Η ΓΕΛΟΙΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ



Aυτό που είχε προαναγγείλει ο ''μέγας γνώστης'' των δικαστικών θεμάτων (φιλοξενεί εισαγγελείς σφόδρα αντι-Ολυμπιακούς στο σπίτι του κατά καιρούς...), Στιβ Κακέτσης, 2 χρόνια πριν,
 
 
κι αυτό που δυστυχώς είχαμε προεξοφλήσει 1 χρόνο πριν,
 
 
αναδεικνύοντας όλη τη μεθόδευση, έγινε πραγματικότητα. Ασκήθηκε ποινική δίωξη εις βάρος του Bαγγέλη Μαρινάκη για συμμετοχή του στο κύκλωμα διακίνησης των 2,1 τόνων ηρωίνης με το Noor 1 τον Ιούνιο του 2014. Eιλικρινά, δεν έχουμε να εισφέρουμε καινούρια πράγματα με νέες αναρτήσεις. Έχουμε εξαντλήσει το θέμα σε σειρά αναρτήσεων από το Σεπτέμβριο του 2014.
 
- Έχουμε δει την υπόθεση με απλά λόγια, αρχή-μέση-τέλος και ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ.
 
- Έχουμε δει την έκθεση 20.000 και πλέον σελίδων της Αμερικανικής Δίωξης Ναρκωτικών, της DEA, στην οποία χαρτογραφούνται ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ όλα τα μέλη του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών με το Noor 1, δίχως να υπάρχει καμία αναφορά στο Βαγγέλη Μαρινάκη ακόμη και σε τουρκικά sites που έχουν αναδημοσιεύσει κομμάτια αυτής της έκθεσης.
 
- Έχουμε δει τις απόπειρες εκβιασμού του ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη από τον επίορκο αξιωματικό του Λιμενικού, Παναγιώτη Χριστοφορίδη, ώστε να καταθέσει ο ισοβίτης εις βάρος του Μαρινάκη, υποδεικνύοντάς τον ως εγκέφαλο του κυκλώματος, με ανατριχιαστικούς διαλόγους για 10 εκ. ευρώ που προσφέρει ο Δημήτρης Μελισσανίδης της ΑΕΚ γι'αυτό, την εμπλοκή του Νικόλα Πατέρα στην απόπειρα σπίλωσης του Μαρινάκη, αλλά και το ρόλο της εισαγγελέως Ειρήνης Τζίβας, η οποία αποτελεί μία ''κινητή παρανομία'' με τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση.
 
Το μόνο που μένει να δούμε, είναι το πώς ''έδεσε'', υποτίθεται, η Τζίβα, τη δίωξη-μαϊμού κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αντιγράφουμε από το site της εφημερίδας ''Άποψη'' του Βίκτωρα Μητρόπυλου, παλαιμάχου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ, όχι από κάποιο ''γαυρο-site''...
 
Η «Α» από καιρό είχε στα χέρια της την από 13/12/2017 έκθεση παράθεσης και ανάλυσης δεδομένων της οικονομικής αστυνομίας, σχετικά με τα εμβάσματα εταιρειών του Βαγγέλη Μαρινάκη για τροφοδοσία καυσίμων προς την εταιρεία G-TankersPetroleumFZE του ισοβίτη Ευθύμιου Γιαννουσάκη. Πρόκειται για εμβάσματα πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων που αφορούσαν χρηματοδοτήσεις για αγορά καυσίμων κίνησης εκατοντάδων πλοίων διαφόρων εταιρειών παγκοσμίως. Όλα τα εμβάσματα αυτά εξετάστηκαν από την εισαγγελέα κα Τζίβα και διαπιστώθηκε μέσω εγγράφων ο προορισμός τους και ο σκοπός της αποστολής τους. Ένα-δύο εμβάσματα συνολικού ύψους 400.000 δολ. δεν δικαιολογήθηκαν πλήρως από τους υπαλλήλους των εταιρειών του κ. Μαρινάκη. Η ανεπαρκής αιτιολόγηση των εμβασμάτων αυτών, ύψους 400.000 δολ. όπως προείπαμε, έδωσε το έναυσμα στην κα Τζίβα να υποστηρίξει πως στην εν λόγω υπόθεση υπάρχουν «αποχρώσες ενδείξεις» ότι μπορεί τα εμβάσματα αυτά να χρησιμοποιήθηκαν για την αγορά καυσίμων του ναρκοπλοίου Noοr 1…
Ομηρία για τον εφοπλιστή
 
Σύμφωνα με τους νομικούς που έχουν ασχοληθεί με την υπόθεση, η άσκηση δίωξης έχει απόλυτα καταχρηστική μορφή και δεν στηρίζεται σε καμία κατάθεση ή έγγραφο της δικογραφίας. Δεν υπάρχει έγγραφο ή μαρτυρία ότι οι εταιρείες του Β. Μαρινάκη από δεκάδες χώρες της υφηλίου έστελναν εμβάσματα τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για αγορά αποθήκευσης και μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών μέσω του Noor 1, όπως πιθανολογείται στην ασκηθείσα δίωξη.
Το ερώτημα που προκύπτει είναι για ποιο λόγο η κα Τζίβα προχώρησε σε μια τόσο ακραία ενέργεια, να ασκήσει δηλαδή δίωξη για τόσο σοβαρά αδικήματα χωρίς την απαιτούμενη στοιχειοθέτηση. Μπορεί ο συνήθης για τα δικαστικά πεπραγμένα όρος «αποχρώσες ενδείξεις» να δικαιολογεί δικονομικά την ενέργειά της αλλά επί της ουσίας δεν είναι δυνατόν και επιτρεπτό να καταστρέφονται καριέρες, επιχειρήσεις, οικογένειες και ομάδες με μόνο στοιχείο κάποιες ενδείξεις που είναι πιθανόν να μη στοιχειοθετηθούν ποτέ. Και το ερώτημα που προκύπτει είναι αν θα υπάρξουν κυρώσεις και συνέπειες –αν, λέμε αν– δικαστικά αποδειχθεί ότι δεν στοιχειοθετούνται οι διατυπωθείσες κατηγορίες.
Η σκόνη σηκώθηκε, το τοπίο θα καθαρίσει;
 
Αντίπαλοι της κυβέρνησης συνδέουν τη δίωξη κατά του Β. Βαρινάκη με αυτήν της κας Τουλουπάκη στην υπόθεση Novartis που αφορούσε στους δέκα πολιτικούς της αντιπολίτευσης. Όπως και στη δίωξη για τη Novartis δεν είχαν «ανιχνευθεί» επιβαρυντικά στοιχεία εις βάρος δύο πρώην πρωθυπουργών και οκτώ υπουργών, έτσι και εδώ από την υπάρχουσα δικογραφία δεν ευρέθησαν στοιχεία και κατά την άποψη πολιτικών κύκλων η δίωξη ασκήθηκε λόγω συγγένειας του Β. Μαρινάκη με την οικογένεια Μητσοτάκη. Δηλαδή, με λίγα λόγια, δίνουν πολιτικό χαρακτήρα στη συγκεκριμένη δίωξη.
Επίσης, δεν πρέπει, όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι κύκλοι, να διαφεύγει της προσοχής το γεγονός ότι η δίωξη ασκήθηκε προ της έκδοσης απόφασης που θα αφορά τον Ιβάν Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ. Και στο ερώτημα: ποια από τις δύο υποθέσεις, δηλαδή της δίωξης Μαρινάκη ή της τιμωρίας του Ιβάν Σαββίδη και του ΠΑΟΚ θα στρέψει την προσοχή του κόσμου, δεν χρειάζεται απάντηση. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.
Άλλωστε το ίδιο είχε γίνει και μετά το συλλαλητήριο των 800.000 ατόμων στο Σύνταγμα για το Μακεδονικό που χάθηκε από την επικαιρότητα λόγω της δημοσιοποίησης για δήθεν ανάμιξη των 10 πολιτικών στο σκάνδαλο Novartis. Και ας μην ξεχνάμε ότι στην επικαιρότητα βρίσκεται το θέμα των δύο Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται στις φυλακές της Τουρκίας και βεβαίως η εξαγγελθείσα από την κυβέρνηση καθαρή έξοδος από το μνημόνιο.
Προ καιρού είχαμε διατυπώσει την άποψή μας στην «Α» ότι η κυβέρνηση κινείται σε δύο άξονες: στο «μυστρί» –δηλαδή, εγκαίνια κάθε μορφής έργων– και στο «σκαμνί» – δηλαδή, ποινικοποίηση σε κάθε τομέα της δημόσιας ζωής, που αφορά επιχειρηματίες, κόμματα, εκδότες, κ.λπ.
 
Σε όλα όμως πρέπει να υπάρχει κάποιο όριο. Αν κάποιοι δικαστικοί ξεπερνούν το όριο αυτό, αν πολιτικοί εκθειάζουν τους δικαστές ή τους αποδοκιμάζουν, ανάλογα με τις απόψεις τους, τότε οι κατηγορίες για διαπλοκή δικαστών-πολιτικών μάλλον αποκτούν σάρκα και οστά…
 
Η Τζίβα ανέλαβε να ελέγξει εμβάσματα πληρωμών ορισμένων ναυτιλιακών εταιρειών από εταιρείες συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη, για μεταφορά καυσίμων. Ανάμεσα στα εκατοντάδες εμβάσματα που ερευνήθηκαν, βρέθηκαν 2, συνολικού ύψους 400 χιλιάδων δολαρίων, τα οποία κατά την κρίση της εισαγγελέως ''δεν δικαιολογήθηκαν επαρκώς''. Γι'αυτόν το λόγο ασκήθηκε η ποινική δίωξη.
 
ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ NOOR 1. ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑΥΛΩΣΕ ΤΟ NOOR 1, ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΟΡΤΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΗΘΗΚΑΝ ΚΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΑ, ΑΦΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΑΛΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ. Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΗΣΕ ΠΕΙΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΤΟ ΣΥΝΕΔΕΣΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΜΕ ΤΟ NOOR 1 Η ΕΙΡΗΝΗ ΤΖΙΒΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΔΙΩΞΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ''ΈΦΕΡΕ'' ΤΟ NOOR 1. ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΠΟΥ, ΚΑΠΩΣ, ΚΑΠΟΤΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΑΠΛΩΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕ ΠΑΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΗ ΔΙΩΞΗ Η ΤΖΙΒΑ.
 
Αφού γελάσουμε με τα ''30 εκ. δολάρια που κόστισε το φορτίο, ποιος είχε να δώσει τόσο ρευστό; Κανείς από τους εμπλεκομένους, αυτοί ήταν μππατίρηδες, ο Μαρινάκης είναι από πίσω'', τα οποία διακινούσαν τις πρώτες μέρες της εξάρθρωσης του κυκλώματος άνθρωποι του Μελισσανίδη όπως ο Σάββας Καλεντερίδης, τα οποία ''30 εκ. δολάρια'' έγιναν τελικά...''ένα-δύο εμβάσματα συνολικού ύψους 400.000 δολ., που δεν δικαιολογήθηκαν πλήρως από τους υπαλλήλους των εταιρειών του κ. Μαρινάκη'' (τέτοια ''συνέπεια'' στην προπαγάνδα, ''λέμε ό,τι μας κατέβει, αρκεί να ενοχοποιήσουμε το Μαρινάκη''), θα παραθέσουμε και την άποψη του συνηγόρου ενός εκ των κατηγορουμένων στην προπέρσινη δίκη του Noor1, του Πειραιώτη δικηγόρου Κώστα Ντάλτα, όπως την ανέβασε στο facebook και την κοινοποιήσαμε πριν από λίγες ώρες στο προφίλ της σελίδας μας.
 
 
Αν κάποιος πιστεύει ότι η ποινική δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι δικαιολογημένη, στα πλαίσια ''του ελέγχου από τη Δικαιοσύνη κάθε ισχυρού παράγοντα του δημοσίου βίου'', ας μας εξηγήσει για ποιο λόγο ο Μαρινάκης, που μέχρι τα 43 του και το 2010 που αποφάσισε να μπει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν είχε περάσει ούτε απ'έξω από δικαστική, ανακριτική ή εισαγγελική αίθουσα, ξαφνικά μέσα στα 8 τελευταία χρόνια έχει φάει 6 ποινικές διώξεις.
 
- Μία για τα ''στημένα ματς'' του 2011, το ''Coriopolis'', επειδή...μιλούσε στο τηλέφωνο με τον Αχιλλέα Μπέο.
- Μία επειδή είπε ο Τσακογιάννης της Ηλιούπολης ότι κάποιος του είπε ότι θα στείλει ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ άτομα της Θύρας 7 στο ματς Κόρινθος-Παναχαϊκή του 2011 να αποδοκιμάσουν τον Κούγια (τίποτε δεν έγινε).
- Μία επειδή υποτίθεται έκανε ντου στα αποδυτήρια των διαιτητών στον τελικό Κυπέλλου του ΟΑΚΑ Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης το 2013 (έχουν κάνει το ίδιο παράγοντες ΟΛΩΝ των ομάδων), υπόθεση για την οποία δικάστηκε κι ααθωώθηκε πρωτοδίκως και στο Εφετείο.
- Μία για την ''εγκληματική οργάνωση'' στο ποδόσφαιρο, με ''στοιχεία'' από εκπομπές του Κυριάκου Θωμαΐδη και του επίορκου εισαγγελέα Κορέα, υπόθεση για την οποία παραπέμφθηκε να δικαστεί με βούλευμα τελεσίδικο του Συμβουλίου Εφετών, αλλά έχει ασκηθεί αναίρεση και μένει να δούμε το αν τελικά θα οδηγηθούμε σε δίκη.
- Μία επειδή μπουγέλωσε το Βασίλη Κωνσταντίνου σε μία συνεδρίαση της Superleague.
 
Είναι φυσιολογικό αυτό; Ένας άνθρωπος που ήταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ για την ελληνική Δικαιοσύνη, με εισηγμένη εταιρεία στο χρηματιστήριο της Wall Street, όπου οι έλεγχοι σε τέτοια θέματα είναι οι σκληρότεροι που υπάρχουν παγκοσμίως, ξαφνικά ''βρόμισε'' στα 43 του; ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ όταν μπήκε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός;
 
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ''ΣΤΗΣΙΜΟ'' ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΑ ''ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ'', ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ...
 
Εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη εμείς ΔΕΝ έχουμε. Στη Δικαιοσύνη υπάρχουν Τζίβες. ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΕ ΤΖΙΒΕΣ, που τρέχουν σε κελιά ισοβιτών στη 1 τα ξημερώματα για να πάρουν κατάθεση κι εν τέλει ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.
 
ΑΛΗΘΕΙΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ Η ΤΖΙΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΝΝΟΥΣΑΚΗ; ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΑΝΑΜΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΔΙΑ Η ΤΖΙΒΑ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΟΒΙΤΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟΣΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΚΙ ΑΛΛΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΠΙΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΣΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΔΕΝ ΜΗΝΥΕΙ ΟΣΟΥΣ ΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ; ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ, ΩΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ, ΑΝ ΟΜΩΣ ΜΗΝΥΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ;
 
Εμείς θα κάνουμε ό,τι κάνουμε από την πρώτη μέρα. Θα σταθούμε στο πλευρό του ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΘΩΟΥ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ Βαγγέλη Μαρινάκη. Μόνο αν κάποιος είναι βλαμμένος ή στημένος από τον Πατέρα, το Μελισσανίδη και τα εκατοντάδες έμμισθα τρολ των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με τα οποία ''σκοτωνόμαστε'' από χθες στα social media, μπορεί να πιστεύει πως εμπλέκεται με τα ναρκωτικά ο Μαρινάκης.
 
ΟΥΤΕ Ο ΚΑΚΕΤΣΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ. ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΚΕΤΣΗ Η ''ΑΔΕΚΑΣΤΗ'' ΤΖΙΒΑ.
 
Μόνο φρενοβλαβής ή στημένος, με λίγα λόγια μόνον ένας ΣΤΟΚΟΣ που ψήφισε τους γελοίους κατσαπλιάδες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ επειδή έχαψε τις μπούρδες τους, μπορεί να πιστεύει ότι υπηρεσία του Κράτους των ΗΠΑ, ένα Κράτος που ελέγχει τον Τραμπ για σχέσεις με Ρώσους και επιβάλλει κυρώσεις στις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες του κόσμου, θα είχε στοιχεία εναντίον του Μαρινάκη και ''θα τα έκρυβε''. Ή δεν θα έβρισκε η DEA στοιχεία κατά του Μαρινάκη, τα οποία θα έβρισκε η κυρία Τζίβα του ''δώσε κάτι μικρό να βάλουμε φυλακή το Μαρινάκη, γιατί για λαθρεμπόριο καυσίμων δεν θα πάει μέσα, μόνο για ναρκωτικά μπορούμε να τον βάλουμε'', που έλεγε στο Γιαννουσάκη;
 
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. ΛΥΣΣΑΛΕΑ. ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΗΔΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ''ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ''-ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΨΩΛΟΠΟΥΤΑΝΕΣ ''ΟΠΑΔΑΡΕΣ''-''ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ'' ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ''ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ''. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΤΟ-ΚΟΙ, ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΛΥΣ-ΣΑ-ΛΕ-Α ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ.
 
Δεν θα σας πούμε όμως το τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Ειλικρινά ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ. Το τυπικό είναι να διαβιβαστεί η δικογραφία από την ''αδιάφθορη'' Τζίβα σε Ειδική Ανακρίτρια Διαφθοράς, την κυρία Αλεξακίδου, όπως μαθαίνουμε, στον Πειραιά. Αυτή θα μελετήσει τη δικογραφία και μέσα στον επόμενο 1,5 χρόνο ΤΟ ΠΟΛΥ, συνήθως σε κάποιους μήνες, 7-8 από τώρα, θα καλέσει σε απολογία το Μαρινάκη. Εκεί θα μπουν οι όποιοι περιοριστικοί όροι, ΑΝ ΜΠΟΥΝ. Τα παραμύθια του golendri-dna ''επεβλήθη ήδη απαγόρευση εξόδου στο Μαρινάκη'' είναι ΑΝΕΚΔΟΤΑ. Τι προβλέπουμε εμείς;
 
ΑΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΤΣΟΥΡΜΟ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΡΑΙΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ, Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΘΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ.
 
''Μα τι λες, δίχως στοιχείο;'', θα αντιτείνει εδώ κάποιος. Ναι, δίχως στοιχείο. Δεν έχουν ανάγκη οι γυφτοπουτάνες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Στοιχεία ψάχνει η Δικαιοσύνη σε σοβαρές χώρες του Δυτικού Κόσμου. Στο ''Τσιπροκαμμενιστάν'' που λέγεται ''Ελλάδα'', η Δικαιοσύνη ΣΤΗΝΕΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ για να μπουν φυλακή οι εχθροί των ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΩΝ που μας κυβερνούν. Όπως δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για να ασκηθεί δίωξη εις βάρος του, έτσι δεν θα απαιτηθεί στοιχείο για να προφυλακιστεί ο Μαρινάκης.
 
ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΚΗ, ΕΣΤΩ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ, ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ. ΑΘΩΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ, ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΡΕΙ ΣΤΟ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΙΣΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΒΟΘΡΟΧΩΡΑΣ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ''ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΙ'' ΣΤΟ-ΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ, ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΤΟΥ. ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ. ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΕΙ, ΦΘΕΙΡΟΝΤΑΣ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΤΙΣΕΙ ΜΕ ΚΟΠΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ.
 
Δεν τα λέμε εμείς από το κεφάλι μας. Στελέχη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που επικοινωνούν μαζί μας, αλλά και με άλλους οπαδούς του Ολυμπιακού με τους οποίους μιλάμε, μας τα λένε. Και ο λόγος για αυτό το μένος είναι διπλός. Αφ'ενός μεν ''να μάθει ο χοντρός να μας κάνει πόλεμο από τα Παραπολιτικά'' κι αφ'ετέρου ''να πάρει κάνας άλλος το πρωτάθλημα, ώστε να λέμε σε αυτούς που μας ψήφισαν ότι τα βάλαμε με το κατεστημένο, γκρεμίσαμε τη γαυρο-παράγκα, εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους, τους προηγούμενους που κυβέρνησαν τη χώρα''. Κάποια άλλα πρώην στελέχη τους, που έχουν πάει τώρα στη Λαϊκή Ενότητα, μας έλεγαν ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ για το τι διέδιδαν ότι θα κάνουν στο Μαρινάκη ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ, π.χ. αυτή η ανώμαλη τιτίκα που λέγεται Κοντονής. Αυτός ήταν και ο λόγος που από την πρώτη στιγμή ''σκυλιάζαμε'' ως site εναντίον αυτού του μορφώματος των παρανοϊκών κατσαπλιάδων και κάποια ΖΩΑ ΔΙΠΟΔΑ από εσάς τους γαύρους που μας διαβάζετε μας βγάζατε ''Νεοδημοκράτες'', επειδή σας θίγαμε αυτούς που σας βάζανε να χορεύετε στο Σύνταγμα. Όργια, ε όργια, πιθηκοειδή νούμερα...
 
''Μα καλά, θα τολμήσουν να προφυλακίσουν το Μαρινάκη οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ; Δεν θα φοβηθούν τον κόσμο;'', μπορεί να επιμείνει κάποιος. Δεν φοβούνται τίποτα αυτοί. Τίποτε δημοκρατικό και νόμιμο. Φοβούνται μόνο το ΒΡΟΜΟΞΥΛΟ. Εμείς δεν θα σας ζητήσουμε να τους σακατέψετε στη φάπα, ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΜΩΒ. Δεν θα χαλάσουμε όμως τις ζωές μας για τους βρομόγυφτους.
 
ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ΜΟΝΟ ΓΙΟΥΧΑ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ. ΟΧΙ ΞΥΛΟ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΓΚΕΣ, ΜΗΝ ΛΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΣΑΣ ΜΗΤΡΩΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ.
 
Οι κατσαπλιάδες που ''θα βάζανε φυλακή τους λαθρέμπορες'', αλλά ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. Δεν τρώνε δίωξη οι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ και τρώει δίωξη ο Μαρινάκης, επειδή δεν τους στηρίζει πολιτικά. Εμείς θα είμαστε στο πλευρό του, γιατί είναι ΑΘΩΟΣ και τον στοχοποιούν λόγω Θρύλου. Όποιος δεν αντέχει, ΠΟΥΛΟ. Διάλογο δεν θα κάνουμε από εδώ και πέρα με κανέναν ΠΟΥΣΤΗ που παρουσιάζεται ως ''Ολυμπιακός'' κι αρχίζει τα ''ναι μεν, αλλά''. Τα ''ναι μεν, αλλά'' τελειώσανε. Είτε πολεμάς μαζί μας, είτε πας ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Κι όταν επανέλθει η ομαλότητα στη χώρα και ξεκουμπιστούν οι γυφτοκατσαπλιάδες από την κυβέρνηση, θα απαιτήσουμε να εφαρμοστούν οι Νόμοι και να πάνε ΦΥΛΑΚΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ. ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ. Αυτό να το ''δέσετε'' γιατί είναι σίγουρο...
 

Σχόλια

Εικόνα akis the sharkie

Κοιτα τι βρισκει κανεις ψαχνωντας...Βρε μπας και τα συγκοινωνουντα δοχεια καταληγουν και πισω στον Ιουλιο του 2010 και σε μια μεγαλη τρωκτικη ερευνα? http://www.fimes.gr/2011/03/zougla-gr-vgenopoulos/#axzz5AyVQeYIR

Εικόνα ThomasK

Χείμαρρος, ο Σάββας, γεμάτος αλήθειες και οργή που
πλημμύρισε κάθε γαύρο.

Εικόνα Αθανασιος Βλάχος

Τον Φεβρουάριο 2016 ο Μώραλης πέρασε την πόρτα του Μαξίμου.Τον Μάιο του 2016 την ξαναπέρασε μαζί με τον Μαρινάκη. Τυχαίο; Ο Μαρινάκης δεν προσκύνησε και απο τότε άρχισε το πλάνο της δίωξης.Πάντως πολύ φοβάμαι οτι μετά και την πρό ολίγων ωρών απόφαση Σκουτέρη υπέρ του ΠΑΟΚ και κατά ολυμπιακού ο κόσμος δύσκολα θα συγκρατηθεί.Χρειάζεται αυτοσυγκράτηση γιατί τα φασισταριά ψάχνουν αφορμή.

Εικόνα andre

http://www.kathimerini.gr/955777/article/epikairothta/ellada/ametaklhth-...

ηρθαν τα πρωτα....
σιγα σιγα θα πάρουν όλοι τ'αρ@@δια του....
τι θα γινει ομως με την λάσπη;
γιατι ο πραγματικος λόγος που "στήθηκαν" ολα αυτα ηταν για να του πετάξουν μπόλικη λάσπη μπας και τα παρατήσει και φύγει για να έχουν το πεδίο ελεύθερο για τις πουστιές τους....τα λαμόγια!!!

Εικόνα George_Str

Η ΑΙΤΙΑ ΣΑΒΒΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ,ΕΑΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΛΑ ΘΑ ΞΕΧΑΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΕ Η ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΗΤΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ,ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ, ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ,Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΤΡΑΧΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΦΗΝΙΑΣΕΙ....ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΟΛΓΟΘΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

Εικόνα Red Kokkinos

Πολυ θρασος, αδιανοητη η τυφλα τους και ο παραλογισμος τους. Ειναι παρα πολυ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ οχι μονο για το ποδοσφαιρο που προσπαθουν να το εκμεταλευτουν ψηφοθηρικα με πρωτογονη μεθοδολογια αλλα και για θεσμους και την ασφαλεια του κρατους. Φταιει ομως κυριως ο λαος μας...

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Προσέξτε να δείτε τι πλάκα έχουν.Ακόμη και ο Κακέτσης πίστευε ότι θα κατηγορηθεί για λαθρεμπόριο πετρελαίου και ξέπλυμα χρήματος αλλά ξεχάσαν κάποιες λεπτομέρειες.Η εταιρία του Βαγγέλα δεν έχει έδρα την Ελλάδα, οτιδήποτε έχει σχέση με εμβάσματα και πετρέλαια αφορούν τα Εμιράτα του κόλπου και επειδή εκεί είναι σοβαρός κόσμος και όχι κατσαπλιαρέοι δεν ασχολούνται με τις δικές μας μαλακίες.Με άλλα λόγια σε καμία χώρα πολιτισμένη δεν κατηγορείται ξένη εταιρία για κάτι που έκανε σε ξένη χώρα.Οπότε επειδή θα γέλαγε ο κόσμος ας πούμε πάλι το τροπάριο για τα ναρκωτικά ακόμη και ας μπάζει από παντού.Τώρα βέβαια που πλησιάζουν εκλογές και από ότι φαίνεται μέχρι τότε σιγά μην βγάλει απόφαση κανένας λογικός ανακριτής, δεν προλαβαίνουν να δουν το Βαγγέλα με χειροπέδες.Οπότε τι κάνουμε? Βρίσκουμε μια τρελή αδελφή που χρωστά σε όποιον μιλά ελληνικά και καταγγέλει ότι γουστάρει μπας και πιάσουν το Βαγγέλα στο αεροδρόμιο.Το χειρότερο για αυτούς είναι ότι τους έχουν πλέον πάρει χαμπάρι ακόμη και οι μη αθλητικοί δημοσιογράφοι και συζητούν για παρεμβάσεις και τα τοιαύτα με λάφυρο το ΔΟΛ και τον Ολυμπιακό.Επί τούτου έχω να κάνω τις εξής πολιτικές δηλώσεις.ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΚΟΣ,Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ.

Εικόνα holland74

Δεν θα τολμήσουν.....

Εικόνα Φαιδων

Σε οποιοδήποτε άλλη πολιτισμένη χώρα, Τζιβα,Κοντονής,Καμμένος,Χριστοφορίδη, θα ήταν ήδη φυλακή. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ,ότι τα επόμενα 3-4 χρόνια, η λάσπη στον ανεμιστήρα θα είναι πάνω στον Μαρινάκη και όταν αθωωθεί η απαλαχτη με βούλευμα,η λάσπη δυστυχώς θα μένει. Αυτή η κυβέρνηση κατέστρεψε ότι υγείες υπήρχε στην Ελλάδα. Υπήρχαν πάντα επίορκοι δικαστές που κάνουν ότι τους λένε τα αφεντικά τους. Θυμήθηκε τον Σαμάρα με την χρυσή αυγή.Χωρις να είμαι υποστηρικτής τους,σιχαίνομαι κάθε φασιστικό,γιαυτο σιχαίνομαι και τους συριζανελ,δεν κουνήθηκε φύλο.

Εικόνα Φαιδων

Σε οποιοδήποτε άλλη πολιτισμένη χώρα, Τζιβα,Κοντονής,Καμμένος,Χριστοφορίδη, θα ήταν ήδη φυλακή. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ,ότι τα επόμενα 3-4 χρόνια, η λάσπη στον ανεμιστήρα θα είναι πάνω στον Μαρινάκη και όταν αθωωθεί η απαλαχτη με βούλευμα,η λάσπη δυστυχώς θα μένει. Αυτή η κυβέρνηση κατέστρεψε ότι υγείες υπήρχε στην Ελλάδα. Υπήρχαν πάντα επίορκοι δικαστές που κάνουν ότι τους λένε τα αφεντικά τους. Θυμήθηκε τον Σαμάρα με την χρυσή αυγή.Χωρις να είμαι υποστηρικτής τους,σιχαίνομαι κάθε φασιστικό,γιαυτο σιχαίνομαι και τους συριζανελ,δεν κουνήθηκε φύλο.

Εικόνα Marios

Αυτο θελουν http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/448254/mia-fotografia-...
Δεν εχει σημασια αν ειναι ενοχος ή οχι,δεν εχει σημασια αν για την συγκεκριμενη εισαγγελεα ποινικος εχει πει τα απιστευτα,στα οποια η ιδια δεν εχει απαντησει ποτε,ωστε στην τελικη να προστατεψει το ονομα της εκτος απο την φημη της δικαιοσυνης.Δεν υπαρχουν πολλα λογια να πει κανενας για το συγκεκριμενο,οποιος ειδε το κειμενο στον Ζουγκλα,θα διαβασε το αμιμητο,μετα απο ανωνυμη καταγγελια ξεκινησε η ερευνα,θυμιζει βουλευμα Κορεα,το συγκεκριμενο.Ο Μαρινακης χαρις στις πληρωμενες πορνες του ιντερνετ και της τηλεορασης ειναι ενοχος εδω και 3 χρονια,δυστυχως για ολα αυτα βρεθηκαν και προθυμοι στην δικαιοσυνη,ανθρωποι που στελνουν ανθρωπους με κατηγοριες για ναρκωτικα και για εγκληματικη οργανωση με ελαφρια την καρδια,για αποχρωσεις ενδειξεις ακουσον ακουσον,περιμενουμε το σκεπτικο αυτης της διωξης,αλλα το καταλαβαινουμε ποιο θα ειναι,για να μην το αναπαραγουν οι κονδυλοφοροι τους και για να ασχολουνται μονο με το επικοινωνιακο της ειδησης καταλαβαινεις πως θα συνεχιστει το εγκλημα.Δεν εχει ορια αυτο το συνοθυλευμα που κυβερναει την χωρα,το αφηγημα τους ημαστε εμεις,ο τροπος που σκαρφιστηκαν να μεινουν στην εξουσια ειναι η σπιλωση του οποιουδηποτε τους παει κοντρα,ανθρωποι αμορφωτοι και ανηθικοι,ξεπερασαν τα ορια,αλλα μην ξεγελιομαστε ορια για αυτους δεν υπαρχουν μαγκες,εχει και αλλα!

Εικόνα Red Captain

Savvas... Κατ΄αρχάς Χρόνια Πολλά και υγεία σε όλο τον κόσμο.... ΓΕΛΑΕΙ άλλα ΠΟΛΥ περισσότερο ΟΡΓΙΖΕΤΕ όλος ο Ναυτιλιακός κόσμος γιατί το κόστος το πληρώνει η Ελλαδίτσα μας(που για δεκαετίες κράτα ΑΞΙΑ τα παγκόσμια πρωτεία)..... Tα ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛΟ-ΣΚΥΛΑ τα "γιουσουφακια" και τα ΑΡΔ τους θα ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ για το στημένο ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ τους...και το ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ πολύ καλά ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ.

Εικόνα takis xwsiar

Ετσι όπως μπορουν να γραφτουν,ακριβως ετσι Σαββα.Μια χαρα τα γραφεις.Να ξερουν οι πουτανες των συρισανελ,οτι ο λαος του Ολυμπιακου,ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΠΟΤΕ! Και αν "στηρίζονται" στους βαζελογαυρους,ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ.Και των δυο.Ο Ολυμπιακος,δεν ανεχεται γιουσουφακια!Οσοι δεν εχουν στη θεση του μυαλου τους,την κολοτρυπιδα τους,να ξερουν ότι ο πολεμος αυτος,απο τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ του συριζα,θελει ΕΝΟΤΗΤΑ-ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ.Το θεμα είναι κατά την αποψη μου,οταν πρεπει, να υπαρχει τροπος να ειδοποιηθούμε ΟΛΟΙ οσοι γουστάρουμε την γαυροσυνη μας,και ειμαστε ετοιμοι για αγωνα με οποιαδήποτε εννοια.ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ,ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ!!

Εικόνα Romain

ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΧΑΜΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΧΤΙΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΟΥΝ.

Εικόνα Ηγέτης7

Βγάλτε τη φωτογραφία από το άρθρο παίδες.Παραλίγο να μου βγει η σκορδαλιά από τη μύτη.....

Εικόνα Νίκος Γόδας

Καλά, ας πετύχω κάναν συριζανέλ στον δρόμο και θα σου πω εγώ πού θα πάει και ο πολιτισμός και η υπομονή και όλα. ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Θα γαμηθούν κωλαράκια από εδώ και πέρα. Και είναι βαρύ το χέρι....

Εικόνα el trick

ΗΡΕΜΑ Θωμά.
Το βαρύ χέρι καλύτερα να είναι χέρι που μαυρίζει και όχι "κοψοχέρι" .
όσον αφορά τους σανελ νομίζω ότι η ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΙΡΩΝΙΑ σε οποιαδήποτε συζήτηση είναι ένα αρκετά καλό όπλο μέχρι να έρθει η ώρα της κάλπης και του μαυρίσματος.
Δεν αξίζει να χαλιέσαι με οπορτουνιστές.