Για να δούμε ποιοι είναι οι σύγχρονοι Γκοτζαμάνηδες



Χθες 29/3/2018, με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ την οποία σχολίασε ήδη ο «Νίκος Γόδας», χαρακτήρισε «αντισυγκέντρωση» μια ειρηνική συγκέντρωση οπαδών του Ολυμπιακού στη πλατεία Κοραή για να διαμαρτυρηθούν, την ημέρα που είχε προγραμματισμένη ομιλία στον Πειραιά ο Υπουργός της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Τσακαλώτος. Γκοτζαμάνηδες βαφτίστηκαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού από το ανθρώπους που μπόρεσαν να ξεγελάσουν ένα μεγάλο μέρος του Ελληνικού λαού ότι είναι αριστεροί και απροσκύνητοι.
Για να δούμε ομοιότητες και διαφορές με τα αντίστοιχα περιστατικά της νύχτας που γέννησε τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη.
  1. Ο Γρηγόρης Λαμπράκης ήταν βουλευτής της ΕΔΑ. Ήταν βουλευτής ενός κόμματος της αντιπολίτευσης δηλαδή. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ.
  2. Στις συγκεντρώσεις στις οποίες συμμετείχε συνήθως ερχόταν αντιμέτωπος με τα όργανα της «τάξεως», αφού θεωρείτο επικίνδυνος για την κυβέρνηση και την καθεστηκυία τάξη της εποχής του.
  3. Μια περίεργη «σύμπτωση» είναι ακόμη, σε σχέση με τα τωρινά γεγονότα, ότι είχε εκλεγεί Βουλευτής ΠΕΙΡΑΙΑ.
Στη Θεσσαλονίκη, στις 22 Μαίου 1963, ο Γρηγόρης Λαμπράκης θα μιλούσε σε εκδήλωση που διοργάνωσε η «Επιτροπή δια την διεθνή ύφεσιν και ειρήνην», αλλά ουσιαστικά ήταν μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της τότε δεξιάς Κυβέρνησης της ΕΡΕ του «εθνάρχη» Καραμανλή. Για να αντιμετωπίσει το Λαμπράκη η Κυβέρνηση, χρησιμοποίησε τα τότε όργανα της «Τάξεως» , αστυνομία πόλεων και ηρωική ημών χωροφυλακή, μαζί με τα παρακρατικά τσιράκια τους.
 
Στις 28/3/2018, οπαδοί του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν στον Πειραιά για να διαμαρτυρηθούν κατά της Κυβέρνησης που μοναδικό της μέλημα είναι η καταστροφή του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου της Ευρώπης, ίσως και του πλανήτη.
Για να τους αντιμετωπίσει χρησιμοποίησε τα σύγχρονα όργανα της «Τάξεως», τα παιδάκια με τα ροπαλάκια , τα κράνη, τις ασπίδες και το κοκτέιλ χημικών.
 
Ας δούμε δύο χαρακτηριστικές εικόνες.
 
Λαμπράκης αντιμέτωπος με τα όργανα της «Τάξεως»
 
 
 
Οπαδοί του Ολυμπιακού αντιμέτωποι με τα όργανα της «Τάξεως»
 
 
Οι σύγχρονοι «Γκοτζαμάνηδες» με τις χακί στολές και τα ροπαλάκια, προστατεύουν εσάς τους ροζ αριστερούς. Τους ανεπάγγελτους αριβίστες που καπηλεύτηκαν τους αγώνες της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ για να καταλάβουν την εξουσία. Τους συνομιλητές των ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ και των ΜΑΦΙΟΖΩΝ που δεν τολμάτε ούτε τα ονόματά τους να ψελλίσετε.
 
Δυστυχώς για σας, ούτε οι «Τζήβες», οι «Κορέες» κι οι «Ανδρεάδηδες» είναι ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΔΕΣ, αλλά και τα ΑΡΔακια του Golendri, οι διάφοροι Παπαθεοδώρου κι Ασβεστάδες είναι ΑΝΑΞΙΟΙ του Ρωμαίου, του Βούλτεψη και του Μπέρτσου.
 
ΥΓ. ΕΛΛΑΣ γράφει το πανό του Λαμπράκη «πρωθυπουργέ». Όχι “Gorna Macedonija” ….
 

 
 

Σχόλια

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

τη ζημιά που έχουν κάνει στον όρο «αριστερά» αυτοί οι καιροσκόποι, δεν θα μπορούσε να την ονειρευθεί ούτε ο πλέον φανατικός δεξιός και προφανώς αυτός είναι ο λόγος που η άρχουσα οικονομική τάξη τους συντηρεί στην εξουσία, έως ότου ολοκληρώσουν με τη μέγιστη επιτυχία το «θέλημα».

ένας από τους λόγους που απολαμβάνω την διαμονή μου σε επαρχιακή πόλη, πέρα των προφανών, είναι το ότι όλοι ...γνωριζόμαστε.
γνωρίζοντας λοιπόν ποιοι απαρτίζουν και ποιους εντάσσει στους κόλπους του, από την τοπική κοινωνία, αυτό το πολιτικό συνονθύλευμα, δεν μπήκα ούτε στον πειρασμό να τους δω καν συμπαθητικά, καίτοι προσπάθησαν να με προσεγγίσουν.
βέβαια δεν είναι αναγκαίο να τους γνωρίζεις προσωπικά για να έχει κατανοήσει ο καθείς πως είναι ένα μόρφωμα αποτελούμενο από μεγαλοεργολάβους, ανθρώπους των τραπεζὠν, υφυπουργούς και γενικούς γραμματείς προηγουμένων κυβερνήσεων, γόνους συστημικών οικογενειών, αντιδραστικούς, ημιμαθείς και θρασείς.

δεν ξέρω εάν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι ΚΡΑΤΟΣ, αυτό που ξέρω είναι πως είναι ΚΡΑΤΑΙΟΣ και ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
και ουαί κι αλλοίμονο σε όποιον τα βάζει με την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ!!!

Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ

υστ.γρ.
θα ήμουν ιδιαιτέρως περίεργος,εάν βρίσκεται μεταξύ μας, κάποιος γείτων ζακυνθινός να μας πληροφορίσει δια τον βίον και την πολιτείαν, στην τοπική κοινωνία, του υπουργάκου σιόρ Σταυράκη.

Εικόνα Νικηφορος Φωκας

Αγαπητέ φίλε συγαυρε, παρότι η ιστοσελίδα είναι αθλητική και μάλιστα η καλύτερη του Ολυμπιακού ΜΑΣ (το ΜΑΣ είναι κεφαλαίο γιατί περιλαμβάνει όλους μας είτε δεξιούς είτε αριστερούς) και όχι πολιτική, εν τούτοις βλέποντας τον ειλικρινή σου οίστρο για κάποια 'αριστερά' που μάλλον έχεις δημιουργήσει στην φαντασία σου θα ήθελα ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ να σου πω ότι δεν πείθεται κανείς ότι αυτή δεν είναι ΑΡΙΣΤΕΡΑ...
Τουναντίον όλοι ξέρουν ότι αυτή ακριβώς (ΣΥΡΙΖΑ) είναι η ΑΡΙΣΤΕΡΑ και μάλιστα από τις καλύτερες που έχουν ποτέ κυβερνήσει (φαντασθείτε δηλαδή..) εκτός αν έχεις φίλε μου καμμιά άλλη να μας υποδείξεις, οπότε περιμένουμε...
Ο Τσιπρας ήταν ΚΝΙΤΗΣ, σχεδόν το σύνολο της κυβέρνησης ήταν (και είναι πολλοί ακόμη) κομμουνιστές η φανατικοί ιδεοληψίες ακροαριστερών σχημάτων πολλά απο τα οποία ευαγγελίζονται την ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ. Τώρα που αυτός ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ οχετός ανέβηκε (όπως ανέβηκε) στην εξουσία ΒΡΩΜΙΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ...και φυσικά σοκαριστήκατε όλοι οι αριστεροί από αυτό που είδατε γιατί είχατε πλάσει 'άλλη' αριστερά (ανύπαρκτη) στο μυαλό σας, όμως δυστυχώς ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΛΟΥΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ όσο κρατήσει, όλα τα άλλα είναι ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ γιατί αποκαλύφτηκε η άπατη του παραμυθιού της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και φάνηκε η αποκρουστική γύμνια της ΚΑΙ στην Ελλάδα.
Προτού βιαστείς να απαντήσεις σκέψου ότι ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΟΨΕ ΤΟΠΟΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ...και θα δεις ότι έχω δίκιο. Όπου πρόκοψαν λαοί πρόκοψαν μόνο με ΔΕΞΙΑ και ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ (όσες ανωμαλίες και αν έχει και αυτός). ΠΧ Οι καλυτερες χώρες για να ζησει ένας άνθρωπος με ελευθερία ,καλύτερες οικονομικές απολαβές, περισσότερα εργατικά και κοινωνικά δικαιώματα είναι όλες καπιταλιστικες (οι περισσοτερες με ΒΑΣΙΛΕΙΑ..) οπως ΔΑΝΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ-ΓΑΛΛΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ κλπ και ουδέποτε ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ (Βενεζουελα-Βορειος Κορεα-Κουβα-Αγκολα ,παλιότερα Αλβανια/Βουλγαρια/Ρουμανια/Ρωσσια κλπ γιαυτό τον λόγο όλα τα παιδιά μας που έδιωξε η ΑΡΙΣΤΕΡΑ πήγαν σε ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ χώρες και όχι σε Μαρξιστικές.
Εύχομαι ειλικρινά καλή ΑΝΑΣΤΑΣΗ και γρήγορη ανάκαμψη της αγαπημένης μας ομάδας .

Εικόνα Νίκος Γόδας

Δεν σχολίασα εξαρχής γιατί η συζήτηση είναι καθαρά πολιτική και δεν αφορά τον Ολυμπιακό, οπότε δεν αφορά και τους περισσότερους που μπαίνουν να διαβάσουν. Παρ' όλα αυτά, θεωρώ θεμιτό να αναπτύσσονται και τέτοιες συζητήσεις ακόμα κι εδώ μέσα, αφού η πολιτική εισχωρεί παντού και αφορά τα πάντα και όλους, σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας.

1) Οι χαρακτηρισμοί των πολιτικών θέσεων είναι πιο πολλοί και πιο σύνθετοι. Πρώτα απ' όλα, υπάρχουν πολλοί αυτοπροσδιορισμοί, οι οποίοι τις περισσότερες φορές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Για παράδειγμα, ο σοσιαλισμός είναι το πολιτικό κατώφλι του κομουνισμού. Υπάρχει κάποιος, ο οποίος πιστεύει ότι το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (ΠΑ.ΣΟ.Κ.) υπηρέτησε αυτόν τον ρόλο ή, έστω, τον επεδίωξε και απλώς απέτυχε; Ούτε τον επεδίωξε ούτε τον υπηρέτησε. Παράλληλα, δεν υπάρχει μόνο η αριστερά, η δεξιά και το κέντρο. Υπάρχουν πολλές άλλες "θέσεις". Ο ΣΥΡΙΖΑ, συγκεκριμένα, αποτελείται από ένα τσούρμο στελεχών, προερχόμενα από πάμπολλες διαφορετικές πολιτικές θέσεις. Έχει ακροαριστερούς, έχει παλιούς κομουνιστές, έχει αριστερούς οπορτουνιστές, έχει κεντρώους, έχει "σοσιαλιστές" πασόκους κ.α. Παρένθεση για να πω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ. Συνεχίζω. Ο ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, αυτοπροσδιορίζεται ως αριστερό κόμμα. Πάμε να δούμε, όμως, τι αριστερό έχει και τι είναι στην πραγματικότητα η αριστερά.

2) Κατά τη γνώμη μου, υπάρχουν δύο ΜΟΝΟ ειδών οικονομικές πολιτικές: ο καπιταλισμός και ο κομουνισμός. Από την άλλη, υπάρχουν πολλών ειδών κοινωνικές πολιτικές: αριστερά, δεξιά, συντηρητισμός, φασισμός κ.α. Στο καπιταλιστικό πλαίσιο περικλείονται πολλές κοινωνικές πολιτικές. Στο κομουνιστικό πλαίσιο περικλείεται μόνο μία κοινωνική πολιτική. Προσωπείο του καπιταλισμού είναι ο συντηρητικός χώρος, προσωπείο του καπιταλισμού είναι και ο φασισμός. Προσωπείο του καπιταλισμού είναι και η αριστερά, όπως είναι διαμορφωμένη στη μέση συνείδηση. Θα μου πεις, πώς ορίζονται όλα αυτά; Η πολιτική δεν είναι τόσο ασαφής έννοια, όπως νομίζουν πολλοί. Η πολιτική έχει όρους και κανόνες. Για παράδειγμα, δεν μπορεί να λογίζεσαι ως κομουνιστικό καθεστώς και να μην προσβλέπεις σε κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Αν δεν υπάρχει αυτό στο πρόγραμμα, τότε ο προσδιορισμός "κομουνιστικό καθεστώς" είναι ατυχής και μάλλον οφείλεται σε διακαή πόθο των εν λόγω κυβερνούντων να "νιώσουν" κάτι από τον κομουνισμό. Κάτι σαν τους παοκτσήδες, δηλαδή, οι οποίοι αυτοπροσδιορίζονται ως γαύροι του βορρά και λένε ότι ο λαός του ΠΑΟΚ είναι ίδιος με αυτόν του Ολυμπιακού. Κάτι σαν τον ΣΥΡΙΖΑ, ας πούμε, που του σηκώνεται η τρίχα από την έκσταση όταν θυμάται το ΕΑΜ, αλλά με την πολιτική του μόνο φόρο τιμής δεν αποτίει.

3) Ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοαποκαλείται αριστερό κόμμα επειδή, σε αντίθεση με τη δεξιά, έχει διαφορετικές κοινωνικές αντιλήψεις σε επί μέρους ζητήματα, όπως το εκκλησιαστικό (μια χαρά τα βρίσκουν, πάντως...), όπως στο ζήτημα των διεμφυλικών, όπως στο προσφυγικό κ.α. Εμφανίζεται ο αριστερός πιο ευαισθητοποιημένος, κοντολογίς. Αυτή είναι η μόνη διαφορά ανάμεσα σε έναν αριστερό και σε έναν δεξιό. Κατά τ' άλλα, ο αριστερός και ο δεξιός ακολουθούν την ίδια οικονομική πολιτική και ως προς αυτό, φαντάζομαι, κανείς δεν έχει αντίρρηση. Θεωρώ, λοιπόν, ατυχή τον παραλληλισμό της ελληνικής αριστερής έκφανσης του ΣΥΡΙΖΑ με άλλα καθεστώτα, όπως της Κούβας. Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να συγκριθεί μόνο με καπιταλιστικά καθεστώτα.

ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ.

Εικόνα Νικηφορος Φωκας

Φιλε μου δεν μου απαντησες ΠΟΥ και ΠΟΤΕ προκοψε (διαχρονικα) ενας τοπος με αριστερα... ουτε να μου υποδειξεις μια καλυτερη αριστερα απο αυτη την εγκληματικη του Τσιπρα...
Οπου επεκρατησε η αριστερα που περιεγραψες (με τον ελεγχο μεσων παραγωγης κλπ) το εκανε με στυγνες ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ που μπροστα τους η 21 Απριλιου μοιαζει με αγλαισμα Δημοκρατιας, αρα ξεχναμε μια και καλη την μαρξιστικη οικονομια,την επονομαζομενη απο οικονομολογους 'κατευθυνομενη και ολοκληρωτικη'. Σοσιαλιστικα καθεστωτα (ολοκληρωτικα) εχουν συγγενεια μονο με τον Εθνικοσοσιαλισμο και τον Φασισμο (κοινη μητρα)και ουδεποτε με τον καπιταλισμο. Για να τελειωσω επαναλαμβανω οτι ΜΟΝΟ με καπιταλισμο ΠΡΟΚΟΨΕ καποιος τοπος στην Ιστορια (ξαναλεω με ολες τις αδικιες του) και σε παραπεμπω ευγενικα στο αρχικο μου σχολιο.
Επειδη εχω διαβασει σε βαθος το θεμα το ΓΑΜΩΣΥΡΙΖΑ ειναι απολυτα ΑΡΙΣΤΕΡΟ , ο δε ΠΡΩΤΟΣ λογος για τον οποιο ακομη δεν εφαρμοσε την δικτατορια του και δεν προχωρησε σε ελεγχο των μεσων παραγωγης (και που να τα βρει αλλωστε)στην θανατωση του ιδιωτικου τομεα και την πληρη εφαρμογη της ημιτρελλης αριστερης ιδεοληψιας του ειναι διοτι οπως ειναι δομημενη η χωρα ΔΕΝ μπορει να το κανει ΑΜΕΣΑ εκτος και αν χρεωκοπησουμε πληρως (ετσι τον συμφερει) και φυγουμε απο Ευρωπη, εκδωσουμε πληθωρικη δραχμη και περασουμε σε τροφιμα με δελτιο, περιορισμο βενζινης και ρευματος οποτε τοτε μεσα στο χαος που θα δημιουργηθει θα μπορεσει ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ οπως τον αναφερες..μεχρι τοτε απλα θα υποσκαπτει την χωρα μεχρι τελικης πτωσεως. Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ λογος ειναι οτι ακομη δεν ελεγχει τον Στρατο..
Με δυο λογια ειναι βερος αριστερος, ξερει οτι δεν μπορει να δωσει μισθους 100 ευρω σε ολους χωρις να τον πνιξουν, ενω αν διαλυσει εντεχνα την χωρα (το κοντευει) και δεν υπαρχει ευρω για δειγμα, τοτε μπορει να εμφανισει την κατασταση σαν προδοσια της καπιταλιστικης ευρωπης και με το φασμα της πεινας να διεπει την κοινωνια θα φανει σαν βαλσαμο ο μισθος των 100 ευρω (μιλαω για αγοραστικη αξια δραχμης παντα)...τοτε θα ειναι αργα για ολους ακομη και να ψοφησει ο ΓΑΜΩΣΥΡΙΖΑ. Το γαλα θα εχει χυθει , ακριβεστερα ηδη χυνεται μερα με την μερα και κανεις δεν θα μπορει σε λιγο να το μαζεψει, διαλυεται η αστικη ταξη, εφυγαν οι παραγωγικες επιχειρησεις κατα δεκαδες χιλιαδες, γιγαντωνεται το αδηφαγο ελεεινο κρατος,βυθιζονται τα ασφαλιστικα ταμεια, μας εγκαταλειπει το καλυτερο επιστημονικο μας δυναμικο (νεοι πτυχιουχοι επιστημονες) και το αντικαθιστουμε με τεραστιο υποαναπτυκτο, αγραμματο ΚΑΙ ΜΗ ενσωματούμενο πληθος λαθρομεταναστων. Δεν γινεται καμμια επενδυση , εχουμε ελεγχο τραπεζικων ροων (καπιταλ κοντρολς)και αυξανουμε το δημοσιο χρεος μας καθημερινως. Οτι πρεπει δηλαδη για να στρωσουμε τον δρομο σε μια 'ΛΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ' η σε ενα ακομη πραξικοπημα του Στρατου (αν δεν εχει καταφερει να τον ελεγξει) που θα φτασει να ειναι λαικη απαιτηση !
Νομιζω οτι ηδη ειμαστε στο κενο και μετραμε οροφους μεχρι να σκασουμε κατω, και δυστυχως οι οροφοι ειναι πολλοι παρατεινοντας την αγωνια μας μεχρι να βρουμε το τσιμεντο στο πεζοδρομιο.
Εδω τελειωνω ,ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ολα τα καλα στην ομαδα μας τον Ολυμπιακο που ειμαι σιγουρος οτι ανοιγει μια νεα ενδοξη σελιδα δεκαετιων.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Σε πολύ μεγάλο βαθμό πρόκοψε στην ΕΣΣΔ και στην Κούβα. Στην ουσία, είναι και οι δύο χώρες, στις οποίες λειτούργησε το κομουνιστικό καθεστώς όσο πιο κοντά το οραματίστηκαν οι Μαρξ-Ένγκελς. Πρόκοψαν παρόλο που παγκοσμίως δεν είχαν συμμάχους. Ειδικά η Κούβα είναι απορίας άξιο πώς μπόρεσε και κρατήθηκε όρθια με τον οικονομικό πόλεμο που δέχθηκε επί δεκαετίες από ΌΛΗ την καπιταλιστική παγκόσμια κοινότητα. Η δε ΕΕΣΔ είχε 20.000.000 νεκρούς στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, με μεγάλο αριθμό αυτών να είναι σε στελέχη του κόμματος. Δεδομένων των συνθηκών αυτών, πρόκειται για θαύμα ό,τι πέτυχαν.

Το πώς αντιλαμβανόμαστε την αριστερά διαφέρει τόσο πολύ που δεν έχει νόημα να το αναλύσουμε παραπάνω. Δεν έχω σε καμία υπόληψη την αριστερά και μόνο εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου. Ας μείνουμε σ' αυτό και στον Ολυμπιακό.

Εικόνα el trick

Περίμενε κανείς κάτι άλλο από ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΕΣ;;;;;;;

Εικόνα ThomasK

Μπράβο ΔΙΑ!

Που πιάνουν οι αχρείοι στο στόμα τους τον Λαμπράκη και
μας χαρακτηρίζουν γκοτζαμάνηδες. Αυτοί οι αδίστακτοι
υβριστές, λασπολόγοι και τραμπούκοι πριν ακόμα καταλάβουν
την εξουσία λαϊκίζοντας και εξαπατώντας ασύστολα. Αυτοί
που πραγματικά εκφράζουν τον γκοτζαμανισμό και
συνεργάζονται με έναν άλλο γκοτζαμάνη, τον Καμμένο.
Αυτοί που πουλάνε και τη μάνα τους για την εξουσία.

Εικόνα George_Str

Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΦΤΩΧΟΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ ΡΩΤΑΤΕ ΑΠΛΟΚΟΣΜΟ ΘΑ ΣΑ ΠΕΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ,ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΤΟ Α ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

Εικόνα George_Str

ΓΚΥΖΗ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΖΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΟΧΙ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΠΗΔΗΞΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΙΚΙΚΛΟ ΤΟΥ ΓΚΟΤΑΜΑΝΗ-ΕΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ,ΜΕΙΙΟΨΗΦΙΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΓΚΥΖΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΧΙΤΕΣ ,ΚΑΙ Ο ΠΟΑ ,...ΑΣΤΑ ΣΑΒΒΑ ΕΓΩ ΑΠΟ 1972 ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΑΧΩ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΞΕΓΕΛΑΣΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΛΚΗΣ, ΤΩΡΑ ΓΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

Εικόνα holland74

Ηλίθιοι και ανιστόρητοι...

Εικόνα REDHERAKLIO

Σκόρπιες σκέψεις και συνειρμοί: Βουλευτής ΠΕΙΡΑΙΑ, γιατρός που είχε περιθάλψει τον ΑΝΔΡΕΑ ΜΟΥΡΑΤΗ (εβληματικό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Πειραιά ) , δολοφονήθηκε στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εικόνα Red Kokkinos

Αλητες, ψευταραδες, εγκληματικοι σκευωροι, συνωμοτες,ανηθικοι, προδοτες που θεωρουν οτι με φραστικα πυροτεχνηματα μπορουν να μανιπουλαρουν τους οπαδους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ και ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. Κουνια που τους κουναγε.
Απο ιστορικη σκοπια τωρα, ποσο γελειοι και ασχετοι ειναι οταν ναφερονται σε ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ και κοτζαμανηδες.... Ανειπωτες σαχλαρομαλακιες απο τα απολυτα μηδενικα που δεν αξιζουν ουτε τον αερα που αναπνεουν, σκουληκοπροπαγανδιστες της μαλακιας...