Πάτερ εξυγιανσιος : θα πυροβολούνται μεταξύ τους και θα είναι σα να τρώνε καλαμαράκια



Μπορεί φέτος να χαρίσανε το πρωτάθλημα οι μισθοφόροι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, αλλά στην εποχή της «ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ» δεν πλήττουμε με τίποτα. Άσε που έχουμε πάρει κιλά από το πολύ ποπ κορν που καταναλώνουμε παρακολουθώντας τον αδιάκοπο εξευτελισμό τους. Και που να γίνει και ο τελικός κυπέλλου μεταξύ γεωργιανών και τσετσένων στο ΟΑΚΑ.
 
Χθες στο ΟΑΚΑ μίλησαν πάλι τα όπλα. Ο μπασκετικός ζελές αντιμετώπιζε τη Ρεάλ, και πριν τον αγώνα είχαμε επεισόδιο μεταξύ οργανωμένων της μπύρας 13. Απ’ ότι διαβάζουμε στο site που έχει στηθεί στ’ αμπάρια του Golendri, αφού είναι γνωστό ότι μόνο εκεί γράφονται αλήθειες, οργανωμένος της μπύρας 13, πυροβόλησε και τραυμάτισε στο πόδι άλλον επώνυμο οργανωμένο, ο οποίος νοσηλεύεται. Προφανώς κάποιοι είναι με τους alive, κάποιοι με τους ταϊλανδούς .
 

 
Σε αυτό το σύλλογο που έχει ξεπεράσει πια το στάδιο της ΠΑΡΑΚΜΗΣ και βρίσκεται σε στάδιο προχωρημένης ΣΗΨΗΣ, η ροζ κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, κάνει το ένα ρουσφέτι μετά το άλλο. Προσπαθεί να κρατήσει τον ποδοσφαιρικό οίκο ανοχής στη super league, ενώ με πρόσχημα το γήπεδο του συνοικιακού σωματείου, προχωράει στο μεγαλύτερο ΑΘΛΗΤΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ από συστάσεως Ελληνικού κράτους. ΧΑΡΙΖΕΙ το ΟΑΚΑ σε κάτι περαστικούς έξω από το Μαξίμου, μεταξύ των οποίων και ο επώνυμος φίλαθλος DPG.
 
Ας τα βλέπουν αυτά ΚΥΡΙΩΣ κάτι ανυπότακτοι και αδούλωτοι γαύροι, που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι αποτρίχωση και εφαρμογή πίεσης στα πληκτρολόγια.
 
Εμείς πραγματικά απολαμβάνουμε την εποχή της «ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ». Και είμαστε έτοιμοι να τους ΤΑΡΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ .
 
ΝΟΜΙΜΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ.
 
ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ.

Σχόλια

Εικόνα CEN-TAURUS

Η αθλητική πιάτσα κυριαρχείται από λαμόγια και φουσκωτούς. Ιδιαίτερα όσον αφορά τα παο αεκ και μπάουγκ, που έχουν ένα μακρύ ιστορικό βίας, φόνων, καταστροφών, τράβηγμα πιστολιών, δωροδοκιών, παράνομου στοιχηματισμού, μεθοδεύσεις με πολιτικούς-δικαστές, φάγωμα δημόσιου χρήματος κλπ.
ΥΓ Ω ΔΙΑ ΚΟΙΤΑ ΤΟ mail σου.

Εικόνα Αθανασιος Βλάχος

Τουλάχιστον υπάρχει μια ιεραρχία.Ο τύπος είχε αεροβόλο ,όταν γίνει πρόεδρος θα πάρει κάτι ανάλογο με του Ιβάν ή του καπετάνιου.