμυριων οπαδων,να αντιδράσουμε με κάθε τροπο που θα φερει ΚΕΡΔΟΣ στην ομαδα μας.Να τους δειξουμε δηλαδή ποσοι ειμαστε!Σε κάθε στιγμη,οποτε χρειαζεται ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Εικόνα George_Str

ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΣΙ ΠΑΝΙΚΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ,ΕΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ ΠΕΡΜΕΝΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ,ΟΙ <<ΣΥΜΜΑΧΟΙ>> ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ,ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ, Ο<< ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ >> ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?

Εικόνα George_Str

ΣΑΒΒΑ ΚΑ ΛΗΜΕΡΑ ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΛΑ ΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ,ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ....ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Η ΠΑΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣΣ ΟΛΩΝ.Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Σήμερα βγήκε καινούριο σενάριο.Δεν χτυπήθηκε ποτέ ο Γκαρθία.Αυτοτραυματίσθηκε ή τον χτύπησε κάποιος άλλος σε αυτά τα 15 λεπτά που δεν εξετάσθηκε από τον γιατρό με την μαλαματινοκοιλιά.ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ.

Εικόνα dimitrov7

Αυτοί του ... νότου ...... οι βυζαντινοτέτοιοι ..... οι ειδικοί στους βυζαντινισμούς ...... σκάσανε στη ντόπα και ψοφάνε τώρα. Τώρα τους έπιασε ο καημός. Ντου από παντού ...... να ξεσκίσουμε το σύστημα της καραπουστιάς.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Και που είσαι να δεις του χρόνου πως θα σέρνεται ο Λάζαρος.Να θυμίσω μόνο μια χρονιά που έκανε ο Λυμπερόπουλος στον ΠΑΟ που έμοιαζε κάτι μεταξύ Ιμπραίμοβιτς και Ανρί και την επόμενη χρονιά δεν ξέραμε αν υπήρχε καν σαν παίκτης ενώ τον Κωνσταντίνου κάναμε να τον συνεφέρουμε κανά εξάμηνο...

Εικόνα George_Str

Η ΛΑΡΙΣΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΝΤΙΝΤΟΜΠΙΝΓΚ ΚΟΝΤΡΟΛ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΗ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ

Εικόνα dimitrov7

Θα περιμένει καιρό ο Κούγιας ..... πλάκα θα έχει πάντως ο γκολέντρης να τους κάνει κανένα τέτοιο χουνέρι ......

Εικόνα Φάνηςγαυρος

Το σκατο στα αμπαρια του Golendri έφτασε στην κάλτσα! Ξεβρωμισε ο τόπος!!!

Εικόνα Ηγέτης7

Τα στρουμφάκια πρέπει να έχουν βαρεθεί να ρίχνουν removed.Έχει εξαφανιστεί και η Ρούλα με τη λαχανοαδερφή,πέρσι έβγαζαν τι έλεγε ο νόμος ακόμα και αν φτερνιζόταν κάποιος στο Ναό.Για το τελευταίο υστερόγραφο αμφιβάλλει κανείς?? Στο τέλος θα του ρίξουν 1-2 αγωνιστικές και θα ορίσουν επανάληψη αγώνα χωρίς κόσμο.Και για αντάλλαγμα θα μας δώσουν πίσω τους 3 κλεμμένους βαθμούς.Θα είμαστε κορόιδα αν πάμε να παίξουμε σε τέτοιο ενδεχόμενο